Advertentie

Nieuwe grascirkel, de 5e al met ooggetuigen..!


grascirkel RvdB 3 4 juni 2014

x

x

Nieuwe grascirkel, 5e x met ooggetuigen..!

2014 © WantToKnow.nl/.be – Nancy Talbot/BLT-research

x

Het is nu de 5e keer dat Robbert van den Broeke een tweede getuige bij zich heeft, wanneer één van de vele graancirkels in zijn nabijheid ontstaat. Hijzelf heeft al vele keren alleen cirkels zich zien vormen, maar het lijkt erop alsof er steeds meer mensen ‘getuige van mogen zijn’ wanneer dit gebeurt.. Nu was het Roy Boschman, de vriend van Robbert, die letterlijk om hen heen, sámen met Robbert dus, de nieuw graanformatie zag ontstaan, waarvan Robert even daarvoor had aangekondigd, dat ‘er weer iets stond te gebeuren’…! We hebben het hier over de gebeurtenissen in de de nacht van dinsdag 3 juni op woensdag 4 juni 2014. Hierboven zie je het diagram van de ontstane cirkels en dit is het hele verhaal daarvan.

Robert vd Broeke en zjin vriend Roy Boschman
Robert van den Broeke en zijn vriend Roy Boschman

Roy Boschman is een van Robbert’s vrienden, die al jaren samen met Robbert in de auto op allerlei zaken afrijdt; vaak naar velden in de buurt van Robbert’s woonplaats Hoeven in Brabant, wanneer Robbert weer eens iets ‘voorvoelt van een aanstaande of zojuist plaatsgevonden gebeurtenis’.. Roy is ook de man die in het midden van de nacht, bij weer en wind, naar Robbert toe rijdt om foto’s te maken van de nieuwste formaties en voorvallen, vóórdat anderen in de gevormde gras- of graanformaties kunnen gaan lopen of een andere situatie kunnen verstoren.

Op deze manier heeft Roy inmiddels een prachtig beeld- en video-archief opgebouwd rondom ‘gebeurtenissen en zaken’ in de omgeving van zijn vriend Robbert van den Broeke. Vooral de patronen in de gras-, tarwe-, koolzaad-  en/of in de havervelden worden door Roy op grondige wijze vastgelegd. Dat gebeurt dan vanzelfsprekend vaak áchteraf, waarbij Roy wel regelmatig de intense gebeurtenissen meemaakte, die vlak vóór of juist vlak ná een dergelijke gebeurtenis plaatsvonden. Maar nogmaals, nu leek het de beurt aan Roy, nádat ikzelf (Nancy Talbot gj) het al verschillende keren had meegemaakt, om aanwezig te zijn bij de vorming van een dergelijk patroon, een graanformatie.

Op de avond van 3 juni jl. reden Roy en Robbert naar huis, nadat ze op een afspraak waren geweest, toen Robbert het bekende ‘ongemakkelijke’ gevoel kreeg, dat hij altijd krijgt wanneer een nieuwe graan/grasformatie zich aandient. Hij vroeg aan Roy om naar Standdaarbuiten te rijden. Robbert ‘zag’ in zijn geestesoog zowel het specifieke veld waar de formatie zou komen (een veld waar nog nooit eerder een formatie was verschenen overigens), als het feit dat er 5 cirkels zouden gevormd gaan worden. Hij zag ook dat er om de grootste van de 5 bollen, een extra ring gevormd zou worden…!

June 4, Holland-aerial copy

Bij het veld en de vorming van de cirkels..
Toen Roy de auto bij het betreffende veld had gemanoeuvreerd, zagen ze beiden een gloeiende lichtbol kriskras laag over het graan bewegen, maar zódanig dat dit licht wel het héle veld oplichtte. Roy stopte toen de auto en beide vrienden stapten uit. Ze zagen echter geen cirkel in het jonge tarwegras en besloten door één van de tractorlijnen (tramrails) te gaan lopen, naar het midden van het veld, in de richting waar ze ook de lichtbol hadden zien manoeuvreren.

grascirkel RvdB 3 4 juni 2014 (2)Robbert stopte plotseling en zei dat hij een erg sterk ‘elektrisch veld’ kon waarnemen, vlak voor hen beiden en dat hij een sterk tintelend gevoel over zijn hele lichaam had gekregen. Roy realiseerde zich dat hij zelf ook een gevoel had alsof er van ‘elektriciteit’ sprake was. Op hetzelfde moment hoorden beide mannen een erg luid ‘elektrostatisch gezoem’ rondom hen heen. Toen Robbert zei: “Dit moet dan de plek zijn”, schoot precies op dat moment voor hen, een heel heldere, gloeiende lichtbol, ter grootte van een voetbal, door de toppen van de planten.

Deze lichtbol verlichtte het hele gebied rondom hen en het leek erop dat het ‘elektrostatische gezoem’ uit het veld zélf kwam, toen, slechts zo’n 60 centimeter van de plek waar Robbert stond, iets voor Roy, de 5 cirkels zich vormden in één seconde.

Deze 5 cirkels vormden zich letterlijk als een ‘boog’ rondom hen, doordat de tramlijnbaan, waarin zij stonden, dóór de tweede cirkel -de één na grootste- liep. Toen ze naar de rand van die tweede cirkel liepen, hoorden beiden nog steeds het ‘krakende, elektrostatische’ geluid, en toen ook zag Robbert kleine lichtflitsjes vlak bij de grond, tussen de tarwehalmen.

De kenmerken van deze formatie..
Bovenaan dit artikel zie je de exacte formaten van  de 5 cirkels/bollen en de ring rondom de grootste cirkel (met ∅14 meter) was slechts 20 cm in doorsnede en het tarwehalmen in die ring lagen niet plat op de grond. Zowel de grootste, geringde cirkel én de 3e cirkel (met ∅ 8 meter) hadden kleine opstaande bosjes graan in het midden van de cirkel/bol. En in de 4e cirkel (die van ∅ 4,3 meter) had een klein gedraaid centrum..

grasformatie RvdB Roy 3 4 juni 2014

De energie uit deze formatie was voor zowel Robbert als Roy duidelijk voelbaar, gedurende de hele tijd dat ze in deze formatie bleven, zo’n 1,5 uur. Geen van beiden voelden zich ook maar één moment ongemakkelijk of opgelaten. Roy merkte nog op, dat hij wilde blijven, omdat de energie ‘zo herkenbaar en knus’ had gevoeld. Daarbij voegde Roy een interessante gedachte toe, zoals was gebeurd met Robbert en Stan vorige zomer (2013), toen deze twee mannen het verschijnen van een andere graancirkel hadden waargenomen.

Roy had waargenomen, dat de hele tijd dat zij in deze cirkel hadden gestaan (Robbert en hij), er niet één auto voorbij was gereden op de de provinciale weg op de achtergrond (foto). Maar dat, precies op het moment dat ze het veld verlaten hadden, een auto van de ventweg naast de A17 was komen rijden. Toen Roy dit hardop tegen Robbert had verteld, merkte Robbert op dat -terwijl ze in het veld waren geweest- er een bepaalde ‘bescherming’ was geweest. Want dat was ook precies het gevoel dat hij en Stan in 2013 hadden gehad, toen zij die formatie hadden zien ontstaan.

Toen voegde Roy nog een andere ’toevalligheid’ toe aan het gesprek. Een paar nachten daarvoor waren hij en zijn partner Nienke, met enkele van hun vrienden in hun tuin, toen Nienke en een vrouwelijke gast, een oranje-gekleurde lichtbal over hun huis hadden zien zweven. Dat deed me herinneren aan de ‘amber gamblers’, die regelmatig gezien werden in de ‘Vale of Pewsey’ in de eerste dagen dat er sprake was van Britse graancirkels.

grascirkel RvdB 3 4 juni 2014 (plukjes uit cirkel 3 en 5).

De duiding van deze formatie.
Robbert vertelde me dat deze formatie aanvoelde als een soort ‘acupunctuur punt’ en dat deze cirkels energie-brengers zijn in dit specifieke veld. Het is op dit moment (5 juni) nog niet bekend of de boer het publiek zal toelaten op dit veld. Kijk eventueel op de website van Robbert voor informatie hieromtrent.

Het is voor mij een bijzonder fenomeen.. Inmiddels is Robbert’s vriend Stan visueel getuige geweest van de feitelijke creatie van 2 cirkels, terwijl Robbert en ik (Nancy) ook 2 cirkels zich hebben zien vormen. En nu is daar dan dit verse getuigeverslag van Robbert en Roy aan toe te voegen. Voor meer rapporten rondom het enorme skala aan anomalieën en fenomenen die optraden rondom Robbert, kun je klikken op de speciale webpagina’s op de site van BLT, HIER.

Nancy Talbot

 grascirkel RvdB 3 4 juni 2014 (3)

 

8 gedachten over “Nieuwe grascirkel, de 5e al met ooggetuigen..!

 1. Een tip voor Robbert van den Broeke en vrienden: koop jezelf een smartphone, zoals bijna iedereen er eentje heeft. De volgende keer dat je zo iets opmerkelijks ziet, kun je er dan een video van maken. Dan is het niet enkel een kwestie van je te moeten geloven, dan kun je ook bewijzen tonen: dan zien we de lichtbol, horen we zelf de krakende geluiden.

  1. Ik zou graag jou eens op opmerkelijke wijze op de foto nemen.. Dan kan ik bewijzen tonen; velen geloven niet in het bestaan van die vogel die in zijn eigen as omkwam..

 2. Wat een fantastische gewaarwoding moet dit voor jullie wederom geweest zijn. Ik voelde toen ik er naar keek een soort Romeinsaandoende energie rondom me komen. Alsof er op die plek ook andere energieen ronddoolden. Bijzonder weer, want op 28 mei was ik nog in Zeeland op veel plaatsen waar Romeinse nederzettingen ooit waren. Ook van Vikingen trouwens, dus het was niet moeilijk voor me om de verrgelijking te trekken.

 3. Prachtige cirkel in het graan. Werkte voor mij heel helend op chakra niveau
  In de grootste heb ik ook losse chakrapunten mogen voelen.

  Ben blij dat ik er was

 4. laat die robbert van de broeke eens vreemden mee nemen snacht,s
  dat maakt de hele zaak geloof waardiger
  en dan kunnen pesimisten zeker niets meer inbrengen

  1. Meld je aan Peter.. Weleens over nagedacht..? Ligt gewoon een paar voetstappen bij je vandaan: pak je telefoon. Of zelfs onder je vingers.. Even naar Robbert’s site hoppen, mail sturen en voila.. De teerling is geworpen..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.