Advertentie

De fake-‘valse-alarm’-melding op Hawaï..!!


 

x

x

Het Hawaï-alarm..
x

Of de fake-‘valse-alarm’-melding..!!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Op deze rustige zaterdagochtend 13 januari, iets over 8 uur, krijgen de bewoners van de groep eilanden die de Amerikaanse staat Hawaï vormen, een krachtige alarmmelding op hun telefoon te zien. Ze worden gewaarschuwd voor een naderende ballistische raket en iedereen die het bericht leest, wordt opgeroepen een schuilplaats op te zoeken. De bewoners van de hoofdstad Honolulu, waarvan aan te nemen is, dat het altijd het doelwit is van mogelijke luchtaanvallen, vluchten ineens voor hun leven in de paniek die plotseling ontstaat.

Dan, na -om precies te zijn- 38 minuten krijgen alle burgers van deze eilanden het bericht, via hetzelfde kanaal als waar vandaan het alarmbericht was gekomen, dat het ging om een ‘vals alarm’. En ‘iemand’ (hij werd later ook getoond…) had de verkeerde knop ingedrukt, tijdens het wisselen van de wacht, zo verklaarde de Hawaiaanse autoriteiten (HIER). En bijna gelijktijdig kwam het geruststellende bericht, dat degene die verantwoordelijk was geweest voor dit geintje, uit kon kijken naar een nieuwe baan. Een prachtig bericht natuurlijk, zeker als het wordt verteld door gouverneur David Ige.

En direct na dit bericht richtte alle aandacht van de MSM, de Mainstream media, zich op deze autoriteiten, die nog maar eens geruststellend verklaarden, dat het valse alarm was veroorzaakt doordat ‘iemand op de verkeerde knop had gedrukt’.. Volgens een officiële tijdlijn, hadden deze autoriteiten op Hawaï om 08:10 te horen gekregen, dat er geen sprake was van een afgeschoten ballistische raket. Later werd verklaard, dat het zou gaan om een ‘mislukte test’. Het duurde -volgens het officiële verhaal- dus nog ruim een half uur toen, dat deze autoriteiten in staat zouden zijn geweest, het krachtige alarm in de steden op Hawaï, te stoppen en de burgers via het ‘Public Alert and Warning System’ te informeren over ‘vals alarm’..

Kijk naar het prachtige officiële verhaal:

Waarom die krankzinnige lange tussenperiode..??
Was ook die duur van het alarm dan een fout, gemaakt door dezelfde persoon die per ongeluk het alarm had doen afgaan? Had deze persoon dan ook toegang tot dat waarschuwingssysteem..? Een systeem dat juist is ontworpen om snel te werken en direct, binnen enkele tientallen seconden, een bericht uit kan doen gaan aan alle burgers die zich op dit systeem (vergelijkbaar met NL-Amber-alert) hebben aangesloten. Of was er iets anders aan de hand. De schijn was in ieder geval niet vóór deze officiële ‘vals-alarm’-verklaring..

Het is heel gewoon voor inwoners van Hawaï, dat er regelmatig alarmberichten worden afgegeven. Dat gebeurt o.a. bij dreigende lavastromen uit de vele, vele actieve vulkanen op de eilanden; maar ook bij mogelijke tsunami’s die vanaf de vele ‘water-horizonnen’ op Hawaï kunnen afkomen. Ook tornado’s vormen een reden voor alarm op de eilanden. Dat betekent dat regelmatig de sirenes in de straten van de steden op de eilanden klinken. Vaak ook is er sprake van een test; maar deze worden vaak aangekondigd.

Dit betekent dat er maar weinig plaatsen in de wereld zijn, die een geavanceerd en accuraat alarmsysteem hebben, als de bewoners van de Hawaï-eilandengroep. Zoals je op het kaartje ziet, ligt deze groep bijna in één lijn tussen het vasteland van de VS en het Koreaanse schiereiland, aan de oostkust van Azië. In bijna ALLE GEVALLEN krijgen de inwoners, ná een dergelijke oefening, via hun telefoon, na enkele minuten al nieuws te lezen over de lopende oefening. Dus de officiële verklaring is nauwelijks te geloven, wanneer er wordt beweerd, dat het 38 moest duren, voordat er een bericht gestuurd kon worden over een ‘vals alarm’..

Sterker nog, sinds deze gebeurtenis op 13 januari, komen er steeds meer berichten, dat het hele alarmsysteem op Hawaï JUIST IS ONTWORPEN om fouten zoals deze TE VOORKOMEN..! En natuurlijk is er geen ‘knop’ die per ongeluk kan worden ingedrukt.. Er blijken maar liefst 5 procedures te zijn, die moeten voorkomen dat gebeurde wat er die zaterdag gebeurde! Het ‘Hawaiian Emergency Alert Management System’ heeft heel simpel gezegd, 2 mensen die dienen te bevestigen, wanneer er sprake is van een mogelijke NUCLEAIRE AANVAL. 2 Posities in de actionroom’, die zo’n 2,5 meter uit elkaar liggen, dienen door 2 aparte individuen te worden bediend om simultaan dit zware alarm te doen afgaan.

Dus zeer wel mogelijk sprake van een ECHTE (nucleaire) raketaanval..??!
Een logischer en veel simpeler verhaal is ervan uit te gaan, dat er wel degelijk sprake is van een échte aanval.. Een scenario dat veel beter in de werkelijke gebeurtenissen past.. De eerste alternatieve nieuwsrapporten verschenen op de ‘Operation Disclosure’-blogsite van 13 januari en had de kop ‘RV/Intelligence Report’ (HIER): Dit waren de punten uit dit bericht:

 • De lanceringen van ‘missiles’ is gedecteerd aan de kust van Hawaï.
 • Deze lanceringen kwamen uit dezelfde afwijkende positie als de dag ervoor gedetecteerd.
 • De raketten werden onmiddellijk onderschept en vernietigd.
 • De afwijkende positie (anomaly) werd omschreven als een ‘nucleaire stealth onderzeeër’.
 • Deze nucleaire onderzeeër werd gelocaliseerd en is vernietigd, kort ná de aanvalspoging.

Afgelopen dinsdag 16 januari werd een nieuw stuk gepubliceerd over deze gebeurtenis in Hawaï, waarbij werd gesteld dat het ging over een onderschepte nucleaire aanval. Nadat er een uitgebreide beschrijving werd gegeven over de hoge graad van de technische stand van zaken van het alarmsysteem, met name over de ONmogelijkheden van een ‘vals alarm’, kregen we andere aanvullende informatie te zien. Maar wat dus vooral van belang is, is te beseffen, dat het officiële verhaal van geen kanten klopt. (HIER)

Noord-Korea als valse-vlag-slachtoffer/officiële dader brandmerken.
En.. wereldoorlog 3 laten uitbreken..!!
Zeer waarschijnlijk ging het bij deze WERKELIJKE WAARSCHUWING over het afvuren van een kernraket vanaf een onderzeeër, waarschijnlijk een Israëlisch of Duits type, gecontroleerd door leden van de zg. Deep State’. Deze kernraket werd dus NIET vanuit Noord-Korea afgevuurd, noch door Noord-Koreaanse strijdkrachten. De raket werd onderschept en toen begon de cover up.

Inmiddels zijn door een andere alternatieve nieuwsbron, namelijk oud-journalist en orthopedisch chirurg Dr Dave Janda (HIER), nieuwe sleutelzaken aangedragen in dit verhaal. In een radio-interview vertelde deze arts, over feiten, die hem door iemand van een ‘Deep Level source’ waren verteld. Deze man, zo vertelde Dave Janda, was over de jaren heen, altijd een betrouwbare bron geweest en Janda had van hem, over dit Hawaï-raketincident, meer info gekregen.

Het is interessant de hele video te bekijken/beluisteren, maar als je specifiek over het Hawaï-incident wilt horen, klik je bij minuut 24 in de video. Daar begint zijn verklaring en het citeren van zijn Deep-level-bron:

Ook dr. Dave Janda vertelt over de nucleaire raket..!
Deze betrouwbare bron vertelt over het overbrengen van de kernraket VANUIT DE VS, over het anit-raket-systeem, dat het over een onderzeeër gaat, dat het om een Chinees fabrikaat-onderzeeër zou gaan. Dat het zou gaan om een afvallig deel van het Chinese leger, dat het commando heeft over deze duikboot en dat het de Chinese marine is geweest, die deze onderzeeër uiteindelijk heeft vernietigd.

Het prachtige en gedegen Nederlandstalige boek van een luchtvaartingenieur, dr. Coen Vermeeren. UFO’s bestaan natuurlijk..(klik voor link)

En natuurlijk is het duidelijk dat het alarmscenario op Hawaï dan in vol ornaat wordt opgetrokken, door vooral computergestuurde systemen. 3 Minuten, nadat deze raket was onderschept, zijn onmiddellijk de lokale en federale autoriteiten geïnformeerd. De rest van de tijd dat het alarm door bleef gaan, werden waarschijnlijk veroorzaakt door het zelden gebruikte ‘uitzetten’ van het systeem..

Je mag namelijk aannemen dat wanneer er GEEN SPRAKE is van een oefening en het systeem dus VOL OP ECHT ALARM staat, dat dit zelden of nooit is gebeurd en/of dat in deze modus het systeem niet vaak getest wordt om ‘uit’ te zetten..!! En het is in het kader van de onderzeeër zeker aan te nemen, dat er een tweede poging gedaan zou kunnen worden, die WEL geslaagd had kunnen zijn..! En tegelijk met het uitzetten van het alarm, werd een verhaal bedacht om als ‘officieel bericht’ te dienen bij het ‘valse alarm’..

De opmerkelijke UFO’s boven Hawaï…
Het meest bijzondere feit van deze alarmmelding, vinden wij het UFO-fotomateriaal, dat van CNN/KHON-televisie is uitgezonden. Kijk naar de foto hieronder, die dus rechtstreeks werd uitgezonden TIJDENS het alarm..! Inmiddels bijna nergens meer te vinden, laat staan de Tv-uitzending.. (Heb je hem wél, laat het ons ajb weten!) Veel mensen geloven dat het bij UFO’s gaat om vliegende, buitenaardse schotels..

Maar in essentie betekent UFO, dat het gaat om een vliegend, ongeïdentificeerd VLIEGEND OBJECT.. Niets meer, maar ook niets minder. (Vandaar ook de prachtige titel van het boek van dr. ir. Coen Vermeeren over dit onderwerp: ‘UFO’s bestaan gewoon’.)

Waar kijken we naar op deze foto? Gemaakt overigens van een Tv-beeld en om 09:16 uur, een half uur, NADAT het alarm was uitgezet De foto is gemaakt door ene Kim Pazdur, die de foto dus maakte vanaf een televisiescherm, waarop een live-uitzending te zien was. Daarna plaatste zij de foto op Facebook. Ze verklaarde bij de foto’s, dat ze ‘De foto’s nam, omdat ze wist dat datgene wat ze zag belangrijk was en dat iemand dit bewijs moest gaan zien.”

Zien we hier beelden van de ballistische interceptie van de raketten, of is er sprake, zoals Vermeeren in zijn boek ook aankaart, van een, door de Amerikaanse regering gecontroleerd geheim ruimteprogramma (USAF-Secret Space Program (HIER)), waarin toestellen met ongekende technieken in staat zijn, dátgene te doen, waarvan maar heel weinig mensen kunnen geloven dat het technisch mogelijk is.. Wanneer de Deep State in de VS geen controle heeft over dit programma/toestellen, dan is dit een verklaring.

Maar ook wordt al vele decennia gesproken over de aanwezigheid van buitenaardse intelligenties, die ervoor zorgen, dat wij niet massaal aan een kernoorlog beginnen, die deze Aarde totaal zal vernietigen en tot een onleefbare planeet zal maken. (HIER) Wil je meer weten over deze foto en de analyse ervan, kijk dan zeker even op deze link HIER, zodat je de verklaring van Solaris Modalis, de auteur van de site kunt lezen en kunt zien dat het geen fake-beelden zijn.

“Uiterst opmerkelijk is dat de activiteiten van UFO’s, regelmatig een ‘bewakende rol’ vervullen, waarin ze zich direct en ondubbelzinnig richten op interventie van onze nucleaire wapensystemen. Er zijn talloze gevallen bekend, inclusief officiële rapporten, van grote aantallen disfunctionerende raketten, tijdens zichtbare ‘zwevende UFO’s’ in de nabijheid van deze raketten. Gedeclassificeerde documenten van de Russische ministerie van defensie, bevestigen hetzelfde verhaal. Dat betekent dat dit dus niet een puur Amerikaans-gebonden verhaal is, maar een veel grotere reikwijdte krijgt.”  ~ Robert Hastings

Andere mogelijkheden zijn wellicht nóg reëler..!
En natuurlijk is buitenaardse interventie mogelijk, wanneer je je ‘open mind’ behoudt. Maar onderschat niet de techniek die in de wereld beschikbaar is, rondom het genoemde, door de Amerikaanse luchtmacht geleide ‘Secret Space Program’. Al dan niet tot stand gekomen via ‘reverse engineering’ van buitenaardse toestellen, is het zeer wel mogelijk dat er zúlke geavanceerde systemen bestaan, dat die in staat zijn, tot acties als deze. En vanzelfsprekend komen vanuit dit perspectief een heleboel ‘waarom’-, ‘waar’-, ‘wanneer’- en ‘wie’-vragen tevoorschijn..

In het kader van ‘wie’ en ‘waar’ kom je wat betreft ‘waar’ natuurlijk al snel bij de gemelde nucleaire onderzeeboot terecht. Een lancering vanaf vasteland of vanaf een schip, maakt deze raketoptie veel onwaarschijnlijker, maar dat is niet gebeurd. Anders was dit keihard in het nieuws gekomen, waarbij Noord-Korea natuurlijk meteen al een onmogelijkheid is, want anders was het immers geen ‘vals’ alarm geweest, toch? Dus eerst maar eens over het ‘wie’..

Deep State, de staat-in-de-staat..
Deze term kunnen we simpel vertalen als ‘de diepe staat’ waarmee in algemene zin bijna altijd wordt bedoeld, de beschrijving van een extreme vorm van onzichtbaar bestuur. Wij spreken hier op de site altijd over ‘de krachten achter de schermen’. Feitelijk is de ‘Deep State’ wat we hiermee bedoelen. Het gaat daarbij over corporatisme en nepotisme in de politiek van met name de Verenigde Staten, in samenspraak met de leiders van de meest belangrijke overheidsorganen, zoals natuurlijk legerfunctionarissen en politieke besluitvormers.. Kijk eens naar deze uitspraak van Eisenhower bij zijn afscheid als 34ste president van de VS.

Het is in feite het resultaat van een revolutie om de macht, waarbij het feitelijke democratische proces om zeep is geholpen; onzichtbaar voor de burgers en altijd gecamoufleerd voor de vermeende intelligentie en naïeve ‘weldenkenden’.. Zowel president John F. Kennedy als zijn voorganger, president Dwight Eisenhower waarschuwden voor de opkomst en AANWEZIGHEID van deze tentakels van de macht-&-manipulatie-octopus.

Het doel van de ‘Deep State’. is anoniem parasiteren op de normale overheid en het democratische proces. Daardoor zijn zij regelrecht verantwoordelijk voor de enorme groei van de staatsschuld (Rothschilds profiteren op US$-triljoenenschaal), die volledig voor rekening komt van de normale burgers in de VS. We hebben dus te maken met een ‘hybride staat’ waarbij we een publieke overheid hebben, met een Deep State daar áchter. Deze opereert als leidend en dient dus de belangen van de corporaties en de banken/financiële instelling. Het maakt dan dus écht niet meer uit, wie de President is. En waar kennen we deze uitdrukking ook al weer van.. Ohja..

Deze diepe staat heeft zich langzaam binnen de federale staat van de Verenigde Staten als een onafhankelijke machtsfactor ontwikkeld. Daarbij is vooral de invloed van de bankiers (inderdaad de Zionistische krachten, in casu de Rothschilds) essentieel. Zij hebben immers de US-dollar VOLLEDIG in handen en besturen feitelijk het land..! De Amerikaanse burger daarmee tot slaaf makend van het systeem, via ZIJN betaalmiddel..

Eén van de onmiskenbare poltiek-zichtbare pionnen van de Deep State. Henry Kissinger. Kijk in dit verband ook naar het verhaal van mind control slachtoffer Brice Taylor op de site (HIER)

De ontwikkeling van de Deep State, begon in feite met de oprichting van de Federal Reserve en de opbouw van het genoemde ‘militairy industrial complex’. Op dit moment werkt de diepe staat binnen de federale staat via een web van intieme relaties tussen het militair industrieel complex, de inlichtingendiensten, het bankwezen (Wall Street) en de hoog-technologische bedrijven in Silicon Valley.

De bedrijven aldaar, maken het mogelijk, dat de vele high-tech bedrijven daar, een surveillance-staat mogelijk maken, via de Big-Brother-micro-chips.. Kijk naar het nieuws over alle lekkende telefoons en computerchips..! En kijk in dit verband ook naar bijvoorbeeld de ontwikkeling van de Spot Military Robot (HIER) door Google, waarbij Google X samen met Boston Dynamics in dit project heftig investeert..!

De Deep State-onderzeeër..
Natuurlijk is deze macht vrij ‘eenvoudig’ in staat om een onderzeeboot ’te charteren’ bij een van de landen of entiteiten in deze landen, waar ze via hun tentakels grote of gehele controle over hebben.. Bij alle berichtgeving omtrent deze nucleaire aanval, is de Deep State de sleutel-organisatie waar het om draait. En zij zijn uiterst in het nauw gedreven door de mega-ontwikkelingen -voor velen onzichtbaar- op onze Aarde. En zoals je weet, maakt een kat in het nauw, heel rare sprongen..!

Het wapen van de Deep State? ALTIJD het Khazarische wapen
Zoals je weet, staat onze site vol van ‘wapenfeiten’ rondom de militaire strategie die ‘valse vlag’-operatie heet. Maar lees (HIER) meer over de oorsprong van de valse vlag als karakteristiek BEWIJS van het DNA van deze ‘Deep State’… Met een valse identiteit de lafheid manifesteren om iemand anders de schuld in de schoenen te schuiven, van een door hen zelf gepleegde aanslag..! Daarbij zoveel mogelijk illusie manifesterend en via de gecontroleerde media (radio en Tv-journaals) de leugen tot ‘waarheid’ verheffend.

Jazeker! Er zit een ‘andere’ overheid verborgen achter degene, waarvan jij altijd dacht dat ze de leiding hadden. De leiders in het Witte Huis zijn de  ‘ene overheid’, die worden gestuurd en gecontroleerd, door deze ‘andere’. Een  hybride entiteit van publieke organisatie en privé-instituten die het land leiden…

En dat het een kat in het nauw is, hebben we in het artikel (HIER) rondom de ‘Executive Order’ van president Trump feitelijk al uitgelegd.. Het gaat daarbij niet om de in deze order bij naam genoemde personen; dat is slecht afleiding. Evenals de link naar het ‘human trafficking’ daarin ook een afleiding is; hoe perfect ook de invloed op deze materie..

De kat in het nauw..
Nee, het gaat om een veel groter verhaal. Het in handen geven van een officieel  wapen, van de macht op Aarde, die deze Deep State bestrijdt..! En dat wapen is..Het ‘pak-ze’-wetgeving van globaal formaat. Pak bezittingen af of confisceer ze, door er beslag op te leggen. Maak deze macht vleugellam..! Het bevriezen dus van financiële bezittingen van al degenen die betrokken zijn bij het misbruik van mensenrechten en het plegen van corruptie in de VS en elders in de wereld..!! De oorlog tegen de ‘Deep State’ is verklaard.

En in dit kader, gaan al enkele weken de geruchten, dat er veel, heel veel ‘Deep State-functionarissen’ zijn opgepakt en naar Guantanamo zijn vervoerd, in afwachting van hun berechting en om hen ‘uit te schakelen’ (o.a. HIER) En ja, met het creëren van chaos op globale schaal, is een dergelijke ontwikkeling af te wenden. Immers, gebeurt het dat een kernwapen op Hawaïi ontploft, dan is er chaos. En in chaos, zoals je weet, is in een bepaalde laffe groep, reeds genoemd, in staat weer orde, ZIJN ‘orde’ te creëren en/of te herstellen..! Wist je dat op Hawaï de grootste VS-militaire macht ter wereld is gestationeerd..?

De waarschuwing vooraf.. Wie is die QAnon…??
Eind oktober 2017 begon iemand, die zichzelf ‘Q’ noemt, met posts op het internet, die allemaal nogal cryptisch waren. (HIER) Deze ‘Q’ zegt dat hij een insider is uit de regering Trump die in staat is vanuit ‘hoog niveau’ informatie naar de buitenwereld door te spelen. Hij betiteld het proces waar we nu midden in zitten, als ‘Calm Before the Storm’, dus ‘stilte voor de storm.. Zijn naam ‘Q’ zou staan voor het zogenaamde ‘clearance-niveau’ dat hij zou hebben, een aanduiding op basis waarvan overheidsmedewerkers, de toegang tot ‘staatsgeheimen’ wordt toegestaan. (HIER)

Het is duidelijk dat deze ‘Q’ informatie zegt vrij te geven over een enorme actie om de genoemde ‘Deep State’-personen/organisaties te ontmantelen en personen op non-actief te zetten. Daartoe geeft deze figuur veel essentiële informatie vrij, die van te voren vaak niet te duiden is, wanneer deze op gedetailleerd niveau wordt gelezen. Maar in de aanhef van zijn/haar duidingen, zijn wel degelijk heel duidelijk hints te vinden. Een van die berichten zie je hier:

Duidelijk is de waarschuwing, een paar dagen vóór het Hawaï-vals-alarm, over ‘Wees alert op GROTE VALSE VLAG-aanslagen deze week’. Enfin, het voert te ver, om op dit moment hier uitgebreid op in te gaan; je hebt nu de info om onder deze termen te gaan kijken op internet en artikelen en video’s te bekijken. Vanzelfsprekend dient iedereen, ook jij, ZELF uit te maken, wat hij ‘waarheid’ vindt in dit verhaal. Het enige wat wij doen en kunnen doen, is oprecht delen wat wij weten en de verbanden die wij ontwaren/menen te zien.

Lees het verhaal ‘andersom’, dan zie je wat er werkelijk staat.. “Als mijn zonen oorlog willen, komt die er!”..

Wat zit er nog aan te komen dan..? What next..?
Natuurlijk, nu deze vermeende atoomaanval is afgeslagen, kun je je afvragen: ‘What next?’… Deze anonieme klokkenluider, ‘Q’ heeft vooralsnog bewezen, niet uit z’n nek te kletsen, wat betekent, in relatie tot de analyse van het hele Hawaï-verhaal, dat we zeer waarschijnlijk nog wat voor de kiezen zouden kunnen krijgen, van die ‘katten in het nauw’.. Die vreemde sprongen zullen dan ongetwijfeld vorm gegeven worden, via de bekende en uiterst laffe ‘valse-vlag-strategie’. (Wil je eens wat meer lezen over deze ‘valse vlag’-operaties, kijk dan eens HIER, naar de historie van dit fenomeen. Waar natuurlijk 9/11 ook een voorbeeld van is..!)

Op dinsdag 16 januari kwam er een rapport op de site van de NewYorkTimes (NYT) dat er weer een vals alarm was gegeven, dit keer in Japan, waar groot televisiestation door de bestaande Tv-uitzending heen, had laten weten, dat de bevolking zich naar de schuilkelders diende te bewegen, omdat er een inkomende kernraket uit Noord Korea onderweg was naar Japan. Waren dit de eerste 2 ‘valse-vlag’-pogingen die de ‘Deep State’ in petto hebben voor de creatie van ‘chaos’..?

Contra-intelligentie..?
En natuurlijk, zo als altijd in deze wereld, kan er sprake zijn van de ultieme valse-vlag.. En die bestaat natuurlijk dan uit ‘het waarschuwen voor een aanstaande valse vlag’… Dat heet dan dat er sprake is van een ‘gecontroleerde oppositie’. In dit geval zou dat betekenen, dat Trump en zijn team, gewaarschuwd worden, dat hij terughoudendheid dient te manifesteren, bij zijn pogingen een oorlog te starten tegen VIP’s van deze ‘Deep State’, die naar Guantanamo zouden zijn gebracht.

Het bestaan van de ‘Deep State’ wordt feitelijk bevestigd in Wikileak e-mails en documenten, die gewoon op het internet staan. Recent uitgelekte documenten van de FBI tonen aan, dat er een ‘belangrijke kerngroep’ van de Deep State in de VS, die ‘The 7th Floor group’ wordt genoemd, wekelijks op woensdag bij elkaar komt, om belangrijke actuele zaken te bespreken.

De rotzooi die ontstond rondom deze vals-alarm-situatie in Hawaï, zou dan georchestreerd zijn geweest onder leiding van deze groep, dus door de ‘Deep State’, om aan te tonen, hoezeer zijn in staat zijn het geo-politieke schaakbord te beheersen en feitelijk uit kunnen halen, wat ze willen..! In de chaos rondom het valse alarm op Hawaï, waren ze zeker in staat hun motieven en wapens te verbergen. Desalniettemin geeft dan de mislukte kernaanval op Hawaï, voeding aan optimisme over het mislukken van de acties van de bendeleden, die deze aanslag initieerden..

x

HIER HET TWEEDE DEEL VAN DEZE ANALYSE VAN DE AANVAL OP HAWAIÏ

* * *

x

6 gedachten over “De fake-‘valse-alarm’-melding op Hawaï..!!

 1. Er gebeurt momenteel mega veel, voor de meeste mensen onopgemerkt want de msm bericht er niet over. Putin en Trump bashen, dat blijven ze wel doen. Met Hillary Rotten Clinton hadden we inmiddels al midden in armageddon gezeten. Putin heeft zijn eigen land opgeschoond en Trump doet nu hetzelfde. Ik kan me voorstellen dat velen nog steeds argwanend zijn na zoveel decennia/eeuwen van verraad en onderdrukking door de zgn. cabal die van plan waren hun hoogtepunt te krijgen in deze tijd, iets waar ze heel lang naartoe hebben gewerkt.
  Het hele plaatje wordt niet getoond omdat er anders een oproer zou ontstaan waarbij er meer koppen zouden rollen dan in de Franse revolutie. Dat doet er momenteel verder ook niet toe, als er maar verandering komt.
  https://www.youtube.com/watch?v=HYRGjMSUoU8

 2. Is niet de meest waarschijnlijke verklaring dat het verhaal bedacht is door de autoriteiten om Noord-Korea maar weer eens in het nieuws te hebben. Iedereen die maar even op onderzoek uitgaat weet dat NK geen kernwapens kan hebben omdat het land te arm en te corrupt is. NK is een verhaaltje verzonnen door de onveiligheidsdiensten en wij zijn te lui om het te doorzien.

  1. Vrij oppervlakkige conclusie in dat geval van zulke heftige gebeurtenissenNils. Je hebt volgens mijn nog niet veel ‘achter-de-schermen’-nieuws gezien over Q-Anon.. Als het bedacht is om NK in kwaad daglicht te zetten, waarom is het dan vals alarm en wordt het op een ‘fout’ gegooid..?
   Veel aannames in een paar zinnen. Ergo: conclusies rammelen hoorbaar imo..

  2. Ik hoor net op deze video (bij minuut 5:00 ongeveer) dat het alarmsysteem op Hawaï bestaat uit een 5-fase stappen route. Dat betekent dat de sukkel, 5x de verkeerde knop ACHTER elkaar heeft ingedrukt, waarvan de laatste SAMEN met iemand anders. Want dat is idd de laatste inbouw van zekerheid om een ‘vals alarm’ te voorkomen..!
   https://www.youtube.com/watch?v=3J16mRv9Yyw

 3. De vraag is natuurlijk of de waarheid ooit aan het licht zal komen, als ik de rol bekijk van de NSA
  https://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/to-prevent-the-release-of-the-memo-the-nsa-is-blackmailing-congressmen-who-have-something-to-hide/
  met citaat :
  “Paul Craig Roberts says “The main function of the National Security Administration is to collect dirt on members of the house and senate”. Here’s why…
  by Paul Craig Roberts via PaulCraigRoberts.org
  The NSA Is a Blackmail Agency
  Paul Craig Roberts
  The main function of the National Security Administration is to collect the dirt on members of the house and senate, the staffs, principal contributors, and federal judges. The dirt is used to enforce silence about the crimes of the security agencies…..
  The blackmail mechanism was put into gear the minute the news reported that the House Intelligence Committee had assembled proof that the FBI, DOJ, and DNC created Russiagate as a conspiracy to unseat President Trump …”.
  Ik verwijs naar de rest van de tekst. Een volgende vraag die ik dan stel : Wie heeft er dan niets te verbergen?? Na al die jaren van corruptie, fraude, zedenzaken, heb ik twijfels er nog veel zijn die de handen vrij hebben. Het “International Crime Syndicate” is daardoor dan ook almachtig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.