Advertentie

Kamp: Kankerverwekkend glyfosaat 10 jaar weer akkoord..?!


Het tovermiddeltje van Monsanto.. Dat met veel lobby-werk in de EU werd goedgekeurd.. Inmiddels verboden in uw tuin, maar niet op het voedsel..!! Glyphosaat. Inmiddels door de WHO als ‘zéér waarschijnlijk kankerverwekkend’ gekarakteriseerd..!

x

x

Kamp: Kankerverwekkend glyfosaat 10 jaar weer akkoord..?!

2016 WantToKnow.nl/be

x

Wij hebben onze vingers blauw getikt hier op de site, om te waarschuwen voor de gevaren van de GMO-industrie. Met name in relatie tot het smerige chemische middel ‘Glyfosaat’, dat gebruikt wordt als AGRESSIEVE onkruidbestrijder bij GMO-landbouw, is een tikkende tijdbom. Normalerwijze gaat het zg. ‘voorzorgsprincipe’ op bij het keuren van consumentenproducten en het afgeven van licenties en vergunningen voor het gebruik van middelen, die de consument zouden kunnen schaden. Maar waarom wordt dat hier niet toegepast? ZO LANG EEN PRODUCT NIET BEWEZEN VEILIG IS, DIENT GEBRUIK ERVAN TE WORDEN UITGESTELD, totdat ONschadelijkheid is BEWEZEN… Maar waarom houdt minister Kamp geen rekening met dit gegeven.. Of met het onderzoek van professor Séralini, die duidelijk aantoonde dat glyphosate niet deugt..! (klik op illustratie voor artikel)

Begin oktober komen de Europese leiders in Brussel bijeen om te spreken over de hernieuwde toelating van dit giftige glyfosaat. Zegt de aanduiding ‘waarschijnlijk kankerverwekkend’ niet genoeg..? Het onkruidbestrijdingsmiddel IS door het Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek (IARC) van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) als zodanig gelabeld..!! Desondanks ligt opnieuw het voorstel op tafel om dit bestrijdingsmiddel weer voor 10 jaar toe te staan in Europa! En nu is duidelijk dat ook de Nederlandse regering, via een verklaring van Henk Kamp (VVD) van plan is om Monsanto groen licht te geven om dit omstreden bestrijdingsmiddel nog weer tien jaar toe te staan. Dat mag beslist niet gebeuren!

Besef heel goed: de druk is hoog…!!
Monsanto is het chemiebedrijf en de producent van het glyfosaat-product ‘RoundUp’. Bewezen inmiddels is dat het wetenschappers voor haar karretje te hebben gespannen om de risico’s van dit onkruidbestrijdingsmiddel te verdoezelen. Deze fabrikant ligt zwaar onder vuur om het manipuleren van wetenschap om te voorkomen dat glyfosaat verboden wordt. Dat mogen we niet over onze kant laten gaan! Het genoemde voorzorgsbeginsel, dat nota bene vastligt in Europese wetgeving, bepaalt dat onze gezondheid niet de dupe mag worden van wetenschappelijke twijfel en discussie. Dat principe is nu keihard in gevaar, want Kamp schijnt het allemaal goed te vinden, dat Monsanto haar manipulaties doet. En als wij dus nu niks doen, zitten we ondanks al onze protesten en acties de afgelopen jaren straks alsnog voor tien jaar vast aKamp: Kankerverwekkend glyfosaat 10 jaar weer akkoord..?! Ban glyfosaat!

STEUN DE ACTIE VAN FOODWATCH..

Voor ons is het duidelijk: mogelijk kankerverwekkende stoffen als glyfosaat horen niet thuis in ons voedsel en drinkwater. We moeten dus nu actie komen. De Tweede Kamer vergadert op 4 oktober over het Nederlandse standpunt in Europa. Doe met ons mee en roep onze volksvertegenwoordigers op ons voedsel en drinkwater te beschermen tegen mogelijk kankerverwekkende stoffen. Teken en deel de oproep van foodwatch en zorg er samen met ons voor dat Nederland Nee!! zegt tegen glyfosaatvergunningen. Één minuut en dan heb je meegedaan aan de petitie van FoodWatch. DOEN.. Klik op de rode banner hieronder en je landt direct op de plek waar je je steun aan deze actie kunt verbinden.

2 gedachten over “Kamp: Kankerverwekkend glyfosaat 10 jaar weer akkoord..?!

 1. Het is niet moeilijk om te begrijpen wat er gebeurd is, als men het volgende leest :
  https://www.theguardian.com/environment/2017/sep/15/eu-report-on-weedkiller-safety-copied-text-from-monsanto-study
  met citaat :
  “The European food safety authority (Efsa) based a recommendation that a chemical linked to cancer was safe for public use on an EU report that copied and pasted analyses from a Monsanto study, the Guardian can reveal.”
  Nog een vraagje : wat hebben de “knippers en plakkers” er aan verdiend??

 2. Mijn ogen zijn nog meer opengegaan na de video van Jana deNoon gezien te hebben, genaamd “Transhumanism, the future is here” ( https://www.youtube.com/watch?v=EsHL9PExNJE).
  Daarin wordt ingegaan op de blood-brain barrier die er voor zorgt dat alle giffen die we dagelijks in ons lichaam krijgen, niet naar de hersenen kunnen omdat ze dan tegengehouden worden door dat membraan. Zodoende krijgen we bijv. geen uiterst schadelijke aluminium in onze hersenen.
  Echter !!: het blijkt dat glyphosaat wel “toegelaten” wordt en dat die stof ook de eigenschap heeft om aluminium mee te vervoeren. Dus hoe meer glyphosaat we binnen krijgen, des te meer we de kans lopen om aluminium in onze hersenen op te slaan. En dat zou wel eens de grote toename van allerlei neurologische ziekten kunnen verklaren zoals Alzheimer, Parkinson etc.

  Monsanto zou hier niets van af weten? Dat zou ik nog wel willen geloven als ze een brandschoon verleden zouden hebben. De bewijzen stapelen zich op dat er een depopulation programma werkzaam is of tenminste een deformatie proces. Dus de Georgia Guidestones spreken de waarheid !
  Hoe kan het anders als je ook verantwoordelijk bent geweest voor de productie van Agent Orange en nog meer. Langzaam wordt duidelijk dat er nauw wordt samengewerkt tussen het militair-industriele complex en de farmaceutische en chemische industrie en wordt er ook steeds meer duidelijk over chemtrails.
  Mensen, wordt wakker en kijk naar deze video zolang het nog kan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.