Advertentie

Idiotie ten top: vaccinatie-kritische boeken verbannen..!!?


Het is een totale hetze die aan de gang is. Als je ook maar één woord of gedachte durft te uiten tégen de Heilige Vaccinatiegraal, die de wereld alleen maar voorspoed en gezondheid schijnt te hebben gebracht, wordt je met een schuin oog aangekeken. Je bent gewoon niet goed wijs.. Hoe je kunt beweren, dat er ook maar iéts fout zou zijn aan vaccins.. Vaccinaties zijn een weldaad voor het volk; dát is de algehele conclusie van het gepeupel dat de Heilige Graal aanbidt en niet of nauwelijks zich verdiept heeft in de bijwerkingen. De ZEER ernstige gevolgen die tevoorschijn komen uit de gevoerde vaccinatie-politiek, die ten grondslag ligt aan de aanbidding van het fenomeen Heilige Vaccinatie-Graal..

Kijk, dit artikel kwam ons zojuist weer onder ogen, náást al die WETENSCHAPPELIJK-MEDISCHE publicaties, die de wereld regelrecht waarschuwen voor de gruwelen van de bijwerkingen van vaccins en vaccinaties..! Goed belezen wetenschappers, die zich hebben verdiept in deze bijwerkingen en veelal verzwegen ongevallen van vaccins, sluiten nauw aan op de hoog-opgeleide bevolking, bijvoorbeeld in Nederland, die zijn ERNSTIGE BEDENKINGEN heeft bij de vaccinatiepolitiek van de rijksoverheid en het Heilig verklaren van de Vaccinatie-Graal.. Kijk dit is één van de vele, vele artikelen die wij dagelijks onder de neus krijgen..

Maar nu is er ineens een fenomeen, dat de desperate houding verraadt van bijvoorbeeld de ‘domme’ Paul Blokhuis (1963), die sinds oktober 2017 ‘onze’ staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is. Van het kabinet-Rutte III. De man is werkelijk niet goed bij zijn positieven, want hij vindt dat ‘wetenschap’ ons erdoor zal slepen in het hele vaccinatie-debat. Maar dan moet de rest van de goegemeente wel opdonderen en zijn mond houden. Want als het niet wetenschappelijk is, dan deugt het gewoon niet. Zo veronderstelt deze Paul Blokhuis kennelijk in zijn onmetelijke wijsheid. Dat mensen ervaringen, kennis en inzichten hebben, die (niet alleen) op wetenschap zijn gebaseerd, is kennelijk geen optie voor hem, want hij vindt nu ook:

* * *

Gewoon maar een paar opmerkingen van geresepecteerde medici, die niet veel anders beweren, dan de onwetenschappelijke auteurs van boeken over vaccins en de onzin van de Heilige Vaccinatiegraal..

x

X

Idiotie ten top:

vaccinatie-kritische boeken verbannen..!!?

2019 © WantToKnow.nl/be

x

De heer Paul Blokhuis, niet gehinderd door enige kennis kennelijk op dit gebied, heeft in al zijn wijsheid, de opmerkign gemaakt, dat een grootboekhandelaar als Bol.com de boeken van antivaxxers (alsof dat een bepaalde groep is..!!) uit de etalage te halen en dat deze internetwinkel stopt met de prominente verkoop van niet-wetenschappelijke boeken die pleiten tégen vaccinatie van kinderen. 

(klik voor lead naar WantToKnow-bookshop)

Het waren de nauwelijks ingelichte journalisten van De Volkskrant -ooit dé kwaliteitskrant- die melden dat wanneer je bij deze internetwinkel zoekt op ‘vaccinaties’, je als eerste titels als ‘Leven zonder vaccinaties’, ‘Vaccinaties doorgeprikt’ en ‘Wat je niet verteld wordt over vaccinaties’ krijgt voorgeschoteld. Dat er géén boeken zijn, die VOOR vaccinaties pleiten, laat deze fish-and-chips-krant dan maar even achterwege..!

Maar voor de Staatssecretaris Blokhuis, is het kennelijk genoeg als Volkskrantlezer, het artikel op zijn meritus te nemen en te roepen dat hetnogal contrapro­duc­tief werkt, als zo‘n commerciële aanbieder boeken aanbiedt die 180 graden de andere kant uit gaan.’Kijk, zo komt de heer Blokuis aan zijn mening dus.. Via de Volkskrant..!

De heer Blokhuis is daar dus niet happy mee en roept:  “Als je ziet hoeveel we in Nederland doen om het belang van vaccineren – allemaal volstrekt wetenschappelijk onderbouwd – te onderstrepen, dan werkt het nogal contraproductief als zo‘n commerciële aanbieder boeken aanbiedt die 180 graden de andere kant uit gaan.”

Het is bijna een regelrechte oproep tot boekverbranding.. Omdat de inhoud je niet bevalt.. Neeee, gelezen heeft ie ze nog niet en inhoudelijk wenst ie niet in te gaan op deze boeken. Hij weet kennelijk dat ook de Amerikaanse internetverkoper Amazon.com eerder al, ‘boeken met samenzweringstheorieën’ uit het aanbiedingsassortiment haalde en zelfs deze omstreden publicaties totaal van de website haalde; niet meer te koop dus..! Tja en dan komt het bij deze CHGRISTELIJKE politicus Blokhuis:

“Het zou verstandig zijn als Bol.com ook zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast is het ook een goede suggestie om bij dergelijke boeken wellicht een vinkje te zetten en aan te geven dat ze niet wetenschappelijk zijn onderbouwd. Want in deze boeken, die Bol.com verkoopt, staan keiharde leugens en klinkklare onzin”..

De boekenlijst van Bol.com wordt totaal automatisch samengesteld, op basis van het Centraal Boekhuis, waar álle boekhandelaren hun boeken bestellen. Maar volgens de onmetelijke wijsheid van Blokhuis is dat geen excuus… “Achter die machine zitten ook mensen, die dat kunnen besturen..” Wauw, wat een inzichten legt Blokhuis daar aan de dag..

De staatssecretaris beseft natuurlijk dat hij geen enkele autoriteit heeft, om deze internetwinkel op te dragen, bepaalde boeken niet te promoten of verkopen. Maar kan het als ChristenUnie-politicus niet nalaten te vinden en te kwaken, dat Bol.com beter kan luisteren naar zijn oproep… “Anders ga ik een gesprek met dit bedrijf niet uit de weg.”  Kijk, en dan loopt het zweet je over de rug, als Bol.com, zo kunnen we ons voorstellen. Je zult maar in gesprek moeten met een Staatsecretaris, die het ook niet weet, maar als uitgangspunt heeft aangereikt gekregen, dat het gaat om een wetenschappelijke toetsing van welles/nietes bij de vaccinatiegraal..

Bol.com zegt op haar beurt, dat ze er expliciet voor gekozen heeft, ALLE boeken die er bestaan te verkopen via haar platform. En voegt daar heel fijntjes aan toe:  “Een belangrijke uitzondering daarop zijn uiteraard de boeken die volgens de wet niet verkocht mogen worden.” En natuurlijk begrijpt BOL.com dat de genoemde boeken ter discussie staan. “Maar we vinden het niet aan ons om te bepalen wat goed en fout is en om te selecteren binnen ons assortiment. We willen wel met de uitgeverijen in gesprek gaan over de manier waarop ze deze boeken op ons platform aanbieden.”

[bol_product_links block_id=”bol_5c8e8b0a010c1_selected-products” products=”9200000015493947,1001004001793053,9200000085931410,9200000040709876,1001004007089732″ name=”BOL vaccinatieboeken” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”F7FFD1″ border_color=”3D3D3D” width=”570″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”0″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

24 gedachten over “Idiotie ten top: vaccinatie-kritische boeken verbannen..!!?

 1. OOk hier is duidelijkheid heel simpel: deze staatssecretaris is gehouden aan vrijheid van meningsuitingsbeginsel en het gelijkheidsbeginsel. Een ieder heeft gelijke rechten in dit land, dwz. dit zou zo mogen zijn. (staat in de grondwet). Intussen weten we dat het woord democratie vervangen mag worden door plutocratie of dictatuur.
  En dat allemaal, omdat geld belangrijker wordt gevonden dan gezondheid en samenhang. Zij die ervoor kunnen zorgen dat dit verandert, zijn wij, de mensen in dit land die deze gang van zaken toestaan. Dus aktie, weg met achterkamertjespolitiek, en voor idealen. hartegroet en het juiste hokje rood kleuren a.s. woensdag!!

  1. Wat mij het meest verontrust is het spreken zonder kennis. Regelrechte invulling van de definitie van DOMHEID..!
   Kakelen zonder dat je weet waar je over spreekt. Blokhuis weet NIETS van vaccins en laat zich influisteren door mensen die hij (moet) vertrouwt(en).
   Het zijn mensen met autoriteit en vele schaapjes denken dat als hij dit soort dingen roept, hij ‘dat toch niet ‘zomaar’ zou roepen’…! Er is heus wel over ‘nagedacht’..
   Tja, door lepe lobbyisten van de farmaceutische industrie..

  2. Precies maar het gaat nog verder.
   Neem bv S. dekker die eerst van 5 november 2012 tot 26 oktober 2017 staatssecretaris van onderwijs was en nu minister van rechtsbescherming is.
   De vraag is rechtsbescherming voor wie want de burger heeft steeds minder rechten over en ook steeds meer verplichtingen.Kennelijk is deze persoon van vele markten thuis omdat hij zo makkelijk en snel op meerdere posities geplaatst wordt.Opvallend is toch dat hij medeverantwoordelijk geacht mag worden voor de afbraak/achteruitgang van het onderwijs maar daar geen verantwoordelijkheid voor lijkt te nemen en nu gaat hij gewoon verder met rechten afbreken voor de burgers en ook daar zal hij geen verantwoordelijkheid voor nemen vrees ik.Ze zeggen wel dat ze verantwoordelijk zijn maar zelden of nooit worden ze daar aan gehouden en de burger wordt ook niet verteld wie er dan wel verantwoording neemt en vooral daarover aangesproken kan worden.
   Bestuurders zijn verantwoordelijk voor het beleid (ook bij bv gemeenten) maar niemand neemt verantwoording zo lijkt het en niet zelden beschermen ze elkaar of verstoppen ze zich achter anderen.
   Vorige week meen ik dat Rob Jetten bekend maakte dat er 50.000 migranten naar Nederland zouden moeten gehaald worden om vacatures op te vullen die niet door Nederlanders worden opgevuld.https://nos.nl/artikel/2274847-jetten-d66-we-hebben-juist-meer-polen-nodig-in-nederland.html
   Dat ze 3 maanden lang een uitkering krijgen vanuit Nederland en in Polen feesten maakt hem kennelijk niet zoveel uit.
   Om milieumaatregelen erdoor te krijgen heb je natuurlijk een reden en draagvlak nodig alleen hoop ik dat Jetten geen gebruik gaat maken van een onderzoek dat TNO heeft gedaan en waaruit kwam dat de milieutransitie banen gaat opleveren.
   https://nos.nl/artikel/2276500-tno-tienduizenden-nieuwe-banen-door-klimaatplannen.html
   Wat is nu waar en wat willen ze nu,weet u het nog?
   Aan de ene kant zeggen ze een tekort aan werkmensen te hebben en gelijktijdig willen ze kennelijk mensen warm maken de klimaatplannen te steunen door te beweren dat het banen oplevert.Daar hebben we toch niets aan als er nu al werkvolk te weinig is ?

  3. Guido,

   voor mij lijkt het niet zo belangrijk dat je spreekt met kennis van zaken. Het lijkt me eerder de kwestie dat de professionelen blijken kennis te geven van hun beroep. Helaas merk ik dit helemaal niet op! Is het gebrek uit kennis , uit luiheid, uit geldgewin of uit iets anders?
   voorbeeld. Ik lijd aan hoge bloeddruk. De cardioloog zegt dat mijn hart oke is maar heeft wel mijn medicatiedosis met 400% percent verhoogd, zonder verder onderzoek te doen naar de oorzaak of zelf maar ook opvolging te doen naar mijn zaak en verhoogd medicatiegebruik. Het onderzoek van de cardioloog was slechts éénmalig. Mijn huisarts legt er zich bij neer en doet zelf ook geen onderzoek naar de oorzaak. Waar zit de professionaltiteit hierin? Ik heb jarenlang sociale lasten betaald en nu ik een medisch probleem heb laat iederéén het afweten. Puur boerenbedrog! Dit is strafbaar maar blijkbaar vindt onze overheid dit humaan door deze heren zwaar uit te betalen.
   Deze manier van werken vind ik terug in vele aspecten van ons leven.
   Het feit dat je een diploma hebt is blijkbaar genoeg reden om te aanvaarden dat je de waarheid spreekt maar niet het resultaat van je werken. Net zoals je aanzien bepalend is voor je gelijk en niet je gedrag. Meet en weet en aan de vrucht herkent men de werken van s’mensen maar deze filosofie is al lANGGGGG uitgestorven.

  4. Peter, bij bijna alles wat je hier op de site aantreft, kunnen wij simpele zielen, ons DÁT kwalijk nemen. Dat we zijn gaan geloven in het gegeven, dát we ‘simpele zielen’ zijn.. We hebben onze macht uit handen gegeven aan een stelletje psycho’s.. Bij gebrek aan gewicht kwamen deze leiden-zonder-hart bovendrijven. Als schaapjes achter elkaar aan en maar gewichtig doen over ‘wetenschap’…
   Niemand die -net als in het sprookje van de nieuwe kleren van de keizer- iets durft te zeggen over de -door iedereen aanvaardde- gemiddelde waarheid. Want dan ben je een uitzondering. Het zit allemaal in dit plaatje.. (Nu nog die herder uitschakelen, door die hond dát te leren wat hij bij de ‘schaapjes’ flikt..)

  5. Guido,

   ik begrijp volkomen wat je bedoelt en ik kan je standpunt aanvaarden en verdedigen. Echter, dit betekent niet dat professionelen hun aangenomen engagement, dat we trouwens heel duur betalen, niet dienen na te komen. Voor elke medische zaak die zij aannemen hebben zij verantwoordelijkheid en dienen hun verplichtingen na te komen. Met name, de patient genezen. Slagen zij er niet in , mogen zij zelf geen bezoldiging aanvaarden, gezien er geen genezing heeft plaats gevonden.
   Ik stel echter vast dat zij er niet alleen niet in slagen de patient te genezen, bovendien behandelen ze hem als laboratoriumrat door hem medicatie toe te dienen waar ze niet eens de volledige werking van begrijpen, noch de gevolgen kunnen voorzien voor de patient. En als dit nog niet genoeg is, volgend filmke:
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=279&v=PQn51h1uy4w
   hieruit blijkt dat deze heren niet alleen levensbeschadigende vaccins verschaffen aan gezonde kinderen maar tevens weigeren beschikbare informatie te verschaffen naar het vaccin welke schadelijk is.
   Ik dacht dat geneesheren ons genazen en het niet de bedoeling was ons ziek te maken.
   Wat mij betreft is hier in dit geval duidelijk sprake van misdaad want door de weigering van de vrijgave van de noodzakelijke informatie , de naam van het vaccin, maakt de behandelaar zich schuldig aan schuldig verzuim.
   Gevallen als deze zijn niet alleen een schandvlek voor de gehele medische sektor, maar tevens voor de pharmacie, de politiek en de rechtspraak. Verder stel ik me enorm vragen naar de scholing en opleiding van deze zorgverstrekkers. Vraag me af of er geen psychologisch profiel dient worden opgesteld van de toekomstige zorgverstrekkers? ….
   Maar ja, ook hier , als het al gebeurt, zal de corruptie aardig huishouden. Zal dus eigenlijk beter geen slapende honden wakker roepen

 2. Het is je reinste censuur die wederom op nazi praktijken lijkt, ik heb dan ook afgelopen vrijdag meteen 4 boeken aangeschaft, 1 papier en 3 e-books, voor het geval ze er straks helemaal niet meer zijn. Daarom stem ik dan ook op Forum voor Democratie, in de hoop dat die partij een goede standvastige plek in de kamer gaat krijgen en zich houdt aan wat die nu beloofd.

 3. Net ook heel veel op de kakelarij van Jetta Klijnsma die zwetst over ‘kleine boringen in een klein gebiedje’ in Drenthe. Dit naar aanleiding van de ellende in Groningen.
  Het bespelen van de publieke opinie (opinie management, beheer) was nog nooit zo makkelijk en effectief want net als de koolzuur flauwekul gaan die praatjes erin als ‘ketellapper’.
  De kans dat mensen de stupiditeit van een kakelaar zomaar aannemen is groot want wie denkt nog zelfstandig na? Ook de reden waarom de NOS nog steeds de status heeft van brenger van de nieuwswaarheid. Dus Guido…gewoon doorgaan!

  1. Kleurdraak 2 heeft het ook over nazi praktijken wat toch een steeds terugkerend iets is en voor velen ook zichtbaar wordt.
   Jette Kleinsma was die niet verantwoordelijk voor maatregelen die ervoor gezorgd hebben dat gehandicapten uit hun vertrouwde omgeving werden gehaald? Moesten gehandicapten,zieken en ouderen niet achter de vodden gezeten worden om snel aan het werk geholpen te worden in gewone bedrijven? Is het geen schande dat mensen van 65 + krantenwijken of ander werk moeten doen en er totaal geen rekening wordt gehouden met zieken en gehandicapten die vaak van specialist naar specialist lopen en niet eens de kans krijgen om met die ziekte/handicap op een nette manier te leren leven zonder lastig gevallen te worden omdat het de staat en anderen geld oplevert? Het klinkt hard maar feiten zijn feiten Hitler die voerde deze mensen gelijk af,nu mogen ze eerst nog uitgebuit worden.Waar ze het lef vandaan halen is mij een raadsel Groningers worden dingen beloofd en daar blijft het bij. Schade aan materiaal zoals woningen: zoek het maar uit.
   geestelijke schade en kinderen die bang zijn in hun eigen huis: zoek het maar uit.
   En nu is Drenthe aan de beurt? Onbegrijpelijk dat bestuurders/sters zulke dikke vette salarissen KRIJGEN want verdienen doen ze het niet alleen al omdat ze meer schade aanrichten ipv voorkomen zowel op gemeentelijk nieau maar vooral ook landelijk.

  2. https://nos.nl/artikel/2280520-uwv-personeel-laat-vaak-steken-vallen-bij-beoordelen-zieken.html
   Kennelijk is een groot deel van de UWV artsen en arbeidsdeskundigen niet gekwalificeerd genoeg om te bepalen of zieken nog in staat zijn om werk te verrichten,terwijl veel zieken wel door hen geacht worden te kunnen werken vaak in combinatie te korten op de uitkering wanneer men daar geen gehoor aan geeft.
   De vraag die ik dan heb is hoeveel mensen die niet in staat zijn om werk te verrichten maar wel gedwongen worden om te werken er nu in Nederland zijn en wat de politiek daar aan gaat doen.Wie neemt de verantwoordelijkheid en waar kunnen zij die onterecht aan het werk gezet worden terecht in plaats van telkens van het kastje naar de muur gestuurd te worden? Hoe zit het met verzekeraars die voor geldelijk gewin mensen opnieuw laten keuren om onder betalingsverplichtingen uit te komen? Zijn de zieken geen pionnen in vieze machtsspelletjes om financieel profijt te hebben?

 4. Dit is toch een volkomen EU gestoorde gekte . Leiding van Scholen en peuteropvang worden gemanipuleerd en opgezet tegen ouders die uit wettenschappelijke gronden vragen stellen aan de vaccinatie industrie en RIVM en GGD over veiligheid en lange termijn studies en waar ze kunnen aankloppen bij vaccinatie schade . Het blijft angstig stil . Voorbeelden te over waar het RIVM te kort schiet ,; Mexicaanse griep ,,(. Miljoenen onnodig over de balk) aantal gevallen op twee handen te tellen , jaarlijkse griepvaccinatie bedrog , nooit wetenschappelijk aangetoond dat dit werkelijk werkt . De ineens door de vaccin industrie gelanceerde HPV vaccin kent erg veel bijwerkingen. Wereldwijd zijn er erg veel ernstige bijwerkingen. Men kan nergens aankloppen als er vaccinatie schade op treedt. Alleen melden bij Lareb . Maar die doen er verder niets mee. Alleen registreren. Denk ook nog even terug aan de belangen die Ab Osterhaus en Roel Coutinho hadden destijds bij vogelgriep en allerlei virologische angst zaaier verhalen . Angst is ook de motor van de vaccin industrie.

 5. Het gaat niet alleen om het verbannen van boeken. Facebook kon dan ook niet achterblijven :
  https://www.theguardian.com/technology/2019/mar/07/facebook-anti-vaxx-vaccine-hoax-ads
  met citaat :
  “Facebook will no longer allow advertisements that include misinformation about vaccines as part of an effort to reduce the spread of “vaccine hoaxes” on the platform, the company announced on Thursday. Facebook will also diminish the reach of groups and pages that spread anti-vaccine misinformation by reducing their ranking in search results and on the News Feed, removing them from autofill suggestions in the search bar, and removing them from recommendation features such as “Groups You Should Join”…..” (=einde citaat).
  Ik vind ook dat het woord “idiotie” nog te braaf is, wetende wat er achter de vaccinatie industrie schuil gaat. Ik verwijs naar een vorige reactie over de rol van de overheid bij de Spaanse griep. Het gaat hier m.i. om een regelrechte sabotage… een samenzwering tegen de gezondheid van de bevolking. Een voorbeeld :
  http://healthimpactnews.com/2019/fully-vaccinated-children-actually-spreading-measles-and-the-government-knows-it/
  met citaat :
  “Fully Vaccinated Children Actually Spreading Measles – And the Government Knows It
  Measles Outbreaks: How a Witch Hunt* Against Parents of Unvaccinated Children Was Unleashed…”(=einde citaat)
  Voor de details verwijs ik naar de tekst.. met dan vooral het besluit.
  Ik heb het reeds vroeger vermeld : de dag dat er één vaccin is, zonder schadelijke bijwerkingen, waardoor men tot aan de dood gezond blijft, is het niet alleen gedaan met het inenten, maar betekent het ook het failliet van de ganse medische industrie.

  1. In een ander artikel hier op de site wordt gemeld dat Round Up mogelijk verantwoordelijk kan zijn voor het ontstaan van kanker en er zijn ook daadwerkelijk mensen die rechtszaken hebben gewonnen omdat zij die ziekte ook daadwerkelijk hebben gekregen door dat spul.
   Ook hier zien we dat dergelijke berichtgeving door bepaalde lieden niet op prijs wordt gesteld en natuurlijk door de fabrikant zelf al helemaal niet.
   Ondanks dat dit spul gevaarlijk is of kan zijn heeft een minister toch toestemming gegeven om dat spul te blijven gebruiken binnen de EU.
   Dat geeft aan dat ze niet echt begaan zijn met de gezondheid van mensen en eerder heeft minister Schippers destijds ook gezegd dat kunstgras met rubbergranulaatkorrels erop ook veilig was terwijl onderzoekers het daar nog niet over eens waren en zelfs meenden dat het ook kankerverwekkend is.
   Wat betreft de vaccinaties stel ik me dan ook de vraag hoe zorgvuldig ze daar dan mee omgaan? Mogelijk staat geld verdienen hier voorop.
   Vreemd vind ik ook dat een minister boeken wil verbieden want zou hij echt meer weten dan mensen die deze boeken lezen? Zou hij zichzelf intelligenter vinden dan ieder ander waardoor hij meent dat een dergelijke stap te rechtvaardigen is?
   Het is natuurlijk niet alleen op het gebied van vaccinaties dat ze dingen willen verbieden maar wereldwijd lijkt er ook een strijd gaande te zijn tegen socialmedia en websites bv.
   https:/nos.nl/artikel/2278964-australie-gaat-websites-straffen-voor-video-s-met-weerzinwekkend-geweld.htm
   Dit zou ook komen door die aanslag in NZ waarbij veel mensen zouden zijn omgekomen.
   Vreemd dat op TV ook extreem geweld is te zien maar dat zou dan kennelijk weer wel mogen wat dan natuurlijk niet te rijmen is waardoor men kan denken dat hier iets anders achter kan zitten.
   Wanneer er censuur plaats vind in vrije democratieën waar vrijheid van meningsuiting is dan heeft dat mogelijk ook nadelige gevolgen want wanneer extreem geweld gefilmd wordt en op socialmedia wordt gezet dan kan dat ook leiden tot aanhoudingen omdat daders herkend worden waarna ze opgepakt en of bestraft kunnen worden.
   Natuurlijk zijn overheden niet blij wanneer beelden van ordetroepen bv op socialmedia worden gezet waarop ook extreemgeweld te zien is.
   De keerzijde is dat de overheden soms ook socialmedia gebruiken om in bepaalde gevallen als bewijs te laten gelden.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Bellingcat Deze dames en heren hebben met betrekking tot de MH17 ramp ook gemeend bewijs te kunnen leveren met materiaal dat ze op socialmedia en internet tegen kwamen en dat is zelfs ook gebruikt door het JIT team waar notabene Australië ook in zit.https://nl.wikipedia.org/wiki/Joint_Investigation_Team
   Misdaad aanpakken en bestraffen is een goed iets maar censuur toepassen doet al snel vermoeden dat er iets verborgen moet worden.

  2. Arnold 2 :
   N.Z. (Christchurch) was de zoveelste “false flag” aanslag door de “usual suspects”. Een der doelen was o.a. het in beslag nemen van wapens bij de burgers( dus niet bij de criminelen en terroristen) en een nooit geziene censuur van de sociale media.
   Enkele bronnen :
   https://www.henrymakow.com/2019/03/shooter-video-is-a-phoney.html
   In de volgende link wordt duidelijk gemaakt wat de rol is van logemaffia’s in N.Z.
   https://www.henrymakow.com/2019/04/christchurch-massacre-gun-grab.html
   Over de beruchte video :
   https://www.henrymakow.com/2019/03/Christchurch-Video-22-Discrepancies.html
   Over het doel :
   https://www.henrymakow.com/2019/04/-new-zealand-is-test.html
   met titel :
   “New Zealand is Test Ground for New World Order ”
   Het bewijs dat de website van Henry Makow op het goede spoor zit :
   https://www.henrymakow.com/2019/04/shut-out-by-twitter.html
   met citaat :
   ” I have been shut out by Twitter for a week for referring to former NZ PM Helen Clark (left) as a “freak” “(=einde citaat).
   Een uitspraak van een onverdachte bron :
   http://www.thetower.org/7399-head-of-nz-mosque-criticized-for-blaming-christchurch-massacres-on-mossad/
   De voormelde bron heeft het m.i. bij het juiste einde, maar zwijgt wel over de medeplichtigheid van de N.Z. overheid met in het bijzonder de sinistere rol van de loge maffia’s. Volledigheidshalve verwijs ik naar de teksten in de linken en ook de reacties hierop. Zoals bij alle false flags, gingen er in N.Z. eens te meer “verborgen agenda’s” achter schuil. Over al deze “verborgen agenda’s” wordt er nadien valselijk gezwegen door de media en de politiek. Wat NL betreft is er het schoolvoorbeeld met de MH 17.

  3. Sub Rosa 2.
   Eerder hadden we natuurlijk ook nog de weigering van Australië om David Icke zijn toespraken in Australië te laten houden door hem de toegang tot dat land te ontzeggen.
   Maar zoals ik het zie is er op dit moment heel veel meer aan de hand op meerdere plekken tegelijk.Mijn mening is dan ook de volgende:
   We weten dat in 1913 de bankiers op Jackyll Island hebben vergaderd en dat ze rond 1920 de FED hebben overgenomen wat eerder een staatsbank was door een meerderheid in aandelen te verkrijgen.In Amerika maken dan ook de bankiers de dienst uit.
   Hetzelfde hebben we gezien in Engeland toen ik meen in 1917 (slag bij Waterloo) de Rothschilds door voorkennis meer vermogen kregen dan de Bank of England en daarmee werden ook zij daar de baas.Dat kan betekenen dat die soap rond de Brexit niets anders is dan afwachten hoe de komende EU verkiezingen gaan verlopen waarna ze een keuze zullen maken zodat aan hun doelstellingen gehoor gegeven zal worden.
   Het kan geen toeval zijn dat juist nu in Duitsland onderhandelingen gaande zijn tussen de Bundes Bank en de Commerzbank waar ook weer de naam Rothschild te zien is maar ook Warburg.Een staat moet zijn financiën niet uit handen geven maar in eigen beheer houden zodat de regering baas over het geld van de Duitse bevolking blijft en niet de bankiers.
   In Nederland zien we hetzelfde gebeuren want ook Nederland heeft al aangekondigd op zoek te gaan naar een andere bank en ik vrees dat in beide landen dadelijk de bankiers de baas zullen worden terwijl de regering niets meer te zeggen zal hebben en machteloos zullen mogen toekijken.
   Dat gedoe rondom de VVD en FvD is in mijn ogen een één tweetje om er verzekerd van te zijn dat FvD straks de nieuwe premier mag leveren na landelijke verkiezingen.
   Hierbij vrees ik dat FvD een handlanger van de banken en multinationals is zoals de EU dat in Brussel is.Wanneer het slecht afloopt voor de EU bij verkiezingen dan lijkt het erop dat ze nu bezig zijn een vangnet in belangrijke landen afzonderlijk te verkrijgen via de macht over het geld zoals ze dat eerder ook in andere landen hebben gedaan.Liegen,bedriegen en corruptie schijnt gewoon geaccepteerd te zijn gezien niemand zich zorgen lijkt te maken.

 6. Hoewel het thema welke ik nu wens te beschrijven niet onmiddelijk van toepassing is op het gestelde issue wens ik toch nog even in te pikken op mijn vorige topics.
  Daarin stelde ik dat de artsen waar ik mee in contact kwam ten gevolge mijn hoge bloeddruk niet alleen weigeren mijn probleem ten volle te onderzoeken, ze me ook afscheepten met een medicatie , die weliswaar werkt, maar niet per definitie het probleem in de wortel aanpakken. Door te weigeren mijn problematiek verder op te volgen zijn ze niet alleen onwetend over de contra-indicaties bovendien volgen ze niet de eed welke ze gezworen hebben. Dit toont tenvolle aan de houding welke sommige artsen en zorgverstrekkers erop nahouden.

  Hun houding heeft trouwens bijkomende aspecten waar men niet onmiddelijk aan denkt.

  Namelijk:
  Ik heb inmiddels 30jaar gewerkt en zwaar afgedragen voor een zorgsysteem welke zou moeten werken als ik ziek word. In die dertig jaar ben ik slechts 4 keer afwezig geweest en dit voor banala blessures, niet eens ziektes dus. De financiële bijdrage welke ik heb geleverd in die jaren is enorm en nu… ???
  ik ben ziek , althans ik heb een hoge bloeddruk, met momenten 200/120 en men weigert me de nodige zorgen????
  Dit is niet alleen misdadig, dit is ook fraude. Je laten uitbetalen voor diensten welke je naderhand niet levert. Eenzelfde thematiek herkent men met de uitbetaling van pensioenen, werkloosheidsuitkeringen, terugbetalingen van ziekte-onkosten en ga zo maar verder.
  Onze overheid steelt een deel van ons loon onder voorwendsel ons bij te staan en naderhand laat ze ons in onze problematiek.
  En dit alles om frauduleuse bankiers uit te betalen en uiteraard “…voor hun dienstbaarheid aan de bevolking…” eigenen ze zichzelf riante salarissen toe!

  Uit voorgaande getuigenis kan je duidelijk concluderen dat de graad van kennis niet per definitie gelijk evenredig dient te zijn aan de graad van goedmenselijkheid.

  Vive le demo(on)cratie

 7. Maandag 8-4-2019 keek ik naar Jinek waar ze het hadden over de mazelen en vaccineren.
  Er was ook een dame en haar kind had mazelen gehad en heeft het volgens haar maar net overleefd.Ook was de heer Rens Raemakers aanwezig van D66 en die zat me daar een partij onzin te verkondigen waar ik gewoon misselijk van werd.
  Hij zei dat hij niet eens meer naar anti vaccinatie aanhangers luisterde,Hij wil de wet aanpassen zodat op de opvang kinderen die niet gevaccineerd zijn geweigerd kunnen worden,Maar nog erger hij zei dat op internet veel fake nieuws was omtrent vaccineren en ook daar wilde hij iets aan doen terwijl hij meerdere malen zei dat alles wat anti vaccinatie aanhangers ten nadele van vaccineren naar voren brengen onzin was en dat alles op wetenschappelijke basis weerlegd zou kunnen worden.De dame waarvan haar kindje mazelen had gehad zei dat het toch niet zo kon zijn dat haar kind door een niet gevaccineerd kind besmet mocht worden en dat dat aangepakt moet worden.
  Frapant om te zien is dat de heer Raemakers wel zegt dat alles wat anti vaccinatie mensen aandragen wetenschappelijk weerlegd kan worden maar dat hij dat verzuimd te doen terwijl hij voor heel veel mensen op dat moment in beeld was en dat gewoon kon doen.(Waarom zei Jinek dat niet?).
  Ook willen ze vooral op mensen die nog twijfelen druk uit oefenen (waarom vroeg Jinek niet waarom druk uitoefenen terwijl je zegt dat je alles wetenschappelijk kunt weerleggen?).
  Waar is het bewijs dat vaccineren veilig is?
  Wat betreft de dame,natuurlijk is het erg dat haar kind door de mazelen getroffen is maar om dan iedereen te dwingen zijn/haar kind te laten vaccineren met de verdediging dat haar kind geen slachtoffer mag worden van niet gevaccineerde kinderen gaat wel erg ver want stel nu dat die niet vaccinatie mensen gelijk hebben dan bestaat de kans wel dat elk kind vergif ingespoten wordt wanneer zij haar zin zou krijgen (waarom zei Jinek dat niet?).
  Wanneer vaccineren daadwerkelijk werkt waar maken mensen zich dan druk om wanneer andere kinderen niet gevaccineerd zijn? (ook daar hoorde ik niets over).
  Wat ook opvallend is is dat men het had over een dekkingsgraad van 95%,maar die andere 5% dan? Die zouden dan geen gevaar meer zijn?
  Het lijkt mij nergens goed voor om dwangmaatregelen door te voeren en dat zogenaamde fake nieuws aan te pakken zonder aan te tonen dat het fake nieuws is door met feiten te komen en in gesprek met elkaar te gaan en vooral naar elkaars argumenten en onderbouwingen te luisteren.
  Is zeggen dat de argumenten van anti vaccinatie aanhangers fake nieuws is niet hetzelfde als zeggen dat vaccineren veilig is zonder dat te bewijzen?

  1. Arnold,

   misschien moeten wij mensen maar eens massaal de artsen gaan vervolgen als ze ons niet genezen. Tis toch ook niet normaal als we levenslang terug moeten keren naar de garage om onze auto gerepareerd te krijgen. Deze heren praten alsof ze god zelf zijn en alle zieken kunnen genezen maar intussen zijn meer en meer mensen ziek en afhankelijk van de pharmacy. Gangsters zijn het. Ik heb alvast een voornemen gepland. Voor mij is het genoeg.

  2. peter van hecke.
   Mogelijk staan artsen ook onder druk en worden ze zelfs bedreigd door de farmaceutische industrie met bv sluiting van hun praktijk wanneer ze niet tegemoet komen aan de wensen van de farmaceuten,wie zal het zeggen?
   De politiek is naar mijn mening door en door rot als ze al niet corrupt zijn.
   Hoe normaal is het dat ze vaccinaties verplicht willen stellen wanneer men ziet om hoeveel kinderen het gaat die ziek geworden zijn? Op welk ander gebied maakt men zich zo druk als het om bv minder dan 100 kinderen gaat?Wanneer krijgt men daadwerkelijk iets voor elkaar in de politiek? alleen al voor een debat in de kamer aan te vragen zijn duizenden handtekeningen nodig eer het op de agenda gezet wordt,nee alles wijst erop dat hier meer achter schuil gaat wat niet zo fris ruikt.
   Niets lijken ze te geven om de burger zijn/haar gezondheid en het lijkt er zelfs op dat ze gewoon een erg vies spel spelen wat levens kost.
   Round Up mag gewoon gebruikt worden binnen de EU.
   Kunstgras met rubbergranulaatkorrels erop geen probleem.
   Zolang ministers dergelijke mogelijk kankerverwekkende stoffen toe blijven staan spelen ze met de gezondheid van mensen,want zou het niet veel beter zijn dat eerst uitgezocht wordt of deze stoffen kanker kunnen veroorzaken eer ze toestemming voor gebruik geven?
   Waarom hebben ze dat niet gedaan en doen ze nu net of ze zo begaan zijn met de mensen terwijl ze niets om u of mij geven?
   Dat de politiek volledig de weg kwijt lijkt te zijn blijkt ook uit dit: https://nos.nl/artikel/2279681-na-13-jaar-valt-het-doek-voor-wet-die-invloed-eu-moest-beperken.html FvD heeft gezegd dat ze minder macht aan Brussel willen geven en zit in de eerste kamer met een meerderheid en wat doen zij? Ze maken verdragen met de EU makkelijker te bewerkstelligen terwijl ze weten dat regels van de EU er verantwoordelijk voor zijn dat Polen onterecht WW uitkeringen krijgen nu nog drie later zes maanden lang en Koolmees staat machteloos,kan iemand mij uitleggen waarom ze dergelijke maatregelen juist na dit voorval erdoor jagen?
   Steeds meer bekruipt mij het gevoel dat de politiek alles doet om de burger neer te sabelen in plaats van dat zij iets in het belang van de burgers doen.
   Met gemeenten is het hetzelfde zo las ik dat Enschede 14 miljoen betaald om een voetbal club te redden terwijl op sociale voorzieningen bezuinigd wordt waar mensen wanhopig van worden en niet zelden geen uitweg meer zien.Voor één speler worden tientallen miljoenen in de voetballerij neergeteld en zolang dat gebeurd zou ik zeggen dat ze het in de voetbalwereld maar zelf moeten regelen zonder dat de belastingbetaler daar voor op moet draaien.Waar ik me ook zorgen over maak is de bemoeienis vanuit de overheden over wat mensen eten.Meer groen,fruit en minder friet ed,maar is al dat groen en fruit wel zo veilig want in de fruitteelt wordt bv tegen meeldauw,bladluis en zelfs om appels kleur te geven gespoten met gifstoffen waardoor ik me afvraag of het wel allemaal zo veilig is als ze het doen lijken,wat krijgen mensen binnen? Dat mensen dikker worden kan kloppen maar heeft dat niet te maken met het verdwijnen van lichamelijk zware arbeid omdat velen nu stil achter een computer zitten? Te vaak worden door overheden dingen beweerd die niet kloppen terwijl ze gelijktijdig wet en regelgeving invoeren of veranderen zonder dat ze eerst bewijzen dat hetgeen zij beweren ook correct is en daar moet iets aan gedaan worden.

  3. https://nos.nl/artikel/2279905-schouten-wil-radicaal-andere-kijk-op-landbouwgif.html
   Schouten zou eigenlijk ook van al dat vergif af willen en dat kan natuurlijk niet verkeerd zijn.
   Waar ik wel “bang” voor ben is dat ze meer over gaan op gentechnologie wat natuurlijk ook geen oplossing zal zijn.Met voeding moet men niet knoeien en gewoon zo laten zoals dat door de schepper aan ons gegeven is.Naar mijn mening is het juist door al dat geknoei dat er steeds meer ziekten bij komen waar ze dan weer een ander middel (wat lekker verkoopt) voor op de markt kunnen brengen waardoor het een eindeloos verhaal wordt.
   Een groot probleem kan zijn dat de belastingen ervoor hebben gezorgd dat boeren en fruittelers zijn overgestapt op gifstoffen omdat dat goedkoper was dan een hele groep mensen die wat bij wilden verdienen.Vroeger liep men met een hele groep mensen over het land om onkruid” te wieden of te kappen tot er vergif voor in de plaats kwam wat ook relatief duur is maar wel goedkoper dan al die mensen.
   Nu het economisch zo goed gaat zou men toch kunnen denken aan de belastingen verlagen op een dusdanige wijze dat mensen weer op een gezonde manier het werk van dat vergif kunnen overnemen wat gezellig is en mensen ook nog financieel iets opbrengt wat het leven voor velen iets makkelijker zou maken en ons voedsel gezonder.

 8. In Vlaanderen is er nu ook een ganse rel :
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190411_04315659
  met citaat :
  “Louis Ide, nationaal secretaris van de N-VA en zelf arts, zal bij de Orde der Artsen een klacht indienen tegen Kris Gaublomme. Dat zegt Ide na de oproep van minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) om zo’n klacht in te dienen. Die was nodig om de dokter tot de orde te roepen, want pas na een klacht kan de Orde der Artsen optreden. Gaublomme, huisarts in Maasmechelen, verkondigde in het VTM-nieuws dat vaccinatie tegen mazelen niet werkt en astma en autisme veroorzaakt….
  Die uitspraken kwamen Gaublomme onmiddellijk op striemende kritiek te staan. Professor vaccinologie Pierre Van Damme van de Universiteit Antwerpen wil een beroepsverbod voor de man. Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) zegt dat ze erop rekent dat er een klacht tegen hem komt. Want de Orde der Artsen kan alleen maar optreden – en desgevallend een schorsing of beroepsverbod opleggen – na een klacht. “Die man gaat met zijn theorie levens kosten”, zegt De Block, zelf een arts, aan VTM Nieuws. “Het nut van vaccinaties is wetenschappelijk bewezen. Alle andere beweringen zijn verzinsels, en een arts onwaardig.”..
  Ide zal die klacht nu dus indienen. “De uitlatingen van die man zijn een gevaar voor de volksgezondheid. Een arts heeft de deontologische plicht om de laatste stand van de wetenschap op te volgen en in die zin te handelen naar zijn patiënten toe. Deze dokter doet dat niet. Met behulp van vaccins kunnen we ziektes als polio of mazelen de wereld uit helpen, maar types als Gaublomme houden ze in stand.” (=einde citaat).
  Dit citaat maakt veel duidelijk. De officiële versie is verheven tot een dogma. Elke afwijking wordt meedogenloos afgestraft… met schorsingen, beroepsverboden… enz. Ik stel dan ook vast dat over de grond van de zaak elke discussie tussen deskundigen op basis van wetenschappelijke argumenten niet alleen onmogelijk, maar zelfs verboden is. Dit doet ook denken aan de “klimaatproblematiek” waar een gelijkaardig “dogma” heilig verklaard is.
  De enorme financiële belangen kunnen m.i. geen afdoende verklaring meer geven, voor de hardnekkigheid en zelfs de razernij waarmee dit “dogma” wordt verdedigd (sic). Ik zie een mogelijk verband tussen inentingen en de inplanting van chips, via o.a. de nanotechnologie. Mijn gebrek aan kennis in deze materie laat echter niet toe dit te onderbouwen. Ik vond wel een tekst waarin dit mogelijke verband aan bod komt :
  https://www.peterjoosten.net/nanotechnologie/
  met citaat :
  “Conclusie
  De conclusie die ik voor mezelf na de meetup trok? De meest veelbelovende vorm van nanotechnologie is biologie. Met digitale en elektronische technologie gaan we steeds meer weten over biologie. Andersom gaan we ook steeds meer elektronische dingen in ons lichaam stoppen. Denk aan het continu meten van lichaamsfuncties of het opsporen van zieke en zwakke cellen. (=einde citaat).
  Ik laat het aan de deskundigen over om hier de passende besluiten uit te trekken. Een zaak lijkt m.i. intussen wel duidelijk : de inplanting van chips bij de mensen is één der obsessies van de occulte machten achter de NWO, ten einde een totale controle te kunnen uitoefenen.

  1. Het lijkt er veel op dat mensen die voor vaccinaties zijn zichzelf niet goed informeren of mogelijk begrijpen zij de situatie niet goed waarna ze wel conclusies trekken en maatregelen nemen.
   https://nos.nl/artikel/2280223-tientallen-kinderdagverblijven-weigeren-niet-gevaccineerde-kinderen.html
   1.Wanneer vaccinaties veilig zouden zijn en uw kind is gevaccineerd dan zouden niet gevaccineerde kinderen geen probleem voor uw wel gevaccineerd kind kunnen zijn,houdt u vol dat zij wel een gevaar zijn dan zegt u indirect dat die vaccinatie niet werkt.
   2.Kinderen weigeren op kinderdagverblijven is zinloos omdat kinderen elkaar ook elders kunnen tegenkomen wat natuurlijk al begint in de wachtkamer bij de dokter waar ook nog niemand gevaccineerd is voor die vaccinatie gegeven is en elkaar kunnen besmetten.
   3.Bedenk ook eens dat ouders van kinderen die na vaccinatie bv autisme hebben gekregen rechtszaken hebben gewonnen en farmaceuten zijn ook boetes opgelegd,zou daar geen bewijs geleverd zijn?
   4.Waarom worden artsen/wetenschappers die kennis van zaken hebben niet gehoord of zelfs bestraft wanneer zij iets melden wat niet in het voordeel van vaccineren uitpakt?
   5.Wanneer wet en regelgeving aangepast gaat worden zodat ze u alles verplicht kunnen inspuiten is dat een verkeerde ontwikkeling maar wel gunstig voor de verkoop van miljoenen chips die ze al klaar hebben liggen.
   6.Ook is men aan het kijken of de wet aangepast moet worden ivm geweld tegen hulpdiensten waarbij de meeste mensen natuurlijk dat zullen steunen maar wanneer men verder kijkt weet men dat wanneer mensen verplicht gevaccineerd mogen worden dit weerstand zal oproepen bij hen die niet gevaccineerd willen worden en die staan dan wel machteloos wanneer de politie ingrijpt om toch die vaccinatie toe te dienen.
   Het zelfbeschikkingsrecht wordt steeds meer aangetast wat natuurlijk al begon met de donorwet.
   Is het ook niet te toevallig dat zowel in Nederland,België en bv de VS gelijktijdig een uitbraak is of in ieder geval de discussie over wel of niet vaccineren aan de gang is?
   https://nos.nl/artikel/2279908-op-bezoek-in-joodse-wijk-new-york-waar-228-mensen-mazelen-hebben.html
   En wanneer men dit leest dat mensen gewoon in “besmet” gebied op bezoek gaan om een verhaal te krijgen kun je je ook afvragen hoe serieus het is of is dan ineens alle besmettingsgevaar geweken?
   De meeste medicatie heeft bijwerkingen,zou dat bij vaccinatie echt niet het geval zijn?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.