Advertentie

Kinkhoestvaccin tijdens zwangerschap of.. gezond verstand..??V
anuit het standpunt dat ziek-zijn een ongewenste situatie is, zijn vaccinaties bedacht om ons tegen infectieziekten te beschermen. Een klein beetje van het virusgif, zou het lichaam triggeren zich te bewapenen tegen het échte virus.  Maar ondanks het feit dat vaccinatie een stilzwijgend geaccepteerde medische standaardprocedure is, zijn er de volgende logische en meer dan gefundeerde vragen te stellen: Is vaccinatie effectief, veilig en: moet ziekte altijd worden vermeden?

En vooral dat laatste is natuurlijk een heftige schop tegen de prachtige en wonderlijke werking van ons immuunsysteem, dat niet in staat zou zijn om ons te beschermen..? Beseft een ouder wel, wat hij zijn/haar kind onbewust meegeeft over het falen van het immuunsysteem..?  (HIER) En ‘dus’ heeft het lichaam/ons immuunsysteem deze vaccins nodig, om ons te ‘bekrachtigen’; al die zéér heftige bijwerkingen (zoals levenslange auto-immuunziekten), vaccinatie-invaliden en – doden ten spijt..?

Maar er is natuurlijk iets veel anders aan de hand. Getuige ook het verhaal hierboven. Welke krankzinnige gedachte ligt achter de idee om in 10 jaar tijd, 1,4 miljoen mensen (en 2,8 miljoen als je moeder-en-kind rekent!) te gaan vaccineren, wanneer er slechts een kans is van 1 op 0,0000035, dat je overlijdt aan -in dit geval- kinkhoest..? Mogen we dan het woord ‘idiotie’ gebruiken?

* * *

x
x

Kinkhoestvaccin tijdens zwangerschap of..

Gezond verstand..??

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Dr. Vera Scheibner

Dr. Viera Scheibner, de uiterst erudiete medisch-wetenschapper, die in de medische literatuur ruim 80.000 pagina’s heeft uitgekamd op zoek naar de gevolgen van vaccinaties, is nog nooit op een epidemie in de groep niet-gevaccineerden gestuit. Wel ontdekte zij een grote hoeveelheid aanwijzingen dat vaccinaties een ongezonde misvatting zijn.. Uit haar studies blijkt dat deze ‘kunstmatige handeling’ bij kinderen vroeger of later juist allerhande schade aanricht. En..

Dat deze kinderen de ziekte, waarvoor zij werden ingeënt, juist vanwege dit vaccin kunnen oplopen! (HIER en HIER) De vorm en het verloop van zo’n infectie zijn dan echter niet meer natuurlijk, zij spelen zich vaker af buiten de normale leeftijdsgroep en vertonen gevaarlijker restverschijnselen.

A-typische mazelen bijvoorbeeld is een ziektebeeld dat ten opzichte van de natuurlijke vorm in omgekeerde richting verloopt: beginnend op de armen en benen trekt deze ziekte steeds dieper het lichaam binnen. Wanneer een gevaccineerd kind kinkhoest krijgt (of deze doorgeeft aan een pasgeboren broertje of zusje), heet deze ziekte plotseling ’pseudo-kroep’… Zo was de commotie die onlangs rond het kinkhoestvaccin ontstond, op meer manieren zeer interessant.

De argumenten ten gunste van het a-cellulaire vaccin verraden dat men steeds uitstekend op de hoogte was van de gevaarlijke en ernstige bijwerkingen van het cellulaire kinkhoestvaccin, zoals dat vanaf rond 1950 in Nederland in gebruik is geweest. Dat is één kant van de officiële propaganda. Blijft de vraag of de claim dat het a-cellulaire vaccin werkelijker veiliger is, terecht is.

Na de vaccinatie: de krijsende baby’s…!
Zowel het cellulaire, als het a-cellulaire kinkhoestvaccin bevatten naast de ziekteverwekker zelf ook het pertussis-toxine. Dit vergift, waarvan de hoeveelheid per productie-eenheid verschillend is, wordt door wetenschappers over de hele wereld gebruikt om bij laboratoriumdieren opzettelijk hersenontstekingen te veroorzaken. Wanneer een baby na toediening van een – cellulair of a-cellulair – kinkhoestvaccin urenlang ontroostbaar gaat krijsen, is dat mogelijk een reactie op dit persussis-toxine.

In de bijsluiter van het vaccin wordt dit onder de term ’hersenhuilen’ sussend gereduceerd tot een ’normale bijwerking’. Maar wat er werkelijk in de hersenen van deze baby gebeurt, is aan de buitenkant vaak niet te zien. Dat het kind stopt met schreeuwen, wil evenmin zeggen dat dan alles OK is. Bij het ‘shaken baby syndrome’ zien de door kinkhoest- en tetanusvaccins veroorzaakte beschadigingen aan hun netvlies en hersenweefsels er hetzelfde uit, als waren zij tegen een muur gegooid..!

Louis Pasteur

De vaccinatiegedachte is gebaseerd op een uitspraak van Louis Pasteur. Om het lichaam gezond te houden moet je op iedere microbe daarbuiten jagen, dacht hij aanvankelijk.. Weinige pro-vaxxers, weten dat Pasteur op zijn doodsbed zijn eigen stelligheid echter volledig onderuit heeft gehaald. Het werk van zijn tijdgenoten Béchamps en Bernard had hem op andere gedachten gebracht: wanneer het lichaam als geheel sterk is, is het immuunsysteem daarvan uitstekend in staat doeltreffend af te rekenen met de meeste indringers van buiten. Het immuunsysteem komt als overwinnaar uit deze strijd en is sterker dan daarvoor..!! (HIER)

Bouwstenen voor het sterk maken van het lichaam:

 • goede voeding, schoon water, vitaminen, mineralen, vetzuren, spoorelementen;
 • een juist evenwicht tussen activiteit, beweging, en rust;
 • een harmonische omgeving;
 • een hechte band en huidcontact;
 • een periodieke ’update’ van het immuunsysteem door af en toe een griepje of een kinderziekte. (HIER over mazelen bijv.)

Wat te doen bij kinkhoest?
Wanneer een kind kinkhoest krijgt hoef je als ouders niet machteloos te toe te zien. Vitamine C in de hoogst mogelijke dosis die het kind kan verdragen
– namelijk totdat hij/zij diarree krijgt – zorgt ervoor dat de uitputtende blafhoest snel verdwijnt. Het geven van vele kleine beetjes vitamine C door de dag heen, het liefst na een hapje van iets, creëert de grootst mogelijke totale hoeveelheid. Dr. Frederic Klenner paste dit met succes toe bij iedere infectieziekte. In ernstige gevallen omzeilde hij de darmtolerantie (diarree) en doseerde hij intraveneus. (Een simpele methode die om onbekende reden verboden is..!!)

Is er sprake van kinkhoest op school of crèche, sprenkel dan enkele druppels essentiële olie van tea tree, tijm of rozemarijn op de kleding in de buurt van mond en neus van je kind. Gorgel bij beginnende keelpijn met tea tree olie en druppel voor het slapen gaan wat op het kussen. Experimenteer en maak thee van
combinaties zoethout, kruidnagel, venkel, kaneel, sinaasappelschil, gember, tijm, citroensap, kardemom, zwarte peper, geelwortel. Een kwartiertje laten trekken, af laten koelen en met honing opdrinken. Het vlierbesextract Sambucol voorkomt dat een virus in het lichaam zich kan vermeerderen.

En telkens weer..
Telkens weer vragen we ons af, wat de verborgen agenda is, achter de mega-inspanningen van allerlei bobo’s in de wereld, zoals Microsoft-oprichter Bill Gates, om vaccinaties boven aan de lijst van gezondheids-bevorderende wereldpolitiek te plaatsen. Is het om het stimuleren van de enorme verdiensten van de farmaceutische INDUSTRIE, is het de domheid over de bijwerkingen van deze vaccins, of speelt er een ander verhaal mee? Wanneer je je erin verdiept, komt juist dát laatste verhaal boven water; de verborgen agenda achter vaccinaties..

Het blijkt dat Gates, samen met een illuster rijtje wereld-bobo’s, vaccins willen gebruiken als POORT tot iedere aardbewoner. In hun ogen zijn er immers véél te veel mensen op deze Aarde en is het decimeren van de wereldbevolking een levensopdracht die hen als taak is opgedragen.. Geloof je het verhaal niet, dan is dat voor ons heel begrijpelijk. Maar net iets té vaak komen verhalen over ‘het wereldbevolkingsprobleem’ uit de kringen van deze superrijken, die voor het grootste deel ZELF schuldig zijn aan de hebzucht en rooftocht van de mensheid naar de rijkdom van deze planeet Aarde.

De uitspraak van Bill Gates over het decimeren van de wereldbevolking met vaccins, is nooit weersproken door hem. Dus nemen we aan dat hij nog steeds áchter dit verhaal staat. En dat verhaal rolt hij natuurlijk niet alléén uit. Hij is het ‘sympathieke gezicht’ met vrouw Melinda, om de wereld-arme-sloebers te helpen te overleven. Maar hoe zeer waarschijnlijk ánders is het werkelijke verhaal, de werkelijke agenda van deze illuminatie-krachten.

3 gedachten over “Kinkhoestvaccin tijdens zwangerschap of.. gezond verstand..??

 1. Wanneer we lezen dat Bill Gates het heeft over de wereldbevolking met 10 tot 15% te willen verlagen en daar vervolgens de promotie van vaccineren gevoerd door politici en hun handlangers bij optellen betekend dat dat zij dus achter dépopulatie moeten staan.Wanneer we daar dan weer bij optellen dat politici en andere hoogwaardigheidsbekleders betrokken zouden zijn bij grootschalig kindermisbruik waar tot op heden weinig actie tegen wordt ondernomen en de MSM daar nauwelijks of geen aandacht aan besteed dan ontstaat een kring die aangeeft welke lieden elkaar mogelijk ten koste van alles zullen indekken en bevoordelen.Dat bevoordelen gebeurd door onder andere multinationals geen of weinig belasting te laten betalen (hieronder vallen dus ook farmaceuten) terwijl het “gewone volk” zeg maar de hardwerkende mens telkens de rekening moet betalen.Vervolgens zien we dat BANKEN zich nu op het vlak van juridische zaken aan het begeven zijn terwijl zij zich daar niet mee behoren te bemoeien,banken mogen alleen maar dingen bewaren en geldzaken regelen voor de klanten en dat behoort het te zijn.Nog beter zou volgens mij zijn terug naar het loonzakje zodat banken de kans niet krijgen nog meer macht naar zich toe te trekken en dan sturen ze maar weer rekeningen op papier ipv internet betalen,dat heeft als voordeel dat meer mensen werk krijgen net als vroeger en niet de banken worden de baas over uw geld maar dan blijft u dat zelf.
  Volgens sommige politici zouden we multinationals nodig hebben omdat ze een grote werkgever zouden zijn wat dus net als vaccineren beweerd wordt zonder bewijs daarvoor te leveren dat het ook zo is.Eerder is het tegenovergestelde het geval want ik meen op Shell na dat bij al die andere multinationals tienduizenden banen zijn verdwenen zoals dat ook bij banken het geval was en is.Afgelopen week werd geschreven dat meer mensen gebruik moeten maken van de voedselbank en vandaag kwam het CPB met het nieuws dat er minder armoede zou zijn,ik bedoel maar wat is waar en waarom doet de MSM geen onderzoek maar schrijven ze alleen maar wat hen verteld wordt? Bij Goede morgen Nederland vandaag lieten ze mensen zien op een markt en de meesten zegden dat wel beweerd wordt dat het goed gaat met de economie maar dat ze daar niets van merken in hun knip eerder het tegenovergestelde.
  De verklaring hiervoor kan zijn dat multinationals,hun aandeelhouders en banken een voorkeursbehandeling krijgen en dat de politiek hen alle voordelen en geld geeft ten nadele van de “gewone ” man/vrouw.Wanneer de rijken dus geholpen worden door de politiek en miljarden aan belastingbetalen vergeten te betalen dan kosten ze geld en is het hardwerkende volk en de zogenaamde onderklasse daar het slachtoffer van en daar komt dan ook nog oneerlijke concurrentie ten aanzien van het MKB bij want die betalen wel het volle pond aan belastingen wat uiteindelijk tot het overblijven van alleen banken,multinationals en hun aandeelhouders zal leiden waardoor zij dus alles gaan bepalen.De gewone burger wordt niet door de politiek vertegenwoordigd en alleen maar als melkkoe gebruikt ten bate van de beschreven profiteurs.
  Wil Nederland echt vooruitgang boeken dan wordt het tijd dat nu de profiteurs gaan betalen om zo lastenverlichting voor Jan met de Pet te bewerkstelligen want dat wordt hoog tijd.

  1. Volgens mij gaat de politiek wel erg makkelijk om met belastinggeld uitgeven zo was er een “democratiefestival” in ik meen Nijmegen waar kennelijk geen interesse voor was maar de kosten liegen er niet om ongeveer € 1.000.000,- en ook Mevrouw Ollengren zou daarbij betrokken zijn geweest (u weet wel zij die het referendum afschafte) lekker democratisch dus.
   Ooit hadden we een minister die 40.000.000 vaccines inkocht die nooit gebruikt zijn maar wel de zakken van de farmaceut hebben gespekt.
   In Terneuzen was afgelopen weekeind een bevrijdingsfestival wat ook wel wat gekost zal hebben omdat het Belgische en Nederlandse koningspaar aanwezig waren en ook anderen zoals Balkenende en Rutte waren er maar wat heeft dat allemaal gekost alleen al aan de beveiliging? Wanneer ze enorme bedragen uitgeven aan dergelijke dingen dan neem ik aan dat er in Nijmegen en/of Terneuzen geen armoede meer is en mensen niet dakloos zijn of aan de voedselbank staan,is dat niet het geval dan zou ik me schamen als bestuurder omdat je wel kunt helpen maar liever geld aan festivals lijkt uit te geven dan aan hulp voor mensen die dat nodig hebben.Daarbij komt dan ook nog dat bij dat bevrijdingsfestival 75 jaar later nog maar erg weinig mensen zullen zijn geweest die toen voor onze vrijheid hebben gevochten want toen waren zij rond de 20 jaar oud +75 jaar dan zouden die mensen nu ongeveer 95 jaar oud zijn.Natuurlijk moeten wij allen dankbaar zijn voor wat zij toen hebben gedaan,maar waarom nu pas en niet eerder toen er nog velen in leven waren? Wanneer er enige kennis was bij bestuurders van nu over bv de EU te Brussel dan kan men weten dat Walter Hallstein in 1956-57 de eerste president van de EC was terwijl hij in de jaren 30 vorige eeuw een wet in Duitsland heeft ontworpen wat ongeveer hetzelfde was als de grondwet waar Nederland Nee tegen heeft gestemd maar welke ze van naam hebben veranderd en er toch doorgeduwd hebben ondanks ons NEE.
   Balkenende heeft daarvoor getekend en uitgerekend hem zien we dan bij het bevrijdingsfestival in Terneuzen terwijl hij juist onze vrijheid heeft weggegeven tegen onze wil.Wat betekend dan dat bevrijdingsfestival nog? Hoe vrij zijn wij wanneer de politiek bepaald hoe wij moeten/mogen leven waarbij het kaalplukken van mensen geen uitzondering is en ze mogelijk mensen willen gaan dwingen om zich te laten vaccineren?
   Is dat democratie? Het 5G erdoor drukken terwijl het slecht is voor de gezondheid en in sommige landen verboden is,is dat democratie/vrijheid? Dit noem ik schijnheiligheid ten top er is geen vrijheid of democratie meer alleen maar verplichtingen en verboden.

 2. Dàt bedoel ik nou met ‘vrijheid’ wat nepvrijheid blijkt te zijn. Wanneer ik zoals nu wil reageren via het Tor netwerk lukt dat niet want ik moet GEZIEN worden want er zit een sensor tussen genaamd Jackpack waarvan ze willen dat ik eerst een emailadres doorgeef zodat ze weer kunnen zien wie en van waar zendt. Bevrijding is een farce want 1945 was helemaal geen bevrijdingsjaar maar het jaar van de machtswisseling. Regimechange zoals de overheersers dat plegen te noemen. Totale contrôle is het doel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.