Advertentie

Is Janet Ossebaard nog in leven..??


Is Janet Ossebaard nog in leven..??

2023 WantToKnow.nl/be

x

Het bericht dat Janet Ossebaard (56), de maker van de controversiële documentaireserie ‘The Fall of the Cabal’, naar verluidt door zelfmoord, zou zijn overleden, wordt steeds sterker. Het is vreemd, dat het niet officieel is bevestigd,  vooralsnog komt het bericht van nieuwsartikelen die circuleren op sociale media. Het is belangrijk om te weten dat deze informatie nog in ontwikkeling is en nog niet bevestigd is als een officieel overlijdensbericht. Hopelijk is het niet feitelijk gebeurd; Janet is een liefdevol mens, dat zich betrokken voelt bij de vrijheid van de mensheid en het welzijn van de Aarde.

Janet Ossebaard werd al enkele weken vermist wordt. Volgens haar partner Cyntha Koeter, ging het al een tijdje niet goed met Janet en een paar weken geleden vertrok ze met de mededeling dat ze zichzelf van het leven zou beroven.. Mensen kennen Janet als de vrouw die de afgelopen decennia het graancirkelfenomeen fundamenteel bestudeerde.

Ze kreeg vooral ook veel aandacht door haar documentaireserie, die ingaat op verschillende wereldwijde manipulaties, waarbij een globale elite betrokken is. De serie onderzoekt onderwerpen als mensenhandel, satanische rituelen en corruptie bij de overheid. Hoewel de documentaire een toegewijde aanhang heeft gekregen, heeft het ook kritiek en scepticisme gekregen van de mainstream media.

Het nieuws over de mogelijke zelfmoord van Ossebaard heeft een schokgolf door haar volgers en critici gestuurd. Velen betuigen hun medeleven en delen herinneringen aan haar werk. Het is echter belangrijk om dit nieuws met de nodige voorzichtigheid te benaderen totdat er meer bevestiging is. Er wordt door enkele betrokkenen ook gemeld dat er nog niets definitie is.. Enkele weken geleden vertrok Janet, zonder geld, zonder bezittingen, zonder hond, en zei dat ze een eind aan haar leven ging maken. Sindsdien heeft niemand meer iets van haar gehoord..!

The Fall of the Cabal
Ossebaards documentaireserie ‘The Fall of the Cabal’ werd populair, vanwege de diepgaande verkenning van geheime genootschappen en hun invloed op wereldgebeurtenissen. Het doel van de serie was volgens Ossebaard verborgen agenda’s en manipulaties van de machthebbers bloot te leggen. De serie kreeg een grote online aanhang, omdat kijkers de serie als een alternatief perspectief zien op wereldzaken. Ook wij van WantToKnow hebben een lezing met haar georganiseerd -in 2019- die volledig uitverkocht was. Zie de aankondiging hierboven. De documentaireserie kreeg echter ook te maken met veel weerstand.

Graancirkelonderzoekster Drs. Janet Ossebaard in 2011 bij een typisch fenomeen van de graancirkels: de knoop..! Een bijna niet door mensenhanden te maken ‘pluk’ graanhalmen.

Critici beweerden dat de beweringen in de documentaire geen geloofwaardig bewijs hadden. Maar de gerapporteerde zelfmoord van Ossebaard doet vragen rijzen over de tol die het maken van dergelijke controversiële inhoud kan hebben geëist van haar geestelijke gezondheid. De intense kritiek en het verzet waarmee ze te maken kreeg, kunnen hebben bijgedragen aan immense stress en emotionele spanning. Het is -nogmaals- echter essentieel om te wachten op officiële bevestiging en verdere informatie voordat we conclusies trekken.

Terwijl het nieuws over Ossebaards overlijden zich blijft ontvouwen, moeten zowel haar volgelingen als critici nadenken over haar controversiële werk en de impact die het had op het publieke debat. Over de nalatenschap van ‘De val van de Cabal’ zal ongetwijfeld gedebatteerd worden, sommigen zien het als een moedige poging om verborgen waarheden bloot te leggen en anderen doen het af als ‘ongefundeerde samenzweringstheorieën’. Ongeacht iemands perspectief op haar werk, is het belangrijk om dit nieuws te benaderen met gevoeligheid en respect voor Ossebaards dierbaren.

De gerapporteerde zelfmoord van iemand is een belangrijke tragedie en het benadrukt het belang van bewustzijn en ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid in de samenleving. Concluderend, de gerapporteerde dood van Janet Ossebaard, heeft velen geschokt en bedroefd achtergelaten. Maar haar partner Cyntha schrijft op Telegram dat er ‘wilde verhalen over Janet de ronde doen’. “Geloof dit alsjeblieft niet! Janet is vermist en ik heb nog niets van of over haar gehoord. Ik trek daar zelf verder geen conclusies uit en vraag jullie datzelfde te doen.”

Terwijl dit verhaal zich verder ontwikkelt, is het vanzelfsprekend cruciaal om de officiële bevestiging af te wachten en de privacy van haar familie en vrienden te respecteren tijdens deze moeilijke tijd. Wij wensen hen veel sterkte in deze onzekere tijd.

* * *

5 gedachten over “Is Janet Ossebaard nog in leven..??

 1. Een vriend stuurde -naar aanleiding van dit bericht- de volgende mail aan ons adres:

  Ik las je artikel over Janet. Ik schrok ervan. We weten helemaal niets omtrent de verdwijning van Janet. Dat Janet mogelijk zelfmoord zou hebben gepleegd, is door Cyntha in de wereld gezet en als je de berichten die Cyntha zelf op de Fall Cabal heeft geplaatst, onder elkaar zet, krijg je een raar beeld. En Janet was niet depressief.
  Tenslotte: waarom saboteert Cyntha pogingen van familie om Janet te gaan zoeken?
  Er klopt iets niet.’

  1. Dit is een triest bericht Senjetsu. In ieder geval bedankt voor het delen. Ik heb Janet een paar keer mogen ontmoeten en was onder de indruk van haar sprankelende aanwezigheid. Laten we hopen dat ze nu vrede en rust gevonden heeft.

 2. Arend, er blijken nog veel vraagtekens te zijn over de berichtgeving van haar overlijden, hopelijk onterecht. Persoonlijk heb ik Janet niet gekend, wel veel mee gelachen als facebookvriend. Ze heeft een legacy achtergelaten, dat is een feit. Ik kan haar aanwezigheid vreemd genoeg nog voelen.

  1. Er zijn idd een aantal opties nog.. Bijzonder dat er niet meer is bekend gemaakt.
   1,5 mnd al verdwenen en dan ‘ineens’ en bericht van overlijden..
   Wellicht ook ondergedoken..?
   We berichten snel als we wat ‘zeker’ weten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.