Advertentie

MH17: eerst aangeschoten voor ontploffing…??


x

x

MH17 eerst aangeschoten voor ontploffing…??

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Tja, zo dan kijk je naar het RTL-nieuws van 9 augustus (zie hierboven het fragment) en zo hoor je plotseling een getuige dátgene verklaren wat in TOTALE tegenspraak is met de theorie van de BUK-raketinslag..!! Tot op heden wordt ons voorgehouden dat het passagiersvliegtuig in de lucht geëxplodeerd zou moeten zijn, DIRECT nadat de BUK-raket het toestel getroffen zou hebben.. De raket, die vlak buiten het verkeersvliegtuig, naar beweerd werd, op 11 km hoogte uit elkaar spat, doorboort de romp van het toestel op zódanige manier, dat het toestel onmiddellijk ontploft. En volgens deze getuige is dat dus NIET het geval geweest..!!

Een van de vliegtuigvleugels, lijkt doorzeefd te zijn, met slechts 1 rij kogels..!! Geen sprake dus van shrapnel-bewijs..
Een van de vliegtuigvleugels, lijkt doorzeefd te zijn, met slechts 1 rij kogels..!! Geen sprake dus van shrapnel-bewijs..

Verkeersvliegtuigen die op dergelijke hoogte vliegen staan van binnenuit onder behoorlijke druk, hetgeen het voor de passagiers mogelijk maakt, normaal te ademen, zonder zuurstofmasker dus..  Maar deze druk zorgt er ook voor, dat een toestel VOLLEDIG luchtdicht afgesloten dient te zijn, want op het moment dat er een lek in de romp optreedt, wil die binnendruk naar buiten en ontstaat een enorme druk op de rompconstructie.

Dus laat staan dat de hele romp door de ontploffende raketkop heftig doorzeefd is. Dan komt de volledige constructie van het vliegtuig onder een dusdanige zware druk, dat het vliegtuig, bijna direct na de raketinslag, explodeert en desintegreert. We citeren voor dit deel het expertise-stuk uit een artikel van 22 juli in de ‘New York Times’, een paar dagen na de ramp dus:

De deskundige van wapenexpert IHSJane’s verklaart dat een vliegtuig, geraakt door een BUK-raket, volledig uit elkaar wordt gerukt en onmiddellijk neerstort.

‘Volgens experts van IHS Jane’s, een consultancybedrijf voor defensie, zijn er duidelijk gaten te zien veroorzaakt door scherven van de raket. Ook geblakerde verf op het wrakstuk doet het verwoestende werk van een raket vermoeden. De sporen wijzen op een raket met ontploffende oorlogskop zoals de SA-11 raket, in Rusland bekend als de Buk. De vorm en grootte van de gaten in het rompdeel en de geblakerde verf rond die gaten laten zien dat er objecten van buitenaf het vliegtuig zijn binnengedrongen, schrijft expert Reed Foster van IHS Jane’s. “De meeste van de kleine gaten lijken te zijn veroorzaakt door een hogesnelheidsprojectiel, in tegenstelling tot scheuren en breuken als het paneel met kracht van het toestelframe wordt afgerukt”.

De conclusies van de expert wijzen op het gebruik van een raket die speciaal ontwikkeld is voor het uit de lucht schieten van snel bewegende militaire toestellen op grote hoogte, aldus The New York Times. In plaats van vliegtuigen direct te raken zijn dergelijke projectielen ontworpen om dichtbij het toestel te ontploffen en een regen van scherven te veroorzaken. ,,Aan het eind van hun baan lijken ze meer op een schot hagel dan een kogel”, aldus Foster. Hij gaat verder:

‘Een verkeersvliegtuig is kansloos tegen een SA-11, de gevolgen van een ontploffing zijn desastreus. De kracht van de explosie is 2x zo groot als die van een artilleriegranaat en de schade die te zien is op het wrakstuk,

wijst in de richting van een abrupt einde aan de reis.

Met een vliegsnelheid van meer dan 800 kilometer per uur

zal het toestel na een inslag zeer snel in stukken scheuren

en niet langer kunnen vliegen.’

x

De vraag is eigenlijk heel simpel, hoeveel mensen uit de dorpen rondom de ramp er zijn verhoord door de Nederlandse onderzoekscommissie.. Want ook dit relaas van de ooggetuige die RTL interviewde, via verslaggever Rik Konijnenbelt, vertelt feitelijk HETZELFDE VERHAAL als de dorpelingen uit de van het internet verwijderde BBC-reportage, waarin ze zelfs spreken van de aanwezigheid van straaljagers in de buurt van de MH17..! En vanzelfsprekend.. De separatisten hebben niet de beschikking over militaire vliegtuigen en zijn door deze verklaringen ONSCHULDIG verklaart..!

x

* * *

x

De manier waarop een BUK-raket explodeert vlakbij het doel. Hier allemaal heel suggestief getekend voor 'ongelovigen'.. Het vliegtuig ontploft dus door het binnendringen van de shrapnel in de tanks van het vliegtuig (die in de vleugels zitten). Een verhaal VOLLEDIG in tegenspraak met de getuige hierboven in het fragment uit het RTL-nieuws.
De manier waarop een BUK-raket explodeert vlakbij het doel. Hier allemaal heel suggestief getekend voor ‘ongelovigen’, die zouden twijfelen aan het verband BUK-raket en vlucht MH17.. (De kleuren van Malaysia Airlines zijn netjes voor je ingetekend..!) Het vliegtuig ontploft dus door het binnendringen van de shrapnel in de tanks van het vliegtuig (die in de vleugels zitten).
Een verhaal VOLLEDIG in tegenspraak met de getuige hierboven in het fragment uit het RTL-nieuws.

x

x

Hoe zelfs de Wall Street Journal valse-informatie-verspreiding tot ‘kunst’ verheft..!

En om je aanvullend op dit verhaal de mega-desinformatie te laten zien, die rondom deze BUK-fabel verteld dient te worden, citeren we dit artikel uit de Wall Street Journal’ van 28 juli..! Daarin wordt een Oekraïense legerofficier geciteerd, die spreekt over informatie uit de zwarte dozen van de MH17, terwijl deze nog niet eens beschikbaar waren.. Deze staan immers tot op de dag van vandaag (10 augustus!) in Engeland en de informatie daaruit is nog steeds niet openbaar..

“Black Boxes Show Shrapnel Destroyed Malaysia Airlines Plane, Ukraine Says”

‘Oekraïne verklaart:

‘Zwarte dozen tonen aan dat shrapnel het vliegtuig van Malaysia Airlines vernietigde’.’

x

Deze kop in de Wall Street Journal van 28 julie creëert de onmiddellijk valse impressie dat er sprake was van ‘nieuwe informatie’.. Maar het tegendeel is waar: het gaat over desinformatie, of in goed Nederlands: het verspreiden van LEUGENS..! Het volgens informatie zou het vliegtuig, de MH17-Boeing 777, vernietigd zijn door de zogenaamde ‘shrapnel’ uit een BUK-raket.   Dit shrapnel is feitelijk een lading stalen kogels, die vóórin de punt van een raket opgeborgen zit en die wordt afgevuurd, door de ontploffing van de raket, wanneer deze het doel zeer dicht genaderd is.

separatisten zwarte dozenHoe bizar het allemaal kan zijn, blijkt als nota bene deze kwaliteitskrant, dit soort volledige DESINFORMATIE gaat verspreiden.. Dan begint het artikel met ‘Oekraïne zegt’… En dan blijkt niet Oekraïne dit gezegd te hebben, maar blijkt het bericht uit… Moskou te komen.. Hoeveel onzin wil je op een rijtje hebben..? Allemaal bedoelt als verwarring-zaaiend..? Dit is het bericht dat de WSJ dus citeert..

 MOSCOW—Ukrainian authorities said Monday that data retrieved from the black boxes aboard Malaysia Airlines Flight 17 showed the plane was destroyed by “massive explosive decompression” caused by shrapnel from a missile.
vertaald staat er dus:
MOSKOU- Oekraïense autoriteiten hebben maandag (21 juli) gezegd, dat uit data die verkregen is uit de zwarte dozen uit het toestel van Malaysia Airlines, vlucht 17, blijkt dat het vliegtuig vernietigd is door ‘enorme explosieve decompressie’, veroorzaakt door de shrapnel van het projectiel.

Moskou? Niets, maar dan ook helemaal niets heeft betrekking op ‘Moskow’, behalve dan wellicht dat de reporter daar zat, toen hij het stukje schreef.. Hij schrijft echter niet waar deze ‘Oekraiense autoriteit’ dan is, behalve dat hij deze identificeert als ‘kolonel Andriy Lysenko, de zegsman van de Oekraïense nationale veiligheids- en defensieraad’. De reporter zegt dat Lysenko het bewijs van de raketexplosie ‘onthult’.. Maar deze Lysenko heeft helemaal geen enkele wetenschap van de inhoud van de zwarte dozen..! Deze zijn namelijk NOOIT ook maar in het bezit geweest van de Oekraïense regering..

Vervolgens verklaart deze reporter dat hij geen nieuws heeft, omdat deze zwarte dozen in de United Kingdom zijn en dat de onderzoekers nog niet de claim van Lysenko hebben bevestigd.. In een zin die net zo leeg is als dat hij glad is, herhaalt de reporter nog maar eens het officiële Amerikaanse standpunt rondom deze aanslag: ‘De VS hebben Rusland de schuld gegeven van het leveren van het BUK-raketsysteem aan de ‘rebellen’.. (Zie je overigens ook hoe ineens ‘separatisten’ de nieuwe naam ‘rebellen’ krijgen omgehangen..?).

* * *

En zo wordt heel langzaam de leugen in de media tot waarheid gebombardeerd.. Maar wij vinden dat hier veel meer sprake is van de toepasselijkheid van het Franse spreekwoord, dat zo mooi vertelt dat je jezelf JUIST BESCHULDIGT, als je jezelf VERONTSCHULDIGT…! (Qui s’excuse, s’accuse)

175 gedachten over “MH17: eerst aangeschoten voor ontploffing…??

 1. In wezen leven we al van af 1945, en waarschijnlijk al daar voor in een grote misgeinformeerde GLADIO wereld, waar ons alles maar dan ook alles anders wordt voorgesteld als dat onze leefwereld in elkaar steekt, een grote Hollewood illusie, die we zo graag aanvaarden, om dat we mensen zijn met een betrekkelijk denk vermogen, dat constant geimpregneerd wordt met leugen en bedrog, er is “” BIJNA”” geen ontkomen aan, we zijn als varkens zich wentelend in de strond/de leugen, en vooral blijven wentelen, want anders word je wakker.

 2. In ieder geval was Gladio actief in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Turkije en Zwitserland, terwijl ook het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten een rol speelden in de strategische planning van het netwerk. De rol van Gladio in Europa, bij onder meer aanslagen en terreur, heeft in diverse landen al dan niet tot parlementaire onderzoeken geleid.

  En verder:

  Voor de voorbereidingen waren 17 bureaus benoemd:

  I secretariaat en transport
  II lijnen (ontsnappingsroutes vanuit bezet Nederland)
  III inlichtingen netwerken
  IV radioverbindingen
  V reproductie
  VI radiotechniek
  VII inlichtingenoperaties via de BID
  VIII codezaken
  IX security (veldveiligheid)
  X luchtfiltratie [in- en exfiltratie naar en van bezet Nederland
  via de lucht]
  XI zeefiltratie [idem vanuit zee]
  XII speciale netwerk [voor zeer gespecialiseerd inlichtingenwerk,
  bijvoorbeeld op economisch of financieel gebied]
  XIII Short-Term netwerken [inlichtingennetwerken voor de korte
  termijn, zoals Dorpsplein]
  XIV comptabiliteit
  XV financiële netwerken [ zorgen voor voldoende geld om de andere
  netwerken gaande te houden]
  XVI meteo-netwerk
  XVII documentatie/falsificatie, microfotografie etc.

 3. Na de zoveelste getuigenverklaring door gewone burgers die er geen enkele baat bij hebben om te liegen,zou je toch denken dat een omroep die dit zelf uitzendt ingaat zien dat er iets niet klopt in hun verslaggeving.
  Het is dan ook volgens mij onmogelijk,om te geloven dat zij NIET onder curatele van de overheid staan,alleen zou ik graag willen weten welk ministerie hiervoor verantwoordelijk is,want dan weten we ook welke minister hierbij betrokken is(Ikzelf denk aan Opstelten}.

  1. En het zoveelste puzzelstuk dat precies past in die van andere getuigenverklaringen etc.

  2. Gisteren (ik meen bij nieuwsuur)was er een pro russische bewoner die voor camera zei dat er tussen de oekrainse soldaten ook mensen bij liepen zonder ook maar enig herkenbaar symbool,wat er op duidt dat het niet alleen Oekrainers zijn tegen de pro russen,maar dat er ook onherkenbare figuren bij betrokken zijn,wat getuige zou kunnen zijn van inmenging van buitenaf.

 4. Waar blijven de commentaren van onze rechtsgeleerden?
  Rusland wordt verantwoordelijk gehouden,omdat ze militair materieel aan de seperatisten zouden hebben geleverd.
  Volgens mij is het dan nog steeds de gebruiker die ergens op richt en de trekker overhaald die verantwoordelijk is voor zijn daad,en niet de leverancier.anders konden ze half Amerika wel opsluiten.

  1. Arnold, helemaal mee eens, degene die met Russische materiaal de trekker heeft overgehaald van de raket die de MH17 heeft neergeschoten is de dader. Wie o wie?

  2. Volgens Dick was het ‘een Russische raket’. Knap joh, niemand die het nog weet; maar Dick wel kennelijk..?

  3. Ja Dick ik schreef militair materieel en niet russisch,maar je had nu wel een mening,alleen jammer dat het niet klopt.

  4. Dicky heeft zijn mening al door al zijn comments heen laten schemeren , en wie dat niet ziet ….. Nouja kijk zelf maar even terug. Dick als je het zelf ook nog niet in de gaten hebt ga ik wel erg twijfelen aan jouw intelligentie, en weet je het wel dan weet je hoe ik je zie! klaar met jou.Lees anders even de chat na!

  5. Dick heeft commentaar over mijn hond geschreven,maar weet je wat het nu is,mijn hond heeft misschien minder hersens dan Dick,maar hij gebruikt ze tenminste nog wel.

  6. Marcel 4.4, dank je voor de tip….. Ik heb net even de chat bekeken, maar ik zie niets staan van jou. Weet je zeker dat je daar voor mij een boodschap hebt achtergelaten?

  7. Ik laat geen boodschappen achter ik zeg dingen heel openlijk recht in je gezicht , dat zou je nu toch moeten weten .Ik ben alleen niet de enige die “moeite “met je heeft zeg maar!

  8. Marcel 4.7, een tip, neem een “pilletje” tegen het “Dick virus”

   En om even terug te komen op Arnold onder 4. Arnold stelt heel terecht: “Rusland wordt verantwoordelijk gehouden,omdat ze militair materieel aan de seperatisten zouden hebben geleverd.
   Volgens mij is het dan nog steeds de gebruiker die ergens op richt en de trekker overhaald die verantwoordelijk is voor zijn daad”

   Ik ben het daar helemaal mee eens. Ik ben ook benieuwd naar de dader, dan hebben we weer antwoord op een belangrijke vraag van de 5 w’s ( wie).

   ISIS maakt ook gebruik van Amerikaans materieel, dat ze gejat hebben van de Iraakse strijdkrachten, maar dat maakt de USA nog geen “dader” van de genocide op de yezidi’s. Het zijn degenen die de trekker overhalen, die zich schuldig maken aan oorlogsmisdaden. Of zie ik het verkeerd?

  9. Vroeger had je tegen ovr het Telegraaf krant gebouw de Postzegel markt, en ietsje verder op het Café de naam is mij ontschoten waar alle journalisten van alle kranten zaten te zuipen, daar is ook D66 opgericht,met veel gelach en gejoel ze zouden die stomme Nederlandse klootzakken wel ens even laten zien hoe gemakkelijk je ze in de maling kon nemen, in een Klein kroegje op het Spui was de VVD altijd serk vertegenwoordig, de journalisten kregen hun instructie, en werden hier voor ook goed betaald, met baantjes e insite information,
   nou dat was toen, het zal er nu niet anders aan toe gaan, vrindjes die eten van de stomme massa, wel een groep hele geestelijk zieke mensen, en die maken in wezen uit hoe een land denkt

  10. Jenne.
   Dat is nu precies waar ik al een hele tijd aan denk,als het inderdaad zo is dat de media onder toezicht van de staat of wie dan ook alleen maar leugens publiceerd,dan zijn zij mede verantwoordelijk voor het in stand houden van de slachting die nu in het oosten van de Oekraine plaats vind,en hoe je het ook draait of keert dat kan geld voor je geweten nooit goedmaken.

  11. Nou ARNOLD, een nichtje uit Nederland belt mij net, op de Telegraaf site, staat duidelijk dat de rebellen et Maleise toestel hebben neergehaald, maar eigenlijk een Airoflot tostel hadden willen neerhalen, het staat er gewoon, dit is typisch westerse brain wash, gaat maar door en niemand neemd er aan stoot aan, BBBrrr ze verdienen niet beter.

  12. Best Dick ISIS = CIA!
   Geef eens ruimte tussen je oren voor een groter plaatje, of wordt wat stiller, zonder dat geblaat van hoe het zit.. Je schreeuwt het zó hard, dat ik bang ben dat je dat doet, om het evt. falende denkbeeld te overstemmen met ‘volume’..

  13. Ja, Guido 4.13, luister je naar je eigen geblaat onder 4.2 ? “Knap joh, niemand die het nog weet; maar Dick wel kennelijk..?

   Ach, Guido, mag ik dan tegenover jouw “groter plaatje” mijn “groter plaatje” zetten? Ik vind die gasten, die strijden voor ISIS, bezeten door “duivelse krachten” Strijdend voor een “achterlijk geloof” en dsarbij duizenden onschuldige kinderen en vrouwen vermoorden en verkrachten

  14. sukkel weer ga je voorbij aann waar het werkelijk om draait, maar misschien ben je gewoon echt zo dom .

  15. Nee, Marcel, ik ben niet dom…. ik weet ook wel dat het hier gaat om het kampioenschap “trollen”

  16. Dick je bent niet dom. Fijn om even bevestigd te zien..
   Heb je nou écht niet door wat Marcel, Monika, ik en een hele bubs je willen vertellen…???!

  17. Guido 4.17, waarom zou dat interessant zijn… wat anderen MIJ te vertellen hebben? Belangrijk is mijn eigen Waarheid en die zal ik nooit verloochenen. Dus, je zult me hier moeten bannen, Guido, of ik blijf mijn eigen waarheid verkondigen.

   Voor mij is Essentieel om met elkaar te Delen…… dan kun wij in mijn visie elkaar Versterken 🙂

  18. alleen al het feit dat je denkt dat het een wedstrijd trollen is …. ppfff sukkel

  19. Arnold, ik selecteer de artikelen hier op WTK die ik wil lezen en ik selecteer ook de reacties. Zo raad ik ook jou aan om alleen die reacties te lezen die jouw iets te zeggen hebben.

   Maar blijkbaar maken reacties van mij iets los bij sommigen, waaronder Guido, Marcel en jij, die iets in jullie losmaken. Nou, doe er iets mee zou ik zeggen 🙂 En laat het anders bij mij 😉

  20. Beste dick
   Ten eerste kun je een reactie pas beoordelen als je hem gelezen hebt. Ten tweede laat jij door je doen en laten hier blijken jezelf boven alles en iedereen te stellen , ten derde -( vreselijk denigrerende deelreactie verwijdert)- ten vierde ben je dus gewoon het huis tuin en keuken type manager die niet verder denkt dan dat zijn ( alweer een woord verwijdert) lang is .
   Laat ik het zo zeggen die zorgbedoening die jij wilt opzetten , al had ik geen droog brood meer te vreten ik zou er niet bij instappen!Jij bent het soort mens dat zorg als open vrije markt ziet driewerf bah!
   In gewoon zuiver hollands , je hebt helemaal afgedaan met je mooie praatjes en maskerades. Je bent imo een gemankeerde mislukte prediker en hebt nul inzicht in het wereld toneel . Dit was dan ook mijn laatste reactie naar jopu doei dick( die zijn vertaalde nick ruimschoots eer aan doet)

  21. Marcel, ik neem het je niet kwalijk, want je weet niet wat je doet. Ik heb alleen met je te doen en hoop dat je ooit rust in jezelf mag vinden. het ga je goed!

  22. Ik ben blij dat jij het ook ziet Dick, het ging al een tijdje niet goed met Mars, vind je niet? Ben gelukkig nu niet meer de enige.. Pfff, fijn gevoel hoor. Maar ik vergeef het hem ook, dus we kunnen weer met blanco lei verder.

  23. Ja maar, ja maar, ja maar, 4.16 ??? Een kampioenschap dat doe je toch normaliter niet in je eentje? Of ziet ik een medetroller over het hoofd? Zal wel een hottentottentrol zijn dan, zo’n héél kleintje.

  24. Precies, Coz, ik zie ineens een beeld van een hele mooie avatar 😉 Worden we maar weer als kleine kinderen 🙂

  25. Nah Dick, mij niet gezien. Zelfs Jenny Yo heeft zich al teruggetrokken, of is ze bij je ingetrokken? Weet je wat? Je hebt je trofee gewonnen 😉 en ga nu maar ff wat nuttigs doen met je tijd :p

  26. Dick
   als ik jou reacties zo bekijk,begin ik zo langzamerhand het idee te krijgen dat jij moeite hebt om je in onze maatschappij te handhaven,veel vrienden zul je ook wel niet hebben vermoedt ik, maar dat kan nooit een reden zijn om op dit forum de boel tegaan verkloten voor mensen die wel serieus hier mee bezig zijn.
   Verder heb je geen bord voor de kop,maar een plaat van minimaal 10 cm dik dus blijf ik bij mijn advies aan jou,ga aub bij een psychiater langs en ga lekker op de sofa je probleem oplossen.

  27. Dank je, Coz, kan ik jou ook aanbevelen. Zomergasten met de dirigent Reinbert de Leeuw ( op Nederland 2) is heel erg leerzaam. Gaat nu over vogelklanken in de muziek. Leuk 🙂

  28. Coz, even terug “on topic, dit artikel heeft als kop “eerst aangeschoten vóór……. ontploffing” 😉

  29. Tja wel even ogen afwenden de tweede keer , maar echt mooi en volgens mij ook helemaal waar. Lijkt op een curses in wonderen…..i.e.g. zelfde uitgangspunt.

 5. Goed dat je hierover blijft schrijven, Guido! Het ‘wakker worden’ gaat langzaam maar mede dankzij dit soort sites druppelt de informatie de samenleving in en daar begint te verandering. Niet bij degenen die ons menen te moeten (mis-)leiden. Laten we onszelf blijven informeren via de kanalen die onafhankelijk zijn van de persburo’s welke worden aangestuurd door dezelfde club die de ‘disasters’ creëren! Blijf bij jezelf en volg je intuïtie als je enige waarheid. dat brengt de verandering die de wereld nodig heeft. http://irmaschiffers2014.wordpress.com/2014/08/07/wat-de-wereld-nu-nodig-heeft/

  1. Dick.
   Ten eerste verstoor je telkens met je dom geouwehoer een op gang komend
   gesprek,ten tweede laat je telkens doorschemeren dat je meer de gewone media geloofd dan wat wij hier op dit forum door het gesprek aan te gaan en feiten op tafel proberen te leggen proberen aan te tonen dat dat niet klopt.
   En in 4.14 Ik vind die gasten…….en vervolgens komt niet naar voren wat je vind,wat genoeg zegt over je geestelijke toestand,morgen is het maandag en lijkt het mij verstandig dat je eens bij een psychater op een sofa een gesprek aangaat.

 6. Een van de belangrijkste vragen die onbeantwoord blijven is: “Waar zijn de tapes van gesprekken en data tussen luchtverkeersleiding en luchtverkeer?”
  En er is geen hond in de media die dit onderwerp aansnijdt.

  1. John.
   In het stuk door Guidoj geschreven:MH17:verdwenen:Kiev-luchtverkeersleider en kiev- vluchtdata staat beschreven wat daar mee aan de hand isdus als de media dit bekend zou maken,zouden ze iets doen wat niet in het straatje past.

  2. ja en wat ik ook mis zijn amerikaanse satelietbeelden. Ik vermoed dat ze al maanden elke geknakte graspriet hebben vastgelegd in Oost Oekraine. Het feit dat ze hard roepen dat het een BUK raket was, dat Putin hoe dan ook bescvhuldigd moet worden, maar daar geen plaatjes bij doen zegt mij veel.

   En zelfs al zijn die plaatjes er niet, dan nog zou de media erom moeten smeken bij de VS. Dat doen ze niet. Waarom niet?

  3. John, het onafhankelijk onderzoek naar de oorzaken en de dader(s) is in volle gang. Wees bij dat er weinig uitlekt naar de media, gedurende het onderzoek. Ieder antwoord levert namelijk weer tig vragen op. En het gevaar bestaat dat bij het uitlekken van tussentijdse deelvragen dit het onderzoek in gevaar kan brengen. Het is best mogelijk dat om het daderprofiel rond te krijgen er nog bewijsmateriaal op de rampplek moet worden veiliggesteld. Het zou toch jammer zijn dat de eventuele daders sporen zouden kunnen uitwissen tijdens het lopende onderzoek, niet waar?

  4. Had trouwens wel lang geduurd met 9-11 hè? En bijna iedereen weet nu hoe de vork werkelijk in de steel zit, als je blinddoek bijtijds hebt afgenomen. M.a.w. hoe lang nog voor de echte waarheid? Als die er ooit komt.

  5. Tja Dick, dat onafhankelijke 9/11-onderzoek wil ook niemand geloven.. Wat een sukkels he.. Dick?
   Zelfs 2000 architecten en ingenieurs niet, die zeggen dat het bouwtechnisch allemaal niet klopt, dat onafhankelijke rapport.. Wat een sukkels he, Dick? Dag Dick.

 7. We hebben:
  1.De piloten van het vliegtuig dat 90 seconden achter MH17 vloog
  2.Burgers die nergens baat bij hebben en beschrijven op tv hoe zij het hebben gezien.
  3.Getuigenissen van OVSE onderzoekers.
  4.De twee Duitse experts
  5.Het verhaal van Carlos Buca.
  6.Het filmpje dat een dag eerder dan de crash is opgenomen.
  Ben ik nog wat vergeten?

  1. Oh ja Poetin die zijn kaarten op tafel heeft gelegd en tien vragen heeft gesteld,maar daar nooit antwoord op heeft gekregen.
   Wat ik ook wel eens van Rutte (onze regering)zou willen weten is:Waarom hebben jullie ingestemd met sancties tegen Rusland zonder dat er enig bewijs is geleverd wie er schuldig is,want er zijn geen gesprekken bekend van het vliegtuig met wie dan ook,en de black box heeft ook nog geen uitsluitsel gegeven omdat die nog in Engeland is en nog steeds onderzocht wordt.

  2. Dit zijn de juiste vragen. Misschien nog de idiote video van de paspoorten erbij zetten, waar je duidelijk in kunt zien dat er ” ongeldigheids-gaten’ in zitten terwijl ze als nieuw op een stapeltje worden getoond?

  3. Wie kent er iemand, of is zelf in staat, dit artikel te vertalen en/of de essentie weer te geven…? (Google translate?) HIER

  4. Okee Guido, dit is wat ik ervan kan vertalen uit het Bulgaars. Puzzelen jullie zelf maar mee, maar het lijkt vrij duidelijk wat de stelling is van de schrijver van dit artikel.

  5. Amsterdam vliegt onder hetzelfde vluchtnummer binnen 5 minuten?
   We schreven al over het verontrustende feit dat zeer nieuwe paspoorten waren gevonden van degenen die bij de crash zijn omgekomen. Hoewel zichtbaar niet uit de brand maar vanuit een kantoor. Maar dit is slechts een fractie van wat er gebeurde.
   Gelekt is dat een tweede Amsterdamse vlucht onder hetzelfde vluchtnummer vloog met een verschil binnen 5 minuten! Hoewel het schema verschilt van het vliegtuig dat verdween op 8 maart 2014 met zichtbaar een letter O, gemakkelijk kan worden omgezet in een D.
   Blijkbaar is het vliegtuig niet helemaal echt, en de hele tragedie is dezefde opzet van het instorten van de torens in New York op 11 september 2001
   1) In maart werd het gekaapt vliegtuig In feite omgeleid naar de Amerikaanse militaire basis in Diego Garcia. Vervolgens werd het doorgestuurd naar Nederland.

   2) Op de vereiste dag en uur vloog het vliegtuig vanuit Maleisïe. Daarin waren geen levende mensen en lijken. Het vliegtuig werd aangedreven door de automatische piloot, behalve tijdens het opstijgen, dat is een ingewikkelde procedure, waarbij de echte piloten zich voor de botsing aan boord hebben begeven met parachutes – en het vliegtuig automatisch laten vliegen.
   Op de juiste plek werd het vliegtuig opgeblazen op dezelfde manier manier als de Twin Towers op 11 september).

   3) Nieuwe paspoorten werden gevonden n – en het verbrande metaal ligt op één plek (hetgeen weer doet denken aan de gebeurtenissen van 11 september – de gebouwen werden tot in het stof geslagen, maar er werden wel verbrande lichamen gevonden, terwijl de paspoorten heel en schoon waren.

   4) Vrijwilligers praten over een vreemde lijkengeur in de omgeving van het vliegtuig, dat is om het even wat, maar niet de geur van verbrande mensen in leven.

   4) Let op! 295 mensen – hoeveel familieleden zijn onder hen in het bijzonder niet op tv getoond, en dat in zo’n grote en gevaarlijke wereld tragedie? De enige rechtvaardiging – zou zijn, ze te beschermen tegen nieuwsgierige journalisten. Wat een heldhaftige zorg!

   In elk luchtvaart-tragedie is datgenen wat we eerst zien niet de plaats van de tragedie, en familieleden van de slachtoffers. Algemeen zien we minstens een paar dagen interviews met familieleden van de slachtoffers en psychologen die met hen werken. Maar wat zien we in dit geval? Sinds de tragedie bijna tot nu toe geen TV station in de wereld, toonde familieleden van de slachtoffers. In een enkel portaal op het internet, maar zijn geen foto’s van familieleden te vinden of interviews van hen.

   Nergens op het internet vind je video of foto’s met verhalen van de familieleden van de slachtoffers, dat is heel normaal in juist die situaties

   6) nummers van de twee vliegtuigen zijn vrijwel identiek en verschillen slechts in een letter – A en D. Aeroplane vluchtnummer MN370, verdween maart 9M-MRO. Board vluchtnummer MN17 gedownload nu 9M-MRD.

   7) Het doel van de operatie is van de CIA om de schuld te geven aan Rusland voor het starten van een grote oorlog tegen hen.

   Details – Alle media zonder uitzondering doen aan kennisgeving en praten over multilaterale paspoorten. Absoluut nul,deze zijn letterlijk een paar dagen geleden uitgegeven. En wat betreft de gaten in Nederlandse paspoorten? Zo ziet in Nederland een ongeldig paspoort eruit. Waarom werden deze paspoorten gevonden zijnde van de passagiers van de noodlottige Boeingcrash?

   Hier is nog een feit:
   Over de 18 maart verdwenen Maleisische Boeing heeft iemand uit de luchtvaart gezegd dat Boeing spoedig zal (terug?) komen en het zal blijken dat het wordt gebruikt voor provocatie tegen Rusland.

   Zie ook:
   SLACHTOFFERS explosie BOEING 777 WAREN al dood toen INCIDENT?

   Info: http://tapcu.info/; http://ai-zhilin.livejournal.com/

  6. Dan zat ik er toch niet ver naast,want in een eerdere reactie had ik al het vermoeden geuit dat MH370 hier iets mee te maken zou kunnen hebben.

  7. Ja Arnold, dat was het eerste wat bij mij opkwam (en niet meer weg ging ook)… Bizar verhaal dit! (alweer…)

  8. Arnold, begin je inmiddels ook te doorzien dat zo ontzettend veel van dergelijke acties en gebeurtenissen zo ontzettend transparant, tegen het knullige aan zijn, dat je haast zou gaan denken dat er een andere bedoeling mee is? Voor het semi-wakkere deel dan wel te verstaan.

  9. Video gezien:

   dus dan wordt er gesproken over de vlag boven de raampjes, het verschil erin.
   Het nummer van het vliegtuig, tja iets om uit te zoeken maar dan moet je zeker weten dat foto,s niet gefotoshopt zijn en dat is tegenwoordig erg lastig.
   Er wordt gesproken in dit filmpje over dat er “cancelled” stond op de dag van de crash, wat niet zoveel zegt, pas als het er stond voor de crash zou het niet kloppen, er zijn maar drie opties om iets op het bord te zetten.
   De lijken, iets om uit te zoeken. Stond er lijkvracht op de vrachtlijst?
   Paspoorten met gat, das gek.
   Ik zeg: wel raar maar geen bewijs..

  10. Cozmic ,
   mag ik jouw zweefteef visie morgen even lezen? 🙂 ben wel benieuw maar erg moe.

   Ik ga lekker m’n mandje in. Welterusten allen.

  11. @ coz
   7.9
   Tja het houd de gemoederen wel bezig (incl mijzelf I must admid) Nouja loslaten maar weer…….

  12. Hoi Arnold, maak je niet zo dik 😉
   Dit is een mooie docu om te bekijken, misschien ga je dan anders tegen de zaken kijken.
   zie comment 6.1 bij:
   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/en-zo-werkt-klassieke-homeopathie-dus-simpel/comment-page-1/#comments

   Misschien gaat de mens ooit stoppen met wijzen naar goede en slechte personen. Misschien gaan we het ooit gewoon echt zelf doen, zelf verantwoordelijkheid nemen, en een échte samenleving vormen op de ouderwetse manier, ieder draagt zijn steentje bij. Geen afwachtende houding meer tot een ander de juiste beslissing neemt of het voor ons doet. Samen alles bespreekbaar maken, samen zoeken naar oplossingen en niet blijven steken in alles wat mis gaat maar er van leren en opnieuw proberen, openheid van zaken.
   Wie weet….

  13. Coz/Marcel: volgens mij is de distraction aan z’n end. En is het verhaal daarom zo ‘amateuristisch’.. Het is all in the eye of the observer.. Toch? Ook dat amateurisme. (If men define situations as real, they are real in all their consequences)

   Als ik zie hoeveel websites en nieuwsbrieven vol staan met de ‘valse-vlag-optie’, het wijzen naar de VS, dan is er wel degelijk iets aan het verschuiven, FUNDAMENTEEL. En zo zie ik de rotzooi die gemaakt wordt (Ebola, Gaza, Okraïne (ook MH17), ISIS), als een soort radeloosheid. Nog steeds uiterst sluw, slinks, manipulatief etc. in elkaar gezet. Daar is nog niets ‘mis’ mee, maar het gaat voor mij vooral om de andere ‘houding’ van de ontvangers van de informatie rondom dit geklooi.. Kritischer, afwijzender, en mensen zijn het imo moe om continue uit hun eigen focus/intentie te worden gehaald.

 8. America’s secret civil war !

  op VT, 1500 kranten, II00 magazins, 9000 radio stations, 1500 TV stations, 2400 uitgevers, in handen van 6 corporations.
  En uiteindelijk liggen alle Europese samenlevingen in duigen, of dit ooit weer goed komt ?, who knows, who want to know, groet!

  1. Amerika ism slechts de uitvoerende persona,het gaat om wie daar achter zit . Daarvoor moet je niet kijken in deze realiteit maar even verder. Coz gaf daar een mooie link over. Wij denken vaak dat al wat we zien is wat er is , dat is een zeer beperkte denkwijze , en dat wordt gebruikt tegen ons. Er is zoveel meer !Elke zichtbare zaak in onze realiteit heeft een energetische tegenhanger. als je je dat realiseert gaat er een wereld voor je open.

  2. Guido, is het weer zo PRECIES, joch? Of vind JIJ dat het precies zo is? Ben je je weer aan het overschreeuwen?

  3. Ach Allaya, Guido schreeuwt het zó hard, dat ik bang ben dat hij dat doet, om het evt. falende denkbeeld te overstemmen met ‘volume’.. ( het kleine “plaatje”;) )

  4. Guido, soms wens ik me dat onze media ipv van als werktuig voor het social engineering (tavistok) te fungeren, gewoon even naar Rusland kijkt. 21 miljoenen Russen hebben dit gezien op TV.

   http://www.youtube.com/watch?v=8sVLCYMezi0#t=403

   En voor de mensen die iets duits kunnen lezen, kan ik deze site adviseren…’deutschsprachige Zeitungen, weltweit’ http://www.press-guide.com/ en kies b.v. een land als de Russische federatie en zie dat Rusland ver weg is van communisme en andere ‘vooroordelen’.

  5. Marcel, logisch alles wat er op aarde gebeurt, heeft een hogere energetische oorzaak…we zijn hier om iets te ervaren en te leren en uiteindelijk met ons ‘nieuw’ bewustzijn ‘nieuwe’ inzichten toe te passen.

  6. Nou beste MARCEL, wat je hier schrijft ben ik al een aardig tijdje van op de hoogte, maar wij weten dit, de meeste WTK soort mensen weten dit, maar de massa niet, en daar gaat het om!

  7. Monika 8.8, Rusland is het walhalla zo te horen. Ik zou alvast maar m’n inreisvisum aanvragen. Ik heb begrepen dat ze je met open armen ontvangen. Als je nog een visum hebt van de vorige keer dat je het walhalla hebt bezocht en je paspoort is verlopen… dan moet je even vragen of ze gaatjes knippen in je oude paspoort…….. is het visum nog geldig 😉 Je loopt dan overigens wel gevaar als je onderweg met het vliegtuig neer zou storten, dat het beschouwt gat worden als een “hoax”

  8. Ik geloof dat het tijd wordt dat Dick een bezoekje brengt aan onze Jenny in ‘Duality Land’. Dag Dick. Ja/Nee (Welles/Nietes) zal daar ook in de buurt zitten; heb hem een handje geholpen inmiddels. Over haat gesproken.. pfff.. Blij wel dat ik het spiegeltje mocht zijn.

 9. Men wil dat je vergeet.
  De poppenspelers weten dat dondersgoed en ze doen er alles aan om je te laten vergeten wie we waren, om je te laten vergeten wat het centrale punt is van de slingerbeweging, om je te laten vergeten waarvan we nu eigenlijk zover afgeweken zijn. Je bent een mens! Die kan herinneren en vooruitkijken.
  De stress die je ervaart komt niet voort uit het herinneren en vooruitkijken. De stress komt voort uit vergeten wat het betekent een mens te zijn. Het begon met de karaktermoord op de geschiedenis en nu is de herinnering aan de beurt.
  En het zijn de poppenspelers die willen dat je vergeet hoe het was.
  Het zijn de poppenspelers die willen dat je niet meer vooruitkijkt, niet meer nadenkt over de gevolgen van wat zij bekokstoven.
  Het zijn de poppenspelers die willen dat je vergeet dat de lucht ooit blauw was.
  Het zijn de poppenspelers die willen dat je vergeet dat de zeeën ooit schoon waren en vol met vis.
  Het zijn de poppenspelers die willen dat je vergeet dat klimaat altijd verandert, dat het vroeger ook wel eens sneeuwde in maart of lente leek in februari.
  Het zijn de poppenspelers die willen dat je vergeet dat het vroeger mogelijk was een gezin te stichten met één inkomen.
  Het zijn de poppenspelers die willen dat je vergeet dat een gemiddelde woning door de eeuwen heen altijd ongeveer vijf jaarinkomens kostte en dat dat er nu bijna tien zijn geworden.
  Het zijn de poppenspelers die willen dat je vergeet dat er een tijd was dat er geen inflatie was, geen centrale banken, geen staatsschuld.
  Het zijn de poppenspelers die willen dat u vergeet dat we emotionele wezens waren, met elk hun eigen karakter, die zich verzetten tegen de tirannie van de meerderheid, die zich verzetten tegen maatregelen van overheden als die maatregelen het algemeen belang niet dienden.
  Het zijn de poppenspelers die willen dat je vergeet dat er niets mis mee is om zo af en toe eens heel erg boos te worden.
  Het zijn de poppenspelers die willen dat je vergeet….

  1. ODETTE, even tegen de stroom in, het zijn de poppenspelers die willen dat je vergeet, dat we toen gelukkig waren.
   Trouwens mooi stukje !

  2. Nee, Monika, goed lezen op wijwordenwakker.org

   De bron is het volgende artikel. Een tip: Goed de inhoud lezen, prachtige literatuur! 🙂

   http://zonnewind.be/2013/men-wil-dat-u-vergeet.shtml

   “Ik heb het over gemiddeld en hoog opgeleide mensen die met hun spaarcenten naar Krakau of Moskou trekken en daar op zoek gaan naar werk en een betere toekomst. Nederlandse ‘asielzoekers’ in de voormalige Sovjet-Unie; hoe diep zijn wij gezakt? “

  3. Geweldig artikel “Men wil dat u vergeet”. Het raakt de kern in mijn opinie: “De stress die u ervaart komt niet voort uit het herinneren en vooruitkijken. De stress komt voort uit vergeten wat het betekent een mens te zijn.”

  4. In der tijd, hebben veel jonge avontuurlijke Nederlanders bezocht door middel van de fantastische trein reis Sint Petersburg- Wladiwostok, dwars door het grootste land op deze planeet, prachtige landschappen afgewisseld met enorme eentonige landschappen, de mensen op het land, leven sober samen met de natuur en de jaargetijden, ik persoonlijk heb deze reis niet gemaakt maar wel vrienden van mij, ik ben tweemaal in St. Petersburg geweest en 1X in Moskou, de stad is net zo groot als de provincie Utrecht, het is een ander land, met andere waarden en roots, gewone aardige mensen, zo als overal in Europa, wat ze nu weer moeten onder gaan verdienen ze echt niet.

  5. Ja Monika, een topleraar moet streng zijn, ik zal er volgende keer aan denken. Je bent een Shirley Holmes waardig. Maak er geen dagtaak van om een ander op deze manier op zijn foutjes te betrappen want je doet verder heel goed werk! En als je een probleem hebt met mij zeg het dan eerlijk want het gaat een beetje opvallen, je houding naar mij. Hemel mag weten waarom????? Ik heb niets tegen je vrouwtje.
   http://4.bp.blogspot.com/-SJgUUQRTh0M/UxzIzL_h5_I/AAAAAAAAxdc/i4RzJbJ2Avk/s1600/strenge+juf.jpg

  6. Hoi Martijn ik geloof zeker dat het in deze tijd met zoveel verwarring in de wereld via de media om veel contact met de natuur te houden.

  7. Het beeld in dit schilderij is op zich oeroud de mens plaatst er palen in om afstanden te markeren monika.

  8. Ja Janee, ik ben het helemaal met je eens. Naast alle narigheid leven we gewoon in een prachtige wereld. Het is maar net hoe men kijkt, ik geniet van de natuur, het nieuws laat ik komen en gaan.

  9. Janee,
   Vind hem (en haar 😉 ook prachtig.
   Maar wil ieder eens vragen, wat als je het paaltje, maar ook de tweede, afdekt?
   Ben benieuwd wat er dan ervaren wordt.
   Ik weet wel wat ik dan ervaar…

  10. Ja zie wat je bedoeld Anna! Wat voor mij zo bijzonder was dit schilderij kocht een blinde alleenstaande vrouw ze kon schilderijen voelen. Wilde dit graag in haar huis hebben.

  11. Zal ik een kopje thee zetten dames, en tegelijkertijd de Chat op Marktplaats…??
   En verder: REACTIE VERWIJDERD. (Niet relevante (OFF TOPIC) en/of beledigend)
   Graag Chat gebruiken voor onderlinge (off topic) reacties.

  12. halloooh kunsten en strapatzen makers, even terug van de wijdse zeeuwse onhollands bloed mooie azuur blauwe mediterrane kust met een eigen klimaat waar je nooit iets over hoort op de piet paulusma code oranje onzin onweer radio voorspellingen, zon zon zon zon zon zon, en kortstondige watervallen en snel overwaaiende stormen, 4 jaargetijden per dag vaak, en 2 soorten weer door elkaar….. daar waar het mij nog lukt om te ontvieberen binnen een week;

   BLOF – MOOIE DAG http://www.youtube.com/watch?v=UylHgvteBSs

  13. Wat voor mij wel degelijk on topic is in deze warrige tijden de mensen te wijzen hou ook contact met de natuur.

  14. Lul d’r maar een end aan Jan. Laat nog wat schilderijen zien, om te laten zien hoe mooi acryl in staat is natuurlijke kleuren, zoals bij de MH17 op de romp, te benaderen. Dank voor je begrip Jan. Qui excuse s’accuse..
   Anna 9.21: ik had idd de uitdrukking ‘ouwe wijven’ moeten gebruiken; sorry!

  15. En dan even on topic.
   Een schilderij is een plaatje, maar alle beelden van de vermeende MH17 crash ook.
   Wie zat wat in plaatjes van de MH17?
   Wat is gemanipuleerd, wat niet, wel of niet aangeschoten vóór het plaatje geschoten werd?
   In de lucht óf op de grond?
   Enzovoort.

  16. Janee heeft gewoon gelijk, we kunnen wel in die shit blijven graven maar alsjeblieft, vergeet de schoonheid van het leven niet. We worden genaaid, wij Europa mogen het opnemen tegen Rusland als het aan die Yankees ligt. Geen slim idee naar mijn mening.

  17. Guido, ik was in beide gevallen on topic…
   Wat doen plaatjes?
   Heb juist het schilderij van Janee als voorbeeld gebruikt om hier iets aan te tonen.
   Wat betreft de MH17 is míjn conclusie dat het niet neergeschoten is, maar op de grond in scene is gezet.
   Dus weer drama toneel.

  18. De balans in jezelf blijven ervaren Martijn kun je beter de misleidende informatiestroom verwerken en aanvoelen klopt dit niet of wel.

  19. Janee, het wordt alleen lastig voor sommige mensen als ze er geen besef meer van hebben wat “on topic” is of niet. Of moet ik misschien zeggen i.p.v. mensen: poppenspelers? 😉

  20. Bedoel kwam met goede intentie en voelde voor mij on topic Dick Zet iets neer wat ik maak krijg reactie lul maar eind heen van Guido overigens ik werk met olieverf.

  21. Janee, dit is ook `100% ön topic”, alleen de krachten achter de schermen willen je doen vergeten wie je werkelijk bent

  22. He Hyper,
   Dat is een tijd geleden.
   Vraagje, gezien Zeeland en zijn wonderschone wateren en landen:
   Was de waternoodsramp ook een hoax?

  23. De “poppenspelers” zijn de krachten achter de schermen die, via websites als deze, de mensen weg proberen te houden van wie ze werkelijk zijn. Heb maar medeleven met hun, want ze weten niet waar ze mee bezig zijn, helaas

  24. Genoeg gezien Martijn om een misenscene te veronderstellen.
   Maar om alles bij elkaar te vergaren hier is een hele klus.
   Ik hoop dat een ieder óm conclusies te trekken ook zelf op onderzoek gaat.

  25. Dick 9.38
   “De “poppenspelers” zijn de krachten achter de schermen die, via websites als deze, de mensen weg proberen te houden van wie ze werkelijk zijn. Heb maar medeleven met hun, want ze weten niet waar ze mee bezig zijn, helaas”

   Via websites als deze Dick?
   Wat wil je nu als ik vragen mag?
   Je post hier sinds jaren, en zoals ik al eerder vroeg: ben je een trol?, wat wil je nu zeggen Dick?

  26. Nou Guido haha:
   “Anna 9.21: ik had idd de uitdrukking ‘ouwe wijven’ moeten gebruiken; sorry!”
   Ja, we worden een dagje ouder, maar zó erg is het nu ook weer niet…
   Iig 50+ 😉

  27. Nog even een laatste schilderij/decor/theater en welke andere kunsten dan ook maar-opmerking…
   Zie alle hoaxes als een Zion kunst die bijna niet te onderscheiden is van ‘échte kunst’.
   Ze gebruiken dezelfde middelen, maar dan met een andere uitkomst.
   Zion kunst…

  28. En nu de voorlopige allerlaatste opmerking…
   Zionisten gebruiken alles wat normale kinderen ook doen.
   Normale kinderen worden normale volwassenen.
   Althans daar doen we pogingen toe.
   Zionisten echter niet.
   Die blijven steken in de kindertijd.
   En verheffen hun misbruik in de kindertijd tot machtsmiddel om niet alleen over GOD te heersen, Lucifer is hun antwoord, maar ook om over een volwassen wereld te heersen.
   NWO-ers zijn psychopatische volwassenen.

  29. En nu de laatste opmerking voor de komende nachtelijke uren…
   Wij, iedereen, worden verondersteld om in therapie te gaan.
   Ik stel voor dat vóór we dat doen, eerst aangeven dat we dat gráág willen doen, maar dat onze volksvertegenwoordigers en onwettig koninklijk huis ons éérst voorgaan.
   En dat we dan even de uitkomsten afwachten, die natuurlijk wel publiekelijk moeten worden gemaakt, want het zijn publiekelen per slot van rekening, of we dan gaan volgen in de aangeprate gekte.

  30. Haha Coz,
   Schrik me soms te pletter van jouw liefbedoelde muzikale links.
   De laatste is niet slaapbevorderend.
   Ben weer helemaal wakker 😉

  31. Janee,
   Jij bent welkom hoor.
   Laat je niets aangelegen liggen aan wie dan ook.
   Als mensen prediken van liefde, dan is iedereen welkom.
   Je zal alleen te maken hebben met postings die on/off topic worden gezien.
   Jij post vanuit je betrokkenheid en kunstenaarschap iets wat jou raakt.
   Als een ander dat niet begrijpt, is dat niet jouw schuld.

  32. Lol, Janee. Misschien onder een ander topic plaatsen met de tekst: Dit staat mij als een paal boven water. Of een ander verhaaltje om het on-topic te maken. Beetje creatief zijn 😉
   En niet te snel in de wiek geschoten hellupt ook, dat dan weer wel.

  33. Janee,
   Ik ben overtuigd van Guido’s goede bedoelingen, maar hij is ook (maar) een mens, net als wij.
   Guido voert hier wel een site sinds 2008 die zeker gezien die tijd, maar nog steeds bijzonder is.
   Persoonlijke kwetsbaarheden spelen bij iedereen, niemand uitgezonderd.
   Ik hoop altijd op begrip voor alles en iedereen, maar snap dat de meesten triggeren op de persoonlijke kwetsbaarheden.

  34. Janee, jij moet snappen dat je in dat opzicht een uniek iemand bent hier.
   Wie laat dmv beeldend eigen werk zijn/haar visie zien aan een ander?
   Een dichter wordt hier meer gewaardeerd.
   Jij bent ook een dichter, alleen visueel.
   Veel mensen kunnen hier niets mee, maar is hún probleem Janee…

  35. En begin ondertussen boos te worden!
   Iedereen op zijn manier, mag dat?
   Janee is een schilderwonder én nog wel meer, mag dat?
   Wil een ieder eens uit zijn verstand gaan én in de verveelding gaan ofzo?
   Mag doe bijdrage ook geleverd worden?
   Kunst is een groot goed, toevallig ben ik ontwerper, en weet waarover ik het heb…

  36. Er is imponerende natuurlijke schoonheid, maar daarnaast is er imponerende menselijke gecreeerde schoonheid.
   Zoveel mooie dingen gezien mijn leven lang, allemaal door mensenhanden gecreeerd. Goddelijk!

  37. Ik voel Guido’s haat niet Janee, maar wel onbegrip.
   Jij bent een beeldenman, en kunt ook wat bijdragen.
   Weet alleen vanuit mijn eigen ervaring dat je met kunst ook wat bijdraagt.
   Onze hele visuele wereld bestaat uit zoveel ontwerpwers/kunstenaars die de menselijke visule omgeving hebben vormgegeven.
   Zou wat mij betreft iets meer dankbaarheid voor mogen zijn…

  38. Ik geloof in de zelfredzaamheid van ieder mens als individu, omdat ieder mens als individu in staat is om een zinvolle bijdrage te leveren aan een vreedzame wereld waarin mensen gebruik maken van elkaars kennis en kunde, uitgaande van de energetische kracht die in ieder mens aanwezig is. Weliswaar verschillend in sterkte maar altijd weer met unieke kwaliteiten.
   Samenwerken en gebruik maken van deze individueel verschillende energetische krachten en leren van wat de ander aan je vertelt en vertellen wat de ander van je kan leren.

  39. Niet zeuren JaNee, als je een persoonlijke creatie ten toon steld, komt de kritiek daar vraag je om, heb het alleens geschreven geprojecteerde platen, kunnen mooi zijn, maar behoren bij de afdeling schilders vak, beheersing van het materiaal, met eiwit verdunde olie verf is daar een van, je kunt een fijn schilder worden, door over te gaan op stil levens, een vriend van mij lang geleden heb ik wel eens geholpen de grote schilderijen te maken die voor alle bioscopen hingen, hij was een kunstenaar, ze waren altijd goed herkenbaar maar enorm groot als ze op de grond lagen.

   En GUIDO.J, heeft gelijk veel of topic, en dan word hij boos, maar JaNee hij komt wel weer eens naar je toe, hij is absoluut niet rancuneuse.

  40. Simpel geprobeerd te zeggen wat ik al bijna 2 jaar vraag: blijf on-topic. Ga anders naar de chat. Hoe moeilijk kun je het maken als je schilderijen gaat laten zien, die niet DIRECT iets met het artikel te maken hebben, en dan maar doorgaan met verdedigen. Tja, je kunt misschien ook proberen te begrijpen wat ik bedoel. Wat ik vind..? En ja, de schoolmeester heeft het altijd gedaan. Wat niet betekent dat ie dat is, maar hij is daarvoor uitgeroepen, ‘uitgedaagd’ zo je wil, tot het ‘wezen van schoolmeester’.
   Maar het pure schelden en beledigen kan ik echt niet tolereren; en er is geen enkele haat van mijn kant. Wel de boosheid om het onbegrip, vooral de onwil om niet te begrijpen. Kinderachtig, letterlijk. En er is de boosheid van het ‘gewoon lekker doorgaan’; nóg eens vertellen dat er WEL degelijk een verband is.. Dat het helemaal niet off-topic is.. Mijn hemel. Duhhh.. Ja, inderdaad, het schilderij heeft ook met de MH17 te maken; ik ben niet helemaal op het intellectuele niveau van een guppy aangeland. Klaar.
   En Anne, het mag net als een gedicht geplaatst, maar dan ajb in een artikel. Waarom zou ik beeld wel mijden en gedichten niet..??
   Waar is de chat voor..???

  41. Guido,
   Ik heb het gewoon anders opgevat. Namelijk als een illustratie bij een paar zinnen uit de posting van Odette. Met name deze twee:
   ‘Het zijn de poppenspelers die willen dat je vergeet dat de lucht ooit blauw was.’
   ‘Het zijn de poppenspelers die willen dat je vergeet dat de zeeën ooit schoon waren en vol met vis.’
   En toen kwam van het een het ander omdat verschillende mensen weer reageerden, daarop, maar ook op elkaar. Vind wel de charme van Wtk dat dat er deels ook off topic gereageerd mag worden. Grenzen daarin bepalen lijkt me niet eenvoudig. Ik vraag vergiffenis 🙂

 10. https://sites.google.com/site/sites/system/errors/SiteDisabledOwnerAccount

  deze hit op ‘Sergey ooggetuige’ is uit de lucht gehaald. Waarom?
  Hier speculatie erover met ooggetuigeverklaringen
  http://www.globalresearch.ca/deleted-bbc-report-ukrainian-fighter-jet-shot-down-mhi7-donetsk-eyewitnesses/5393631

  Highlights of Witness statements (see complete transcript below)

  Eyewitness #1: There were two explosions in the air. And this is how it broke apart. And [the fragments] blew apart like this, to the sides. And when …

  Eyewitness #2: … And there was another aircraft, a military one, beside it. Everybody saw it.

  Eyewitness #1: Yes, yes. It was flying under it, because it could be seen. It was proceeding underneath, below the civilian one.

  Eyewitness #3: There were sounds of an explosion. But they were in the sky. They came from the sky. Then this plane made a sharp turn-around like this. It changed its trajectory and headed in that direction [indicating the direction with her hands].

  1. Joris, die BBC-reportage is idd gewoon HIER op de site te zien, bij het artikel Bewijslast en lastig bewijs..! Zie aldaar.

 11. Wat ik een raar verhaal vind is dat vandaag op het nieuws werd verteld,dat de onderzoekers nog maar een klein stuk van de rampplek hebben onderzocht,en vervolgens werd gezegd dat ze het meeste (lichamen,en spullen)wel al hebben gevonden.
  Als ik naar het plaatje keek was er in meer noordelijke richting ook nog een groot gebied waar veel is neergekomen,dus is mijn vraag hoe ze kunnen weten dat ze het meeste al hebben gevonden.wat licht er dan nog in dat andere gebied?

  1. Als men ervanuit gaat dat de passagiers van voor tot achter,dus tussen cockpit en de staart van het vliegtuig zitten dan lijkt het mij sterk dat alle lichamen juist op die ene plek (zeg maar op een plek bij elkaar)neer zijn gekomen.

  2. 1. Dat al veel lichamen waren gevonden is te danken aan de calamiteiten diensten aldaar, die zijn gewoon door blijven zoeken naar resten, alleen was dat kennelijk niet goed afgestemd, en waren de onderzoekers die daar later terugkwamen daar verbaasd over.
   2. De plek waar de lichamen neervielen. Het zal je verbazen maar op zich is het niet raar dat de lichamen niet al te ver verspreid liggen. Vallende objecten (lichamen) die een bepaalde initiële snelheid hebben en dan naar beneden vallen ondergaan vergelijkbare krachten, en zullen dus ook ongeveer op dezelfde plek neerkomen, terwijl andere delen – afhankelijk van de luchtweerstand en zo, veel verder verspreid liggen.

 12. Zionisten en illuminatie, 2 spoken die op slimme wijze in het collectieve bewustzijn zijn geplant. Ongrijpbare onzichtbare superkrachtige wezens en bewegingen met een duistere agenda waar niemand kaas van kan maken.
  Ik ken geen ene illuminaat, ook geen zionist, kan er niet 1 bij naam noemen.
  Wat ik wel zie is het spel om de macht, geld, bezit. Religie wordt daarvoor ingezet omdat men makkelijker manipuleerbaar is via religie, groepsgevoel en de daaruit voortvloeiende waanzin.
  MH17 was imo een fuckup die door tptb zo snel mogelijk in geopoliek en alle bijbehorende leugens werd omgezet. Putin krijgt de schuld en uiteindelijk zijn wij de lul. Met “wi”bedoel ik het klootjesvolk, voornamelijk in Ukraïne maar ook iedere ondernemer en gewone burgerlul in Europa.

  1. Cozmic.
   Over ondernemers gesproken,ik heb vernomen dat de fruittelers tomaten e.d misschien van de markt gaan halen door het te vernietigen,dit is weer een mooi staaltje van egoisme,ze vernietigen het liever omdat het te weinig zou opbrengen ,ipv het aan mensen te geven die het hard zouden kunnen gebruiken en het nodig hebben,en dat zouden we normaal moeten vinden?

  2. Arnold, ik ben zelf op een tuinderij opgegroeid. Het is niet zo zwart/wit als je denkt. Als de verpakking al meer kost dan het hele produkt ooit op zal leveren dan is dat een pijnlijke economische zet. Geen luxe positie te noemen.

  3. Het zogenaamde doordraaien was opgezet om een minimumprijsgarantie te voeren, de vergoeding werd uitgekeerd uit een potje dat was opgebouwd door de tuinders zelf, geen subsidie ofzo.

  4. Cozmic.
   De prijs zou afhankelijk moeten zijn van vraag en aanbod,dat lijkt mij de normale gang van zaken.
   Een ieder is zelf verantwoordelijk met wie hij zaken doet,dus als een bedrijf zaken gaat doen mat iemand of een land waar risico,s aan verbonden zijn is dat zijn/haar eigen keuze,en dan kan je als het fout gaat niet een ander ervoor laten opdraaien.

 13. Het is zo verdomd zinloos, je maakt je zorgen,, je bla bla’t er op los om je kwade dromen kwijkt te raken, het gaat gewoon door ik zou het moeten kunnen weten op mijn leeftijd, lees nog steeds veel Herodotus, en daar komt het ook constant in voor, zijn we gedoemd als mens om nooit je eigen Arcadia binnen te treden, en je rust en harmonie te vinden, of is dat bij de dood van het individu.

  1. Jenne.
   Rust zal je pas na de dood ervaren,omdat een mens geboren wordt om heel zijn leven in dienst te staan van anderen,en rekeningen te betalen.
   Voorbeeld je bent nog niet geboren of je ouders mogen de rekening van de dokter al betalen ivm controles,vervolgens wordt je geboren en ga je naar school wat ook geld kost,dan kan je gaan werken om de rekeningen te betalen en zelfs als je met pensioen bent moet je rekeningen blijven betalen,vervolgens ga je dood en moet de begravenis/crematie nog voldaan worden,pas daarna zul je hopelijk rust enharmonie ervaren.

  2. Pour Jenne;

   l’Escalier de Dieu

   Zoveel dagen aaneengesloten indrukken ervaren
   op schepen van gevoelige baren
   zwem ik nu rond in zeeën
   op zoek naar lijsten voor woorden
   richt licht op zwarte gaten
   om in grotten honing te vinden,

   eerst nog daal ik af voel moeheid in benen
   wacht tot regen stopt
   hoe water voor mijn deur zakt, er ook achter

   ik betreed de treden, ga door het oog van de naald
   volg de gouddraad, licht op weggerolde steen
   ween om zoveel nacht

   maar de dag wacht…

 14. Een BUK raket laat een vapor trail achter. Op de live beelden van de grond uit gezien, is op het moment dat de rechtermotor vlam vat enkel blauwe lucht te zien en geen vaportrail. Duidelijke conclusie is dat het vliegtuig zeker niet door een SAM is neergehaald. Verder blijft het vliegtuig nog een tijd intact met een brandende rechtermotor, alvorens deze naar beneden duikt. Het is weer eens een cover-up, die door amerika in scene is gezet. Amerika heeft enorme belangen samen met Shell om in de Oekranie Schaliegas te kunnen winnen , voor een bedrag van 7.5 miljard euro in eerste aanleg ….tja.

  1. Rob, mag ik nog even corrigeren op je bericht.
   Het filmpje dat je hebt gezien van het neerstorten van een vliegtuig met een brandende vleugel is van 6 juni 2014. Dit was waarschijnlijk een spionagevliegtuig van deze of gene die in juni uit de lucht is geschoten. De NOS heeft dit misbruikt als zijnde de MH17. Dit is niet waar. Er zijn geen opnamen van het neerstorten.
   Het filmpje kun je op internet vinden en was op 6 juni al 283 keer gedownload.

 15. Al die feiten die worden achtergehouden bewijzen dat Timmermans, Rutte en ‘het (wilde) Westen’ de dood van de 193 landgenoten op hun geweten hebben.

  Dat begon al met de leugens als dat de vrijheidsstrijders geen Nederlandse forensische teams wilde toe laten. De werkelijkheid – die Rutte en Timmermans uiteraard kenden – verzwegen zij: de door de huurlingen van CIA, IDF, Konrad Adenaur Institute geleide coupplegers waren op 2 fronten met een offensief tegen de vrijheidsstrijders begonnen.
  (Dergelijke militaire campagnes vergen dagen, weken van voorbereiding.)

  Ook verzwijgen Rutte en Timmermans de in luchtvaartkringen beruchte link tussen Schiphol en bomaanslagen. En tussen Schiphol en de Mossad (Bijlmerramp; ‘security Schiphol wordt volledig gerund door Sin Beth’), en tussen Schiphol en Biowapens (wapenhandel in het algemeen ook).

  Erg opvallend dat de media geen journalistiek werk doen.
  Zo verspreiden ze wel propaganda, schieten niet in journalistieke open doelen.
  Zoals de link met de AIDS Industrie.
  Dat had zeker interessante links opgeleverd.
  Naar globalisten Gates, Clinton, Geldof, Tutu,; en biowapen-industrie Gilead. en farmareus MSD.

  En Glenn Thomas, AIDS en Ebola expert uit Geneve – publiciteitsmanager van de vaccins-industrie.
  Het is inmiddels bekend dat Ebola ontwikkeld is door het Amerikaanse NIH, de VS is patenthouder. Het plan is om mensen op te roepen voor testen op Ebola, maar ze juist te injecteren met Ebola.
  http://osnetdaily.com/2014/08/bobmshell-specialist-murdered-on-flight-mh17-to-cover-up-ebola-biowarfare-psyop/
  http://appuntiitaliani.com/morto-esperto-in-virus-ebola-sullaereo-malaysian-airlines/

  Ook verzwijgen Timmermans en Rutte, dat ttv. de crash het hele luchtruim onder NAVO controle stond. Iedere raket wordt gezien.
  In de zwarte zee was ‘Operatie See Breeze’ aan de gang.
  Op land waren 17 NAVO-landen bezig met ‘Operatie Rapid Trident II’, die duurde tot 18 Juli.

  Dat Rusland als reactie daarop zijn eigen grenzen beter ging bewaken, werd door Timmermans gespind als ‘agressie’. De geesten hier rijp maken achter de NAVO moordmachine te gaan staan.
  De oorlogsmisdaden door de NAVO verzwijgt Timmermans steevast. Brandstofbommen, witte fosforbommen, WMD, noodhulp tegenhouden, drinkwatervoorziening onklaar maken.
  http://www.sott.net/article/282595-War-crimes-Kiev-uses-phosphorus-cluster-bombs-http://freedombytes.info/magazine/algemeen/amerikaanse-fosforbommen-op-oost-oekraine/against-civilians
  CNN toont inslag van lange afstands raket op woonwijk:
  https://www.youtube.com/watch?v=rPMckOBfw4Q
  http://www.bbc.com/news/uk-england-lancashire-28363989

  En dan hebben we het nog niet eens gehad over de genegeerde sporen, zoals dat van het geknoei met het vliegtuigidentificatie nr.. MC op het luik van het neuswiel, maar 9M-MRD op de staart.
  zoals een missend raampje in het stuk paneel tussen de deur en daar waar de maleisische vlag op de romp zit.

  Het opvallend aantal B777-200 dat van eigenaar wisselt, en in de VS opduikt. De maatschappij is de laatste jaren aan de rand van de afgrond gebracht. De staat heeft het (voor veel geld – naar wie gaat dat toe?) moeten redden. Maleisië heeft al één van de weinige landen in de wereld het fatsoen gehad om de oorlogsmisdaden in Gaza te veroordelen, ook belieft het de boeven in maatpakken van het IMF niet de democratie niet te ondermijnen.
  Nu de bezettingsgraad met 30% is gekelderd staan diezelfde bankdieten weer op de stoep om Maleisie en de air line te ‘redden’.

  Net als met 9/11 en de James Foley onthoofding, is ook hier de verdacht snelle berichtgeving, met voorbarige conclusies, opvallend. Weer een etmaal lang alle kanalen vrijwel onafgebroken ‘updates’, blikken ‘deskundigen’; duidelijk werd weer de blauwdruk van de propagandamachine afgewerkt; angstpsychose creëren en volkswoede. Geesten rijp maken voor afslachten van de vrijheidstrijders, voor de gelegenheid gebrandmerkt als seperatisten cq. rebellen, en ‘die gevaarlijke’ Putin, en zijn Russen.

  http://www.veteranstoday.com/2014/06/21/americas-make-believe-democracy-subversion-from-within/
  http://henrymakow.com/domestic_spying.html

  Het zou relevant zijn het geheugen op te frissen, voor de lange geschiedenis van hersenspoelen door de NAVO-landen.
  MH17 is herkenbaar als ‘Operatie Northwoods’ op herhaling. http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

  Hoe de ‘viral’ Kony massaal door de media werd gepropageerd (DWDD, Journaals), Kony niet bestaat, de video is ontmaskerd als middel om de mensen en politiek te manipuleren. Was succesvol, Obama kreeg House en Senaat achter zich om zijn moordcommando’s naar sub-Sahara Afrika te sturen.
  De zgn. ‘Niger-documenten’ werden ontmaskerd al totale fabricage van ‘bewijzen’: http://web.archive.org/web/20031206082924/http://www.newyorker.com/fact/content/?030331fa_fact1,
  De Golf oorlog is het succes van werk van propaganda en media-manipulatie door lobby bureau Hill & Knowlton – o.a. dmv. van zgn. Video Press Releases.
  De couveuse – propaganda (mbt. Irak) is ontmaskerd als leugenfabricage door PR bureau Rendon Group; samen met de Wirthlin Group – een gelijksoortig fenomeen zien we in de Nederlandse politiek en media ‘electioneering’.
  De verkiezingsuitslag sturen mbv. media en opiniepeilers.

  Osama Bin Ladin een CIA-agent is/was.
  http://www.stewwebb.com/tag/osama-bin-laden-or-colonel-tim-osman/
  http://www.martinvrijland.nl/2014/08/27/james-foley-blijkt-ook-weer-een-cia-agent/
  http://nsnbc.me/2014/06/22/u-s-embassy-in-ankara-headquarter-for-isis-war-on-iraq-hariri-insider/
  http://www.reuters.com/article/2013/03/10/us-syria-crisis-rebels-usa-idUSBRE9290FI20130310

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.