Advertentie

Peter de la Tourette…??


We plaatsen hier de volledige tekst zoals die is gebruikt op YouTube bij het filmpje dat je hieronder kunt bekijken. Een tekst die door de makers van dit filmpje is geschreven.

x

Peter de la Tourette…??

2014 WantToKnow.nl/.be

x

Het vele belastende materiaal rondom Demmink wordt al jaren in de doofpot gehouden. En Peter R. de Vries heeft het syndroom van Peter de la Tourette. Dat betekent dat hij een obsessie heeft met het woord ‘complot’. In de video hieronder rondom de informatie en feiten in de zaak Demmink zien we dat ook terug. 😉 

Het is niet normaal hoe obsessief Peter R. de Vries de waarheid ontkent. En de duizenden mensen die met feiten komen worden weg gezet als ‘complot’gelover. Alsof al die duizenden mensen niet meer kunnen nadenken en de realiteit verloren hebben. Dat is toch te absurd voor woorden, en het is niet eens mogelijk. Daarnaast gaat Peter R. de Vries heel  onrespectvol met anderen om. Natuurlijk is hij niet de enige met het syndroom van Peter de la Tourette. Mensen die vanuit een zogenaamde ‘kennis van zaken’ opgebouwde ‘gerenomeerde’ positie de waarheid bewust teniet doen. 

Ook de degenererende en vreemde uitspraken van Peter zijn opmerkelijk: “Mensen die met hun mening of de feiten komen (die Peter niet zint) moeten in een dwangbuis, die mensen zijn opstokers, ze zijn de weg kwijt, complotdenkers, complotmafia ” etc. Waarom zou je dat over andere mensen zeggen als je een andere mening of idee of inzicht hebt als de ander. Wie is er hier nu eigenlijk de verstoorde geest, laat mensen niet in hun waarde en verkondigt dingen die er niet zijn.. juist Peter R. de Vries zelf..!

Heel doorzichtig en onprofessioneel, hoe Peter R. de Vries zich presenteert en wat hij beweert. Het gaat er niet om deze man af te kraken, het gaat om de feiten. (in de video gemixt met wat humor). Peter zal zeker wel goede kwaliteiten bezitten, al is hij zo te zien niet bereid voor de feiten en waarheid te gaan. We zien iedere keer weer dat hij bepaalde feiten ontkent. Of anderen die met feiten of ideeën komen belachelijk neer probeert te zetten, terwijl hij zelf juist belachelijk over komt door te doen wat hij doet.

 

25 gedachten over “Peter de la Tourette…??

  1. Bij mijn weten is er ook nog niet bewezen dat het wel een ongeluk was. Meneer de Vries is mij wat te rap van conclusie en dat stinkt.

  2. Dat is het nu preciés Imke.. Waarom als NIEMAND zeker is, TEGEN DE BEWIJZEN (ooggetuigeverklaringen!) IN beweren dat er sprake is van een ‘complotmaffia’… Mijn hemel wat een giftig mannetje.. Bullshit… haha

 1. Moet toegeven dat P.R. de Vries bij Demmink de plank misslaat, maar denk niet dat hij dit zo bewust doet alsof hij angst zou hebben voor Demmink en zijn pedofiele vriendjes. De Vries heeft genoeg spraakmakende programma’s gemaakt en de misstanden van Justitie en falen van politie aan de kaak gesteld. Zowel M.Kat als Vrijland zijn pitbulls die goed werk doen en de tijd zal hen zeker in het gelijk stellen. En P.R. de Vries heeft een andere kijk op sommige zaken en dat mag en hoort ook zo te zijn, simpel.

  1. nee niet simpel, er is structureel zichtbaar veel meer aan de hand, ziek word ik van hollanditis rotonde carousel platitude ‘waarheden’ als deze… de pot en de vuile poten en er omheen draaien maar, zo werkt dat niet meneertje commissie een beetje van dittum en dattum koekepeertje..

  2. Beste Bas, je kunt een ‘andere kijk op zaken’ hebben, maar dat zeg je dan. Maar je gaat niet o.b.v. jouw inschatting, een VOLLEDIG TEGENOVERGESTELD verhaal vertellen, als dat er in de media verschijnt..
   Straks heeft ie waarschijnlijk precies dát excuus.. Of in goed Engels: ‘I got carried away’…
   Mijn intuïtie vertelt me dat deze man willens en wetens aan het ‘beschermen’ van het ‘onschuldige Demmink-beeld’ meewerkt. Volstrekt nérgens op gebaseerd, anders dat ie regelmatig een nota kan sturen voor ‘brainstormsessies’…

 2. Ik kan niet anders dan het met je eens zijn Guido. Ik zie min of meer hetzelfde als wat jij te berde brengt en ook dezelfde gevoelens erbij.In het begin van zijn programma’s die ik bij tijd en wijle zag had ik dit nog niet in de gaten maar eenmaal wat ik zag en mijn gevoelens daarbij, kon ik dit niet blijven ontkennen. Het resulteerde in het feit dat ik die vent werkelijk niet meer kon “pruimen” en dus ook niets van hem meer bekeek, niet meer kon bekijken zo “zum kotzen”.

  1. Willie…………………………………………………………..!!!

   Love you… 🙂 kom binnenkort weer eens langs bij je !

  1. Als je nou eens gewoon zegt wat er aan de hand is.. Wat moeten we hier mee…? Ben jij ‘B.Brennink’…? http://www.youtube.com/watch?v=RxKSUkqEUVc
   Lees je helemaal bovenaan het artikel, dan zie je dat het niet van ons is.. Dussssz..? Met z’n allen naar Olympiczion.nl? Of wat is de bedoeling makker?

 3. Als je al het kwaad in Nederland aan gedaan aan onschuldige mensen kinderen, wilt benoemen nou dan ben je wel even bezig.
  Vroeger namen de mensen zelf het recht in handen en verdwenen personen gewoon van de aardbodem.
  Het recht ligt altijd in handen van de sterkste of slimste, met hun corrupte handlangers.
  Om een man die niet symphatiek overkomt, zonder echt bewijs te demoniseren, spreekt niet van rechtvaardigheid.
  Doet het er eigenlijk nog wel echt toe, als je de samenleving zo in beschouwing neemt, mankeerd er nog wel wat aan, waar te beginnen, en hoe lang gaat het duren om dit te veranderen, met de vertragings politiek toegepast door de overheid, en wat weten we van het scénario, van onze zieke leiders.
  Zijn ze er al niet ingeslaagd onze samenleving te ontwrichten en te ontdoen van zijn waarden, en ons volkomen los te weken van onze sociale en morele roots.
  Nou je word er niet echt vrolijk van, en om dan te zien hoe de westerse media in staat is om de mensheid te bespelen als een viool, en ze naar hun pijpen te laten dansen, kijk hoe ze een enorme nederlaag van een oude getrouwe volkomen leeg gezogen en van zijn idealen ontdane PVDA, weten te camoevleren met een uitspraak van Wilders op te blazen, door hun media kanalen.
  Ze zeggen dat het vliegtuig veilig geland is op de USA basis op het eiland Carsia in de Indische oceaan, en nu klaar gemaakt wordt voor een valse vlag aanval? alles is mogelijk bij deze heren.

 4. Er wordt momenteel veel gejuigd door het anti-Demminkkamp, maar ik zal u zeggen: Deze zaak zal geen enkele moeite kosten aan de rechter. Regel 1: ‘een getuige is geen getuige’. Dus iemand die zegt dat ie verkracht is, is zonder ondersteuning, geen getuige. Dat is gewoon zijn woord tegen D’s woord. Regel 2: ‘hear-say’ telt niet. En de rest van alle bewijs, ook dat van Langendoen e.a., is allemaal hear-say. Dan hebben we nog mevrouw Storms die ontkent wat haar in de mond wordt gelegd.

  Dus, dit gaat met een sisser uit. Demmink gaat net als Westenberg en Kalbfleisch miljoenen schadevergoeding krijgen.

  Don’t shoot the messenger. Ik wil alleen al te grote teleurstelling bij het anti-D-kamp voorkomen. Iedereen daar loopt momenteel zo te juichen…

 5. LS…

  Je gaat je afvragen wat Jorisje van Petertje weet dat hij zich zo diep crimineel gedraagt… Of misschien is Pedolover Air de Vries wel diep crimineel van huis uit. Of zwaar gestoord natuurlijk. Of beiden !

 6. LS…

  Als Jorisje is gefileerd dan is Petertje aan de beurt. Ik hoop dat Micha hem aanpakt. (Zonder Martijn Alberda aka Martin Vrijland natuurlijk !)

 7. Politie mocht Demmink niet meer observeren om Peter R de Vries niet voor de voeten te lopen.

  Posted on April 16, 2014 by Steve Brown

  Ivo Opstelten
  cartoon: Frâns Faber

  Opstelten bralt: Zaak-Demmink “is niks, wordt niks”. Peter de la Tourette…??

  ( van onze VVD Pedo- Klasse-Justitie redactie)

  Amsterdam-Noire:Waarom verbindt Ivo Opsteleten (en Peter R de Vies) zijn lot aan Joris Demmink? Welk Duister belang is zo groot?
  Opstelten: “Ik ben overtuigd van de onschuld van mijn oud Studenten Corps Minerva mede lid Demmink. Het was niks, is niks en wordt niks”. Dat bralde de VVD- Minister Opstelten van Veiligheid voor Rijke en Hoge VVD Pedo’s en Klasse Justitie in een reactie op de getuigenis van een oud-politieman Broersma in de Doofpot-zaak rond de oud- VVD-topman van justitie. Die nu n.b. na een uitspraak van het Hof in een art. 12 Sv. procedure voor het OM formeel verdachte is van kinder- verkrachting Joris Demmink. Dit laatste feit is trouwens voor de’ VVD-Misdaadgroep’ geen reden hem te royeren van de partij. Wellicht vreest de VVD dan een leegloop? Daarnaast is Joris Demmink nog steeds lid van de Internationale mensenrechten Helskini –commissie namens Nederland. Hoe is dat mogelijk als formeel verdachte van kinder-verkrachting? Temeer de ‘VVD Griezel Fred Teeven’ al mensen uit het’ Klootjesvolk’ zonder dat zij uberhaupt verdachte zijn wettelijk wil weigeren voor een baantje als bijv. Vuilnisman.

  Bij LSVMinerva staat de aanranding-Doofpot al klaar. Jong geleerd oud gedaan. Toeval of Complot.
  Bij Minerva is een intern onderzoek gestart naar een mogelijke aanranding van een 18-jarige scholiere (afkomstig uit de lager klasse) door twee leden, waaronder een bestuurslid. De ‘Doofpot-Vereniging’ heeft interne maatregelen getroffen, waarna voor zover bekend geen aanranding delicten meer zijn gemeld. De aanranding verdween door de uitmuntende contacten met bepaalde VVD Minister van Justitie als Ivo Opstelten, Frits Korthals Altes (maakte zich sterk dat leraren sex mochten hebben met 12 jarige leerlingen) en Benk Korthals en hooggeplaatste corrupte Justitie ambtenaren als Harm Brouwer en Herman Bolhaar regelrecht de ‘Elite-Pedo-Doofpot’ in.

  Broersma had aan het begin van zijn verhoor aangegeven dat hij wegens zijn ambtsgeheim weinig tot niets wilde zeggen, in elk geval niet over personen naar wie hij in het verleden onderzoek heeft gedaan.

  Continue reading →Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

  zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/04/16/politie-mocht-demmink-niet-meer-observeren-om-peter-r-de-vries-niet-voor-de-voeten-te-lopen/#more-20119

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.