Advertentie

Over Jodenhaat en Zionisme…


zionisme stop = vrede

Het is zinloos hier YouTubes te plaatsen met bloedige beelden van de ongelijke strijd in Gaza. In Europese en Amerikaanse steden is door honderd-duizenden burgers geprotesteerd tegen de agressie van Israël. Het heeft ook geen zijn om Hamas de schuld te gaan geven; de democratisch gekozen, politieke organisatie die eist dat er een einde komt aan de belegering van Gaza.

Gaza is een kleine strook land, waarop maar liefst 1.800.000 mensen leven, die door Israël in 2007 volledig van de buitenwereld werd afgesloten. Vind je het dan gek dat mensen tunnels graven..? Als Israël bepaalt welke goederen de grens overkomen, hoeveel eten de Palestijnen krijgen en hoeveel water er naar het gebied mag stromen..? Gaza is werkelijk niets anders dan de uitvoering van een gigantisch concentratiekamp!

palestina israel grondgebiedx

x

Over Jodenhaat en Zionisme…

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

another-jew-againstHoe is het mogelijk dat holocaust-overlevenden vragen, smeken bijna, om te stoppen met de systematische onderdrukking van het Palestijnse volk? Zoals de foto hierboven haarscherp aantoont.. Menssen die aan den lijve hebben meegemaakt wat het betekent om onderwerp te zijn van etnische zuivering, smeken de wereld om GOED te kijken naar wat Judaïsme is en waar het Zionisme voor staat. Nee, dat is niet hetzelfde..!

Wij maakten die grove fout vroeger en werden werkelijk met onze neus op de feiten gedonderd. Dat gebeurde zo’n 10 jaar geleden, doordat David Icke in zjin presentatie over de onderdrukking van de mensheid, een stevig stuk had ingeruimd voor dit verhaal over Rotschild-zionisme. We laten je graag zijn hele presentatie zien, op de YouTube hieronder. Maar eerst de inleiding tot dit verhaal.

Zionisme-verworpen door…. Joden..!
Hoe is het mogelijk dat het Zionisme, dat volgens veel goed-bedoelende mensen, staat voor het streven naar een eigen staat (Israël) voor de Joden in de wereld, tóch zo heftig wordt afgewezen wordt door Joden die het écht kunnen weten: de orthodoxe Joden en Joden die deze Zionistische beweging wél hebben bestudeerd..? Hoe kan dit..

Deels ligt de verklaring in vooral ONWETENDHEID. En aan deze onwetendheid willen we in dit artikel werken. Veel Joden die zeggen Zionisme na te streven, weten dus feitelijk niet, dat ze een uiterst indringende ideologie steunen. Een ideologie die nietsontziend, manipulerende, ultra-rechtser, het vermeende recht opeist over het land Israël. Ten koste van.. Kijk naar het inmiddels beruchte kaartje van het grondgebied van Israël, en hoe de ‘bezette gebieden’ steeds vaker verschijnen als ‘grondgebied van Israël’..

zionisme = terreurOorsprong van de Joden en de claim op het land Israël..
De oorzaak van de situatie rondom Israël moet worden gezocht in het verleden, waarin mensen geloofden dat er zoiets als één Joods volk bestaat. Op grond van dat geloof hebben de Europese christenen ‘de Joden’ gediscrimineerd en vervolgd en zijn er nog altijd mensen die daarin geloven. MET NAME DE JODEN ZELF! Maar wat is nou eigenlijk een Jood? Genetisch blijken de Joden geen homogene groep en hun afstamming van de Aartsvaders is niet meer, maar ook niet minder dan een mythe. Het Jodendom was ooit een religie waartoe men zich kon bekeren.

Volgens geneticus Eran Elhaik van Johns Hopkins University in BaltimoreEr is er zekerheid over de oorsprong van Joden. In 2013 publiceerde hij een onderzoeksrapport  dat de ontbrekende schakel is, in de zoektocht naar de afkomst van Europese Joden. Zij blijken vooral afstammelingen van de Chazaren uit de Kaukasus, inderdaad de Oekraïne dus..!

Het oorspronkelijke thuisland van de Joden, de plaats waar nu de Oekraïne ligt. Dus NIET Israël, dat door de Rotschilds als 'beloofde land' werd verkregen.. (zie de video van David Icke)
Het oorspronkelijke thuisland van de Joden, de plaats waar nu de Oekraïne ligt. Dus NIET Israël, dat door de Rotschilds als ‘beloofde land’ werd verkregen.. (zie de video van David Icke)

Elhaik toont in zijn rapport aan, dat Joden uit de Kaukasus het grootste aandeel hebben in de totale hedendaagse jodenpopulatie in de wereld. Deze Joodse geneticus gelooft dat dit de missing link is de zoektocht naar de oorsprong van Joden. Tot nu toe werd vooral gedacht dat joden in de zevende eeuw uit het Heilige Land richting Duitsland trokken, de zogenaamde Rijnland hypothese.

Elhaik onderzocht voor zijn rapport een genetische dataset van 1287 niet-verwante individuen uit Joodse en niet-Joodse populaties. Hij gebruikte deze gegevens daarna om onder andere geografische oorsprong en verwantschap te bepalen en op deze manier kon hij de biogeografische oorsprong van Europese Joden vaststellen, 560 kilometer ten zuiden van Samandar de oude hoofdstad van de Chazaren. Ergens in de Kaukasus tussen het huidige Geörgie, Armenië en Azerbeidzjan in.

‘De complete populatie Europese Joden bestaat uit een complex mozaïek van volkeren‘, aldus Elhaik. In de oorsprong van dat mozaïek zijn stammen uit de Kaukasus licht dominant met andere voorouders in Zuid-Europa en het Midden-Oosten.
De beschaving van de Chazaren uit de Kaukasus viel in de dertiende eeuw, waarna de joodse stammen naar Oost-Europa vluchtten en later meer naar het westen trokken.

Igor Kolomoisky
Igor Kolomoisky

De nieuwe ’tweede’ Joodse staat, back to the roots..?
Voor veel mensen zal het ongeloofwaardig klinken dat een land als Israël in staat zou zijn om boven het grondgebied van de Oekraïne een groot passagiersvliegtuig neer te (laten) halen. En toch is dat heel goed mogelijk. Zoals je hierboven kunt lezen, heeft Israël daarvoor wel degelijk een aantoonbaar motief.

En naast dit primaire motief zijn er nog een aantal andere, zoals het veroorzaken van een soort totale chaos (bijv. Wereldoorlog III) waaruit het grotere Israël tevoorschijn zal komen als de ‘New World Order’, waar de Rotschilds de scepter zullen zwaaien en waar door veel machthebbers al over is gespeculeerd, zoals Bush, Clinton e.v.a.

En Oekraiens-Joodse rijk, is ook niet zomaar een verzinsel; de op één na rijkste man in Oekraïne, de Joodse miljardair Igor Kolomoisky, spreekt tegen iedereen die het maar wil horen, over de Oekraïne als ‘het tweede thuisland voor de Joden’…!! Hij zegt dat niet zonder reden, maar hij heeft het wel mis, want feitelijk is de Oekraïne het eerste, originele thuisland van het volk dat wij vandaag de dag de Joden noemen en dus niet het tweede ’thuisland’.

Auschwitz-overlevende Dr. Hajo Meyer werd door oud-minister-president Dries van Agt naar Nederland gehaald om zijn verhaal voor het Judaïsme en tegen het Zionisme te vertellen..
Auschwitz-overlevende Dr. Hajo Meyer werd door oud-minister-president Dries van Agt naar Nederland gehaald om zijn verhaal voor het Judaïsme en tegen het Zionisme te vertellen..

Het CIDI
In Nederland werd in 1974 het Centrum Informatie en Documentatie over Israël (CIDI) opgericht; een stichting die officieel het doel heeft (zoals het CIDI het verwoordt op Wikipedia..), om ‘op te komen voor het recht op vrede en veiligheid van het Joodse volk, waar ook ter wereld, en zich verbonden voelt met de staat Israël in de wereldwijde beweging van het zionisme voor door de Joodse gemeenschap in Nederland’. We zien vandaag (7-8-’14) een advertentie verschijnen in de Telegraaf, die door het CIDI is gefinancierd en waarin bekende Nederlanders oproepen tot het ‘niet-haten van Joden’…

jodenhaat telegraafMaar waarom oproepen tot ‘niet-haten’ en tegelijkertijd niets doen om het geweld te stoppen in de Gaza-strook..? Met de gladde tekst tevoorschijn komen, die luidt: ‘Kritiek op Israël OK, Jodenhaat nee!’... Want het één is toch onlosmakelijk verbonden met het ander..? Dat is duidelijk.

Hoever kun je naast de actuele waarheid zitten en hoe eenzijdig kun je de monstrueuze daden van de regering Netanyahu belichten.. Nou, kennelijk zo dus.. Door op te roepen tot ‘niet-haten’ van Joden.. Of is ook bij deze groep BN-ers het Zionistisch-manipulerende plaatje niet bekend..? We geloven het écht..!

Het gaat niet om Jodenhaat, het gaat om de eenzijdige belichting van het ‘streven’ van de Joden naar een eigen staat, het recht van ‘de Joden’ op zelfverdediging, het recht op toepassen van geweld… Enz. enz. En vind je het vreemd dat mensen wereldwijd hun pijlen gaan richten op die mensen, waarvan ze menen dat deze een belangrijke rol spelen of kunnen spelen in het oplossen van de rücksichtlose afslachting van mensen, waaronder volledig onschuldige kinderen en vrouwen. Dat die Joodse mensen invloed kunnen hebben op het rücksichtlose bombarderen van scholen en ziekenhuizen..?

David Icke en de heldere uiteenzetting.. Rothschild Zionisme..
Voor een juiste kijk op de staat Israël, is het dus ESSENTIEEL, dat je weet waar het Zionisme voor staat.. Een tot ultra-rechts verwordend streven naar een ‘eigen staat’.. Wist je dat een manipulerende bankiersfamilie, die zowat alle banken in de wereld onder controle heeft (inclusief de US-FED!!), namelijk de Rotschild’s, het land Israël heeft geïnitieerd. Kennelijk om ‘het grote Wereld-schaakspel’ mee te spelen tussen de landen van de wereld..? Een eigen land, een eigen regering, eigen atoombommen en een sprekende pop als leider..? En dat daarbij het Joodse streven naar een eigen staat, als drog-reden werd opgegeven..?

Het is precies het verhaal van David Icke, die -zoals gezegd- zo’n 10 jaar geleden onze ogen opende..!  We laten je graag hier zijn verhaal vertellen. Het laat aan duidelijkheid niets te wensen over. (Helaas vonden we geen versie met Nederlandse vertaling):
x

De steun van de VS…
Het zou godsonmogelijk zijn voor een land als Israël om zich te handhaven, zonder de steun van de Verenigde Staten. De in de VS wonende Joden voelen zich vaak supporter van de staat Israël, op een manier die doet denken aan het slaafs volgen van een voetbalclub als supporter. Op deze wijze kwam in de VS de Israël-ondersteunende, machtige lobby tot stand, die in AIPAC zijn juridische belichaming vond.

U.S. President Barack Obama (L) greets Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu during a press conference on March 20, 2013 in Jerusalem, Israel.
President Barack Obama en Israëls premier Netanyahu tijdens een persconferentie in maart 2013 in Jeruzalem.

Inmiddels is het zover, dat geen enkele presidentskandidaat het tot president brengt, ZONDER de steun van deze machtige Joodse lobby. Dat deze steun volledig is verworden, blijkt uit de vele miljarden dollars steun die de Zionistische club achter Israël jaarlijks krijgt toegeschoven in de vorm van ‘militaire steun’.. Het dan ook werkelijk een gotspe hoe Obama het presteert om Putin te verwijten steun te geven aan de separatisten in Rusland, terwijl de VS hetzelfde presteert.. SAMEN MET ISRAEL IS DE VS SCHULDIG AAN DE MOORD OP VELE PALESTIJNEN!

Hypocrisie en de MH17-aanslag
De Amerikaanse regering en haar bondgenoten zijn rechtstreeks betrokken bij de Israëlische aanvallen in het Midden-Oosten, ook de huidige campagne tegen de bevolking van de Gazastrook. Dat schreef maandag 4 augustus 2014, de bekende journalist Glenn Greenwald op het online-nieuwsportaal ‘The Intercept’.

Dit artikel van Glenn Greenwald van de Engelse krant ‘The Guardian’ krijgt inmiddels de volle aandacht, omdat Greenwald onder andere NIEUWE, vertrouwelijke NSA-stukken tevoorschijn haalde, die hij nog steeds publiceert en van commentaar voorziet, afkomstig van Edward Snowden, de NSA-klokkenluider. Greenwald baseert zich op de documenten van deze voortvluchtige Amerikaanse klokkenluider en ze tonen KEIHARD AAN dat de NSA, de ‘National Security Agency’ zijn Israëlische tegenhanger ‘SIGINT’ National Unit (ISNU) sinds jaren steeds vaker en meer steunt.

Onder andere bij het controleren en het uitzoeken van doelwitten van en onder de Palestijnse bevolking. Andere medeplichtige geheime diensten,die Israël helpen de Palestijnen te onderdrukken en af te tappen, zijn de Britse GCHQ en de Canadese CSEC. In minstens één geval gaat het daarbij om het Israëlische agenten die gestationeerd zijn bij deze diensten..

Greenwald schrijft: “Deze nieuwe documenten van Snowden maken één ding klaar en duidelijk: de Israëlische agressie zou niet mogelijk zijn geweest zonder de constante, uitgebreide steun en bescherming van de Amerikaanse regering”. Dus bij die aanvallen op Gaza is de VS ‘allerminst een neutrale, naar vrede strevende partij’. In goed Hollands noemen we dat ‘verraderlijk’ en ‘hypocriet’..

 

119 gedachten over “Over Jodenhaat en Zionisme…

  1. De MH17 is neergehaald; de VS beschuldigt BINNEN HET UUR de separatisten van het neerhalen van dit passagiersvliegtuig. Nota bene met gebruikmaking van valse info en GEPLANDE valse-vlag-motieven.

   Vervolgens wordt de VS-Zionistische haatmachine gestart en krijgt de wereld te horen dat de MH17 is neergehaald door een BUK-raket. Geleverd door de Russen; DUS DE RUSSEN ZIJN FOUT EN DIENEN GEBOYCOT.

   Snap je het nu meneer Rovalo.. Boter op het hoofd, hypocrisie ten top, de MH17 past NAADLOOS in het VS-Rothschild-Zionistische spel van manipulatie, onderdrukking en leugens en bedrog. Waarom Rusland beschuldigen van leveren van wapens, en boycotten, TERWIJL DE VS-ZIONISTENCLUB KEIHARD MEEHELPT MET HET VERMOORDEN VAN PALESTIJNSE KINDEREN, VERNIETIGEN VAN LAND EN STAD. Zoals uit het artikel van Glenn Greenwald blijkt, over de medewerking van de VS aan de systematische moordpartijen in Gaza, door Israël. Via het recht op zelfverdediging en het volledig negeren van zo’n 50 VN-resoluties…

   Ik hoop dat je het e.e.a. nu wel duidelijk is. De MH17 is er wel degelijk dus met reden bij gehaald. Ziende blind of hypocriet gesjacher..?

  2. Rovala,
   Dat je het niet in 1 keer snapt begrijp ik.
   Dat je het niet in 2 keer snapt ook.
   Er zijn misschien vele malen nodig om door te laten dringen wát er gebeurd.
   Alleen dat vraagt ook van jou een open blik en een willen weten.
   Op deze site genoeg informatie, maar zeker niet de enige.
   Hopelijk heb je de moed om verder te kijken.
   Maar dat vraagt veel, in veel opzichten.
   Om te beginnen tijd nemen voor…

 1. Mag ik den eersten zijn…

  Ik ben het eens met de stelling kritiek op israel ja,jodenhaat nee.
  Want ik zie wel dat dat nu een rol gaat spelen, helaas. Het volk wil dit niet dat heb je duidelijk laten zien gelukkig. En is het normaal dat men boos wordt op de joden, weet ik niet, logisch misschien wel, als je niet verder kijkt dan msm, maar zij die wel verder zoeken moeten ook weten dat de israeliers net zo hard met censuur en propaganda te maken hebben, er zij veel joden die opkomen voor Gaza. Wie geen schuld heeft, moet men niet gaan haten. Dat gezegd hebbende,hoop ik van harte dat er van diezelfde organisatie een net zo groot stuk komt dat ze tegen het geweld in Gaza zijn…helaas zie ik dat nog niet gebeuren.

  Als we nu stoppen met haten, wie dan ook waar dan ook. Dan hebben zij al minder kans.

  1. Eh nou eh, dat met de ‘jodenhaat’ wordt ook gebruikt door de zionisten…immers zo maak je mensen monddood.
   En ik zou me ook goed kunnen indenken, dat deze ‘haters’ in het nieuws omhoog worden gespeeld…het is alles een grote propaganda.
   Wie is er nou zo dom en gaat met leuzen rondsjouwen waar ‘dood de joden’ opstaat in Nederland…?

  2. Het is JUIST de Jodenhaat, die het Rothschild-Zionisme gebruikt als energetisch voedsel..!! Kijk naar de presentatie van David Icke. Het is heel belangrijk, zo niet essentieel, wat hij daar uitlegt.
   De 9/11-aanslagen passen VOLLEDIG in het beeld van de Mossad, die verdeel-en-heers tot beleid heeft gemaakt.

  3. Monika,

   Klopt ook , het (de term jodenhaat) wordt ook wel degelijk ingezet als je kritiek hebt op israel, en dat is natuurlijk idioot. Heb genoeg bans gekregen op nu jij puur om een vraagstelling.
   Maar het volk zelf, de joden, staan niet achter wat de regering doet.
   En Guido inderdaad haat hebben ze nodig om zich te voeden hoe meer haat hoe beter zij het het doen. Dus we moeten ze stoppen met voeren.

   Niet happen dus. 🙂

   En dat betekend niet voor degene die denken dat wat je voedt groeit, dat je moet wegkijken of erbuiten blijven in mijn mening.
   Dat wat je voedt groeit wordt vaak verkeerd uitgelegd. Het beginsel is: geef aandacht en liefde en het zal gedijen.
   Wat je voedt groeit is dus meer bedoeld als geef je haat, zaai je haat, geef je liefde, zaai je liefde.

   Wegkijken van dit soort gebeurtenissen is een nog groter monster creëren.

  4. Hoi Eh nou eh,
   goed gesproken, daar gaar het volgens mij ook om.
   Wat je ban aangaat…had ik ook al.
   Hier is iets van BOF http://www.unseen.is (is, staat voor island)
   Meld je aan en je kan meteen weer aan de slag.

  5. Haat en angst zijn de grootste vijanden van de mens.
   Het is een feit dat de joodse Israeliet a.h.w. de Palestijn van vroeger was (citatie: Colda Meir) en dat de z.g. huidige Palestijnen in Jordanie horen. Dat het Joodse land terug vecht tegen Hamas en andere bandieten kan je verwachten want er zijn als genoeg joden in de 2e wereld oorlog vermoord. (6 miljoen) dat laten zij niet meer gebeuren.
   Natuurlijk zijn er in de rest van de wereld meningsverschillen op de huidige regering maar ik begrijp hun zienswijze:”Oog om oog, tand om tand”. Vandaar hun visie: ” Enkel door erkenning en respect kan er vrede zijn”!

  6. Hallo MONIKA, in Spanje bestaat een dorp, met het naam bord iets over het doden van Joden, denk er om het prpbleem met deze mensen is niet van gisteren, in de stad Leeds-UK, in 1635 was de eerste progrom op een Joodse bevolking, de inwoners van Leeds ZATEN ZO VER IN DE SCHULDEN AAN GEGAAN BIJ DE jOODSE GELDLENERS, dat er geen betalen aan was, 20 a 25% rente alles was verpand de geld Leners woonden in de mooiste huizen, op een dag dat alle Joden in de Synagoge verbleven, deuren gebaricardeerd en de boel in de brand gestoken, schulden weg, en de leenhuizen weg, dit is bewezen door een opgraving van een massa graf met veel verkoolde beenderen, dit is niet goed te praten, maar wel verklaarbaar gezien wat zich nu afspeeld in Gaza, en ook het verhaal van Sherlock de koopman van Vénétie past hier in, en de verkoop van meisjes en jongens om de schulden te betalen, de Joden waren van ouds her de grote slaven traders, via Vénétie en Odessa, groet.

  7. Wim Warhout, U mag wel eens de geschiednis gaan lezen, en aangaande de WWII, en aangaande de historie over het criminele stichten van de zoveelste Joodse staat, altijd weer dat magiese getal van de omgekomen Joden, als of het een prestatie is, de Joden zijn niet ons probleem, maar waren Hitlers probleem, als we toch gaan oordelen over gebeurtenissen, via de omgekomen mensen, wat te denken van 25 millioen omgekomen Russen, in WWII, die verdienen alle respect van ons !

  8. Jenne 2.8, “wat te denken van 25 millioen omgekomen Russen, in WWII, die verdienen alle respect van ons !” Je hebt helemaal gelijk, die verdienen alle respect, evenals alle andere slachtoffers van WW2. Overigens bedroeg het totaal aantal slachtoffers van de 2e wereldoorlog volgens bijgaande statistiek ruim 72 miljoen, waaronder bijna 24 miljoen Russen en bijna 6 miljoen joden (inclusief 1 miljoen Russische Joden)

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Slachtoffers_in_de_Tweede_Wereldoorlog

  9. Met wat voor rede, en wat heeft het opgelost, en kijk eens naar het geringe aantal Amerikaanse en Britse slachtoffers, zeer gering voor de zich bevrijders noemende mogendheden, en kijk eens naar wat de USA-UK oorlogs industrie verdiend heeft, elke kogel werd aan verdiend, niks geen patriotisme.

 2. Hou er toch een keer mee op! Palestijnen bestaan van oorsprong niet. Historisch gezien leefden er vele bevolkingsstammen in dat gebied, waaronder de Joden en de Filistijnen. Volgens Jasser Arafat, de voormalige voorman van de PLO, zijn de Filistijnen de “roots” van wat we nu Palestijnen noemen. En die Filistijnen woonden in de GAZA strook. Wat mij betreft mogen die Filistijnen ook in Israel wonen of in Egypte, maakt niet uit! Wat is het toch dat die gasten uit zijn op vernietiging en verdelging van de joden? Hamas is gewoonweg een terreurorganisatie, die alleen maar gedreven wordt door Haat en Vernietiging. Een mensenleven telt niet voor hen, in tegendeel zij prediken alleen maar dat als je als martelaar sterft je de hoogste plaats in het hiernamaals verwerft. Gewoon een achterlijk geloof! Ik vind het heel erg voor al die mensen in de Gaza, dei zich laten misleiden door die Hams. Zij zijn helaas het slacht-offer van die verschrikkelijke hat van hun terreurleiders

  1. Ik ben ook geen Nederlander. Vele voorouderen met hun wortels in diverse culturen. Weliswaar geboren in Nederland. Dat maakt mij niet tot Nederlander. Mijn geboortegrond is de plek waar ik band mee heb. En dat heeft met landsgrenzen geen ene fuck te maken. Die zijn in wezen absurd.
   Dus Dick, Mensen moeten mogen wonen waar ze geboren zijn. Met of zonder erkenning van een Nationale Staat… Hoe absurd!
   Maar Dick, daar gaat het conflict niet over helaas. Het gaat om het uitverkorene volk die de zionisten zich toegeeigend hebben in al hun psychopatische mismaking.

  2. Precies, Anna, helemaal met je eens, het maakt toch niet uit uit welk volk je geboren bent? Er is genoeg ruimte voor Joden en Arabische volken in het Midden-Oosten. Ik durf er met jou wel 1000 euro op te verwedden dat er per inwoner in het Midden-Oosten meer ruimte is dan hier in Nederland?: Waarom geven ze elkaar niet allemaal een hand en steken ze daar hun energie in positieve dingen, dan zielig elkaar de kop in te slaan. Sinds Abel en Kain is er daar niets veranderd, helaas. Terwijl ze daar door met name de olie schatrijk zijn!

  3. AnnaII, ja hoor ik ben Nederlander maar nog meer Fries, door afkomst,
   leefomgeving van je opgroeien tot mens, ja en daar voelde ik mij thuis, maar landsgrenzen hebben hier niets mee van doen, wel je familie die je omarmd als één van hun, heerlijk die warmte, zo van ben je daar beste Jongen, en dan klopje aaitje of kusje, in mijn familie kwamen veel diverse religiën voor, en veel beetje bijzondere mensen, misschien inteelt who knows, vroeger werd er ook veel wiet gerookt in de pijp, en gezopen, maar goed t’is mijn volkje, en ik sta bij ze, verschrikkelijk wat ze wordt aangedaan, door die viese politieke zooi.

  4. LUL verhaal DICK, als jij wist hoe die mensen in de Gaza strook trouwens ook in Jérusalem behandeld worden door dat gajes wat zich Jood noemd, er blijft ze niets anders over dan zich bij de geboorte dood te verklaren, en de haat voor hun onderdrukkers met de paplepel in te geven, hun levens vervulling is het haten van hun oppresers, doe je dit niet verval je tot een grienend hoopje armzalig mens, begrijp je DICK, dat is wat de Joden wensen, het Sherlock denken, ze willen van elke Palestijn een kilo van hun vlees, en wel hun hart,
   ben bang dat de Joden in hun grootsheidswaanzin, over het hoofd zien hoe kwetsbaar ze zijn achter hun muren, Djegnis Kahn had ze al lang lijken met de pest over hun muren geschoten, maar de geschiednis herhaald zich soms.

  5. Jenne,
   Je geboortegrond, tuurlijk voel je daar thuis. Maar het is het maar een plekje, stukje grond op deze wereldbol rond. Daarom is Friesland niet beter als plek. Voor jou wel omdat je er geboren bent. Vond het artikel van Vrijland wel leuk om te lezen. Over Friesland, en de mogelijke misvattingen daarover. Ben benieuwd wat je ervan vind 😉
   http://www.martinvrijland.nl/2014/06/12/geschiedvervalsing-ontdekt-friesland-was-een-eiland-bij-groenland-met-1-miljoen-inwoners/

  6. Beste AnnaII, heb nooit gewoond in Friesland, mijn familie komt daar van daan, ging veel op bezoek bij mijn vele Tantes en Ooms, en natuurlijk mijn Oma en Opa, opgegroeid in Amsterdam, mijn grote liefde, daar ben ik echt gelukkig geweest, en heb die tijd voor altijd in mijn hart gesloten, maar wat ik heb gekend is niet meer,
   kijk buiten Amsterdam wonen boeren, en voor de boeren waren alle Amsterdamse vrouwen hoeren, leven met de Enkhuizer almanak, maakt gelukkig, al dat steriotypiese geschrijf, over wat men niet echt door en door kent vind ik niet zinvol, het land waar ik me altijd het meeste thuis voel is Italië, ik voel me als een vis in het water, dat diepe menselijke met die melancholieke hypokrite beweging van het leven, alles totaal sex gericht maar omkleed met de mooiste gewaden, en ook de verborgen menselijke mysteries, van de beleving van het leven, het is nooit banaal, maar altijd uitdagend.
   AnnaII ken je Italie, het noorden is het meest romantisch, en vol liefde, en hele mooie steden.

  7. Prachtig artikel Anna over de Friezen en hun vermeende? geschiedenis. Was ik al heel lang naar op zoek om sluiers weg te nemen. Dank 🙂

  8. AnnaII en ook ODETTE, over de Friezen het zou kunnen maar is niet waarschijnlijk, mijn familie kwam van het weggeslagen eiland Strand, stad Rungholt, dit waren de Haalster sprekende Friezen de meeste namen met dubbel AA werd geschreven A° en dan het rondje boven de A is een lange AA, in Scandinavië bestaat deze lange A° nog.
   Ze woonden langs de kust van noord Jutland tot diep in Zeeland, de Bataven en Caninivaten waren sterk verwand, net als de Angles en Jutten.
   Bij een verklaring van VRIJHEID van het Friese volk door Karel de Grote, de Friesen zijn vrij zolang de vogels Vliegen en de wolken langs de hemel gaan!
   De Friezen waren één van de eerste zeevarende volkjes, van af het instorten van het Romeinse rijk +/- 500 n/c, gingen ze varen langs de kusten, en bezochten ook de Britten, en vestigden daar handels posten, van daar dat oud Engels/Brits veel Friese leenwoorden bezit en dit natuurlijk visa versa, er is een steen in Narbonne gevonden, met een inscriptie van +/- 800 wat bewijst dat de Friesen daar zijn geweest, waarschijnlijk over de rivieren, op de zee was het gevaarlijk van wege de vele noord Afrikaanse piraten en mensen handelaars, tot in Engeland en Frankrijk waren deze actief, blonde vrouwen waren in net als nu, de oude Vandalen in Noord Africa met hun rood/blonde haren en blauwe ogen werden ook overal heen gesleept,
   maar dit heeft weinig met de Friezen te maken, wel dat heel Europa in geweven Frieze stoffen gekleed was, de pijen waren begeerd, zuiver wol en heerlijk warm, groet Jenne

 3. zegt het voort!het is de hoogste tijd.
  De Indiase schrijver Deepak Chopra wil vrijdag de grootste gezamenlijke meditatie in de geschiedenis organiseren. De meditatie voor wereldvrede staat vanuit Toronto in Canada onder leiding van Chopra, India Arie en Gabrielle Bernstein. Over de hele wereld doen mensen mee.

  De meditatie, die het Guinness Book of Records moet gaan halen, begint vrijdag om 18.00 uur Nederlandse tijd. Je kunt thuis je computer aanzetten en meedoen. Maar je kunt ook samen mediteren.

  Marion Reijerink uit Zoetermeer nodigt geïnteresseerden uit in haar trainingscentrum aan de Louis Braillelaan 60. Ook mensen zonder meditatie-ervaring kunnen meedoen. “Desgewenst geven wij een korte introductie vooraf,” zegt Reijerink. “Dit is een mooi moment om bij te dragen aan wereldvrede. Daarnaast is het een mooi moment om met gelijkgestemden bij elkaar te komen en onze intenties te delen.”

  Over de hele wereld gaan mensen op hetzelfde tijdstip mediteren. Op internet hebben al meer dan 40.000 mensen zich geregistreerd. Tijdens de meditatie is het de bedoeling dat mensen zich als collectief gaan richten op één doel.

  De laatste tijd wordt het wereldnieuws gedomineerd door conflicten. “We hopen een kritieke massa vredesbewustzijn te creëren,” zei Chopra. Op dezelfde manier moedigde Mahatma Gandhi anderen aan ‘om de verandering te zijn die je graag in de wereld wilt zien’.

  “Als je liefde wilt zien moet je liefdevol zijn. Als je vrede wilt zien, moet je vredig zijn,” legde Chopra uit. De voormalig arts zegt dat hij gelooft in de gezondheidsbevorderende effecten van meditatie. Een gezamenlijke meditatie is echter nog krachtiger, aldus Chopra.

  “Er is wetenschappelijk bewijs dat de effecten worden versterkt op het moment dat je als groep mediteert,” zegt hij. “Je kunt dat aflezen aan de hand van een EEG.” Het Chopra Center for Wellbeing, dat in 1996 werd opgericht in Californië, heeft Toronto uitgekozen vanwege de sterke band die de inwoners van de stad hebben met meditatie en yoga.

  Registreren voor de wereldmeditatie kan hier.

  1. Waar kan ik de link voor registratie van de wereldmeditatie vinden, Frans?

   De wijzen komen uit het Oosten (regio Enschede), maar vandaag dus niet.

 4. Haat vernietigt jezelf , dus gewoon niet doen . Haten is een energie die wel wordt geporomoot, en niet zonder reden. Ik heb het al eerder gezegt het feestmaal wordt op een heel ander vlak genuttigt, maar bestaat welzeker uit energieen als haat en angst en kwaadheid. Ik kan er nog heel veel meer over zeggen >
  Maar voor ieder weldenkend mens is het duidelijk haat vreet jezelf van binnenuit op!

  1. Dat is helemaal waar Marcel!
   Daarom niet haten, helaas is daar nog niet iedereen van overtuigt en leeft en stimuleert deze slechte energie…en daarom is het o zo belangrijk deze energie niet in zich op te nemen…

  2. De haat, het haten, is opgedeeld in duizende facetten, vaak wordt iets aangeduid als haat, terwijl het dat helemaal niet is, je kunt iemand volkomen onsymphatiek vinden, dat is nog geen haten, het zijn van die woorden waar de filosofen al heel lang hun hoofd over breken,
   vaak wordt ook de wraak beschreven als haat, terwijl dit iets heel anders als oorzaak kan hebben, nou is wel goed zo, trouwens Kafka geeft haat als een levens vervullend onderwerp, ook Eco komt hier vaak terecht, het is het alles overtreffende kwaad, haat zonder echte geldige reden, juist als hobby!

  3. Ja beste MARCEL, het vreet je van binnen op, ik weet dit niet, maar kan het me goed voorstellen, verder je kunt het neerzetten zo als je wilt, maar het bestaat, en laat zich niet verdrijven, en ook door het uit te bannen uit ons persoonlijke leven verdwijnt het niet.

 5. Er wordt hier een bijzonder grondbeginsel van het mens zijn over het hoofd gezien, en dat is “” JALOUSIE “”, het begin van HAAT, vaak de aanloop daar toe, daarom is het zo goed als kinderen al vroeg in hun leven leren rélativeren, ook het bezit leren onder kennen als onbelangrijk, daar bij komt de Harmony die alles met liefde omarmd.

  1. Jenne, “en dat is “” JALOUSIE “”, het begin van HAAT, vaak de aanloop daar toe, daarom is het zo goed als kinderen al vroeg in hun leven leren rélativeren”

   Over haat gesproken, wat is jouw kijk erop dat bij de Jihad door Hamas juist kinderen worden ingezet als menselijk schild en door ISIS kinderen worden ingezet als propaganda voor hun strijd.Heb jij vandaag dat afschuwelijke beeld gezien van dat 7 jarige Australisch jongetje met een afgehakt hoofd van een Syrische soldaat in zijn handen?

   http://www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/the-photo-that-will-shock-the-world-jihadist-khaled-sharroufs-son-7-holds-severed-head/story-fni0cx12-1227019897582

 6. ” Een Palestijnse staat heeft tot op de dag van vandaag als zodanig nooit bestaan. Er was en er is geen Palestijnse staat, geen Palestijnse cultuur of opgraving ooit geweest. Er is nooit een Palestijns bestuur geweest. Dit alles is kunstmatig en heeft nooit bestaan. Zelfs de Arabieren erkenden dit. Ze gaven zelfs de Joden de schuld van deze benaming. Het is echter een Romeinse keizer die deze naam aan het gebied heeft gegeven in de plaats van de naam Israël, teneinde om de Joden te laten opgaan in de volken.”

  http://www.wimjongman.nl/Israel/palestina.html

  1. Dick, wat je nu post vind ík erg… Ben jij pro Israhell?

   Dick, en meen het echt, ga je eens verdiepen in het zionisme. Ik heb al een eerdere link gegeven. Maar Boudine van Boublog is de afgelopen weken heel erg met deze materie begaan en bezig geweest. Kijk daar eens voor misschien een andere kijk op de zaak.
   http://www.boublog.nl/

  2. “The Invention of the Jewish People”
   Professor Shlomo Sand, TelAviv University
   http://www.amazon.com/Invention-Jewish-People-Shlomo-Sand/dp/1844676234
   Please read Customer Reviews

   http://www.theguardian.com/books/2013/apr/18/invention-land-israel-shlomo-sand
   The Guardian review

   “The Invention of the Land of Israel”
   Professor Shlomo Sand, Tel Aviv University
   http://www.amazon.com/The-Invention-Land-Israel-Homeland/dp/1781680833
   Read Customer Reviews

   En WIE is Wim Jongman???
   Wat is zijn achtergrond, zijn CV? Waarin is hij een expert?
   De man heeft een idealogie verder niets.

   Weet je het verschil tussen Joden en Zionisten??? Ik zou maar eens een beetje research gaan doen.

 7. Er zijn mensen die ontkennen dat er ooit en land als Palestina bestond en dat er dus geen Palestijnen bestaan, als volk. Wat maakt het uit hoe die mensen ‘heten’? Ik leef in het nu, dus ik maak me niet druk over iets wat er blijkbaar 2000 jaar geleden is gebeurd. Nu neem ik waar dat de bewoners van de gaza-strook onrecht wordt aangedaan…

 8. En kijk ook even naar video die Guido over Miko Peled heeft geplaatst;
  Ik kan het artikel niet zo snel terugvinden.
  Misschien kan Guido uitkomst bieden?
  Alvast dank Guido.

 9. En een ieder hier lijkt in de fysieke realiteit te geloven die zij zelf creeren. Blijven zich fixeren op de uiterlijke verschijningsvorm . Het zij zo , en ik snap het wel ook dat neem ik waar, ik kijk alleen even verder. Zien jullie het niet, je laat je in het verdeel en heers plaatje plaatsen . Nemen er haast juichend jullie plekje in! Dat is waar ik zo moe van wordt , dat is wat daadwerkelijke verandering in de weg staat . En ja ook ik verval menig keer weer in die valkuil, maar laten we elkaar daarop wijzen zodat we die onzin achter ons kunnen laten!
  Nogmaals , wij voorzien de energetische vampiers van een ongekent feestmaal. Door onze toewijding om te lijden , te doden , te martelen, etc. Ik stop ermee …. Geen idee hoe door te dringen tot de grote massa.
  Stel je zelf eens de vraag : Hoe kan het dat elk individu zo’n groot overlevingsdrang(instinkt) heeft, en de mensheid als groep zo’n grote zelfvernietegingsdrang??? Die vraag stelde ik al toen ik 10 was ! en heb het antwoord al gevonden nu de rest nog…..

  1. Marcel, ik snap je goed…ik persoonlijk heb er helemaal geen last van…en toch vind ik het belangrijk om eventueel iemand de kans te geven, eventueel iets aan mijn bescheiden bijdrage te hebben…

  2. Ik weet het was Billy Holiday….. now it is beth hart. De teneur is duidelijk,,,, hoelang laten wij ons nog verdelen in groepen mensen , rassen , staatsburgers…… Wanneer houden we op om de zaken op die beperkte manieren te zien? Wanneer zien we in dat we op die manier juist diegene die daar baat bij hebben ( en dat zijn wij niet!) in de kaart spelen ? Wanneer gaan we de wereld maken zoals wij alle mensen samen hem willen hebben?
   https://www.youtube.com/watch?v=3Qf_aytrlpQ
   Om al dat verdriet en lijden gevangen in een liedje zit ik hier met tranen in mijn ogen . In de wtenschap dat wij het laten voortbestaan en southern trees 5.9 steunen omdat het van ons gevraagt wordt. Ik doe niet meer mee!!!

  3. Achter onze fysieke realiteit verschuild zich een energetische, je hoeft alleen maar te willen zien en dat wordt je duidelijk. Als de schellen van je ogen vallen , kan je ze niet meer terug plaatsen , dan ben je verloren voor ignorence is bliss manier van leven.
   Dan zie je steeds vaker het waarom , niet dat het je de zaken doet snappen, zodra je dat doet doe je weer mee op schaal 2.0. Ik voor mij begrijp niet dat mensen niet willen zien , en meewerken aan hun eigen lijden. Vervolgens zeggen “het overkomt mij”en daarmee de verantwoordelijkheid aan een ander geven .
   Dat lijkt de gemakkelijkste weg maar is het niet! Je maakt je tot slachtoffer, maar diep down van binnen wil je dat ook weer niet zijn. Kijk dan eens verder als je neus lang is en herken wat er speelt en in welk spel jij wordt neergezet , en of je dat wel wilt. Ik doe niet meer mee! Ik ga de wereld bouwen die ik wil!

  4. Soms lijkt het zo alsof ik niet voor dit leven leef, maar voor dat wat daarna komt en weer begint.
   Ik kan hier nu niet alles veranderen, maar ik laat me zelf ook niet veranderen…als ik het zo bekijk dan heb ik rust…want alles is energie en informatie…bewustzijn…dat neem je mee, en dat heeft invloed op je volgende dimensie/manifestatie/frequentie/omgeving…denk ik maar…

  5. De wereld is zoals die is, zoals wij hem samen willen hebben. Best wel jammer dat 90% vast zit in religie, cultuur e.d. Macht, politiek. Ah they f*ck themselves, niet meer in mee gaan. Nog ff en de getallen zijn andersom, 10% idioten en 90% mensen die inzicht hebben verkregen. Of het nu 10 of 1000 jaar duurt, het gaat gebeuren.

  6. Marcel, ik kan me je onbegrip en frustratie over het “niet zien” van de medemens voorstellen. We mogen echter niet vergeten dat ons door de wereld en de maatschappij vooral geleerd wordt op ons eigen eilandje te leven. In onze eigen wereld, niet verbonden met anderen. Gevoed met wat “de maatschappij” wil dat je tot je neemt, en dat begint al vanaf de geboorte. Mensen worden van baby af aan gedwongen in dat stramien, te beginnen met chemische manipulatie in de vorm van “verplichte” inentingen. Op ouders wordt immense druk uitgeoefend daar vooral aan mee te werken. Dan komt de school om de hoek, waar mensen allemaal volgens dezelfde methode en aan dezelfde meetlat gemeten gedwongen worden kennis op te slaan die “maatschappelijk” nodig wordt geacht. Daarbij wordt geheel voorbij gegaan aan de unieke capaciteiten en mogelijkheden van ieder individu. Hierdoor ontstaat een situatie waarin we iedereen beoordelen aan de hand van “hoe goed ze in een boom kunnen klimmen”. Leuk als je een aap bent, maar ben je goudvis wordt je als dom, onintelligent, moeilijk opvoedbaar, of onhandelbaar weggezet, terwijl je op een andere manier wellicht veel getalenteerder bent als de “aap”.

   Daarnaast wordt ons met de paplepel ingegeven dat we een vak moeten leren, om een goede baan te krijgen zodat we een huis kunnen kopen en een auto en weet ik wat nog meer, en zodat we eigen nakomelingen kunnen onderhouden die dat zelfde weer leren en gaan doen. Ons wordt geleerd een werkbij te zijn, niet na te denken en de meute te volgen zodat “de maatschappij” blijft draaien en het systeem in stand wordt gehouden.

   De redenen voor dit alles weet je wellicht al en daar ga ik verder niet op in, maar het is niet vreemd dat zo veel mensen niet kunnen en willen zien wat jij ziet en weet, want voor die bewustwording moet je eerst loskomen van dat stramien. Om in het kader van het bovenstaande artikel te blijven: je kan een gemiddelde Jood niet kwalijk nemen Palestijnen te haten en andersom, want het wordt ze zo met de paplepel ingegeven. Al generaties lang, men weet niet beter meer. Net zo geldt dat voor alle andere mensen: men weet niet beter meer.

   De bewustwording zal nog veel tijd nodig hebben, materialisme en hebzucht zijn zo sterk dat velen dat niet zo maar loslaten. Dus gaat het nog een tijd duren voordat er zo veel mensen zijn die de energetische kracht zien, om de wereld écht te kunnen veranderen. Of dat nog op tijd komt? Goede vraag…

   Kort samengevat: je kan een mens niet kwalijk nemen niet te zien waarvan hij het bestaan niet eens bevat…

 10. Ik ben heel tevreden over de wijze waar op ik leef, heb de waarheid lief, sta in de réaliteit van het leven, probeer alles zo hartstochtelijk mogelijk te benaderen, en inderdaad ik word soms tot in het allerdiepste van mijn ziel bewogen, toen wij voor het laatste avondmaal stonden, biggelden de tranen over onze wangen, of onder het balcon in Verona elkaar kusten in navolging van hen die ons voor gingen, nee ik moet deelnemen, ik moet mijn Eigen standpunt bepalen goed of fout, maar ik ben een mens twijfelend en veilbaar, en ook stervelijk, en vol liefde voor mijn medemensen, en soms een beetje voor die, die denken mijn vijand te moeten zijn.
  Wat MARCEL voorstaat en uitdraagt, klinkt mooi, maar is voor mùij te robotiek, te afstandelijk, ik wil alles voelen en zien, als ik mijn schilderijtje maak ga ik me te buiten, treed ik uit mij zelf, hoe verder je stijgt hoe harde de val, nou ik heb me vaak genoeg behoorlijk bezeerd, ja dat hoord bij het mens zijn, niet zo de verlichte halfgoden onder ons.

  1. Jenne, mooi, “maar ik ben een mens twijfelend en veilbaar”

   Door te twijfelen en aan ons zelf te Veilen ( schaven) worden we Onfeilbaar 🙂

  2. Jenne.
   Het is ook mijn ideaal om in vrede en harmonie samen te leven,maar er zijn nu eenmaal van die idioten (die zeggen uit naam van het volk,en gekozen door het volk wat vaak niet klopt)die net als nu als een stelletje kleine kinderen welles,nietes spelletjes lopen te spelen met dezastreuse gevolgen tot gevolg.
   Na het neer storten van vlucht MH17 hadden zij gewoon kunnen afwachten wat er uit het onderzoek komt,en daar op reageren inplaats van zonder aantoonbaar bewijs sancties te gaan opleggen,ik denk dat dat veel verstandiger geweest zou zijn.

  3. Jenne.
   In het stukje hierboven geef ik een voorbeeld,maar dat is precies hetzelfde als wat de Israeli,s en Palestijnen doen,inplaats van toenadering tot elkaar te zoeken gaan ze op elkaar schieten,en dat wakkert de joden haat weer aan bij sommigen omdat er veel onschuldige slachtoffers bij de palestijnse vrouwen,kinderen en andere burgers vallen(zie in nederland de pro pallestijnse demonstraties).
   De Israeli,s en de Pallestijnen zouden gewoon rond tafel moeten gaan zitten en tot een oplossing moeten komen,als beide zijden dat echt willen is dat ook mogelijk.

  4. Dick, veilen is naar de veiling brengen, niet schaven, dat zou vijlen zijn :p

  5. Verhip, Coz, ik dacht dat heeft niemand door…. blijkt er toch iemand Wakker te zijn

  6. Oke, tijdje, zeg maar jaren in de gaten gehouden. Cozmic wint dan toch de beker voor mij als het gaat om goeie muziek op de juiste tijd. Genius.

  7. COZMIC, nog een gelukkie dat ik het niet met lange ij heb geschreven,
   ja waar gewerkt wordt vallen spaanders, Spaarnewoude, Spaanderswoud, en Spaarnedam, Spaan-hout voor kisten, dun eikenhout onder één centimeter heet wagenschot, het woord zegt het al, plus in huizen als lambrizering, in plaats van Spaans werk, rietmatten besmeerd met kalk, en dan kun je als je tijd hebt ook nog naar andere talen toe.

 11. Nou wat lees ik er zijn grote groepen Joden, die mensvriendelijk zijn, mensvriendelijk, ja om je te gebruiken, in New York zijn Meer als 80% van de psychiaters, Tandartsen, Apotheken, Joods, bij de Doktoren is dit meer als 60%, er wonen meer als 5.5 millioen Joden in New York, de Harvard universiteit is gesicht door Rotshild, meer als de helft van de studenten zijn Joods, de Federal Bank of America heeft altijd een Joodse top, net als de meeste grote Americaanse banken, de tweede stad die langzaam maar zeker in Joodse handen komt is Chicago, Washigton DC waar de regering zetelt, heeft een aanzienlijk groot Joods Getho, die allemaal in de regering leidinggevende plaatsen in nemen, de USA media is op enkele plaatselijke kranten in hun handen, net als de uitgeverijen en de filmwereld, plus TV stations, als ze al vermoeden dat je niet hun vriend bent, ben je beroepshalve dood, de USA Joodse maffia is de gevaarlijkste, werkt samen met de Mossad, America is fincieel economisch in hun handen, en het meeste wat ik hier schrijf komt uit een Americaans boekje uitgegeven in 1962, als U wilt kan ik U titel en schrijver noemen, dit is als olie op het water, ik neem het hen niet kwalijk, maar om nou te zeggen dat ze mensvriendelijk zijn gaat mij te ver, misschien zijn enkele om mee te leven, maar als groep zijn ze niet leefbaar voor de Goyim, eerste klas racisten, en met een fascistische religie, en hun zaken worden afgewikkeld in hun synagoges!

  1. Hallo MONIKA, hier bij titel en schrijver en uitgever.

   The dispossessed majority, bij Wilmot Robertson, uitgever Howard Allen Cape Canaveral, book number 0-914576-O4-6.

   Vriendelijke groet Jenne

  2. MONIKA, in dit door mij aan gegeven boekje, uit de 60 iger jaren, beschrijft de grote gruweldaden door de Joodse maffia begaan tegen de burgers van de Verenigde staten, de geestelijke chantage en duidelijke beinvloeding van dit land door mannipulatien die door veel Amerikanen is beschreven als een oorlogs daad tegen hun land, maar the land of the free once upon a time, bestaat niet meer, het is een droefig iets als je die stommelingen met hun vlag ziet zwaaien, deze stars en stripes is dood en begraven, helaas, mijn familie in de states weten dit en wachten de dag af, van de nieuwe burger oorlog, dat is de reden dat ze steeds zwaardere wapens aanschaffen, ze zijn anti-semiet en anti Obama, en weten heel goed wat er aan de hand is,!

  3. Jenne, de oom van mijn zoon, is naar 10 jaar terug uit de VS. Hij werkte voor Harvard als professor kunstgeschiedenis. Hij woonde in Boston (campus) met zijn vrouw en nu 2 kleine kinderen.
   Ik heb de indruk, dat hij klaar is met de VS….nu is het de UvA en het rijksmuseum.

 12. De orthodoxe joden voelen zich niet een met de joden in israel en daar hebben we het over ! Deze mensen wonen meestal ook niet in israel. Alleen de roofridders wonen in israel deze orthodoxe joden zijn een beetje extreem maar doen niemand kwaad kleden zich vreemd hebben een rare haardracht maar ja dat is hun zaak ze doen inderdaad niemand kwaad ! In Israel wonen de joden die Jesus (als hij echt bestaan heeft ) hebben omgebracht ! Ze kregen dankzij Ben Gourion een stukkie land en willen steeds meer en meer dat zijn joden …… ze willen altijd meer ! De palestijnen moeten weg van hun ……. land ! Maar het is het land van de palestijnen ……wat een onrecht !!!!!! Ik kan de joden in Israel niet steunen mijn hart zegt nee….

 13. Als neutrale toeschouwer hier mijn zienswijze.
  Om begrijpelijke redenen wilden de Zionisten na 1945 een eigen staat stichten. Vooral de Engelsen hebben lang getalmd om dit toe te staan omdat men wel begreep dat het claimen van grondgebied van de op dat moment al honderden jaren wonende Palestijnen tot conflicten zou leiden. Door de landroof werd het Palestijnse volk vluchteling in eigen land. Hieruit ontstaat automatisch verzet (Wet van Oorzaak en Gevolg). Als Israël nu zegt dat Hamas de grootste vijand is van de Palestijnen, dan is deze vijand volgens de WOG mede door Israël gecreëerd. Door Israël ondanks de vele VN resoluties, ongehinderd hun gang te laten gaan, zijn de geallieerden en de VN, naast de Holocaust, medeverantwoordelijk voor de ontstane situatie. De sleutel tot de oplossing ligt m.i. in handen van Israël omdat zij de machtigste partij zijn en omdat ook zij (ooit zullen) begrijpen dat doden, de schuld geven en wreken nooit blijvende vrede en samenwerking tussen volkeren tot stand heeft gebracht.

  Wat zouden ze bijvoorbeeld kunnen doen:
  1. Excuus aanbieden voor het onrecht dat de Palestijnen al die jaren is aangedaan. WAT EEN GROOTS GEBAAR ZOU DAT ZIJN!!
  2. Alle resoluties van de VN alsnog uitvoeren om te komen tot een twee staten oplossing.

  1. OK, even alles juist op een rij dan. En daarbij de ROTHSCHILD-naam als bedenker van de schuilmantel, in de vorm van een HEEL LAND..! In de vorm van een ‘onderdrukt’ volk, zodat je ALTIJD de sympathie aan je broek hebt hangen.
   Ik citeer: http://historiek.net/balfour-verklaring-1917/5601/

   Ook wel Balfour-declaratie. Officiële verklaring waarmee de Engelse regering steun toezegde voor de stichting van een ‘nationaal tehuis’ voor het Joodse volk in Palestina. De Britse minister Arthur Balfour stuurde op 2 november 1917 een brief naar Lord Rotschild, een prominent Brits zionist. De brief werd bekend als de Balfour-declaratie. Veel Joden zagen de brief als een internationale goedkeuring voor de stichting van de staat Israël. De verklaring wordt voor een groot deel toegeschreven aan lobbywerk van Chaim Weizmann, een van de leiders van de Zionistische Wereldorganisatie. In de brief stond:

   “Harer Majesteits regering staat welwillend tegenover de vestiging van een nationaal huis voor het Joodse volk in Palestina, en zal naar beste vermogen het bereiken van dit doel ondersteunen, waarbij het duidelijk moet zijn dat niets zal worden gedaan dat de burgerlijke en religieuze rechten van bestaande niet-Joodse gemeenschappen in Palestina kan schaden, of de rechten en politieke status die Joden genieten in enig ander land”.

 14. Redenen waarom joden naar mijn mening gehaat worden (disclaimer: reflecteert niet mijn mening maar is puur een onderzoek waarom joden gehaat worden door velen.):

  – Internationaal grootkapitaal en banken wat gerund word door joden.

  – Communisme wat een joodse creatie is en verantwoordelijk voor tientallen miljoenen christenen waarbij de joodse slachtoffers in ww2 in het niet vallen. (+- 50-100 miljoen christenen vs. ‘6’ miljoen joden, velen christenen gruwelijk gemarteld voordat ze vermoord werden)

  – De holocaust waar de waarheid nog lang niet van boven tafel is, wat actief geweigerd word te onderzoeken en waar vele documenten nog steeds niet ingezien mogen worden. Personen die objectief dit onderzoeken wordt hun carriere kapot gemaakt en/of aangeklaagd en jaren weggestopt (Ernst Zundel, Fred Leuchter, Sylvia Stolz, Robert Faurisson, Wilhelm Stäglich, Arthur Butz, Haviv Schieber en velen anderen).
  Een aantal erg informatieve documentaires die waard zijn om te kijken vind je op: http://codoh.com/library/categories/1167/

  – De controle over de massa media door de joden. Welke onze normen en waarden kapot maakt en onze kinderen brainwasht met sex, geweld, homo onzin, rassengelijkheid etc.

  – Het actief aanmoedigen en opzetten van massa immigratie naar westerse landen zodat onze cultuur in elkaar stort: http://www.whyileftsweden.com/?p=198 . Dit is niet de enige jood die massa immigratie promoot.

  1. Heh???
   Redenen waarom joden naar mijn mening gehaat worden (disclaimer: reflecteert niet mijn mening maar is puur een onderzoek waarom joden gehaat worden door velen.):
   Naar mijn mening ,maar reflecteert niet mijn mening????? Ik snap het even niet soort van “ik ben voor 80% dyslectisch aan mijn rechter oor??

  2. Ghehe er klopt inderdaad iets niet aan die eerste zin. De overige punten zijn trouwens wel waard om te onderzoeken al betwijfel ik dat al het internationaal grootkapitaal in joodse handen is maar ik kan het zeker mis hebben.

  3. Beste wdhoyouc,

   ik begrijp je begin frace, je wilt je zelf beschermen, door dit uit iemand anders zijn mond te laten komen ?
   De rest is maar al te waar, onze West Europese landen hun waarden bestaan niet meer, de hele boel is ziek en de meesten denken dat het zo hoord, en ook altijd zo is geweest.
   Maar de natuur heeft hier zijn Eigen antwoord op bij elke generatie die weg valt, valt ook meteen het geweten en gewetene weg, dus geen vergelijk mogelijk, gelukkig maar anders zouden ze de hele dag lopen te grienen, wat ik soms stiekem van binnen doe.

 15. Jodenhaat is puur inharent aan de islam. Het blijft hetzelde liedje.
  Ik wandel in geloof van de God van Israel, cq Jezus de Christus.
  De rest is voor mij pure afgoderij.puur de wereld van satan en zijn demonen. Ik blijf bidden voor Israel nl het gebed Psalm 83. Dag in dag uit. Shalom

 16. Dit artikel is zo vol van crap dat het beter opnieuw wordt geschreven, anders is het geven van reacties niet mogelijk. Israël is het enige land ter wereld dat de moed heeft om terroristen als Hamas en het ISIS aan te pakken want beide zijn en doen hetzelfde. Zij zijn de verantwoordelijken voor het geweld in het Midden Oosten.

 17. Ja Jenne, dat weet ik ook wel en dat is ook waar maar ik heb het nu over het ‘vrede’ probleem in het midden oosten wat inmiddels een ‘wrede’ probleem is en waar de joden de schuld van krijgen terwijl zij zelf ook alleen maar eeuwige vrede willen met ieder volk.

 18. Halo lieve mensen
  Vandaag werd 101 jaar geleden de moeder van Adolf geboren.
  HITLER WAS GEEN DUIVEL,HIJ was een PROFEET!
  http://thegreateststorynevertold.tv/
  De 27 delen van 15 minuten zijn erg emotioneel maar iedereen moet het zien.
  Kijk een stukje om te checken. Adolf rookte niet,dronk niet,at geen vlees en sloeg geen vrouwen. waarheid & licht gewenst.

  1. Ja mijn buurman ook niet 🙂 best wel aardig maar die is autistisch (Ik wil hiermee niets! insinueren) Wat Hitler was laat ik aan de psychiaters over. Voor hem gelukkig niet in Rusland geboren anders was hij naar een strafkamp in Siberië verbannen. Hoe zou überhaupt de wereld eruit hebben gezien zonder deze, nou ja vul zelf maar in.

  2. hoi Odette, Je moet echt die documentatie kijken anders kan je niet oordelen. Verder wil ik een boek vermelden: The wandering who? van Gilad Atzmon. Hij was geboren in Israël en heeft alles uitgezocht over het joodse vraagstuk,ook is hij een geweldige jazz muzikant.Een interview kan je zien hier: http://www.montaguekeen.com/ Maar de allerbeste “jood” is natuurlijk Montague Keen die dag in dag uit strijdt voor een betere wereld ook al is hij al 10 jaar niet meer fysiek op deze aarde, elke zondag komen zijn berichten door via zijn innig geliefde vrouw Veronica. http://www.montaguekeen.com/ Gute Nacht Freunde,es…

  3. Akoeta, niets nieuws onder de Zon, een herhalende herhaling van het menselijke denken en doen, lees de menselijke geschiedis, waar in beesten van mensen tot Saints worden verheven, en goedwillende heersers tot de levende pest verklaard, de geschiednis is een te gebruiken product, dus wordt volkomen gemannipuleerd, Herodutus deed dit al, bewezen door zijn tijds genoten.

  4. Akoeta, vertellen je grootouders je dat zelfde verhaal? Of mensen die het nog kunnen na vertellen?
   Mijn familie en goede vrienden waren\zijn de beste geschiedschrijving, waren dat allemaal leugenaars??? Wanneer je je familie en vrienden niet ernst kan nemen, waar sta je dan in het leven?
   Maar mensen, geloof wat je goed dunkt en je je prima bij voelt.
   http://www.het-klankbord.vuurwerk.nl/images/justiti.jpg

  5. We moeten ons bevrijden van het juk van het zionisme…laten we het daar allen over eens zijn!!
   De echte joden zijn het gewoon zat, zo te zien….
   http://www.youtube.com/watch?v=tylDFfzJ7zc

   De meesten laten zich bespelen door de poppenspelers…kom op maak je vrij van de oude ‘waarheid’. Maak ruimte voor nieuwe inzichten, nieuwe gedachtes en daardoor een betere wereld.

  6. Halo Odette
   Sorry dat het wat laat is maar ik heb 3 kinderen,werk en een zieke vader.
   Mijn vader is 80 jaar en afgelopen week-end heb ik hem gevraagd of hij gemene Duitsers heeft meegemaakt. Hij woonde in hartje Nijmegen en herinnerde Duitsers die de wacht liepen en in hun winkel sigaretten kochten. Het ergste wat gebeurde was toen mijn vader niet naar school ging omdat hij een ontstoken voet had door klompen die hij droeg. Klasgenootjes kwamen langs en dat was hun laatste visite. Toen ze de straat op gingen werden ze geraakt door vriendelijk vuur,friendly fire,en op slag dood. Behalve zijn 5 jonge vriendjes waren er nonnetjes
   en kleutertjes levend verbrand in een school enz.,enz. 22 februari 1944,het bombardement van Nijmegen. De Duitsers zeiden dat de Nederlandse regering in ballingschap toestemming had gegeven maar die werden niet geloofd. Ik kan nog wel doorgaan maar het is geen dagboekpagina hier.(Anne Frank heb je al,wie heeft het nieuwe theater gefinancierd?) Anyway,de machtigste man in Duitsland was de Jezuïeten Priester Reichsführer van de SS: Heinrich Himmler en dat is een ander verhaal,die lafaard nam een doodstablet toen hij gevangen genomen was. http://one-evil.org/content/acts_vatican_holocaust.html
   18 miljoen mensen geofferd om een duivelse pentagram te maken van negatieve leylines. Het is lang geleden ja, maar het gaat maar door; de lijnen van het kwaad gaan ook door Nederland,bv Zwolle en lees Toos Nijenhuis maar.Maar help is on the way: Kevin Annett en de Common Law; iedereen kan helpen en de Mararishi effect, wereldvrede door meditatie.
   hier is een link van Cobra:http://2012portal.blogspot.nl/ fijne dag gewenst wie dit nog leest.

 19. ‘Gejat’ van niburu.co…nadat ik de vpro docu ‘de israel lobby’ heb gezien, heb ik de indruk dat de VS compleet onder het juk van de zionisten leeft.
  Mensen wees niet bang om op te staan tegen deze fascisten! Ze maken de dienst uit in de gehele westerse wereld. En wij trappen erin, want de straf is groot, tot aan het vermoorden aan toe, als je niet doet wat ze willen. Maar heel veel mensen, te veel om ze te bevechten…is wel een optie, en uiteindelijk het enige wat ons voor een werelddictatuur zal beschermen. Heb vooral geen angst, want dat voedt dit tuig.

  ‘Hoe machtig de Zionisten zijn in de mediawereld, blijkt eens te meer uit het onderstaande overzicht uit Amerika. Dan zie je dat bijna alles op het gebied van media in handen is of gecontroleerd wordt door Joodse Zionisten:

  MORTIMER ZUCKERMAN, owner of NY Daily News, US News & World Report and chair of the Conference of Presidents of Major Jewish American Organizations, one of the largest pro-Israel lobbying groups.

  LESLIE MOONVES, president of CBS television, great-nephew of David Ben-Gurion, and co-chair with Norman Ornstein of the Advisory Committee on Public Interest Obligation of Digital TV Producers, appointed by Clinton.

  JONATHAN MILLER, chair and CEO of AOL division of AOL-Time-Warner

  NEIL SHAPIRO, president of NBC News

  JEFF GASPIN, Executive Vice-President, Programming, NBC

  DAVID WESTIN, president of ABC News

  SUMNER REDSTONE, CEO of Viacom, “world’s biggest media giant” (Economist, 11/23/2) owns Viacom cable, CBS and MTVs all over the world, Blockbuster video rentals and Black Entertainment TV.

  MICHAEL EISNER, major owner of Walt Disney, Capitol Cities, ABC.

  RUPERT MURDOCH, Owner Fox TV, New York Post, London Times, News of the World (Jewish mother)

  MEL KARMAZIN, president of CBS

  DON HEWITT, Exec. Director, 60 Minutes, CBS

  JEFF FAGER, Exec. Director, 60 Minutes II. CBS

  DAVID POLTRACK, Executive Vice-President, Research and Planning, CBS

  SANDY KRUSHOW, Chair, Fox Entertainment

  LLOYD BRAUN, Chair, ABC Entertainment

  BARRY MEYER, chair, Warner Bros.

  SHERRY LANSING. President of Paramount Communications and Chairman of Paramount Pictures’ Motion Picture Group.

  HARVEY WEINSTEIN, CEO. Miramax Films.

  BRAD SIEGEL., President, Turner Entertainment.

  PETER CHERNIN, second in-command at Rupert Murdoch’s News. Corp., owner of Fox TV

  MARTY PERETZ, owner and publisher of the New Republic, which openly identifies itself as pro-Israel. Al Gore credits Marty with being his “mentor.”

  ARTHUR O. SULZBERGER, JR., publisher of the NY Times, the Boston Globe and other publications.

  WILLIAM SAFIRE, syndicated columnist for the NYT.

  TOM FRIEDMAN, syndicated columnist for the NYT.

  CHARLES KRAUTHAMMER, syndicated columnist for the Washington Post. Honored by Honest Reporting.com, website monitoring “anti-Israel media.”

  RICHARD COHEN, syndicated columnist for the Washington Post

  JEFF JACOBY, syndicated columnist for the Boston Globe

  NORMAN ORNSTEIN, American Enterprise Inst., regular columnist for USA Today, news analyst for CBS, and co-chair with Leslie Moonves of the Advisory Committee on Public Interest Obligation of Digital TV Producers, appointed by Clinton.

  ARIE FLEISCHER, Dubya’s press secretary.

  STEPHEN EMERSON, every media outlet’s first choice as an expert on domestic terrorism.

  DAVID SCHNEIDERMAN, owner of the Village Voice and the New Times network of “alternative weeklies.”

  DENNIS LEIBOWITZ, head of Act II Partners, a media hedge fund

  KENNETH POLLACK, for CIA analysts, director of Saban Center for Middle East Policy, writes op-eds in NY Times, New Yorker

  BARRY DILLER, chair of USA Interactive, former owner of Universal Entertainment

  KENNETH ROTH, Executive Director of Human Rights Watch

  RICHARD LEIBNER, runs the N.S. Bienstock talent agency, which represents 600 news personalities such as Dan Rather, Dianne Sawyer and Bill O’Reilly.

  TERRY SEMEL, CEO, Yahoo, former chair, Warner Bros.

  MARK GOLIN, VP and Creative Director, AOL

  WARREN LIEBERFORD, Pres., Warner Bros. Home Video Div. of AOL- TimeWarner

  JEFFREY ZUCKER, President of NBC Entertainment

  JACK MYERS, NBC, chief.NYT 5.14.2

  SANDY GRUSHOW, chair of Fox Entertainment

  GAIL BERMAN, president of Fox Entertainment

  STEPHEN SPIELBERG, co-owner of Dreamworks

  JEFFREY KATZENBERG, co-owner of Dreamworks

  DAVID GEFFEN, co-owner of Dreamworks

  LLYOD BRAUN, chair of ABC Entertainment

  JORDAN LEVIN, president of Warner Bros. Entertainment

  MAX MUTCHNICK, co-executive producer of NBC’s “Good Morning Miami”

  DAVID KOHAN, co-executive producer of NBC’s “Good Morning Miami”

  HOWARD STRINGER, chief of Sony Corp. of America

  AMY PASCAL, chair of Columbia Pictures

  JOEL KLEIN, chair and CEO of Bertelsmann’s American operations

  ROBERT SILLERMAN, founder of Clear Channel Communications

  BRIAN GRADEN, president of MTV entertainment

  IVAN SEIDENBERG, CEO of Verizon Communications

  WOLF BLITZER, host of CNN’s Late Edition

  LARRY KING, host of Larry King Live

  TED KOPPEL, host of ABC’s Nightline

  ANDREA KOPPEL, CNN Reporter

  PAULA ZAHN, CNN Host

  MIKE WALLACE, Host of CBS, 60 Minutes

  BARBARA WALTERS, Host, ABC’s 20-20

  MICHAEL LEDEEN, editor of National Review

  BRUCE NUSSBAUM, editorial page editor, Business Week

  DONALD GRAHAM, Chair and CEO of Newsweek and Washington Post, son of CATHERINE GRAHAM MEYER, former owner of the Washington Post

  HOWARD FINEMAN, Chief Political Columnist, Newsweek

  WILLIAM KRISTOL, Editor, Weekly Standard, Exec. Director Project for a New American Century (PNAC)

  RON ROSENTHAL, Managing Editor, San Francisco Chronicle

  PHIL BRONSTEIN, Executive Editor, San Francisco Chronicle,

  RON OWENS, Talk Show Host, KGO (ABC-Capitol Cities, San Francisco)

  JOHN ROTHMAN, Talk Show Host, KGO (ABC-Capitol Cities, San Francisco)

  MICHAEL SAVAGE, Talk Show Host, KFSO (ABC-Capitol Cities, San Francisco) Syndicated in 100 markets

  MICHAEL MEDVED, Talk Show Host, on 124 AM stations

  DENNIS PRAGER, Talk Show Host, nationally syndicated from LA. Has Israeli flag on his home page.

  BEN WATTENBERG, Moderator, PBS Think Tank.

  ANDREW LACK, president of NBC

  DANIEL MENAKER, Executive Director, Harper Collins

  DAVID REMNICK, Editor, The New Yorker

  NICHOLAS LEHMANN, writer, the New York

  HENRICK HERTZBERG, Talk of the Town editor, The New Yorker S

  AMUEL NEWHOUSE JR, and DONALD NEWHOUSE own Newhouse Publications, includes 26 newspapers in 22 cities; the Conde Nast magazine group, includes The New Yorker; Parade, the Sunday newspaper supplement; American City Business Journals, business newspapers published in more than 30 major cities in America; and interests in cable television programming and cable systems serving 1 million homes.

  DONALD NEWHOUSE, chairman of the board of directors, Associated Press.

  PETER R KANN, CEO, Wall Street Journal, Barron’s

  RALPH J. & BRIAN ROBERTS, Owners, Comcast-ATT Cable TV.

  LAWRENCE KIRSHBAUM, CEO, AOL-Time Warner Book Group

  1. MONIKA, en dan is dit één van de vele schijven van de USA samenleving, er zijn nog vele anderen !

  2. Hoe is het mogelijk dat een volk, bij een buurvolk 1300 mensen, waar van vele moeders met hun kinderen afslacht, ongeacht de provocatie dit kan niet, en dit is al zo lang aan de gang, dit staat ieder één te wachten die dit volk in de weg staat, en in een weerloze positie is gemaneuvreerd, zo als Jezus aan het kruis, zij zijn het kwaad van de wereld, door hun gestook en gekonkel sterven er constant onschuldige mensen, dit behoord gestraft te worden!

  3. Net als bij talentvolle mensen met blauwe ogen, hebben ook talentvolle mensen met (deels) joodse wortels verschillende opvattingen. Zo’n lijstje is dus belachelijk. Ik vind wel dat de staat Israël landroof pleegt en mensenrechten schendt.

  4. Sinds wo II zijn we bezet door die gasten. Alleen Rusland en China zijn sterk genoeg om zich nooit gewonnen te geven. Wij Nederland, sneu landje uiteindelijk. De vrijheid die wij uitstraalden, is bijna verdwenen. Losers zijn we als landje nu, meelopertjes. It’s a shame.

  5. Dat mooie gebrabbel hier gaat toch ook niet werken. Ja, negatief gezien wel, mensen zien dat ze in het nauw zitten en niks kunnen doen. Alleen de ogen open houden, oke, das goed genoeg misschien. Geen oplossing wordt geboden, ja, toch wel, blijf in je eigen kracht staan. Kracht in uranus en dan wel besneden natuurlijk…

  6. Well don!!!

   Anytime David Icke is used as a source I turn off and credibility goes to zero. Guido you write excellent articles. You do not need David Icke as a source.

 20. Het kan toch niet allemaal toeval zijn, dat bijvoorbeeld de rover olichargen van Rusland en de Oekraine allemaal Joden zijn, de President en premier minister en diverse ministers allemaal Joden, het zelfde in de USA waar ze de macht hebben, ze leven en stelen van achter een schijnheilig west Europees gezicht en naam, ze penetreren zonder dat het op valt en wij hier erg in hebben in onze samenleving,
  ze zijn als wormen in onze ingewanden, poliepen van het slechtste soort, als we vrede willen, en in een mooie spirituele wereld willen leven moeten wij ze van ons af schudden, dat naïve ideé van ons ach en het valt wel mee, nou mooi niet, ze penetreren gebruiken andere minderheden om onze samenleving te verkrachten, en daar dan voordeel uit te putten, kijk wat er speelt in Frankrijk, van een beetje in de regering worden het er nu op eens waarschijnlijk veel, de grote manipulatie gaat beginnen.

 21. Is het toeval dat onze flapdrollen minister Timmermans een intiem gesprek heeft met de Joodse boxer Vitali Klintsko burgemeester van Kiev, om Rusland verder zijn voetbal evenement af te nemen, is de Oekraine het lang verwachte Europese Israel aan het worden, zijn Joodse president die alle besluiten deeld met John Kerry (Kohn) joodse afkomst, zeg wat is er aan de hand met onze wereld, laten wij dit toe, dat dit getekende volk, die niet Joden haten en liever dood zien, in de bijbel staat een met opzet fout gegeven, het beloofde volk, er zal gestaan hebben hoed U voor deze lieden, met hun valse verwachtingen, waar blijkt dood en bederf aan te kleven, gezien in het huidige wereld beeld, zou je Hitler kunnen zien, als een ziener,
  een Nostradamus van zijn tijd, Nostrodamus intreperteerde ook alles van uit zijn Eigen Jood zijn, de Joodse Enkhuizer almanak.

 22. David Icke is m.i. een demagoog. Bv. “Waarom horen we niets over de tegengeluiden uit de Israëlische samenleving?” Misschien omdat David Icke zich nooit verdiept heeft in de Israëlisch samenleving?
  Orthodoxe Joden zijn tegen Zionisme omdat volgens de Bijbel de diaspora pas over kan zijn als de Messias op aarde is. Puur om religieuze reden dus zijn ze tegen zionisme en hoeven ze ook niet het leger in. Dat ze vrienden zijn met de Orthodoxe broeders in Teheran is ook heel oud nieuws. Verder ken ik de Israëlische samenleving als heel gevarieerd, van rechtse godsdienst gekken tot echte vredes duiven en humanisten. Er is altijd debat in Israël en men stelt zich serieus de vraag of dit zo door kan gaan. Voor meningen als die van Hajo Meijer is gewoon plek in Israël. Ik vraag mij af, waar is de kritische houding en zelfreflectie in de Arabische wereld?
  Al het leed wat er plaats vindt in het midden oosten is in en in triest. De trieste voorbeelden uit de Arabische wereld van onmenselijkheid zijn legio. Ik zie heel weinig hoopvolle tekenen van bv tolerantie uit het midden oosten komen. Natuurlijk spelen de krachten van het kapitaal (uit alle windstreken) mee en dat is heel kwalijk. Echter de Arabische wereld als het grote slachtoffer zien en het Joodse kapitaal als oorzaak vindt ik heel naïef. De demagogische manier waarop een David Icke het presenteert vind ik kwalijk. Dat velen hier het slikken als zoete zoek verbaasd me.

  1. Ik geloof niet dat velen het als zoete koek slikken; heel stiekem zit in al je zinnen ook de nodige demagogie vervat. Als je het niet door hebt, lees je tekst na; heb je het wel door, verdedig je niet 😉
   Als je Hajo Meyer en andere Auswitz-overlevenden onder demagogen schaart, houdt natuurlijk elke discussie op. Deze mensen ook nog eens beschuldigen van: “Lekker makkelijk, hoeven ze niet het leger in”… Nee, dat is een mooie bijdrage aan een liefdevolle discussie..?? Dan heb je goed begrepen waar het verhaal over gaat..!

   Het gaat in al deze artikelen en verhalen over Zionisme over 1 ding. De Zionistische overheersing -onder valse vlag (Joodsheid)- van hele volksstammen, het fundamenteel manipuleren van wereldwijde publieke opinies, het agressief onderdrukken van minderheden en het kaalplukken van diezelfde zwakkeren en minderheden. Kijk naar de nieuwe settlement-bekendmaking: als ‘straf’ voor de moord op 3 tieners..??? Mijn hemel wat een demagogie.. Volgens mij hebben al bijna 2000 Palestijnen (vooral kinderen en vrouwen) met hun levens geboet voor de valse-vlag-operatie die de ‘moord op de tieners’ is..!

  2. Hallo GuidJ., waar ben ik demagogisch, waar beschuldig ik mensen? Ps dat is een vraag, geen verdediging 😉
   Deze spreuk van de filosoof Krishnamurti spreekt mij zeer aan: Waarnemen zonder te oordelen, is de hoogste vorm van intelligentie. Ik blijf oefenen 🙂
   Misschien ben ik demagogisch als ik het heb over godsdienst gekken. Ik doel daarmee op mensen die met de Bijbel of de Koran in de hand de WAARHEID! claimen en vervolgens hun eigen groep en belang voorop zetten ten koste van anderen. Ik kom er eerlijk vooruit daar krijg ik de kriebels van en dat doet ook emotioneel wat met me. Wat er in Gaza gebeurd is vreselijk, aan de Israëlische kant en aan de Palestijnse kant. Ik geloof niet in het verdelen van de wereld in slachtoffers en daders. Ik geloof in het goede te laten groeien en het schadelijke te onderzoeken en in de ogen te kijken. Een mooi voorbeelden zijn bv de waarheidcommissies in Zuid Afrika. Een ander mooi voorbeeld vindt ik de tekst van Kahlil Gibran over goed en kwaad. Ze hier http://www.xen.dds.nl/profeet/over_goed_en_kwaad.html

  3. Is het Zionisme dan niet schadelijk genoeg om in de ogen te kijken. Hoor ik liever een antwoord op, dan door te moeten klikken naar een (mooi) verhaal van Kahil Gibran.. Om de vieze, stinkende pot heendraaien, heeft ook niet veel zin. Toch?

  4. Je vraagt mij of het Zionisme niet schadelijk genoeg is om in de ogen te kijken. Jazeker, en ik zie dat het Zionisme en de staat Israel veel ellende heeft veroorzaakt in het Palestijns gebied. Je hebt mij aan je zijde om daar zeer kritisch naar te kijken. Net zo kijk ik kritisch hoe de Arabische landen en leiders met het conflict omgaan. Vijandbeelden hebben zo zijn functie voor autoritaire leiders. In de huidige situatie is er geen duurzame vrede mogelijk en wordt velen een menselijk bestaan onthouden. Dat is zeer ernstig en dat moet aan de kaak gesteld worden. De vraag is nu hoe lossen we het op? In het aanwijzen van ‘de vieze stinkende pot’ geloof ik niet als oplossing. Ik geloof niet dat als het joodse onrecht geneutraliseerd is dat er dan een Palestijnse heilstaat uitbreekt. Ik heb geen quick fixes, jij wel? Kahlil Gibran zet mij persoonlijk aan om naar oordelen en gedrag te kijken en er mild mee om te gaan, zowel naar mijzelf als naar anderen. Persoonlijk wordt ik daar gelukkiger van, daarom deel ik het graag. Daar zie ik ook een lange termijn oplossing in voor het middenoosten; menselijk contact waarin diepe verbindingen tot stand komen waar hogere belangen (rijke Zionisten/rijke Arabische sjeiks/geloofsfanaten) geen vat op krijgen. Joodse en Arabische mensen kunnen m.i. prima samenleven, alleen de belangen en machten boven de mensen maken het moeilijk, daar zie ik op deze site vele voorbeelden van. Door vervolgens dan weer een nieuwe schuldige aan te wijzen los het probleem niet op maar kan je het verergeren. Je kan er namelijk bang van worden en uit angst gemengd met emoties zijn mensen in staat om rare dingen te doen. Kijk eens hoe de Koerden nu met wapens bedolven worden met wapens door het westen. De angst voor IS begrijp ik, de reactie van het westen zie ik als reflex die op de lange termijn weer meer ellende zal veroorzaken als er verder niets structureels veranderd.

 23. Ik heb de indruk dat er hier mensen zijn die vinden dat Adolf een standbeeld verdiend. Daar zullen zijn slachtoffers blij mee zijn. Vermoedelijk zijn diezelfde mensen ook pro islam. Helaas zien ze het duivelse in die ideologie en haar fuhrer mohammed niet. Triest, erg triest. Trouwens, de Nederlandse tv wordt ook beheerst door homo’s, maakt dat de Nederlandse tv ook een duister iets? Weten jullie dan niet dat Israel,i.t.t. bijv. Arabieren, weet dat kennis(lees opleiding) macht is en zij daardoor vaak hoge posities bezitten?

  1. Enkido, alleen bij de Joden vind je hoger opgeleiden, hoe kun je nu zo kortzichtig en naïf redeneren.
   In de achter ons liggende eeuwen, waren de gebedshuizen tegelijker tijd scholen, behalve de Christelijken,ja daar hebben ze lang van geprofiteerd de Joden dan in Europa,
   veel mensen waren ongeletterd en kenden ook niet basis regels van het rekenen, de Joden dus wel, en inplaats van die arme donders te helpen, werden ze bestolen en geplukt en zelfs van hun kinderen beroofd.
   Het geld lenen was een hele oude manier om de mensen tot slaaf te maken, denk aan de koopman van Venetië.
   In het kort het is niet allemaazl zo fijntjes als dat U, en ook Peter het hier schetsen, heel veel dingen klopten niet, en kloppen nog steeds niet, wie wind zaaid zal storm oogsten, en dan speeld nog oorzaak en gevolg!

 24. Degene die dit artikel had geschreven is niet meer dan dom. En het hele artikel is een leugen, heeft niet eens zin om erover te discussiëren…ten minste… Mensen met een beetje gezond verstand zullen dat niet doen.
  Trouwens jullie vijand is niet Zion, maar de moslims, doe je ogen maar open

  1. Kijk, dat zijn nu de inhoudelijke mooie discussies. Met argumenten waar we wat aan hebben. Waar we verder mee komen, het beruchte ‘zij-en-wij’ overstijgen.. Een mailadres uit Rusland… Geen naam maar een nummer voor de apestaart..?!

 25. Ik heb dit boekje al zo vaak aangegeven, over hoe de Zionisten met medewerking van de Joodse Maffia cq Mossad, deze Maffia is vele malen sterker als de Italiaanse Maffia, de USA en zelfs later de CIA en de rest in handen hebben gekregen, dit boekje heet THE DISPOSSESSED MAJORITY, geschreven door Wilmot Robertson, eerste druk 1976, toen speelde het al, de prelude op wat er nu is ontstaan, en dit is niet nooit meer vreedzaam op te lossen, a fin uit chaos ontstaat een nieuwe wereld.

  1. Zionisme is de meest extreem radicale en gevaarlijkste beweging op deze planeet. Dit komt door twee zaken die een allesvernietigende werking kunnen hebben:
   1) vanuit hun opvatting van hun geloof mogen ze alles tegen niet-zionisten aanwenden om hun doel van één grote Israëlische staat (en wereldoverheersing) te bereiken.
   Voorbeelden:
   – ontstaan 1e wereldoorlog (kwestie met Federal reserve);
   – financieren 1e wereldoorlog aan beide zijden (kassa)
   – financieren (Rothschild) van Nazi Duitsland in WW2 (indirect support aan uitmoorden niet-zionistische joden)
   – financieren USA >> inspraak in politiek >> Cia en Mossad brengen ISIS in het leven.

   2) ze bezitten het grootste vermogen ter wereld, bezitten bijna alle wereldbanken, zitten op de topposities in politiek, media, bancaire wereld en industrie. Hiermee hebben ze totale middelen, macht en invloed.

   9/11 is geen inside job USA regering. Het is een inside job van zionisten en mossad. Die zijn de enige die 9/11 kunnen organiseren.

   Op de uitvoering van hun strategie na is er weinig verschil tussen de opvatting van een Zionist of een Nazi. Ze maken misbruik van de niet-zionistische Joden. (Kritiek op Zionisme wordt door hun meteen uitgelegd als antisemitisme en trekken ze de Holocaust kaart).

   Rothschilds beheren bijna alle centrale banken van de wereld op ca 5 landen na (Rusland, Syrie, Iran, Noord-Korea, China). Laten 4 van deze landen nu Isis zelf bestrijden om zodoende tegen het Zionisme te vechten.

   Er is sinds de 2e wereldoorlog veel veranderd, vooral sinds 1991.
   Je moet niet meer denken in NAVO en onze vijanden maar in normen en waarden en de vijanden daarvan. USA is radeloos verloren aan de Zionisten tenzij… de amerikanen en masse hier tegen in opstand komen. Is lastig voor te stellen maar ook niet onmogelijk. Niet-zionistische Joden doen dat nog altijd wel. 40% van de USA bevolking gelooft dat 9/11 een inside job is en dat worden er meer. Stel je voor als het onderzoek her-opent wordt en dat blijkt dat de Zionisten hier achter zitten.

   De vraag is hoe de rest van de wereld de zionisten de kop in kunnen drukken. Als je dat echt wilt en niet alleen wilt staan dan moet je dus niet bij Navo partner USA zijn maar eerder bij Rusland of China. Verder is er 1 Nederlandse dode gevallen in het WTC tijdens 9/11. Dit zou een aanleiding kunnen zijn om druk uit te oefenen om het onderzoek 9/11 te heropenenen. En als dat objectief gebeurt dan komen de zionisten sowieso zwaar onder druk en kan de spiraal van het verzet tegen zionisme weer wat harder omhoog gaan.

  2. Roderick, ben het met je eens: er valt niets meer te redden aan de VS: net als in een RISK-spel is dat land het meest strategisch. Niet vanuit ligging oid, maar natuurlijk omdat het het machtigste land in de wereld is. Vergeet niet dat de Rothschild-kliek dit land al via de FED en de olie-dollar in haar oevre heeft en sinds begin jaren 1960, na de moord op JFK, de heel VS-leiding. Het Zionistisch spektakel zit door-en-door ingevreten in NAVO etc.
   Ik haal continue deze Hajo Meyer aan als voorbeeld; oud-Auschwitz-gevangene, oud-directeur van het het Philips Natuurkundig Laboratorium en de man die waarschuwde en waarschuwde..

  3. Beste Guido, begrijp hoe moeilijk wij het hebben als oud Amsterdammers met dit onderwerp ongein over Joden, wij leefden met elkaar, in voorspoed en liefde werkelijk het was een huwelijk, mijn buurman had een mooie ouwe naam uit Portugal, er woonden vele portugesen van oorsprong in Amsterdam, nou ik zit weer te lulhannesen, in het kort wij waten mensen onder mekaar, anti dit en dat speelde niet, soms een druiloor die iets te berde wilde brengen, nou die werd snel in de kiem gesmoord, en geloof mij ik wil duizendmaal liever met en tussen Joden leven, dan tussen Turken, of dogmatische moslims, brrrrrrrrrrrrrrr moet er niet aan denken, als maar geven en opschikken, nee hoor opgesodemieterd.

 26. Alle waarschuwingen omtrent de Zionistische Joden, worden hedentendage niet langer als politiek correct beschouwd.
  Leer van de geschiedenis. KEN de TALMOED. Wij zijn in hun ogen Gojim..

  De Talmoed en de rabbijnen (en ik ben een uitstekend kenner van Talmoed en Schoelchan Aroech) verklaren, dat het doden geen zonde is, als een jood een heiden doodt, maar wel als hij een broeder in Israël doodt! Ook is het geen zonde, als hij tegenover een heiden zijn eed niet houdt! Voorts is het bestelen en beroven van gojim (zoals zij inderdaad door woeker doen) dienst aan God! Zij houden het er voor, dat zij niet te erg met ons kunnen handelen, noch tegenover ons kunnen zondigen, omdat zij het edele bloed en de besneden heiligen zijn, wij daarentegen de vervloekte gojim, omdat zij de heersers der wereld en wij hun knechten, ja hun vee zijn………….
  Omtrent hetgeen de rabbijnen leren zegt ons het Evangelie, Mattheus 15: 6, dat zij Gods vierde gebod, om zijn vader en moeder te eren, krachteloos hebben gemaakt en naar Mattheus 23:13 hebben zij een nog veel schandelijker leer verkondigd; dan is er nog hetgeen Christus volgens Mattheus 5:28 verklaart, n.l. hoe zij de 10 geboden op zo’n valse wijze hebben gepredikt en uitgelegd. In de tempel hadden zij geldwisselaars, en dreven er handel en allerlei woeker, zodat Christus zei (Mattheus 21:13 en Luk. 19:46), dat zij Gods huis tot een moordkuil hadden gemaakt. Nu kunt gij zelf wel narekenen, welk een hoge eer het is en hoe vol heerlijkheid Gods huis moet zijn geweest, dat God zijn eigen huis voor een moordkuil moest verklaren. Dat is dan ook de oorzaak waarom zoveel zielen door hun hebzuchtige leer, d.w.z., door hun tweevoudige afgoderij zijn vermoord. Bij deze zelfde leer volharden de joden nog op de huidige dag en doen gelijk hun vaderen, verdraaien Gods Woord, zijn vrekkig, woekeren, stelen, moorden (waar zij dat kunnen) en leren dat nog bij voortduring aan hun kinderen…………
  (Maarten Luther – 1542)

  In de laatste eeuw zijn er talloze waarschuwingen geweest.
  https://www.youtube.com/watch?v=EZYfeYhQ9eU – JFK – vermoord
  https://www.youtube.com/watch?v=x8OmxI2AYV8 – Benjamin Freedman
  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/zionisms_master_plan.htm

  Albert Pikr – 33e graad Freemason:

  “The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the “agentur” of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.”

  https://antioligarch.wordpress.com/2014/05/04/albert-pike-and-three-world-wars-1871/

  Uit THEODOR HERZL, LL. D. – A JEWISH STATE
  1897, March—Zionist Congress convened at Basle.
  1897, August—First Zionist Congress held, at which the national platform was adopted: “The aim of Zionism is to create for the Jewish people a publicly legally assured home in Palestine.
  “In order to attain this the Congress adopts the following means:
  (1). To promote the settlement in Palestine of Jewish agriculturalists,
  handicraftsmen, industrialists and those following professions.
  (2). The centralization of the entire Jewish people by means of general institutions, agreeably to the laws of the land.
  (3). To strengthen Jewish sentiments and national self-consciousness.
  (4). To obtain the sanction of governments to the carrying out of the objects of Zionism.”

  In 2000 hadden 7 landen geen Zionistisch Joodse Rothschild bank, te weten: Noord-Korea, Iran, Irak, Libië, Syrië, Somalië en Soedan.
  In 2015 zijn er nog 3 landen over. Syrië houdt stand tegen alle verwachtingen in.

  https://www.youtube.com/watch?v=5TVd8ovSPl4&feature=youtu.be

  En ja, ik vind dat er voor Hitler een standbeeld mag worden opgericht. Hij heeft er voor gezorgd dat West-Europa niet communistisch is geworden.
  http://latvianhistory.com/2011/04/18/stalins-attack-plans-on-germany-1939-1941/
  http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/stalwarplans.html
  http://uralica.com/finnliv.htm
  https://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_occupation_of_the_Baltic_states_(1940)

  En het zal niet stoppen. Tenzij de Zionisten absolute wereldheerschappij hebben verkregen of dat de wereldbevolking hen een halt heeft toegeroepen.
  https://www.youtube.com/watch?v=etXAm-OylQQ
  https://www.youtube.com/watch?v=VvApvRL-LCE
  http://www.expose1933.com/53-khazar-empire-the-false-jews.html

  follow the money and you’ll get (closest) to the truth..
  The money masters. – https://www.youtube.com/watch?v=rlrjVhpdoso

  Ken de geschiedenis van de Rothschilds. Snap waarom we mt de hele wereld in deze tijd in een torenhoge schuld zijn beland die alleen maar groter wordt.

  https://thedaysofnoah.wordpress.com/2011/01/03/the-rothschild-1901-1919-the-secret-creators-of-world-war-1/
  https://thedaysofnoah.wordpress.com/2011/01/08/the-rothschild-1920-1944-the-secret-instigators-of-world-war-2/
  https://thedaysofnoah.wordpress.com/category/uncovering-the-illuminati-agenda/the-history-of-the-house-of-rothschild-by-andrew-hitchcock/

  Ik ben geen racist. Ik ben TEGEN ZIONISME WANT HET DOEL VAN DEZE EGOÏSTISCHE PSYCHOPATEN IS NIET ALLEEN DE MENSHEID IN EEUWIGE SCHULD LATEN KOMEN, MAAR DE HELE WERELD VAN WIEG TOT GRAF CONTROLEREN!

 27. Hallo, Allemaal. Haha. Is deze artikel dan niet door een jood geschreven? Enne? De territorium van Kiewskaya Rusj is nu opeens onderdeel van Kaukasus!? Dat is een op zijn minst vrije verklaring.
  Is niet beter goed bekijken hoe ver de territorium van Chazaria reikte? Was dat toevallig niet zuidelijker? En nog een vraagje. Onderdeel van welke staat was Chazaria vroeger?
  Beste dhr.GuidoJ.
  bedankt voor de artikel, heel fijn dat U ook tegen zionisme bent, maar er is alweer waarheid met de leugens gemengd. en die leugens op hun beurt het “recht” aan zionisten schept om slavjanische territorium te claimen. Net zoals ze Palestina toegeëigend hebben op basis van.. wat? Zodra U zogenaamde feiten weerlegd, misschien ook goed te kijken wat voor effect deze dan hebben?
  en als U de effect van Uw geschiedenis leugens al kent, dan … Wie bent u dan eigenlijk? Pro of tegen?
  Ook dank aan de vele reacties eronder
  De waarheid is dat we allemaal in Vreede willen leven
  Gezien het feit dat joden heel goed in alle culturen zich gemengd hebben, zijn we allemaal joden. Dus misschien moeten we bijeen komen en onze “top” (Zionistische maffia) door waardige mensen met vredelievende visie vervangen? Joden zijn slim. We zijn door de eeuwen heen door beproevingen geslepen. Wat hindert ons om het leven op te bouwen zoals meerdere van ons willen? Werk aan de winkel mensen. Iedereen moet een missie nemen en landelijk zich aan de strijd toevoegen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.