Advertentie

Ouders UK mogen geen bijwerkingencijfers raadplegen..!


X
x

Ouders UK mogen geen bijwerkingencijfers raadplegen..!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

In Groot Brittannië -en zeer waarschijnlijk niet alleen dáár- wordt ouders wordt het recht ontzegd om te weten hoeveel bijwerkingen de vaccinatie tegen Covid-19 bij kinderen heeft. Dat blijkt, nadat een moeder, die alleen bekend is onder de naam EF, het Britse Office of National Statistics (ONS) had gevraagd, de gegevens over bijwerkingen vrij te geven, zodat zij en alle ouders een weloverwogen beslissing kunnen nemen, over het laten vaccineren van hun kind. Nadat het ONS dit had geweigerd, ondernam deze ‘EF’ juridische stappen om ONS te dwingen deze cijfers bekend te maken. In haar juridische campagne werd zij gesteund door tv-presentatrice Beverley Turner, met het bijeen brengen van £ 100.000 om de juridische kosten te betalen.

Een rechter van het Hooggerechtshof in het Verenigd Koninkrijk heeft zich nu echter met zijn vonnis, geschaard achter het regeringsbeleid om het aantal kinderen dat bijwerkingen heeft ondervonden van het vaccin geheim te houden, met inbegrip van het aantal kinderen dat is overleden als gevolg van het vaccin..! Rechter Jonathan Swift wees het verzoek af, met het argument dat de ouders niet in staat zouden zijn, de evt. vrij te geven gegevens goed te interpreteren. Hij gebruikte de zin: “Correlatie is niet gelijk aan causatie, en de ONS-informatie is niet nodig om over die bewering te beslissen.” Hiermee zegt hij, dat er wel een verband kan zijn, maar dat daarmee nog niets over de oorzaak gezegd zou kunnen zijn..

Feitelijk verklaard deze rechter óf het systeem van vaccinatie-klachten failliet én ouder incompetent om hun EIGEN CONCLUSIES te trekken over wat de betreffende data zouden kunnen betekenen.. Het enige wat continue wordt meegedeeld, is dat kinderen alléén gevaccineerd zou kunnen/moeten worden, omdat zij dan een barrière vormen en besmettingen niet zouden doorgeven. Kinderen blijken niet of nauwelijks door COVID te worden getroffen, maar wel besmettingen te kunnen doorgeven. Evenals gevaccineerden overigens..

EF, de moeder in kwestie, heeft twee dochters van 13 en 16 jaar, die dus in aanmerking komen voor het Covid-vaccin. In haar reactie op het vonnis van de rechtbank zei ze:

“Eigenlijk wil geen van hen het COVID-19-vaccin nemen. We hebben nu geen informatie alleen veel subjectieve verklaringen van artsen, die zich baseren op aannames, i.p.v. medisch-wetenschappelijke data. Als ze ons niet kunnen vertellen of de prikken kanker of blindheid veroorzaken, hoe kunnen we dan, zolang we dat niet weten, een weloverwogen beslissing nemen?”

Na onderzoek van de veiligheidsgegevens had het Gemengd Comité voor Vaccinatie en Immunisatie van het Verenigd Koninkrijk aanbevolen kinderen en jonge adolescenten niet te vaccineren, maar deze aanbeveling werd door de vier Britse hoofdartsen bij het vuilnis gezet. Volgens het Britse Yellow Card-systeem – een vrijwillig systeem vergelijkbaar met ons LAREB-instituut, waarbij artsen vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins registreren – waren er, tot 22 december jongstleden 2.546 meldingen van bijwerkingen bij kinderen onder de 18 jaar. Maar algemeen  geaccepteerde schattingen gaan ervan uit, dat dit systeem slechts 10% (!!) van de bijwerkingen en bijwerkingen registreert.

* * *

1 gedachte over “Ouders UK mogen geen bijwerkingencijfers raadplegen..!

  1. Het wordt in ieder geval steeds duidelijker waar we mee te maken hebben. Dit ligt volledig in de lijn der verwachtingen. Dat bloedschennende vieze tuig zit overal op topposities. Dat is hier in Nederland niet veel anders. Hier geven pedofiele rechters ook openlijk toe wat hun geaardheid is……onaantastbaar als ze zijn.
    Dit jaar gaan de beerputten open…….op alle fronten.
    Kenniewachte

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.