Advertentie

Judge Napolitano: CIA – FBI achter Wikileaks..!


Rechter ‘Judge Napolitano’ of Andrew Napolitano zoals hij in persoon heet, is in de VS een gezien man. Door zijn erudiete optreden en rechtschapen manier waarop hij MET EERBIED de wetten, met name de grondwet, in de VS uitlegt en verdedigt…!

x

x

Judge Napolitano: CIA – FBI achter Wikileaks..!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Een beetje vergelijkbaar met, zoals wij hier in Nederland onze ‘reizende rechter’ hebben, opereert rechter/Judge Andrew Napolitano in de VS voor Tv. Hij is daar een soort nationaal geweten, die natuurlijk prachtig bewapend is met alle rechts- en wetskennis die nodig is om het verschil te maken. Hij is een ware leeuw als het gaat om het eerlijk toepassen van de geest van de wetten in de Verenigde Staten. Met name de ‘Constitution’ is in die zin voor het verdedigen meer dan waar. Als een ware leeuw, bewaakt hij elke aanval van ongeacht welke politieke hotemetoot op deze Amerikaanse grondwet.

Een van de meest opmerkelijke uitspraken van George W. Bush, tijdens zijn bewind gedaan. Natuurlijk niet in publiek uitgesproken, maar een uitspraak die is gelekt via-via, vanachter gesloten deuren..

Heel bijzonder is, dat deze Judge Napolitano een eigen Tv-show had, in de tijden van Irak, Afganistan en de hele uitvoering van de Midden-Oostenpolitiek van de regering George Bush jr. en de kliek van neo-liberalen. Van deze lieden is het bekend dat zij de Amerikaanse grondwet als een stuk perkament zagen, dat net zo goed in de WC als toiletpapier had kunnen worden gebruikt. Kijk naar deze uitspraak van George Bush jr. op de illustratie. Hij zou dit gezegd hebben in de periode dat werd gesproken over marteling en het vasthouden van onschuldige burgers in Guantanamo Bay.

Judge Napolitano maakte het té bont..
Natuurlijk kom je in de VS niet heel ver, als je continue de waarheid predikt. In het Tv-programma van hemzelf, Judge Napolitano, kwamen allerlei, vooral politieke zaken aan de orde, die naar zijn mening, in zéér heftige tegenspraak waren met de ware bedoelingen van de wetgevers. Op een gegeven moment kon de rechter het niet meer verkroppen en maakte, wat later bleek, zijn laatste uitzending. Het werd ontslagen, na dit korte statement, waarin hij puur en alleen vragen stelde….

Maar natuurlijk op zulke wijze, dat iedereen met oren die goed luisterde en iedereen met ogen die werkelijk keek, duvels goed begreep wat hij bedoelde. En natuurlijk was Judge Napolitano VOLLEDIG gerechtigd om de vragen te stellen die hij stelde. Kijk zelf naar deze laatste Judge-Napolitano-Tv-show-momenten. (onze excuses voor het ontbreken van Nederlandse vertaling!)

De Judge op het spoor van de affaire áchter Hillary..
Er is veel te vinden over deze rechter, met name over de schandalige zaken die rond de aanslagen van 9/11 hebben plaatsgevonden.. Maar in dit artikel willen we graag zijn reacties laten zien in het hele e-mailschandaal rondom Hillary Clinton. Daarbij presenteerde de CIA deze week ‘bewijs’ dat Rusland het gedaan heeft.. De malversaties rondom de beïnvloeding van de presidentsverkiezingen in november jl.Van de week deed hij een schokkende claim rondom wie werkelijk achter deze hacking zit van de Democratic National Committee; het dagelijkse bestuur van de Democratische Partij.
Volgens rechter Napolitano is het niet Rusland, dat achter deze inbraak zit, en nee, ook niet allerlei hackers van wazige kom-af.. Het gaat volgens hem om ‘leden van de Amerikaanse Intelligence Community’… Netjes gezegd, maar feitelijk komt het dus neer op in inbraak van de FBI of van de CIA, de ‘staat-in-de-staat’ in de VS. Even kijken dan maar…?

Een stukkie vertaald uit zijn betoog:

De CIA and FBI hebben beiden DEZELFDE data onderzocht die NSA (de nationale veiligheidsinstantie in de VS) hen heeft aangeleverd.Vervolgens komt de CIA met de analyse dat de Russen het gedaan hebben; deze info haalt de wereldpers.. De analisten van de FBI komen met de nogal tegenstrijdige analyse dat er GEEN ENKEL bewijs is, als zodanig, dat de Russen achter dit verhaal zitten. We weten inmiddels dat de informatie gewoon is.. GELEKT… Het was helemaal geen ‘hack’ in de computers van de DNC. Het is VAN BINNEN UIT naar buiten gelekt..

En onder lekken verstaan we de ‘ongeautoriseerde openbaring van gegevens aan een persoon, voor wie het oorspronkelijk niet bedoeld was. Hacking is het veranderen van het operationele systeem. Hoe kun je de uitkomst van de presidentsverkiezingen beïnvloeden, als je de computer van het DNC en Clinton’s campagnechef hacked..??

Er is GEEN ENKEL BEWIJS dat de hack gedaan is door de Russen. Maar er is wel bewijs voor het volgende; wie heeft nadeel ondervonden van het extreem roekeloze gedrag van ‘Minister Clinton’ bij het bewaren van staatsgeheimen..? Van welke agenten zijn hun levens getorpedeerd door haar onvermogen om met deze staatsgeheimen om te gaan? De mensen uit de gemeenschap die we de Amerikaanse intelligentie-netwerken noemen. Dus..  is het veel aannemelijker te geloven dat leden van deze Amerikaanse inlichtingennetwerken de gegevens hebben laten lekken naar Wikileaks, dan dat de Russen dat deden. En.. Dit idee komt van… leden van deze intelligentie-netwerken.

Het klinkt wellicht ongelooflijk, maar het idee lijkt wel degelijk hout te snijden. Er is nog geen greintje bewijs geleverd van de bewering dat ‘de Russen het gedaan hebben.’ Alsof de CIA een heilig boontje is en de VS-overheid een genoegen doet met deze info. Terwijl de hele CIA door vriend en vijand als een soort staat-in-de-staat wordt gezien. Vanavond ook weer aan tafel bij DWDD, meneer Twan Huys die het verhaal van de CIA verkondigt alsof het DE WAARHEID is. Er niet eens bij verteld: ‘Volgens de CIA’… Maar gewoon vertelt alsof het allemaal ZO IS.. En maar door ratelt alsof het de waarheid, de hele waarheid en niets anders dan de waarheid is.. (kijk HIER, als je tenminste de ‘krommende tenenreflex’ kunt beheersen..) Of kijk hier:

Ex-NSA-medewerker William Binney vertelt ook dat DE CIA LIEGT OVER DE RUSSISCHE HACK..! (klik voor artikel op VT)

In ieder geval is Judge Napolitano niet de enige die het volledig ONEENS is met de claims van de CIA en de liberale media, zoals de New York Times. Ook de directeur van de ‘National Intelligence’, James Clapper, is het oneens met de CIA-berichten (HIER en HIER). En ook de FBI is het niet eens met dit verhaal. (HIER) En ook de vreemde John Bolton, voormalig VS-ambassadeur bij de VN, is het oneens.. (HIER) En.. last but not least..

En als nu ook nog een ex-NSA-medewerker, William Binney, onafhankelijk van de andere genoemden, hetzelfde verhaal vertelt (HIER), DAT DE CIA DUS LIEGT DAT HET GEDRUKT STAAT, waarom doet Twan Huys dan zijn huiswerk niet? Of nog beter, DWDD door het NIET uit te nodigen…! Dit is de simpele tekst van Binney:

“Het bewijs dat er zou moeten zijn, is er gewoon niet. Anders zouden ze het toch ook wel tonen..! Omdat het ook nog eens gedaan kan worden, zonder geweld te doen aan bestaande werkwijzen en/of bronnen.. Daarom is de conclusie dus gerechtvaardigd, om te zeggen dat deze e-mails simpel zijn gelekt door een insider..! Dit was namelijk dezelfde werkwijze als met Edward Snowden en met Chelsea Manning. En een dergelijke insider, zou kan iedereen geweest zijn, die in een overheidsgebouw werkzaam is en toegang heeft tot de NSA-databases. Misschien is het wel iemand binnen de DNC.. (Democratische National Committee)” 

Tja, dan zijn we weer terug bij Judge Napolitano die hetzelfde beweert. Één ding is inmiddels wel duidelijk: wantrouw de pro-Hillary- en de anti-Trump-media..! Je weet wat hun agenda is.

* * *

 

69 gedachten over “Judge Napolitano: CIA – FBI achter Wikileaks..!

 1. http://yournewswire.com/wikileaks-hillary-clinton-foundation-donors-isis/
  http://dailycaller.com/2016/10/23/heres-a-dirty-laundry-list-of-the-clinton-foundations-most-questionable-foreign-donations/
  Vergeet niet dat de VS en bondgenoten militairen hebben ingezet tegen IS (waarbij ook Nederlandse militairen betrokken zijn/waren)terwijl een presidents kandidate geld aanneemt van dubieuze donoren die IS hielpen.
  Om het dichter bij huis te zoeken komt u dit tegen;
  http://observer.com/2016/08/clintons-former-employer-lafarge-faces-allegations-of-funding-isis/
  Nooit is hier door bv de NOS of andere mainstreammedia over bericht tenzij ik iets gemist heb natuurlijk.
  Dit had echt nieuws moeten zijn omdat een Frans bedrijf voor eigenbelang sponsor van IS was terwijl de strijd in Frankrijk tegen terrorisme toenam en recent is zelfs de noodtoestand (of hoe het ook genoemd wordt)tot juni/juli 2017 weer verlengt.
  Daarbij komt ook nog dat dit bedrijf de Clinton Foundation heeft gesponsord.

 2. Nou sorry hoor maar het moet niet gekker worden, zijn onze so called leiders nou helemaal belazerd, we zitten in een so called crisis, er is overal op eens te veel geld volgens de minister van financien, en wie geeft hier voor de opdrachten, om ons goede geld wat wij zelf hard nodig hebben, te verkwanselen, om criminele pedofille leugenaars de vinger in hun kont te steken, sorry voor mijn groffe woorden, ben het echt zat aan het worden, nog even en ze slepen ons in een oorlog, dit moet ophouden,Hé DAAR IN DEN HAAG? WE ZIJN HET ZAT !

  1. http://www.volkskrant.nl/binnenland/rutte-krijgt-brusselse-garanties-voor-oekraineverdrag~a4434926/
   Rutte zegt in zijn uitleg dat het zijn baan is om het land en de veiligheid te dienen en dat doet hij door meer dan 60% NEE stemmers als dommer dan hemzelf te beschouwen en aan de kant te schuiven.
   Als Rutte echt het Nederlandse volk dient dan geeft hij gehoor aan de wil van de meerderheid van de stemmers en niet aan de wil van de EU vrienden en Oekraine.
   Jan Roos heeft al gezegd dat de onderhandelingen gewoon een fopspeen waren want Rutte kan en kon nooit weten wat de bezwaren waren waardoor de meerderheid Nee heeft gestemd.
   Ieder weldenkend mens weet allang dat hoe dan ook dat verdrag geratificeerd zal worden ongeacht wat de NEDERLANDSE BEVOLKING wil waarmee duidelijk aangegeven wordt dat de EU de dienst in Nederland uitmaakt.

 3. “wantrouw de pro-Hillary- en de anti-Trump-media..! Je weet wat hun agenda is.” Ik persoonlijk wantrouw vrijwel alle politici en berichten uit de MSM.

  Achter de eerste agenda vóór 9 November (Hillary Clinton wint met 90% meerderheid de verkiezingen)en de tweede agenda na 9 November (Donald Trump wint onverwachts en wordt de 45ste President) zit nog een verborgen en derde agenda en deze wordt, volgens mij nu in deze richting uitgespeelt.

  Zowel Hillery alswel Trump en de MSM zijn vanaf het begin acteurs in deze derde agenda. Het einddoel is al jarenlang het instaleren van een wereldregering (de New World Order). Dit einddoel kan onmogelijk bereikt worden, zolang de americaanse burgers tot aan hun tanden toe bewapend zijn. Obama heeft dmv een aantal “valse vlag” operaties (Sandy Hook, Boston maraton, enz)geprobeerd de instelling tot wapenbezit te veranderen, maar zonder succes.

  Daarom wordt er nu aangestuurt op een burgeroorlog, waarin twee partijen elkaar met wapens te lijf gaan. Als er aan beide kanten genoeg slachtoffers zijn gevallen dan komen er vredesverhandelingen en die houden in dat beide partijen hun wapens inleveren.

  In de verkiezingcampagne werdt er enorm polariseerd in twee extreme richtingen, doordat de verkiezingsbeloften van Hillary en Trump zo tegengestelt waren. De media gaf de kiezers van Hillary onophoudelijk 2 indrukken: 1- Dat ze als kiezers voor Hillary aan de goede kant stonden, integenstelling tot de boze rassistische vrouwen hatende Trump.2- Dat Hillary deze campagne onmogelijk kan verliezen. De media schreef dat Hillary met 90% van de stemmen gaat winnen. Deze twee indrukken zijn er de oorzaak van dat de kiezers van Hillary zich zo sterk met hun kandidaat hebben geidentificeerd.

  Toen de uitslag anders was op 9 November (als geplant deel van dit drama) veranderde deze identificatie in frustratie en woede.
  De overwinning van Trump zorgt ervoor dat nu zijn kiezers zich sterk identificeren met dit gegeven. Zij staan nu aan de goede kant. God (niet Allah) heeft Trump laten winnen, zoals nu overal wordt verkondigt. In deze psychologische manipulatie gaat het aan beide zijden om de kracht van de identificatie, want deze maakt heftige emoties los.

  De volgende stap is nu makkelijk te voorspellen. Vóór 20 Januari 2017 komt er een officieel rapport en hierin staat dat het inderdaad de Russen (Poetin) waren die de verkiezingen ten gunste en met medeweten van Trump hebben gehackt en gemanipuleerd. Trump wordt als toekomstige President gedisqualificeerd en Hillary komt toch nog in het witte huis.

  Er komen heftige opstanden aan Trumps kant, aangewakkert door een paar betaalde oproerdraaiers en voila daar is de geplande burgeroorlog met op het eind het inleveren van alle wapens.

  1. “De volgende stap is nu makkelijk te voorspellen.Voor 20 januari 2017 komt er een officieel rapport en hierin staat dat het inderdaad de Russen(Poetin)waren….”.
   Of dit gebeurd weet ik niet maar sluit het ook niet uit want er is toch iets vreemds aan de hand.
   Trump heeft laten weten dat hij de banden met Poetin wil aanhalen en hij heeft zelfs een CEO van Esso als minister van buitenlandse zaken op zijn lijst gezet die ook Poetin welgevallig is.
   Als dan de EU wel gehoor geeft aan Trump zijn wens om meer geld in defensie te stoppen om op hulp van de VS te kunnen blijven rekenen dan vind ik het vreemd dat gelijktijdig de EU de sancties tegen Poetin weer heeft verlengd en dat Rutte van plan is om het Oekraineverdrag te tekenen omdat het anders een cadeau aan Poetin zou zijn.
   Zou Rutte dan juist niet moeten tekenen als teken van goede wil?

  1. Benenkrommend was het idd (als je het had kunnen uitzitten, wat een zelfkastijding), Goebbels draaide zich nog eens jaloers om in z’n graf.
   Die samengeraapte mislukte kruising tussen Truus de Mier en een blonde Thunderbird-pop (die uit m’n achtertuin dient weg te blijven), zat irritant zichtbaar te genieten van haar zelf bijelkaar gelogen koude oorlog 2.0 peptalkverzinsel en de angst die ze onder de goedgelovigen in het zaaltje teweeg bracht.
   Twan van Nieuwzuur schaamt zich ook nergens meer voor, met z’n hypocriete disclaimer.
   Dat die te duur betaalde (€585.000,- belastingeuries per jaar) auto-cue oplezende, doordraaiende snuifdoos eens professor van Wolferen zou uitnodigen voor een goed MH17-gesprek.
   Dat aanblijvende rolodex-logo van ze, blijf ik ook maar verdacht vinden…

   En wat is nou eigenlijk erger, het hacken van smerigheden of de smerigheden zelve? StaatspoppenCast-tv in de ergste vorm, da ist!

  2. Paar minuten volgehouden; toen verlangde ik ineens naar goed, objectief, betrouwbaar en niet zulk verschrikkelijk oppervlakkig nieuws.

   “Misschien is het wel iemand binnen de DNC…” Vanaf 6.45 min.: https://www.youtube.com/watch?v=Yh0EAj9UUIY
   Aan het eind van het filmpje vertelt een gepassioneerde Debbie – leuk hoor – over wetgeving die in de V.S. in de maak is en die tot verdere inperking van vrijheid kan leiden. Is trouwens niet alleen in de V.S. aan de orde.

   Ben ik nu de enige? De authenticiteit van de Podesta mails wordt door niemand betwist, maar er wordt steeds geroepen dat de bekéndmaking ervan de verkiezingsuitslag kan hebben beïnvloed. Niet de inhoud? Niet het gedrag van Mrs. Clinton?
   De woede in het Hillary-kamp over mogelijke beïnvloeding door Rusland van de Amerikaanse verkiezingsuitslag, krijgt een wrange lading door wat zij zelf in een audiofragment uit 2006 over de Palestijnse presidentsverkiezingen zei: “En als we een verkiezing promoten, dan moeten we ons er eerst van verzekeren dat we iets gedaan hebben om te bepalen wie er gaat winnen.”

  3. Arnold (bij 5.4):
   Dat Comey ervan beschuldigd wordt een onderzoek te zijn begonnen op een tijdstip waarop het nauwelijks géén invloed op de verkiezingen kon hebben, weet ik en ook dat hij reageerde op een brief die door meer dan 60 senatoren was ondertekend. De brief zelf had ik echter niet gezien. Die maakt de zaak ineens nog duidelijker. Bedankt.
   Dat Hillary de rechtsgang belemmert, valt niet te ontkennen, maar aangezien zij in dit geval de verdachte is, vind ik het erger dat er een cultuur is die het stopzetten van een onderzoek naar dergelijke zware beschuldigingen mogelijk maakt en waarschijnlijk nog vrij gemakkelijk ook.

  4. Janneke.
   5.5
   http://www.judicialwatch.org/bulletins/the-clinton-shell-game/
   https://commentaarvandaag.wordpress.com/2013/01/22/shell-en-beatrix/
   http://www.vox.com/2015/4/28/8501643/Clinton-foundation-donors-State
   Janneke als je dit in deze volgorde leest dan zie je dat onderzoek naar de Clinton mails wereldwijde gevolgen zou kunnen hebben zelfs tot in ons eigen zelfgeinstalleerde koningshuis aan toe.
   Hier zit veel meer achter en ze willen koste wat het kost voorkomen dat dit uitkomt.
   Tel daarbij op wat ik in 1 schreef en wat jhon in 2 schreef en je ziet dat het nogal een vreemde strijd tegen terrorisme is als je gelijktijdig IS sponsoord.

  5. Vandaag is een Russische ambassadeur vermoord en men zegt dat een Turkse politieman van rond de 20 jaar dat gedaan zou hebben (de mainstreammedia).
   http://euro-synergies.hautetfort.com/archive/2012/09/17/de-oorlog-tegen-europa-begon-in-servie.html
   Als je dit artikel leest dan zou je wel eens tot de gedachte kunnen komen dat dit door andere krachten is gedaan omdat de VS Turkeye nodig heeft en nu Erdogan zijn excuus aan Poetin heeft aangeboden voor het neerhalen van die Russische jager en de EU steeds meer links laat liggen zou het wel eens de bedoeling kunnen zijn om Erdogan en Poetin tegen elkaar op te zetten.

  6. Arnold 5.7 :
   http://www.veteranstoday.com/2016/12/19/turkish-intel-shoots-russian-ambassador-in-ankara-in-erdogan-false-flag-ploy/
   met uittreksel :
   “Our sources indicate that this attack against the Russian ambassador to Turkey was perpetrated at the orders of Israel’s Netanyahu and done with full cooperation of Turkish authorities, heating up things to push Trump into a war footing at day one…..Make no mistake, this was a Mossad hit, the killer stood over the fallen ambassador and pumped 8 shots into his body.
   The Mossad hands are all over this, the same people who infiltrated the Trump campaign via their Infowars and Breitbart fronts, the same people who, ultimately were behind 9-11, the same people responsible for nearly all the terrorism and wars of recent times.
   This is Sarajevo, 1914 all over again, a Zionist-sponsored gunman kills a major governmental figure in order to destabilise an entire region and plunge it into war.”

  7. Arnold 5.9 :
   Nog enkele bronnen :
   HARTGELD TERRORISME 19.12.2016
   20:30] Leserkommentar-TU:
   Laut meinen orientalischen Quellen steckt hinter der Ermordung des Botschafters die CIA. Es handele sich um das selbe Muster wie bei dem Abschuss des russischen Kampfjets. Man wolle unbedingt einen türkisch-russischen Konflikt herbeiführen. Die Annäherung zwischen RU u. TR ist für die Auftraggeber unerträglich! Man sagte mir auch, dass Putin und Erdogan dieses “Spiel” durchschaut hätten und die Zusammenarbeit weiter ausbauen würden.”
   WAYNE MADSEN REPORT 19.12.2016
   EUROPE Russian ambassador to Turkey shot in Ankara by jihadist yelling “Allahu Akbar.” Was this the retaliation you promised Messrs. Obama and Brennan?”
   CIA en Mossad = instrumenten in handen van de banksters en RKM!!
   Turkije is ook de wapenleverancier van ISIS.

  8. IS HET NIET ROUT… EH TOEVALLIG DAT ER WEDEROM EEN PASPOORT WORDT GEVONDEN IN EEN AUTO DIE DOOR EEN “TERRORIST” GEBRUIKT IS?
   MH 17 gevonden hele stapel paspoorten
   9/11 gevonden tussen al het puin paspoort terrorist
   Frankrijk in vlucht auto gevonden paspoorten terroristen.
   Nu in Berlijn gevonden in vrachtauto paspoort aanslagpleger/terrorist.
   Toch wel vriendelijk om als terrorist mee te werken aan je eigen opsporing en erg logisch ook.

  9. Arnold 5.12
   Inderdaad, de belangrijkste uitrusting van een terrorist bestaat niet uit wapens en springtuigen, maar uit zijn “paspoort en dergelijke…”. Deze laatste overleven dan ook alle ontploffingen, branden enz…
   Gezien we opgescheept zitten met “big brother” dienen de terroristen hier dan ook een substantiële bijdrage te leveren!!
   Nog een aanslag voor Uw lijst :
   http://aanirfan.blogspot.be/2016/12/mossad-hits-coptic-cathedral.html
   zie ook uittreksel :
   “On 9 December 2016, two roadside bombs – one in Cairo and one north of Cairo – killed six policemen and wounded six others.
   Israel and Mossad have a long history of bombing Egypt.”

 4. Het eind van het liedje zal zijn, het internet voor 99% gesloten, en geen betalingen meer in geld.
  Dat wil zeggen de NWO, een moderne slaven staat, geen vrijheid meer van weten en handelen.
  Ja en dan moeten we toch van onze stoelen afkomen, en met zijn allen onze vrijheid terug te nemen.
  En dat zal een hele toer worden, want alle nieuwe bewoners gaan zeker aan hun kant staan.
  Of zie ik het te somber, zijn er andere manieren, systemen te ontwikkelen om hun barrages te omzeilen.
  Normaal gesproken zou het niet echt een probleem hoeven zijn om een stapje terug te doen, maar ik denk dat hun mannipulatie en NWO ideéen daar niet ophouden, ze hebben nog hele andere plannen.
  Maar misschien zijn dan China en Rusland dan toch nodig voor ons om onze huid te redden.
  Groet Jenne

  1. http://www.ibtimes.co.uk/behind-great-firewall-china-winning-its-war-against-internet-freedom-1558550
   http://foreignpolicyblogs.com/2016/05/02/china-and-russia-join-hands-for-internet-censorship/
   https://meduza.io/en/feature/2015/08/13/this-is-how-russian-internet-censorship-works
   In de NWO zijn er misschien kleine gesloten netwerkjes voor afwijkende meningen, hobby’s….. Of iets met https://en.wikipedia.org/wiki/Deep_web

   Ik hoop niet dat Rusland/China ons komen redden op de manier zoals wij eens door Amerika ‘gered’ zijn. Duitsland is in feite nog steeds bezet door Amerika. En daar is het misschien het makkelijkste te constateren…

  2. Jenne, daar zijn we voorlopig met ons allen nog steeds bij?
   Kennelijk kunnen mensen elkaar woordelijk wel, maar fysiek niet vinden.
   Zolang mensen liegen dat ze barsten is er geen hoop.
   Pas als mensen in de gaten krijgen dat liegen zelfbedrog is om te beginnen maar ook bedrog naar anderen is er misschien uitkomst. Laten we bij de bron beginnen als het gaat om misleiding.

  3. Wat mij betreft zitten we in een universeel menselijk proces, de nwo is een uitvergroting van wat ons allen betreft. Dit is nogal wat om onder ogen te zien want er is om te beginnen veel zelfbedrog. Ik kan het bedrog van de nwo niet anders zien dan het individuele zelfbedrog. Dus een betere maatschappij begint bij jezelf. Misschien kunnen we eens vanuit die optiek het op een andere manier aankaarten.

  4. En Jenne, ik heb hier al in het verleden het nodige gezegd over geheime genootschappen, die zijn in mijn optiek nooit en te nimmer oke…
   Exclusiviteit wat is dat? Waarom wil je zoiets? Jezelf groter denken dan een ander? Waar gaat het om… In mijn optiek is de mens om te beginnen van dezelfde oorsprong, daar onderscheid in te willen maken lijkt me een mistake om te beginnen en met de wereld zoals die nu gecreeerd is op basis van kennelijk deze gronden, om mee te eindigen.
   Ik kies voor een wereld waarin ieder mens ertoe doet.

  5. En Jenne wat heeft je deze club nog meer gebracht?
   Waarschijnlijk helemaal niets behoudens de onoprechte onderonsjes…
   Spijt me, als jij wil vechten voor deze clubs, dan vind ik dat je met de billen bloot moet, en maar eens moet gaan uitleggen wát je het allemaal gebracht heeft, en wát je er nu nog aan hebt, en wát je eraan hebt als je net als iedereen doodgaat.

  6. Koekje 6.1

   helaas ik was hier niet van op de hoogte, ben meestal op een heel andere simpele wijze bezig, binnen mijn ouder wordende vrienden kring, en in deze trieste tijd voor velen, heb twee oude caravans in mijn schuur gezet, en daar ga ik twee families in onder brengen voor de winter, gewone Franse armoedlijers, in het grootste geheim, want in wezen mag je niets meer ondernemen of doen wat je geweten en gevoel je ingeeft.
   Groet Jenne

  7. Anna,
   en over dat, net als ieder één doodgaat,

   nu ik houd je op de hoogte, ten minste als jij niet net als ieder één (misschien) eerder doodgaat.

   Kijk dit is nu net wat jij oproept, maar dit is dus volkomen verkeerd, tussen mensen, verborgen venijn doet pijn.
   Jenne, in de mensen een welbehagen inclusief Anna !

  8. Koekje,

   heb inderdaad een bevestiging per fax gekregen over DEEP-WEB, er is een constante oorlog aan de gang via het internet, de USA ambassades en andere ?, onderhouden een grote groep landverraders, en stoken het vuurtje van ongenoegen dagelijks op.
   Die Saint Obama gaat nu voor de camera’s een internet oorlog ontketenen, ja ze krijgen een koekje !!! van hun Eigen deeg, de Amerikanen lijden aan een enorme zelf ingenomenheid, soort grootheidswaanzin, de Zionisten hebben het hele land aan dit grootheidswaanzin infusion hangen, een hele zielige boel eigenlijk, gezien hun onoverkomelijke $ schuld !
   Groet Jenne

  9. Nou Anna, moet je echt overal, ook de zaken waar je de ballen verstand van hebt, gevoel voor hebt, met je neus bovenop staan 🙄

   Ik snap mensen die op de WC lekker wazig voor zich uit starend een sigaretje paffen, genietend van de rook en de kringeltjes die langzaam naar boven uitwaaieren. Niks uitleggen, niks verantwoorden.

   Verder ben ik zeer verknocht aan het recht om sommige zaken met de mantel der liefde te bedekken. Nog even te overdenken.
   Besloten clubjes waar mensen makkelijker ‘zichzelf’ kunnen zijn, onbekommerd gedachten uitwisselen, maakt mensen individueel sowieso sterker (en ook die clubjes). Iets waar NWO dienaren niet op zitten te wachten.

   Zoals Jenne stelt: Ga op zoek naar jouw eigen ‘clubje’ 🙂

  10. Koekje, ik heb de verstand van de menselijke psyche, daar ik er zelf een heb.
   Zelfinzicht is een groot goed, maar daar is moed voor nodig. En het was al duidelijk dat ik het met jouw mantel der liefde niet eens ben als je het niet erg vind. Mantels zijn maskers en verbergen omdat de waarheid te ongemakkelijk is.

  11. 6.10
   Wat is waarheid, Anna?
   Soms ben ik blij dat ik niet de ‘waarheid’ heb uitgekraaid.
   Omdat die onbarmhartig en vernietigend was geweest, omdat ik toch onvoldoende info had en alles een ietsepietsie ingewikkelder bleek te zijn, omdat je anderen soms de kans moet geven zelf naar ‘de waarheid’ toe te groeien.
   Als mensen te veel met hun masker zijn vergroeid ruk je ook gezonde weefsels mee, maak je open wonden. Soms zit onder een masker iets waar je als wegrukker zelf nog niet aan toe bent.
   Natuurlijk is het zo dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken, maar te ruwe heelmeesters geven een wond niet de kans om te genezen.
   Overal in willen roeren, snijden, wegrukken, openrukken is volgens mij een te ver doorgeschoten erfenis van https://nl.wikipedia.org/wiki/Verlichting_(stroming). Dat heet dan ‘moderne wetenschap’.
   Bloemen hebben licht en warmte nodig, wortels donker en niet te warm. Maar beiden zijn van elkaar afhankelijk.
   https://www.nemokennislink.nl/publicaties/de-geheime-isaac-newton 😆

  12. Koekje, de vraag wat is waarheid stel ik me ook aan de lopende band, voorlopig denk ik dat waarheid een proces is om te beginnen. Maar dat ook mensen oprecht, eerlijk, kwetsbaar willen zijn. Om dit te kunnen is ook het nodige vereist want dan moet je je eigen ego onzekerheden afleggen in de zin dat een ander je je nog gaat accepteren hoe je bent.
   Misschien moet ik voorlopig maar ventileren Koekje dat ik ga voor kwetsbaarheid en dit te willen tonen. Ik denk dat daar veel moed voor nodig is.

  13. De waarheid is dus daarmee ook kwetsbaar, want de waarheid heeft nogal wat nodig van de mensen in onderkenning. Laten we de zaken eens omkeren Koekje.
   De waarheid heeft ons nodig 😉

  14. Anna,

   De waarheid, is iets heel anders als jouw waarheid, jouw waarheid is subjectief 100% opgebouwd door jouw evoluerende intuïtie.
   Volgens de Fylosofen, beschikt jouw waarheid weer over ontelbare facetten, voor jouw subjectieve gevoelens wordt elk beleeft levens onderdeel ondergebracht in zijn Eigen Kader in jouw waarheids beleving.
   Vriendelijke groet Jenne

  15. Guido.J.

   Ik vindt dit een grote onwaarheid, uit welke grot stamd deze echo, ik ben opgevoed met de waarheid, en er is mij ook geleerd deze te erkennen, en niet te misbruiken, door hypokriet zijn, het leven met een open vizier te gemoet te treden, en niet veinzen anders te zijn als je zelf , en veil te staan voor alles waarin je gelooft.

   Jenne

  16. Jenne 6.15
   Het overgrote deel van de mensen is niet geïnteresseerd in de waarheid. Men wil enkel datgene horen wat in zijn kraam past, ook al zijn het leugens en vooral leugens. Men zal desnoods de boodschapper met de waarheid te lijf gaan, zelfs letterlijk, zoals in de tijd van de Oude Grieken, alhoewel een waarheid nooit schadelijk is voor een zaak die rechtvaardig is. Voor de waarheid is enorm veel moed, sterkte, durf, lef, inspanningen en opofferingen nodig.. maar het is gemakkelijker laf te zijn. Een lafheid die beloond wordt door de gevestigde machten.
   De leugen is daarbij de deugd, waarop men inderdaad wordt voorbereid. De waarheid is de nachtmerrie.. en nachtmerries die worden niet aangekondigd. Die poogt men zoveel mogelijk te vermijden.
   Het citaat van GuidoJ, is dan ook een synthese in één zin, waarover het werkelijk gaat.

  17. Sub Rosa,
   Ten eerste wat Guido.j. hier neer zet, is geen synthese ; verbinding samenvatting van verschillende elementen, maar een stellind ; antithese die de waarheid niet als zodanig onmisbaar erkend.
   Ten tweede de waarheid is erg afhankelijk van de context in tijd en ruimte.
   Wittgenstein ; het gebruik van waar en onwaar heeft daarom iets misleidends, om dat hrt is alsof je zegt “”het stemd met de feiten over heen of niet “” terwijl het juist de vraag is, wat “” overeenstemming “” hier betekent.
   Persoonlijk kom ik altijd weer uit bij mijn Lemniscaat, het eeuwige leven, en het voortdurende omdraaien van onze gedachten, en gevoelens, die onze twijfel in ieder geval de mijne aanwakkeren.
   En mijn ouwe Merrie Carla, slaap ik al heel lang mee in het zelfde bed, en nog nooit kwaad van onder vonden, eerder veel bevalligheid en menselijke warmte, zo zie je de eene merrie is de andere niet.
   Ook hier wordt de waarheid weer kwaad aangedaan, beetje ligtvoetigheid is in deze donkere niet qua licht, dagen op zijn plaats.
   Groet Jenne

  18. 6.13
   “De waarheid heeft ons nodig”
   Welja, een waarheid die ondersteuning nodig heeft. En ik maar in de veronderstelling leven dat de ‘waarheid’ in al zijn/haar vormen IS.
   Je kunt niet een beeeetje zwanger zijn, je bent het niet of wel. Heerlijk rechtlijnig, twee dimensionaal.
   Maar vragen als, hou je van me, hoe slim is iemand, lieg je, hebben allemaal meerdere lagen. Op welke laag wil je gaan zitten en in hoe verre kan je (zeer nuttige, noodzakelijke) eigen ego te ver doorschieten in bescherming.
   De waarheid heeft wat mij betreft niemand nodig.
   Men zegt dat de overwinnaars altijd de waarheid bepalen. Grappig dat steeds meer verliezers een eigen waarheid blijken te hebben 😉

  19. Slip of the mind, ligtvoetigheid = lichtvoetigheid, alhoewel je liggende je voeten kunt bewegen, Jenne

  20. Koekje,

   Niet alle waarheden hebben de zelfde waarde, het is afhankelijk van de context in tijd er ruimte.
   Je kunt wel een beetje bezwangert zijn toch, door alcohol of iets rokeregs, van dat andere heb ik geen kaas gegeten, heb er wel aan meegewerkt natuurlijk.
   Maar jouw gestelde vragen, zo als hou je van me, etc, vragen om een zinvolle bevestiging niet noodzakelijker wijze de waarheid, en dan komt het veinzen om de hoek kijken, de leugentjes om bestwil.
   Groet Jenne

  21. Jenne, 6.17
   Dank voor U filosofische toelichting. Met synthese bedoelde ik hier een “analyse & samenvatting”. Sorry voor het verkeerde taalgebruik!!
   Voor mij is de waarheid geen kwestie van tijd en ruimte, maar wel een functie van de persoonlijkheid van de betrokkene en van zijn politieke en filosofische overtuigingen. Dit heeft als gevolg dat als ze niet binnen het kader pas, is ze relatief, als ze er wel binnen past, dan is ze absoluut, ook al zijn het dan leugens.
   In het boek “Avondland en Identiteit” van Sid Lukkassen wordt op p. 46 Jacques Derrida opgevoerd, filosoof, en vader van de deconstructie, en voor wie alles relatief is en niets absoluut!! Toen hem dan een vraag werd gesteld over de Holocaust, zweeg hij. Hiermede viel hij dan ook door de mand als een pseudo-intellectuele bedrieger die dan verkoos veilig laf te zijn.

  22. Sub Rosa,
   Helaas misschien Sid Lukkassen ken ik niet, en Jaques Derida net zo. Vele discussies vinden hun eind in een dialectisch moeras, en zo je wel zal weten, dialectiek is de logica van de schijn.
   Het ophouden van de schijn is een vermoeiende bezigheid, en gedoemd een vroegtijdig einde te vinden, daarom wees je zelf, groet Jenne

  23. Koekje, als het om de waarheid gaat, weten we en voelen we wat waarheid is, dat is tenminste mijn conclusie. Ik ben als kind redelijk aangesproken op waarheidsgedrag door mijn ouders en met name mijn moeder. Ik heb het geinterpreteerd als dat zij van mij zou willen weten wat de waarheid is. Een kind kun je niet afdwingen eerlijk te zijn, of het gaat kopje onder, of het gaat ook in het geheim. Ik heb er op mijn manier een draai aan gegeven. Wat ik nooit heb gekund is liegen, omdat alles in mij schreeuwt dat het niet oke is…

  24. En Koekje 6.18, zie dit statement dan maar als een vorm van omdenken, wat eventueel een andere benadering geeft van wat waar is.
   Als we de waarheid zoeken, danwel liefde, schoonheid en andere zaken, dan is dit een beweging van binnen naar buiten. Als we het omkeren dan wordt alles een beweging naar binnen.
   Is er ook nog een niet beweging en die rust in het nu, non dualiteit laat het allemaal op zich afkomen en probeert alles in harmonie en balans met het moment te vinden.
   Wat ik ervan vind? Alle drie zijn waar om te beginnen 😉 Maar waar willen we zijn? Waar valt de waarheid te vinden? Volgens mij overal. Elke plek, situatie, omstandigheid is een waarheidsplek om bewust te worden wat waar is zoniet iemand eraan twijfelt.

 5. Anna, 6.2-6.3-6.4.

  Je kunt je zelf toch informeren !
  Ik kan me niet herinerren dat ik geschreven heb een broeder onder de broeders te zijn.
  Ja ik verdedig de goeden onder de Vrij Metselaars, heb er veel gekend en weet ook waar de goede voorstaan.
  Jij hebt het over onderbuik gevoelens en nu moet ik met mijn billen bloot, en Anna wat volgt daar op, ?!
  En het is geen club te noemen, maar veel onwaarheden zijn gebaseerd op onwetendheid, jammer, jij zou best gediend zijn door een diepe menselijke vriendschap, waar je indien nodig op terug kunt vallen.
  Misschien zijn de rose-croix mensen meer in jouw lijn, deze oudere op protestantse basis gevormde broederschap, is kleiner intiemer maar zeker niet minder power full, in zijn beleving.
  Groet Jenne

  1. Odette, fijn dat hij cq het je aanspreekt, in deze tijd kan het sommige onder ons verheffen naar een beter voller en mooier leven.

   Er is zoveel meer, maar dan ergens waar de meesten nog nooit bij hebben stil gestaan.

   Groet Jenne

  2. @Jenne 7,
   “maar veel onwaarheden zijn gebaseerd op onwetendheid, jammer”
   Inderdaad Jenne, en dan is het niet verstandig om mensen die wel meer weten buiten te sluiten. Ook hier is blijkbaar slechts plaats voor “een broeder onder de broeders”

   En wat mij betreft heeft Anna gelijk, de NWO dat zijn wij zelf, maar slechts op een andere schaal.

   Overigens erg goed werk, de opvang van mensen. Chapeau!

  3. MP/Sjako

   Er wordt niemand buiten gesloten zo ik weet, alles is op vrijwillige basis, en echt weten is niet iets wat zo heel veel voorkomt, dus als je denkt hier over te beschikken, wees er dan zuinig op.
   Groet Jenne

  4. @Jenne 7.4,
   Uiteraard worden mensen uitgesloten. Zie je aanhef. En het is juist goed niet zuinig te zijn op het weten, maar het te delen met hen die er voor open willen en durven staan.

  5. MP/SJAKO

   Jij hoeft er niet zuinig op te zijn want jij bent niet in het bezit van dit weten wat ik duide, ga gerust je gang sla maar wild om je heen, en spreek alles tegen wat je gevoelsmatig niet kunt begrijpen.

   Jenne

  6. Jenne, heb je mijn postings wel goed gelezen vraag ik me af. Het ging om de NWO als tevens een proces in mensen zelf, over daarom zelfbedrog en bedrog naar anderen toe. Geheimhouding binnen genootschappen sluit mensen uit en wekt alleen maar wantrouwen. Ik ben voor openheid en transparantie, om een betere samenleving te creeeren voor mij absolute voorwaarden. Daar horen geen geheime genootschappen bij, misschien nog onschuldig ergens onderaan in de boom, maar hoe hoger de graad, de meer impact het heeft op ontwrichting van een samenleving. In essentie echter is het kleine gelijk aan het grote.
   Een artikel wat ik nog steeds een goed basisstuk vind, dit inclusief de reacties van John Baselmans onder het artikel, die uitgebreid onderzoek naar geheime genootschappen heeft gedaan.
   http://www.martinvrijland.nl/alles/het-gevaar-van-geheime-genootschappen-en-de-vrijmetselarij/

  7. @Jenne
   Jammer dat je zo reageert, terwijl het zo logisch is dat ik van sommige onderwerpen veel meer weet dan jij en vice versa. Waarom dan niet gebruik maken van elkaar?

  8. Anna
   Nee ik heb je posting niet gelezen laat staan goed, en dat zal ik ook zeker niet doen.
   Je weet er niets van, hebt zelf niets onder vonden, of onderzocht alles van horen zeggen !
   Geheime genootschappen weet niet waar je het over hebt, niets geheimzinnigs aan, open voor ieder weldenkend mens, ga maar eens een kijkje nemen.
   Ben er mee opgevoed en groot geworden, de mensen van uit de voorbije tijd, waren door zekere ideéen of ideologien aan elkaar geklonken,
   de vrouwen hadden een heel wat mooiere en betere rol in de samenleving als nu, bloot slaat dood, en dan ook nog alles uitgevoerd in kunstig verpakt plastiek, het internet en het magische schermtje zijn de nieuwe religie.
   Laat je niet in je oren toeteren door de valse profeet, ga je weg, en zie in mij geen vijand, want dat ben ik zeker niet !
   Jenne

  9. MP er,

   Logique je weet waarschijnlijk niet eens wat dit woord inhoud, en als je het zou weten, zou je begrijpen dat dit nooit van toepassing op jouw wijze van redenatie zou kunnen zijn.
   Jouw Stijl is meer van kip zonder kop.
   De wetenschappers die ik ken, en heb mogen leren kennen in het verleden, waren/zijn epische erudiete mensen, en altijd heel mild naar het onweten toe, zo als ik nu doe bij jouw.
   Doe je best misschien wordt het nog wel eens wat, prettige dag, prachtige blauwe hemel hier ! in de mensen een welbehagen.
   Jenne

  10. Jenne, Ik ben een jaar of tien geleden eens een keer naar binnen gegaan in een RC gemeenschapsgebouw in de buurt en een lezing meegemaakt, natuurlijk uit nieuwsgierigheid wat de ander te vertellen heeft want dat ben ik, heel mooi wat ze vertellen maar ik miste wat. Ik ben ook in vrijmeteselaarstempels geweest op open dagen, ik miste daar ook wat terwijl ze over mooie dingen spraken. Ik ben zelfs eind jaren zeventig in die enge cult zaak geweest in Amsterdam Kalverstraat van Ron Hubbard en al heel gauw daar tot de conclusie gekomen dat die in ieder geval niet oké was. Natuurlijk ook in kerken etc. het zijn allemaal zoekende mensen die in contact willen komen met de Bron het ontstaan van wie wij zijn, wat bijgestuurd willen worden in en bepaalde richting die hun het meest aanspreekt. Elke keer als ik dacht dat ik het gevonden had was ik weer teleurgesteld omdat het niet met mijn persoonlijke ervaring strookte. Wat dat is is persoonlijk. Soms laat ik wat dingen los over mij ervaringen en gedachten, maar om het te kaderen is niet mogelijk. Het is heel goed voor bepaalde mensen om gestuurd te worden en voor anderen niet omdat het toch dan jouw directe Bronverbinding mistig laat worden en je van je persoonlijke pad af laat trekken omdat de lichtjes ergens anders mooier zijn? Ik wil niet zeggen dat mijn pad zonder doornen is, integendeel, maar het is essentieel geweest voor de groei in het leven van mijn ziel die het leven hier op dit moment heeft gekozen. Het zijn iedere keer herhalingen, aanvullingen ook, lessen, maar op mijn manier dat past.
   Wat je al zei, er zijn geen geheimen, nee die zijn er ook niet. Het is de volwassenheid van de ziel om er mee om te kunnen gaan en voor zichzelf het beste eruit te halen. Soms heb je een leermeester nodig om het ontbrekende stukje aan te vullen, maar ook daar ben ik heel voorzichtig mee. Zoveel mensen, zoveel ervaringen en toch ieder zijn eigen weg, en dat is goed…

  11. @Jenne
   Je zegt mild te zijn maar stoot tegelijkertijd mensen af. Woorden en daden die niet in overeenstemming zijn met elkaar. Welke logica zou ik daarin moeten ontdekken?

   De wetenschappers die je kent, ken je persoonlijk. Je hebt ze fysiek ontmoet. Ik ben overtuigd dat als wij elkaar zouden ontmoeten in de fysieke wereld het onderlinge beeld snel bijgesteld zou zijn.

   Dat is dus de zwakte van blogs i.h.a., ze werpen eerder muren op dan dat ze muren slechten. Het verhaal van Odette in 7.11 is een heel mooie aanzet voor verdere uitdieping. Ik denk dat een blog daarvoor niet het beste medium is en wens haar dan ook vrienden en vriendinnen toe met wie ze in de fysieke wereld wel de diepte in kan gaan.

  12. Odette,

   met wat je schrijft ben ik het volkomen eens, het is verdomd moeilijk om van je zelf te weten te komen wat je nu eigenlijk zoekt en wilt.
   Je hoeft geen gelovige te zijn, om toch te weten dat er iets is, ik ben nu oud, maar altijd door twijfel omringt, ik kan niet uitleggen wat ik nu eigenlijk ben, en wat ik zou willen zijn, het zijn elkaar overlappende gevoelens, ik betrapte mij er dan op, bij het onderwijzen, dat er altijd symphatien spelen, gevoelens en intuïtie, en daar ontkom je niet aan als mens, en het speelt een grote rol in je benadering, maar zou dat niet moeten/mogen doen/zijn.
   Ja en ieder zijn Eigen weg, maar misschien wel het zelfde doel van liefde en een grote innerlijke rust, na een grote diepe geestelijke ontlading, is het goed rusten, aan de oevers van de rivier genaamd de L’ethe, heerlijk liggend in het gras hand in hand het kalmerende kabbelen van het water te aanhoren, en te verzinken in een diepe l’ethargie,en dan zachtjes canned heat ‘ going up the country ‘, dit laatste is een gedachte painting, dromen zijn niet altijd bedrog.
   Groet Jenne

  13. MP,

   wat ik hier schrijf zijn beeldspraken en nooit in de ik vorm, toch is dit discusseren wel schoon te noemen, het is klaar en rein en onbezoedeld je beeld vorming laat je fantasie de vrije hand, maar is niet intrigerend in je uitspraak.
   Ach ik heb zoveel mensen gekend in mijn lange leven, en een ieder was een mens, en is mij bijgebleven, de ééne meer als de andere, en om hele verschillende redenen.
   Heb ook absoluut geen hekel aan je, zal je wel begrepen hebben, heb je ondergebracht bij je soort genoten, ’t is tijd voor mijn wiskeytje, zal hem drinken op jouw gezondheid, proost Jenne

  14. @Jenne 7.14,
   “Heb ook absoluut geen hekel aan je”. Nou, dat heb je lange tijd goed verborgen weten te houden. Hahaha.

   Voor mij een La Chouffe. Santé

 6. Het gaat in dit artikel over bedrog met medeweten van de FBI en CIA maar wat te denken van het volgende met betrekking op Europa en dan de EU in het bijzonder?
  http://www.spectrezine.org/europe/Lisbon.htm
  Onderaan staan punten en bronvermelding.
  In het boek De nazi achtergronden van de EU te Brussel staat bv een stukje op bladzijde 192.
  Betreffende de Franse NEE stem tegen de Europese Grondwet(waarmee het verdrag 96% gemeen heeft)in 2005.
  Citaat:”Frankrijk liep juist voor op de andere landen door NEE te stemmen.Het zou in alle lidstaten gebeurd zijn als zij een referendum hadden gehad.Er is een kloof tussen het volk en hun regeringen….Een referendum zou Europa nu in gevaar brengen.Er komt geen verdrag als wij een referendum hadden in Frankrijk,dat dan gevolgd zou zijn met een referendum in het Verenigd Koninkrijk”.
  De Franse President Nicolas Sarkozy,sprekend tijdens een bijeenkomst van oudere MEPs,The Economist,14 november 2007.

 7. Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  Andrew Napolitano, bewapend met alle rechts- en wetskennis,die nodig is om het verschil te maken, een soort VSA-nationaal geweten,ware leeuw als het gaat om het eerlijk toepassen van de geest van de wetten in de VSA, waarvoor iedere VSA-burger belastingen betalen, hoort geen VSA ufo-coverups thuis. Home sweet home, oost west thuis best, vb huisartsen en apothekers kunnen aan de eigen familie en eigen kinderen uitleggen hoe hun prof. academische wereld in elkaar zitten in eenvoudige verstaanbare kindertaal, pedagogisch niets zo eenvoudiger voor de patiënten. Uw duwt patiënten af in hun eigen practicum,zonder overbezetting uit het oog te verliezen.

 8. Ik heb jaren propaganda gedaan op spionnen te recruiteren voor Rusland, Syrie en Iran. Zelfs Joodse spionnen. Daarom heb ik vaak het feit vermeld dat ik zelf een Joodse moeder heb. Om Joden in Israel over de streep te trekken te spioneren voor Iran en Syrie.

  “I owe allegiance to principles and not to any one country or government or person.”

  – Anna Montes, Spy for Cuba in the USA

  http://www.washingtonpost.com/sf/feature/wp/2013/04/18/ana-montes-did-much-harm-spying-for-cuba-chances-are-you-havent-heard-of-her/

  Ik ben zelf de meest gevaarlijke propagandist op deze planeet. En ik heb zelfbeheersing. Want ik heb ideeen zo gevaarlijk dat ik ieder van 7 miljard mensen zes manieren kan vertellen om 50.000 mensen te doden en miljarden euros aan schade te veroorzaken.

  Mijn waarschuwing aan Rothschild en zijn cronies is, houd er toch mee op! You are no match for the power of the dark side.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.