Advertentie

Obama’s geboorte-akte met zekerheid vervalst..!!


6 Maanden lang duurde het onderzoek naar de echtheid van de geboorte-akte van Barack Obama. Een geboorte-akte die niet werd getoond, maar door het Witte Huis werd verspreid, na veel rumoer onder vooral Republikeinen, dat Obama niet op Amerikaans grondgebied geboren zou zijn en daarmee GEEN president van de VS had mogen worden. We hebben o.a. Donald Trumph gezien, die het hoogste woord had over deze kwestie.Wij berichten HIER op de site ook al uitgebreid over de mogelijke fraude die feitelijk meteen al door sommigen werd opgemerkt, nadat het document was vrijgegeven. Maar nu is het dan toch duidelijk: het document is DEFINITIEF VERVALST EN ALS ‘ORIGINEEL’ GEPRESENTEERD..!!

sheriff Joe Arpaio

Het is nota bene een sheriff, Joe Arpaio genaamd, van een kleine gemeente, Maricopa County in Arizona, zuid-westelijk van Phoenix, die deze zaak heeft geïnitieerd en nu de knuppel in het hoenderhok heeft gegooid. We kunnen alleen maar speculeren wat hier verder voor gevolgen uit zullen vloeien.! Joe Arpaio heeft deze zaak als een soort ‘Cold Case’ opgepakt.. Dit is een juridische zaak die geen uitsluitsel heeft gegeven over de dader of oorzaak ervan. Deze sheriff komt tot de conclusie dat het geboorte-certificaat van Obama een computer gegenereerd vervalsing is..!

Het onderzoeksteam heeft Arpaio inmiddels gevraagd om het onderzoek om te zetten naar een crimineel onderzoek, dat ervoor zal zorgen dat er fondsen beschikbaar komen voor zijn ‘Maricopa County Sheriff’s Office’. Naar verluidt heeft het onderzoek in ieder geval één persoon aangemerkt als mogelijke ‘dader’ van deze vervalsing.

Het Staten-systeem van de Verenigde Staten geeft elke staat, in dit geval dus Arizona, de mogelijkheid haar eigen onderzoek in te stellen met -zeker in dit geval- ernstige landelijke consequenties. Het zou namelijk zomaar kunnen dat Obama wordt uitgesloten van de presidentiële kieslijst voor de landelijke presidentsverkiezingen in November a.s. De sheriff zegt dat hij Obama niet beschuldigt, maar dat er “een boel vragen open staan nu, die beantwoordt dienen te worden”.

Maar wie is deze sheriff eigenlijk..?
Het lijkt er allemaal op dat deze sheriff vanuit een soort goedmoedigheid handelt, of vanuit een algemeen belang.. Maar het feit is (en dat doet op zich niets aan deze Obama-zaak af!) dat meneer Joe Arpaio een reputatie heeft, waar het machtsmisbruik en discriminerend handelen..! Onder deze zaken zijn sommige dieptepunten uit zijn carrière: het terroriseren van immigranten en gevangen genomen verdachten.  Zo liet deze man een opgepakte, hoog-zwangere vrouw bevallen van haar kind, terwijl ze geboeid diende te blijven..! Ook corruptie prijkt hoog op het lijstje van dieptepunten uit de carrière van Arpaio, inclusief het misbruik van een budget van US$ 100 miljoen overheidsgeld, dat werd gebruikt voor zijn eigen ‘huisdierenproject’. En ook het niet onderzoeken van meer dan 400 aangiftes van seksuele misdaadzaken vallen in dit rijtje op.. HIER

Onderzoeksleider Michael Zullo

De Obama-geboorte-akte-zaak
Laten we ons richten op het zeer-waarschijnlijk valse geboorte-certificaat van Barack Obama. Hier op deze serie YouTubes tref je de hele digitale uitleg aan van de manipulaties zoals die zijn ‘uitgehaald’ met het -door het Witte Huis- digitaal ter beschikking gestelde document, dat een scan zou zijn van het Obama-geboortecertificaat.. DAT IS HET DUS IN IEDER GEVAL NIET..!

Mike Zullo is de hoofdonderzoeker die door sheriff Arpaio werd aangesteld en Zullo en zijn onderzoeksteam geloven dat de afdeling Volksgezondheid van Hawaii, waar Obama geboren zou zijn, systematisch alles uit de kast heeft gehaald om elk officieel document dat rondom de geboorte van Barack Hussein Obama, in 1961 gemaakt zou zijn, te verdonkeremanen voor publieke inspectie. .  .

“Medewerkers van het Hawaiiaanse departement van Volksgezondheid en verschillende gekozen Hawaiiaanse ambtenaren zouden met opzet geboortegegevens uit 1961 hebben verduisterd, om openbaarmaking ervan te voorkomen. En deze zouden tevens proberen te voorkomen dat er een publiek onderzoek naar deze gegevens door gerechtelijk geautoriseerde officials zou kunnen plaatsvinden”, aldus Zullo.

(In de onderstaande player lopen de 6 delen achter elkaar door. Je hoeft daarvoor niets te doen, alleen even te wachten ná elk deel!)

x

11 gedachten over “Obama’s geboorte-akte met zekerheid vervalst..!!

 1. Eigenlijk zie ik de ironie hier wel van in . Veel mensen zijn nu hun naam aan het terugclaimen om autonomie te verkrijgen…. wat blijkt ? Obama was iedereen al lang vóór , hij is nooit aangegeven . Hoeveel in dat elitekliekje zouden diezelfde truc hebben uitgehaald ?

  1. prins DiepVries Von Goud Saxen, die is nu omgekat, kan ie eindelijk ergens in een bunker op Antartica eindeloos prik sleeen met de wintersport vrienden van Geer en Gor.

 2. ach leuk verhaaltje voor bij de bitterballen of voor alle die moppen tappers aan de bar die iets zinnig willen zeggen met hun pilsie en apenoot(borrelnoot)praatjes.
  Ach het maakt toch helemaal niet uit waar je vandaan komt en geboren en getogen bent. Ook de Vs blijft voor mij een bananenrepubliek. De meeste afvalligen uit de eerste wereld. die hun heil en geluk zochten op prairies van Noordamerika. Deze gouddelvers en massamoordenaars hebben historisch gezien ook de uitroeiing van de oorspronkelijke bewoners op hun kerfstok en een ongekende holocaust in de doofpot gestopt. Alleen omdat die Indianen toen zeiden de grond waarop we leven is van niemand en voor iedereen. Je zou er voor moeten doodschamen maar tijd heelt wonden. Zo hebben wij ook door kolonisatie in tijden van de voc bloed aan ons handen. Ach ook hier heelt de tijd wonden.
  hypocriet doen omdat iemand daar niet geboren is. Schwarzenegger is toch in Oostenrijk geboren, Bush family heeft ook roots in Duitsland. Volgens mij is Bush hun artiestennaam en zijn de kinderen ook Bush jr in Duitsland geboren. Grootopa Bush werkte als boekhouder voor Hitler.
  En ach ja. Hawaii is ook maar een van de laatste staten die bij de Vs is toegevoegd. Wist u dat Haiwaii een van restant eilanden is die ooit in de Stille Oceaan met het land Mu (Lemurie het verloren werelddeel) onder de zeespiegel na een natuurramp in zee is verzwolgen, een geheel vormde. Dat is wel ruim 50.000 jaar geleden.Evenals de Paaseilanden, Ladeones, Fiji, Tonga Tabu, Mangala en vele andere kleine eilandengroepjes maakten die ook deel uit van Mu. Bewijzen zijn er te vinden de kleitabletten uit India die de Naacals kunnen lezen. De egyptische dodenzeerollen verwijzen naar Mu. Ook Niven’s mexicaanse vogeltabletten verwijzen naar Mu. Verder geeft inzicht omtrent bewijs de Nootka Indianen; de oude Mayageschriften: troano manuscript, de borgian codex en de codex cortesianus info. over het bestaan van Mu. Is Obama niet de laatste president van de oude gevestigde orde? Maar ook misschien een soort omen voor het nieuwe: een mooie wereld voor ons allemaal.

  1. @Vforvendetta…het zou zo maar kunnen dat hij te veel vertelde aan een te groot publiek….maar vanuit hier gezien, blijft het gissen….

  1. Een reportage van 2 Maart Simba, geen updates so far, toch? Het lijkt me nogal wat, een president die op valse gronden is benoemd..!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.