Advertentie

Wereldwijde HPV-vaccinaties in steeds meer landen stopgezet!


Botte leugens blijken het te zijn. De informatie die de overheid, meneer Coutinho en het reclamebureau van de overheid op dit moment verspreiden in Nederland over HPV-vaccinaties!!

We hebben het hier al eerder gemeld. Er zijn wel degelijk doden gevallen. Wat volgens ons wat anders is meneer Klink, dan wat pijn van de injectienaald, in het gebied waar geprikt is..!!

1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!? Gemanipuleerd door de angst van haar ouders, of haar favoriete tijdschrift 'CosmoGirl'? Zeg het maar?!

Het onderstaande bericht plaatsen we hier integraal en is afkomstig van Paul Engels. Dank daarvoor Paul. Zo zijn er veel mensen als Paul, die gewoon zien dat deze krankzinnige HPV-tanker gewoon tegen de rotsen loopt. Nooit had mogen wegvaren, in de eerste plaats!!

Het wordt hoog tijd, dat de Nederlandse regering. ALLEEN AL O.B.V. DIT BERICHT, het hele HPV-vaccinatieverhaal stopt. Totdat duidelijk is, wat hier aan de hand is..!!

* * * * * * *

X

Wereldwijde HPV-vaccinaties in steeds meer landen stopgezet!
X

Een aantal dagen geleden is het HPV(baarmoederhalskanker)-vaccinatie programma in India stop gezet na de dood van 4 meisjes!
De Indiase Raad voor Medisch Onderzoek (ICMR) heeft de staten Andhra Pradesh en Gujarat opdracht gegeven om met ingang van heden onmiddellijk te stoppen met het HPV-baarmoederhalskanker controle vaccinatieprogramma voor meisjes in deze staten.

Ook het land Bhutan heeft onmiddelijk het HPV-vaccinatie-programma stop gezet: zie HIER dit bericht

Ook in de VS wordt er opgeroepen om te Stoppen met de HPV-vaccinaties: HIER

In Nederland worden meisjes van 12-17 jaar op het moment nog steeds opgeroepen om zich te laten vaccineren met datzelfde HPV-vaccin…

Het reclamebureau dat de rijksoverheid in Nederland inschakelde om HPV-vaccinatie te verkopen, deed uitermate eenzijdig werk. Onvolledig informeren is naar ons idee een misdaad, wanneer het gaat om gezondheid.. (klik op het plaatje voor een link naar deze site, met 'de juiste informatie over HPV'...!)

Aanleiding voor de oproep in India, is het feit dat tijdens het uitvoeren van een testprogramma bij 14.000 meisjes door de farmaceutische firma’s Merck en GlaxoSmithKline een heftige controverse is ontstaan naar aanleiding van het grote aantal gemelde ernstige gezondheidsklachten tengevolge van de inentingen.

Zo klaagden bv. honderdtwintig meisjes na de vaccinatie o.a. over maagstoornissen, epileptische aanvallen, ernstige hoofdpijn en vervroegde menstruatie. (Dat is dus wat anders dan een beetje last van de prik in de arm..!!)

Kortgeleden werd zelfs de dood van vier meisjes gemeld. Maar pas nádat een groot aantal publieke organisaties, waaronder gezondheidsnetwerken, medische professionals, mensenrechtgroepen en vrouwengroepen gezamenlijk een persconferentie georganiseerd hadden om protest aan te tekenen tegen het hun inziens geheel onethische HPV-vaccinatieproject in Gujarat en Andhra Pradesh, liet de directeur-generaal van de Indiase Medische Onderzoeksraad (ICMR) dhr. V.M. Katoch weten dat het project onmiddellijk is gestaakt in afwachting van nader onderzoek.

De heer Katoch verklaarde: “Er kan geen compromis zijn indien ethische overwegingen geschonden zijn door een niet tot de overheid behorende organisatie of farmaceutische firma. De regering is er helemaal voor de mensen, en echt wezenlijke zaken moeten aangepakt worden.”

De protesterende organisaties hebben ook een brief laten circuleren waarin documenten van de farmaceutische fima’s worden geciteerd die duidelijk valse uitspraken doen over de veiligheid, doeltreffendheid en de duur van de werking van deze vaccins.

Zo werd o.a. aan meisjes en moeders in de HPV-brochures die behoorden bij dit testprogramma verteld dat het vaccin levenslange immuniteit zou geven, dat er slechts geringe bijwerkingen zouden zijn, zoals koorts of huiduitslag, en dat het geen invloed zou hebben op de toekomstige vruchtbaarheid van de meisjes. De feiten laten nu echter een geheel andere realiteit zien.

Ouders en healthofficials hebben ook gewezen op het schandalige feit dat in dit o.a. door de Bill en Melinda Gates Foundation gesponsorde vaccinatietestproject geen enkele medische begeleiding en opvang aan de meisjes wordt aangeboden, terwijl dit project uitgevoerd wordt op het platteland in een afgelegen (armoedig) gebied, waar zelfs geen minimale gezondheidsfaciliteiten aanwezig zijn. (Bron: HIER)

Er is genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die het RIVM en consorten aan het denken zou moeten zetten.. Is er een blind geloof in vaccinaties? Of spelen er mega-miljarden-belangen??

In hun brief die zij gericht hebben aan de Minister voor Gezondheid en Familiewelzijn, wijzen de protesterende organisaties er tevens op dat het er sterk op lijkt dat de farmaceutische firma’s Merck en GlaxoSmithKline feitelijk stiekem een Phase IV klinisch testprogramma uitvoeren onder het mom van een ‘project’.

Verder maken zij in deze brief gewag van de schokkende overtreding in dit project van alle ethische regels:

“Het is zonder twijfel het ernstigste geval van het schenden van mensenrechten, wanneer jonge meisjes moeten sterven omdat ze deel hebben genomen aan een door de staat aanbevolen experiment, dat is opgezet door een privébedrijf dat op winst maken is gericht”, aldus de schrijvers van deze brief (zie bijlage).

Voor het uittesten van de HPV-vaccins op meisjes tussen de 10 en 14 jaar oud in India werden de toestemmings-papieren voor honderden meisjes door een beveiligings-medewerker van hun school ondertekent terwijl ouders en meisjes van niets wisten!: zie HIER dit bericht..

Bronnen:

DNA-India HIER

Todaynews India HIER

Artikel van de Amerikaanse Dr. Mercola over het stop zetten van de HPV-vaccinaties in India: HIER

Het Persbericht dat het Ministerie van India hierover heeft uit gedaan op vrijdag 16 april j.l.:  HIER

Zie ook een eerder bericht hierover van 7-04-2010 op de Examiner-site:  HIER

Wil je nou eens goed weten hoe het zit, lees (over) het boek van Désirée Röver HIER op WantToKnow,
of kijk naar dit voortreffelijke werk van Mike Adams, klik hieronder
.

The Great HPV Vaccine Hoax Exposed

38 gedachten over “Wereldwijde HPV-vaccinaties in steeds meer landen stopgezet!

 1. Het is toch ongelofelijk dat een reclamebureau namens de overheid campagne voert met feitelijke onjuistheden.
  Prominent staat bovenaan de site: Laat je inenten tegen baarmoederhalskanker.

  Wat een bananenrepubliek

 2. ‘Overal ter wereld stop gezet?’ eerlijk gezegd ik vind de titel ‘misleidend’. het is niet overal ter wereld stop gezet!
  alleen in die genoemde landen te lezen in het artikel!

  We moeten er voor waken dat wij niet dezelfde technieken gebruiken als de huidige ‘machthebbers!’

  Het publiek moet tot vervelens toe vragen gaan stellen aan alle mogelijke instanties die er mee te maken hebben, en ja ik weet het is een zeer frustrerend karwei, omdat men ‘genegeerd’ wordt door de diverse ontvangers van de mails of een ‘niets zeggend’ antwoordt terug krijgt. Maar niet te min gewoon doorzetten en in je achterhoofd houdend dat er velen mensen zijn die ook ‘iets’ doen en ook dezelfde machteloosheid en frustraties ervaren.

  Veel inspiratie en zonnige krachtvolle momenten toegewenst.

  1. Madeliefje, ik wil je danken voor je scherpe opmerking; je hebt in mijn ogen helemaal gelijk. De kopregel heb ik meteen veranderd. Ik hoop dat deze wel duidelijk weergeeft waar het over gaat! DANK!

 3. Okok.. well het is niet overal ter wereld stopgezet maar het lijkt me zonneklaar dat als er meiden overlijden naar aanleiding van deze vaccinatie er nader onderzoek moet plaatsvinden. We lezen 4 meiden maar wellicht horen we maar de helft zoals gebruikelijk. Vaak doen de farma bedrijven er alles aan om de doodsoorzaak niet in verband te brengen met het vaccin.

  1. Het zijn 6 meisjes. Officieel zij ze overleden, door zelfmoord, vergifteging, verdrinking, slangebeet.

   De vaccins of Batches daarvan zijn wel vaker van de markt gehaald. Vorig jaar in Spanje nadat twee meisjes accuut naar het ziekehuis moesten gelijk na hun vaccinatie. Het duurde maar even en toen kwam het bericht dat het niets met het vaccin te maken had. De meisjes zijn nog niet weer opgeknapt en behalve die 2 zijn er meer met ernsige bijwerkingen in Spanje.

 4. Gistermiddag was er op TV ook een stukje over op nederland 2 waarbij het er echt zo dik bovenop lag dat het verstandig is. Ook de complotters werden even aangehaald en uiteraard belachelijk gemaakt. Er werd zelfs gemeld dat je je informatie “natuurlijk nooit van internet moet halen”…

 5. Persbericht van vandaag.

  HPV Vaccine Kills 16-Year-Old Girl Lawsuit Alleges

  A lawsuit filed in the U.S. Federal Court of Claims this week alleges that the HPV vaccine Gardasil caused the death of a 16 year old Missouri girl.

  Englewood, NJ (PRWEB) April 21, 2010 — A lawsuit filed in the U.S. Federal Court of Claims this week alleges that the HPV vaccine Gardasil caused the death of a 16-year-old Missouri girl. Gardasil is a vaccine used to prevent the transmission of a sexually transmitted disease called human papillomavirus (HPV). Controversy regarding the safety of Gardasil surrounded the vaccine since its FDA approval in 2006 and continues to be the subject of intense debate.

  Lees hier verder.

  http://www.prweb.com/releases/2010/04/prweb3901534.htm

 6. eigenlijk is het alleen stop gezet in india, in Bhutan was het gepland voor 5 mei en dus uitgesteld ,

  in meerdere landen word door tegenstanders opgeroepen tot stopzetten van vaccineren, maar dat is wat anders dan daadwerkelijk stoppen.

  15 April, 2010 – The drug regulatory authority (DRA) has written to the department of public health (DoPH) to halt the launch of the human papillomavirus (HPV), which was scheduled to go nationwide on May 5.

 7. D.C. City Council Hears About HPV Vaccine Risks
  Posted: 4/22/2010 10:31:47 PM

  On April 21, 2010, NVIC President Barbara Loe Fisher and NVIC Director of Research & Patient Safety, Vicky Debold, PhD, RN, testified about HPV vaccine risks at a Washington, D.C. City Council health committee budget hearing. For two years, NVIC has testified to urge funding of education programs in D.C. so parents can make fully informed choices about HPV vaccination, including the right to opt-out of a 2007 D.C. law requiring all sixth grade girls to get three HPV shots.

  Parents, Health Professionals Testify

  Emily Tarsell, whose daughter, Chris, died suddenly in 2008 following Gardasil shots, testified along with District of Columbia parents, health care professionals and HPV vaccine choice supporters, including Vanessa Dixon, Dr. Paul Levine, Chris Nidel, Brigette Rouson, Kea Taylor, Peter Tucker, Dr. Tilli Williams and others. They were aggressively questioned by the Chair of the Committee on Health, attorney David A. Cantania, who was sponsor of the Human Papillomavirus Vaccination and Reporting Act of 2007.

  [……………]

  “Chris began to develop symptoms of various kinds but, because we were never told of any adverse side effects related to the vaccine, we viewed each symptom in isolation. We never got the big picture before it was too late,” said Tarsell. “Mounting evidence suggests that she died from an autoimmune response to the vaccine, and she is not alone.”

  She went on to describe other girls who have died after Gardasil vaccination: “Another young lady, Megan, died suddenly while taking a shower, as did 13-year old Sparkyl. Jessica collapsed and died in her bathroom. Amber collapsed with seizures in the parking lot on her way to work; she died in the hospital seven days later. Both Santana and Jasmine, like Chris, were found dead in their beds. What did these wonderful, healthy girls have in common? They all died shortly after receiving Gardasil and cause of death was undetermined.”

  http://www.nvic.org/NVIC-Vaccine-News/April-2010/D-C-City-Council-Hears-About-HPV-Vaccine-Risks.aspx

 8. HPV-vaccinatie in India
  Er gaat een bericht op het internet rond met de titel: India stopt HPV-vaccinatie na de dood van vier meisjes. Het gaat in dit bericht over een HPV-onderzoeksproject van de overheidsorganisatie the Indian Council of Medical Research (ICMR) in samenwerking met de organisatie Program for Appropriate Technology in Health (PATH). Enkele farmaceuten (Merck Sharp and Dohme and GlaxoSmithKline) hebben hiervoor vaccin gedoneerd. Het betreft echter geen HPV-vaccinatieprogramma. In de berichtgeving wordt gesuggereerd dat er vier meisjes zijn overleden door de HPV-vaccinatie. Uit onderzoek blijkt dat er echter geen verband tussen het overlijden en de vaccinatie te zijn. Hierover is onlangs in het wetenschappelijke tijdschrift British Medical Journal (BMJ) gepubliceerd.
  Publicatiedatum: 09 apr. 2010

  1. Lucky You Gait, het vaccin is er in de toekomst ook voor jouw.

   Luister maar naar deze mevrouw. De keuze is ook niet erg moeilijk lijkt het. Tien dollar uitgeven aan een vaccin of duizenden aan ziekenhuisrekeningen.

   Wel erg gek dat zoveel meisjes toch alsnog ernstig ziek zijn na die prkken en ouders toch opgezadeld zijn met duizenden dollars aan rekeningen.

   http://www.ktsm.com/news/hpv-vaccine-recommended-for-men

   (zet jij volgende keer ook een linkje naar de bron)

  2. @Gait,
   Ik ken deze 4 gevallen niet maar wat je tegenwoordig ziet is dat als een verband met vaccinatie niet bewezen kan worden, en dit is trouwens ook heel moeilijk te bewijzen, de persberichten (die overgetypt zijn van het persbericht die het RIVM plaatst) dan al snel schrijven dat er GEEN relatie is met vaccinaties. We praten over biologische processen dus je kunt de rol van vaccinaties veelal niet uitsluiten.
   Als een baby na vaccinatie last krijgt van stuipen of epileptische aanvallen heet het al snel dat die slechts uitgelokt zijn door vaccinaties, ik geloof er geen h.. van. Men kan er niet meer omheen dat prematuren soms last hebben van apneu na vaccinatie (ze liggen immers aan de monitor en de klachten kunnen overigens weken aanhouden) maar als een oudere baby overlijdt aan apneu dan ligt het aan alles (meeroken etc. ) behalve aan het vaccin.
   Met andere woorden, ik neem al die berichten dat vaccins helemaal niets te doen hebben met de sterfte met een korreltje zout. Het zou kunnen, maar het zou ook niet kunnen.
   Ik ben van plan om in de toekomst een diepgaande studie te maken naar de bijwerkingen want als het over vaccinaties gaat dan laat de pers zich vrijwillig voorlichten door het RIVM en dan weet je dus dat je voorgelogen wordt.

  3. Het gemene van vele ‘smerige spelletjes’ die gespeeld worden, zeker door Big Pharma, is het volgende.
   Eerst wordt met een boel gelobby, smeergeld en beïnvloeding van onderzoeksmethodiek, onderzoekers zelf en keurende overheidsambtenaren, een diploma gehaald voor een medicijn of behandeling. Vervolgens, en daar zijn vele bewijzen van, krijgt een farmaceut, op basis van flinterdun bewijs, zoals bij HPV-vaccins, een diploma.

   Vervolgens is het/een medisch product dus ‘onschendbaar’..!!! Met andere woorden, het is goedgekeurd, en ‘men’ moet van goede huize komen om het medicijn weer terug te brengen naar dáár waar het hoort. In de altijd-ter-discussie-bank.

   Maar nee hoor, geen discussies over een reeds goedgekeurd product. Wat we WEL doen? Dit: we draaien het vervolgens om… Idiotie ten top! De consument, de argeloze burger mag het gaan bewijzen..

   ‘Bewijs maar dat het aan het product ligt’, of ‘Er kunnen zoveel andere oorzaken zijn, dan het product’. Zelfs als het zo ongelooflijk voor de hand ligt, mag je nog niet concluderen dat het het product is dat niet heeft gedeugd, er onverwachte bijwerkingen opgetreden zijn, of iets dergelijks..
   De gewone burgerlogica, geldt dus niet meer. Het moet ineens allemaal wetenschappelijk ’tegen-bewezen’ worden.. Een gedrocht is geboren, inclusief de people’s die hier furore mee maken, de mannen (vooral!) met de hakken-in-het-zand. De mensen die niet toe willen geven, dat ‘hun’ wetenschap er weleens naast zou kunnen zitten; dat zij al die tijd op een verkeerd paard hebben gewed.. Alsof er verdorie ‘goed’ en ‘fout’ bestaat in deze wereld..!

   Ik noem dat ‘de omgekeerde bewijslast’.. ‘Bewijs maar dat het aan het product ligt’..
   Dit is ook het geval bij zoiets schadelijks als straling. Electro Magnetische Straling. Dát het schadelijk is, is bewezen, geen discussie daarover. Maar het gaat over de ‘mate van blootstelling’ aan deze schadelijke straling..

   Vervolgens wordt de verantwoordelijkheid bij de ‘argeloze burger’ neergelegd, om het niveau van straling, waaraan hij/zij de hele dag blootstaat, bij te houden. Hoe die dat doet, die brave burger, is zijn probleem..!

   En dat alle apparatuur inmiddels EMP uitzenden is bekend, maar hoeveel dat allemaal opgeteld voor invloed heeft, is verder nog niet onderzocht; daar zijn ‘ze’ druk mee bezig. Wat een kolder.. Hoe kun je dit dan als burger..!!!!
   Op elk apparaat staat de EMP-uitstoot, dus dan je moet je het dan maar optellen? Alle apparaten bij elkaar, als argeloze burger…? DECT-telefoons, mobiele telefoons, WiFi-huiscomputers, alle deze apparaten van de buren, de draadloze spelcomputers.. De masten buiten. TV-masten, mobiele telefoonmasten, en noem het maar op.

   Kortom, zoek het lekker zelf uit, hoor je de overheid denken.. ‘Als ik hieraan begin, dan is het einde zoek’..

  4. Wat ik heel schrijnend vind en waar mensen meestal niet bij stil staan wordt, is dat de kinderen die wel bijwerkingen hebben, niet serieus genomen worden.

   Of er wordt aan allerlei andere oorzaken gedacht, met de bijbehorende verkeerde medicijnen, of het wordt als psychish afgedaan zonder goede behandeling.

   De Gardasilmeisjes zijn oud genoeg om aan te geven waar ze last van hebben, maar een klein kind niet.

   Door de constante ontkenning worden de slachtoffers nog eens extra gepakt.

 9. “My daughter did not commit suicide. She did not consume poison,” Nageshwara says firmly. “She had started having fits after the vaccine. She told us, so did the hostel supervisor. The hospital officers are lying.” Dr R Balasudha, a paramedic at the PHC in the Narshapuram block under which Anjupaka village falls, adds: “Sarita was not dead when she was brought to the PHC. She did not consume any poison. She was having severe bouts of epileptic attacks and was very, very sick.”

  Sarita’s hapless parents learned of a similar death on August 30 last year in Yerragattu village, 60 km from Bhadrachalam. Another 13-year-old, Sodi Sayamma, had died there, with doctors calling it a suicide. But Sayamma’s parents, also farm labourers, said their daughter had not consumed poison or hanged herself. In both cases, the PHCS confirmed the girls had not consumed poison and referred the cases to the Bhadrachalam area hospital. Interestingly, the PHCs – one in Gowrideviteta block covering Yerragattu village and another in Narshapuram block – were responsible for administering the vaccine for the Human Papilloma Virus (HPV) in these villages.

  http://pakistanpal.blogspot.com/2010/03/cervical-cancer-bazaar.html

  Het gaat on 4 meisjes die Gardasil gehad hebben en 2 meisje die Cervarix kregen.

  Bij de twee meisjes die na Cervarix overleden zijn staat bij beide in het VAERS rapport: An autopsy was not performed.

 10. Eigenlijk hoort dit niet thuis bij de hpv maar toch de moeite van het vermelden waard:

  Artsen in Australië hebben opdracht gekregen om te stoppen met het geven van seizoensgriepvaccin aan jonge kinderen nadat 44 kinderen uren na geïmmuniseerd te zijn ziek werden.

  De anderszins gezonde kinderen, allemaal jonger dan vijf, leden aan koorts, braken en koortsstuipen na het krijgen van de vaccinatie. Meer dan 20 werden opgenomen in het ziekenhuis en ten minste één kind is ernstig ziek.

  http://www.zaplog.nl/zaplog/article/tientallen_australische_kinderen_ziek_door_griepvaccin

  1. @Ellen , ik heb begrepen dat het om een mix ging van het seizoen griepvaccin en Mexicaanse griep.

   Ook belangrijk, opkomst HPV vaccinatie wederom laag. Waar ik mij wel over verbaasde dat het aantal doden in Nederland volgens een artikel in de Telegraag ineens met 100% is gestegen. Werd er tot nu toe gesproken over 100 doden, nu zijn het er plotsklaps 200. Dat maakt het dan ook ineens tot een hoge mortaliteit………. 600 gevallen per jaar en 200 doden per jaar? Dat zou betekenen dat 33,33% overlijd na de diagnose baarmoederhalskanker.

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/6624769/__Weer_lage_opkomst_vaccinatie_meisjes__.html?sn=binnenland,buitenland

  2. @ Kritisch het is altijd al 200 geweest. Met het vaccinatie prgramma denken ze het naar beneden te kunnen brengen met 100 gevallen per jaar.

   Meer dan de helft van het aantal doden valt onder de groep die zich niet laat screenen of die niet weer terug komt na een afwijkend uitstrijkje. Dus met een uitgebreider screeningsprogramma zou hetzelfde bereikt kunnen worden.

   Maar we moeten hoe dan ook straks allemaal het HPV vaccin, er komt bijna dagelijks wel een nieuwe reden zij.

   Preventing HPV Might Lower Risk of HIV Infection in Men

   http://www.newswise.com/articles/preventing-hpv-might-lower-risk-of-hiv-infection-in-men-unc-study

  3. @Janny
   en dan te bedenken dat uit onderzoek blijkt dat infectieziekten, met name kinderziekten, beschermen tegen kanker.
   Ik heb een Zwitsers onderzoek in handen en ben dat aan het vertalen. Gemiddels is de kans op kanker 20% hoger (minimaal 5%) als je geen bof/mazelen/rode hond/waterpokken/kinkhoest doormaakt. Betrouwbaarheid onderzoek 95%, te onderzoeken groepen waren homogeen. Gemiddeld: 20%, dan praat je als je dat afzet tegen de huidige populatie over 1000.000 mensen die onnodig zullen sterven aan kanker omdat kinderziekten, verantwoordelijk voor enkele tientallen doden (die meestal al ernstig ziek waren) en enkele honderden hersenvliesontstekingen.
   Betreft onderzoek uit 1998:
   Febrile infectious childhood diseases in the history of cancer patients and matched controls.

   Dit onderzoek is uitgevoerd door de Dept of mathematical statistics, university of Berne. (H.U. Abonico, H.U. Bräker, J.Hüsler.)
   Alle patiënten voltooide een vragenlijst omtrent hun FICD. Wij verzamelde 424 gevallen. Van deze konden we 379 matchende paren selecteren.

   De studie liet een consistente onthulling zien van een lager risico op kanker in de groep patiënten met een geschiedenis van FICD.

   Het sterkste verband werd gevonden tussen niet borstkanker patiënten en Rubella respectievelijk waterpokken.

   Een sterk verband werd ook gevonden binnen het totaal aantal van FICD’s beiden klassiek: (‘mazelen, bof, Rubella, kinkhoest, rode hond en waterpokken) en andere.
   Einde citaat.

   Zou de media of politiek hier nog vragen over stellen? Nee, want de media schrijft alleen de persberichten van het RIVM over. Zou het hier over bitterkoekjes gaan dan stonden de kranten vol maar het gaat over vaccinaties en als baby wordt al het idee door je fontanel geslagen dat vaccinaties goed zijn. Als een journalist iets kritisch leest over vaccinaties dan trekt die een plaat voor zijn snuffert, want hij wil het niet zien en zijn hoofdredacteur wil er ook niets over horen, want staat onder controle van het RIVM, die meer macht heeft op de media dan de securitaten in Roemenie.
   Het RIVM vindt dat elk onderzoek die kritisch is t.o.v. vaccinaties vals is en crimminaliseert (Wakefield) de onderzoekers terwijl het veelal andersom is. De onderzoekers die positief zijn over vaccinaties zijn corrupt, maar juist die onderzoeken verschijnen in persberichten van het RIVM en worden ongecontroleerd overgenomen door de MSM.

  4. Harry, ik nodig je meer dan hartelijk uit om hier op WantToKnow een artikel te plaatsen met de bevindingen uit je vertaalwerk.
   Lijkt me essentiële informatie!

  5. @Guido,
   Ik neem de handschoen gaarne op.
   Alleen zal dat niet morgen zijn, ben nog niet klaar met vertalen en moet nog wat research doen m.b.t. de statitistische kengetallen, wat betekenen ze?

   Ik kan je wel al vast op korte termijn de vertaling doen toekomen.

   Ik heb je email adres, zal in de Subject Harry-nieuws, zetten, weet je dat het van mij komt.

   Ik probeer ook nog te achterhalen wat nu precies getriggerd wordt in het afweersysteem waardoor de kans, door het doormaken van kinderziekten, wordt verkleind op kanker.

   Als ik een compleet verhaal heb dan stuur ik dat vervolgens ook op.

  6. @ Harry ik ben zeer benieuwd naar je artikel.

   Ik heb net deze uitzending bekeken (geloof ik gisteren uitgezonden), duurt een uur en laat goed de bangmakerij rondom vaccinaties zien. Wel de moeite waard om te kijken.

   http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/vaccines/view/

   Vandaag 16.00 onze tijd heeft Gary Null een show met daarin ook Freda en Marian van onze internationale groep.

   Gary Null Radio Show on Gardasil

   Date: Thursday, April 29, 2010

   Time: Noon (Eastern time) to 1 PM (5 PM in the UK)

   Participants:

   Cindy Bevington (Investigative journalist with National Vaccine Information Center)

   Freda Birrell (political and anti-HPV vaccine activist in the UK)

   Marian Greene (Founder, Truth About Gardasil)

   Alan Phillips (attorney, specializing in vaccination legal issues and advocacy)

   The show will be broadcast live on WNYE-NPR in NYC (91.5 FM). It is also simulcast live over the Progressive Radio Network (PRN) and will be archived there (for streaming or download) by the end of the working day http://www.progressiveradionetwork.com Last week, PRN reached number 1 on Google for progressive radio programming.

 11. Ook in Australie is er een enorm verzet tegen dit vaccin.

  Ik zal iets laten zien, wat ik aan Diane Harper heb geschreven en waarop zei antwoordde. Zij is mede-ontwikkelaar van het HPV-vaccin,werkzaam voor o.a. GSK, heeft zich een aantal keren over uitgesproken over het feit, dat zij vond, dat het vaccin te vroeg op de markt gepushed werd.

  17-02-2010 schrijf ik haar:

  I remembered the part in our document about the 44,6% sexually active girls with a, mostly harmless, HPV-infection at risk, when I read this:

  http://www.infonews.co.nz/news.cfm?l=1&t=0&id=47393

  I guess, girls are not asked about their sexual activity’s before getting Gardasil or Cervarix. They’re not being tested on HPV : that we do know.

  Annelies
  The Netherlands

  Haar antwoord:

  ok – you need to know that the 44.6% negative Vaccine efficacy was surrounded by a 95% confidence intervale that was NOT statistically significant. This is important.

  Just as Gardasil has a 100% point estimate for vaccine efficacy against HPV 16/18 anal intraepithelial neoplasia endpoints, it is NOT protective because the confidence intervals were not statistically significant.

  Diane Harper heeft het in haar antwoord over anale wratten !! En daar slaat die 44,6% beslist niet op.

  Maar even teruggeschreven en heb wonderlijk genoeg geen antwoord terug gehad, maar deze mail-wisseling is wel de hele wereld rondgegaan:

  Diane,

  What exectly are you telling us?
  When is something statistically significant?
  We’re still talking about http://www.infonews.co.nz/news.cfm?l=1&t=0&id=47393
  We’re not talking about anal intraepithelial neoplasia http://www.medpagetoday.com/PrimaryCare/Vaccines/15894.

  Do you agree, that baby’s can be born with a (apparently harmless)HPV-infection.
  Do you agree HPV has at least 127 strains?

  Is it possible, that vaccination with Gardasil or Cervarix can trigger a potentional HPV-virus to turn into cancer besides the strains 16 and 18?

  The vaccine’s contain live virusparts of 16 and 18, but there are more strains to worry about.

  I’m from the Netherlands and I’m trying to understand your’e reply.

  Annelies

  Het feit alleen al, dat de overheid aanvankelijk I-Pod’s verloot en nu waardebonnen verloot onder meisjes die het vaccin nemen, roept al zoveel vragen op. Het reclame-bureau ComBat uit Amsterdam ter promotie van het vaccin. Het RIVM dat zelf het internet opgaat om de “indianen-verhalen” de kop in te drukken is ook zo’n leuke. Kijk eens hoe ik in “gesprek” ben met het RIVM en zie vooral hun “geloofwaardige” antwoorden op mijn inhoudelijke vragen:

  http://gezondheid.blog.nl/kinderen/2010/03/02/nieuwe-vaccinatieronde-tegen-baarmoederhalskanker-gaat-van-start

 12. Verspil je energie niet aan het RIVM. Diegenen van het RIVM die antwoorden worden gesoufleerd, weten ook niet beter, en degenen die het horen te weten, willen het niet weten, want dat zou zo iets zijn als eerlijk zijn en bekennen dat je het (al jaren) niet bij het rechte eind hebt.

  1. En wat bedoel je daar verder mee?? Dat we onze mond maar moeten houden??

   Ik begrijp je niet zo goed.

   Ik weet dat elke keer dat ik, of anderen de politiek of MSM benaderen niemand daar iets mee doet. Het zij zo, maar dat is geen reden om niet door te gaan met mensen te informeren.

   Het heeft in Amerika ook een tijdje geduurd voordat er aandacht aan werd besteed, maar op een gegeven moment zijn er zoveel mensen die nadelige gevolgen onder vinden dan niemand er meer onderuit kan. Dat moment komt hier ook.

   http://truthaboutgardasil.org/ Deze website, die gemaakt is door ouders van HPV vaccin slachtoffers, die krijgt zoveel reacties binnen van mensen die met hetzelfde probleem zitten. Niet alleen uit Amerika, maar ook uit engeland, Duitsland, België en ook Nederland.

   Wat het RIVM vind, dat maken ze wel duidelijk, daar hebben ze een reclamebureau voor. Maar die andere kant die het RIVM niet verteld die bestaat zeker weten ook. Dat wordt verteld door de ouders van die meisjes.

   Je kunt hun verhaal niet vertellen zonder een RIVM of een FDA of een CDC daar buiten te laten.

   En je moest eens weten hoe opgelucht ouders soms zijn als ze deze website gevonden hebben en support krijgen. Dat is het verschil tussen in je eentje met je zieke kind rondzeulen en steeds afgescheept worden en er achter komen dat ze één van de zovelen is.

   En de CDC en de FDA en het RIVM blijven maar beweren dat de vaccins veilig zijn.

  2. Als een mens stopt met het vertellen van zijn eigen waarheid Pjotr, dan kan hij maar beter stoppen met leven..!! En dat is mijn waarheid.

  3. Het is volgens mij goed mensen te informeren, maar verwacht van het RIVM vooralsnog geen eerlijke/objectieve reactie. Gebruik je energie voor verspreiding van informatie en niet om een instituut als het RIVM te overtuigen. Er komt wellicht een moment dat ze ook gaan inzien dat het zo niet verder kan.Het zijn per slot van rekening ook mensen die daar werken Voorlopig kunnen ze niet anders dan hun poot stijf houden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.