Advertentie

08-12-2008 -> 15 jaar WantToKnow-podcast..!


*

NieuweTijdPodcast : BlikOpDeMaatschappij.nl

* * *

08-12-2008 -> 15 jaar WantToKnow-podcast..!

*

Sinds het jaar 2020, voor velen de coronatijd, zijn er veel alternatieve media bijgekomen in Nederland. Een grote golf aan bewustzijnsgroei kwam op gang, met vooral aandacht voor collectieve maatschappelijke ontwikkelingen, bij zaken als vaccinaties, klimaat, politiek en spiritualiteit. Ogenschijnlijk is het wellicht voor velen een nieuwe beweging, maar toch waren er al alternatieve media in Nederland die in een eerdere golf voor de muziek uit liepen. Zoals de site waar je nu bent.!

Guido Jonkers was al vroeg betrokken bij verschillende initiatieven en begon in 2008 samen met Tessa Koop de website WantToKnow.nl met alternatief nieuws. Op 8 december ging WantToKnow.nl van start, ‘de lucht in’, als tegenhanger van de Amerikaanse versie www.wanttoknow.info. In december 2023 bestaat WantToKnow.nl 15 jaar, en dus reden voor een feestje!

Guido was samen met zijn partner op bezoek in de NieuweTijd-Studio in Zwolle voor een feestelijk opname/uitzending met host Niels Lunsing. We keken samen terug op de beginperiode van WantToKnow en hoe de alternatieve media zich heeft ontwikkeld. Een podcast vol weetjes voor degenen die interesse hebben. Veel actuele zaken én interessante info uit het verleden komen voorbij, in een mooi gesprek tussen Niels Lunsing en Guido Jonkers. En laten wij het erop houden, dat we 15 jaar jong zijn..!

14 gedachten over “08-12-2008 -> 15 jaar WantToKnow-podcast..!

  1. Hey Guido.

    Gefeliciteerd met het 15-jarig bestaan van de site. In de begintijd van de site maakte het deel uit van een heel palet van verschillende alternatieve mediasites, waarvan Want to Know het langste is blijven bestaan. Bijzonder vond ik de poging tot krachtenbundeling van meerdere sites binnen een initiatief van Marcel Messing, Daarbij vonden er regelmatige bijeenkomsten plaats op een mooie plek in Noord-Brabant. Er werd overlegd over een gezamenlijke strategie en aanpak van thema’s die er speelden.

    Ik ben blij en dankbaar voor het feit dat ik al vrij snel vanaf het begin deel heb mogen uitmaken van de groeiende beweging die is ontstaan na 9/11. Met heel veel plezier en toewijding heb ik mijn bijdragen aan jouw site geleverd. Succes verder!

  2. Dag lieve harde werker, want dat ben je…..Hoe knap is het om iedere week weer nieuwe onderwerpen onder de aandacht te brengen. Wat een energie gaat daar in zitten. Van Harte gefeliciteerd. Op naar het volgende jubileum.XxxxJenny

  3. Guidoj gefeliciteerd met het 15 jarig bestaan van WTK.
    Ik hoop dat je het nog lang mag volhouden al zie ik wel dat zij die graag de waarheid willen verbergen alle moeite doen om dergelijke sites te blokkeren of te verwijderen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.