Advertentie

Hongaarse premier: ‘Soros achter vluchtelingenstroom’..!


Waar zijn de slimme journalisten wanneer je ze nodig hebt. Want je wilt toch niet zeggen, dat een kanjer als oorlogscorrespondent Arnold Karskens ook al in het ‘verkochte kamp’ is beland..? Waarom berichten dit soort journalisten niet gewoon over de WAARHEID die boven op het vluchtelingenprobleem te zien is..? Van verre zelfs, wanneer je er alléén maar een beetje moeite voor doet..?
Er zijn kortgezegd krachten in de wereld aan het werk, die de vluchtelingenstroom naar Europa niet alleen stimuleren, MAAR OP GAAN HEBBEN GEBRACHT!! Hoe kan anders dit fenomeen zich ‘ineens’ voordoen, terwijl de oorlog in Syrië met name, al meer dan 4 jaar in alle heftigheid aan de gang is..?

George Soros, onder het mom van 'liefdadigheid' speelt deze miljardair zijn spelletje van 'goedheid en empathie'.. In werkelijkheid één van de meest brute manipulatoren in de wereld..
George Soros, onder het mom van ‘liefdadigheid’ speelt deze miljardair zijn spelletje van ‘goedheid en empathie’.. In werkelijkheid één van de meest brute manipulatoren in de wereld..

Waar zijn de journalisten van NRC en Parool en Trouw bijvoorbeeld, die dit aankaarten in de krant. Journalisten die niet anders hoeven doen, bij wijze van spreken door de woorden van deze ‘krachten achter de schermen van de vluchtelingenstroom’ te citeren..!! Wanneer zelfs zakenbladen als Forbes en de Hongaarse premier Orbas wijzen op deze bizarre inspanningen van bijvoorbeeld miljardair George Soros, dan is er toch wel wat aan de hand..? Waar is de redactie van ‘PAUW’ en ‘DWDD’..? Of gaat het daar alleen over datgene wat je dient te geloven..? Waarheidsvinding is niet van belang kennelijk..??

Zijn we boos? Ja, we zijn boos! Want hoe dicht moet het onder de neuzen van journalisten worden gewreven, vóórdat ze kúnnen geloven wat er gebeurt…??! Misschien dat jij de puf hebt bijvoorbeeld dit artikel eens door te sturen naar één van deze personen/redacties? We zijn eigenlijk het meest benieuwd naar de reactie van Arnold Karskens, die wij het hoogst hadden staan in de top 10 van ‘oprechte journalisten’..!

Enfin, eerst maar eens dit bericht van de Hongaarse premier Orban; ja, die van het land met het hek bij de grens.. Keer op keer zullen we zien, dat wanneer we niet in nuances blijven spreken, we dit vluchtelingenprobleem niet meer getackeld krijgen..!

x
x
Hongaarse premier: ‘Soros achter vluchtelingenstroom’..!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

viktor orban
De Hongaarse premier Viktor Orban is het zat. De spelletjes die gespeeld worden over de ruggen van honderd-duizenden vluchtelingen én de Europese naties..

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft hoogst ongebruikelijk de publiciteit opgezocht met zijn opmerkingen over de miljardair en één van de NWO-leiders George Soros. Hij beschuldigt Soros van lidmaatschap van een groep ‘activisten’, die probeert de Europese landen te ondermijnen, door vluchtelingen te prikkelen, de reis naar de ‘rijke Europese landen’ te gaan maken, vanuit het Midden Oosten of zelfs verder weg, zoals Afghanistan..!Letterlijk zei Orban het volgende hierover in een interview op de nationale radiozender ‘Kossuth’:

“Zijn naam is misschien wel het krachtigste voorbeeld van de personen die alles proberen om datgene te ondersteunen wat nationale staten onderuit haalt; personen die proberen de traditionele Europese levenstijl te ondermijnen..Deze activisten die de vluchtelingen op deze wijze steunen, worden onderdeel van het internationale mensensmokkel-netwerk.”

Deze uitspraken van Orban zijn eigenlijk onderdeel van zijn houding ten opzichte van de vluchtelingenproblematiek, zoals die zich nu voordoet in de EU. Terwijl mensenrechtengroepen Orban bekritiseren voor het laten bouwen van een scheermesjes-hekwerk aan de zuidgrens van Hongarije en het beperken van de asielwetgeving in Hongarije, om de vluchtelingenstroom te beperken en tegen te houden, focust Orban zich op het hart van de zaak.. HOE KAN DIT INEENS ALLEMAAL? Waarom komt ineens die stroom vluchtelingen op gang..? Volgens Orban is George Soros hét voorbeeld van een ‘goed georganiseerde geldschuiver, die buiten de grenzen van nationale staten bezig zijn, de macht in de wereld naar zich toé trekken. Figuren die nooit één voet in de politiek hebben gezet, maar wel leiders willen worden. Europa wordt door hen verraden en als we als Europeanen niet opstaan, zal Europa niet veel langer van de burgers zijn, die er leven.”

George Soros..
bombing syrieHet is een keiharde confrontatie ook met die andere Hongaar van geboorte, George Soros. Een man met een uiterst dubieuze reputatie; een man die zich presenteert als een van de grootste filantropen in de wereld en zeker in zijn geboorteland Hongarije. Daar hebben zijn stichtingen o.a. universiteiten laten bouwen en doen ze ander ‘liefdadig’ werk. Onder andere voor vluchtelingen, waarbij Soros’ stichtingen juridische teams opzetten, die zich specialiseren in het afdwingen van verblijfsrechten voor asielzoekende vluchtelingen.

Volgens deze miljardair, die reageerde op de beschuldigingen van Orban in een e-mail, dient een 6-stappenplan te worden geïmplementeerd, dat door zijn  plan stichting werd gepubliceerd. Dit plan is een stuk beter dan dat van Orban, aldus Soros: “Daar waar hij de Europese waarden ondermijnt, daar bekrachtigen wij deze juist. Orban probeert de nationale grenzen te beschermen, daar waar hij zou moeten kijken naar het beschermen van menselijke waarden als doel. En preciés dát, de menselijke waarden beschermen, dat is óns doel.”

Hulpeloze mensen als valse vlag operatie..?
Maar het is duidelijk, voor degenen die verder kijken dan hun neus lang is, dat Soros een ander spelletje aan het spelen is..! Het lijkt één van de beruchte valse-vlag-operaties, waar de wereld de afgelopen decennnia -bijna letterlijk-  mee doodgegooid wordt..! Het doel van Soros lijkt niets minder te zijn, dan het destabiliseren van de EU en onmin en verdeeldheid te stoken tussen de onderlinge EU-landen. Waarom moet je anders de vluchtelingenstroom OP GANG BRENGEN, vanuit de Midden Oostenlanden in het algemeen en Syrië in het bijzonder..? Mensen in al hun ellende gebruiken als wapen..?

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar het hoofdartikel van een paar weken geleden, waar deze informatie uitgebreid werd behandeld en onderbouwd. HIER vind je dat artikel over de destabiliserende vluchtelingenstroom.

soros ickeX
George Soros is als miljardair onderdeel van het triljarden-imperium van de Rothschild bankiers in West Europa. Hij hielp eerst al bij het volledig ondermijnen van de Socialistische republiek Joegoslavië, samen met NATO en krachten binnen de EU. De 7 onafhankelijke republieken die zijn ontstaan, ná het uiteenvallen van Joegoslavië, zijn nu doorvoerhavens van vele tienduizenden vluchtelingen, die op hun beurt zorgen voor enorme ontwrichting van de Europese infrastructuur. En precies dát was de bedoeling van de manipulerende geldwolven. En zo werd ook Macedonië ten val gebracht door Soros’ club.. (HIER)

En dan een land als Griekenland, dat al ten prooi viel aan de Europese Centrale Bank en achterliggende private bankiers, is nauwelijks in staat om de massale instroom van vluchtelingen te handlen. En daar waar de bankiers ervoor gezorgd hebben, dat de Grieken nauwelijks zélf nog centjes hebben om in hun basisbehoeften te voorzien, dienen ze nu opvang te verzorgen voor vaak zwaar-getraumatiseerde vluchtelingen uit landen, waar deze bankiers hetzelfde spelletje hebben gespeeld of nog spelen..!

In Turkije worden handboeken uitgedeeld, die vluchtelingen volledige informatie geven, hoe en wat te doen, om de welvarende landen in de EU te bereiken, welke organisaties er zijn die hen helpen, hoe deze te bereiken en hoe basis-sociale-zekerheidsfinanciering aan te vragen.Via sociale media blijken organisaties, die door Soros’ stichtingen zijn gefinancierd, vluchtelingen op de hoogte te houden van actualiteiten rondom de routes en alternatieven..! De werkelijke oorlogsslachtoffers dienen continue als PR-wapen voor de onderliggende stroom van mensen, die niets meer van plan zijn, dan een soort luilekkerland te ontdekken. Want het bestaan van dát luilekkerland werd hen ingefluisterd door de vazallen van een Hongaarse miljardair.

* * *

x

Over George Soros gesproken.. Wist je dat één van zijn 'Ideële stichtingen' achter de ontwapening van Amerikaanse burgers zit..? Tja, die schietpartijen in de VS, die een wapenverbod tot gevolg zouden moeten hebben, staan dan toch ook nieens in een ander licht..!!
Over George Soros gesproken.. Wist je dat één van zijn ‘Ideële stichtingen’ achter de ontwapening van Amerikaanse burgers zit..? Tja, die schietpartijen in de VS, die de ontwapening van Amerikaanse burgers tot doel hebben, via een wapenverbod, staan dan toch ook ineens in een ander daglicht..!!

52 gedachten over “Hongaarse premier: ‘Soros achter vluchtelingenstroom’..!

 1. Deel dit bericht en laat u niet misleiden door de misleidende monddood gemaakte reguliere media. Media die onder curatele staan van de rechtse en volksvijandige politieke partijen. Het zijn de vossen die de passie preken.

  1. Dirk jij kan er anders ook wat van, van misleiden. De politiek staat eerder onder curatele van de rechtse ultra mens-onvriendelijke/megaloman rijke en dus automatisch volksvijandelijke en misleidende NWO architecten/uitvoerders zoals Soros, die de wereld naar hun hand willen zetten. De politiek zal verplicht zijn mee te spelen. De msm, met name de commercieelen zijn eigendom van Soros & gabbers. Speciaal in het leven geroepen om mensen dom te houden, ze te misleiden en ze geld uit de zakken te schudden, nogal duidelijk lijkt mij. Alleen in zo’n staat kun je de mensheid overnemen. Helaas lieten velen zich niet door hen misleiden, we zijn gekke Henkie niet en veel mensen werden op tijd wakker uit die comateuze toestand die ze voor ons bedacht hadden. Dus om politici als hoofd dader en verzinner van dat zieke en wel heel erg arrogante NWO plan neer te zetten is best misleidend. Maar ik ga er van uit dat de meesten dat hier wel weten. Als je dan toch wil misleiden/ Babylonische spraakverwarringen wil zodat niemand nog snapt hoe zet zit, verzin dan iets beters.

 2. naar deze man zijn gelaat kijken, bezorgt me aangezichtspijn…
  ik raak uit balans van schrik..
  ik hoop dat dit beleefd is uitgedrukt… ik ga in meditatie…
  namaste

  1. Marie Anne/Danny.
   Geld of macht hij heeft beiden maar ik denk als ik hem zie dat hij zijn langste tijd om daar van te genieten heeft gehad en in dat geval zal zijn dood een eind aan zijn praktijken maken zelfs zijn geld en macht zal hem dan niet kunnen redden.
   Ook hij is alleen op de wereld gekomen en ondanks al zijn macht zal ook hij alleen deze wereld weer verlaten dat is iets waar zelfs hij geen invloed op heeft.

  2. ga er maar vanuit dat ie de komende 100 jaar nog met gemak doorleeft, ik las ergens dat ie inmiddels aan z’n zevende! hart transplantatie toe is en dat ie zich op moment beter dan ooit voelt, hij is nu zo’n 100 jaar en is voornemens om minstens 200 jaar oud te worden; er van uitgaande dat hij wel toegang heeft tot de werkelijke medische stand van zaken sta ik er niet verbaasd van als die volgende mijlpaal hem gaat lukken.

  3. Haha Odette…
   Hoe dan ook, een groot deel van het zooitje ongeregeld staat wel op de dodenlijst natuurlijk.
   Hoe oud zijn ze en hoelang denken ze dat ze nog mee te kunnen…
   Een generatie Illu’s danwel Zio’s is nu bezig uit te sterven 😉

  4. Ja Marrie Anne.. een heel erg eng oud reptielensmoel heeft ie zeker, helaas is hij 1 van de v e l e n die over lijken gaat
   vervellen zal hij niet meer in zijn huidige houdbaarheidsdatum.. snel opruimen deze zooi.. het liefst verdelgen met de meest zuivere kracht .. en dat is HET LICHT dat werkelijk de enige bron is van alles

   Namaste en fijn weekend

  1. Pietje.
   Wat moet hij nog meer is je vraag.
   Misschien dat hij om een verwijskaart naar de psychiater kan vragen want kennelijk zijn zelfs de duur betaalde artsen die nu over zijn gezondheid waken niet in staat een juiste diagnose te stellen laat staan een goede oplossing te vinden terwijl een vaccinatie zou kunnen volstaan waarmee hij dan ook nog de farmacie spekt wat toch iets is wat ze zelf graag hebben.

  1. Kijk even op de site van indigorevolution.nl, Fulford is een acteur, een oplichter. Laat je niets wijs maken door deze man!

  2. Ben benieuwd wat IndigoRevolution van dit verhaal weet te maken.

   https://www.youtube.com/watch?v=bqj4-DE1EIQ

   Hebben ze het bij de IndigoRevolution trouwens ooit wel eens eerder over chakra’s, pijnappelklier en Benjamin Fulford gehad? Geen idee, zo’n regelmatige lezer ben ik niet. Maar als ze het er nog nooit eerder over gehad hebben zouden ze hun lezers nog onbedoeld en onbewust op echt interessante sites zetten die ze veel meer aanspreekt. Dan is al die tijd die ze er zo intensief ingestoken hebben met loud & clear uitschreeuwen hoe het volgens IndigoRevolution zit, voor niets geweest. Hun lezers zien nu ook hoe ze een worst voor ogen is gehouden. Misschien toch niet zo’n slimme zet geweest, zelf de slapende honden wakker maken. Benieuwd hoe die Micky dat gaat uitleggen.

 3. Kijk als het er nu één zou zijn was het gauw bekeken toch, maar NEE onze samenleving is er mee doortrokken als een geladeerde lever, het zijn de zeven koppige slangen, die één voor één moeten worden afgehakt, zo als in de oude mythologische geschiedenissen, het groeid weer aan het plant zich voort, je mag het niet benoemen, want dan ben je strafbaar, begrijp je wel, je mag er over schrijven, films overmaken, oorlogen over en met voeren, mazar benoemen mag je het niet, dat geeft vreselijke repercussies !

  1. Ze zijn op de vlucht voor de permanente bombardementen, elke dag weer in elke stad of streek riskeer je in sommige gebieden op elk moment een door drone gestuurde bom op je te krijgen. Daar vluchten de mensen van. En als dat vluchten wordt gestuurd (idd plots en zeer veel mensen: Griekenland destabiliseren, Syriê en gans Europa) dan… is het beeld duidelijk niet? Dat heeft dan niets te maken met moslims of anderen… (mss is dat ertussen geweven: angstmakerij) maar het zal ze niet lukken, want vriendelijkheid moet zegevieren. Niet het geld :o)

  2. @ bieke cannaerts

   Goed dat je begrijpt dat het door bombardementen komt, maar de schuldigen achter deze volksmigratie is de VS, Israël en de Vazalstaten van Europa. Uiteraard ook zijn ivoren toren Soros op veilige afstand.
   Niemand van de Europese bevolking het gevraagd iets aan Syrië te doen en uiteindelijk zijn de burgers van de Europese landen de dupe van deze willens en weten veroorzaakte migrantenstroom. Een stroom die zich naar eigen zeggen (voor een groot deel dan) niet wenst aan te passen aan Europese normen en waarden. Dat ondervindt Duitsland, Oostenrijk, Zweden en Groot Brittannië op dit door het vele geweld.

   De zogezegde wereldpolitiemacht VS het er een grote puinhoop van gemaakt en de Nederlandse Overheid doet of het allemaal de normaalste zaak van de wereld is.
   Helaas moest ik constateren dat Rutte loog inzake de onverwachte migrantenstroom, terwijl Mona Keijzer dagen ervoor verklaarde in WNL dat men al wist in het voorjaar dat ze zouden komen.

   Als men het van tevoren al wist, is dit bewust achter gehouden voor de bevolking.
   Dan rijst de vraag: Waarom er van tevoren niets aan is gedaan?
   Dan rijst de vraag: Is hier bewust op aangestuurd?
   Dan rijst de vraag: Is de VS nog wel geloofwaardig?
   Dan rijst de vraag: Is de EU nog geloofwaardig?
   Dan rijst de vraag: Is ons Kabinet nog geloofwaardig?
   Dan rijst de vraag: Waarom zou Nederland nog bondgenoot van de VS zijn?
   Dan rijst de vraag: Waarom zou Nederland zich bemoeien met Buitenlandse aangelegenheden die alleen de elite dienen?
   Dan rijst de vraag: Hoe lang duurt het voor hier de hel los breekt?
   Dan rijst de vraag: enzovoort enzovoort enzovoort enzovoort?

   Tja hopelijk zien ze in het ivoren “torentje” niet op ons achthoofd zijn gevallen en heel goed inzien wat er speelt

  3. Loki.
   Onze koning en koningin hebben afgelopen weekeind onze redders van 40-45 nog bedankt en een krans gelegd in de UK.
   Telkens als ik dat soort schijnheiligheid zie krijg ik een onbehaaglijk gevoel.
   Onze koning zijn vader was een Duitser en de opa van hem ook en beiden hebben bij de Duitse strijdkrachten dienst gedaan wat bij mij de vraag oproept in hoeverre een herdenking als afgelopen weekeind gemeend is en wat zijn gedachten waren.
   Als ik dat dan verder doortrek en zie dat zijn moeder aandelen bij grote multinationals heeft en wetende dat juist die gasten Hitler ondersteund hebben dan kan ik geen andere omschrijving bedenken als schijnheiligheid.
   Loki ze weten donders goed waar ze mee bezig zijn ook Mark Rutte en een ommekeer zal je dan ook niet van hen zien ben ik bang.
   Het probleem is dat de meeste Nederlanders te goeder trouw zijn en de waarheid nog niet zien want als dat wel zou gebeuren dan breekt hier de pleuris uit en mogen ze weer vluchten vrees ik.

  4. @ Arnold je hebt volkomen gelijk. Ken je deze al.

   Both Princess Juliana and Prince Bernhard, were good friends with Gerhard Fritze the founder of the de Hollandsche Koopmansbank(HKB present SNS REAAL). Fritze was the representative of IG Farben in the Netherlands. The daughter of the Dutch Queen Wilhelmina, was reportedly arranged by Gerhard Fritze, also relative of NW7’s chief, Max Ilgner.  Bernhard invited prominent Nazi’s on his marriage with Juliana where the Hitler salute was done (see picture below). Shortly before his marriage in January 1937, Bernhard personally arranged with Hitler for the return of the, by the Gestapo, confiscated passports of his bridesmaids.

   How Queen Wilhelmina of the Netherlands, niece of Nazi, Duke Charles Edward of Saxe-Coburg and Gotha 1(video) 2(video) collaborated with the Nazis (Click on the document)  (VN: Please note that the Queen of England today is a decendant of the above mentioned Saxe-Coburg and Gotha.   Because it was German sounding, the familiy changed their name to Winsor in 1919 to make it sound more British.)

   Komt van een buitenlandse website welke zeer goed is onderbouwt met allerlei verwijzingen en documenten. Wat daar nog meer instaat zal je haren overeind doen rijzen.

  1. Mooi stukje Imke. Dit zijn en waren de heldere lichtpuntjes in een grote blijkbaar onontwarbare kluwen wol dat politiek heet. Energie, je zal er maar te kort aan hebben en niet verder willen denken wat nog meer opties kunnen zijn naast de reguliere. Ik zag van de week een reportage (kan hem even niet terug vinden) over Thorium. Een aantal jaar geleden had ik op een andere website dit ook aangeprezen als redelijk tot goed alternatief aangezien ze in de jaren zeventig de foute keuze hadden gemaakt tussen thorium en uranium. De rest is bekend…
   http://nos.nl/artikel/2030739-is-thorium-een-alternatief-voor-uranium.html
   Vroeger kon je nog een feestje bouwen rond de oliecrisis, ook de humor is verdwenen en is haat in de plaats gekomen.
   https://youtu.be/3zM5IsUIhEM

  2. Tegenwoordig is bijna alle beleid gebaseerd op rijkdom voor een bepaalde groep te vergaren.
   Kleuters krijgen niet meer de mogelijkheid om kind te zijn en met speelgoed te spelen of buiten te spelen.
   Zij moeten als het aan Dekker van onderwijs ligt al op drie of vier jarige leeftijd Engels leren terwijl ze nog niet eens fatsoenlijk Nederlands spreken en begrijpen.
   Ook wordt door de strot geduwd dat ze met tablets en computers zo vroeg mogelijk bekend gemaakt worden en daar mee leren omgaan.
   Al het onderwijs lijkt gebaseerd te zijn op het klaar stomen van mensen om ze volledig (en alleen maar in te kunnen zetten voor bedrijven waar de CEO,s alleen profijt van hebben).
   Alles wordt doormiddel van computers gedaan maar daardoor wordt het zelfstandig denken en zelfredzaamheid wel aangetast.
   Als ooit de stroom uitvalt en er geen andere voorzieningen voor stroom zijn zullen velen niet weten wat te doen omdat het ze simpel weg niet is bij gebracht.

 4. Make with text balloon three identical drawings to philosophise on -for everyone:
  @1 @2 @3
  1. I am Muhammad.
  2. No. I AM Muhammad.
  3. No. I AM the REAL Muhammad.
  One of these drawings is of Muhammad “The Prophet”.
  The other two are imposters.
  a. Which one will cause -certain?- Muslims to kill people?
  b. Who would agree, ..why? – Would you?
  c. Why should I respect such people? – Would you?

  _voor leuk gesprek op blog, feestje, vliegveld, vakantie, Binnenhof, AZC, demo, met politici, politie, OM, COA, journalisten, gasten ea

  1. Is Powned niet Telegraaf? Werkt Karskens niet voor de commercieelen? En die zouden dan weten waar de klepel hangt? Een kliek van Amerika aanhangers. Ze hoeven alleen maar te zeggen wat hen verordoneerd is voor een flinke zak geld, alleen maar angstgevoelens aan blazen. Die brul apen zijn dan wel langzaam en op slinkse wijze de publieke omroep binnengeslopen, dat wil nog niet zeggen dat we ze serieus nemen.

 5. Wat betreft de kritiek op journalist Karskens, hij schrijft voor The Post Online, misschien kun je hem zelf eens een berichtje sturen.
  Weet je Guido, mensen zoals Karskens worden niet meer uitgenodigd door Pauw en al die linkse propagandakanalen omdat hij wel weet waar inmiddels de klepel hangt. Misschien zou je eens een interview met hem kunnen houden. Het is tegenwoordig niet meer mogelijk om je kritisch uit te spreken tegenover de invasie van de migranten, want dan ben je meteen een rascist of een nazi. Menig Nederlander slaapt nog, laat zich nog steeds in slaap sussen door de propagandamachines van linkse omroepen, gelukkig worden steeds meer mensen min of meer wakker en velen zijn tegen de komst van deze gelukszoekers. Dit land wordt afgebroken, kapot gemaakt, bezuinigen op gezondheidszorg, ouderenzorg, meer en meer belastingen gaan betalen, omdat ik toevallig deze tsunami moet betalen, ik heb ze niet uitgenodigd, jij wel?.Mede dankzij Sorros en compagnons van de NWO, is deze invasie op gang gekomen, met dank aan Merkel en haar NWO vrienden wordt doelbewust Europa vernietigd, dit komt nooit meer goed Guido. Volgend jaar komen er geheid aanslagen, in geheel Europa, de slapende cellen in de azc’s, bewapend, worden wakker en dan is het hek van de dam in alle landen.
  Ik vrees burgeroorlog, de tweespalt in de samenleving is er al, net zoals in WO2 zullen de nsb-ers de kant kiezen voor de moslims, dat is nu al gaande, weg sussen kan niet meer, maar als het uur U is aangebroken, en die gaat komen, dan breekt de hel los, want dat is nu precies de bedoeling van de NWO, chaos creëren, hoe meer chaos en ellende, des te sneller kan militair worden ingegrepen en kan de start van agenda2030 worden uitgerold, die is inmiddels al lang gaande, maar men heeft het spel nog steeds niet door!
  Ik heb diep respect voor Udo Ulfkotte die een boekje open doet over de de omgekochte journalisten, zoals ook daar zijn Pauw, Nieuwkerk en Tan en nog meer van die prietpraat programma’s. De tijd zal het ons leren, maar als dit kabinet nog steeds IS strijders de hand boven het hoofd houdt, die zich vertoeven in de AZC’s, waarvan mening slachtoffer een melding heeft gedaan, wordt allemaal weggewuifd, waarin kindbruiden worden toegelaten, dan gaan er binnenkort rare dingen gebeuren in dit land, het broeit in dit land, zodra er de eerste aanslagen zullen plaatsvinden, dan wordt het hommeles in dit land, gaat het net zo als in Zweden, Duitland, Oostenrijk.
  Islam = onderwerp,een 1400 jaar oude haatzaaiende religie, onder aanvoering van een pedo profeet Mohammed, de sharia moet ingevoerd worden in Europa en Erdogan zal ons daarmee een handje helpen.
  Lees: EJBron, gewoonnieuws.nl, gewoonnieuws.com, ex-moslims.nl die een boekje open doen over wat er allemaal speelt in Europa, hartverscheurend en een minachting voor alle inwoners van geheel Europa.
  Maar…wie niet horen wil, zal, helaas moeten voelen….!

  1. Goed geschreven stukje Freedom!
   Arnold is bijna wekelijks te gast bij Powned nieuws, d e enige echte omroep die met korte omhaal de feiten laat zien/horen en met echt goede journalisten werkt, het is met het nos journaal zo iets als het zelfde met ” auto drop ” .. het zou VERBODEN moeten worden!
   Gelukkig ontwaakt Nederland beetje voor bedje, en er zullen heel wat stormen aan komen in de komende jaren die we idd te danken hebben aan de verkeerde en ziekdenkende leiders
   Volk is KUDDE en de kudde heeft l e i d e r s ch a p nodig is wat mij ooit op school werd geleerd, maar HET IS NIET ZO, ik ben de leider van mijn eigen ziel en ben van niemand en zeker niet van de achterlijke overheid die ons allemaal uitspeelt tegen over elkaar, en ook de de msm die denkt dat we alles nog maar geloven…. doei…
   DUS DAAROM ; POWNED ELKE DONDERDAG

   Groet Luna

  2. Arnold, je was ABN-AMRO vergeten die ze nog even in handen van de darkies willen geven. Lees de topic ‘Adieu, aandelenbeurzen’ van Ronald Jan Heijn nog eens. Maar ze gaan dus naar de beurs. Je blijft lachen om zoveel onnozelheid!
   Dat er maar snel een goed geldsysteem gelanceerd mag worden. Kan nooit lang meer duren. Jij kan vinden dat ik niet veel begrijp, maar jij hobbelt wel heel fanatiek achter een stel dwaallichten aan.

 6. Europa wordt het MIDDEN-WESTEN conflict!!

  Timmermans (EU) zegt het in feite zelf al in zijn toespraak gisteravond over de migrantenstroom “The Perfect Storm”.

  “Voor het eerst van m’n leven heb ik de gedachte dat het wel eens zou kunnen stranden. We zoeken meer de confrontatie dan dat we elkaar vasthouden.”
  Hoezo een Perfect Storm?????

  Om dan vervolgens anderen de schuld in de schoenen tracht te schuiven;

  In zijn toespraak verweet hij de gevestigde politiek geen goed antwoord te geven op de kritiek van populistisch rechts. Van die zijde wordt gesteld dat de burgers iets wordt afgenomen. De gevoelens van angst die worden aangewakkerd worden volgens Timmermans onvoldoende “geadresseerd”.

  Tja Timmermans schijnt ook al een geboren mystificateur te zijn.

  1. Loki.
   Timmermans heeft ook nu weer gedaan wat hem opgedragen moet zijn.
   In verband van MH 17 heeft hij ook al een beschuldigende vinger op gestoken door te doen of een seperatist een trouwring aan het stelen was terwijl die seperatist alleen maar alles verzamelde om de persoonlijke spulletjes in een doosje aan de nabestaanden terug te kunnen geven.(Ook heeft hij nabestaanden een rot gevoel gegeven door over zuurstofmaskers te beginnen).
   Wat ook vreemd is aan zijn verhaal is dat de EU telkens gepromoot heeft dat de grote toestroom aan migranten over heel Europa verdeeld moet worden(dan zijn ze namelijk overal aanwezig)zodat je weet als de pleuris uitbreekt overal ellende zal ontstaan.
   Op zich is dat al vreemd natuurlijk want als je geen raad weet met al die vluchtelingen lijkt het mij veel logischer dat je ze bij elkaar houd totdat je een oplossing hebt en ga je ze zeker niet verspreiden tenzij je andere bedoelingen hebt natuurlijk.

   Nog vreemder is dat van onenigheid tussen de Euro parlementariërs maar weinig naar buiten is gebracht(waarom en waarom juist op dit moment?).
   Ook Arie Slob van de christen unie gaat het zinkende schip al verlaten na 14 jaar in de kamer te hebben gezeten en een kabinet in stand te hebben gehouden dat alles kapot heeft gemaakt,maar hij krijgt wel een mooi baantje terug als dank namelijk directeur van een museum.
   Het hele vluchtelingenprobleem is simpel op te lossen ze hoeven namelijk alleen maar de VS Europa uit te schoppen en hun bemoeienis met meerdere landen eens tegen het licht te houden,maar dat zal nooit gebeuren omdat de EU het hulpstuk van de VS is die de zaken hier in Europa op vraag van de VS hebben geregeld en nu bijna al hun wensen zijn vervuld en de EU niet meer nodig is zal deze organisatie ophouden te bestaan en zoals Timmermans al heeft gezegd zullen de Europese landen de confrontatie weer met elkaar aangaan (met andere woorden oorlog tussen Europese landen zodat de VS een reden heeft om hier orde op zaken te komen stellen alleen zullen ze nu niet meer terug gaan maar de baas in Europa blijven simpel omdat de NWO dat zo geplant heeft).
   Dat verklaart ook waarom Rutte zich drukker heeft gemaakt om Coca Cola dan om het vluchtelingenprobleem want met TTIP en ISDS in het vooruitzicht weet hij ook wel dat zij hier de dienst gaan uitmaken en zo heeft hij zijn land verkocht in de hoop op een goede plaats bij de nieuwe heersers van straks.

  2. Maak je niet druk, ik begrijp dat het jou beter uitkomt als de boel goed escaleert maar de vluchtelingen kunnen terug. Heb je de laatste topic niet gelezen? ”Rusland bouwt opvangkampen in Syrie.” De meesten liggen binnenkort dus gewoon weer op een oor in hun Syrische bedje. Nogmaals, maak je niet druk. Totaal overbodig.

  3. Dit was ik nog vergeten ABN AMRO gaan ze ook nog even in handen van de elite geven waardoor Nederland een staatsbank verliest en het kapitaal naar de elite vloeit en wij zullen net als vele andere landen opgezadeld worden met het afbetalen van de schuld die bewust door de ECB en het IMF in samenwerking met de wereldbank gecreeerd is.
   U hoeft alleen maar te kijken naar de samen werking van deze instanties en u zult zien dat zij dat eerder ook al in andere landen hebben geflikt.
   Het probleem is alleen dat dit bewust opgezet is om Europa te laten doen wat de elite willen omdat we die schulden nooit zullen kunnen aflossen omdat alle grote staatsbedrijven van de hand zijn gedaan waardoor wij gedwongen zullen worden te doen wat zij eisen want waar moeten wij straks het geld vandaan halen als door toedoen van medewerkers van diezelfde elite(ook wel onze parlementen genaamd)alle sttatsinkomsten al in handen zijn van diezelfde elite?

  4. Faith.
   Ik begrijp dat jij niet veel begrijpt,maar maak je niet druk dat helpt toch niet bij jou.

  5. Arnold

   Dat heb je goed gezien. Ik ga er vanuit dat je weet wie hier straks de dienst uit maakt. Dat zal de VS niet zijn. Je kunt je dan ook weer afvragen of de “Kroon” dan ook weer het hazepad kiest net als aan het begin van WOII en dan weer het lef heeft terug te komen.
   Geheid als de beer komt zijn ze weg.

  6. Loki.
   Gisteren heeft iemand bij Rita Katz…even voorstellen een reactie gegeven met een verwijzing (punt 20.2).
   Als je dat bekijkt ziet het er inderdaad naar uit dat binnen afzienbare tijd zij die alles hebben bekokstooft en uitgevoerd hun biezen zullen gaan pakken en een veilig heenkomen zullen gaan zoeken.
   Putin heeft namelijk het lef om de bron aan te pakken en dat vinden velen niet leuk denk ik.
   Dus je kan gelijk hebben dat de kroon straks gaat beleven wat nu de vluchtelingen in de bootjes moeten doorstaan.
   En als het zover komt denk ik dat ze niet meer terug zullen komen deze keer.

 7. De plichtenleer. Islamologen beschrijven de islam eerder als een rechtssysteem dan een godsdienst, omdat in die gebieden waar de islam zich heeft kunnen vestigen als meerderheidsgodsdienst er nooit een dichotomie, tweedeling, heeft bestaan tussen religieus eschatologische (leer der eindtijd, de leer der uitersten) en ethische juridische aspecten.
  Maar repressieve, onderdrukte, samenlevingen bestaan al sinds het begin van de geschreven geschiedenis. De eisen en restricties van de heersers in deze samenlevingen zijn niet gebaseerd op de wil van God, maar op de door de religieuze leiders verkondigde ‘Wetten van God’. Deze zijn gebaseerd op hún vrees dat een volledige vrijheid de mens doet afwijken van het pad dat de ‘leiders’ voor hen hebben uitgestippeld. In feite zouden waarschijnlijk veel mensen een ander pad kiezen, om de eenvoudige reden dat ze er daar de voorkeur aan geven. Maar in een repressieve samenleving is geen ruimte voor persoonlijke voorkeuren.
  De Koran en de Hadith bevatten geschriften die zouden kunnen worden opgevat als een onderbouwing van ‘gedicteerde geloof- en gedragsregels’; Een religieuze plichtenleer!

  Maar mijn vraag is dan ook, welke leraar moet angst gebruiken om zijn studenten te overtuigen van de wijsheid van zijn leringen?

  http://www.millennium-visie.org/site/index.php/nieuwsbrief/182-deislam

  1. In Amsterdam heerste altijd een enorme dualiteit tussen de Orthodoxe en Portugese Joden, kijk naar hun aparte Synagoges.
   Met de Islam is het een graatje erger, tientallen sectes, en vijanden van elkaar.
   Door familie omstandigheden nu verwant met Mohamadaanse gelovigen, mijn beste ouwe vriend schoonvader van mijn dochter Amar, helaas overleden, nou ik kan ieder één zo’n vriend aanraden, trouwens de hele familie zit prima in elkaar, wat ik de Nederlanders zou wensen, is zo’n saamhorig familie, bij bijzondere gelegenheden zo maar 200 mensen bij elkaar overal van daan, ieder één doet zijn bijdrage, en er wordt gepraat en raad gegeven, en de persoonlijke gevoelens of geloven worden altijd buiten schot gelaten, heel wijs dat is ieder één zijn eigen zaak.

 8. Die Soros, gebruikt hele oude taktieken om zijn doel te bereiken, het begon in het begin van de 20 eeuw, door in mooie buurten van New York waar de mooie bruine bakstenen stoop huizen stonden, asociale huurders te introduceren, gingen de gegoede huurders op deloop, en zakten de huizen prijzen als een baksteen, Europese beleggers verloren hun vermogen en inkomen, de boy’s kochten dan nalles voor een appel en een ei, en zo ging dat door de hele US,
  nu gaan ze Europa naar de verdommenis helpen, en tegelijk ruimte scheppen om een groot Israel te scheppen, nou ja wij zijn er zelf bij, dus kunnen voor deze plannen een stokje steken.

  1. Het is de Age of Aquarius Jenne. Alles komt goed en de hippies wisten het. Dat het weer goed zou komen. Ze weten nu niet hoe ze de boel om moeten draaien, zo zitten ze ermee in hun maag dat iedereen nu ziet hoe het werkelijk zit. Niets blijft verborgen in het Licht. De photonbelt kunnen we dan niet zien, voelen, horen of ruiken, hij doet zijn werk in elk geval wel. Pastor Paul spreekt van de Christ Energie en zo is het maar net. Jezus is misschien terug in de vorm van hoge energieen die alle duister van de aardbol afblaast. We zien de grote positieve veranderingen voor onze eigen ogen gebeuren.

   https://www.youtube.com/watch?v=4nLaH-DIDv0

  2. Faith, letterlijk vertaald “gelovin in”, hippies zij je, nou wij mijn vrouw en vele vele anderen hadden het ons allemaal wel wat anders voorgesteld, “Woodstock” was en zou het keerpunt zijn, Janus Joplin song het ons voor, de Hopis voorspelden het, road 66 was minder romantisch met zijn vele doden, en Hotel California is alleen maar een illusie, generale Custers monument ligt ergens in Montana, de vele verlaten dorpen stadjes zijn dood, maar op de jaarlijkse dodendag, liggen op de meest afgelegen begraafplaatsjes toch bloemen, het huis van de Ned/US schrijver Feike Feikema is moeilijk te vinden, de huizen van Wright zijn inderdaad fantasties, In New York zijn alle Dokters, Tandartsen, Spychiaters Israelies gestemd, in de Hudson valley kom je veel herinnerigen tegen van Peter Stuyfesant, die is geboren in het zelfde dorp in Friesland als mijn grootvader, ouwe hippie hap, luister nog wel eens naar Peete Seegers, groet Jenne

  3. De hippies van vroeger vormen nu het establishment, met grote huizen en dikke auto’s. Als ze nog links zijn, dan stelt dat niet meer veel voor. Er is zo wie zo geen echt verschil tussen links en rechts (meer).
   Jaha, de meesten zijn goed terecht gekomen. Goeie ouwe tijd.
   En degenen die nog een beetje hippie zijn, daar schamen hun kinderen zich voor.
   https://www.youtube.com/watch?v=vf6QLi3C3B4

  4. Jammer Jenne, Pastor Paul legt het nog wel zo duidelijk uit wat faith precies is. Het is meer dan vertrouwen en meer dan geloven. Het is een soort innerlijk zeker weten wat je niet kan bewijzen. The bird that feels the light when de dawn is still dark, hoe gaat zo’n vogeltje dat bewijzen? Niet te bewijzen en niet uit te leggen maar Pastor Paul en ik hebben ons best gedaan. En ja die hippiebeweging werd ruw neergeslagen ten tijde van Reagan en Thatcher en veel hippies conformeerden zich maar aan de neoliberalen en de race om geld en aanzien omdat het niet anders kon, maar lang niet iedereen. Nu komen er steeds meer leugens en enorme wan-praktijken aan het licht en hoe er een valse voorstelling van zaken is gegeven, hoe we massaal misleid zijn. Dit gaat de cabal en zijn vetbetaalde en daardoor zelfverzekerde handlangers niet overleven. Die vetbetaalde handlangers kunnen de cabal geloofd hebben, ze kunnen ze vertrouwd hebben maar echt faith hadden ze volgens mij niet. De goede tijden komen er hoe dan ook aan en daar gaat het om.

  5. Ja Faith er komt steeds meer asn het licht, maar ik verbaas mij over de naiviteit van veel mensen die nog steeds alles geloven wat tijdens het 8 uur journaal wordt verkondigt.

 9. Het houdt mij wakker op het ogenblik, dat vind ik imo een veeg teken.
  Ik hoop dat het duits van de mensen die hier lezen voldoende is, want het is noodzakelijk om dit te lezen. Wrijf het zand uit de ogen en laat je schuldgevoel varen….
  Europa muss die Notbremse ziehen, um Schaden von der
  eigenen Bevölkerung und von den Zuwanderern abzuwenden!
  „Helfen bis es wehtut“, ist keine Lösung, sondern bedeutet
  für Helfer Überforderung, für Bedürftige Enttäuschung und
  für alle den sicheren Weg in einen großen Konflikt und
  Bürgerkrieg.
  http://lichtweltverlag.blogspot.nl/
  11. November 2015
  (2) EUROPAS BLINDFLUG IN DER EINWANDERUNGSKRISE + UPDATE, JJK

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.