Advertentie

Prins Andrew en het Britse verrotte pedo-parlement…!!


Kindermisbruik en -offering. Kennelijk een eeuwenoude ’traditie’, die het waard is in steen te beeldhouwen..

x

x

Prins Andrew en het Britse verrotte pedo-parlement…!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x
Onder de titel ‘Pedofielen in het Parlement’ ontmaskert, een recent voor publicatie vrijgegeven, documentaire uit 2018, veel Britse parlementsleden, als notoire kindermisbruikers en toont deze de links naar de Britse koninklijke familie, die hier ook mee verbonden is. Het verachtelijke verhaal van prins Andrew van de afgelopen weken, heeft opnieuw de vraag doen rijzen, waarom deze ‘royals’ dit soort beestachtige daden kunnen laten verdwijnen in de doofpot..  De in Argentinië wonende Andrea Davison, voormalig agent bij de Britse inlichtingendienst (HIER) is heel duidelijk in haar visie op deze gruwelijke materie:

Sonia Poulton journaliste en maker van de pedofilie documentaire

“Ze gebruiken alle vormen van overredingskracht om te voorkomen dat mensen zich uitspreken, om mensen het zwijgen op te leggen. Bedreigingen, intimidatie, chantage, financiële ontberingen. De vormen van intimidatie zijn o.a. het onder intensief toezicht stellen, het afluisteren van telefoongesprekken. Zij trekken de stoppen eruit en hebben onbeperkte fondsen, en het heftige is dat die fondsen worden geleverd door de belastingbetaler”

Terwijl de wereldwijde pers zich richt op de vermeende betrokkenheid van prins Andrew bij de seksring van Jefferey Epstein’s kinderhandel, verbleekt dit verhaal bij de vergelijking met andere criminele activiteiten waarbij kinderen betrokken zijn, via de handen van de Britse Establishment. Sonia Poulton, een Britse journalist, sociaal commentator en filmmaker, onderzoekt al jaren het duistere web van pedofilie dat Margaret Thatcher (HIER), ‘Sir’ Edward Heath (HIER), David Cameron, Theresa May (zie afbeelding hieronder) en ja, ook Jeremey Corbyn in verband brengt, met het in de doofpot stoppen en voor sommigen, het daadwerkelijk faciliteren, van seksuele misdrijven tegen kinderen.

Er zijn alle redenen om aan te nemen, dat deze doofpotoperatie al minstens 30 jaar aan de gang is. Zo blijkt uit de salarisadministratie van de BBC, verkregen via een Engels WOB-verzoek, de wanhoop van de BBC om pedofiel Jimmy Savile 50 jaar in dienst te houden. Hij werd betaald, via allerlei onkostenvergoedingen, optredensvergoedingen en ‘programmakosten’. In één geval kreeg Savile £ 4.000 betaald voor zijn deelname aan een Louis Theroux-programma. Parlementslid Rob Wilson kwalificeerde het Savile-dossier  als ‘zeer verontrustend.

Pedofielen in het Parlement..
De nieuwe documentaire van Sonia Poulton ‘Pedofielen in het Parlement’ is een schokkende reportage, die veel parlementsleden in verband brengt met direct en vaak grof kindermisbruik. Sonia laat zien hoe ook de Britse koninklijke familie hierbij betrokken is..! En dat is voor velen geen verrasing, gezien de schandalige relatie met Jimmy Savile. En wellicht zijn deze beelden je ook bekend, waarbij een naakt kind, aan lakens, op klaarlichte dag, Buckingham Palace probeert uit te klimmen. Toevallig gefilmd, door iemand die de ‘Royal Guards’ te paard staat te filmen. En een simpele optelsom, doet je natuurlijk concluderen, dat dit kind niet vrijwillig deze uitbraakpoging onderneemt. En waarom is deze jongen naakt? En waarom is er geen officiële verklaring over dit uiterst verontrustende filmpje gegeven..?!

Prominente koninklijke leden waren openlijk bekende vrienden van de inmiddels overleden en beruchte verdorven pedofiel Jimmy Saville. Vreemd genoeg wordt over deze man gezegd, dat hij toegang had tot het paleis, wanneer hij maar wilde. Met veiligheidsdienst MI5 en Scotland Yard, als diensten die de taak hadden om iedereen rond de Royals te ‘screenen’, zou dit ‘fenomeen’ hen bekend zijn geweest. En belangrijker, dat Jimmy Saville op zijn minst een uiterst slechte reputatie had en zijn daden volledig niet te rijmen vallen met ‘koninklijk’. (Tenminste, zoals we kennelijk aannemen dat het predikaat ‘koninklijk’ werkt..)

De Engelse ‘artiest’ Jimmy Savile bleek meer dan 1350 kinderen te hebben misbruikt, gedurende zijn ‘carrière’.. RIght in the face of the English.. Zijn verhaal toont aan, hoezeer we te maken hebben met een maatschappelijke en structurele ontwrichting!!

Toch had deze Savile decennialang een zeer nauwe relatie met prins Charles. En prins Charles? Die beschreef Jimmy Savile regelmatig als ‘een van mijn beste vrienden’. Hij wilde zelfs dat deze misbruiker, de peetvader van prins Harry werd. Er wordt nu beweerd dat er minstens 450 gevallen van misbruik zouden zijn, met Jimmy Saville als dadeer en dat niet minder dan 8 Britse politiekorpsen hiervan wisten en er niets aan deden of beter gezegd wellicht: ‘mochten doen’..! Het nieuws van zijn zieke en wrede daden, werd pas na zijn dood, op grote schaal bekend gemaakt. En hoe hypocriet het ook lijkt, ook op de BBC uitgezonden.

Andere pedofiele parlementsleden ook al jaren bekend..!
Er is ook een soortgelijk verhaal met betrekking tot voormalig minister-premier van het Verenigd Koninkrijk, ‘Sir’ Edward Heath. Een man die nu ook bekend staat als een vermeende pedofiel. Volgens Anna Brees, ex-BBC Reporter, zijn er maar liefst 40 mensen naar voren gekomen, die melden dat deze Edward Heath hen seksueel misbruikt heeft. Één van de Engelse slachtoffers, Michael Tarraga, beweert dat hij ‘gekocht en verkocht’ werd voor seks en dat hij werd verhandeld vanuit verschillende pleeggezinnen waar hij opgroeide.

Inmiddels weten we, helaas ook van Nederlandse ervaringen, dat deze praktijken wereldwijd plaatsvinden.. De Nederlandse Jeugdzorg dus niet uitgezonderd. Onlangs publiceerde deze Michael Tarraga zijn boek ‘Meat Rack Boy’, over alles wat er met hem in zijn leven is gebeurd. De opbrengst van zijn boek gaat naar het helpen van anderen die net als hij te maken hebben gehad met afschuwelijke mishandelingen.

Tim Fortescue, was een Britse politicus en was van 1966 tot 1974 conservatief parlementslid (MP) voor Liverpool Garston. Hij was door Edward Heath aangesteld als assistent en diende later als senior whip, Lord Commissioner of the Treasury van 1971 tot zijn ontslag in september 1973. Volgens hem, zoals in de documentaire hierboven vermeld:

“Voor iedereen met enig gezond verstand, die in de problemen zat, die naar de leiders in deze partijen zou gaan en hen de waarheid zou vertellen, en nu zou zeggen “Ik zit in de problemen, kunt u helpen? “Het kan een schuld zijn, het kan een schandaal zijn waarbij kleine jongens betrokken zijn, of een schandaal waarbij een lid van de groep zich waarschijnlijk zou mengen, zij kwamen vragen of wij konden helpen en of wij konden helpen, dat hebben wij gedaan.

En we zouden alles doen wat we kunnen omdat we brownie punten zouden opslaan…. en als ik bedoel, dat klinkt een mooie, vrij vervelende reden, maar het is een van de redenen, want als we dan een kerel uit de problemen kunnen krijgen, zal hij doen wat we voor eeuwig meer vragen”.

De fameuze lord Mountbatten, een oom van de vorstgemaal prins Philip, stond dicht bij prins Charles en werd in 1979 -naar verluidt- vermoord door de IRA. Lord Mountbatten was ook goede vrienden met Jimmy Saville. Hoe ‘handig’ dat dit pas na de dood van deze mensen telkens uitkomt, zou je kunnen zeggen. Jimmy Savile zou niet alleen zelf een verachtelijke seksueel misbruiker zijn geweest, maar ook een uitlokker van kinderen, om voor anderen te misbruiken.  En wie waren deze mensen die hij hielp hen onschuldige kinderen te brengen? Onlangs zijn echter FBI-dossiers aan het licht gekomen, die verwijzen naar een interview in 1944 met Elizabeth de la Poer Beresford, barones Decies, een vriendin van de koninklijke familie. In het rapport staat vermeld:

“Ze stelt dat in deze kringen Lord Louis Mountbatten en zijn vrouw worden beschouwd als personen met een extreem lage moraal. Ze verklaarde dat Mountbatten bekend stond als een homoseksueel met een perversie voor jonge jongens”.

Dit soort verhalen doet al tientallen jaren de ronde.
Een lid van de Engelse koninklijke familie zou bijvoorbeeld verdacht zijn, deel uit te maken van een pedofiele ring. En daardoor deel uit te maken van een onderzoek door de politie in de jaren 1980, aldus een gepensioneerd politieman. Deze vroegere politie-ambtenaar zei hij door een collega-rechercheur werd ingelicht over het onderzoek naar deze pedoring, die ook een parlementslid zou betreffen. Het onderzoek werd echt om ‘nationale veiligheidsredenen’ gesloten.. Deze politieman vertelt:

“Ik zat in een auto met twee andere onderzoeksambtenaren…. De rechercheur-sergeant zei me dat hij een belangrijk onderzoek naar kindermisbruik had gedaan, en dat deze zaak, betreffende een lid van het koninklijk huis én een parlementslid zou worden gesloten. Hij vertelde zijn verhaal ook aan de Mirror on Sunday, maar daarbij noemde hij logischerwijze geen namen, maar hij zei daarbij wel, dat de het ‘hoofdkantoor’ had gezegd dat een onderzoek, helemaal niet in het belang van het publiek zou zijn, omdat het ‘de nationale veiligheid zou kunnen destabiliseren’.

Een voormalig directeur van de kinderbescherming, Peter McKelvie, kreeg aandacht, toen hij beweerde dat hoge politici, militairen en zelfs mensen die verbonden zijn met de koninklijke familie tot de vermeende kindermisbruikers behoorden. Tijdens zijn werk in Hereford en Worcester hielp hij bij het veroordelen van de beruchte kindermisbruiker Peter Righton, die ooit eens bekend was, als een van de meest gerespecteerde autoriteiten van het land op het gebied van kinderopvang.

Dit benadrukt een groot punt, en iets dat ik in mijn onderzoek meerdere malen ben tegengekomen. Veel mensen die voor nationale kinderopvang programma’s werken, zijn direct betrokken bij dit soort zaken. McKelvie is een van de velen die de wereld vertelde dat dit soort krachtige VIP pedofiele ringen al meerdere jaren in het geheim lopen. (bron)

Of zoals de Mail Online rapporteerde: ‘Minstens 20 high-profile leden van de Britse Establishment vormden een VIP pedofiele ring die kinderen voor decennia misbruikte, beweerde een whistleblower. Peter McKelvie, de vroegere manager van de kindbescherming, zei de hogere politici, de militaire cijfers en zelfs de mensen met betrekking tot de Koninklijke Familie onder de zogenaamde misbruikers waren.’ (HIER)

Anna Brees, een in Londen gevestigde activiste, werd onlangs geïnterviewd door Shaun Atwood, tijdens een ’true-crime podcast’. Zij zei dat ze informatie heeft ontvangen, over een aantal huidige parlementsleden, die jongens seksuele schade hebben berokkend. In een ander verbijsterend interview, sprak deze Shaun Atwood ook met een ex-politieagent die 27 jaar in dienst was van Scotland Yard, over hoe de politie de pedofiele ringen voortdurend in de doofpot stopt. Deze agent, Jon Wedger legt uit hoe gemakkelijk het voor pedofielen in het Verenigd Koninkrijk is, de wet te omzeilen en toegang te krijgen tot slachtoffers door middel van sociale programma’s voor het ‘helpen’ van kinderen met speciale behoeften of kinderen in pleeggezinnen..! Dit feit, waarbij de meest kwetsbare kinderen in de samenleving een gemakkelijke prooi zijn voor deze zieke mensen, die toegang kunnen krijgen tot deze kinderen, is uitermate verontrustend.

 

Hoewel deze film ongetwijfeld ongemakkelijke is om te kijken, is dit misschien wel één van de belangrijkste onderwerpen, waar we vandaag de dag mee te maken hebben in onze maatschappij. Verborgen voor vele ogen en inderdaad heel moeilijk te doorgronden wat er met onschuldige kinderen gebeurt, vooral door degenen die geacht worden, als volksvertegenwoordiger het nationale publiek te dienen.. Is dit FEIT, in een tijdperk waarin corruptie en macht nog nooit zo hoog zijn geweest, de grootste oorzaak van datgene dat ons ervan weerhoudt om in een vrije samenleving te leven?

Wordt het niet eens tijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten en te kijken wat er werkelijk achter deze wijdverbreide corruptie schuilgaat? Namelijk het in het zicht verborgen systematische misbruik van kinderen, door de handen van de machtigen en degenen die bedoeld zijn om ons te beschermen? Is het niet eens tijd om dit smerige riool van misbruik en misleiding tegen het licht te gaan houden?

Je kunt 1,5 uur van je tijd besteden aan het je op de hoogte stellen van deze informatie. De YouTube hieronder bevat de documentaire van Sonia Poulton. Bepaal vanzelfsprekend wat je ervan vindt, hoe je de informatie die je aangereikt krijgt, wilt plaatsen in je dagelijkse leven. Bedenk, ook al lijkt het alsof je er niets aan kunt doen, je altijd wat kunt doen..! Al is het alleen maar deze informatie ter sprake brengen met vrienden, familie en collega’s..! Je zult merken dat véél meer mensen op de hoogte zijn van deze ‘verborgen informatie’ dan je zult vermoeden..!

16 gedachten over “Prins Andrew en het Britse verrotte pedo-parlement…!!

 1. https://www.youtube.com/watch?v=jC4G6DToi90 Deze docu gaat over de Duitse kolonie Dignidad en geeft duidelijk aan dat het ook toen daar al een paradijs voor pedofielen was.Daar de meeste koningshuizen banden met elkaar hebben zou het goed kunnen zijn dat het niet alleen tot het Engelse koningshuis beperkt hoeft te zijn.In Latijns Amerika schijnen in totaal meer dan 700 van dergelijke kampen geweest te zijn,wat in kan houden dat wanneer het in elk kamp om één kind zou gaan we het al hebben over meer dan 700 kinderen die misbruikt worden/werden.De vraag die ik me stel is zou dat pedofiele gebeuren echt gestopt zijn toen deze kampen verdwenen of gaat het gewoon elders nog verder?
  Ook Argentinië heeft veel oorlogsmisdadigers net als Chili onderdak geboden en we weten dat Juan Perón een nazi aanhanger was en ook dat een koningshuislid bevriend was met Perón,en aan Evita Perón schijnt zelfs een Nederlandse onderscheiding gegeven te zijn namelijk het ridder grootkruis in de orde van Oranje Nassau. https://nl.wikipedia.org/wiki/Eva_Per%C3%B3n
  Nou is het wel zo dat niemand verantwoordelijk gehouden mag worden voor daden door ouders gepleegd.Maar nooit heeft ons koningshuis de moeite gedaan om afstand van Nazi oorden te doen zoals Bariloche bv. http://www.dedokwerker.nl/bariloche.html of https://www.groene.nl/artikel/laatste-tango-in-bariloche
  Nou heb ik geen bewijs dat andere koningshuizen hetzelfde doen als het Engelse koningslid maar ik kan het ook niet uitsluiten omdat ze kennelijk wel ongestoord hun gang kunnen gaan met het botvieren van hun zieke lusten op weerloze kinderen omdat die nogal makkelijk aangeleverd lijken te worden.Wanneer ons koningshuislid contact had met Perón dan kan ik ook niet uitsluiten dat dat koningshuislid meer wist over bv Hitler en of hij ontsnapt is naar een zuid Amerikaans land (op Historychannel is daar op het moment een serie over gaande genaamd Hunting Hitler) Veel wijst toch in de richting van vluchten en dat zou begonnen zijn op 29 april toen een vliegtuig door ene Baumgartner bestuurd hem naar Denemarken zou hebben gebracht en vandaar verder,mogelijk via Spanje naar Zuid Amerika.Op het Neurenbergtribinaal heeft een verhoorde Duitser gezegd dat hij toen Hitler op een Deens vliegveld heeft gezien.Op YouTube zijn verschillende stukken van deze serie te zien en horen. Nazi,s,zionisten,koningshuizen en zelfs pedofilie schijnen met elkaar te maken te hebben zelfs Skorzeny (die Benito Mussolini bevrijdt heeft) schijnt ook voor de Mossad gewerkt te hebben https://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Skorzeny

  1. Onbegrijpelijk Arnold, er komt steeds meer naar buiten van allerlei waar velen al weet van hadden maar altijd uitgemaakt werden voor complotgek en alu hoedjesdragers. Hoe dit allemaal af gaat lopen weet ik niet maar erg rooskleurig ziet het er niet uit.

 2. Voor hen die het interessant vinden een update.
  Vanmorgen zondag 8 december 2019 om 7.40 uur was er de volgende aflevering te zien over de zoektocht naar Hitler en vanavond om 24.00 uur wordt deze uitzending op Historychannel herhaald.Leon Degrelle zou ook vanaf Denemarken gevlucht zijn naar Spanje en wel naar San Sebastian waar het toestel met nog vier anderen (waaronder een Luitenant geland of gecrasht zijn).
  Leon Degrelle was een collaborateur en hij heeft de rest van zijn leven in Spanje doorgebracht.
  https://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/48676/leon-degrelle-de-fuhrer-uit-bouillon-bruno-cheyns.html
  Missiones schijnt een landingsplaats geweest te zijn in Latijns Amerika en was later een militaire basis.Op ongeveer 80 km van Missiones woont een achternicht van Hermann Goering die ze aan het woord laten.Ook wordt gezegd dat iemand als chauffeur van Martin Borman dienst heeft gedaan in Latijns Amerika en een zoon van een fallschirmjager laat een foto zien van Hitler uit 1961 in Latijns Amerika.Wat betreft Martin Borman De rechterhand van Hitler ging men ervanuit dat hij in 1945 tijdens een artillerie aanval om het leven was gekomen in Berlijn,maar toen er in 1960 gezocht werd heeft men niets gevonden en in 1972 werd op dezelfde plaats wel iets gevonden en bleken het restanten te zijn van Martin Borman.In 1999 hebben ze deze restanten in de Oostzee gegooid.In de uitzending van Hunting Hitler wordt ook beweerd dat Hitler niets deed zonder eerst te overleggen met Borman en wanneer het klopt dat Borman inderdaad is gevlucht naar Latijns Amerika (wat aannemelijk is omdat zijn gebit behandeld was met naoorlogse technieken en er werd een soort roodachtige klei op de restanten gevonden die niet in Duitsland voorkomt maar wel in Latijns Amerika) is het dan ondenkbaar dat ook Hitler mee gevlucht is.Bernhard is toch SSer geweest en had contact met Perón waardoor het goed kan zijn dat hij veel meer wist en in ieder geval kan ook niet uitgesloten worden dat hij contact met andere hoge en minder hoge gevluchte Nazi,s heeft gehad.(Ma Flodder zou zeggen och het is toch je familie he).

  1. Verbaasd me allemaal niets, alles is een groot complot of in ieder geval hielden deze figuren alles onder de pet, het gepeupel juicht wel door voor de gouden koets met inhoud.

  2. Willem.
   Waar het mij omgaat is dat het bedrog zich niet beperkt tot het onder de pet houden van rituele gebeurtenissen waarbij kinderen en dieren geofferd worden,maar dat het in de hoogste regionen gebeurd.Nou zullen mensen wanneer ze bv De eindtijd lezen denken van wat een onzin maar voor hen die verder kijken en bv de Protocollen van Sion gelezen hebben waarna ze de moeite doen om wat daar beschreven staat te vergelijken met de gebeurtenissen wereld wijd dan zullen ze zien dat veel toch echt daadwerkelijk uitkomt of uitgekomen is.Zo staat beschreven dat Boeren door hoge belastingen gesloopt zullen worden,dat ze toewerken naar chaos en dat een tijdje op zijn beloop zullen laten waarna de aanstichters zich als goeddoeners zouden opwerpen en een eind aan die ellende zullen maken om vervolgens te heersen over alles en iedereen.Ook staat beschreven dat de politiek zichzelf buiten spel zou zetten en in Europa mensen in grote getalen werkeloos zullen worden (nu zeggen overheidsinstanties wel dat het goed gaat maar is dat ook zo?).
   Wanneer we zien dat bv in de transportwereld Nederlandse chauffeurs vervangen zijn door goedkopere buitenlandse chauffeurs en dat ze bezig zijn met proeven om vrachtauto’s zonder chauffeurs te laten rijden en bijna alles geautomatiseerd word en digitaal dan zijn we hard op weg naar grote werkeloosheid en dus armoede.Ook in de zorg zien we bv steeds vaker buitenlandse goedkopere krachten en Duitsland haalt zelfs mensen uit Vietnam onder het mom dat vacatures niet opgevuld worden terwijl ze eerder voldoende mensen hadden maar eruit gegooid hebben in ontslagronde na ontslagronde.
   Bewust worden we kapot gemaakt en de enigen die echt profiteren zijn banken,multinationals en de aandeelhouders die vaak in het bezit zijn van families als de Rotschilds die azen op wereldheerschappij. http://eindtijdinbeeld.nl/EiB-NWO/de_nwo2_de_koningen.html De eed afleggen aan koningshuizen terwijl nu uitkomt dat zij kinderen misbruiken en over veel dingen liegen of dingen verbergen is natuurlijk niet normaal en daar zou de politiek wel eens onderzoek mogen naar doen.

  3. Ja dat is wel duidelijk Arnold, bedankt voor je heldere uiteenzettingen. Dat dit een opgezet plan is wordt nu gelukkig door velen beaamt en gezien want ze kunnen alles niet aan toevalligheden ophangen. Leugens zijn nog steeds het sterkst dat blijkt wel, alles moet kapot dat blijkt uit alles. Er zou nog meer ten grondslag kunnen liggen aan deze krankzinnigheid, het is niet voor het eerst dat er totale waanzin en ellende uitbreekt vlak voor een cataclysme van ongekende aard. Allerlei sporen op aarde hebben dat wel bewezen voor zover ik dat kan weten uiteraard, ben zelf geen onderzoeker of geoloog.

  4. https://nos.nl/artikel/2313240-navo-top-roddelende-wereldleiders-nederland-verhoogt-bijdrage-met-5-miljoen-euro.html Nederland gaat structureel 5 miljoen per jaar meer betalen voor “operationele kosten” van de Navo in totaal 73 miljoen per jaar.
   We weten dat de EU opgericht is net als de NAVO met veel invloed en hulp van Nazi’s en dat het nieuwe hoofdgebouw van de NAVO in Brussel de SS tekens laat zien van bovenaf bekeken.Lang hebben ze gesteggeld over de aanschaf van de JSF die waarschijnlijk nu al verouderd kan zijn maar ook dat kost de belastingbetaler meer dan 5 miljard wat grotendeels naar het militair industrieël complex gaat waar ook weer de allerrijksten de leiding hebben en dus van profiteren.(geen land zal de allerlaatste ontwikkelingen op wapengebied verkopen of delen want dan verzwakken ze hun eigen positie).
   Rechercheurs bij de politie daar wordt op bezuinigd want die zoeken dingen goed uit en dat mag natuurlijk niet wat rest is dat de politie alleen nog maar simpele dingen mogen doen zoals boetes uitdelen aan het volk dat zij zeggen te beschermen om de staatskas te spekken terwijl bewust het hele politieapparaat om zeep is geholpen net zoals dat ook het geval was bij defensie.Al langer is er sprake van dat Brussel een Europese politie/legermacht wil hebben onder leiding van Brussel natuurlijk en op deze manier zullen ze dat ook bereiken.Nederlandse burgers betalen belasting voor goede sociale voorzieningen terwijl dat alleen maar afgebroken en minder wordt terwijl het belastinggeld naar het buitenland verdwijnt.We betalen dus voor onze eigen ondergang belasting en veel te veel want ooit was dat maar een paar procent van het inkomen en nu mogen we blij zijn dat we de rekeningen nog kunnen betalen en geld voor eten overhouden.Het meest erge vind ik dat het grootste deel van Nederland liever in de supermarkt kijkt of ze tien cent kunnen besparen op hun dagelijkse benodigdheden terwijl ze niet zien dat ze met honderden zoniet duizenden Euro’s tegelijk door de staat bestolen worden.

  5. ha, Arnold, las net de link: eindtijd in beeld over de Bilderbergclub, zeg maar gewoon de Jezuïetenclub. Oprichter: Jozef Retinger, ook wel The Grijze Eminentie, agent van kwade krachten. http://bilderbergmeetings.co.uk/jozef-retinger/ Hoe kan je checken of iemand van de verkeerde kant is? Je zoekt hem op: https://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_Retinger , kijkt naar zijn jeugd, hier: vader is persoonlijke & juridische adviseur van een belangrijk persoon, sterft en Retinger wordt geadopteerd, gekneed en vervormd door zijn “weldoener” Count Wladyslaw Zamoyski. Zoekt hem op: https://en.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adys%C5%82aw_Zamoyski , geboren in Parijs, werkt voor Franse overheid, maar is Pools en krijgt kasteel van zijn oom; Jan Kanty Dzialynski, familie Dzialynski: https://en.wikipedia.org/wiki/Dzia%C5%82y%C5%84ski , familie heeft betrekkingen aan het hof en zijn politieke activisten, één heet Ignacy!!!https://en.wikipedia.org/wiki/Ignacy_Dzia%C5%82y%C5%84ski ,die de rank van generaal en een regiment KOCHT. Dan kan je naar het onderwijs kijken of vrienden: Retingen ging naar Engeland en werd verbonden met Joseph Conrad, een Poolse schrijver die in Engels schreef: wees en had een nerveus temperament, wat duidt op sexueel misbruik in jeugd (Freud) en schreef boek: The secret agent, ook zei hij: de boeken zijn om een glimp van de waarheid te onthullen wat men vergeten heeft te vragen. an idiot or a convict, wat wil je zijn, Conrad was een gekozen tot zwijgen verdoemde. https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Conrad Dan heb je Paul Carl Rijkens, had kinderverlamming, en een ongelofelijke carrière met veel hulp.http://resources.huygens.knaw.nl/bwn1880-2000/lemmata/bwn1/rijkens Voor de Jezuïeten had je de Teutonische ridders en Frederique I, keizer van het “heilige” Romeinse rijk, keizer van Duitsland, Italië en Frankrijk.https://en.wikipedia.org/wiki/Frederick_I,_Holy_Roman_Emperor Sorry dat het lang was.

  6. Akoeta.
   Waar het mij omgaat zijn een paar dingen.
   1.De eed van ministers wordt afgelegd aan de koning waarvan we weten dat zijn opa Bernhard medeoprichter was van de Bilderberggroep/meetings.
   2.Zij die bij de Bilderbergmeetings aanwezig zijn zijn vaak vertegenwoordigers van multinationale ondernemingen,banken en hooggeplaatsten binnen instellingen waar de overheden zaken mee doen en die geacht worden dat zij de zaken regelen.
   3.Hoe kan het dat de politiek ZEGT het VOLK te vertegenwoordigen terwijl toch overduidelijk is dat ze de belangen van de Bilderbergbezoekers en wat die vertegenwoordigen dienen?
   4.Wie nodigt al die mensen uit en waarom geeft de politiek daar gehoor aan want eigenlijk is het gewoon een particuliere club en meer niet.
   5. De koning was bij de opening van dat laboratorium wat door Unilever tot stand is gekomen en waar ze willen gaan knoeien met eten,en mogelijk heeft de koning aandelen bij Unilever en dan is hij niet neutraal wat hij naar mijn mening wel zou moeten zijn.
   6. Wanneer dan de politiek doet wat de Bilderbergers mogelijk en naar alle waarschijnlijkheid aan hooggeplaatsten opdraagt dan dienen zij de belangen van multinationals,banken en de aandeelhouders wat te zien was aan bv de dividendbelasting wat Rutte wilde gebruiken om jaarlijks 2 tot 5 miljard cadeaute doen aan die lieden die toch al vaak geen of weinig belasting betalen.
   7.Winst verdwijnt telkens bij diezelfde lieden in de zak en bij problemen halen ze geld weg bij het volk dat ze zeggen te vertegenwoordigen maar die zelden of nooit mee mogen delen in de winsten.
   Tevens zal de beveiliging wat kapitalen moet kosten ook wel via belastinggeld betaald worden waarbij ze zelfs militairen inzetten die eveneens mogelijk door de belastingbetaler worden betaald,waarom huren ze zelf als voorgaande klopt geen beveiligingsbedrijf in?
   Ik dacht altijd dat militairen het volk moesten beschermen en geen particuliere instellingen.
   8. Wanneer het zo duidelijk is dat ons koningshuis en de politieke leiders (en zelfs burgemeesters) zich alleen maar inzetten voor bedrijven,banken en de aandeelhouders dan is tegelijk te verklaren waarom de boeren nu als de slechten worden weggezet want dan is gezond eten waar de boeren voor zorgen in strijd met de bedoelingen van Unilever en hun kunstmatig bewerkt eten waarvan de koning profijt heeft via de aandelen.
   Officieel zou een koning zich niet met politiek mogen bemoeien en alleen de handtekening onder goedgekeurde documenten mogen zetten en het lijkt erop dat het dus niet zo gaat.
   9.De EU en hun milieu plannen,ook de EU dient de Bilderbergbezoekers multinationals,banken en de aandeelhouders en nu wordt gezegd dat bepaalde landen moeilijk zouden doen omdat er kerncentrales gebouwd zouden moeten worden anders steunen ze zogenaamde de plannen van Timmermans niet.Dat is natuurlijk voor de show want wanneer ze toestemming geven voor kerncentrales dan wordt de energievoorziening makkelijker uitschakelbaar en dat is mogelijk de bedoeling
   Verder weten we dat openlijk gebruik gemaakt wordt van kinderen die les op scholen hebben gehad en alleen geleerd werd wat door overheden is goed bevonden en dus zijn ze niet neutraal wat betreft milieu problemen vandaar dat ze steeds met borden lopen waar vaak Co2 op vermeldt is terwijl de aarde juist groener wordt juist door Co2.
   Is het niet schandalig dat Gretta zelfs school verlaten heeft omdat ze milieuactiviste wilde worden en geworden is? Hoe zit dat dan met de leerplicht? Welke kennis heeft dat kind dan? Ik ben geen ontkenner van milieuproblemen want die zijn er mede veroorzaakt door de politiek zelf zo gaf Nederland zelfs toestemming voor langer gebruik van Round Up aan de EU terwijl ze wisten dat het mogelijk kankerverwekkend kon zijn.Er wordt door overheden zelf geld verdient aan het uitgeven van vergunningen zodat fabrieken troep in de lucht mogen uitstoten en troep in het water mogen lozen dit noemen ze emmissiehandel.Waar je ze ook niet over hoort is H.A.A.R.P waarmee ze de ionosfeer kunnen bewerken (verwarmen) waardoor je weersveranderingen krijgt.Meestal is het alleen in het belang van eerder genoemden en zeker niet in het belang van het volk en al helemaal niet voor de boeren.Als ik lieg volgens wie dan ook dan nodig ik hem of haar uit te reageren in plaats van het gelijk complottheorie te noemen of iets dergelijks.

  7. Ha die Arnold, ja het is één adderkluwen! Allemaal glibberige slangen die samenwerken, ons onder de duim houden. In de bijbel staat een slang voor verleiding, om te leren onze zwakke kanten, sterk te maken. Menselijke tekortkomingen: we kijken op naar “hoog”geplaatsten en denken dat ze beter zijn (mensen dromden voor de paleishekken van de Lodewijks van Frankrijk om aangeraakt en genezen te worden), we worden verblind door de Jezu’s en Jezebels(= vrouwelijke Jezuïeten) en mensen houden niet van veranderingen. Door oorlogen en kolonisatie werden veranderingen doorgevoerd, anders waren we nog telkens in de Middeleeuwen! Dus negatieve invloeden zijn ook ten goede van de ontwikkeling van de mensheid. Je hebt bv Sir Francis Drake, geboren in Tavistock! de Engelse piraat die de Spanjaarden in de pan hakte. https://en.wikipedia.org/wiki/Francis_Drake ,was hij er niet geweest dan waren we nog onder het Spaanse juk. Zijn bevelhebber was the Knight of the Garter, Elizabeth’s beste politicus, Sir Christopher Hatton, thuis geschoold (handig, je kan alles wijs worden gemaakt) toen Oxford; niet afgemaakt en op zijn 21ste in the Inner Temple (opgericht door de Knights Templar) danste hij zijn rol: Master of the Game!, de spelleider en inderdaad Engeland werd de supermacht van de wereld, zelfs ons klein landje werd een keer het middelpunt van de aarde! Dus allemaal lessen. Nog even over dit artikel: in het boekje; Helder Weten staat o.a. mensen die ten prooi zijn gevallen aan kwade geesten-aanhangsels doen sexuele daden maar voelen niks omdat die geest het opneemt, ze voelen zich doods en daarom doen ze erger en ergere daden om zich maar levend te voelen: de psychopaat.

 3. Ooit was ik als onderdeel van een vredestocht van Wedde Gron. per paard en wagen naar Belgie, Bocholt om van daaruit naar Huisduinen te gaan in Noord-Holland. Het laatste traject is volbracht vanaf Belgie door Sjaak Bruisten.
  In Bocholt kreeg ik van de gemeente aldaar een plaatselijke trofee in de vorm van een beeldje wat een kerktoren uitbeeldde. Genaamd Torenkruiers. Wat men bijna honderd jaar geleden flikte was het losmaken van een kerktoren van de fundamenten en op een zwaar houten gerust plaatsen waardoor de complete toren enkele tientallen meters verplaatst kon worden tot op de nieuwe plek. De verplaatsing was noodzakelijk vanwege een ander gebruik van de ruimte.
  Ik haal dit aan als voorbeeld omdat je alleen een haast onmogelijke taak wèl kunt verrichten als iedereen meewerkt en waarbij iedereen weet wat het doel is.
  Dat mis ik in heel veel zaken die vandaag de dag spelen. Of het nu gaat om die waanzinnige milieupraatjes of ecofascisme dan wel pedoschandalen vaccinaties en andere zware ongerechtigheden die het publiek aangaan. De onverschilligheid in combi met notoire domheid is koren op de molen van de donkere krachten.

 4. Op de webstek van Aanirfan verschijnen er regelmatig publicaties over de pedo beerputten in G.B. En het gaat hier over veel meer dan pedo zaken. Een bron :
  http://aanirfan.blogspot.com/2019/11/andy-murray-dunblane-massacre.html
  met citaten :
  “ Andy Murray (above) is linked to the Dunblane Massacre, which is linked to child abuse….
  The official story is that, on 13 March 1996, a mad loner called Thomas Hamilton shot dead 16 children at a primary school in Dunblane in Scotland……………….
  It has been suggested that Thomas Hamilton was a brainwashed patsy and that the real shooters were working for the security services. ……………
  In the Dunblane shootings, “none of the survivors would have been able to obtain a good viewing of the gunman.” …………………….. (=einde citaat).
  Over de cover up :
  “10. According to journalist Marcello Mega, in The News of the World (Cached), 28 December 2003:
  1. A top Scottish Freemason, Former Grand Master Lord Burton, has said that Lord Cullen’s inquiry into the Dunblane massacre was a cover-up.
  Lord Burton says Cullen’s inquiry suppressed crucial information to protect high-profile legal figures.
  2. These high-profile legal figures may belong to a secretive ‘Super-Mason’ group called The Speculative Society……..(=einde citaat).
  Ik verwijs naar de volledige tekst in de bovenvermelde link.
  Bij deze pedo zaken zijn er immers twee belangrijke misdaad actoren :
  The Brotherhood en de Kosher nostra, zowel bij de feiten zelf als nadien bij de “cover up”.
  Een andere schrijnende zaak, is deze van Carl Beech, een slachtoffer wiens daders nooit werden vervolgd en vervolgens werd hij dan veroordeeld.
  http://aanirfan.blogspot.com/2019/07/nick-versus-lord-bramall-part-5.html
  met citaat :
  “Carl Beech was given an 18 year jail sentence ‘for telling lies’ about Leon Brittan and Edward Heath.” (=einde citaat).
  De tekst in de voormelde link geeft m.i. ook een goed voorbeeld hoe de “doofpotstrategiën” werken. Het voormelde is echter maar het topje van de ijsberg.

  1. Sub Rosa.
   Hoe verschrikkelijk het ook is steeds weer zien we banden vanuit het verleden tot op de dag van vandaag terug en is er door de bestuurders niets van geleerd of anders zijn velen gewoon corrupt.Feiten zijn De EU en NAVO zijn tot stand gekomen met hulp van veel oud Nazi’s en Walter Hallstein was zelfs de eerste president van de Europese Commissie in ik meen 1957.Zoals in mijn eerste reactie hierboven te lezen is heeft zelfs na de oorlog in Duitse kampen zoals Trinidad kindermisbruik plaats gevonden en uiteindelijk nu ook in een koningshuis.Dan hbben we de The Brotherhood en de Kosher nostra die ook niet fris zijn natuurlijk en ook te maken hebben met kindermisbruik en natuurlijk zijn bepaalde instanties die kinderen zouden moeten helpen ook een goed middel wanneer zelfs zij kinderen als handelswaar zien en meegeven om te laten misbruiken.Ja het is echt een puinhoop en van de politiek hoeven we niet veel te verwachten want een deel maakt er kennelijk zelf deel vanuit.( Dit laatste concludeer ik uit de Epsteinzaak waar toch namen als die van Clinton zijn gevallen).Dat de politie ook meer weet kan zijn en dat zij niets doen kan het gevolg zijn omdat juist de politiek hun lot kan bepalen wanneer ze tegen de benen van politieke figuren zouden trappen waardoor ze uit hun functie ontheven zouden kunnen worden of gewoon bestraft.De politiek bepaald wat het leger doet maar ook wat de politie doet en de opdrachten gaan via de top van beide organisaties en het verleden heeft laten zien dat zij niet geheel vrij zijn van zonden door dure hotels te bezoeken en te feesten terwijl ze hadden kunnen zien dat hun organisatie door dergelijke zaken kapot werd gemaakt.Maar mogelijk gaat het nog verder en kan zelfs het verleden waar de nazi’s dus deel vanuit gemaakt hebben ook hier weer een rol spelen en dan heb ik het over de viering van 75 jaar bevrijding. https://www.zeeland.nl/over-zeeland/75-jaar vrijheid-en-de-slag-om-de-schelde Nu kunnen mensen denken dat is wel erg vergezocht maar feiten zijn dat niets nagelaten wordt om doelen te bereiken.Natuurlijk ben ook ik dankbaar voor wat jonge mensen voor onze “vrijheid” hebben gedaan destijds en velen hebben daarvoor betaald met hun leven en ik meen te kunnen schrijven dat zij dat vanuit hun hart hebben gedaan met de beste bedoelingen,maar van hun leiders ben ik daar niet zo van overtuigd.
   Het grootste deel van de bevrijders van toen leven al niet meer omdat ze toen ongeveer 20 jaar oud waren plus 75 dan zouden ze nu 95 jaar oud zijn en velen zullen dat niet gehaald hebben.Wat rest is dat we nu dus de landen die toen voor onze vrijheid streden nog steeds dankbaar moeten zijn terwijl velen denken dat juist landen als Engeland,Frankrijk werken aan een nieuwe wereld orde en zelfs de Duitsers (de vijanden van toen) doen mee dus er is wel het één en ander veranderd wat aangeeft dat het geen van toen niet te vergelijken is met nu want hoe moeten we de betrokkenheid van Duitsland dan nu zien?Daarom zie ik dat hele gebeuren als propaganda om de mensen vooral af te houden de waarheid te zien.Ze geven kapitalen uit aan dit gebeuren terwijl ze geen geld over lijken te hebben voor kinderen die in armoede leven of dreigen terecht te komen.Het startschot was in Terneuzen en daar waren vele hoogwaardigheids bekleders bij waaronder het Belgische en Nederlandse koningspaar wat alleen al aan beveiliging veel geld gekost moet hebben.Wanneer ik dan het volgende lees dat in zeeland 5000 kinderen in armoede leven of in armoede terecht dreigen te komen waarvan de helft in Terneuzen,Vlissingen en Middelburg dan lijkt het erop dat ze geld verkeerd besteden en de kinderen laten verrekken zoals dat ook lijkt te gebeuren met mensen die van de voedselbanken afhankelijk zijn.,wat heb je aan vrijheid wanneer je nergens wegens armoede aan deel kan nemen? https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/116883/Zeeland-telt-iets-meer-arme-kinderen-dan-andere-jaren
   Dan hebben we Rotterdam waar we hetzelfde zien gebeuren ook daar leven veel kinderen in armoede. https://nos.nl/artikel/2313970-arme-gezinnen-profiteren-niet-van-groei-meeste-arme-kinderen-in-rotterdam.html
   Vervolgens lees ik dat de verantwoordelijk burgemeester nog zes jaar burgemeester wil worden/zijn. https://nos.nl/artikel/2313260-aboutaleb-wil-nog-zes-jaar-door-als-burgemeester-van-rotterdam.html Is dat nou wel verstandig wanneer ik ook het volgende lees? https://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie_2016 hier is te lezen dat deze burgemeester ook een Bilderbergconferentiebezoeker was in 2016.Wat is daar besproken en/of zijn er ook opdrachten gegeven?Feiten zijn dat kinderen niet de prioriteiten zijn om geholpen te worden.

 5. Hoi als je goed naar de ramen kijkt in het filmpje waar een naakte jongen naar beneden klimt zijn dit andere ramen als dat Buckingham Palace heeft. Bij Buckingham Palace hebben de middelste ramen 12 kleine ruitjes en de middelste ramen van het filmpje waar de naakte jongen naar beneden klimt hebben maar 8 kleine ruitjes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.