Advertentie

Pentagon huurt PR-bedrijf voor valse-vlag..!


x

valse vlag terrorisme Matrix

x

x

Pentagon huurt PR-bedrijf voor valse-vlag..!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Hoe duidelijker moet het nog worden..? Dit is natuurlijk niet toevallig ‘zomaar’ een uitzondering. Waar we het over hebben? Over het Amerikaanse ministerie van Defensie, het ‘Pentagon’ huurde een Brits public-relationsbedrijf in, voor zo’n US$ 500 miljoen..! Om fake-filmpjes van terroristen in Irak te verspreiden. Volgens de Engelse ‘The Sunday Times’, is inmiddels deze geheime propagandacampagne ontmaskerd door het ‘Bureau of Investigative Journalism’. ‘Bell Pottinger’ is de naam van deze controversiële pr-firma, die in het geheim samenwerkte met het Amerikaanse leger om deze propaganda te verspreiden. Hoeveel idioter willen we het nog gepresenteerd krijgen..?

Robin Cook Al QaedaDe firma die o.a. ook de Saoedische overheid en de stichting van de Chileense dictator Augusto Pinochet als klant heeft, diende te rapoorteren aan de CIA, de Nationale Veiligheidsraad en het Pentagon. Zowel het Witte Huis als generaal David Petraeus, de oud-generaal die geheime informatie deelde met zijn minnares, gaven hun goedkeuring aan de deal.

Oud-medewerker van het PR-bureau, Martin Wells, vertelde aan het ‘Bureau of Investigative Journalism’ dat hij naar Irak werd gestuurd, nadat hij bij ‘Bell Pottinger’ was aangenomen als video-editor. Hij werd naar Baghdad gestuurd, waar hij filmpjes moest maken voor geheime ‘psychologische operaties’ in Camp Victory. Deze ‘Al Qaida-reclamefilmpjes lijken te zijn uitgezonden op de Arabische tv.

Filmploegen werden erop uitgestuurd om filmpjes-van-slechte-kwaliteit te maken van bombardementen; het moest erop lijken alsof de beelden waren gefilmd met mobiele telefoons. Vervolgens werden ze weer bewerkt, zodat het leek alsof ze waren uitgezonden op lokale Tv-stations. Hetzelfde pr-kantoor ‘Bell Pottinger’ maakte ook valse propagandafilmpjes van Al Qaida, die door Amerikaanse militairen vooraf werden ‘geplant’ in huizen die ze binnenvielen. Het materiaal werd dan opgepikt in onder meer Iran, Syrië en de VS. De zaak past één op één op het geval dat in 2005 (HIER) werd ontmaskerd, waarbij het een andere Amerikaanse pr-firma was, -de Lincoln Group- dat artikelen publiceerde in Iraakse kranten, die in het geheim waren geschreven door het Amerikaanse leger.

Het Pentagon heeft inmiddels bevestigd deze PR-club te hebben ingehuurd, maar wil verder ‘niet in details treden’… De Amerikaanse overheid mag geen propaganda gebruiken tegen haar eigen volk, vandaar dat juridisch gezien, deze regel werd omzeild, door een buitenlands bedrijf in te huren om de filmpjes te maken. Uit documenten blijkt dat het Pentagon in 4 jaar tijd, tussen 2007 en 2011, maar liefst meer dan US$ 540 miljoen heeft betaald aan Bell Pottinger. In 2006 kreeg de firma nog eens US% 120 miljoen dollar.

obummer_supports_terror_by_the_conquerors-d7zmw13

9 gedachten over “Pentagon huurt PR-bedrijf voor valse-vlag..!

 1. en .. onze luchthaven ” huurt ” beveiliging uit israel, las ik pas.. of ik het geloof..? Hggrrmm.. JA
  Ze zijn overal .. The Luna’s on the gras… ( Waters Pink Floyd )

 2. De voormelde tekst biedt de mogelijk de aandacht te trekken op een ander PR bedrijf, dat zeker zo gevaarlijk is: APCO Worldwide :
  https://plus.google.com/105357710201942609562/posts/F2AR641d6Jm
  met tekst :
  “The Bilderberg and Mossad created APCO Worldwide and it’s sister concern ASERO Worldwide with it’s puppet Narendra Modi has created a base in Gujarat.
  Margery Kraus founded APCO Associates in 1984 as a subsidiary to Arnold & Porter, one of Washington’s largest law firms, and from where APCO’s name is derived. Arnold and Porter is now Israel’s largest and longest serving registered foreign agent (not that there aren’t more than a handful of unregistered ones).”
  Over de rol van APCO in Maleisië :
  https://rehmat1.com/2010/04/22/mossad-in-malaysia/
  met tekst :
  “It seems now, Anwar Ibrahim is trying to turn the table on his old Zionist friends after being betrayed by Washington-based Zionist PR firm apco Worldwide, whose several directors are not only former Israeli high officials such as Shimon Shein , former Tel Aviv ambassador in Bonn, ItamarRabinovich and former Tel Aviv ambassador in Washington. Its CEO in Israel Gad Ben-Ari was a personal adviser to former PM Rabin”.
  Het is echter noodzakelijk de volledige teksten door te nemen voor een goed begrip.De twee bronnen alleen al geven een beeld van de rol van APCO Worldwide en wie er achter schuil gaat.
  In de 2de bron is er ook nog een verwijzing naar een boek :
  “Israeli professor Benjamin Beit-Hallahmi in his book, The Israeli Connection, wrote about Zionists’ hatred toward the Muslim world and their support for anti-Muslim insurgencies and covert military and intelligence operations to destablize Muslim countries especially those which don’t recognize the European Jewish occupation of Palestine. ”
  Dit geeft dan een beeld van wie er werkelijk verantwoordelijk is voor de terreur!!
  We worden hier dan uiteindelijk geconfronteerd met een gigantisch kluwen van leugens en bedrog met betrokkenheid van geheime diensten, NGO’s, private PR bedrijven, media, pseudo deskundigen, enz …
  Dit maakt het dan ook zeer moeilijk voor de doorsnee man & vrouw om nog klaar te zien, en zet de deur dan open voor alle vormen van manipulaties.

  1. Veel joden op 1 plek is niet zo’n slim idee zij mijn vader 20 jaar lang. 1 bom en allemaal weg. Prachtig. Laten we de Joden adviseren om lekker dicht bij elkaar te gaan zitten in Palestine (Israel). En de Arabieren/Christenen om zo snel mogelijk te vertrekken naar de EU. Ik voospel een snel einde voor de Joden.

   https://youtu.be/-evIyrrjTTY

   De 1e holocaust was een HOAX. De volgende niet.

 3. Hoe duister en ziek kunnen landen en hun machthebbers zijn. De mensheid, het volk dus moet passiever worden en massale lange afstands protest marsen houden. Dwars door Amerika en Europa. We moeten precies datgene niet doen wat het kapitaal van ons verlangd. Dus niet netjes in het gareel lopen maar wel landen en economieën plat gooien. Het volk moet een eenheid worden die een vast geloof in elkaar moet hebben, en zich niet laat provoceren of manipuleren door geweld. Het zou een protest moeten worden van de zwijgende meerderheid. Ofwel het kutjesvolk van de kapitalisten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.