Advertentie

Verpatste Donner z’n cadeau op Marktplaats..?


 

20130907_122313

x

x

Piet-Hein Donner die z’n cadeau op Marktplaats verpatst..?

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

x

Beatrix balkjeHet onderstaande mailtje ontvingen we van Sam Broersma; de onverschrokken strijder tegen het onrecht dat hem is aangedaan. Het onrecht dat bestond en bestaat uit een regelrechte onderdrukking van zijn staatsrechtelijke positie en het niet in behandeling nemen van zijn officiële klachten hiertegen.

Sam Broersma is namelijk ook de man die door Hare Majesteit, koningin Beatrix werd behandeld als ‘afvallig gepeupel’. Genegeerd en verkeerd behandeld. Wij schreven eerder over het verhaal van Sam Broersma en zijn ongelijke en vergeefs-lijkende strijd tegen de krachten achter de Nederlandse overheid. Maar ook Sam Broersma zal overwinnen en zijn compensatie krijgen. Reken op onze inschatting..!

Een bijzonder hoofdstuk in deze strijd..
De bijzondere wijze die Sam Broersma hanteert bij het benaderen van hooggeplaatste regeringsfunctionarissen, ambtenaren en andere personen (zoals het Hof), lijkt nu een bijzonder hoofdstuk op te leveren. Het is niemand minder dan de voorzitter van de Raad van State, de oude minister van Binnenlandse Zaken, Piet Hein Donner die zich volledig in de kaart laat kijken.
Wat er gebeurd is, is dat Sam Broersma in zijn strijd tegen het onrecht dat hem is aangedaan, besloot een boek te schrijven over zijn hele lijdensweg, want zo kun je het rustig noemen. Dit boek heet ‘Hare Majesteits leugens regeren’. Je ziet een afbeelding hier in het artikel.

pietheindonnerSam Broersma uit Zoutelande heeft al zijn ervaringen met ál die overheidsdienaren, waaronder de heer Wouter Bos en mevrouw Beatrix van Oranje Nassau, in dit boek opgeschreven. Al zijn pijnlijke, maar vaak ook uiterst humoristische levensverhalen, die de knulligheid van bepaalde gedragingen van ons ambtenarenapparaat opnieuw bevestigen. En met dit gevecht is Sam Broersma al 15 jaar bezig. Een gevecht tegen de Nederlandse Staat en daarbij eist hij bij de Nederlandse overheid, bij het Kabinet (de Minister-president en de staatssecretaris van Financiën) zijn grondwettelijke recht op.

Het vuistdikke boek waarin Boersma alle zaken openbaar maakt, die nodig zijn om derden inzicht in zijn zaak te geven.
Het vuistdikke boek waarin Boersma alle zaken openbaar maakt, die nodig zijn om derden inzicht in zijn zaak te geven.

En ondanks de persoonlijke toezeggingen van toenmalig PvdA-staatsecretaris van Financiën, Wouter Bos, die Broersma op zijn ministerie de hand schudde, en hem toezegde, dat eventueel gemaakte fouten hersteld zouden gaan worden, wacht Broersma nóg steeds op het nakomen van Bos’ toezeggingen..!

Om zijn immer voortdurende protest te onderstrepen, overhandigd Sam Broersma altijd zijn boek aan de mensen van wie hij meent dat ze van zijn zaak op de hoogte moeten zijn. Ook Bos ontving dit boek en ook WantToKnow is in het bezit van een exemplaar. Broersma geeft dit boek daarbij, in de terechte veronderstelling, dat wat hem járen kostte aan rechtsgang, niet in een paar zinnen uit te leggen is. Het overhandigen van dit kostbare boek, zoals door hemzelf gefinancierd, aan die betreffende persoon, is dan de enige manier om deze zaak VOLLEDIG onder diens aandacht te brengen. Maar Sam Broersma geeft daarbij natuurlijk dit boek niet ‘zomaar’… Hij signeert het boek met zijn naam, de datum en met andere gegevens die zijn zaak kunnen bekrachtigen.. 

Hoe bizar dan -door deze werkwijze- het volgende verhaal in de publiciteit komt, is niet bepaald een schoonheidsprijs voor Piet Hein Donner. Of is het ernstiger dan minachting, zoals Sam Broersma schrijft in zijn mail, naar o.a. WantToKnow:  

“Is dit ernstiger dan minachting?

Sam Broersma uit Zoutelande, zijn bedrijf is kapotgemaakt door de Nederlandse overheid.
Sam Broersma uit Zoutelande, zijn bedrijf is kapotgemaakt door de Nederlandse overheid.

Het exemplaar van mijn boek, dat ik per 16 augustus 2011 aan minister Donner van Binnenlandse Zaken, voor hem gesigneerd, had geschonken, is, ook nog schijnbaar ongelezen, via Marktplaats verkocht aan een inwoner van Zoutelande. Deze inwoner, die niet bekend gemaakt wil worden, informeerde mij hierover. Is dit voorval opmerkelijk, of bizar?

Piet Hein Donner is, als minister van Justitie eerder, ook een belangrijker speler in mijn conflict met de overheid. Hij weigerde, buitenom de voorschriften, ook, om na mijn verzoek aan hem, een strafrechtelijk onderzoek in te stellen naar de gepleegde ambtsmisdrijven door hoge ambtsdragers in het conflict. Ook zijn gedrag is zeer gedetailleerd in Hare Majesteits leugens regeren te lezen.

Piet Hein Donner behoort tot de ‘inner circle’ van de Oranjes. Maar zou iemand zich om die reden dan ver ‘boven de wet’ mogen gedragen? Ook Donner beschermde de doofpot, waardoor ik nu nog steeds, voornamelijk ‘alleen’, met de scherven zit. Waar liggen nu werkelijk welke grenzen bij onze overheid?

Niets lijkt bij hen te dol te zijn.

Sam Broersma,

9 – 9 – 2013″

* * *

2013-9-7, exemplaar boek voor Donner via Marktplaats verkocht (2)

4 gedachten over “Verpatste Donner z’n cadeau op Marktplaats..?

 1. Als ik het zo eens bekijk kan je dat boek beter op marktplaats kopen ( als je het echt lezen wilt) Daar is ie vast geen 15.00 zoals in het boek staat en al helemaal geen 17.50 euro zoals hier geadverteerd . Raar trouwens dat zo’n vermogend man nog zit te springen om een paar knaken via marktplaats?? beetje twijfelachtig hoor. Hoor je eigenlijk niet bij een kadootje het prijsje te verwijderen?

  1. Marcus
   Ik lees in je link:
   ” De in Zandvoort gevonden foto’s zouden ‘deels afkomstig zijn uit Jersey’s ‘House of Hell’ waar tussen 1960 en 1980 misdrijven zijn gepleegd ‘die ieder voorstellingsvermogen te boven gaan.’ Baby’s werden verkracht, gefolterd en gedood in speciaal ingerichte martelkamers, forensisch experts hebben bewijzen gevonden in de kelders van het tehuis. Het ging hier om 90.000 misbruikte en gefolterde kinderen en baby’s wat gedeeltelijk aan het licht kwam via de Morkhoven actie groep”

   Dat zou inhouden dat er gedurende 20 jaar, gedurende 365 dagen/jaar, gemiddeld elke dag 12 kinderen daar vermoord zouden zijn.
   Ik acht dit een beetje ongeloofwaardig hoor.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.