Advertentie

HUVr-board, fake or real….?!


 Back To The Future huvr board

x

HUVr-board, fake or real….?!

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Jij mag het zeggen.. Het skateboard van Marty McFly uit de science fiction film ‘Back to the Future’ (zie foto hierboven) zou zijn uitgevonden.. Het ‘revolutionaire’ skateboard werd geïntroduceerd op een parkeerplaats in Los Angeles, in februari 2014… Waar of niet waar? Wij hebben het filmpje, dat jij hieronder kunt zien, enkele malen teruggekeken en vinden het vooral intrigerend.. Wij weten niet, maar delen dit gave verhaal graag met je..! 

NIKE HUVr boardDus zeg jij het maar, hieronder in de commentaren bijvoorbeeld. Is dit een ‘speelse manier’ om ons duidelijk te maken dat deze techniek bestaat? Wordt dit beeld even op deze ‘speelse manier’ bij ons in het collectieve bewustzijn gebracht om langzaam als nieuws de wereld rond te gaan…?? Of kijken we naar de introductie, geraffineerde introductie van een nieuwe NIKE-schoen…??

Wie het weet mag het zeggen; er is inmiddels veel op het internet over deze HUVr-boards te vinden, maar een bericht met een link naar uitvinder etc. is vooralsnog niet voorhanden.. Nogmaals: zeg jij het maar! Het enige dat wij met plezier doen, is je dit bericht aanreiken en je attent maken op deze ‘magnetische levitatie-techniek’. Of maken je duidelijk dat de filmtechnieken zóver gevorderd zijn, dat we besodemieterd kunnen worden waar we bijzitten..? Wat wij in ieder geval vreemd vinden is vooral de afwezigheid van toeschouwers op deze parkeerplaats, bij deze ‘revolutionaire happening’..!

42 gedachten over “HUVr-board, fake or real….?!

 1. Ja als ze je kunnen laten geloven dat er vliegtuigen op 9-11 in de gebouwen zijn gevlogen en er aan de andere kant weer heel uit kwamen met de neus !!!! ja dan is dit helemaal een koud kunstje met de huidige filmtechnieken.

  1. Ik ga er vanuit dat, als het skateboard vrij hoog gaat, en dat is op deze video een paar keer het geval; je dan makkelijk je evenwicht kunt verliezen. En dat doen de gebruikers op deze video totaal niet. Ze gaan met gemak mee de hoogte in. Knap.

 2. De waarheid is toch gratis? Als ik er voor moet betalen is het niet veel soeps(dingen die koopt zijn nooit perfect). Een raket kun je altijd afschieten maar komt ergens neer. Als iemand mij echt kan vertellen waarom de Aarde blijft draaien om onze Zon tot in de eeuwigheid dan is dat skatebordverhaal daarmee ook te verklaren. De filmmaker zou zo uit de school van Kubrick kunnen komen. En die vraag stellen ook velen zijn wij echt op de maan geweest?
  Het blijft dan nog steeds kinderspel als Jezus geen Silversurferplank nodig had. 😉

  Nb.
  En als Mcfly dat toen al kon dan heeft dit nieuws geen toegevoegde waarde. Want wie zegt mij dat het nep was?
  Van wie was die 180 graden principe? 😉

 3. ALS JE GOED KIJKT WANEER DIE VROUW ER OP STAAT EN HET BORD WORDT
  AAN GEZET KAN JE DUIDELIJK ZIEN DAT ZE OP GETILD WORDT EN DE DRUK VAN HAAR LICHAAM VAN HET BORD AF GAAT.
  EN IN HUN NEK KAN JE ZIEN DAT ER EEN KORSET ONDER ONDER HUN KLEDING ZIT.
  DUS JA…GOED KIJKEN EN DE WAARHEID KOMT VAN ZELF HAHA

  MVG

  1. Misschien zit in het korset wel een constructie die correspondeert met het skateboard en vanaf een bepaalde hoogte ontstaat er contact die ervoor zorgt dat niet meer eraf kunt vallen. Ik noem maar iets…
   Het gaat me eigenlijk meer om dat ik weet dat deze techniek bestaat maar er is weinig geld voor de ‘gewone’ wetenschapper/uitvinder, misschien is het wel een reclamestunt voor de goede zaak.

 4. nou toevallig las ik gisteren ergens op het net dat Boeing anti-zwaartekracht technologie wil gaan introduceren, voor de burger luchtvaart, hebben ze hoogst waarschijnlijk al lang in gebruik, voor militaire toepassingen, het is op z’n minst een Meme te noemen… en het zou me niks verbazen dat die technologie inderdaad zo compact beschikbaar kan zijn…. die geheimzinnige kastelen bouwert, die in z’n eentje met blote handen, stenen kon verplaatsen van vele tonnen, is bij het uitladen van zwaar gesteente een keer gespot gezien met 2 ijskoon toetertjes in z’n handen, prehistorisch symbool dat vaak te zien is op rotstekeningen, het antieke geheim van antizwaartekracht, kwestie van frequenties..

  http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/coral-castle-het-bewijs-van-vrije-energie/

  Quote: “No Agenda is a podcast which takes place twice a week on Thursday and Sunday in the morning, hosted by Adam Curry and John C. Dvorak on the mevio network. The show is a free-flowing conversation that deconstructs recent news and media memes. Much of the appeal of the show comes from the odd couple relationship between the hosts. Adam Curry usually suggests theories about the news or world events, whereas John C. Dvorak is intended to present a more reasoned perspective, and as acting as the “Straight man” to Curry. ”

  http://en.wikipedia.org/wiki/No_Agenda

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Meme_%28memetica%29

  1. Ik wil naar Spanje 😀
   Hyper ben net docu aan het kijken over het kaartenspel, uitermate interessant. Ik wist niet dat die ‘actuelere’ kaarten bestonden.

  2. Is wel goedkoop vliegen Monika met 2 copters aan je zij, je hebt er wel het ideale gewicht er voor zonder koffertje…

  1. Draagt die man die in het begin uit die rare auto stapt ook geen del’O Rean?
   Vlak voordat hij voor de greenscreen staan gingde?

  2. Toch jammer, was leuk geweest…maar ik blijf ergens vasthouden dat het mogelijk is 😛 hoi Imkie 😀

 5. het is een afstudeerproject van howest-devine
  een school in kortijk
  waar mijn dochter ook studeert
  het is gewoon en lol
  de bedoeling was iets uit te werken dat de aandacht trekt,
  en dat doet het ook…

 6. Tjonge jonge er toch niemand die deze bullshit gelooft he..
  Dit is exact hetzelfde als de eerste teleportatie machine maken en die dan op de markt brengen als kattenluikje..tuurlijk joh…

 7. Over de film en of wat ze verklaren heb ik geen mening!

  Al jaren ben ik bezig met onderzoek naar magnetisme en daar gebruik ik kleine magneetjes voor (5 mm t/m 25 mm). Tijdens mijn onderzoekjes heb ik ontdekt dat magnetisme handelbaar wordt als eerst het magnetische veld een edelgas structuur krijgt en voorlopig zie ik dat alleen bij kubusmagneetjes. Als van 4 kubusmagneetjes een grotere kubus wordt gemaakt dan is die grote kubus magnetisch anders. Tijdens het bouwen van een constructie met zulke grotere kubussen van 2×2 kubusmagneetjes heb ik zelf kubusmagneetjes zien zweven zoals vliegende schotels doen. Voorbeelden van constructies zijn sterrenstelsels zoals die op foto’s te zien zijn. Wat blijkbaar van belang is is dat als een constructie wordt gemaakt dat er dan ook een constructie in spiegelbeeld wordt gemaakt en beide constructies bij elkaar levert dan anti-zwaartekracht op.

  **************************
  De huid van vliegende schotels bestaat uit vele lagen uiterst kleine
  kubusmagneetjes wat voor een homogeen neutraal magnetische veld zorgt!

  Ik heb toevallig een paar dagen geleden een foto van een UFO gezien waarop duidelijk het patroon was te zien van kubussen (maar ik kan die foto niet vinden en volgens mij kwam die van twitter)!

  https://groups.yahoo.com/neo/groups/nieuwsbrief-nl_weten_ufo_aliens_orbs/conversations/messages/56

  bert@awrvb.nl

  1. Leuk dat je dat nog weet 🙂 Waarom dat zo was, die zoektocht, (frustrerend) moet toch een heel normale geschiedenis voor mij zijn geweest. Nog steeds, ook al zeggen de huidige feiten wat anders.
   Maar wat is echt te noemen. Wellicht is dat wat veranderen gaat, zou een grote ‘onthulling’ zijn 😉

  2. Gaaf Paul, vooral nr.2 en het begin van nr.3. En trouwens zou Ison opgeblazen zijn uit angst of machtsvertoon?

  3. @Odette (14.1) 2 jaar geleden ofzo, zag ik een filmpje van een ufo en energy harvesting van de Sun. tja, dat zullen we nog vaker gaan horen en zien. Ik vond het toen nogal mind blowing/ overwelmend.

  4. Het Toverwoord voor de toekomst van een Holographic Universum (Inside Out) is iets wat heel oud is en vrij vertaald kan worden als OMNI Creativiteit. Ee zwart gat kent deze wetten oa en is de creatie van oa God and Beyond Imagnation:
   http://creation.com/gods-omni-attributes

 8. Victor Shauberger en anderen… het moet kunnen. Hij ontwierp tenslote de eerste “ufo” die kapot vloog tegen het dak van de ruimte waar hij werd getest… Niet? Stond toch in het boek erover dat ik las…Ook al zou het filmpje niet waar blijken te zijn, ooit, moet het kunnen gewoon…

  1. Weet je Guido, ik geloof helemaal niets meer wat uit Amiland komt. Ik neem de verontschuldiging gewoon niet aan. Allemaal acteurs en actrices, en ‘geld willen verdieners’.
   Ik ga zelf zo ver, dat ik wel degelijk weet dat zo soort technieken mogelijk zijn, maar men wil het graag als ‘grapje’ of als ‘droom’ belachelijk maken….ik leer steeds meer, en mijn gevoel zegt me, vertrouw niets meer wat uit de VS komt… er klopt er geen bal van…na mijn mening iig. 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.