Advertentie

HPV-vaccin ‘Gardasil’, vernielt eierstokken jonge vrouw..!


Er is genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die de UN en haar 'consorten' aan het denken zou moeten zetten.. Is er een blind geloof in vaccinaties? Of spelen er opnieuw weer mega-miljarden-belangen??
Er is genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die mensen aan het denken zou moeten zetten.. Blind geloof in vaccinaties? En is er ook oog voor de mega-miljarden-belangen van ‘Big Pharma’??

Hoe naïef kun je zijn als wetenschapper die een vaccin uitvindt tegen HPV, door bijwerkingen niet in kaart te brengen. Het HPV-vaccin, dat ‘baarmoederhalskanker’ zou bestrijden..? Of is het zo dat dit verhaal het gevolg is van bewust gemanipuleerde vaccins..? Wij sluiten niets meer uit, en jij mag het opnieuw weer zeggen. Want noch de wetenschappers, noch de politieke beleidsmakers schijnen het nog te weten.. Zij volgen bijna klakkeloos het geratel van de farmaceutische industrie, die niet voor niks als ‘Big Pharma’ te boek staat..! Een industrie, die groot is geworden door manipulatief handelen, heftig politiek lobbywerk, maar ook door falsificaties en regelrechte juridische fraude..

Het onderstaande artikel zal nog vele staartjes krijgen, want wat in deze studie naar voren is gekomen, zou weleens een bom kunnen zijn onder vaccinaties in het algemeen, en het hele HPV-vaccinatiesprookje in het bijzonder. Wij van WantToKnow zijn al bijna 5 jaar in touw om mensen te waarschuwen voor de absoluut onvoldoende onderbouwing van het met veel poeha gelanceerde HPV-vaccin. Alle meisjes in de leeftijd 10 tot 15 jaar, moesten en zouden worden gevaccineerd.

Alle kritische geluiden werden door de ‘experts’ als indianenverhalen afgedaan, alsof de vele wetenschappelijke tegengeluiden afkomstig waren van ‘no-no’s. Het artikel hieronder heeft een lugubere dreiging, doordat de fabrikant van het ‘Gardasil’-vaccin gewoon keihard toegeeft dat er GEEN onderzoek is gedaan naar de gevolgen van het vaccin op de voortplantingsorganen van jonge vrouwen.. Dus laten we het beste er maar van hopen.. Meer dan dat, dáár is het nu al te laat voor. In ieder geval voor die jonge meiden die zich met dit vaccin hebben laten inenten met ‘Gardasil’. De vraag is of het in Nederland gebruikte ‘Cervarix’ HPV-vaccin, wél voldoet aan de minimale eisen van lichamelijke veiligheid..

x

* * *

X

Merck ‘vergat om onderzoek’ te doen

naar de effecten van HPV-vaccin op de vrouwelijke voortplanting..

x

Eierstokken van jonge vrouw vernield door ‘Gardasil’..!

2013 © Frank Bleeker, Nederlandse vertaling

2013 © origineel artikel ‘Natural News’

x

x

Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de 'noodzakelijke' vaccinaties.
Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zat? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de als ‘noodzakelijk’ gekwalificeerde HPV-vaccinaties.

Uit een recent gepubliceerde studie is gebleken dat Merck & Co, het zakelijke brein achter het beruchte Gardasil vaccin voor het humaan papillomavirus (HPV), voor het gemak maar vergat om de gevolgen van dit dodelijke vaccin te onderzoeken op de reproductieve systemen van vrouwen. En ten minste één jonge vrouw, in dit geval uit Australië, droeg de last van deze onvergeeflijke fout na de ontdekking dat haar eierstokken volledig waren verwoest als gevolg van het ontvangen van het vaccin.

Het peer-reviewed British Medical Journal (BMJ) publiceerde het schrijnende verhaal van de ervaringen van dit 16-jaar jonge meisje. Het zou alle ouders die op dit moment door hun artsen onder druk gezet worden om hun jonge dochters met Gardasil in te spuiten toch wel een halt moeten toeroepen! Deze jonge vrouw, beroofd van haar natuurlijke vermogen om volledig vrouw-zijn te ervaren, werd geconfronteerd met een vroege menopauze, waarbij haar eierstokken volledig stilgelegd werden, zelfs vóórdat zij zelfs in staat waren zich volledig te ontwikkelen.

Deze meest recente case-study, biedt onder de titel: Prematuur ovarieel falen 3 jaar na de menarche (eerste menstruatie) bij een 16-jarig meisje, na de humaan papillomavirus vaccinatie, genoeg solide bewijs dat ‘Gardasil’ op zijn minst een ernstige bedreiging voor de normale ovariële functie is. Niet alleen was het beschadigde meisje voorafgaand aan de injecties onderzocht en was vastgesteld dat haar eierstokken gezond waren, maar er werden behalve Gardasil geen andere factoren geïdentificeerd die mogelijk van invloed zouden kunnen zijn geweest op haar plotselinge noodlot.

Nog erger is het feit dat uit de informatie over de zaak, die later verkregen werd van de Australische Therapeutic Goods Administration (TGA) – TGA is Australië’s equivalent van de Food and Drug Administration (FDA) in de VS – is gebleken, dat Merck zelfs nooit testen had uitgevoerd naar de veiligheid van Gardasil[1] in relatie tot de effecten op de eierstokken van vrouwen. Volgens het rapport had Merck alleen de gevolgen van Gardasil getest op de mannelijke testikels.

Over HPV-vaccinaties (Désirée Röver) (klik voor link naar BOL.com)
Over HPV-vaccinaties. Wetenschappelijk journaliste Désirée Röver, schreef dit boek al over de waanzin achter de urgentie waarmee plotseling al onze jonge meisjes het HPV-vaccin dienden te krijgen..

“Hoewel het Australische Public Assessment Report for Human Papillomavirus Quadrivalent Vaccin, daterend uit februari 2011, dat werd uitgevoerd door de TGA, verslag doet over de histologie van de testes en epididymis[2] bij gevaccineerde ratten, is er geen histologisch rapport beschikbaar voor de eierstokken van gevaccineerde ratten,” verklaart het rapport. “Van [een] histologisch verslag van de eierstokken[3] van de gevaccineerde ratten was niet meer beschikbaar dan een telling van de corpora lutea[4] aanwezig op/bij de spenen na euthanasie van het eerste nest.”

Met andere woorden: Merck[5] is er opzettelijk of per ongeluk – maar beide opties zijn overigens volstrekt onaanvaardbaar – niet in geslaagd om te controleren of Gardasil de potentie heeft om de voortplantingsorganen van jonge vrouwen te beschadigen, hoewel jonge vrouwen altijd de primaire doelgroep voor het vaccin[6] zijn geweest. Pas onlangs werden jonge jongens betrokken bij de Gardasil strijd, ondanks het feit dat de lange-termijn bijwerkingen van het vaccin bij mannen nog grotendeels onbekend is.

Gardasil bomvol met additieven waarvan bekend is dat zij de vrouwelijke voortplantingsorganen schaden
Zoals gemeld werd door onderzoeksjournaliste Heidi Stevenson, zitten er in Gardasil op zijn minst twee toegevoegde ingrediënten die verantwoordelijk kunnen zijn voor het beschadigen van de eierstokken van een vrouw. Deze ingrediënten zijn: polysorbaat 80, een emulgerend conserveermiddel en L-histidine, een natuurlijk aminozuur. Beide ingrediënten worden natuurlijk ook gebruikt in bewerkte voedingsmiddelen die miljoenen mensen per dag consumeren. Maar het injecteren van deze stoffen in het lichaam heeft echter een heel ander biologisch effect dan ze simpelweg op te eten.

Uiteindelijk blijkt uit onderzoeken, dat van polysorbaat 80, dat ook bekend is onder de namen ‘Tween 80’, ‘Alkest’ en ‘Canarcel’, is aangetoond dat het de vrouwelijke voortplantingsorganen beschadigt. Niet alleen zorgt dit chemisch additief voor een sterk versnelde seksuele rijping bij vrouwen, maar het heeft ook de neiging om het gewicht én de functie van zowel de eierstokken als de baarmoeder te verminderen. Evenzo kan L-histidine, bij injectie in spierweefsel, er in het lichaam voor zorgen dat zich een auto-immuun reactie ontwikkelt op de natuurlijke stof, die kan leiden tot vele ernstige bijwerkingen die bij veel jonge meisjes worden waargenomen nadat zij een injectie met ‘Gardasil’ hebben gehad.

Zorg er zeker voor dat je de volgende twee artikelen van Heidi Stevenson ook leest, om meer te weten te komen over hoe Gardasil de vrouwelijke voortplantingsorganen lijkt te beschadigen:Bronnen voor dit artikel zijn o.a.:
thelibertybeacon.com
gaia-health.com
pop.org[2] Bijbalontsteking

[4] Het corpus luteum (Latijn voor ‘geel lichaam’) (meervoud corpora lutea) is een tijdelijke endocriene structuur van zoogdieren, dat verantwoordelijk is voor de productie van progesteron, dat nodig is voor het onderhoud van het baarmoederslijmvlies

Advertentie

349 thoughts on “HPV-vaccin ‘Gardasil’, vernielt eierstokken jonge vrouw..!

 1. Je zou haast denken dat het samenhangt met dat artikel over kindermoord. Kinderen zijn de toekomst maar ze mogen niet worden geboren en doen ze dat toch maken we ze postnataal wel af.

  1. Dat is nogal een uitspraak. Vaccinatie tegen HPV voorkomt een hoop doden, en er zijn nog geen negatieve effecten bekend die zouden opwegen tegen het niet nemen van zo n vaccinatie. Conclusie is dus dat mensen achter het HPV-vaccin iets met kindermoord te maken hebben (?), maar beschermen tegen een zeer nare ziekte.

  2. J : lees je even in voordat je zo’n uitspraak doet (“er zijn geen negatieve effecten bekend”), please…

  3. Wat voor stoffen zit er in een vaccin verpakt en zijn die wel degelijk werkend. Het auto inmuuun systeem van elk mensen stoot alles af wat niet lichaams eigen is. Dus alles wat zelfs een vaccin is of zelfs eten en drinken kan dit systeem beinvloeden. Heb je nu een stof waar niemand tegen kan en je geeft dat in een kleine hoeveelheid aan de wereld bevolking dat krijgt iedereen langzaam een bepaald soort ziekte. Van nature is de mens al duizenden jaren oud en nooit heeft het last gehad van de natuur zelve, wel van de fabriek die nu kunstmatige nagemaakte producten op de markt brengt. Vaccisn en pillen maken mensen zieker en dat kan ik zelfs toevoegen dat het zo is, zelf ondervonden!

  4. @Ellen Lees je in is een leuke opmerking, daar je zelf de zin niet hebt afgelezen! Er zijn geen negatieve effecten bekend DIE niet opwegen tegen de positieve effecten is iets anders dan dat er geen negatieve effecten zijn.

   @Paul 3.5 In de vaccin zitten delen van het virus waarop het immuunsysteem (je haalt denk ik het immuunsysteem en auto-immuunresponses door elkaar?) reageert, waartegen je immuniteit opbouwt (de antistoffen zullen snel genoeg gebouwd worden door immunologisch geheugen waardoor je bij infectie snel genoeg reageert). Ik snap de rest van je tekst niet, misschien kun je dat beter uitleggen.
   De angst tegen alles wat kunstmatig is, is diepgeworteld. Nu is datgene in het vaccin waardoor je daadwerkelijk gevaccineerd wordt, nl een deel van een virus, niet eens kunstmatig. Jij kunt makkelijk zeggen nu dat wij geen last hebben gehad van de natuur, al 1000 jaren. Waarschijnlijk omdat jij toen niet leefde. Pokken heeft in de 20e honderden miljoenen slachtoffers gemaakt, meer doden dan alle oorlogen in die eeuw. Ik weet niet hoe jij interpreteert ”nooit last van de nature zelve”. Als jij de mens als geheel beschouwt, heb je gelijk. Maar niet als je per individu bekijkt, wat we tegenwoordig toch doen. Als pokken terugkomt en er wordt niet gevaccineerd, kun je voor de komende decennia miljarden slachtoffers bijschrijven.

 2. Ik heb mijn dochter deze vaccinatie niet gegeven. Maar ik vraag me af waarom ik nergens een link kan vinden (ook niet als ik het in het engels google met de naam van Dr. Deirdre) die verwijst naar het oorspronkelijke artikel uit de British Medical Journal?

 3. Degene die dit artikel heeft geschreven moet toch wat beter onderzoek doen.
  Polysorbaat 80 is in de kleine hoeveelheid van 85microliter op geen enkele manier schadelijk. En de vrouwelijke voorplantingsorganen wat betreft de polysorbaat 80 zijn wel degelijk onderzocht in verschillende studies. Alleen bij een zeer hoge concentratie zijn resultaten gevonden in muizen. Daarnaast wordt dit middel ook gebruikt in vele andere vaccinaties, zoals de mexicaansegriep vaccinatie.
  De L-histidine is een natuurlijk aminozuur. Dat we veel binnenkrijgen bij alles wat we eten. (vlees, noten etc) De hoeveelheid in het vaccins is zo laag, dat het absoluut geen additionele invloed kan hebben. Histidine wordt namelijk omgezet in histamine. Wat bij een teveel gewoon weer wordt afgebroken door je lichaam, zonder dat je er iets van merkt. Alleen bij een histamineintolerantie kunnen er eventueel lichte klachten ontstaan.
  Dus eerst even wetenschappelijke artikelen lezen, voordat je een bij elkaar geraapt artikel met losse onzin.

  1. Tja domme wtk-ers ik injekteer ook mijn voedsel altijd intramusculair, dus kan een stofje in een vaccin dat je ook in eten aantreft geen kwaad . Ga nog maar even verder kijken in de boeken alvorens je onzin neerpent. En als het geschreven staat is het natuurlijk wel waar , nietwaar?
   Nouja weet dat je niets weet dat is altijd een mooi uitgangspunt.

  2. ja, want het is vreselijk gezond om allemaal meuk te injecteren…. ook zo natuurlijk….

  3. Bmwer is kennelijk vergeten dat Merck AL HEEFT TOEGEGEVEN dat het fout zit. Maar ga lekker door: klets het maar recht jongen. Succes ermee.

  4. Sluit mij ook hierbij aan. Zie ook mijn toevoeging. Sceptisch zijn over dingen die onze gezondheid betreft is goed. Maar dit heeft meer weg van van een haat tegen alles wat met Big Pharma te maken heeft, waarbij er geen argumenten meer nodig zijn om dat te ondersteunen; het is sowieso al slecht.

  5. Jammer dat bovenstaande reacties zo ongenuanceerd zijn. @Marcel Er zijn wel degelijk studies over intraveneuse injecties van de stoffen, als je wilt kan je een hoop links sturen. Dan kun je de artikelen lezen en zelf je mening bepalen. Sterker nog, polysorbaat 80 wordt heel veel gebruikt nu in studies om vesicles te coaten die worden gebruikt om bepaalde moleculen naar locaties te targeten in het lichaam, bijv naar het brein. Als dat geen intraveneuze studie is :P! Ik heb nog geen studies kunnen vinden dat eierstokweefsel aangedaan raakt door de vaccinatie, maar die kan misschien nog kom?

   @GuidoJ Merck heeft toegegeven dat het niet alles heeft bestudeerd, maar niet dat HPV vaccinatie ook maar iets zou doen met het voortplantingsorgaan.

 4. Hoe makkelijk was het voor mij geweest mijn dochter hier tegen te willen beschermen.(nadat ik zelf 9 jaar geleden baarmoederhalskanker had )
  Zoals jaren geleden des dochters de pineut waren(En nog zijn) door deze macht spelletjes.
  Heb mezelf afgevraagd wat als er over en aantal jaar aan het licht komt deze vaccinatie ervoor zou kunnen zorgen dat mijn dochter onvruchtbaar zou kunnen raken of misschien wel erger,Ik mij dit nooit zou kunnen vergeven.
  Blij dat ik voet bij stuk heb gehouden!

  1. mijn dochters heb ik naar grote spijt de eerste injectie laten zetten, de 2de en derde heb ik resoluut geweigerd nadat 1 van de dochters een nare reactie deed vlak na de injectie met nog ergere gevolgen nadien, die volgens mij te wijten waren aan dit vaccin(maar volgens de artsen natuurlijk niet…) Had ik vooraf eerst gegoogeld en info gezocht, had ik de eerste ook nooit laten zetten, want je komt wat verhalen tegen op het net!!! Maar daar wordt natuurlijk met geen woord over gerept!!! Bezint eer je begint!

  1. karel appel !! weet jij toch wel te vinden ?? n,paar vuurwerk raketen op de tanken van de chemie moet jij eens kijken wat er dan gebeurt .we moeten hier nu eindelijk eens wat aan doen want de mnsheid wordt gewoon uit geroeid door de medicafharma.

 5. onvruchtbaarheid dat is wat ze willen, en zoveel mogelijk time released tijdbomba kanker in je donder, de hoogste belatafel heren van de big pharmna vijf puntige rood zwarte shanta 7 ster, en nou gauw je dieren dokter dood azzkenassie abpie slappie puisten pad met de foute oogjes hufterhaus hexendrank prikje halen tegen de onschuldige kinder mazelen, is het goed tegen beesten is het goed tegen jouw dochter, liefst nog voordat je geboren bent, het is voor je eigenste ‘veiligheid’, net als de blaah blaah Al Qaida media hoax, weten jullie nog hoe ik en public kapot getreiterd moest worden 4 jaar geleden op nuwij? omdat ik iets zei over de kunstmatige door de nep banken geënsceneerde pleuro ‘crisis’… ik was niet goed in mijn bovenkamer, en nu dan? waar zijn de uitjouwers, met hun grote muil, gesteund door de corrupte heulende nuwij redactie? want ik had geen verstand, en geen kennis van zaken, neeh gelukkig niet, zit mij dat niet in de weg, nep kennis.. nog even en dit soort bloggers zijn niet meer bereikbaar als het aan Neelie Nijlpaard ligt, met ook al van die fijne oogjes maar niet heus, maar goed als je zelf een corrupt kut loeder met plastic roze jubeltenen bent dan zie je dat natuurlijk niet meer….

  http://www.infowars.com/young-womans-ovaries-destroyed-by-gardasil-merck-forgot-to-research-effects-of-vaccine-on-female-reproduction/

  http://www.infowars.com/ex-terrorist-al-qaeda-in-syria-being-led-by-cia/

  Taking America Back with G. Edward Griffin
  http://www.youtube.com/watch?v=l6-sM3O8x8Y

  Mark of the Beast: Bilderberg Pushes Mandatory Internet ID for Europe
  http://www.infowars.com/mark-of-the-beast-bilderberg-pushing-internet-id-in-europe/

  1. wat zeg je nou???? ik snap er niks van, is dit een slechte vertaling uit een andere taal of zo? Ik gok dat je anti-vaccinatie bent en dat ben ik ook, maar je taal is abracadabra en daar bereik je mij niet echt mee…

  2. Nienke, voordat je ‘Hypers’ kunt spreken en verstaan, ben je een paar jaar kwijt hier op de site. Dat wil niet zeggen dat het abacadabra IS..! Wat Hyper bedoelt imo is het thema dat langzaam maar zeker zichtbaar wordt in het ‘beleid’ van de wereldelite. De wereldbevolking terugbrengen naar 500 Miljoen..!
   ALLE tekenen wijzen hierop, dat ze hier volop mee bezig zijn. Overheersing over dit aantal mensen is simpeler, dan het aantal van 7 miljard..! Dus.. Uitroeien kennelijk. Het klinkt wellicht bot, maar verdiep je er eens werkelijk in!
   Eéén voorbeeld: Kijk hier eens naar een aantal opgetekende quotes van deze club en je zult hun intenties voortaan niet meer mis-verstaan..!
   http://www.wanttoknow.nl/economie/de-wereldelite-vertelt-over-haar-plannen/

  3. Zoiets noemen ze op Technisch Computer gebied Hyperformance vanwege een stukje mult fuctioneel Hyperthreading gedrag. Klinkt allemaal als een soort CPU overvoltage op je GPU vonkendoos. Geeft niet we zijn er allemaal tegen beveiligd voor Hypers OverClocked ‘Native Language’, geen Gardasil is daar voor nodig. We zijn allemaal tenslotte van tijd tot tijd een beetje ADHD.

  4. ”De wereldbevolking terugbrengen naar 500 Miljoen..!”

   Nou, dan hadden ze die Pokkenvaccinatie achterwegen moeten laten! Ik heb lang niet zoiets vreemds gehoord, ik twijfel of je het meent. Als dat echt het plan was, zijn er zoveel simpele manieren. Pokkenvirus ligt immers nog ergens bewaard.

  5. het is maar wat je simpel noemt, verrot gemeen en onoprecht en verdorven en in en in slecht, misbruik maken van goedgelovigheid in ‘autoriteiten’, dat in ieder geval;

   jah fijn laten we ons in vol vertrouwen beschermen tegen de fatale kleine smalle pestpokken, met een speciaal Billie gatenkaas Brouwseltje, voor maximale bescherming, tegen pokken, met nog wat anders er in, dat scheelt weer miljoenen kindertjes in donker Afrika, het doet er immers niet toe waaraan je dood gaat… als het maar even duurt voordat je dood gaat, dan kraait er geen kip meer over, laat staan naar, over de werkelijke oorzaken..

   Quote: ” The World Health Organization started to inject AIDS-laced smallpox vaccine into over 100 million Africans (population reduction) in 1977. And over 2000 young white male homosexuals (Trojan horse) in 1978 with the hepatitis B vaccine through the Centers for Disease Control/New York Blood Center.’ ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/atlantean_conspiracy/atlantean_conspiracy30.htm

  6. Jeetje je moet je argumenten wat beter uitleggen. Dat gebrabbel is niet te begrijpen. En het gaat hier wel over een heel belangrijk onderwerp. En tegen Pokken wordt niet meer gevaccineerd, dus ik weet niet wat van onzin je daarover zegt. Dat is al uitgeroeid door vaccinatie en nu is vaccinatie niet meer nodig (dus als het doel vergiftigen oid was (??), dan zou men wel doorgegaan zijn!!!!!!!!!!!!!!)

  7. @ J

   Hyper spreekt heel goed erg Nederlands als binnenlander, hij heeft al heel veel brabbelboeken op zijn naam staan, daar kan menigeen nog een puntje aanzuigen. Al zijn geroemd schrijven is zorgvuldig overwogen op een goed terrein van geoefende turbotaalkunde en mocht je daar problemen mee willen hebben dan raad ik je een spoed cursses te volgen bij het LOi…

   Zelf heb ik er geen problemen mee om het te lezen wat er precies staat, alleen na afloop moet ik meestal een schone broek aantrekken…

  8. niet meer? oh maar in 1977 kennelijk nog even wel, belangrijke onderwerpen zijn niet voor minderwaardige brabbelaars en vervelende slecht spellende negertjes, in een donker land met achterlijke brul apen, die selectief op kleur en ras verzwakt moeten worden; Eugenetica is nooit uitgestorven, zoals je op de Academie wel wijs proberen te maken…

   Quote: “De eugenetica of rasverbetering is het wetenschappelijk onderzoek naar het verbeteren van een ras, waarbij men gewoonlijk het mensenras op het oog heeft. Het woord is gevormd naar het Grieks voor ̉εύ (“goed”) en ̉γίγνομαι (“geboren”) [1].Francis Galton. Het werd in 1883 voor het eerst gebruikt door Francis Galton, een halve neef van Charles Darwin, ter verwijzing naar het gebruik van selectief fokken (van dieren of mensen) om een soort in de loop van generaties te verbeteren, specifiek met betrekking tot erfelijke kenmerken. ”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Eugenetica

  9. Paul, jij spreekt ook heel goed erg Nederlands, die spoed curssEs hoef ik alleen niet.

   @Hyper Eugenetica? Het gaat hier over vaccinaties. En Pokken is ook in Afrika uitgeroeid hoor.

  10. dat is waar “ze” vanuit gaan, de Hokjes Mens; Vaccinazies in het ene denk Hokje en Eugenetica in het andere denk Hokje; zo moesten wij ‘denken’ van de scholen; opgeknipt; de ene hand weet niet wat de andere doet, en dat geeft dan speelruimte; de beruchte combinatie komt zo nooit meer in beeld; spuitjes en Eugenetica; briljant!!

  11. Nu mag je in cirkeltjes denken Hyperformance… Je mag zelf bepalen hoe groot ze mogen wezen, als er maar een begin en een eindeloos einde aan vast zit.

  12. Nou Hyper, ik denk helemaal niet in hokjes en kijk juist met een brede blik naar dingen. Als het over Mengele ging, spuitjes en Eugenetica dan zit er inderdaad overlap tussen de verschillende onderwerpen. Alleen het gaat in deze discussie over hoe correct de vaccinatie tegen HPV is, en vervolgens komt er een verhaal bij wat lijkt op het suggereren van rassenzuivering?, wat dan weer met spuitjes te maken heeft? Blijkbaar ben je zelf een hokjesdenker, daar je al over een ”hokjesmens” spreekt, nog niet te beginnen over alle hokjes die je de revue hebt laten passeren mbt elite en autoriteiten.

  13. Volgens mij gata het nu een beteje op boter, kaas en eieren lijken…
   ‘T kan aan mij liggen….

  14. Hyperalert,
   Je hebt volkomen gelijk!
   Ik vind
   Je samenvatting van het wereldtoneel volkomen duidelijk. Maar bezoek dan ook regelmatig o.a. Deze site
   Chapeau!

  15. opzettelijk heimelijk onvruchtbaar maken van bepaalde bevolkingsgroepen, zo moeilijke overeenkomst is dat toch niet? kernwoord; spuiten en bespuiten; van groene gewassen en groene onvolwassen eierstokken… big pharma MOnsanto en Merck en de Olie economie en Agent Orange, in naam van de stervende boomkronen in Vietnam…

  16. heeeeeeeeeey die Cozzie, long time no see, welkom terug in de Arena van de brullende oranje leeuw en haar voortijdig vroeg verlichte adepten en schandknapen en ingeplugte aangekoppelde leerMeesters;

   Quopte: ” Greetings! My name is Torben Hansen
   This website has my point of perception from my personal experiences with the ethics of Geoffrey Hoppe & Linda Benyo which I find to be deceptive, manipulative, secretive and fraudulent. Further down letters from other people. ”

   http://www.crimsoncircle.dk/

  17. en de groeten aan Geert met zń schaamteloze Monarch mk-ultra Mind fok vlinders op zń bepstek, in de zelfde karmijn zwart rode shanta kleuren als die internationale Crimson Creeps…. levensgevaarlijk; haal die plugin uit je kop Cozz, nu kan het nog, ik dacht dat we al jaren vrienden waren… ik meen het… en kijk maar eens op ‘Common Purpose’ , Brian Gerrish heeft daar onderzoek naar gedaan, die hebben Nederland willen infiltreren, ze hebben tot nu toe hun naam hier niet kunnen handhaven…

  18. oh je komt hier even lavenloos tussendoor etteren met je knokploeg matties en dan gauw weer weg?

  19. Ze kunnen die eierstokken gerust laten zitten, in Nederland wonen 16 en één 1/2 millioen mensen van wie het perentage Nederlanders steeds kleiner wordt, ik had vroeger over tantes en ooms wonen, nu nog een nicht één neef, en een ouwe tante thats it, zou dat aan die eierstokken liggen nee hoor ze hebben er gewoon geen zin meer in, eens de meerderheid over een niet al te lange tijd de minderheid.

   Misschien dat als de mensen slim zijn en op Wilders stemmen, de partij van toen waren we nog gelukkig kan het moment van overgave misschien nog een beetje worden uitgesteld.

   Zo niet ?????

  20. Hyper , waar hedde gij het over ?
   Die Crimson Circle ben ik alleen maar op gaan zoeken omdat jij het er over had . Wat over gelezen en in de hoek met “niet boeiend” geparkeerd . Als iemand anders het wel boeit kan ik me daar niet aan storen . Het werk van oa Joe Dispenza en anderen vond ik echter wel boeiend , een feest der herkenning .
   We hebben het wel vaker gehad over tijdlijnen , multiversa en dat de realiteit een beleving is zoals JIJ hem programmeert . Al die angst en doemscenario’s heb ik ook doorlopen , lang leve internet en mindfok msm .
   Tijd om dat achter te laten , het kost toewijding want oude programmeringen laten hun sporen na . Omdat iemand in steen heeft gebeiteld dat de bevolking naar 500 miljoen moet worden teruggebracht hoef ik dat nog niet als realiteit te zien en me daarop blind te focussen en als een bezetene alle andere angstscenario’s door te gaan nemen en in mijn bewustzijn te planten . Als een ziel verkiest om deel te nemen in een MK-ultra beleving hoef ik niet mijn leven te vergooien door empatisch mee te lijden . Al dat gezoek naar onrecht om daarna met de beschuldigende vinger naar de vermeende dader te wijzen …ik ben er klaar mee , zeker als ik weet dat ik mijn eigen realiteit creëer binnen deze mindmatrix . Ik zal niet zeggen dat ik er BEN maar ik weet wel waar ik heen wil , mijn passie volgen en niet in het drama hangen .
   Zal wel weer verkeerd vallen ….
   http://www.youtube.com/watch?v=NoweGN8cm5g

  21. @ coz
   Voor mij heb je een punt door te stellen dat je zelf je eigen ervaring creert. Oppassen echter dat dick niet gaat dwepen met je omdat je zo ‘in je kracht’ staat . Hoewel daar natuurlijk dus wel een kern van waarheid in zit 9 het dwepen staat mij alleen zo tegen )
   Oja en en garde nog van laatst, we moeten de vormen niet vergeten toch? : mr green:

  22. Marcel , Dick is een stoorzender in mijn realiteit die ik zelf gecreëerd heb , gelijk jij en enkele anderen een synchroonzender zijn .
   Afstand nemen van bepaalde frequenties kost soms wat moeite , ze lijken je terug te zuigen in het oude . Metafysica is een ruim begrip en om het ware meesterschap te herontdekken kan je vele levens spenderen want de afleiding is enorm .
   Ook kom je op een bepaald punt dat je je oude contacten niet meer kan aanspreken , dan val je automatisch terug in het oude programma ( Lot , zoutpilaar )
   Jij begrijpt dit , voor de rest denk ik dat ik tegen een muur lul . ( ook mijn programmering 😆 )
   off-topic as hell by the way

  23. Het is niet een knokploeg willen zijn maar eerder hanteren we ‘Teh Krek way…’ 😉
   Wil je elkaars vriend zijn dan mot je daarvoor heel hard knokken omdat te bwerkstelligen, vriendschap moet eerst goed botsen…!

  24. knokken is niet het woord imo . Wat lastig is in 2D communicatie is elkaars intentie werkelijk goed te begrijpen en dan kan het weleens botsen . Met de juiste intentie wordt dat dan ook opgelost .

  25. geweldig Cozmic, in de roos, van mijn interesse, hoe doe je het weer, net de eerste 20 minuten gezien en 1 van de beste docu’s ever ever ever die ik tot nu toe gezien heb, over de afstamming van de huidige mensen, en de zonen van Tubal Cain; het betere ambachtelijke handwerk, gek worden we van die hoofd kantoor werkers, ik wil ook Tubal Cain kwaliteiten ontwikkelen, het betere Crafts Handwerk, gietijzeren hekkies lassen en zo, en mijn fiets monteren en afmonteren, en en en tuinieren en en en , muurtjes metselen en en en Sleutelen en en en Solderen en en en Poetsen, vooral Poetsen hou ik van, maar doe het niet altijd… ik ga deze Docu der Docu’s zeker weten in zń geheel bekijken, een aanrader…. is Crimson scharlaken Karmijn Rood het bloed van de zonen van Tubal Cain? ik geloof het wel….

  26. Hyper , ik neem aan dat als je hem hebt bekeken dat je de context wel snapt . De tweespalt in de mensheid , het ene deel gelooft ( de schapen ) het andere deel wil zelf onderzoeken ( de bokken ) met alle gevolgen van dien .

  27. Coz, snap niet wat je met bokken en schapen bedoeld.
   Die docu zegt me vrij weinig. Heb de indruk dat iedereen zo een docu kan maken… 😉
   Heb een jaar voor een vrijmetselaar gewerkt (vertaalwerk) en hij had vergaderingen met de brandweer, politie en gemeentes.
   Google poldevac en compuplan.
   Een ontzettend harde werker in ieder geval.
   Hij zette zelfs advertenties om mannen (geen vrouwen) te vragen bijeenkomsten bij te wonen.

   Alles wat ooit met een zuivere intentie begon, wordt door de eeuwen heen misbruikt, uitgemolken, verdraaid en vervalst. Ben bijna geneigd om alleen nog in mijn mooie reet te geloven 😀

  28. Okay wat dan alles je weet hoe alles in elkaar steekt en functioneert em je snapt waar het omdraait, wat is the next step? Er is wel een aanloop naar maar er is nl geen ander level te ontdekken dan wat er achter steekt. Tis eigenlijk 1 brok low life level waar je eeuwig in kunt blijven verdwalen en elke keer komt er van alles bij om het nog meer te voeden en interessanter te maken. Kijk ik nu hier naar buiten dan zie ik er geen ruk van wat er maar op te lijken heeft. Het is volgens mij zoeken naar spijkers op laag water. Wat de juiste track is naar de next step van wat de EXIT zou kunnen wezen ontbreekt in het geheel, dus dan maar vast blijven zitten in de verdoemenis. Ah ik laat dit soort info gewoon los, wat ik kan er geen ruk mee. De duivel komt me maar halen dan kan ie een trap onder zijn reet krijgen, persoonlijk!

   Schapen met bokkenpruiken op in kolderlieke wolfskleren, nou en?! Laat ze toch het heen en weer krijgen met hun Davinci Codes. En geloof je in deze troep, van mij mag… :mrgreen:

  29. jah hou dat ronde zachte maar toch veerkrachtige halve maan geloof vast Moon; van je billen, villa achterwerk, hou je vrouwen juwelen in vorm en geef ze een eer betoon, van de Schoonheid ende Troost, die ouwe VPRO tv serie van 20 jaar terug, met Wim Kayzer en zń ooglapje en zń gedragen intellectuele melodramatische Herenleed jank stem, de aller aller aller eerste Oer Vrouw wist dit al, Lilith heette ze geloof ik, maar toen werd Allah Jehovah Adonai Boos, de archont was bang voor een vrouwen kont, en toen moest het Eva worden, jammer hoor… de Moon beweging als alternatief voor die verkrampte mannelijke metselaren met hun pilaren..

   http://www.moniqueleurink.nl/wp-content/uploads/2010/09/lilith11.jpg

 6. Alle bronnen van dit artikel komen van 1 site, het zou misschien beter zijn het verhaal van meer dan 1 kant te belichten.

  Ben benieuwd daar de case van het meisje. Het is dusver 1 geval op 40.000.000 vaccinaties, waarbij spontane menopauze start om onverklaarbare reden in de gewone populatie al 1 op de 10.000 keer voorkomt in deze leeftijdsgroep! Dwz, menopauze na HPV vaccinatie in deze leeftijdsgroep hoeft op zich totaal geen causaal verband aan te tonen. Ik raad jullie allemaal aan het originele artikel te lezen en jullie mening te geven over deze zin:
  ”Niet alleen was het beschadigde meisje voorafgaand aan de injecties onderzocht en was vastgesteld dat haar eierstokken gezond waren, maar er werden behalve Gardasil geen andere factoren geïdentificeerd die mogelijk van invloed zouden kunnen zijn geweest op haar plotselinge noodlot.” A) Er is in het originele artikel niet beweerd dat haar eierstokken normaal waren, behalve dat de menstruatiecyclus normaal was B) Er staat duidelijk in het artikel, wat ook bekend is, dat vroege menopauze bij meisjes in deze leeftijdscategorie regelmatig voorkomen, veelal met onbekende oorzaak. De factoren die zijn uitgesloten betreft een aantal genetische afwijkingen, maar die verklaren lang niet al het voorkomen van deze ziekte.
  Er is dus geen enkel bewijs dat er een causaal verband is tussen de vaccinatie en de vroege menopauze, en statistisch mag je zelfs verwachten dat die combinatie van op elkaar volgende events regelmatig voorkomt. Ik ben benieuwd wat de in vivo studies bij ratten oplevert, of er kan worden aangetoond of er histologische veranderingen optreden door het vaccin. Ik verwacht van niet. 1 ding is zeker, infectie met HPV is bewezen schadelijk. Waarom zou het HPV-vaccin wel schadelijk zijn voor het vrouwelijke voortplantingsorgaan en andere vaccinaties die al decennia worden gebruikt niet!? Toevallig omdat HPV vaccinatie veel specifiek aan meisjes uit kritieke leeftijden wordt gegeven, en omdat HPV-infectie zelf het voortplantingsorgaan infecteert?

  1. microscopische tunnelvisie maakt dat jullie door de bacterieën de mens niet meer zien, te beginnen met jezelf.
   als wetenschappelijke studies vanuit de eigen expertise boven de ervaringen, gevoelens en overtuigingen van je medemensen, die jullie patienten noemen, worden gezet, krijg ik, als de boosheid over dit gebrek aan medemenselijkheid is gezakt, neigingen jullie als patienten te gaan zien die ik moet gaan genezen.
   maarreh ik hanteer niet dezelfde werkwijze, ik steek geen spuit in je arm als je mij een hand wil geven.
   gegroet

  2. Het heeft niets met onmenselijkheid te maken. In studies naar ziektes gaat het om grote groepen mensen. Je kunt daardoor geen gevoel bij het individu hebben. Soms is dat maar goed ook, omdat het om soms nare ziektes gaat, terwijl je wel gefocust moet blijven op het wetenschappelijke onderzoek en er zelf niet erg onder kan leiden.

   Alle ontdekkingen in de wetenschap zijn niet gedaan doordat iemand het gevoel had, die niets met wetenschap de maken had, dat iets zo zat. Watson en Crick ontdekten de structuur van DNA niet, Weinberg ontdekte niet oncogenen, doordat een patient voelde dat dat zo was. Daarmee wil niet zeggen dat wetenschappelijke studies boven gevoelens en overtuigingen van de medemensen staan (ik weet ook niet waar jij dat vandaan haalt?). Wetenschappers hebben alleen als doel om waarheden te achterhalen, door onderzoeken en discussies. Als jouw gevoel dat iets is ergens op slaat, staat de goede wetenschapper daar voor open. Ik hoop dat ik wat begrip bij je gecreëerd heb, gezien het feit dat ik de laatste zin van je verhaal bijna wilde terugkaatsen.

  3. Die kaats ik wel terug; dank u voor de bevestiging ;P. Ik reageer toch duidelijk, in andere woorden, sta open voor je idee?

  4. En de wil om waarheid te achterhalen is uiteindelijk voor het doel om mensen beter te maken, dus over je gebrek aan medemenselijkheid kan ik me ook boos maken.

  5. wetenschap is geen waarheid, het is het ontleden van de ware alheid.
   een verdraaide werkelijkheid gegoten in een vreemde taal gebezigd door alienated people.

  6. Hehe je mag wel uitleggen waarom hoor 😛 ? Als op basis van experimenten wordt beredeneerd dat een combinatie van medicijnen A, B en C goed werken bij ziekte D, en vervolgens blijkt dat je een goede behandeling hebt ontwikkeld…. dan was de wetenschappelijke voorspelling toch een waarheid?

   Als je bedoelt dat de wetenschap de waarheid probeert de achterhalen, na te streven, en dat dat niet altijd lukt. Dat is zeker waar. En dan heb je nog een paar valsspelers ertussen ook. Ik hoop in ieder geval dat je begrijpt dat voor de gemiddelde onderzoeker (niet de farmaceuten) het ontdekken van dingen het doel is, wat uiteindelijk leidt tot de goede behandeling van mensen. Daar komt geen onmenselijkheid aan te pas.

 7. Er is een periode geweest dat vrouwen massaal DES voorgeschreven kregen…we weten wat daarvan terecht kwam. Maar dat terzijde, alle ingrediënten en discussies daargelaten, heel kort door de bocht genomen weet niemand wat de lange termijn effecten zijn van dit vaccin omdat het simpelweg nog niet zo lang bestaat. En dat is nou net wat ik eng vindt.
  En of dat massaal inenten nou zo goed voor je is….van de griepprik worden ook met name de fabrikant en z`n aandeelhouders beter en niet zozeer de “doelgroep” die `m ontvangt.

 8. Hehe je mag wel uitleggen waarom hoor :P? Als op basis van experimenten wordt beredeneerd dat een combinatie van medicijnen A, B en C goed werken bij ziekte D, en vervolgens blijkt dat je een goede behandeling hebt ontwikkeld…. dan was de wetenschappelijke voorspelling toch een waarheid?

  Als je bedoelt dat de wetenschap de waarheid probeert de achterhalen, na te streven, en dat dat niet altijd lukt. Dat is zeker waar. En dan heb je nog een paar valsspelers ertussen ook. Ik hoop in ieder geval dat je begrijpt dat voor de gemiddelde onderzoeker (niet de farmaceuten) het ontdekken van dingen het doel is, wat uiteindelijk leidt tot de goede behandeling van mensen. Daar komt geen onmenselijkheid aan te pas.

  1. Typisch studentenlulkoek. Redeneren, redeneren. Met zóveel afslagen voorbij denderend, dat de geplaveide weg wel MOET falen..! Hulde voor de left-side brain people..
   Maar blijven spelen hoor, vooral kaatsen is erg geliefd bij studjes. En ook het oud-Hollandse ‘je-gelijk-halen’ kan op steeds meer belangstelling rekenen..
   Als nu de fabrikant van dit middel het zelf toegeeft, dat het middel hier schadelijk kan zijn. Als zogenaamde ‘bijwerking’.. Ga jij dan hier een beetje de slimmerik uithangen en het tegenovergestelde beweren..??
   Getroffen kennelijk door de bijverschijnselen van studeren, ‘te-weten-komen-hoe-het-zit’.. Eigenwijsheid.

  2. Ik snap je punt niet wat er mis is met ”redeneren, redeneren”? Door na te denken, komt genezing van een ziekte als kanker wel dichterbij (de geplaveide weg gaat niet falen, jouw verhaal is onnodig sceptische lulkoek) ? Het enige wat ik doe is nuanceren wat er in dit artikel wordt gesteld, en dat is dat dit vaccin eierstokken vernielt. Dat is gewoon niet aangetoond, en dat geeft dat bedrijf helemaal niet toe?! En waarom ik dat probeer te nuanceren, is dat mensen misschien dit vaccin niet meer nemen en daardoor een grotere kans op baarmoederhalskanker krijgen, toch? Als er een gedachte over bestaat dat een medicijn gevaarlijk is, waardoor dat vervolgens niet meer genomen wordt, wat dan weer leidt tot slachtoffers. Dat kan ook schadelijk zijn, terwijl je dat volgens mij helemaal niet inziet?

  3. @j
   Is het werkelijk zo dat het ontdekken van dingen de primaire doelstelling van wetenschappers is??? You could have fooled me! Ik denk dat er juist onder wetenschappers ( enkele daargelaten) een verhoogde egoverheerlijking bestaat. Kijk eens wat ik allemaal heb ontdekt!
   Als het ontdekken van dingen ( zoals therapieen tegen ziekten) werkelijk het doel zou zijn dan vraag ik me af waarom zoveel alternatieven bij voorbaat worden afgeschoten en niet wezenlijk worden onderzocht. Waarom er nog steeds erg lacherig wordt gedaan onder wetenschappers over zaken als nulpuntenergie , ufo’s , graancirkels en ga zo nog maar even door . Daar is een potentieel aan te ontdekken dingen die direkt onder de neuzen van de wetenschappers liggen , die dat vervolgens angstvallig weglachen als aluhoedjesonzin. Dat lijkt mij tegengesteld aan jouw stelling dat het ontdekken van dingen primair is.

  4. Dat verschilt inderdaad per wetenschapper. Erkenning is ook een belangrijk deel van het verhaal, dat is zeker waar. Dat alternatieven worden afgeschoten die je noemt, dat is denk ik ook afhankelijk van de wetenschapper. Voor mij geldt dat ik me niet bezig houd met ufo’s en graancirkels en daar heb ik verder geen uitgesproken mening over, het lijken me alleen onwaarschijnlijke fenomenen. Lacherig daarover doen is bij mij niet aan de orde. Ik vind dat voor de wetenschapper, tenminste hoe ik er zelf in sta, het ontdekken wel primair is. Alleen je kunt als wetenschapper niet heel veel velden en theorieen overzien, zodat je niet met dingen in aanmerking komt die je noemt. Je bent meestal met zo n klein vakgebied, wat zo specialistisch is, bezig. Natuur is zo complex, en om dat te begrijpen (of het begrijpen benaderen) kun je je eigenlijk maar met een heel klein puzzelstukje bezig houden.

  5. @ J.
   Volgens mij word je door angst geleid.

   Hoeveel mensen overlijden per jaar aan baarmoederhalskanker?
   Hoe oud zijn die mensen gemiddeld?
   Hoeveel van de door baarmoederhalskanker getroffen mensen stonden onder invloed van (hormonale) anticonceptie/medicatie en hoelang?

   Wat voel je voor een holistische benadering?

   Zegt je de werking van placebo en nocebo iets?

  6. Monika. HPV is een zogenaamd oncovirus, zoals EBV en Hepatitis in mindere mate ook zijn. Het verband tussen HPV en baarmoederhalskanker is heel duidelijk. Dus ik word niet geleid door angst, ik denk gewoon dat het wegnemen van de virusinfectie de kanker kan voorkomen, wat uit elkaar volgt.

   Wat je zegt over de vrouwen die onder hormonale behandeling staan is misschien interessant. Alleen is die factor denk ik minder belangrijk bij het ontstaan van baarmoederhalskanker: vrouwen die anticonceptie bijv nemen en geen HPV infectie hebben krijgen veel minder baarmoederhalskanker dan vrouwen met anticonceptie en HPV. Aan baarmoederhalskanker sterven ongeveer 200 vrouwen per jaar. De gemiddelde leeftijd ligt laag in de 50, wat laag is voor een kanker! Het treft ook relatief veel jongere vrouwen. Er zijn in NL nu 5000 vrouwen met de ziekte, driekwart die een HPV infectie hebben.

   Dat het vaccin als placebo werkt lijkt me onwaarschijnlijk, daar duidelijk is aangetoond dat HPV cellen kan transformeren (ook in vitro). Van een hollistische benadering heb ik geen verstand, daar zeg ik dus ook maar niks over. Misschien kun je dat toelichten.

  7. Dankje, ik ga er doorheen. Het is een heel interessant onderwerp, ik denk te lang om hierover te discussieren. Er staan dingen in waar ik nog geen mening over heb.

   Het verband tussen thimerosal en autisme lijkt me alleen wel al ontkracht, omdat sinds het weghalen van thimerosal uit vaccinaties het aantal autismegevallen net zo hard stijgt. De vaccinatie-autisme link is ook een onderwerp van een grootse wetenschapfraude geweest, lees ook http://www.kwakzalverij.nl/1346/Anti_vaccinatiedokter_ontmaskerd_als_fraudeur
   Ik hoor wel ns dat je autisme al kunt herkennen bij een kind voordat de uberhaupt een eerste prik gegeven is, vlak na de geboorte. Ik denk dat autisme vooral een gevolg is van onze moderne, complexe maatschappij met veel prikkels. Daarmee wil ik niet zeggen dat vaccinatie-autisme link niet onderzocht moet blijven worden.

  8. @j
   Imo is een van de grootste negatieve effecten van wetenschappelijk onderzoek de fragmentarische( gespecialiseerde) benadering van het te bestuderen onderwerp.
   Het lijkt een mogelijke samenhang van dingen uit de weg te gaan of uit te sluiten zonder grondige studie ervan , en lijkt tot kokervisie te leiden.
   Je geeft het zelf ook al aan de natuur is veel omvattender dan de specialistische aanpak van de wetenschap( om het maar niet compartised te noemen )recht aan doet. De grootste denkers en wetenschappers uit antieke tijden hielden zich juist met meerdere velden van wetenschap bezig, bij de bestudering van een zaak. Ik denk dat dat juist de kracht van de wetenschappelijke benadering zou moeten zijn , een studie naar de samenhang van alles.

  9. Overigens kan ik die kwakzalverkliek niet echt meer serieus nemen met hun vreselijk bevooroordeelde uitspraken en vooringenomenheid .

  10. Ja, ik dacht dat je dat ging zeggen en wilde het zelf ook zeggen. Ik vraag me af in hoeverre de fragmentarische benadering op grote schaal daadwerkelijk voor problemen zorgt. Je werkt op kleine schaal namelijk wel met een brede scope. bijv. je bestudeert een eiwit maar kijkt ook naar alle interacties die dat eiwit aangaat – daarmee kijk je dus wel naar een completere puzzel. Ik geloof in die werkwijze omdat er genoeg voorbeelden zijn van succesvolle therapieen die met zo n manier van werken ontstaan zijn.

  11. n wat je zegt over de vereniging tegen kwakzalverij 😛 : dat staat los van wat in dat artikel staat. Ik denk dat zij inderdaad bevooroordeeld zijn in sommige gevallen, alhoewel er soms wel goede artikelen op de site staan waar zaken van meerdere kanten worden belicht. Zij staan inderdaad aan de pro-farmaceutische kant van het spectrum. Zo staan er ook mensen aan de andere kant van het spectrum gezien, die alles slecht vinden per definitie wat van big pharma afkomt.

  12. Beste J, gewoon stoppen met je kolder praatjes, het zet geen zolen aan de dijk, ik weet wat medicijnen verkeerd doen aan het lichaam en hebt dat zelf ondervonden. Als je zelf niet ziek bent dan haal je bakzeil als het om kennis gaat. Zelf ondervinden is een voorwaarde dat medicijnen misschien bij de een wel werkt maar bij d meesten niet. Je vergeet echter hoeveel medicijnen na verloop van tijd van de markt wordt afgehaald omdat er bergen met mensne er aan doodgaan of nog ernstige problemen erbij kunnen krijgen. Medicijnen worden getest eerst op dieren dan op mensen in 3de wereldlanden en als laatste bij ons in de mond. Gaat het dan nog verkeerd dan is het middel niet meer verkrijgbaar na besluit door de minister van volksgezondheid en onder tussen heb je zo te lopen te lobby’en dat het een goed produkt was waar je aardig wat centjes mee hebt kunnen verdienen. Alle medicijnen zijn gewoon weg niet functioneel werkend of erg gezond te noemen. Dus stop maar met jeBig Pharma praatjes weet exact hoe dat geld wereldje in elkaar steekt.

  13. J. Bedankt voor de moeite. Alle vragen heb je niet beantwoord 🙂

   Holistisch is in het Duits ‘ganzheitlich’. Dus je ziet de mens niet als een ‘machine’ maar als een levend wezen met een ziel en geest. Dit hangt bij elkaar. In Duitsland zijn er steeds meer reguliere artsen die dus niet meer een ‘machine’ willen behandelen maar het geheel. Dus een behandeling die alle aspecten (lichaam, geest en ziel) erbij betrekt.

   Trouwens de kwantumfysica helpt dit ‘fenomeen’ te verklaren.

   Je ging niet op het nocebo effect in…wellicht is je dit niet bekend.
   Hier is een omschrijving van wikipedia..

   ‘Het nocebo-effect is een negatief verwachtingseffect en de tegenhanger van het positieve verwachtingseffect dat bekend is als het placebo-effect. Nocebo wordt veelal gezien als een onderdeel van het placebo-effect. Populair gezegd: ‘Angst maakt ziek’. Iemand met autoriteit kan door een ongunstige diagnose te stellen (per abuis of niet) een negatieve verwachting wekken. Als er bovendien een onzeker klimaat is, zal deze diagnose sneller worden aangenomen. Bij onzekere, suggestibele mensen zal het effect nog groter zijn. Als de negatieve verwachting maar sterk genoeg geloofd wordt is het zelfs mogelijk dat iemand dood zal gaan door het nocebo-effect. Het zelfgenezend vermogen kan ernstig verzwakken door deze negatieve invloeden. ( N.S. Yawger 1936)’

   Weet je waar het HPV virus vandaan komt?

  14. Ja ik stop maar met reageren hier xD. Je staat blijkbaar niet erg open voor wat ik zeg. Er zit nog een kern van waarheid ook wat je zegt over dat veel medicijnen niet werken bij mensen! Dat komt doordat iedereen anders is genetisch, en daardoor anders reageert op een medicijn. Dat geldt ook voor iedere kanker, die vrijwel nooit hetzelfde is. Dat betekent dat voor iedereen een persoonlijke therapie moet komen. Gelukkig is die dogmashift aan de gang, en zal in de toekomst met name kankertherapie veel persoonlijker worden.

  15. Monika: Alle vragen onbeantwoord laten is toch echt onzin :P. Ik heb alleen de nocebo genegeneerd. Wat is het verband tussen nocebo en HPV-vaccinatie ? Daarom ging ik er niet op in. Bedoel je dat de angst dat het HPV vaccin eierstokken kapot kan maken dat daadwerkelijk veroorzaakt of dat de angst dat HPV baarmoederhalskanker veroorzaakt, dat werkelijk veroorzaakt?

   Ik hoor graag van je hoe kwantumfysica dat fenomeen kan verklaren.

   Geen idee waar het HPV vandaan komt, ik dacht dat het al wratten veroorzaakt sinds de apen rechtop zijn gaan lopen en dat het door evolutie ook andere plekken is gaan infecteren?

  16. Volgens Hulda Clark zijn het stukjes slijmvlies die door microscopisch kleine aaltjes van hun plaats worden getransporteerd en zich op de verkeerde plaats gaan ontwikkelen . Zij raadt dus ook aan om de parasieten in het lichaam met bioresonantie therapie te bestrijden .

  17. J, als je mensen wilt helpen moet je geen Symptomen gaan bestrijden, maar op zoek gaan naar de oorzaak. Als je dat weet dan snap je ook waarom iemand ziek tot ernstig ziek kan worden. Verkeerde aannames en diagnoses die gesteld worden door een gediplomeerde arts die eigenlijk met eknnis jaren achterloopt en de zoveelste slachtoffer maakt. Hoe vaak hoor je dat zelfs al niet in het nieuws gemaakt fouten?! Het wordt er niet minder om, je hebt er wellis waar heel goede artsen tussen zitten maar de mindere verpesten het voor de beteren. Is er nog wel een weg terug opdat terrein, je wel degelijk door Reversing toe te passen en daar is de Quantum Fysica al veel verder in dan menig arts dat nog kan snappen. Je vergeet misschien dat er er heel wat ontdekkingen gedaan worden door heel veel mensne die goede intentties hebben voor het ontdekkken van bepaalde innovatie technieken op medisch gebied, maar de zittende artsen moeten eerst kundig bij getraind worden wil men afzet hebben aan hun kunnen. EElke 5 minuten is er een update pakket verkrijgbaar maar ze hebben te druk om het volledig tot zich toe te nemen. Dan worden er genoeg fouten gemaakt die onder het vloerkleed worden geschoven. Ah volgende patient waar we weer een cent mee kunnen verdienen. Mensne zijn een nummer en worden behalndeld als vee in dit wereld, er wordt veels te makkelijk gepraat en opgelicht wat met moet slikken en zich laten in vaccineren. Je pleidooi haalt dus bij mij gewoon bakzeil met wat je ook uit de kast tevoorschijnt trekt. Dus laat maar die vergeefse moeite het bespreekbaar te maken.
   Fijne dag verder….

  18. Kijk, zo is dat met de wetenschap tegenwoordig.
   Men wil niet meer de samenhang weten. Het waarom, de oorzaak..
   De onderzoekende houding stopt met het stilleggen van de subsidies van de bedrijven voor wie onderzocht wordt.

   Je bent nog van het ‘oude’. Als het je interesseert verdiep je in de kwantumfysica. Het fenomeen van dat men ‘mensen bang maakt’ met al die kankerverhalen. Nou zeggen we maar…ze laten zich bank maken , omdat ons systeem niet echt de eigen kracht bevordert maar ons steeds maar weer vertelt dat men het alleen niet kan…gezond zijn.

   Uit eigen ervaring kon ik zien, hoe positieve kankerpatiënten door ene debiele opmerking van een arts, helemaal terug vielen in een negatieve kijk, dus in angst, dus in ziekte.

   Je kan er wel lacherig om doen, maar er is meer tussen jouw kijk op deze zaak en wat echt mogelijk is in je koppie.

  19. Haha. Die arts die achterloopt in kennis heb je ook gelijk in, maar dat is voor de wetenschap ook frustrerend.

   Ik denk ook dat deze discussie weinig zin heeft. Je geeft zelf al aan dat je niet open staat voor wat ik zeg. Ik verwacht dat wanneer kanker straks controleerbaar is als ziekte door kennis en werk uit de wetenschap (ik hoop je over 30 jaar nog eens te spreken, want dat is wat gaat gebeuren). Dan zal er vast wel weer andere kritiek zijn op medicijnen.

  20. En Monika, ik doe helemaal niet lacherig. Maar je praat overal omheen. En dat vind ik jammer. Je noemt kwantumfysica steeds maar je gebruikt het nergens om je verhaal te ondersteunen. En dat ”oude” waar je het over hebt, oorzaken willen vinden van ziektes en willen genezen. Dat werkt prima. Ik denk idd niet dat mensen met bijv. alvleesklierkanker zichzelf kunnen genezen, zonder hulp.

   Samenhang is wel degelijk belangrijk, systeembiologie heet dat en daar houdt de wetenschap zich genoeg mee bezig.

   Ik ben het helemaal met je eens dat bangmakerij gevaarlijk is en dat dat alleen al tot ziekte kan leiden. Daar wil ik me ook graag tegen verzetten.

  21. J., je geeft al zelf de antwoord op je vraag.

   ‘Je gelooft niet dat een patiënt met alvleesklierkanker alleen kan genezen’ en daar begint kwantumfysica. Je starre denken blokkeert de mogelijkheden die er zijn om te genezen.

   Je hebt invloed op de deeltjes door je gedachtes.

   De afstand in verhouding tussen de kern van een atoom en het volgende elektron is 10 km. Daar tussen zit ‘niets’. En zogenoemde leegte. Zie de mens als de Eiffeltoren en haal de ‘leegte’ weg dan blijft er een vlo over. Uit deze ‘leegte’ ontstaat alles….

  22. Dankje Monika. Ik begrijp de kwantumfysica benadering niet; hoe gedachtes zich vertalen in kwantumfysische veranderingen. Daarmee wil ik niet zeggen dat het onzin is.

  23. Open staan J. dat kunenen we meer van jou zeggen. Je slaat de spijkers geheel medisch mis, zeker gezien als je met echte ervaringen van patienten zelf te maken krijgt. Als er blijkt dat er veel meer mis is dan de gedachte die jij er aan vast plakt voor disccussiie en niet open mind blijkt te zijn. Je eigen constructie hopenloos poogt vast te klampen aan iets wat geen zolen aan de dijk zet. Kanker is allang te genezen en wel heel erg simpel. En dat geldt voor heet wat ziektes die eigenlijk eerder veel ernsiger worden gemaakt dan het begin stadium. Dus stop maar als je een pleidooi gaat beginen over open mind zijn.
   Je hebt zelf meer te verbergen met je korte J. naam. Wij weten wel beter.

  24. Het is ook geen onzin. Men gaat zo naar het ‘kleine’ toe dat het opeens weer iets ‘groots’ wordt. Kwantumfysica is geen makkelijke materie. En als je het zou be-grijpen dan zou je een heel bijzonder mens zijn. Je kan er toenadering zoeken. Metafysisch gezien is er ook een kwantumfilosofie…
   Ik zou zeggen grijp je kans door onze uitwisseling en verdiep je in de kwantumfysica…wie weet kom je op grootste conclusies 🙂

  25. Dank Paul. Ik heb geprobeerd juist hier te leren over en van mensen die totaal anders denken over wetenschap dan ik en heb geprobeerd een discussie te openen. Ik ben wel degelijk open-minded, daar ik duidelijk in ben gegaan op andermans gedachten en mijn mening heb gegeven. Ik zou juist niet open-minded zijn als ik helemaal niet reageer hier en jouw mening sowieso als onzin beschouw. Ik zie mijn mening niet als de 100% juiste hoor, ik wil alleen discussieren en ideeen ontwikkelen die in mijn gedachten en naar mijn gevoel de meest juiste zijn. Dat heeft niets met hopeloos vastklampen te maken. Gezien de aggressieve toon (je doet uitspraken over dingen die je niet eens kunt weten) die je hanteert en de boosheid die je probeert te creeeren, stop ik met reageren hier.

   Je laatste deel van je tekst schokt nog het meest. Als je beweert dat kanker al genezen kan worden, is het toch zeer ernstig dat degenen die dat weten niet meer hun best doen om dat te verkondigen. Daar staan een hoop mensen voor open. Wat betreft die genezing, velen want to know!!

  26. @ J. Tis heel makkelijk gezegd dat ik aggressief over kom, ik denk dat je in de war bent met ‘recht voor zijn raap’ >assertief zijn<. Heb geen zin in om een spelletje te gaan spelen als ik zelf geen eravring van bepaalde zaken zou hebben. Ik heb geen behoefte om deze dan ook hier even speciaal voor jou te presenteren en dat ben ik bij deze ook niet verplicht! Voorde 2de keer als je goed kan lezen (met hyper zijn er al lees problemen) dat heb ik al eerder aangegeven dat Reguliere Geneeskunde alleen maar pure symptomen bestrijding is en men kijkt niet naar de oorzaak waar het precies fout gegaan is. Nogmaals als je de oorzaak weet van een ziekte kan je deze heel goed oplossen door middels het geheel van de juiste input te voorzien. Medicijnen en vaccins zijn dan eerder een afbraak aan het fysieke geheel dan het vooruitgang boekt aan een stukje verdere kwaliteit van het leven. De patient blijkt eerder opgescheept te worden met kwantiteit, als de specialist/arts maar kan jokeren (hoog inzetten) zonder ervaringen op te doen en na vragen bij de patient zelf. Moet de patient het maar ondervinden wat hun wil is van de specialist/arts dan van de patient. Wordt zelf maar eens ziek en ontdek maar eens wat er dan allemaal fout bij je gaat alles je alles 100% voor zoete koek aanneemt wat men in je poogt te stoppen. Open mind = in de schoenen van een ander gaan staan en proberen het te zien van uit diens perspectief alvorens je een eigen mening geeft zonder dat je heel misschien gelijk hebt. Dan een eentonige kant van het grotere geheel te willen bekijken en daar dan enkel onderzoek naar te willen verrichten. Tis heel erg jammer, bij deze….

  27. Natuurlijk meen ik dat! dat mag je zelf eens ervaren aan je fysieke situatie ter plekke hoe leuk dat medische wereldje gezellig in elkaar steekt. Ben je gezond dan is er een goede raad, zover mogelijk uit de buurt daarvan blijven anders kom je gevangen te zitten voor de rest van je leven. Eke verbetering leidt tot meer medicijnen met leuke bijwerkingen. Dan nog maar te zwijgen over hoe suf men je maakt, zodat je zelf niet goed meer kunt denken en zelfs nog alles ook goed gaat vinden, wat er gebeurd. Hoeveel patienten gevallen inclusief verhalen wil je hebben?! Er zijn zeer veel klachten te melden, ik verzin ze zelf niet maar ga maar eens praten met aptienten en observere hun situaties maar eens na een vaccin of een ebrg medicijnen. Meeste werkt niet eens en werkt er iets dan zijn het de velen bijwerkingen. Maarja je gelooft me toch niet. Punt uit, het is maar een goed bedoelde waarschuwing!

   Take it or leave… verdre maak ik er geen woorden meer aanvuil.

  28. @J
   Laat je je hier please niet wegjagen…
   Vind het erg bijzonder als mensen van de beta-kant open minded zijn om de alpha-kant ook te willen zien en willen onderzoeken.
   Voel je welkom hier, je hoeft niet op iedereen te reageren als je er niets mee kunt.

  29. Helemaal mee eens Anna. Verschil in zienswijze mag er best zijn.Als men open is voor elkaars meningen ontstaat er een vruchtbare bodem waar een ieder bij gebaat is.

  30. Bonjour JANEE,

   hier nog een bijzondere site om je te inspireren;

   lespeinturesdenormac.bloqspot.fr

   hoor wel wat je er van vindt, mijn zoon heeft ook een bijzondere serie schilderijen gemaakt in Vénétie, in November in de mist, met de zon als een Goudse kaas.

   Groet!

  31. Hallo Jenne, bedankt voor de site het spreekt mij zeker aan. Prachtige heldere vrije vormen en kleuren. Klinkt goed over de schilderijen van je zoon in Venetie. Misschien kunnen we eens op de chat van WTK verder praten over de passie van het schilderen 🙂

  1. Er ontstaat datgene wat Hans Christian Andersen verwoordde in zijn sprookje: ‘De nieuwe kleren van de Keizer’.. Niemand van de reguliere artsen durft hardop te roepen wat hij ervan vindt. DAT de reguliere behandeling eigenlijk ZO VERSCHRIKKELIJK fout is, dat het een schande is voor de medische wetenschap.
   Ik verdenk Roek Coutinho van die Keizerrol. Die man heeft de afgelopen 10 jaar in zijn blote reet gelopen, voor mensen die het lul-verhaal over de nieuwe kleren niet geloofde en met open ogen keken.

   Met de aanslagen van 9/11 is het precies hetzelfde: TE GROOT om niet te geloven wat er officieel vertelt wordt..!!!
   nieuwe kleren keizer

  2. Ik geloof zeker als de mens in de fase komt in zijn leven met de vraag wie ben ik? De mens door velen fases gaat van ontmaskering van zowel zichzelf als van de buitenwereld. Hoever is onderzoek nodig om in te zien de wereld om ons heen is maya vecht je ertegen trekt ze je steeds dieper in het moeras. Dat stukje van de buitenwereld is de conditionering van ons ego om zich te kunnen handhaven en veilig te voelen in deze buitenwereld waar de mens denkt ogenschijnlijk zo afhankelijk van te zijn.
   Het verlangen naar essentie en waarheid wakkert aan bij de mens die moedig genoeg is zichzelf onder ogen te zien. Het doorzien van het spel is een zegen hoe pijnlijk het ook soms is. Is het voor mij zo dat ik via het denken de waarheid kan omvatten
   bevatten en bewijzen?Mijn gevoel gaat eerder uit naar de waarheid is er al nooit weg geweest Diep in mij achter het rumoer van de conditionering van het ego is het licht is de waarheid waar ik mag zijn wie ik werkelijk ben.

  1. iedere debiel kan zo’n document maken . Als je het wil geloven … up to you . Zoveel bagger op internet , kijk maar op Olympic Zion , dan wil je jezelf direct van kant maken want je hebt geen toekomst . keuzes ….

 9. En wat je zegt over de vereniging tegen kwakzalverij :P: dat staat los van wat in dat artikel staat. Ik denk dat zij inderdaad bevooroordeeld zijn in sommige gevallen, alhoewel er soms wel goede artikelen op de site staan waar zaken van meerdere kanten worden belicht. Zij staan inderdaad aan de pro-farmaceutische kant van het spectrum. Zo staan er ook mensen aan de andere kant van het spectrum gezien, die alles slecht vinden per definitie wat van big pharma afkomt.

 10. Ben mijn hele leven al bezeten door schoonheid, en het zoeken hier naar, ben al heel jong begonnen schilderijtjes, tekeningen, te kopen,
  heb zelfs een echte michel angelo, en een echte Blau kaart, iets van Jongkind, Appel, Melle, Mega groep, Huub Sijstermans helaas gestolen, en vele anderen.

  Verder altijd geboeid door Pierrot met zijn Colombine, en zijn aanbeden Maan, kom je op Tao-Te, over zijn soep bowl, with out this bowl, no Moon.

  Zo maar wat gedachtes op deze mooie Zondag morgen, t’is heel stil een hond blaft in de verte, het vliegtuigje vervaagd, en nu begint de kerkklok te luiden, kom tot mij, maar ik blijf thuis en maak de tomaten salade voor bij de barbequ, veel bezoekers van daag met zijn 20 tigen aan de maaltijd, niet te veel alcohol, want het wordt warm, en er zijn ook Moslims bij, wel hele gematigde dat wel, prima mensen.

  1. Nog even dit mooie liedje, O clair de la Lune, mon Ami Pierrot!!!
   zoek het maar eens op, het raakt je, diep in je hart ! die melodie is heel bijzonder en meeslepend, ben misschien te romantisch, ja en ik blijf maar verliefd op mijn meisje, nu bijna 78, jeetje waar blijft de tijd! vriendelijke groet!

  2. Ik geef hier het beste wat ik bezit, recht uit mijn hart, ik verwacht wel wat mooie reacties!

  3. Unconditional love Jenne. Niemand is verplicht te reageren op je reacties. Dat wil niet zeggen natuurlijk, dat niemand deze heeft gelezen..!!

  4. Beste Guido, datte gij bedankt zijt, dat Wete ge!

   Aan de rivier de Lije, paling in het zuur, met mijn Vlaamse vrienden!

  5. MONIKA ben er aan begonnen, maar op eens sloeg mijn stemming over naar, Pierrot, ook Tyul Uilenspiegel komt dan naar voren, al fietsende naast DonQuichotte, met Pancho er achter beladen met alle koffers op weg naar de Panne voor een heerlijke vacantie, om bij de schrijver van Lijmen het been te logeren, alwaar Victor van Friesland stukjes voor gaat dragen, uit Pallieter!

   Je moet begrijpen dat Reich in een ander wereld thuis hoord, en soms kan ik dat niet verdragen, dan is het leven te verrukkelijk !

  1. Een boel herrie, maar geen enkele relatie op jouw link met het artikel hierboven..!! Erg suf Arn..!! Weet je niets beters..? En dan zo’n tekst ‘Doe eens wat beter onderzoek’.. (Typisch een uitdrukking van een (industriële/chemie-) wetenschapper die een collega afzeikt (vertel me als ik het fout heb!))

   Wat nu Arn, als de fabrikant inmiddels ZELF TOEGEEFT dat het hele verhaal klopt, wie ben jij dan om het te ontkennen? Door ook nogeens te verwijzen naar een suf artikel over de algemene beschrijving van het HPV-virus..? Kom gewoon to de point en wijs mensen niet het redactionele bos in van je link..!!

  2. Sterker nog. Jij misleidt je lezers, niet alleen in je artikel, maar zelfs bij de reacties meng je je nog met misleiding. Om een voorbeeld te noemen, je zegt net weer ”als de fabrikant inmiddels ZELF TOEGEEFT dat het hele verhaal klopt” terwijl in je tekst iets anders staat. De fabrikant geeft daar alleen aan dat het het niet getest heeft.

  3. Als een fabrikant toegeeft dat hij het niet getest heeft, wat is er dan verkeerd aan het artikel..??

  4. Nou, dat is totaal iets anders dan dat ze toegeven dat het slecht voor de eierstok is. Tuurlijk kunnen zij niet het vaccin testen voor elk lichaamsdeel. Ze hebben gewoon het vaccin getest op een grote groep mensen en toen waren er geen noemenswaardige klachten, behalve zeldzame klachten die je vaker ziet bij vaccinaties (in ieder geval geen problemen met vruchtbaarheid oid). Daarom hebben ze dat niet getest, ze kunnen immers niet alles als bijvoorbeeld het effect van het vaccin op nagelgroei bestuderen.

   Daarmee komt dit artikel op losse schroeven. Als je namelijk de zogenaamde bekentenis van de fabrikant weghaalt, en de argumenten die je aanhaalt in het artikel om het verband tussen vaccinatie en eierstokschade ook in perspectief plaatst (zie de eerdere discussie, eg 19: komt er op neer dat de inhoud van het onderzoek verdraaid is), dan mag je helemaal niet stellen dat het vaccin eierstokken vernielt.

   Je zei eerder ”daarnaast zijn wij als wanttoknow-site niet meer, maar ook niet minder, dan een medium, dat informatie aanreikt, waar mensen vervolgens zélf hun conclusies uit kunnen trekken. En eventueel op verder borduren door links te volgen en zelf op zoek te gaan. Daar zet ik me vraagtekens bij, als je titel van het artikel al een onterechte conclusie bevat: hoe kunnen lezers dan onbevooroordeeld aan je artikel beginnen. Daar komt tot slot ook nog eens bij dat je je in de discussie actief mengt, met soortgelijke foute statements om hierboven gestelde redenen (dat de FABRIKANT HET TOEGEEFT, is meermalen voorbijgekomen).

  5. @ nl
   O maar dan geeft het allemaal niet, dan kan de fabrikant er helemaal niets aan doen . Want natuurlijk kun je niet op alles testen , logisch dat er dan wel eens een bijwerkingetje zich manifesteerd die onvoorzien was.
   Was gardisil nou niet net een middeltje dat moest inwerken op de baarmoederhals? en zit daar de eierstok nou niet heel dicht bij in de buurt? het is namelijk niet zo dat we het hebben over een haargroeimiddel waarvan je kalknagels op je tenen ontwikkeld!
   Bovendien vind ik dat hetvaccin op van alles en nog een beetje getest dient te worden alvorens het op deze grote schaal gepromoot en toegedient wordt. Je zal er maar haar van op je tanden ontwikkelen!!!

  6. Meneer ‘NL’ ouwehoert al als de hele wetenschappelijk goegemeente.. Dus, in plaats van iets vrij te geven voor gebruik, indien het BEWEZEN VEILIG is, wordt het vrijgegeven voor gebruik op een miljoenenpubliek, onder het motto: ‘Tot op heden is er niets van negatieve bijwerkingen bekend’…. Maarre.. Bewezen veilig..?? Dacht het niet..!
   Ergo, denk aan tabak, gsm, softenon, asbest, DDT, RoundUp, enz. enz.. Met lof aan de commerciële wetenschappers, die door onze huisvriend altijd als ‘schetewappers’ worden gekenschetst..!

   Laten we er ajb maar om lachen.. Net zoals de serieuze wetenschappers, die -al die tijd- de terechte vraagtekens hebben gezet, worden toegelachen.. Of was dat ‘uit’-gelachen.. Ben even de draad kwijt..

   En dan komen er de eerste klachten van een bepaald middel.. En dan wordt de toon negatiever, agressiever van de goed-keurende-instanties.. Zo worden mensen met goede bedoelingen als ‘indianen-verhalen-vertellers’ afgeserveerd.. HPV-slecht? Hoe kom je erbij? Het is toch goedgekeurd? Dat doen ze toch niet zomaar..? Big Pharma = schetenwap + commerci€ Kijk naar het RIVM, dat niet meer terug kán, dat haar eigen vlees keurt, door klachten van vaccinaties te verdoezelen… eh.. te verzamelen.. Kijk naar de dierenarts Ab Osterhaus, die als een hoer door Big Pharma wordt gebruikt om de griepvirussen er doorheen te jassen..

   En dan als uiterst negatieve klap-op-de-vuurpijl, bij GEBLEKEN gebreken van vaccin, chemisch middel of ander mens-ont-erende rotzooi: “Kun je wel bewijzen dat het door het vaccin (middel) komt?”

   Of, zoals Marcel Messing het noemt: “De wereld op zijn kop, 180 graden gedraaid, de Annunaki aan het stuur.” Ze lachen, lachen en lachen zich een scheurbuik.. Enne.. Geef ze eens ongelijk, want die mensensukkels geloven zó in wat ze doen, in dat, wat ze stiekem is ingefluisterd, dus is het hún waarheid..!
   En dat klopt.. 🙄

  7. Werk aan de winkel (double-checken) :

   Nearly 1,700 young girls in the US have died or suffered permanent disability after being given the HPV vaccine, new official figures reveal. The vaccine, which is designed to prevent cervical cancer, was introduced into the UK last autumn.
   A further 19,500 girls have suffered ‘non-serious’ reactions to the vaccine, which has been given to adolescent girls in the US since 2006. The 1,671 girls who suffered a ‘serious reaction’ died, suffered permanent disability, a life-threatening illness or needed emergency hospital care.
   Astonishingly, US health regulators say there are “no serious safety concerns” over the HPV vaccine. Instead, their concerns focus on the low uptake of the vaccine. Only around 33 per cent of the target population of girls aged between 11 and 12 years have had all three doses of the vaccine, and they urge doctors to offer the vaccine at every possible “healthcare encounter”.
   (Source: Morbidity and Mortality Weekly Report, 2013; 62: 591-5).
   http://www.wddty.com/safe-hpv-vaccine-kills-up-to-1-700-young-girls.html

   During June 2006–March 2013, the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)received a total of 21,194 adverse event reports occurring in females after receipt of HPV4; 92.1% were classified as nonserious.
   (Dus : 7,9% werd wél als serieus beschouwd)
   http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm6229a4.htm

  8. Hier is een Oostenrijkse artikel van juni 2013

   http://diestandard.at/1371170467080/HPV-Impfung-Japan-setzt-Empfehlung-aus

   Japan stopt met het adviseren van de HPV vaccinaties omdat er te veel bijwerkingen zijn. Ook nog niet goed genoeg onderzocht. Ze hebben daar ook gardasil en cervarix. Veel gevallen van pijn (Schmerzen), veerdoofheidsgevoel, een meisje in rolstoel. In de meeste gevallen kan er niet uitgesloten worden of er een samenhang met het vaccin bestaat.

   Oostenrijk is blijkbaar een van de weinige industrielanden die nog niet de hpv vaccinatie in het programma heeft opgenomen. Omdat de minister van welzijn (gezondheid) o.a. de winstmarges van de farmabedrijven te hoog vindt en daarvoor geen belastinggeld wil uitgeven. Bewezen is wetenschappelijk dat er veel minder hpv infecties voorkomen door het vaccin. Verder vindt hij het nog niet goed genoeg onderzocht.

  9. Beste marcel w in 5 d, ik snap je punt niet. Hoe bedoel je dat gardasil inwerkt op de baarmoederhals? Gardasil induceert een immuunrespons tegen HPV-eiwitten, waartegen je immunologisch geheugen opbouwt. Gardasil doet niets met de baarmoederhals. Het is slechts dat dat virus de baarmoederhals infecteert. Ik denk daarom ook dat de eierstokschade een fabeltje is, omdat het zoals je zegt inderdaad niet toevallig is dat schijnbare schade in de buurt van het orgaan optreedt dat wordt geinfecteerd normaal door HPV. Nogmaals, Gardasil werkt niet in op de baarmoederhals door tegen HPV te beschermen!!!!

   Ellen, dat klinkt heftig. Is er al een verband aangetoond tussen de slachtoffers en het vaccin? In zo n grote groep (het gaat om tientallen miljoen meisjes) gevaccineerden treedt er nl. sowieso een groot aantal doden op door compleet andere redenen (het hoeft maar om honderden van een procent te gaan om aan dat aantal te komen). Ik wil daarmee niet uitsluiten dat er geen verband is.

   GuidoJ, graag hoor ik nog een antwoord van je op het punt dat ik noemde mbt misleiding. Ik vind het namelijk vrij ernstig en je werkt wederom een rookgordijn op.

   Het punt over bewezen veilig voor een medicijn of vaccin is best lastig. Het is op duizenden meisjes getest en toen was er niets aan de hand. Alleen in de praktijk gaan miljoenen meisjes het gebruiken, en soms gebeuren er dan wel dingen die in de test niet optraden (bijv dingen die maar in 0,0…1% van de gevallen optreden). Bewezen veilig is als het lang goed gaat in de praktijk, in feite. De testen vantevoren zijn om een zeer goede indicatie met een benadering van zekerheid te geven mbt complicaties. Het is inderdaad jammer dat niet alles vantevoren uitgesloten kan worden. Dat vind ik ook eng met veel therapieen in alternatieve circuits, die vaak door nog kleinere groepen worden genomen en vaak helemaal niet getest zijn, en waar weinig wordt gerapporteerd over negatieve bijeffecten (voordat we daar een discussie over openen, daarmee doe ik geen uitspraak over de kwaliteit van die therapieen).

   ”En dan komen er de eerste klachten van een bepaald middel.” Zie ook de eerste alinea van deze reactie. Je bent er nog steeds niet op ingegaan dat er nog helemaal geen zekerheid is met betrekking tot de relatie tussen eierstokschade en het vaccin, gevoed door je misleidende reacties. Ik denk dat de primaire reden is dat het als zoete koek geaccepteerd wordt, dat HPV-vaccinaties eierstokschade bewerkstelligt, door wat marcel eigenlijk al zegt (wat veel mensen denken): het vaccin ”doet iets met de baarmoederhals”, en ja, dat ligt dichtbij de eierstok (zie antwoord aan marcel hoe ik daar over denk)

  10. En we vergeten de helft van de kankers die wordt veroorzaakt door het HPV! Ook anus, oropharynx, vagina en vulva zijn 4 gebieden waar samen evenveel kanker door HPV voorkomt als in de baarmoederhals.

  11. Ik dacht dat het een nieuwe trend was joh! Jij reageert niet op onze teksten, dan moeten wij dat bij jou kennelijk ook doen? Jij slaat de helft van de reacties over, die jou wat vragen; dan nu zo’n quasi-verontwaardiging bij NL? Je klinkt als een ‘batchelor’..
   Maar om antwoord te geven op de ‘misleiding’, neem aan dat je dat bedoelde? Die zie ik niet, jij wel. Gefeliciteerd!

   Bijwerkingen niet onderzoeken in voor de hand liggende gebieden van werking van een vaccin, lijkt me een eerste regel. Marcel ook, jou niet, dus discussie gesloten. Japan en vele, vele andere landen, gezondheidsdiensten zijn over het HPV-vaccin bezig en meneer NL neemt het voor het vaccin op. Nergens een kritische noot te bekennen kennelijk.. Wordt je al gesponsord met je studie door Big Pharma en kornuiten welicht.. Elke professor wordt natuurlijk ‘van buiten’ gefinancierd, elke leerstoel heeft zijn particuliere sponsors.. Vertel daar eens wat over..

  12. Ellen, blijkbaar zijn vaccinaties goedkoper (of valt meer aan te verdienen) dan preventieve maatregelen. In Duitsland heb je ieder jaar een ‘uitstrijkje’. In Nederland om de 5 jaar.
   Een gynaecologe die ik ken uit D verbaasde zich erover en reageerde met…’maar dan kan je al lang dood zijn’.

  13. “Blijkbaar zijn vaccinaties goedkoper (of valt meer aan te verdienen)” dan een uitstrijkje? Je hoeft geen econoom te zijn om het financiële plaatje in te schatten : 375 euro voor 3 vaccins x het aantal prikrijpe meisjes (vanaf 12 jr) of rond de 5 euro voor een uitstrijkje (30 tot 60 jr). Hier in Frankrijk om de 3 jaar (25-65 jr)…

  14. GuidoJ, als je zoveel bezig bent met gezondheid vind ik het wel treurig dat je zoiets fundamenteels niet vat (ik snap daarom dat je marcel in je betoog betrekt). ”Bijwerkingen niet onderzoeken in voor de hand liggende gebieden van werking van een vaccin, lijkt me een eerste regel. Marcel ook, jou niet, dus discussie gesloten.”’
   Gebieden van werking van een vaccin? Werkt een hepatitis vaccin dan in op je lever en een bof vaccin in je speekselklier? Nee, ze werken allemaal doordat ze domweg een immuunrespons opwekken. Als je bewijze van spreke de baarmoederhals zou loskoppelen van je bloedsomloop, werkt het vaccin nog steeds.

   Ik ben het met Monika eens dat gedacht kan worden over het vaker houden van een uitstrijkje in plaats van een vaccinatie (misschien mensen laten kiezen ofzo?). Om de 5 jaar mist inderdaad sommige gevallen van startende baarmoederhalskanker.

  15. En Guido, je moet ook niet steeds praten over ”onze teksen”. Je doet zo aan groepsvorming en dat komt de discussie niet ten goede. Je moet eens kijken hoe erg ik me best doe met m n lange antwoorden om wél overal op te reageren. Dus als er een trend is die je beschrijft, loop jij erin voorop.

  16. NL, eigenlijk zouden we de discussie idd kunnen beëindigen, als jij je inzet voor het uitstrijkje dan hoeven we de vaccinaties niet. Goede zaak. Bij voorbaat bedankt 😉

  17. Hmm, k vind dat het een keus moet zijn dan :P. Het blijft voor sommigen natuurlijk wel een naar idee dat de kanker er dan al is, want dat is met een uitstrijkje vaak wel zo. En daarnaast kan HPV wat andere kankers veroorzaken dan baarmoederhalskanker.

  18. @ nl
   Oke ik heb niet een duidelijke boodschap verzonden maar dat was met opzet
   Je schrijft : Gardasil induceert een immuunrespons tegen HPV-eiwitten, waartegen je immunologisch geheugen opbouwt.
   Als het op een dergelijk levensbelangrijk gebied van het functionerend lichaam inwerkt , zou je dat dan niet tot in den treure testen op bijwerkingen ( ongewenste effecten?).
   Hier bijt je in eigen buik. Het gaat immers niet om een gebied dat wordt beinvloed maar het gehele systeem! voorwaar geen kattepis!!!
   Helaas miste je die hint in mijn vorige post.
   Nee als iets niet volledig veilig is bevonden zou ik het niet laten inspuiten . En dus heeft mijn dochter de oproep direkt bij het oudpapier gedeponeerd alwaar het nog enige waarde vertegenwoordigt!

  19. ”Als het op een dergelijk levensbelangrijk gebied van het functionerend lichaam inwerkt , zou je dat dan niet tot in den treure testen op bijwerkingen ( ongewenste effecten?).”

   Maar het werkt dus daar niet op in. Er is geen enkele reden om aan te nemen dat het vaccin inwerkt op de baarmoederhals en nabijgelegen eierstokken. Het is geen smeersel waardoor het virus niet meer kan infecteren. Zoals ik al zei, als je bewijze van spreken je hoofd met lymfeklieren zou loskoppelen van je lichaam, kun je dat alleen al vaccineren tegen HPV, en als je het hoofd weer terugzet ben je ook gevaccineerd. Het heeft niets met de baarmoederhals te maken.

  20. Zoals ik al zei, sla je met het misverstand de spijker op de kop. Ik denk dat heel veel mensen denken dat het vaccin ”inwerkt op de baarmoederhals”, waardoor het verhaal van schade door het vaccin op eierstokken eerder wordt geloofd.

  21. De grap van het geheel is dat de huidige medische wetenschap uitgaat van het toevoegen van stofjes ter verbetering van de gezondheid van mensen. ( de officiele lezing) Maar dat die houding contraproductief is voor de aandeelhouders , die wensen winstmaximalisatie.( de praktijk). Het is dus onverstandig produkten te promoten die mensen gezond maken , zonder bijwerkingen! Dat is geen klantenbinding!
   Er wordt volledig voorbij gegaan aan de energetische kant van ziek zijn( ben net weer eens geslaagd voor dat stukje)
   Er zijn namelijk 2 kanten aan de zaak de tastbare kant van de wereld , en de energetische kant. Dat geld voor alles, dus ook voor ziekten.
   Je kunt een verandering teweeg brengen door op de materiele kant een verandering toe te voegen, echter zal dit ook zijn weerklank hebben op het energetisch terrein.En omgekeerd

   Simpel gesteld als je een van beide terreinen verwaarloost ben je niet compleet bezig maar tref je slechts halve maatregelen. De huidige reguliere medische wetenschap is heel beperkt bezig en weet vaak niet wat ze doen , al helemaal niet wat het op energetisch vlak uitricht. ze beperken zich tot de meetbare zichtbare wereld en vergeten dat de mens ( zelf zo gesteld in medische opleidingen) een sociaal , geestelijk en lichamelijke eenheid is!
   Vanwaar het onthouden van een holistische benadering in de huidige therapien dan? Waarom uitgaan van een niet toereikend mensbeeld in behandelingen? Waarom stoppen bij het lichamelijke aspect( vaak nog slecht getest ook). Waarom het wegwuiven van de voordelen van het placebo effect( aansturen van het zelfhelend vermogen , mind over matter)als was dat niet de manier van behandelen.( dan werkt het eigenlijk niet)
   Imo is het heel simpel geneeskunde dient alles in het werk te stellen om te genezen , en dat begint bij het begrijpen van ziekten . Ziekten zijn niet slechts een lichamelijke aangelegenheid ( psychosomatische aandoeningen bevestigen dat) dus dient er een onderzoek plaats te vinden bij elk ziekte geval door de sociale de geestelijke en de lichamelijke aspecten van ziekte te onderzoeken , en van daaruit een therapie te ontwikkelen . Dat dit zeer persoonsgericht dient te zijn ligt dan voor de hand , we zijn immers geen eenheidsworst.
   Ziekte is ook niet per definitie een slecht gegeven , wellicht is dus de persoon gebaat bij ziekte ! Ik snap dat dit voor vele te ver gaat , maar toch denk eens na over de groei en bewustwording die het kan opleveren!
   Als laatste nog maar eens dit
   U BENT EEN ZIEL EN HEBT EEN LICHAAM EN DAT LAATSTE NOG MAAR TIJDELIJK OOK.

  22. @ nl
   Snap je nou werkelijk niet wat je zelf hebt geschreven? Het werkt in op het imuunsysteem , noem dat maar niet levensbelangrijk!!!
   Ik haalde nog wel je eigen woorden aan, tjonge jonge en dat moet ons gezond houden sorry hoor.

  23. Zucht marcel. Wat bedoel je nu allemaal met het werkt in op het immuunsysteem, noem dat nu maar eens niet levensbelangrijk?
   Ja dat is inderdaad levensbelangrijk voor sommigen, daar het HPV kan voorkomen. Je zei eerst iets heel anders, dat het op de baarmoederhals ”inwerkt”. Daar ben je ineens vanaf zo te horen.

   ”tjonge jonge en dat moet ons gezond houden sorry hoor.” Vind ik ook een leuke. Als je niet in reguliere gezondheidszorg gelooft, kies je toch voor alternatieven? Die zijn er genoeg. En volgens Guido is kanker al te genezen, dus die reguliere gezondheidszorg is alweer veel minder nodig dan.

  24. Zucht ( hele diepe) Het valt mij steeds weer op dat de hedendaagse ( ja ik gebruik dit woord in weerwil van mijn leeftijd)studenten zo slecht begrijpend kunnen lezen. Of misschien helpt dat hen juist niet aan zelfreflektie te hoeven doen dat kan ook . Ik heb je in de val laten lopen en het je ook nog uitgelegt, maar als het je niet door de strot gedouwd wordt kan jij het niet op het gewenste moment uitbraken schijnt het , het zij zo.
   Even in jip en janneke taal voor jou dan.
   Als je een stofje of een hele boel stofjes met een injektienaald in je lijf spuit ( intramusculair subcutaan of intraveneus) gaat dat in je hele lijf zitten. Dus als je een vaccin (spuitje ) haalt tegen bv baarmoederhalskanker werkt dat niet alleen op de baarmoederhals maar op het hele lichaam!!!!! ( dat zeg je nog wel zelf ook) Het is dan niet gek dat je op alle plaatsen in je lijf en met alle processen in je lijf problemen kan krijgen . Het is dus van het grootste belang dat er op alles en nog een beetje getest wordt voordat je die rommel inspuit!
   Begrijp je het nu een beetje?? Juist om de redenen die ik je heb laten vertellen ( om mijn domme praatje te ontkrachten) is het van belang beter te testen dan gedaan is !!!
   Daaaahaag nl, je valt op een vreselijke manier door de mand als een hielenlikkende papagaai doeidoei.

  25. NL staat voor wattes?! Is dat ook al een nieuw HPV Eiwit of is dat een ondervinding na een vaccin? Als je als Wetenschapper tekst niet van een ander kan begrijpen of wilt snappen dan merk ik al te makkelijk op dat je dan ook niet instaat bent om goed geformuleerde tekst betreffende het middel Gardasil goed te snappen. Je mag dan eentonige in je aanduidingen zijn maar ik wil je er toch op wijze beste NL, dat je je zelf nog al voor schut zet met je uitsprakenh. Stel ik wil iemand op dit terrein kunnen vertrouwen en die geeft al aan dat het moeite heeft met Jip en Janneke taal van iemand die anders van insteekt is. Hoe wil je dan verder kunnen jokeren en scoren als je dat al niet in pacht hebt.

   Met anderen woorden het is dus niet wetenschappelijk in de juiste taal dat het onderbouwd is en goed uitlegbaar dat zelfs de grootste dombo daar geen moeite mee heeft. Gelukkig is snap het wel bij deze. Ik heb er geen moeite mee om iedereen te willen bergijpen al spreekt ie maar 1 woord NL.

  26. Nl kan feitjes onthouden zoals verteld door anderen . Conclusies herhalen die door anderen zijn getrokken . Daarin verschilt hij niet van veel nl studenten. Ze ver warren geheugen met intelligentie.
   Les 1: het geheugen stelt je in staat om door je strot gedouwde info op een vooraf bepaald tijdstip weer uit te braken.
   Les 2: intelligentie stelt je in staat zelf onderzoek te doen en op een tijdstip dat jou past je eigen bevindingen te verwoorden.
   Nl staat in die verwarring eigenlijk model voor het overgrote deel van de nl bevolking( goed gekozen nick wat dat betreft)

  27. Hte grappige van zulke wetenschappertjes is dat ze niet orgineel van opzet zijn, copy & paste figuren die graag stukken tekst al bewijs komen aanleveren. Je moet dan maar lezen, lezen en lezen zonder duidelijk goed geformuleerde en inhoudelijke feiten waarom het juist zo te gek is om in te nemen. Een vaccin werkt niet op 1plek het gaat overal zitten waat je het niet wilt hebben en tja dat geld voor medicijnen ook. Het is nog geen nano technologie wat stuur en controleerbaar is naar die enen plek in het lichaam. Waar het wel werkt binnen het fysiek zal elders in het lichaam enorme bijwerkingen veroorzaken die je graag niet ervaren wilt.
   MVeel mensen hebben de kennis niet in pacht binnende genees kunde van kwaliteiten maar vergapen zich op de kwantiteit ervan zobder de patient goed te informeren of te begeleiden, laat staan hem aan te horen waar het fout gaat. Meestal is het triest dat een middel eerst slachtoffers moeten maken alvoren het van de martkt wordt afgehaald als er weer meer doden worden geteld dan mensen die er op vooruit zijn gegaan.

  28. De pot verwijt de ketel mannen! Fijn Marcel dat je tot inkeer komt dat het vaccin niet specifiek inwerkt op de baarmoederhals. Zoals je misschien nu merkt, werkt aspirine evenveel (of even weinig) in op de baarmoederhals als het vaccin. En ieder weldenkend mens begrijpt niets van die val van je. Je komt eerst met dat Gardasil specifiek moet inwerken op de baarmoederhals, alsof dat de bedoeling is van die stof, en vervolgens doe je een stap terug en werkt het overal op in, maar ook op de baarmoederhals. Ik vond het triest toen ik het las en concludeerde dat juist bij jou een bepaald idee diep in je geheugen verwerkt is, zonder dat het nog open staat voor enige rede.

   En ten tweede, ik doe helemaal niet aan copy paste. Ik denk juist zelf na. Zouden jullie ook ns moeten doen. Jullie proberen door minderwaardig te doen, neerbuigende opmerkingen te maken mensen af te bluffen, wanneer je niet meer tegen argumenten kunt opboksen. Walgelijk. En dat lukt jullie dan nog ook, omdat ik het niet waard vind om op deze manier met jullie te praten.

   En paul, ”opy & paste figuren die graag stukken tekst al bewijs komen aanleveren”. Dat is heel zielig natuurlijk om te zeggen. Ik denk juist na en als GuidoJ dat ook had gedaan (ik vermoed dat conclusies in z n artikel juist copy paste zijn), dan hadden er niet veel van die onjuiste conclusies gestaan in dit artikel over het onderzoek!

   Succes.

  29. @ Nl
   Dat jij niet begrijpt wat ik je toch heel duidelijk heb uitgelegd , wil niet zeggen dat elk wel denkend mens het niet begrijpt. In deze ben je gewoon uitgedaagd een belachelijke stelling te ontkrachten en in dat proces heb je jezelf in de kaarten laten kijken . Simpel en doeltreffend , het zou je tot nadenken hebben kunnen aanzetten maar helaas. In je haast mij de loef af te steken geef je blijk van het feit dat je niet eens werkelijk de implicaties beseft van je eigen stellingen, voorwaar een grote misser. Maar het geeft niet hoor elk wel denkend mens trekt hieruit zijn eigen conclusies en je hebt imo alleen maar meegeholpen om een hoop duidelijkheid te scheppen omtrent de bijwerkingen van cardasil en hoe die kunnen ontstaan! Het is immers geen smeerseltje dat alleen op een bepaalde plek inwerkt ( goed zo jongen)nee het werkt idd net zo als alle medicijnen op het hele lichaam en de energetische kant daarvan ( een zeer vergeten terrein) Duidelijk is dan dat elk medicijn terdege op alle mogelijke neveneffecten dient te worden onderzocht alvorens het op de markt gebracht zou mogen worden!!!

  30. @ NL

   Op elk potje past de juiste deksel. Je betoog naar mijn richting en zeker gezien met kennis van zielenkunde haal je overigens wel bakzeil mee. Je mag van mij geheel vrij denken over wat je van mij vind, echter of je daarmee in de buurt komt van warm zijn laat ik je bij deze in een zeer oncofrontable ‘deepfrozen’ Zuid-Pool locatie achter.

   Nu benadruk ik dat je echter met wat meer technische aspecten op de tafel zult moeten komen dan het slappe aftreksel van gelouterd commentaar de boventoon bij je voert. Als ik zou mogen kiezen jou als geschikte kandiaat zou moeten stellen voor wetenschappenkunde val je bij deze al geheel af. Je zou niet eens in trek kunnen wezen als een onderzoeker die kennis heeft van gaande zaken. Laat staan dat je nogal overtuigend overkomt als een luisterd oor, je nu al vast loopt op enig conversatie vermogen. Je zelf verwijten dat JIJ als enige na dekt en dat anderen dat niet doen, je toch wel erg doorzichtig bent in je observering van niet door of verder kunnen denken. Je vergeet of ziet ‘iets groots’ blijkbaars over het hoofd heen, als een praatgrage beoordelen deel je hier de lakens uit en lees je de anderen de gwezen lessen van je onbesproken gedrag. Je negatief uiten hanteert dat je schuldig bent aan bepaalde feiten die je verweidbaar zijn. Zoals Marcel het ook beraamt je tuint er zelf in met open ogen en je gaat plat op je bek omdat je je niet inleeft wat de ander er aan bij draagt dan enkel je eigen verschrompelde inzichten.

   Maar heus dat geeft niet allemaal hoor, blijf vooral je zelf en zet je zelf maar goed voor paal, want dan hebben de anderen hier weer de grootste lol aan. Tis dat je het maar weet hoe je zelf overkomt als onbetrouwbaar phenomeen.

   En wat >NLNL< heen: Nadenkertje voor het Nageslacht. Jammer de volgende keer beter NL, overtuig je maar eens van je bezielde kennis-kunde bij deze….!

  31. Dank Marcel en Paul. Zo te merken bewegen we allemaal niet van ons standpunt af en gaan wij elkaar niet overtuigen. Laten we de lezer gewoon hun mening bepalen in plaats van op dezelfde voet verder gaan.

   Ik hoor tot slot nog graag hoe de kankergenezing volgens deze website werkt. Want in dat geval ben ik voor het directe stopzetten van de vaccinatie en sluit ik me daarin bij jullie aan. Dan hoef ik als onderzoeker me ook niet bezig gehouden met dat vakgebied.

  32. Alsnog over stag, want ik wilde eigenlijk hier helemaal niet op reageren. Ik weet alles van HPV en de Gardasil vaccin.
   Onbegrijpelijk dat mensen zo stellig gehersenspoeld kunnen zijn en direct alles op slot zetten daarboven als mensen met echte praktijkervaringen komen. Niets kan erbij, alles wat tegen vaccin is, rijmt gewoon niet, bestaat niet, kan niet. Vaccins zijn een wondermiddel.
   Ik dacht het niet. Ik heb de marketing verhaal van de HPV vaccin gelezen. Het gaat allemaal om geld. Hoe een product aan de man te brengen. Een product waarvan niet bewezen is dat het de HPV virus kan voorkomen en van HPV is zelfs niet bewezen dat het baarmoederhalskanker veroorzaakt. Het zijn beide verzinsels om het product te kunnen verkopen. Dat is alles waar het om gaat.
   Daarnaast, de kindervaccins, 1 van mijn kinderen heeft vaccinschade opgelopen en dat was niet mis. Dit is voor bijna 100% verholpen door het ontstoren. Ongelooflijk, maar waar. Het bewijs was voor mij klaar als een klontje door haar totale verandering direct na de 1e ontstoringsdruppels, het luikje ging open. Een enorme spraakwater volgde. Alles wat al die jaren op slot zat, kwam eruit. Ze heeft haarzelf weer gevonden. De lichtjes in haar ogen zijn weer terug. Mentaal is ze sterker dan ooit.
   Als je dit eenmaal ervaren hebt, dan is het moeilijk dit voor je te houden als je weer een verhaal hoort van kinderen met oorontstekingen, chronische verkoudheid etc. Alsof het normaal is, dat is niet normaal. Het immuunsysteem van alle ingeënte kinderen wordt verziekt. Het is bewezen dat veel van de chronische ziektes zijn veroorzaakt door lichaamsvreemde DNA van de vaccins.
   Het is bewezen dat o.a. aluminium, kwik en formaldehyde eenmaal ingespoten in de bloedbaan direct wordt opgestapeld in de hersenen met alle gevolgen van dien.
   Er zijn al zoveel rechtbanken geweest die bevestigd hebben dat autisme veroorzaakt wordt door vaccinaties. Er zijn zelfs speciale rechtbanken hiervoor ingericht. Zucht….
   Welke normaal denkende men kan nou blijven volhouden dat het inspuiten van kwik in de bloedbanen niet schadelijk is voor baby’s, kinderen en volwassenen. Gehersenspoeld, omgekocht of gewoon niet slim genoeg om dit te kunnen beseffen.
   Vaak hoor ik verhalen van ouders met kinderen met autisme en familieleden met bijvoorbeeld asperger. Overal om je heen popt dit op. Dit komt echt niet uit de lucht vallen. Maar goed, een ieder heeft zijn eigen waarheid. De beste medicijn is je voeding. Geen middelen die een arts je voorschrijft kan voor je doen wat de natuur voor je doet. Daar ben ik zelf op de harde weg achter gekomen. Gelukkig. Geen ziekenhuisbezoeken en geen medicijnen meer voor mij. Bezoeken aan de biowinkel, voor onbespoten groenten en fruit. De natuur is geweldig en bevat schatten waarvan we de waarde vergeten schijnen te zijn.
   Veel geluk allemaal voor een ieder die hier nog niet achter is, je zult het nodig hebben.

  33. De reden waarom ik eigenlijk niet wilde reageren, is omdat het zinloos is. Je kunt niemand overtuigen, men moet er zelf door schade en schande achter komen. Als je ‘geluk’ hebt, dan ontspring je de dans. Niet iedereen reageert namelijk hetzelfde op vaccins.
   Ik kan talloze linkjes van gedocumenteerde zaken hier plaatsen, maar dat heeft geen nut. Gewoon tijdverspilling. De groep die het al weet, weet het. De andere groep wil het gewoon niet weten, maakt niet uit waarmee je komt. Zo is het, en zo hoort het ook te zijn. Alles heeft zijn reden. We zijn allen waar we moeten zijn.
   De enige reden waarom ik dan wel reageer, is omdat het moeilijk is aan te zien als hier mensen komen met wetenschappelijke fabels over hoe goed vaccins zijn. Deze mensen weten niets af van de statistieken van voordat de vaccinaties zijn gestart, ze weten niets van de hygiënisten. Deze mensen hebben een standpunt ingenomen en het maakt niet uit als er nieuwe inzichten komen, nieuw bewijs, nieuw wetenschappelijk onderzoek die het tegenspreekt, want dan moet men toegeven dat men al die tijd fout zat en weet ik hoeveel mensen hebben misleid en hebben meegewerkt aan het vergiftigen en in sommige gevallen het ombrengen van kinderen. Het is daarom goed en noodzakelijk om de mensen die niet zo stellig overtuigd zijn van de ‘goede’ werking van vaccins ook te laten weten dat er heel veel tegengeluiden zijn. Dat er heel veel mensen zijn die overlijden na een vaccinatie. Die mensen gaan dan hopelijk zelf op onderzoek uit en leggen de connectie. Ik heb zelf ook zelf meegemaakt dat een familielid van mij destijds 4 jaar, hersenvliesontsteking kreeg vlak na een vaccinatie. Dit soort dingen besef je niet direct als het gebeurt. Dat kwartje kan pas jaren later vallen.
   Voor die groep, die twijfelaars, de mensen die aanvoelen dat er iets niet klopt, die niet helemaal zeker zijn van hun intuïtie, daar doe ik het voor. Voor hun deel ik hier mijn verhaal. De non-believers kunnen hier niets mee. En dat is hun eigen keuze.

  34. Mooi sun dat je toch even je mening en inzichten hierover deelt. En je hebt volkomen gelijk je kunt een paard naar de drinkbak leiden maar het drinken moet ie zelf doen! Kortom ben het helemaal met je eens.( voor wat dat waard is)

  35. Goed comment Sun, eet overigens ook altijd biologische voedsel.
   Wat ik niet begrijp artsen moeten dit toch ook weten. Hun vakgebied is mensen gezond te maken en zeker gezond te houden.

  36. @ Sun

   Tis moeilijk om iemand te vertellen hoe ‘heet’ de kachel wel niet is, men zal zelf moeten leren hoe heet het is om later dan ook niet te gaan klagen als men opde blaren moet gaan zitten. Een gewaarschuwd mens telt altijd voor twee. Het is ieders die zijn eigen karma moet ondergaan.
   Wel wel mooi uitgelegd in goede context !!! Zo is het en niet anders.

  37. @ Janee

   Ja dat zou je zeggen maar toch is die artsen wereld hememaal niet fuctioneel als het zou moeten. Ik spreek daar mee puur uit eigen ervaring die ik bijna dagelijks ondervind. Jet lijkt zoals het is maar toch is het niet zo, zeker als je bewust ontdekt hoeveel fouten er wel niet worden gemaakt pal onder je neus en die worden ijskoud verder ook niet genoteerd.
   Wat je zelf aan geeft daar luistert men totaal niet naar, jokeren is hun besproken gedrags kunde. Het draait idd allemaal om het geld en de kwantiteit van het leven, de kwaliteit kent men niet eens.

  38. @ SUN,
   17,35 17,36, ik wil U even bedanken voor Uw schrijven vol compassie,
   met veel interesse gelezen, en absoluut waar!
   En U geeft mij een duwtje in de goede richting, groet Jenne

 11. Heb langzamerhand de indruk dat het meer om lelijke genitale wratten gaat dan om bmhk. Is ook lastig zo wratten op je ‘heiligdom’…(nooit gehad trouwens)
  Nu nog de vraag waar komen die wratten vandaan? Misschien hoeven we dan niet alle jonge meisjes met een gevaarlijk stofje te vaccineren.
  Kies gewoon een natuurlijke methode om mensen gezond te houden…chemische troep veroorzaakt onnatuurlijke ziektes.

 12. Dag J,
  Welkom op deze website. Ik hoop je hier nog vaak te zien. Tot nu toe ben ik de enige die bedenkingen mag uiten op deze website, en krijg dan geregeld tegenwind.
  Het originele artikel in de British Medical Journal is te lezen op http://casereports.bmj.com/content/2012/bcr-2012-006879.abstract. Blijkt dat de auteurs geen enkel bewijs hebben dat Gardasil die vroegtijdige menopauze veroorzaakte! Het is enkel een veronderstelling van hen. Maar die veronderstelling wordt een “bewijs” nadat het via een hoop websites vertekend wordt.
  Vroegtijdige menopauze bij tieners gebeurde trouwens af en toe ook voordat Gardasil ontwikkeld was, en toen wist men ook niet waardoor het veroorzaakt was. Nu is er blijkbaar een zondebok, die door sommigen ‘bewezen’ is.

  1. Welkom op deze site..?? Wie denk je dat je bent Feniks.. Mijn hemel.. Alleen al de gedachte dat je op zo’n tekst komt.. Fijn dat je je weer in het land bent en welkom terug op deze site.. 🙄

  2. Dankjewel Feniks. Precies. Waar Big Pharma vaak van beschuldigd wordt, nl misleiding, lijkt hier op een zelfde manier te gebeuren maar dan de andere richting op. Ik hoop op een inhoudelijke reactie op de punten die je noemt en eerder genoemd zijn. GuidoJ, het is geen (persoonlijke) aanval op je (standpunt), we vragen alleen of je de punten kunt toelichten zodat je verhaal weer ondersteund wordt.

  3. De ervaring met onze Feniks hier op de site leert dat het allemaal parels voor de zwijnen is. Het heeft voor mij -en vele vele anderen- geen enkel nut hier met hem te discussiëren, met zijn vooringenomen standpunten en starre overtuigingen. Op het moment dat de discussie enige levendigheid krijgt, valt onze Koen weer terug in zijn wetenschappelijke rimram en onthoud hij zich van reflecties. Het zal een stuk angst zijn, maar de flexibiliteit ontbreekt aan alle kanten..!

   Daarnaast zijn wij als wanttoknow-site niet meer, maar ook niet minder, dan een medium, dat informatie aanreikt, waar mensen vervolgens zélf hun conclusies uit kunnen trekken. En eventueel op verder borduren door links te volgen en zelf op zoek te gaan.
   Het is hier absoluut geen welles/nietes-discussie, die Feniks/Koen zo graag voert. Gelijk krijgen, gelijk krijgen, gelijk krijgen.. Luister naar argumenten en zeik niet alles af als ‘foutief onderzoek’ of nog erger ‘onvoldoende onderzoek naar gedaan om dit te concluderen’… De wetenschap in een notendop.

  4. Feniks zelf is ook groot verbruiker van het produkt vermoed ik. Net als wtk is hij verslaafd aan het gebruiken van onbewezen Sjit. En voor J. geldt het exact het zelfde, blijven zeuren om andere theoretische feiten, waae is de praktijk gerichte uitkomsten naar ervaring van gebruikers? En de na-zorg die er aan vast gekoppeld zit, dat ontbreekt zeker als de cijfertjes er niet om liegen dat bepaalde produkten weer van de markt worden gehaald door ingrijpen van de 2de kamer.

   Tis dat ze voor jullie nog geen medicijn hebben uitgevonden anders had ik van jullie geen bijwerkingen gehad. M.a.w. Welkom dus hier…. ja ja ja lets vaccin jullie both!

  5. Daarbij vergeet ik nog te vermelden, zoals Paul ook al min of meer verwoordt, dat het helemaal never nooit de bedoeling is van Feniks, om hier iets op te steken.
   We zijn ahw zieltjes-die-gewonnen-moeten-worden.. Er is geen enkele intentie om kritisch te zijn op eigen ‘wetten’.. Andere gedachten en zelfs wetenschappelijke studies worden opzij geschoven met de heftigste drogredenen.
   Zoals de opmerking van Feniks, dat het ‘slechts peer-review onderzoek’ betrof. En dat hij, wanneer hij zelf een aantal studies naast elkaar zou leggen, hij juist het ‘tegenovergestelde’ zou kunnen aantonen. Nou dan geef ik de pijp aan Maarten.. Tabé!

 13. Krijg maar baarmoederhalskanker..Het HPV-virus zit fel onder de mensen door geslachtsgemeenschap.Om dit virus te voorkomen, geven ze 12-jarigen deze inenting, vermits zij nog geen sexuele betrekking hebben gehad.Vriendinnen van me hebben deze kanker (lees: virus) gehad, en hebben een kleine operatie moeten ondergaan, met gevolg dat zij een mindere kans hebben tot een zwangerschap. Vraag raad aan uw arts..

  1. Op volgorde van langs kennende de drie musketiers Paul Marcel en cozmic schop onder jullie kont,

  2. Ga toch schilderen man , waarom nou weer schoppen . Had ik iets lelijks over jou gezegd dan?

  3. @ Janee

   Heb ik jou iets persoonlijks aangedaan de laatste tijd sinds Januari ?! Tot zover kan ik me niks herinneren tot zover dat in jou richting is geslecht. Of zoals ik het ook al bemerk je begint weer opnieuw met een vrolijke vete. Een schop onder mijn edele vlak? Dat mag altijd, kom maar opnieuw langs om het van katoen te geven, dan zullen we het geschil eens fatsoeneren op een ander miveau. Of gaat het afschilderen van mijn persoonlijkheid je weer opbreken voor onbewolkte vergezichten?

  4. Las vannacht weer zoveel gehakketak Dit kwam spontaan in mij op de bedoeling was eigenlijk van tijd tot tijd moeten we onszelf een schop onder de kont geven. Maar dat lukt fysiek niet. Ik lees de zin nu ook terug en neem hem terug excuus Paul Marcel en cozmic.

  5. Wat een giller…Kleine operatie?????? met gevolg dat zij een mindere kans op zwangerschap…nou dan valt het allemaal nog best mee niet?
   Ik heb al 9 jaar ondragelijke pijn,oh en tja zwanger worden een mindere kans?vergeten we daarbij ook nog even de risico’s als je al zwanger mag worden…
   Een ”virus” wat uiteindelijk kanker ontwikkelt,kanker is kanker in vroegtijdig stadium operationeel ,maar wat als het als uitgezaaid is…tja wat als….

  1. Fonteine. Maar in die studie wordt toch gebruik gemaakt van Polysorbaat in de voeding, met het effect op darmen? Dat is iets anders dan ingespoten polysorbaat 80.

  1. Interessant. Zal er ns verder naar gaan zoeken.
   Mijn eerste reactie als ik dat lees is:
   ”Het lichaam van de vrouw kan zich van nature beschermen tegen dit HPV.”en ”het gebruik van de pil deze natuurlijke afweer sterk aantast.”
   Bewijs: Studiegroep met vrouwen die pil gebruiken kregen wel baarmoederhalskanker, studiegroep met vrouwen die spiraaltje gebruiken kregen geen baarmoederhalskanker. Vraagtekens daarbij: hebben de vrouwen die de pil gebruikt hebben niet gewoon meer geslachtsgemeenschap en daarom meer kans op HPV? Ten tweede, misschien gaat het spiraaltje die een ontstekingsreactie veroorzaakt in baarmoederslijmvlies wel infectie van HPV tegen, wat op zich heel logisch is (door de ontstekingsreactie kan het virus mogelijk minder kans om zich in te nestelen).

   In de tweede alinea wordt soortgelijk bewijs aangehaald met vrouwen die de pil gebruikten en vrouwen die dat niet doen. Logischerwijs is er een verschil in geslachtsgemeenschapgedrag in die twee groepen. Je moet met epidemiologische studies altijd goed oppassen, want je kunt makkelijk foute conclusies trekken.

  2. Aanvulling op dat laatste: voordat je conclusies uit zulke studies kunt trekken, moet je eigenlijk vinden of je kan koppelen dat stoffen uit de pil ”de natuurlijke beschermingen tegen HPV” (wat dat ook mag zijn) wegneemt en daarmee de kans op baarmoederhalskanker toeneemt.

   Ben ook wel benieuwd of je als je het onderzoek na mijn antwoord nog steeds ondersteunt, vindt dat we niet meer moeten vaccineren of dat vrouwen geen pil meer moeten nemen.

  3. Om je vraag te beantwoorden of vrouwen die de pil nemen meer gg hebben, stelt zich mij de vraag waarom niet meteen gevraagd was hoeveel gg de vrouwen hebben. Waarom zouden vrouwen die de pil slikken meer gg hebben tov vrouwen met een spiraaltje. Suggestief? of pure a priori houding?

   Ontstekingsreactie door het spiraaltje, dat klinkt lekker fris…
   Bacteriën zijn er overal en ze zullen er altijd zijn, ze overleven zelfs miljoenen jaren in het gesteente. Dat ‘gevecht’ verlies je.
   Het lichaam moet in balans zijn en een goed immuunsysteem hebben en dat wordt door de reguliere geneeskunde compleet negeert.

  4. Monique, ik weet niet of vrouwen met de pil meer gg hebben, maar je hoort het in zo n studie wel uit te sluiten dat dat niet zo is (dat kan een zogenaamde confounder zijn). Bij het tweede onderzoek is het zelfs heel logisch dat vrouwen die de pil gebruiken meer HPV hebben dan vrouwen die niet de pil gebruiken: vrouwen die niet de pil gebruiken zullen vast meer condooms gebruiken (dat is misschien ook een a priori houding, maar het is wel logisch of niet?).

   Dat over dat spiraaltje klinkt idd niet fris :P, je kunt je afvragen of dat dan een goed alternatief is voor de pil. Maar een soort van ontstekingsreactie waardoor je niet zwanger kan worden is wel degelijk het werkingsmechanisme. Zoals ik al zei, is het interessant om te onderzoeken (ik heb niet gekeken of dat al gedaan is) of in het door het spiraal-geinduceerde ontstoken weefsel minder snel HPV-infecties optreden?

 14. Om je vraag te beantwoorden of vrouwen die de pil nemen meer gg hebben, stelt zich mij de vraag waarom niet meteen gevraagd was hoeveel gg de vrouwen hebben. Waarom zouden vrouwen die de pil slikken meer gg hebben tov vrouwen met een spiraaltje. Suggestief? of pure a priori houding?

  Ontstekingsreactie door het spiraaltje, dat klinkt lekker fris…
  Bacteriën zijn er overal en ze zullen er altijd zijn, ze overleven zelfs miljoenen jaren in het gesteente. Dat ‘gevecht’ verlies je.
  Het lichaam moet in balans zijn en een goed immuunsysteem hebben en dat wordt door de reguliere geneeskunde compleet negeert.

 15. Hier is een pubmed artikel, sluit aan bij bovenstaand artikel

  Human Papilloma Virus Vaccine and Primary Ovarian Failure: Another Facet of the Autoimmune/Inflammatory Syndrome Induced by Adjuvants.

  CONCLUSION:

  We documented here the evidence of the potential of the HPV vaccine to trigger a life-disabling autoimmune condition. The increasing number of similar reports of post HPV vaccine-linked autoimmunity and the uncertainty of long-term clinical benefits of HPV vaccination are a matter of public health that warrants further rigorous inquiry.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23902317

 16. dit artikel heeft me zo erg laten schrikken. Dat ik nu heel bang ben of ik ooit zwanger raak. Ikzelf heb een aantal jaren geleden ook het vaccin gekregen. Alle drie! Nu weet ik niet meer wat ik moet doen, want ooit wilde ik wel aan kinderen beginnen. Kan je jezelf laten onderzoeken of je eigen eierstokken vernielt zijn door het vaccin?

  1. Allereerst, maak je niet onnodig bang. Dit is de eerste keer dat er over vernielde eierstokken wordt gesproken na vaccinatie en het verband is totaal niet aangetoond, dus het is vooralsnog onnodige bangmakerij. Zoals veel mensen hier al gezegd hebben (ook alle tegenstanders van de vaccinatie), (onnodige) angst kan ook al veel slechts doen en daarom is het gevaarlijk!

  2. dit is weer een horror verhaal.onze dochter heeft ook hpv vaccin gehad toen ze 14 jaar was.ze is inmiddels 19 jaar en heeft een zoontje van 1 jaar.dus ik geloof niet in zulke verhalen zoals hpv vaccin vernielt eierstokken.kom voortaan eerst met bewijzen voor dat je anderen bang maakt.dit zal wel weer uit de duim gezogen zijn.eerst bewijzen zien en dan pas geloven.

 17. Is het ook bekent dat het minstens 15 jaar nodig heeft voor het hpv virus zichtbaar bhk vertoont. Ik als ex bhk patient (toen 24!!!!!)
  Ik stel ook dat uitstrijkjes jaarlijks meer effect heeft en dan wel al op jonge(re) leeftijd te beginnen, Dan klakkeloos inenten en niet wetend wat het op langer termijn met je lichaam doet.Onderzoek wijst uit….helemaal niets dus…..

 18. Gardasil Destroys 16 Yr Old Girl’s Ovaries
  http://www.youtube.com/watch?v=ReKYd2SgjAA

  Quote: “A newly-published study has revealed that Merck & Co., the corporate mastermind behind the infamous Gardasil vaccine for human papillomavirus (HPV), conveniently forgot to research the effects of this deadly vaccine on women’s reproductive systems. And at least one young woman, in this case from Australia, bore the brunt of this inexcusable failure after discovering that her own ovaries had been completely destroyed as a result of getting the vaccine. “

 19. http://www.sanger.ac.uk/about/press/2013/130814.html

  Zie ook het youtube-filmpje. Heb hier paar keer gehoord dat er te weinig onderzoek wordt gedaan naar oorzaken van ziekten, eg kanker. Hier een interessante studie naar oorzaken van kankersoorten. Heel boeiend is dat ze een zogenaamde mutatie-signature (serie/combinatie van mutaties) hebben gevonden in heel veel kankers, die het gevolg lijkt te zijn van de activiteit van zogenaamde APOBEC-enzymen.
  Dit zijn enzymen die normaal geactiveerd worden door virussen.

  Op zich is dat best logisch; een verdegigingsmechanisme dat de mens heeft ontwikkeld tegen virussen, het kapot knippen van het virale RNA/DNA, kan soms ook het eigen genoom beschadigen, waardoor kanker ontstaat.

  1. Welkome gast.. Mag ik je als 57-jarige een tip geven… Je zit bovenop de waarheid man.. Epigenetics.. Het DNA is niet suf.. Het is een fucking wonderful re-writable disc.. The Soul is using this tool to programme it’s programme..!!!

   Lees DIT ARTIKEL hier op de site en vertel me dan nog eens wat je denkt van het ontstaan van kanker..
   Wist je dat deze methode van deze arts, volledig stilzwijgend in Israël wordt toegepast..? Gewoon met een open blik je eerste reactie vertellen.. OK?

  2. Ik heb met een open blik het gelezen, maar dat doe ik altijd wel.

   Ik geloof daar niet in eerlijk gezegd. Ik bedoel, er zijn genetische aandoeningen waar 100% van de mensen voor een bepaalde leeftijd kanker krijgen, soms zelfs in de baarmoeder al. Ik neem aan dat een ongeboren kind niet zo n ”conflict” of ”verlies van een geliefde” heeft mee kunnen maken, evenmin die volledige 100% van mensen die na de geboorte kanker ontwikkelt (en hoe kan zo n groep mensen die soms niet eens weet dat ze een genetische ziekte hebben zo veel vaker een conflict krijgen, dat kan geen toeval zijn). Er staan veel fouten in zijn theorie. Het begint bijv al in de eerste alinea waarin hij beweert dat testikels en baarmoeder/eierstokken embryologisch dezelfde oorsprong hebben, wat gewoon niet klopt (de testikels en eierstokken zijn wel ontwikkeld uit analoge structuren, maar de baarmoeder iig niet). De rest van je artikel bevat vooral een verhaal over dat hij achterna werd gezeten door mensen die niet wilden dat zijn theorie naar buiten kwam, maar daar kan ik niets tegenin brengen. Het is ook geen argument dat wat ie zegt waar is.

   Hamer beweert ook dat metastasen niet ontstaan door echte uitzaaiing van de primaire tumor, maar nieuwe conflicten; ook dat vind ik onwaarschijnlijk. Het is aangetoond dat kankercellen de bloedbaan in en uit kunnen migreren, hoezo zijn ze dan niet verantworodelijk voor de uitzaaiing?

   Ik ben tot slot heel erg benieuwd hoe Hamers theorie opgaat bij dieren. Hebben die ook trauma’s alvorens ze kanker ontwikkelen? Dit is overigens geen argument om zijn theorie te ontkrachten.

   En Hamer is zelf genezen van z n kanker door een operatie, niet door z n methode!

   Hij ‘behandelt’ grote groepen patiënten, waaronder zijn eigen vrouw Birgit die aan borstkanker lijdt. Birgit sterft in 1985, volgens Hamer omdat zij sceptisch tegenover zijn GNM stond. Later zou hij beweren dat hij haar tot vijf maal toe ‘genezen’ heeft van haar borstkanker.

   Dat is een gemene truc: als je therapie niet werkt, de schuld naar de patient verplaatsen! Alleen dit staat in het artikel dat jij stuurde: ”Dokter Hamer is ervan overtuigd, dat de continue bedreigingen, verantwoordelijk waren voor de dood van zijn vrouw in 1985.”
   Geen idee wat waar is.

   http://www.kwakzalverij.nl/1056/

   Daar ook een artikel over Hamer.

  3. En voor wat het waard is, je spreekt graag over de ervaringen van de mens zelf: ik ken mensen met kanker of die er van genezen zijn; bij geen kan ik een trauma of conflict aanwijzen alvorens de kanker begonnen is

  4. Hè jaaa, laten we de wikipedia erbij halen.. Vooral voor mensen ‘om hun mening te bepalen’… Tjonge jonge, wat een sukkel ben je joh.. Wat heeft die wikipedia voor zin. Wie denk je dat dit verhaal rondom Dr. Hamer heeft ingekleurd..? Lekker wetenschappelijk bezig joh..!
   Eerst met een open mind en dan, in zo’n 3 tot 4 reacties, draait onze bolleboos naar het negatieve. Weg open mind.. Hou je vast aan wat je weet, wat je ook door ‘anderen’ wordt geleerd te onthouden.. Waar is je eigen intuïtieve kompas man..? Dáár lees ik té weinig over. Ga in op de essentie van wat Dr. Hamer probeert aan te tonen. Niks daarover, want waar is je epigenetica-reactie..?

   En dan mensen tot slot doorlinken naar de kwakzalverij.. Hahahaha… Over het tonen van je ware gezicht, je intenties gesproken.. ik wens je een fijne dag toe!

  5. Hoezo epigenetica-reactie? Zijn theorie is toch nergens gelinkd aan epigenetische veranderingen, of heb ik iets gemist?

   ”Eerst met een open mind en dan, in zo’n 3 tot 4 reacties, draait onze bolleboos naar het negatieve. ” Klopt, eerst open mind, en dan heb ik m n mening bepaald (wat jij het negatieve noemt). Daar is toch niets mis mee? Want na open mind kan een mening volgen.

   Maar GuidoJ, ik wil net zo graag als jij dat iemand een genezing tegen kanker vindt. Het interesseert me niet uit welke hoek het komt, eerlijk waar niet. Of er een farmaceutisch bedrijf er miljarden aan gaat verdienen of een tovenaar die abracadabra zegt. Ik heb nl. geen enkel financieel of ander belang dan ook, dus je moet niet doen alsof ik bevooroordeeld ben. Om bovenstaande redenen heb ik alleen het idee dat deze man een grote oplichter is, en daar ben ik wel tegen. Als je wilt toelichten wat van ”epigenetica-reactie” ik moet geven, dan wil ik dat graag doen. Ik hoop dat jij dan op mijn reactie inhoudelijk ingaat waarom ik denk dat de theorie van Hamer zeer onwaarschijnlijk is.

 20. Je mist de hele clue Elvira. Fijn dat je ook oma bent geworden; hetgeen je wel meteen in de rangen schaart van de wijs-geachten.. Een beetje meer nuance en goed lezen wat er preciés in het artikel staat, is dan -als wijze oma- wel op de plaats.
  Je kunt ook zeggen dat je het er goed hebt afgebracht in die HPV-vaccin-roulette..?!

 21. mijn dochter van inmiddels 19 is anderhalf jaar ziek geweest een jaar na het krijgen van de injektie Uiteindelijk is er uitgekomen dat ze een spastisch darmsyndroom heeft en pcos Dit laatste houd in dat ze geen eisprong heeft Wij hebben ons altijd afgevraagd of er meer leeftijds genoten zijn die dezelfde klachten hebben

  1. Hoi Tineke,

   Ook ik ben onlangs gediagnostiseerd met PCOS. Heb toen der tijd ook de injecties gekregen en ben nu 20 jaar. Ik vraag me echt af of het enig verband heeft met de injecties.

  2. Ook ik heb deze prik gehad (nu 20 jaar) en heb sinds ongeveer een jaar PCOS… begin nu toch wel te denken dat het door die injecties gekomen kan zijn..

 22. Ik heb 2 dochters. 1 van inmiddels 16 en de ander van 11.
  Een klein jaar na het toegedient krijgen vaccin heeft mijn oudtse een cyste gekregen ter grootte van een grape fruit aan haar eileider.het gevolg was dat ze deze moesten verwijderen…de artsen hadden nog nooit zo,n grote cyste op zo,n jonge leetijd gezien.
  Als ze vragen om mijn jonste te laten vaccineren zal ik heel hard NEE zeggen!!
  Grt van een boze moeder!!!

  1. Lieve Wendy en Tineke (31),
   Ik wens jullie heel veel sterkte toe!
   Zoveel verdriet overal om ons heen, we moeten sterk blijven om overeind te blijven en het kwaad niet te laten winnen. Jullie boodschap is belangrijk en moet gehoord worden!
   <3

  2. Hey Wendy,

   Wat vervelend voor je dochter! Veel sterkte!

   Dacht de gynaecoloog ook dat de cyste zo groot was door de vaccinatie? De vraag is of hier ook goed gerandomiseerd onderzoek naar is gedaan of dat dit een toevalsbevinding is. Ik denk en hoop het laatste. Cystes komen het meeste voor tussen de 30 en 45 jaar. Maar cystes op jonge leeftijd komen wel voor. Vanaf 7 cm doorsnede wordt verwijdering geadviseerd. http://www.nvog.nl//Sites/Files/0000003223_voorlichtingsbrochure%20Het%20vergrote%20ovarium%20mei%202013.pdf
   http://www.nvog.nl//Sites/Files/0000003223_voorlichtingsbrochure%20Het%20vergrote%20ovarium%20mei%202013.pdf

 23. met de poeha had ik al mijn bedenkingen en ken de des dochters verhalen dus had wel toen al zo iets is hier wel onderzoek na gedaan ?natuurlijk gun je het kind geen baarmoederhals kanker ,ik heb toen overlegt met mijn dochter alles uitgelegd haar en mijn keus waren om deze reden dus nee en hebben wij gekozen voor geen prik in deze rij,wat door velen als dom werd gezien

  1. Lieve Harma, vreselijk hé die naïviteit alom over vaccinaties. Heel mooi dat jij het samen met je dochter hebt besproken! Ik heb een paar jaar terug het marketing plan van de HPV vaccin gelezen. Vreselijk en schandalig, het draait allemaal om het verkopen van een product. Het heeft absoluut niets / 0,0 met gezondheidszorg te maken. Er is nooit bewezen dat het vaccin het virus voorkomt, en tevens is het nooit bewezen welke variant vh virus en of daadwerkelijk 1 van de hpv varianten hpv veroorzaakt.

  2. Hallo Harma,

   Ook ik heb er lang met mijn dochter over gepraat en haar daarna de keuze gelaten. Ze heeft ervoor gekozen om de vaccinatie niet te nemen (waar ik blij om ben).

   Ik verbaas me over het massaal toedienen van een vaccin waarover geen informatie te vinden is wat betreft bijwerkingen in de aankomende 10 tot 20 jaar. Wat als blijkt dat een groot deel van deze meisjes moeilijk of zelfs geen kinderen kan krijgen omdat het toedienen van dit vaccin toch catastrofale bijwerkingen heeft gehad.

   Na 3 buitenbaarmoederlijke zwangerschappen en meerdere miskramen weet ik maar al te goed wat er allemaal mis kan gaan als je graag kinderen wilt. Hoe erg zou het dan zijn voor deze meisjes wanneer achteraf blijkt dat de overheid bij hen de schuldige is.

 24. Geen HPV vaccinatie, maar het bevolkingsonderzoek van 30 naar 25 jaar. En dan zouden vrouwen dat ook “moeten” doen. Volgens mij is dat de meest handige en vriendelijkste oplossing. Geen gif in je lijf met alle gevolgen van dien en … een vroege opsporing.

  1. Paula,

   bevolkingsonderzoek is niet dé oplossing voor alles. Hier kleeft het gevaar van overdiagnosticering en daarmee overbehandeling aan.

   Hier boven wordt één meisje genoemd met klachten, maar hoe zat het bij haar? Was zij soa-vrij? Denk bijvoorbeeld aan chlamydia dat ook salpingitis kan geven en een mogelijke verminderde vruchtbaarheid. Weet iemand de link naar het originele artikel (en niet ‘alles-moet-natuurlijk-en-dat-is-altijd-beter-website).

  2. mee eens. en misschien is het niet dé oplossing voor alles maar dit vaccin ook zeker niet. Er vanuit gaande dat het wél veilig is dan nog beschermd dit vaccin maar tegen 1 veroorzaker van baarmoederhalskanker en er zijn minstens 100 bacteriën en andere externe veroorzakers wat ik me heb laten vertellen.

  3. Klopt dat zou een goede oplossing zijn…maar Ik ben “positief dragen van het HPV virus, en zo is mijn dochter van 10 jaar oud. Inmiddels is mijn baarmoeder verwijderd, ik be 40 jaar oud. Henb 5x een negatief uitstrijkje gehad, waarbij een behandeling noodzakelijk was, om de 3 maanden kreeg ik een uitstrijkje, dat kon de ene keer goed zijn en drie maanden later had ik SIN 3… dus ook aan dit hangt een nadeel.

 25. Naar aanleiding van deze jonge vrouw is onderzocht of er inderdaad meer gevallen van prematuur ovarieel falen zijn gezien dan voor het invoeren van de vaccinatie. Dit bleek gelukkig niet het geval.

  Met of zonder vaccinatie, ongeveer 1 op de 10.000 vrouwen krijgt prematuur ovarieel falen voor het 20ste levensjaar.

  http://onlinelibrary.wiley.com.proxy.library.uu.nl/doi/10.1111/aji.12190/full

  Of google: On the association of Human Papilloma Virus Vaccine and Primary Ovarian Failure.

 26. Onlangs op televisie een meisje van 16 uit Amerika die n.a.v. ditzelfde vaccin chronische zenuwpijn heeft opgelopen. In Amerika ligt het nog wat ingewikkelder omdat vaccins daar verplicht zijn. Voor wat betreft de hulpstoffen Polysorbaat en L-histidine, is het wel zo dat injecteren anders is dan domweg opeten omdat het in voedsel zit? Of duurt het langer voor de symptomen zichtbaar zijn. Is het toeval dat er zoveel jonge mensen niet meer op de natuurlijke manier zwanger kunnen raken en dat er in verhouding meer baarmoederhalskanker voorkomt, net als slokdarmkanker en darmkanker trouwens. Of kan het toch zo zijn dat het te maken heeft met o.a. vaccins, conserveringsmiddelen en chemisch bewerkte suikers enz. Misschien moeten we wat kritischer voor wat betreft ons lichaam en de term ‘bij twijfel niet doen’ weer omarmen. Daarnaast zou de term ‘bij onvoldoende informatie, niet doen’ ook wel passen.

 27. “De vraag is of het in Nederland gebruikte ‘Cervarix’ HPV-vaccin, wél voldoet aan de minimale eisen van lichamelijke veiligheid”

  …..dus……..dat is dus de vraag. Naast het hierboven geschreven paniekvoetbal zou t m.i. daarom zinvol zijn om, voordat iedereen weer aan de schandpaal wordt genageld, alles en iedereen het verkeerd heeft, moordenaar is, op z’n minst boef, om dit eens uit te zoeken. En een argumentatie op basis van 1 case study (n=1), tsja…. o ja: m.b.t. “moesten en zouden worden gevaccineerd”, hou toch op, wij kregen een briefje binnen dat t kon, geheel vrijwillig, zelf besproken, meerdere alternatieven naast elkaar gelegd, weloverwogen keuze gemaakt, ik weet niet waar dat “zouden en moeten” dan in zit.
  Ik zou zeggen: schreeuw niet zo hard en lees eens een goed boek. gr roy

 28. Mijn dochter is behandeld met “Gardasil” op 4 jarige leeftijd. Mijn dochter heeft sinds ze 1 jaar oud was de aandoening” Juvenil Larynx and Resperatory Paillomatosis” Dit zij wratjes die groeien op de stembanden, luchtpijp en worden veroorzaakt door het HPV virus. Door haar uiteindelijk toen ze is de slechtste fase was te behandelen met het vaccin “gardasil” heeft de groei van de wratjes terug gedrongen naar nil. Ze is nu zoals ze dat in de medische wereld zeggen al 2 jaar clean. Wat wil zeggen al twee jaar is er geen groei van de wratjes geweest. Onze KNO arts heeft ons wel de gevolgen van het toedienen vermeld, alleen was er geen “goede” keuze voor ons. Het was kiezen tussen 2 kwaden. Ze was er zo slecht aan toe, dat ze elke 2 weken geopereerd moest worden, en zelfs 2x op de IC heeft gelegen aan de beademing. Voor ons was het of kijken of dit zou helpen, of uiteindelijk de kans onze dochter te verliezen doordat haar luchtpijn dicht zou groeien. Dus er zijn ook wel positive kanten aan het verhaal. Ik kan me indenken dat het heel erg triest en shikkerend is wanneer je geen kinderen kan krijgen door dit vaccin, en leef volledig met deze meiden mee, maar voor ons heeft het er wel voor gezorgd dat wij een gezond kind hebben nu.

 29. Waarom volgen we klakkeloos zo’n grote multi national en waarom beschermt onze regering ons hier niet tegen!!! Je wilt als ouder het beste voor je kind doen en niet haar of zijn toekomst verpesten.

  1. Hoera Quirine! een zinvolle bijdrage! Dank je wel hiervoor, een verademing om te lezen. Gr roy

  2. Roy, even verkeerde post onder verkeerde naam?…oeps…
   Kijk zo snel gebeuren fouten. Ook de wetenschap maakt fouten.
   In dit geval foute vaccines onder de vrouwelijke bevolking verdelen.
   Hoe kan de mens dan nog bestaan als mannen ‘iets’ op hun ‘heiligdom’ hebben waardoor vrouwen blijkbaar ernstig ziek worden, of zelfs dood kunnen gaan. Dat is wat men de jonge meiden verteld en ik vind dat persoonlijk onverantwoordelijk.
   Je gelooft waarschijnlijk ook in het sprookje van overbevolking?!
   Vaccines zijn geen snoepgoed, die men zo maar onder de bevolking mag strooien, maar het heeft een gigantische impact op je gehele gesteldheid en op lange termijn is de werking nog helemaal niet onderzocht door de vaccinproducenten.
   Dat werk moeten dan wetenschappers doen die WEL hun verantwoordelijkheid nemen….en die ga jij hier nu neerzetten alsof ze alles verzinnen. Niet echt verstandig lijkt mij. Dus een hoera is het niet echt waard.

 30. Als arts kan ik alleen maar zeggen dat dit een ronduit slecht artikel is dat wetenschappelijk onderzoek uit zijn context heeft gehaald, zich op 1 case studie focust ipv clinical studies en op die manier paniek zaait. De waarheid is dat de laatste studies aangetoond hebben dat er geen direct verband aantoonbaar is tussen de immuunziektes (die bij deze generatie zo wie in opkomst zijn) en deze vaccinatie. 99% van de studies over polysorbaat 80 tonen nu juist aan dat het ook als injectie volstrekt onschadelijk is. Ik vind het opvallend dat er voor dit soort beweringen geen referenties naar goede wetenschappeljk artikelen gegeven zijn; dat zegt al genoeg. Kom op Nederland, trap toch niet in al die onzin die mensen op het internet zetten om paniek te zaaien.

  1. Hoi Quirine, als wetenschapper was dat ook mijn eerste reactie, maar het feit dat er wel netjes dieronderzoek is gedaan maar dat daaruit geen informatie is ontstaan over de voortplantingsorganen, baart me wel zorgen. Het ene geval is niet genoeg om het middel te veroordelen, maar slecht uitgevoerd onderzoek voor het middel op de markt is gebracht wel..

  2. Mevrouw Querine, het artikel heeft in geen enkel opzicht het doel om wetenschappelijk te zijn; daarvoor zijn we hier gelukkig niet gekwalificeerd. Wat we doen is ruimte geven aan de doofpot die veel te lang is doorgegaan, over de uiterst nadelige gevolgen van vaccinaties die er WEL zijn, en die u wellicht niet kent.

   We verzoeken u ZELF onderzoek te doen naar uw kennelijk heilige geloof in vaccinaties, waarbij we u waarschuwen dat het vreselijk schrikken kan zijn.

   Wat vind u van de positie van Mr. Vaccination, Ab Osterhaus, als wetenschappelijk-onderzoeker, adivseur van de regering EN voorzitter van een internationaal conglomeraat van vaccin-producenten. Daarnaast aandeelhouder van een bedrijf dat vaccin-testen produceert.. En dat vind u allemaal kennelijk de gewoonste zaak van de wereld, dit conflict of interest..? U meent kennelijk dat dhr Osterhaus zich objectief aan de regels houdt..?

   Ik raad u aan, in het geval van HPV, de artikelen te lezen die volop aanwezig zijn op het internet, zodat U ALS ARTS netjes en zoals het hoort, VOLLEDIG geïnformeerd blijft over de vaccinatie-scam die wereldwijd aan de gang is, en waar u -naar onze mening- volledig voor het karretje gespannen wordt.

   Hier wat links als u wilt starten en ons standpunt zou willen checken, met overal links en bronnen genoemd. (Die overigens hierboven ook volop vermeld staan!!)
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/de-bizarre-handel-en-wandel-van-big-pharma/

   En misschien de YouTubes bekijken van de schadegevallen van Cevarix en Gardasil, waar u kennelijk zo heilig in gelooft..
   http://www.youtube.com/watch?v=kC7g3OhrXbw

   http://www.youtube.com/watch?v=_13plsrydPY

   http://www.youtube.com/watch?v=WCA5haGU6sI

   Als mw. Quirine nog niet op de hoogte is van het volstrekt tegengestelde belang van Big Pharma, ten opzichte van normale burgers, die feitelijk GEEN MEDICIJNEN WILLEN, en hun eigen immuunsysteem dienen te versterken en hun zelfhelend vermogen zouden moeten versterken, dan is DAT het probleem in een notedop.
   De bijna volledige afwezigheid van moraal en ethiek in deze INDUSTRIE, maakt het verhaal compleet.. Vanwaar anders de miljarden boetes die Big Pharma opgelegd krijgt..?? Fraude, manipulatie en het uitrollen van een eigen agenda..

   Gewoon met een open blik en dito mind dit artikel maar eens lezen van Désirée Röver:
   http://www.desireerover.nl/vaccinaties/

  3. Wellicht is zelfwerkzaamheid -om jezelf te informeren over voor- en nadelen- een essentieel gegeven. Waarbij je niet zomaar klakkeloos aanneemt wat Big Pharma en haar lobbyclubje voor elkaar hebben gekregen..

   http://www.wanttoknow.nl/nieuws/hpv-vaccinatie-waar-zijn-we-mee-bezig/

   Wellicht hebben mensen als Dr. Floor van Leeuwen van het AvL in Amsterdam genoeg gezag en studie gedaan, om mw. Quirine te overtuigen, dat het allemaal geen koek en ei is.
   In de ZEMBLA uitzending ‘Het omstreden Kankervaccin’ zegt Floor van Leeuwen: ‘We weten nog niet of het vaccin echt wel baarmoederhalskanker voorkomt, we weten niet of het vaccin ernstige bijwerkingen heeft en we weten ook niet of er herhaalvaccinaties nodig zijn.’
   Vervolgens is daar ook nog eens prof. Schellekens (Nog maar een expert van stal halen dan..?) Schellekens is nota bene lid van de commissie ter beoordeling van geneesmiddelen: ‘Zolang niet is vastgesteld of het vaccin kanker voorkomt en wat de werking en de bijwerkingen zijn, heb je het eigenlijk over een experiment.’
   Tot slot, over de commerciële push van de vaccinatie-industrie:
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/de-griepvaccinatie-een-paniekindustrie-in-actie/

   Dit artikel is niet bedoelt als wetenschappelijk doorslaggevend verhaal. Het is gewoon bedoeld om mensen wakker te maken, en verder te kijken dan hun neus lang is. Ook de neus van dr. Quirine. En kennelijk is dát gelukt, getuige een reactie op dit artikel, die teweeg is gebracht door een onrustig gevoel. ‘Ergens’… Tot zover. Hopelijk is het een beetje meer ‘onderbouwd’ nu..?
   Misschien is het belangrijk dat dr. Querine zich eens meldt bij haar collega Hans van de Linde, die al jaren aggeert tegen de krankzinnige vaccinatie-industrie, die wat ons betreft, in ieder geval geschaard kan worden onder het thema: ‘Manipulatieve Coupe’..

  4. Misschien wilt u als arts eerder luisteren naar deze (mogelijk wat ouder en met meer ervaring) arts dr. Hans Moolenburgh, die in deze’De Waarheid over Vaccinaties’ TV-dialoog ook duidelijk maakt dat vaccinaties in de basis onwetenschappelijk, ineffectief en potentieel levensgevaarlijk zijn?

   Of kijkt u eens naar dit fragment (het staat u vrij de hele TV-dialoog te bekijken en verder te delen natuurlijk) waar deze arts (die er voor gezorgd heeft dat ook U geen neurotoxisch en kankerverwekkend fluoride aan het drinkwater toegevoegd heeft gekregen overigens) ook duidelijk maakt dat de ‘onafhankelijke’ Gezondheidsraad hem probeerde om te kopen…(ik heb overigens ook nog wat informatie mbt het College ter Beoordeling ‘Geneesmiddelen’ en het RIVM, maar die houd ik nog even achter de hand) http://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA&feature=youtu.be&t=2h24m14s

   Of komt u als arts 16 februari rustig luisteren of actief meepraten over wetenschappelijk aangetoonde effectieve, goedkope en zeer veilige Homeopathische Geneeswijzen en Complementaire Geneeskunde: http://www.healingsoundmovement.com/news

   Echte oplossing voor onze (gelukkig niet ongeneeslijke, maar wel vrij zieke) GezondheidsZorg, dus zeer elevant voor artsen die deze inzichten nog niet hebben verkrgen, maar nog steeds wel willen handelen volgens het credo: “First do no harm (ik zou willen toevoegen: “Then try to do it in an effective and cheaper way!””

  1. Ja, en binnenkort gaan jongens worden opgeroepen voor een baarmoederhalskanker-vaccin (ECHT!) en dan valt er helemaal niets meer te vrezen. Wellicht alleen dat ze allebei onvruchtbaar worden..?

 31. Ik kan me erg kwaad maken als ik dit artikel lees. Het is met opzet of opzettelijke nalatigheid van zowel de industrie als enkele belanghebbende. Het is om mensenlevens te beschadigen en zelfs de aanwas van onze nieuwe generaties nog meer te laten krimpen. Deze verantwoordelijk dienen zeer zeker keihard aangepakt te worden. Als ik dit artikel lees vind ik het zeker niet vreemd dat enkele traditionele christelijke gemeenschappen zich niet (meer) laten vaccineren.
  Ik geloof dat hier een kern van waarheid in zit. Want er zijn ook geruchten binnen enkele conservatieve kringen dat vaccinaties in de toekomst ook gedrag en dergelijke zouden kunnen beïnvloeden. Men kan er alles mee doen wat ze willen. Blijkbaar kan onze veiligheid en gezondheid niet meer gegarandeerd worden.

  1. Inenten al dan niet moet men zelf weten, maar de dommen onder ons hebben het over de mogelijke overigens niet wetenschappelijke bijwerkingen. Niemand lijkt kansen meer te kunnen berekenen. Heeft iemand zich uberhaupt erin verdiept wat de consequenties zijn als je je lieve dochter niet laat inenten? Mensen zijn dom en kiezen liever niet voor inenten omdat er en mogelijke kans van 1 op 5 miljoen iets te krijgen…. Door de inenting…. Zoek nu eens op hoe groot de kans is dat jouw dochter kanker krijgt door het niet inenten dommerikken

  2. @ gebrek aan iq
   Even rondneuzen hier op de site en je gaat al snel beseffen dat je je naam eer aandoet , wat dat betreft onderschrijf ik Monika’s observatie volledig

 32. Wij (mijn man en ik) hebben er 4 jaar geleden bewust voor gekozen om onze, nu 16-jarige dochter, niet te laten inenten, daar ben ik nog steeds blij om! De uitzendingen die destijds of tv was heeft ons ertoe aangezet om zelf meer onderzoek te doen en de reacties van de personen in het programma wekten zoveel argwaan, dat we hebben gesloten niet te laten enten. Helaas zijn er mensen die echt niet verder kijken: de ouders van een vriendinnetje van mijn dochter, zij hebben beiden een universitaire opleiding gevolgd, ‘trapten’ en blindelings in, met het volste vertrouwen in de overheid dit die adviseert, ik hoop dat hun dochter geen last zal krijgen van de bijwerkingen …

 33. allemaal paniekzaaierij hier. Dit vaccin is volledig getest, ook op het effect op voortplantingsorganen is dit getest. Bovendien is het een vaccin tegen microorganismen zoals elk ander vaccin en heeft dus niets van doen met de voortplantingsorganen.

  1. das nou toch ook wat cozmic! je zou denken dat fabeltjeskrant verhalen juist meer van toepassing zijn op mensen die, zoals jou, nog geloven in de sprookjes van wanttoknow, nergens op gebaseerd, n=1-aannames, willen geloven, niet meer voor rede vatbaar etc.
   geinig. weltrusten en groet roy

  2. Vaccinaties gaan onder andere over ‘Vatbaarheid’. Blijkbaar heeft de geest ook een bepaalde mate van ‘vatbaarheid’ nodig. NvR staat zeker voor : Niet Voor Rede (Vatbaar)?

   Als er mensen zijn die behoefte voelen om andere mensen te informeren over (aantoonbaar onwetenschappelijke, ineffectieve en potentieel levensgevaarlijke) vaccinaties, stuur hen dan ook deze link met TV-interviews en ‘De Waarheid over Vaccinaties’ TV-dialoog om naar te kijken! http://www.healingsoundmovement.com/news/142/everything-you-always-wanted-to-know-about…vaccinations-but-we-re-afraid-to-ask-or-believe.html

  3. Mensen ditmis een heel ander vaccin dan die in Nederland jammer dat dit soort negatieve berichten veelal niet evidence based is.

  4. We weten er alles van Irmgard.. Kijk ajb zelf even verder dan je neus lang is; beide HPV-vaccins (Cervarix en Gardasil) zijn beschuldigd van dezelfde heftige (zg. ‘bij’-)werkingen en rampzalige gevolgen. Volg gewoon de leads en schakel even je eigen blokkades in dit opzicht uit..!

  5. Nou Roy, laten we het zo afspreken: Als jij nou jezelf , je familie en al jouw gelijkdenkenden lekker kunstmatig blijft volspuiten met allerlei nieuwe snufjes van de wetenschap…….daar heb ik helemaal geen probleem mee.
   Geef anderen wel de keuze om op een bewuste wijze in het leven te staan, met een natuurlijk gezond immuunsysteem, dring hen niet jullie paranoide wetten op. Etc etc.
   Meer woorden wil ik hier niet eens aan verspillen, doe lekker wat je wilt. Wie weet krijg je nog een keer een contract van het WHF om krokodillen in te enten tegen één of ander griepje, ben je helemaal binnen. Waar zouden de kroko’s zijn zonder Roy?

 34. Ach zo gaat dat en het is nooit anders geweest! Mijn moeder is overleden aan het DES hormoon. Zij heeft 25 jaar kanker gehad door de vieze rotzooi!
  Hoe ik mijn moeder heb zien lijden?
  En dan komt er een schadefonds DES slachtoffers en die zeggen doodleuk u kunt niets bewijzen, omdat er geen dossier meer is na dertig jaar! Er zijn wel meer zaken waar er geen reet van klopt!!! Laat ik maar niet zeggen wat ik van de overheid hier vindt en hoe ze met slachtoffers omgaan!!!
  BAH!!!

  1. De truuk van de vaccinatie-maffia is de volgende simpele:
   – zorg met een hoop manipulatie en gelobby dat een vaccin wordt goedgekeurd door de landelijke geneesmiddelenkeuring. Ab Osterhaus zal je terzijde staan. Hij is pro-vaccinatie EN VOORZITTER van de wereldwijde farmaceutenclub die vaccins promoot. (Zijn onafhankelijkheid staat echter niet ter discussie..!)
   – zorg ervoor dat wanneer er vervolgens schadegevallen bekend worden, dat je de zaak omdraait (180 graden!). Wat letterlijk betekent dat je de slachtoffers de zaak laat bewijzen, dat ZIJ last hebben gekregen van een ‘goedgekeurd vaccin’..

   Simpel toch. Vaccins hoeven niet te worden goedgekeurd op hun BEWEZEN VEILIGHEID, maar op hun bewezen werking en ‘niet-aangetoonde onveiligheid’.. (Kun je het nog volgen..?)
   M.a.w. wanneer starten we nou eens met bewijzen dat MIDDELEN VEILIG ZIJN..!!

 35. Als er mensen zijn die behoefte voelen om andere mensen te informeren over (aantoonbaar onwetenschappelijke, ineffectieve en potentieel levensgevaarlijke) vaccinaties, stuur hen dan ook deze link met TV-interviews (met dr. Hans Moolenburgh, Desiree Rover, Martin de Munck van NVKP, dr. Jannes Koetsier) en ‘De Waarheid over Vaccinaties’ TV-dialoog om naar te kijken!

  http://www.healingsoundmovement.com/news/142/everything-you-always-wanted-to-know-about…vaccinations-but-we-re-afraid-to-ask-or-believe.html

 36. Zoals NvR (reactie 47) aangeeft: het vaccin Gardasil zelf heeft “niets van doen met de voortplantingsorganen”, dus het is inderdaad gewoon toeval dat deze jongedame vroegtijdige eierstok faling had. Lees daarvoor maar mijn reactie 19 van een half jaar geleden: “Het originele artikel in de British Medical Journal is te lezen op http://casereports.bmj.com/content/2012/bcr-2012-006879.abstract. Blijkt dat de auteurs geen enkel bewijs hebben dat Gardasil die vroegtijdige menopauze veroorzaakte! Het is enkel een veronderstelling van hen. Maar die veronderstelling wordt een “bewijs” nadat het via een hoop websites vertekend wordt”. Websites zoals naturalnews.com, waar dit artikel uit vertaald is (www.naturalnews.com/041512_Gardasil_ovary_destruction_HPV_vaccine.html). Dat is geen neutrale website, het heeft als doel “The site strongly criticizes […], vaccines,…” (www.naturalnews.com/About.html). Vertaald “deze website geeft uitgesproken kritiek op […], vaccins,…”. Met andere woorden, om één of andere duistere reden wil die website niet naar het gehele plaatje kijken, maar gaan ze enkel kritiek geven!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.