Advertentie

Initiatiefnemer achter leerlingen-klimaatstakingen? De EU.!!


x

* * *

x

EU dé initiatiefnemer leerlingen-klimaatstakingen..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Duizenden scholieren liepen afgelopen donderdag in Den Haag mee met de klimaatbetoging, die eindigde bij McDonald’s, eh het Malieveld.. Zo ook kinderen uit andere landen, in een goed georganiseerde, spontaan-ogende actieketen. De kinderen spijbelden omdat ze zeggen urgent te protesteren tegen de klimaatverandering op Aarde. Het lijkt allemaal heel spontaan en authentiek, maar voor mensen die een béétje nadenken, is het allemaal wel heel toevallig en netjes gecoördineerd. De website ‘Cultuur onder Vuur’ deed onderzoek en stuitte op flinke Europese inmenging en een flinke dosis subsidie voor deze ‘opstand’..!

Via de organisator van het klimaatspijbelen, kom je vanzelf bij ‘Youth for Climate’. Op hun website (HIER) vind je niets over een bestuur of wie ze betaalt. Terwijl je zou denken dat bij een spontane actie, dit toch wel een voorwaarde is. Nu is het preciés andersom. Via zoek- en speurwerk haalt men het e.e.a boven water. Wat is het voor clupje en wie is het bestuur en even zo belangrjik, waar komt het geld voor organisatie vandaan..

Betrapt! Europese Commissie drijvende kracht achter klimaatspijbelen

Het initiatief van.. Jean Claude Juncker
De onderzoekers stuiten op een klimaatconferentie die in 2017 door de Verenigde Naties werd georganiseerd, en waarbij Jean-Claude Juncker , zoals je weet voorzitter van de Europese Commissie, beloofde geld te gaan steken in, zoals hij het noemde, ‘een nieuw jeugd-klimaatinitiatief’.(HIER) En zijn collega-commissaris Maroš Šefčovič, ook de beroerste niet, kwam met het idee voor de naam: ‘European Youth for Climate Action’.

Het doel van ‘Youth for Climate’ is heel duidelijk: deze schoolkinderen dienen te helepen om het ‘Akkoord van Parijs’ te propageren. Je weet dat in 2015, dit klimaatakkoord werd gesloten, waarbij men letterlijk zei te spreken uit naam van ‘Moeder Aarde’..! Het zijn de letterlijke bewoordingen die in de tekst van het slotakkoord staan. De oorlog werd verklaard aan vooral fossiele brandstoffen, waar aardgas ook onder valt.

€ 340 miljoen subsidie..?!
De Europese Commissie geen niet alleen slechts morele steun aan dit spontane scholieren/jeugd-klimaatinitiatief? Weet je dat het ‘Europees Solidariteitskorps’, van waaruit dit ‘European Youth for Climate Action’-initiatief werkt, alleen al voor de periode 2018 – 2020 het lieve sommetje van € 340 miljoen euro subsidie van de EU, ontvangt. En ja, wie kan dat nou beter weten, dan de Europese Commissie zélf (HIER)

En het niet bij subsidie alleen. In een mission statement, schrijft de Europese Commissie de volgende zinnen (HIER):

‘Het ‘Youth for Climate Action-initiatief’  van de Europese Commissie, zijn zal jonge mensen de macht geven om de geest van vernieuwing en regeneratie te grijpen, zoals deze ligt besloten in het ‘Akkoord van Parijs’. Zo kan de jeugd samen vorm geven aan hun toekomst, over grenzen heen.’

Deze  missieverklaring sluit af met een zinsdeel waar je snel overheen leest: ‘Over grenzen heen’. De Europese Unie propageert, in één spijbelactie dus de klimaathysterie, én méér EU..! Het roept herinneringen op aan de Chinese Culturele Revolutie, toen leider Mao Tse Dung op eenzelfde manier, zijn dodelijke greep op China verstevigde. Dat deed hij door de jeugd op te stoken, tegen al het andere gezag buiten het zijne.

Het hele verhaal ‘Youth for Climate’ komt dus uit de koker van de Europese Commissie. Er zijn geen spontane jongerenprotesten, die zijn ontstaan in de klaslokalen. Het is een geniepig propaganda-offensief, dat is ontwikkeld en wordt aangestuurd door spindoctors in Brussel. Youth for Climate is dus niet alleen een initiatief van de Europese Commissie (bedacht en bestuurd), maar wordt ook door Brussel gefinancierd met een Europese subsidie. Met niets minder als doel, het propageren van klimaathysterie en méér Europese inmenging.

Feitelijk krijgen we via deze kinderen dus een propaganda-oorlog voor de kiezen van de Europese Commissie om de klimaathysterie te verspreiden. En ja, natuurlijk werkt Rutte cs, in casu ‘de Nederlandse overheid’, hier gewillig aan mee. Straks via de klimaatakkoorden, zo is de bedoleing, komt de rekening bij alle Nederlandse burgers terecht. De torenhoge kosten van omschakeling, hogere energiebelasting en feitelijk verdere inperking van onze vrijheden.

Laten we deze waanzin stoppen. Mocht je schoolgaande kinderen hebben, laat ze dit verhaal lezen en vraag ze hoe ze zich daarbij voelen..! Dat ze lopende EU-klimaatpropaganda-marionetten zijn geworden, in dienst van Jean Claude Juncker en consorten!

6 gedachten over “Initiatiefnemer achter leerlingen-klimaatstakingen? De EU.!!

 1. Deze schertsvertoning bewijst eens te meer dat het educatieve systeem niets anders is dan een instrument van massa-indoctrinatie, geschiedvervalsing en maatschappeijke misvorming.

 2. Ten tijde van de invoering van de mammoetwet was al wel bekent dat het de intelligentie van de daaraan onderhevige leerlingen zou doen verlagen tot een nivo gelijkwaardig met deze dieren.

 3. Het was te verwachten. Als het niet links om kan dan maar rechts om. Kinderen worden vreselijk geïndoctrineerd op school (zit er midden in) en maak dat dagelijks mee. Ze pakken altijd de kinderen. Weet dat ik ieder verhaal dat niet klopt de nek omdraai en de kinderen mee naar mijn computer sleep om de werkelijkheid te laten zien. Dat doen ze maar wat graag. Ze moesten allemaal een “selfie” maken met een dikke trui aan en de kachel uit doen.
  Ze gaan al met een dikke trui aan naar school (zelf gebreid) omdat ze daar dagelijks de kachel erg laag houden.

  Ik heb al jaren niet gestemd maar ga dat vanaf nu wél doen.

  Baudet vs Jetten over klimaatakkoord: 1000 miljard voor helemaal niets

  https://www.youtube.com/watch?v=RCjQf7APxJk

 4. Toen ik de politiek – de leugenpers en een zootje pseudo specialisten zag meelopen met de “nuttige idioten…” wist ik dat er str.. aan de knikker was. Het gaat hier helemaal niet om het klimaat.
  Een bron met citaat :
  https://new.euro-med.dk/20181227-technoracy-aka-agenda-21-aka-agenda-2031-aka-sustainable-development-aka-communism-aka-pharisaic-nwo-rolling-out-like-thick-fog.php
  “”As a resource-based economic system, Sustainable Development intends to take control of all resources, all production and all consumption on planet earth, leaving all of its inhabitants to be micro-managed by a Scientific Dictatorship. Topics covered include the devolution of federal governments combined with the rise of global Smart Cities. Drive toward a cashless society. All under cover of globalisation………………….
  If Sustainable Development is not really about saving the planet, then what is it? Here is the short answer: It is a scam to twist the economic resources of the world out of your hands and give them to the global elite. It is a power grab to take over all means of production while dictating to you what you are allowed to consume. It is a Scientific Dictatorship designed to control you, your thoughts, your behavior, your consumption and your family from cradle to cradle. Property rights, wealth, savings and the right of inheritance will be tossed out the window. Welcome back to the Dark Ages!…………….
  If this is true, then it represents nothing less than the biggest heist in the history of man on earth, and there is an abundance of evidence to prove that it is already well underway.
  Comment : Fulfillment of Jewish Jesuit Adam Weishaupt´s and Mayer Amschel Rothschild´s 6-point- Illuminati plan from 1776…..(=einde citaten)
  Over de verborgen agenda en het gebruik van de jeugd :
  https://new.euro-med.dk/20170603-merkel-masonic-gaia-worshiper-we-have-to-protect-mother-earth-from-harmless-co2-while-merrily-spraying-chemtrail-poisons-all-over-mother-earth.php
  met citaat :
  “Merkel has fallen into the pit of the UN demagogues: On page 11 the UNICEF Manual Climate Change and Transformation, talks about “to help children become agents of change.” The term “agents of change” is used five times in the Manual. In addition, it twice refers to “adolescents as climate change agents,” and describes “the role of youth themselves as change agents in sustainable development. For quality education to be transformative, we need to see changes embedded in district, village and school development plans. “The scaling up and mainstreaming of climate change adaptation and disaster risk reduction needs to be ensured throughout the education sector.”………
  The world elite is frustrated. For the climate lie is not about climate – but about the one-world governance decided by the UN general assembly in 2013……………
  Thus on 29 Nov. 2011, Forbes wrote about Climategate 2:
  The UN Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) is an organized conspiracy dedicated to tricking the world into believing that global warming is a crisis that requires a drastic response,”
  “Several of the new e-mails show that the scientists involved in doctoring the IPCC reports are very aware that the energy-rationing policies that their junk science is meant to support would cost trillions of dollars…………
  (=einde citaten).
  Over de bron van dit alles : de club van Rome :
  https://www.jeremiahproject.com/new-world-order/the-club-of-rome/
  Ik verwijs naar de tekst in de link.
  De “klimaatstakingen” waren echter ook een middel om de aandacht af te leiden van Marrakech.
  Dit laatste is imo dan ook de keerzijde van de klimaatmedaille. Beiden zijn er op gericht onze westerse beschaving te vernietigen… in opdracht van de “banksters” van The City en Wallstreet met behulp van de loge maffia’s

 5. https://nos.nl/artikel/2273628-leger-vs-hield-internettoegang-russische-trollen-tegen.html
  De VS houd dus invloed van Russische trollen tegen.
  https://nos.nl/artikel/2273561-dochter-van-poetin-vertrouweling-stagiaire-in-europees-parlement.html
  Bij het Europees parlement laten ze dan weer een Russische stagiaire stage lopen.
  Wanneer de ene bondgenoot Russische invloed probeert tegen te houden terwijl een andere bondgenoot juist Russische invloed binnenhaalt vraag ik me af of we dan nog wel bondgenoten zijn en of dergelijke zaken geen verwarring bij defensie en veiligheidsdiensten veroorzaken.
  Trump probeert op dit moment zaken te doen met Noord Korea en eveneens in de EU gaan ze uitgerekend op zo’n moment vodka in beslag nemen terwijl dat voor China bestemd is,maar men denkt dat die het weer naar Noord Korea zullen verhandelen.
  Het is niet normaal in mijn zienswijze dat Trump zaken probeert te doen terwijl een bondgenoot van hem de zakenpartner van Trump (Noord Korea) verbied goederen te importeren op basis van vermoedens.Waarom is er geen MSM journalist die dit opvalt en vragen stelt?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.