Advertentie

9/11 over de fake-aanslagen en de greep naar de macht!!


Nu de rook van 9/11 is opgetrokken, laat het rookgordijn rondom de werkelijke toedracht steeds meer kale plekken zien. De waarheid is steeds verder aan het licht gekomen!

x

9/11 over de fake-aanslagen en de greep naar de macht!!

Durf de waarheid onder ogen zien

2012 © WantToKnow.nl/.be
(met veel dank aan Peter Vereecke)
X

x

De moord op John Kennedy in 1963 in Dallas luidde het begin in van de fascistoïde neergang van de VS. De huidige ‘Patriot Act’, gebaseerd op de fake-aanslagen van 9/11 en door de huidige president Obama telkens stilzwijgend verlengd, ontneemt feitelijk de burgers van de VS hun grondrechten..!

Op 22 november 1963 werd president John Kennedy publiekelijk vermoord. De officiële Warren-commissie concludeerde dat dit het solo-werk was van Lee Harvey Oswald, die twee dagen nadien vermoord werd door Jack Ruby, die enige jaren nadien in de gevangenis overleed kort voor zijn rechtszaak ging behandeld worden in ‘verdachte omstandigheden’ net als ongeveer 150 andere getuigen …

Jarenlang is er tegen deze stelling ingebeukt met allerlei onbetwistbaar feitenmateriaal ( prachtig in beeld gebracht door Oliver Stone in de film JFK ) tot uiteindelijk in 1998 de onafhankelijke Assasination Records Review Board hier grote vraagtekens achter zette en uitdrukkelijk verwees naar het systematisch achterhouden van bewijsmateriaal door CIA en FBI; bewijsmateriaal dat pas in 2029 (!!) openbaar mag worden gemaakt, omwille van ‘national security reasons’…

Een meerderheid van de Amerikanen neemt nu aan dat hun president publiekelijk vermoord werd omdat hij van plan was de macht af te nemen van de Federal Reserve Bank om geld te drukken (hier), de macht van de CIA te verminderen en deze dienst op te splitsen in diverse kleinere afdelingen. En daarnaast de macht van het leger in te perken en de koude oorlog stop te zetten, de macht van de geheime inlichtingendiensten te laten afnemen en openheid te geven over het bewezen contact met buitenaardsen. Na de moord op deze laatste democratische president – die naam waardig – is de USA definitief beginnen afglijden naar een staat die gecontroleerd wordt door de machten achter de schermen.

11 September 2001
Op 11 september ( 09/11 ) 2001 deed zich de ‘nine eleven’-tragedie voor. De officiële 9/11-commission oordeelde dat dit het solo-werk was van 19 Al Qaeda-terroristen die 4 lijnvliegtuigen kaapten. In verband met de vernietiging van de WTC-torens 1, 2 & 7 was de conclusie na vele jaren ‘onderzoek’, dat alleen brand de oorzaak was van het instorten van deze drie supersolide wolkenkrabbers. Aan alternatieve verklaringen werd 0,0 % aandacht besteed, om overduidelijke redenen, voor eenieder die wil zien! Maar ook voor hen die niet willen zien, blijkt door de jaren het bewijsmateriaal steeds toe te nemen, materiaal dat aantoont dat de officieel aanvaarde versie absoluut en volledig onmogelijk is..!

Een meerderheid van de Amerikanen neemt nu aan dat 9/11 gebeurd is door de powers that be die hiermee hun plannen wilden doordrijven. Wij roepen al wie om wat voor reden dan ook nog gelooft dat dit het werk was van islam-extremisten hierbij op om je op deze site te informeren over de 9/11-idiotie, over het bedrog en de manipulatie van 270 miljoen Amerikaanse burgers, en de documentaire te bekijken die hieronder is ingesloten. Een uitstekend, helder, relevante en feitelijke video, die laat zien hoe knullig feitelijk het beeldmateriaal is gemanipuleer, dat de hele wereld is overgegaan.

Wij vatten de voornaamste onderdelen van de fake-aanslagen hierbij samen.

Getuigenenverklaringen

* 10 seconden NA het binnenvliegen van het vermeende verkeersvliegtuig, vond er een uiterst heftige explosie in de benedenverdiepingen plaats. Deze ging gepaard met krachtige schokgolven die zijn opgenomen op apparatuur. Deze schokgolven werdengevolgd, tot 5 à 10 minuten later, door verschillende andere interne ontploffingen

* bij aankomst zagen de brandweerlui midden in de lobby mensen brandend of dood op de vloer liggen, verbrijzelde ramen en gescheurde muren

* nog voor de impact van het eerste vliegtuig waren er zware explosies in de kelder. (kijk hiervoor naar de getuigenis van concierge William Rodriguez! HIER)

* voor het instorten waren er verschillende ontploffingen in WTC 1 & 2 in de traphallen en de lifkokers. Brandweermannen die hierover verklaringen afleggen voor camera, zijn nooit gehoord door de officiële onderzoekscommissie..!

* seconden voor de instorting begint staal van de dragende centrale structuur te smelten en zijdelings uit het gebouw te vloeien (hetgeen duidelijk te zien is op veel video beelden!). Dit kan alleen verklaard worden door het gebruik van (nano)thermite (HIER en HIER) dat in staat is om in een fractie van een seconde extreme hitte te veroorzaken die de heel specifieke wolkvorming bij het instroten van de WTC-torens veroorzaakt zoals men die ook kan zien bij vulkaanuitbarstingen en raketlanceringen. Dit soort wolken kan absoluut niet verklaard worden door de verpulveringen van staal & beton! Kijk hier naar het keiharde bewijs van wetenschappers rondom dit nano-thermite..!

* het puin van de WTC-torens bleef nog na drie maanden doorsmeulen met een intense hitte, die niet veroorzaakt kon zijn door de vliegtuigkerosine..! Deze smelthaarden branden met diezelfde kenmerkende witte rook die in de brandende torens al was waargenomen. Dit in tegenstelling tot de zwarte rook van kerosine van de ingevlogen vliegtuigen )

* minuten voor de instorting en 40 minuten na het invliegen begon de lobby te branden met dichte en witte rookvorming, een typisch teken van ‘controlled demolition’. Zie het filmpje van de AE911, de architecten en ingenieurs die zich achter het ontmaskeren van de valse leugens hebben opgesteld..!

* opnieuw zijn er tijdens het instorten van de WTC-torens talloze explosies te horen én te zien!

* de antenne bovenop de Noordelijke WTC-toren zie je op video al schuin naar beneden zakken, nog vóórdat de bovenste verdiepingen beginnen te zakken. Dat wijst erop dat op dat moment reeds de stalen basisstructuur verzwakt was en onderuitgehaald (door de vele explosies in de kelderverdiepingen ). Het kan dus absoluut niet door de officiële ‘pannenkoek’-theorie verklaard worden.

* de ‘controlled demolition’ werd dus gerealiseerd door het gebruik van (nano)thermite explosieven. Deze zaten in containers die om de twee à drie verdiepingen waren aangebracht aan de stalen basiskolommen. Dit kon zo goed als ongezien gebeuren door volgende ’truuks’ uit te halen:

– er waren verschillende stroompannes in de weken voor 9/11 met als gevolg dat al wie daar werkte geëvacueerd werd en dat de camera’s niet functioneerden

– de snuffelhonden die vast in dienst waren om mogelijk explosieven op te sporen waren drie weken voor 9/11 weggehaald ….

– er werd vooral ’s nachts gewerkt wanneer ook verdachte trucks kwamen aan- en afrijden tussen 3en 5 u in de ochtend ( periode 23 augustus tot 3 september )

Dan zijn er de onverklaarbaar vertekende beelden van de vliegtuigen. Als je het type vliegtuig bekijkt dat in de Twin Towers vliegt dan blijken die beelden veel andere model vliegtuigen te laten zien, dan die van echte lijnvliegtuigen. Wellicht waren het drones. Vele getuigen zeiden spontaan op het ogenblik van de feiten : “It was a military plane” of “It was definitely not a commercial plane” of “it was a black plane” of “it looked like a fighter jet”.

De impact van het 2e vliegtuig op 11 September 2001. Onder het vliegtuig hangt de veelbesproken ‘bol’..

Al wie deze feiten naast mekaar en op elkaar legt kan niet anders dan tot de conclusie komen dat die vliegtuigen slechts een afleiding waren en een dekmantel om de aandacht af te leiden van wat de werkelijke oorzaak was van het perfect ter plaatse instorten met de snelheid van de zwaartekracht van drie kolossen van om en bij de 130 en 50 verdiepingen : ” controlled demolition “.  Dit kan toch redelijkerwijs onmogelijk georchestreerd zijn vanuit de grotten van Afghanistan…??

Dus dan blijft er maar een mogelijkheid over : 9/11 was een inside job en een kanjer van een false flag operation. Nine eleven werd opzettelijk gecreëerd door de machtselite  om hun oorlogen in Irak, Afghanistan en Pakistan te verantwoorden, om de defensiebudgetten drastisch de hoogte in te jagen ( van US$ 400+ miljard naar de huidige US$ 620+ miljard..!). Maar ook om een uitzichtloze ‘War on terror’ (laat lekker rollen die ‘rrrrr’..!) aan te kondigen. Deze vervoglens in stand te houden door zelf gecreëerde aanslagen (London Bombings, de treinramp in Madrid).

Maar het belangrijkste lijkt te zijn dat de machthebbers een greep kregen op de bevolking van de VS. Door op te drijven via een miljardenindustrie van controle- en bewakingstechnologie, daarbij de rechten van burgers te beperken via een hele systeem van wetten zoals de ‘Patriot Act’ van 2001 en de ‘Indefinite Detention Bill’ van 2011. De VS is niets anders dan een fascistisch land aan het worden, waarbij ‘achter de schermen’ de machthebbers in hun vuistjes lachen om zoveel naïviteit van burgers, die hun macht maar uit handen blijven geven..!

Waarom is het zo moeilijk om deze feiten te zien ? Dat is feitelijk simpel, maar tóch heel moeilijk te accepteren. Want het erkennen van de ware toedracht, betekent dat we heel ons systeem van overtuigingen en zekerheden moeten herzien en toegeven dat we onvoorstelbaar zijn belogen en bedrogen zijn, menselijkerwijze gesproken is dat dus heel moeilijk. Het was professor David Griffin die ons duidelijk maakte dat WIJ het zélf zijn, die de acceptatie van de waarheid in de weg zitten.. We KUNNEN het gewoon NIET geloven..! Maar tóch is  er geen alternatief. Zolang deze en andere leugens blijven regeren zullen wij geen vrede, geen rechtvaardigheid, geen welvaart voor allen kennen. De waarheid is echter hardnekkig. De krachten achter de schermen, die verantwoordelijk zijn voor deze rotzooi, lopen vrij rond en gaan gewoon door met het uitrollen van hun plannen voor werelddominantie. En het enige dat een onoverkomelijk obstakel op hun weg is, is DE WAARHEID..!

En hoezeer zij ook wordt verdrukt, zij zal blijven aan de deur kloppen van wie de leugens van 9/11 verdedigen of geloven .

x

* * *

x

 ‘September Clues’..

Hoe de media het 9/11-spel speelden..!

x

Een ‘must see’ voor iedereen die nog gelooft in de onafhankelijkheid van de reguliere media..!!

x

De media hadden een grote rol in het scenario van de aanslagen van 9/11. Om het simpel te zeggen: de Amerikaanse media waren een onlosmakelijk onderdeel van het inprenten van de leugen in de geest van het Amerikaanse volk en daarnaast van de wereldbevolking. De TV-zenders die de aanslagen uitzonden, deden niets anders dan een fake-beelden uitzenden, die door de computer gegenereerd waren… Zo hielpen deze zenders met het creëre van een fake-realiteit..!

De media slaagden er in eerste instantie uitmuntend in om de wereld het kletsverhaaltje te verkopen van de 19 jonge terroristen, die vliegtuigen zouden hebben gekaapt, om de VS van binnenuit aan te vallen. Maar de beelden die je in deze film kunt zien, tonen overduidelijk de valsheid aan, waarmee de ‘LIVE’-beelden die dag wereldwijd werden uitgezonden. Er werd bovendien een veelheid van slachtoffers gemeld, die bij dienden te dragen aan de groeiende publieke verontwaardiging. Om haat en angst te voeden en daarmee een voedingsbodem te leggen voor de ‘maatregelen’ die de regering van de VS zou nemen om haar burgers te ‘beschermen’ tegen deze agressie..!

Het onderzoek dat gedaan is voor deze film, ‘September Clues’, toont duidelijk aan, dat de vermeende slachtoffers fictieve identiteiten waren, bijna allemaal geschapen binnen de digitale dimensie.. De volledige hoax rondom 9/11 en de daarop volgende ‘Warrrrrr on terrrrorrrrrrr’ wordt hiermee volledig onthult..! Hoewel de film redelijk technisch is, raden we je aan om tóch te blijven kijken; het grote verhaal zal je duidelijk worden, zónder dat je specifiek de technische details dient te begrijpen achter de fake-beelden..! (Mocht je meer willen weten over deze film en de achtergronden van het onderzoek van het ‘September Clues’-team, dan klik je HIER voor de site.)

27 gedachten over “9/11 over de fake-aanslagen en de greep naar de macht!!

 1. Ook erg de moeite waard is het onderzoek van Dr. Judy Woods en haar boek Where did the towers go. Zij gaat niet in op de politieke aspecten, maar levert uitsluitend technisch bewijs en veel heel veel foto’s gedurende 10 jaar onderzoek. Zij zegt en bewijst dat er geen explosieven zijn gebruikt, maar dat er Tesla-energie is gebruikt. Absolute must reed and see: http://www.drjudywood.com/

 2. Ben een beetje misselijk nou ja heel erg misselijk maar wat kunnen we eraan doen ik wil wel maar hoe ??? Als iemand een idee heeft om dit op te lossen en deze smerige mensen te verwijderen ik ben er maar hoe ?????? Laat het me weten !

 3. En de media vooral hier in nederland, maar steeds ons wil doen laten geloven, dat het door teroristen is gedaan. die willen de nederlandse burger voor de gek blijven houden.
  of ze geloven zelf in de lezing van de Amerikaanse regering. of ze weten dus gewoon niet de WAARHEID. maar ik denk van wel.

 4. Er gingen in New York 3 gebouwen plat. Hoe krijgen terroristen het voor elkaar om met 2 vliegtuigen 3 gebouwen plat te gooien? Het gebouw dat plat ging zonder vliegtuiginslag, het Salomon Building was zelfs een bunkergebouw.

 5. Iedereen weet al lang dat het officiele verhaal niet klopt.

  Maar toegeven dat het niet klopt is twee. Dat betekent dat je jewereldbeeld MOET veranderen.

  Mensen veranderen niet graag. Men heeft nog teveel te verliezen. Huis, reputatie, status, carriere, geld, pensioenen en ga zo maar door. De illusie is interessanter dan deze door te prikken.

  Dus bedenk: er komt m.i. geen moment dat de hele wereld ineens ziet dat het niet klopt. Er komt een individueel moment dat men dit voor zichzelf zal aanvaarden.

  Boos worden opdat veel mensen de officiële lezing nog geloven heeft geen zin. Daarmee raak je uit je eigen energie. Aanvaarding komt voor een ieder op zijn eigen gekozen moment.

  Omarm je eigen waarheid en accepteer de ander zijn waarheid, diep van binnen weten we dat het zo werkt en niet anders. Gaat al generaties zo op deze manier.

 6. En wat te denken van de samengebalde stompzinnigheid van de grootste groep?
  Waarom miljoenen uitgeven aan reclame?
  Omdat het werkt!
  Waar anderen zich krom aan ergeren is voor een grote groep schapen de meest waardevolle informatie om tot aankopen over te gaan, niet beseffende dat er een psychologisch trucje achter zit.
  En zo laat de grootste groep zich verleiden en beduvelen en zo blijven de anderen, de alternatieven, de non-conformisten, de idealisten, opgescheept met een wereld die ze eigenlijk allang niet meer willen.
  “De realiteit schep je zelf”, de grootste lariefarie theorie ooit!
  We zitten in een collectief en dat is te merken ook.
  Kijk naar de uitslag van de verkiezingen! Er zal i.d.d. geknoeid zijn met de uitslagen want de Bilderbergagenda moet erdoor maar de grootste groep heeft kennelijk WEER gekozen voor de leugen en het egoisme. Daarbij hoort ook de statuur van de 9-11 leugen.
  Als er een god bestaat laat dan hun dikke domme schedel barsten opdat de opening ruimte geeft aan betere inzichten!!!!!!!!!!

  1. Rob er bestaat geen ‘De realiteit’. Over de realiteit is geen overeenstemming. Er bestaat alleen jouw realiteit, en verrassend genoeg, die maak je zelf. Het filter waarmee je naar de wereld kijkt is een product van jezelf.

   Dat de grootste groep zich laat beduvelen is aan hen. Wellicht moeten ‘de wakkeren’ zich eens bedenken hoe ‘wakker’ ze zijn. Of denken we dat we alleen beduveld worden als we slapen?

 7. Is er nou al wat bekend over die tram-botsing in DenHaag?

  Dat was toch écht geen toeval op 9/11 precies die zelfde tramnummers op elkaar laten rammen?

  Krijg weer een ernstig doofpot-gevoel hierbij, of ben ik gewoon niet op de hoogte?

 8. Volgens mij is Tesla technologie gebruikt.
  Implosie techniek – nulpuntenergie
  De explosie techniek is gebruikt om de ware techniek te verhullen.
  Technieken die wij niet mogen weten. Want kennis is macht
  Maar daar komt nu verandering in.

 9. Tesla technologie of niet…de gehele 9-11-dag is nog steeds iets waar ik mee bezig ben. Niet dat ik er wakker van lig (alhoewel dit misschien wel zou moeten), maar alles dat hier mee te maken heeft en de revue passeert neem ik tot mij. Het internet is hierbij natuurlijk de grootste bron van informatie en het is jammer dat veel van de informatie afkomstig van ‘het internet’ nog niet als volwaardig wordt geaccepteerd. ‘Heb je zeker van internet?’ is een veelgehoorde reactie op schokkende bevindingen.

  Maar het zij zo. Gelukkig is er Gebouw7!

  Wat zo vreemd is aan het hele ‘WTC Building 7’ verhaal…is dat het gros van de mensen het niet eens als ‘opmerkelijk’ beschouwd. Als je vervolgens verteld dat het officiele 9-11 Commission Report met geen woord rept over Gebouw7 is er wederom geen verontwaardiging…of natuurlijk de bekende vraag ‘maar wat kan jou dat schelen?’.

  Zucht…dit is wat ik al lange tijd als ‘opmerkelijk’ beschouw.

  Sinds ik de eerste keer een video zag van het instorten van Gebouw7 (hoogstwaarschijnlijk op YouTube) ben ik overtuigd van het feit dat dit gebouw middels ‘controlled demolition’ naar beneden is gebracht. Dit gebaseerd op en in vergelijking met elk ander filmpje dat ik ooit heb gezien betreffende een ‘controled demolition’.

  Het programma Zembla had ook een verhelderend stukje over Gebouw7, zie a.u.b. de volgende video (LiveLeak 3:19):
  http://www.liveleak.com/view?i=066_1181048747&o=1
  De man in deze video, Danny Jawenko, een demolition expert uit Nederland, heeft zeer zeker bijgedragen aan mijn overtuiging.

  Voor mij is er nu dan ook, inmiddels 11 jaar en vele videos en theorieen later, geen twijfel meer mogelijk.

  Wat velen vergeten bij deze hele situatie is dat de ‘controlled demolition van Gebouw7’ logischerwijs betekent dat de rest van ‘het officiele verhaal’ ook niet klopt.

  Gebouw7 wordt dan ook niet voor niets ‘The smoking gun’ genoemd en is dan ook de reden dat ik het hier bespreek.

  De reden achter het feit dat mensen ‘Gebouw7’ liever niet bespreken of hier uberhaupt liever niet over nadenken geeft mij steeds meer reden hen te willen overtuigen. Stel dat iedereen eindelijk eens overtuigd zou zijn van de leugens rondom 11 september 2001? Wat dan..?

  Snappen mensen wel wat de consequenties zijn als ‘officieel op het wereldtoneel naar voren gebrachte bewijslast’ vals blijkt te zijn? Snappen mensen wel dat dit ook hen heeft geraakt en raakt? Hoe onbenullig men zich ook mag voelen in deze zaak van wereldomvang. Ik denk het niet…en ik denk dat deze onwetendheid vervolgens de oorzaak is van de algemene onverschilligheid.

  Het is goed dat dit artikel begint met de laffe moord op J.F. Kennedy, dat geeft hopelijk te denken en reden tot meer verontwaardiging.

  Het ergste is natuurlijk dat het officiele verhaal rondom 9-11 ons nog steeds de strot wordt ingedrukt. Afgelopen 11 september was National Geographics Channel natuurlijk weer druk doende ons alle officiele vertellingen nogmaals te tonen. Toen Bin Laden werd gevonden, doodgeschoten en in zee gedumpt was er eveneens een opleving van alle ‘er niet toe doende’ officiele feitenverslagen rondom 9-11…en het gaat maar door.

  Als het Gebouw7 op 11 september 2001 betreft schaar ik mij zonder enige aarzeling bij de zg. complotgekken. Dit heeft al tot hevige discussies geleid maar ik kan simpelweg niet anders als ik o.a. de volgende video voor de zoveelste keer bekijk (YouTube 0:48):
  http://www.youtube.com/watch?v=73qK4j32iuo

  Zeg nu zelf?!

  Mensen die geloven dat Gebouw7 op 11 september 2001 door brand is ingestort (of niet eens weten wat er wordt bedoeld met -Gebouw 7-) raad ik aan om op het internet videos te bekijken die er over dit gebouw zijn. Na enkele videos, of een avond/nacht vol verbazing, kan men niet anders dan toegeven dat het zaakje stinkt.

  Het betreft hier namelijk geen ‘religieus geloven’…dus of je het officiele verhaal nu ‘gelooft’ of niet; het betreft hier harde feiten waar men niet om heen zou moeten kunnen maar toch gaat.

  En…omdat ik niet graag ‘gek’ wordt genoemd begin ik niet eens over ‘wie’ en ‘waarom’, dat zou namelijk giswerk zijn en vooral berust op theorieen, roddel en achterklap. Toch ontkomen we er niet aan ook dit in gedachten te nemen…’Wie’? ‘Waarom?’…will we ever learn?

  1. Dit hele gebeuren heeft mij ook lang bezig gehouden. Al die verschillende theorieën, heel wat afgelezen en gekeken. Er zijn nog meer gebouwen verdwenen, kleinere die nergens worden genoemd. uit mijn hoofd 4, 5 en een deel van gebouw zes, die stonden naast de wtc. De overtuiging dat het een andere techniek is geweest dan een doelbewuste bommenplaatsing was voor mij het feit dat Dr. Judy Wood liet zien in haar boek en website Where did the towers go, dat er geen bergen beton en staal terug te vinden waren. Elke twin tower bestond al uit 100.000 ton staal, zonder al het beton en de interieurs. En wat was er voornamelijk? Stof, bergen stof, zelfs met honderden A4tjes papier in de straten. Ook dat zou verbrand moeten zijn bij een bomexplosie. Ook op film te zien op genoemde website: een stalen kolom die je ziet oplossen en wegvagen, waanzinnig. Enfin, kijk maar eens na als het je interesseert.
   Het uiteindelijke doel van het hele gebeuren is een psychologische schok te bewerkstelligen en een oneindige oorlog te kunnen voeren. Dat is tot nu toe helaas aardig gelukt.

 10. @Sambeo – Ik heb natuurlijk ook ‘Where did the towers go’ bekeken en bestudeerd, fascinerend! Maar om het verhaal bij het grote publiek ingebed te krijgen is dit geen goede invalshoek. Want zodra je het hebt over deze kwestie denken mensen al gauw ‘heb je hem weer’…en als je dan daar bovenop begint over ‘free energy weapons’ die gebruikt zouden zijn kun je het helemaal wel vergeten met je geloofwaardigheid.

  Hoe in een videootje een ‘column opgaat in rook’ is vreemd te noemen: http://www.youtube.com/watch?v=9Sv0My2zfFA&feature=related

  En dat er 5 blokken verder auto’s gedeeltelijk verbrand zijn en op hun kop liggen is merkwaardig…maar ja…wat nu?

  Ik hoop dat Dr. Judy meer bewijs verzameld! Maar praat verder alleen over haar met like-minded people 🙂

  1. “auto’s gedeeltelijk verbrand zijn en op hun kop liggen is merkwaardig” …

   Niet zo gek hoor als je een gebouw opblaast met nanothermiet wat zich vooral wil voeden met staal en aluminium. Dat explodeerde door heel Manhatten heen en waar het die metalen vond, kon het vrolijk verder fikken/smelten. Net zoals die lava poel die men weken later nog kon zien onder ground zero vanaf satellieten en uiteraard ter plaatse. Alleen dit is voor mij al meer dan genoeg bewijs boven op de al torenhoge (haha) stapel andere bewijzen.

   Het feit dat de daders wegkomen is pure onmacht van ons…

  2. @eco-ernie – De videos die ik heb gezien van auto’s die ‘precies tot de helft zwart waren geblakert’ waren erg vreemd en opvallend en vast het bewijs van 1 of andere gebruikte techniek. Hetzij NanoThermite hetzij een Free Energy Weapon techniek.

   Wat ik maar niet lijk te begrijpen is; zijn er nu diverse ’technieken’ gebruikt voor met name de TwinTowers of maar 1? Er wordt namelijk gesproken over:

   – Controlled demolition met (Nano)Thermite

   – Small nuclear devices Testing the Hypothesis that Mini-Nukes Were Used on the WTC Towers

   – Free Energy Weapons (Dr. Judy Wood en The Hutchison effect)

   – De inslag van 2 vliegtuigen gevuld met volle tanks brandstof

   Alle bovengenoemde kan natuurlijk ook, waarom niet…

   ‘Wij’ zullen het naadje van de kous nooit weten omdat wij al onze informatie enkel en alleen baseren op hetgeen dat wordt vrijgegeven. Ik hoop dan ook altijd dat niemand vergeet dat ‘het internet’ ooit is begonnen als millitaire toepassing 🙂

  3. @Erick,
   ik denk dat het alleen nanothermite met explosieven samen waren en ja die brandstoftanks van die vliegtuigen waren niet leeg natuurlijk, maar dat had totaal geen belang voor het instorten van de toren (laat staan WTC7). Die brandstof was alleen maar voor de “show” en direct bij de inslag verloren in die vuurbal. Juist dat die auto’s zo gevoelig waren en maar gedeeltelijk compleet versmoltte, bewijst dat het nanothermite was dat weggeslingerd werd door de explosies. Waar het weggeslingerde nanothermite metaal vond, kon het vrolijk verder smelten/vreten.

 11. Die aanslag was zowieso dikke winst voor de eigenaar van de twin towers. hij moest de asbest uit de twin towers halen, wat hem één miljard dollar zou kosten. toen vlogen die vliegtuigen dr’in, en vanwege de verzekering op de gebouwen kreeg hij zeven miljard dollar voor elke toren. en hoelang was hij al eigenaar? net één week.

  bovendien : als ik terrorist was, zou ik mijn boeiing wel in iets anders vliegen, zoals op het hoofdkantoor van Texaco bijvoorbeeld, of gewoon direct op het witte huis. dus OF terroristen zijn vreselijk dom, of de president zelf had hier iets mee te maken.

  1. De president is ook maar een puppet-on-a-string Max. Verdiep je in de werkelijke achtergronden van 9/11 en de sluier valt, de krachten achter de schermen worden langzaam (maar zeker!) in het Licht gezet.. Door ernaar te kijken alleen al..!
   Kijk naar de vele, vele artikelen hier op de site over o.a. 9/11!

 12. Dit is het enigste wat je kan doen als individu, een reactie plaatsen op het internet, hiermee moet ik het doen.
  Wat heeft het voor zin, het nut, helemaal niks, een zoethoudertje, burgers het idee geven dat ze iets in te brengen hebben?
  Dat mensen hier nog intrappen.
  10 jaar bloggen op het internet heeft nog nul coma nul opgeleverd , een bikkelhard bewijs dat er nooit iets zal veranderen, want to know.

  1. Onzin Herman! Je kunt wel degelijk wat doen. Door deze onzin uit te kramen, maak je JUIST onbekwaam om ook maar iets te doen, naar mijn mening. Als je doet wat je kunt, dan is dat goed, méér wordt er niet van je gevraagd.
   Steun dan ook geen zaken die blijven zorgen voor een wereld die je niet wilt. Eet gezond, heb je medemens lief, enz. Maar je hebt ook Euro’s in je zak en in feite is daarmee ELKE Euro een stembiljet.. Je stuurt met elke Euro de economie een richting in; je beloont ondernemers die het goed voor hebben en laat de Euro weg van hen die het alleen met zichzelf goed voor hebben..
   Zoiets?

 13. We hadden gister nog over ‘9/11’ en letterlijk iedereen vond het de plan van de Amerikanen zelf. Als je het zo ziet, is het een hele erge discriminatie voor de Moslims. Ik ben zelf een Moslim en nog jong ook, zelf een kind als ik weet hier over! Wat ik kan zeggen is dat mensen zich moeten schamen dat ze in zo iets geloven. IS is ook van Amerika en Al Quada heeft NOOIT bestaan. Waarom is de lijk van Osama Bin Laden nooit vertoond? Zijn dood heeft 3 verhalen. Ik heb medelijden voor de mensen die in de WTCs dood zijn gegaan. De mensen die hier achter zaten moeten zich schamen. – Een 15 jarige meisje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.