Advertentie

Peter de Vries in zijn hemd bij Boulevard..?


Journalist Fred de Brouwer stierf afgelopen zondag in Thailand, als gevolg van een uiterst verdacht ongeluk. Peter de Vries heeft zijn woordje klaar.. "Gewoon een ongeluk'.. 'Zelf gedaan'...!
Journalist Fred de Brouwer stierf afgelopen zondag in Thailand, als gevolg van een uiterst verdacht ongeluk. Peter de Vries heeft zijn woordje klaar.. “Gewoon een ongeluk’.. ‘Zelf gedaan’…!

x

Peter de Vries in zijn hemd bij Boulevard..?
x

Hoe neutraal is Peter de Vries..??

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Ongenuanceerd. Dat is het woord dat ons te binnen schoot, bij het bekijken van de beelden van Peter R. de Vries, voormalig misdaadverslaggever en inmiddels voetbalmakelaar. Ongenuanceerde uitspraken die deze De Vries deed in het programma ‘RTL-Boulevard’. Zie de video hieronder. In één van de onderwerpen, kennelijk door Peter de Vries ingebracht als redacteur, doet De Vries de uiterst verdachte dood van journalist Fred de Brouwer in Thailand, afgelopen weekend, af en wimpelt deze af als ‘een simpel ongeluk’..

Alsof Peter de Vries inmiddels uitgebreid de tijd heeft genomen het ongeluk zélf te bestuderen en tot maar één conclusie kon komen..! Of is hij in zijn alwetendheid als ‘misdaadverslaggever’ onfeilbaar geworden én in staat direct en zelfs op afstand zaken te concluderen en in te schatten.. Geen ‘ik denk’ of ‘ik vind’, van de kant van Peter, maar voluit weergegeven aan het Nederlandse volk, zonder enig onderzoek, zonder verdere bronvermelding:  Dit was ‘hoe het IS gegaan’..! Het IS dus allemaal gegaan zoals Peter R. de Vries jou zegt dat het IS gegaan..  Er IS sprake van een complotmaffia.. Voordat je verder leest, dus mogelijk essentieel om te weten.. 😉

Dit is het betreffende fragment uit RTL Boulevard:

Een paar van De Vries’ uitspraken tonen zijn compleet niet-neutrale houding en dus zijn vooringenomenheid keihard aan.. Hoe neutraal is deze De Vries eigenlijk in deze zaak..? Hoe neutraal is deze De Vries überhaupt..? Als hij op TV verklaart, zonder dat er nog maar enig officiële lezing van de Thaise politie is geweest, en terwijl er nog steeds naar de auto van de dader wordt gezocht, dat het hier om een ‘gewoon’ ongeluk gaat. ‘ZELF GEDAAN!’… Deze uitspraken komen uit de ‘verklaring’ van De Vries:

“Wat ik zo langzamerhand wil noemen, de ‘mediagekte’ rondom Joris Demmink”..
X

“Hij is gevallen met zijn scooter, dat heeft ie.. dat is ’t eh.. zelf gedaan,

en vervolgens heeft een auto, die achter hem reed, heeft hem fataal geraakt..”
X

Valse voorstelling van zaken..
Neeee, Peter de Vries, dit is een valse voorstelling van zaken..!! Hoe kun je op 19 maart bij RTL een verhaal gaan vertellen als zijnde de waarheid, terwijl 3 dagen ERVOOR een simpele beschrijving van het ongeluk in o.a. ‘De Telegraaf’ verschijnt..! Een verhaal dat je vervolgens volledig en essentieel verkracht, door te stellen, dat Fred de Brouwer ‘door een witte auto achter hem reed, werd geraakt’.. Nee Peter de Vries, deze auto WAS de oorzaak van de valpartij..!! Dat weet jij preciés..Is het je bedoeling om hier even een ‘andere waarheid’ bij het Nederlandse volk naar binnen te laten glijden..?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~22 maart RECTIFICATIE:~

Wij plaatsten in de oorspronkelijke versie van dit artikel op deze plaats een foutieve foto,
daar waar wij dachten met een originele foto van het ongeluk van Fred de Brouwer te doen te hebben.
Onze excuses voor het mogelijk gecreëerde misverstand!

Klokkenluideronline.is plaatste deze foto en heeft daar (inmiddels?) ook de tekst bij geplaatst:
(Deze foto komt van Google en is niet van Fred)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
X

Een pure leugen dus van onze nationale misdaadbestrijder.. Opzettelijk? Onvoorzichtigheid? Zien we hier de ware Peter de Vries tevoorschijn komen.. Bij RTL-Boulevard nota bene.. De man die het ministerie van Justitie als klant heeft en valse berichtgeving het land instuurt, daarbij even de reguliere media en alle media die hier terecht bovenop zitten, te betitelen als ‘COMPLOTMAFFIA’…. ?? Hoe geloofwaardig is Peter de Vries nog in jouw ogen..? Kijk hieronder naar de informatie over de witte auto, in het bericht dat De Telegraaf op zondag 16 maart plaatste. 2 Dagen dus, vóór de valse statements van De Vries, de misdaadverslaggever van het volk..

x

Fred de Brouwer artikel Telegraaf

x

Nee, het is allemaal anders.. OF hoe volgens De Vries de witte auto wel heeft gereden..!!
Peter De Vries spreekt volledig ONGENUANCEERD over een ‘complotmaffia’, terwijl deze websites (én veel andere media!!) simpel ooggetuigen citeren die bij het verdachte ongeval aanwezig waren…! Die getuigen hebben verklaard dat Fred de Brouwer door een witte auto werd achtervolgd en werd aangereden en VERVOLGENS OVERREDEN. Maar De Vries weet kennelijk meteen dat dit niet waar is en stelt dat het een normaal ongeval was. “Waarna de dader is doorgereden, dat is waar”… Dus Peter R. weet kennelijk ook dat er bepaalde zaken ‘waar’ zijn… Bizar of bizar?

Ook is het volgens de Vries al bijna tien jaar geleden dat de Brouwer zijn ‘geringe journalistieke bijdrage’ leverde aan de onthullingen over Joris Demmink, ‘waardoor een verband met de Demmink-affaire niet waarschijnlijk is’. Ook heeft de Vries het aan het einde van zijn verhaaltje, over de secretaresse van Demmink, die ‘jongetjes’ zou hebben ‘geregeld’.   Een fout opnieuw, want het gaat over een medewerkster van justitie en dus niet om de secretaresse van Demmink.

Wat is deze man aan het doen hier bij ‘RTL Boulevard’…? Welke belangen heeft deze man..?? Waarom zo opzichtig ‘ongenuanceerd’ te keer trekken tegen de media? En dat terwijl je zelf nog niet eens op de hoogte bent van de ESSENTIE van de toedracht van het ongeluk..!! En belangrijker: simpelweg ook alle ooggetuigenverslagen negeert..!? Wie moet hier nu zorgvuldiger zijn werk doen..? Je kúnt in onze ogen in dit verhaal maar tot één simpele conclusie komen..! Peter R. de Vries heeft simpelweg een dubbele agenda! Wellicht dat zijn ogen wel de waarheid spreken, hierboven in het fragment..!?

de vries fred de brouwer

x

Welke belangen heeft deze man, Peter de Vries..?

Om met zo’n ongenuanceerd grote ‘zekerheid’ te stellen, dat het niet om een aanslag gaat, maar dat het een ongeval was. En wat voor een vreemde woordenZelf gedaan’... als hij spreekt over de toedracht, waar hij NIETS over weet….!? Want De Vries is niet bij het ongeval aanwezig geweest, noch was hij in Thailand. En natuurlijk hoeft de Vries niet te geloven in de door HEM geclassificeerde ‘complottheorie’ (de waarheid 180 graden draaiend!), maar het is uiterst bizar in onze ogen, wanneer een misdaadverslaggever met zijn ervaring, slechts enkele uren na een verdacht ongeval aan de ander kant van de wereld met grote zekerheid weet te stellen dat het geen moord kan zijn!!

Nogmaals: zonder dat er nog maar enig officiële lezing van de Thaise politie is geweest, en terwijl er nog steeds naar de auto van de dader wordt gezocht..? Puik werk detective De Vries..?

Het is nota bene De Vries’ huiskrant, De Telegraaf die het verhaal wél keurig in beeld bracht.. Volgens De Telegraaf werd De Brouwer afgelopen vrijdag 14 maart, op zijn scooter in de Thaise kustplaats Chomburi achtervolgd door een witte auto. Die reed hem van zijn scooter en ging vervolgens over hem heen. De Brouwer overleed, omdat men er niet in slaagde een goede behandeling voor hem te vinden. Een privé-kliniek weigerde hem omdat niet direct een borgstelling kon worden geregeld. Verhaal kennelijk niet gelezen door misdaadjournalist Peter R. de Vries..?? Of wel, maar liever een eigen versie bedacht? Inmiddels zo druk bezig met voetbalmakelaardij, dat dit bericht niet mee kon in je voorbereidingen op RTL-boulevard..??Over onzorgvuldig handelen gesproken, over het bedenken van ‘complotten-tegen-de-waarheid’ gesproken..!

En dan is er nog deze mail..

Fred de Brouwer

Zet je jezelf dan te kakken, ben je ongeloofwaardig, heb je een verborgen agenda, of wat speelt hier Peter de Vries..? Was je kennelijk ook niet op de hoogte van deze mail (zie boven) die Fred de Brouwer gestuurd heeft naar de familie Poot? Een familie die al jaren de zaak tégen Joris Demmink financieel-juridisch ondersteunt. Kijk naar deze mail van 15 februari jl, die de actuele betrokkenheid van Fred de Brouwer bij deze zaak keihard aantoont.. Kennelijk heeft De Vries zijn werk niet gedaan, of laat hij willens en wetens deze informatie buiten het verhaal..! Om zijn half-verborgen agenda te ondersteunen..

"Ik breng dit verontrustende bericht onder uw aandacht, nu Fred de Brouwer kennelijk is overkomen, waarvoor hij mijn vader en mij expliciet heeft gewaarschuwd."
Peter Poot:“Ik breng dit verontrustende bericht onder uw aandacht, nu Fred de Brouwer kennelijk is overkomen, waarvoor hij mijn vader en mij expliciet heeft gewaarschuwd.”

Dit is de waarschuwing die de familie Poot, via woordvoerder Peter Poot, inmiddels naar de Tweede Kamer heeft gestuurd:
“Ik breng dit verontrustende bericht onder uw aandacht, nu Fred de Brouwer kennelijk is overkomen, waarvoor hij mijn vader en mij expliciet heeft gewaarschuwd. Stelselmatig wordt door volksvertegenwoordigers het grijsgedraaide non-argument gebruikt dat ‘de zaak Demmink’ onder de rechter is en dat de Tweede Kamer derhalve niets kan doen. ‘De zaak’, waarnaar bij voortduring wordt verwezen, betreft echter niet het strafrechtelijk onderzoek tegen Demmink, maar de wijze waarop opeenvolgende ministers van Justitie en het OM hun macht misbruikten om de rechtsgang te manipuleren.

En daarbij aangevers, getuigen, media en ook leden van de Tweede Kamer onder druk zetten en intimideren. Daarnaar loopt geen enkel onderzoek en dat kan ook niet anders, want dat zou alleen het parlement kunnen doen. Door te blijven wegkijken, zeker na een ‘verdacht’ verkeersongeval, maakt u zich mede verantwoordelijk voor bovengenoemde praktijken. Dat geldt zeker indien ook mijn vader of andere direct betrokkenen iets zou overkomen.”

Peter R. de Vries is steeds ongeloofwaardiger aan het worden en ook wordt De Vries al in verband gebracht met mogelijke corruptie.

Telegraaf bericht Fred de Brouwer

74 gedachten over “Peter de Vries in zijn hemd bij Boulevard..?

 1. Was P.R. de Vries recentelijk niet overgestapt van misdaadjournalist/-onderzoeker naar voetbalmakelaar? Hmmm…. waarom zou dat nou zijn? Zou hij z’n mond houden over wat hij weet, àls hij het al weet en daarom politiek correcte antwoorden geeft?

  Wie durft die beerput nog open te trekken, als je vermoedt dat de machthebbers je goedschiks èn kwaadschiks onder de zoden kunnen moffelen zodra je hen ook maar een strobreed in de weg legt?

  1. Er zijn zoveel mensen die meer weten over De Vries, het is een beetje ‘ijzingwekkend’.. Micha Kat weet heel veel over dit ‘mannetje’.. Het feit DAT hij al met het Ministerie van Justitie werkt, is in mijn optiek bizar te noemen, wanneer je jezelf ‘onafhankelijk journalist’ promoot..
   Kijk ook eens naar deze valstrik die meneer, bij DWDD had voorbereid. Een bedankje van Mr. Gerard Spong is niet voor niets dus..! Lees vooral de tekst onder het filmpje..
   http://www.youtube.com/watch?v=Xbd0sayZkEc
   En kijk naar onze misdaadverslaggever, die even niet weet, hoe zijn ontmaskerde Haarlemmerdijkie in woorden uit te drukken..!
   http://www.youtube.com/watch?v=Xbd0sayZkEc

  2. Peter de Vries schreef het boek over de Heineken-ontvoering..? Of de ‘ontvoerders’..???
   Een kijkje in de werkwijze van Peter de Vries, door de verschijning van een kraakhelder boek over de ontvoering!! Van oud-rechercheur Gert van Beek, die de feiten weergeeft en geen propaganda maakt, zoals De Vries dit wel doet, over ontvoerDERS..! De Vries die ook spreekt op de begrafenis van Cor van Hout, Heineken-ontvoerder..
   http://www.youtube.com/watch?v=OuDB3z6Lckw

 2. Toen deze foto geplaatst werd bij een artikel dat ik las (waar? weet ik niet meer) stond er bij dat deze foto niet die van het ongeluk van Fred was.

  1. Foto is niet van het ongeval. Heb ik ook gelezen. Misschien bij Martin Vrijland of Klokkenluideronline?

  2. De liggende man op de voorgrond is zeker geen blanke man, ik neem aan dat Fred dat wel was? Op de achtergrond is het voor mij niet te onderscheiden.

  3. Bij nader inzien lijkt de 4 m afstand tussen de persoon en de scooter me ook overdreven, wanneer ik de lengte van de agent als maatstaf neem. Tenzij het een achtergebleven Nephilim van zo’n meter of zes zou zijn. Ik vind het jammer dat er nog geen correctie is geplaatst, want foutieve informatie geeft tegenstanders ammunitie om de complotdenkers af te kraken. Of zij het “Wanttoknow” gazon last hebben van mollen ?

  4. Ook zoiets voorbij zien komen (dacht klokkenluideronline, of?) : foto inderdaad niet van dit ‘ongeluk’, ter info.

  5. Waarom gaan mensen een foto van “het” ongeluk bekijken? Dat zegt toch niks over de aanleiding en de toedracht, of ben ik nu te simpel?

  6. Goede mensen, het verhaal rondom de verkeerde foto is in het artikel gerectificeerd. Mijn excuses voor het misverstand. Niet gezien dat Micha de tekst er had/later bij heeft gezet over ‘afkomstig van Google’.
   Maar het is vooral wat Allaya zegt, precies zo! Feitelijk doet de foto, zelfs de verkeerde foto, VOLSTREKT NIETS af aan de essentie van het bericht.

   Fijn ook om Nestor Cappaert hier als de kippen weer bij te zien.. Daar waar de andere reacties zich ‘netjes’ uitspreken, is onze Nestor (nomen est omen?) volop bezig het e.e.a. in perspectief te zetten. Zijn perspectief..! Met conclusies, gevolgtrekkingen en vooral afleidingsverhalen. Door jezelf te kwalificeren als ‘mollen-ontdekker’, ben je ineens in een positie die jou kennelijk geen mol maakt.. Dank voor de openbaarmaking van je ‘way-of-working’.

 3. Die de Vries is een over het paard getilde eikel, die helemaal media geil is en zichzelf heel graag hoort praten. Hij heeft menig keer de plank misgeslagen. Maar hij voelt zichzelf zo boven iedereen verheven dat hij denkt ongenaakbaar te zijn en maar onzin kan raaskallen. Hij maakt van veel zaken een persoonlijke kwestie, personen die hij niet mag zal hij zwart maken waar nodig.

 4. Zijn geloofwaardigheid in de zaak Demmink (en vele andere zaken) had hij al volledig verloren. Maar nu profileert hij zich dus als een volledig doorgeziekte psychopaat die er niet voor schroomt zich op krankzinnige wijze openlijk te manifesteren als pedofielenbeschermen.

  1. Het zijn de woorden die wij zo niet in het artikel kunnen gebruiken Jan; dank dat jij ze hier zo neer schrijft..

 5. Eigenlijk is die de Vries een zielig mannetje, ik zou niet graag in zijn schoenen willen staan.Eerst je ziel verkopen voor een hoge prijs en dan niet verder nadenken dat dit zich tegen je keert.
  Hij is lid geworden van een club maar er is niet bij vertelt dat je een levenslang contract aangaat en word gebruikt als pion,Eruit nee dat kan niet meer nou ja tussen 6 plankjes en daar is hij ook niet opuit,hij heeft geen keuze of meewerken of een kogel door je kop.Tja wie zijn billen brand moet nu op de blaren zitten.

  1. Het is de valstrik waar zovelen over spreken kennelijk. Van ‘kwaad tot erger’.. Het tij niet meer kunnen keren en vooral de cognitieve dissonantie van ‘het gaat toch lekker zo’…! Maar het is imo vooral de heftige boosheid tegen ‘de complotmaffia’, die het zo creepy maakt.. Zeker wanneer er geen ‘onwetendheid’ in het spel is, want daar is deze notoire speurder toch té slim voor..!
   Ik vind de VARA-connectie met De Vries ook niet deugen.. Velen wezen en wijzen op de mogelijkheid dat P&W (wellicht onbewust voor het grootste deel), mee hebben geholpen om verblijfplaats van Fred de Brouwer te onthullen/achterhalen.. Daarna is het kinderspel voor doortrapte misdadigers, die in Thailand voor een ‘prikkie’ te huren zijn. Henk Krol is woedend en kan er niet over uit; hij plaatste destijds in de ‘Gaykrant’, sámen met deze journalist, de eerste artikelen over Joris Demmink.

  2. Henk is weer woedend:

   FRED DE BROUWER VOLGDE DE VERHOREN VAN DE ROESTIGE SPIJKER DAG NA DAG * HIJ ZAT VRIJDAG 14 MAART SAMEN MET HENK KROL ACHTER DE PC, HENK IN NEDERLAND, FRED IN THAILAND * ‘FRED WAS WITHEET VAN WOEDE’ * HENK KROL: ‘HIJ ZEI OP DE CHAT DAT HIJ WILDE GETUIGEN VOOR DE ROESTIGE SPIJKER EN WILDE SPREKEN MET EENVANDAAG, PAUW & WITTEMAN EN DE TELEGRAAF’ * FRED WILDE SAMEN MET HENK KROL EEN VERKLARING AFLEGGEN BIJ EEN NOTARIS * TWEE UUR LATER WAS HIJ DOOD

   http://www.klokkenluideronline.is/2014/03/breaking-breaking-breaking-breaking-3/

 6. Blij dat de rectificatie is geplaatst, GuidoJ. Door een heel verhaal rondom de foto in je artikel te verwerken, heb je wel degelijk zelf de aandacht op de foto getrokken. Jij hebt ook in je artikel iemand met de vinger gewezen omwille van foutieve info verspreiden. Als dan een spiegel wordt voorgehouden, komen de stekels weer rechtop te staan. Ik heb niet meer gedaan, dan jijzelf. Ik heb er begrip voor dat je dat niet fijn vind. Maar gebruik dan argumenten die hout snijden. De tekst bij de foto van Micha heb ik er van in het begin bij zien staan en ik was blijkbaar niet de enige. Met jouw voornaam heb ik geen probleem.
  Ik kan hier nog aan toevoegen dat ik dat verhaal over Fred die 4 meter van zijn scooter ligt en een tweede slachtoffer 35 meter verder ook niet bij KLOL of ergens anders ben tegengekomen. In een dossier dat zo delicaat is, dat er zelfs mensen voor om gebracht worden, kun je je niet permitteren dat de tegenstander munitie wordt bezorgd, zoals ik argumenteerde. En die info bij de foto kwam niet uit mijn duim. Van waar kwam dat verhaal dan, GuidoJ. ?

  1. Nestor, er sluipt wel vaker een foutje binnen een artikel. Guido is geen betaalde fulltime journalist, deze site kan je gratis bezoeken etc.
   Als je een fout bespeurt, geef het dan aan zonder verdere insinuaties over mollen etc. Zo helpen we elkaar gewoon vooruit. Ik kan me voorstellen dat hij af en toe een beetje cranky wordt van bepaalde kritiek ( liet zojuist mijn eerste steen vallen 😉 )
   PEACE BRO 😆

  2. Veel beter kan ik het niet zeggen Cozmic, dank. Ik hoop dat je er genoeg aan hebt Nestor.. De achterdocht druipt m.i. ook van jouw postings af..
   “De tekst bij de foto van Micha heb ik er van in het begin bij zien staan en ik was blijkbaar niet de enige..”
   En fijn dat je helemaal bovenaan reageert.. Wat is er tegen om gewoon bij mijn opmerking te antwoorden? (Dan had je zelfs een 3.10 gekregen!) Of maak je daar ook een foutje door per ongeluk bovenaan te reageren.. Feniks heeft daar ook altijd een handje van.. Vreemd dan toch, zo ineens.. Foutje bedankt..??!
   En als je me toestaat: heb je inhoudelijk nog iets met het artikel, want zo dwalen we lekker af. Toch?

  3. nasty nestoor ik begrijp U wel maarrrrrr, als de tegenstander munitie wil hebben dan zal er munitie gevonden worden, correct perfect of half gecorrigeerd ten halve gekeerd, op je woorden passen minutieus manoeuvreren het zal niets baten, wie smerig wil smeren broodjes voor de boze bovenheren met opgezwollen gelid elkaar dekkend met 5 op een rij in ut blauwe ambtelijk pak master memory blogger en burgemeester hang droopey ogen en stokjespoten met opgezwolle aardappel praat vanwege de uitgewoonde bruine uitlaat, de kinklington bureau zorg en veiligheids administratie, wallen met vocht druipend ruim onder n.a.p. naar boven optrekkende schimmel muren, als teken van vaak, niets zeggen en je inhouden is niet meer van de nieuwe tijd, voluit volgas geen weg terug, de kardinaal heeft z’n tijd gehad en het ware gezicht komt toch wel naar boven, met een kiekje van de nieuwe gefiltreerde nieuwsbrekert de dubbele waarheid vermorzelend, lelijkheid is herkenbaar zichtbaar als je simpel kijkt zonder scholastische inkadering vooraf, laat maar zien wie je bent, het gaat niet om de neus die krom is, maar de specifieke kromming, als een vingerafdruk van vermeende onaantastbaarheid, de tartaren en zooh, die wel raad wisten met de crime-ea, ze zijn kennelijk onder ons en draaien alles 180 graden om, bij het minste of geringste, het kenmerk, dusz waar ging het artikel ook weer om, hawkwinden, havikken, die kromme scherpe snavel, onmiskenbaar, schabel? peter en de wolfowitz hex… waarheidsvinding zonder waarheidsstreven, hoe ziek kan je wezen..

   Grinderman — Star Charmer
   http://www.youtube.com/watch?v=bog2dBiTo7Q

 7. Oké Cosmic, ik reik de hand. Maar bij onderwerpen als deze moet men dubbel voorzichtig zijn. Het smerige gedoe duurt al jaren. En elk foutje wordt ongenadig afgestraft. Ik veronderstel dat we allen aan dezelfde kant staan, ook Guido. Maar als men openbaar publiceert moet men tegen kritiek kunnen. Of men mag kritische reageerders blokken voor mijn part. Ik ben bereid me te excuseren voor mijn reactie, als die wrevel heeft opgeroepen, maar al mijn argumenten blijven geldig. Of is er iemand die een andere mening daarover heeft ? Bij de zaak Dutroux in mijn land, zijn er 30 vreemde sterfgevallen gelinkt. Dus een beetje zorgvuldigheid is echt geen luxe. Peace brothers.

  1. Nestor, Ik snap jou wel en jouw redenen zijn gegrond vanuit jouw visie. Is eigenlijk meer bezorgdheid imo.
   Daarentegen is het ook een goede strategie om een foutje te laten zien, de prof trollen storten zich er op als hongerige hyena’s.
   Zodra de troll zich heeft laten zien trappen de RNF leden hem de poten onder het lijf vandaan.
   Laat ik voorop stellen dat ik jou niet als troll zie.
   Brothers in arms? http://www.youtube.com/watch?v=Wu4oy1IRTh8
   groet, Jouke

  2. Hallo Cosmic, bedankt voor jouw reactie. Ik reageer onder mijn eigen naam, als statement dat ik een vrij burger ben, zonder angst. Trollen doen dat zeker niet. Ik ben een oud-strijder van de vorige oorlog van mei’68, maar ben mijn idealen wel trouw gebleven. Ik wordt oud en mijn gehoor is achteruit gegaan, maar je hoeft daarom nog niet alles twee keer te zeggen. Ik hou van je link en plaats er dus ook één uit die tijd http://www.youtube.com/watch?v=RkNsEH1GD7Q
   Als je ziet wat er aan beveiliging uitgegeven wordt voor volgende week, hebben ze meer angst dan ikzelf. Ik ben geen IT expert en kan mezelf dus niet afschermen. Maar daar heb ik ook geen nood aan. Ik bezit niets, dus veel kan me niet afgenomen worden. Al mijn bezit zit binnen in mij. En als ze dat nemen, kom ik gewoon terug in een andere incarnatie om de strijd verder te zetten. Dus als je geen reacties meer ziet van mij, dan pas ben ik een mol geworden; dan zit ik onder de grond. Maar tot zolang ben ik vrij.

  3. Nestor, dat postings dubbel doorkomen ligt aan mijn muis, al zou je het opzettelijk proberen dan lukt het niet eens. Blijf maar lekker bovengronds, het voorjaar komt eraan 😉

  4. Nestor, ik reik je ook de hand, excuses voor mijn wellicht ‘grumpy’ optreden. We zijn allemaal ‘stakkers’ die in het duister tasten, en ieders observatie daarbij, is vanzelfsprekend ‘anders’.. Delen met elkaar, tot je een ons weegt ofzo, is kennelijk de enige weg.. Of stilte..

 8. Okido Cosmic. Die opmerking over dat dubbel bericht was maar een grapje hoor. Verder denk ik niet dat ik direkt gevaar loop. Als ze al bang moeten zijn van een oude man wiens enige wapen zijn pen is, hebben ze nog veel werk. Al kan dat wel een scherp wapen zijn, zeker als je tracht de waarheid te schrijven. Ik weet niet of het klopt, maar naar het schijnt zijn de grootste ego’s het meest bang voor de waarheid en wordt daar nogal wrevelig op gereageerd. Dan lijkt die pen wel vitriool te bevatten.
  Ik vraag mij af wat het effect zou zijn als honderdduizenden burgers zouden opstaan als vrij burger en vrank en vrij zonder angst of vrees hun mening zouden geven. En mij liquideren als getuige is ook nogal belachelijk. De enige misdaden waarvan ik getuige ben geweest zijn hun oorlogstochten met miljoenen onschuldige slachtoffers en hun rooftochten in samenwerking met de bankiers om iedereen arm te maken. Daar zijn miljarden getuigen van en ondanks hun verwoede pogingen, blijven er steeds getuigen over. Vraag is: laten we ons verder beroven en afslachten of laten we onze stem horen ? Ik doe geen moeite om anderen te overtuigen, iedereen moet dat voor zichzelf beslissen. Met mijn reacties doe ik enkel nadenken. Dus geniet zelf ook van het voorjaar. Het is al twee seizoenen na elkaar bezig. Daar valt bij ons dus niet over te klagen momenteel.

  1. Nestor, aangezien ik blont ben snap ik veel grapjes niet direct, vaak schiet ik 3 dagen later op zeer ongepaste momenten in de lach omdat ik de clue plotsklaps vatte.
   Toen je in 1968 met de wapens rondliep zette ik mijn eerste stapjes in gevecht met die verdomde zwaartekracht, geboren dus in de tijd dat er een grote ontwaking bezig was. Mij hebben ze maar kort militaire dienst door mijn strot kunnen duwen, ik had er geen zin an en ze waren me maar wat graag kwijt met een labeltje.
   In deze realiteit waar de massa gehypnotiseerd door de buis en tradities zich laat leiden, ik hoop dat er een bepaalde ontwaking tot stand komt, heb er nog weinig hoop op.
   Laat graag meer van je horen, ik waardeer de oude garde 😉

  2. Leuk dat er nog mensen respect hebben voor ouderlingen die kinds worden. Eigenlijk ben ik kinds gebleven, zelfs nog niet in pijn puberteit, want ik moet mijn jeugdpuistjes nog altijd krijgen. Zit momenteel meer op feestboek te rommelen. Ik ben alleen niet zo handig met die dingen.
   Die wapens bestonden in 68 voornamelijk uit lederen jassen tegen de waterkanonnen en rap lopen om de matrakken van de flikken in Leuven te kunnen ontwijken. Maar de universiteit in Leuven is uiteindelijk wel Vlaams geworden en de regering is erover gevallen. Dus toch iets gekregen.

  3. Uit mijn tijd, cozmic. Bedankt. De tijd ook van Joan Baez, Boudewijn de Groot, Miek en Roel,…. Tijd voor heropleving van de protest songs.

  4. Nestor Cappaert, goed om te horen dat er nog Vlaamse pseudo Provo’s leven, inderdaad jullie hebben de universiteit van Leuven gered, maar ach in Amsterdam eindigde het in een soort ludieke kermis, uiteindelijk was het een verlate puberteit van uit de samenleving, het kreeg wel een gestalte maar leverde niet veel op, er waren prachtige onbuigsame figuren bij, de echte gereincarneerde Geuzen,
   het werd al gauw beetje hippie achtig met veel genot en weinig om het lijf, zal je kunnen begrijpen, maar het was mooi en de wereld was nog niet zo sinister, we namen regelmatig vliegende voorwerpen waar als we maar genoeg rookten, je schrijft mooi en interessant, en Cozmic is een goeie sparringspartner, alhoewel net als Guido soms kwade luimen, ken Vlaanderen aardig veel vertoeft aan de Lije, groet.

  5. Jenne was een damslaper en is nog de mooiste provocerende oude man die we maar wensen kaan. We zijn allemaal oudjes die graag hier rond hangen dan wat opgeschoten jongeren. Welkom bij de club!

  6. Hé Jenne, ik heb geen voorspraak nodig, ik denk dat Nestor scherp genoeg is, zo niet dan slijpen we hem een beetje bij, is bij jou ook aardig gelukt 😉
   Er was een tijd dat mijn reacties ECHT boos waren, als ik het dan de volgende dag las dan kon ik het soms moeilijk plaatsen, wist toen niet dat sluipende migraine mijn kop totaal verzuurde. Die tijd is allang voorbij gelukkig. Als ouwe provo weet je ook wel dat je soms een beetje moet prikkelen of tikken om een vastgeroeste spijker los te krijgen.
   Als jongste van 9 ben ik de enige die Abraham of Sarah nog niet heeft gezien, je kan je dus wel voorstellen dat ik met Robert Long en Boudewijn, Dylan en al het gedachtengoed ben opgegroeid, tussen de wal en het schip. Geen onderdeel van de babyboom, opgegroeid tussen de vetgemeste 2 a 3 kindergezinnetjes die van alles teveel hadden, de yuppies van tegenwoordig. Nog net niet multiculti, gastarbeiders woonden toen nog in een caravan in de schuur bij de tuinder, keihard werken voor en na schooltijd en altijd bakken geld in je zak, zuipen in het hardrockcafe tot je moest kotsen en nog steeds geld over.
   De volgende generatie was een stuk fatalistischer, had geen zin om te werken, blowde en snoof zich suf en stond in de kroeg te wachten tot er iemand een rondje weggaf, bleef zolang mogelijk op school om studiefinanciering te vangen, ik vond het eigenlijk asocialen. Ik ik ik, dat leek hun motto.
   Later kwam er de volgende riedel, ging je een avondje met een darttoernooi meedoen dan stond er een jong legioen strak van de Redbull terwijl de oude garde gezellig een paar biertjes nam, relaxte muziek werd vervangen door stampende techno namaak muziek en als het ff tegenzat dan hadden ze hun ouders meegenomen om hun aan te moedigen en de tegenstander te scanderen.
   Jaja vroeger was het allemaal beter, dat lijkt te gelden voor iedere generatie. Vooruitgang is niet altijd vooriutgang, het gebeurt gewoon.

  7. Cosmic, ik heb zelden iemand in zo een korte reactie zoveel generaties (in zijn algemeenheid) beschreven gezien en allemaal met één klap van de hamer, recht op de kop geplaatst waar hij moet zitten.

  8. Slijmbal! Ik kan je wel vertellen, vanuit mijn Chinese Tao-sofie-studie (ahum), dat een krom-geslagen spijker, nét naast de kop geraakt, vaak tot een veel dieper inzicht leidt, of zelfs lijdt, wanneer daar een lichaamsdeel bij betrokken is, dan wanneer de spijker récht op de kop geraakt wordt. De schijnbare ‘vanzelfsprekendheid’ die van die preciese klap uitgaat, kan verwarrend werken voor menigeen, die het schouwspel gade sloeg.. Ofzo.

  9. Refererend op mijn nog steeds voortdurende griep en verkoudheid, vergeef ik je deze figuurlijke indentificatie “)
   Je kan achter elke spreekwoordelijke uiting altijd nog ‘spijkers op laag water zoeken’. Gelukkig hebben we de Tao nog.
   De zon schijnt!

  10. COZMIC, 13,7

   Nee ik weet dat je geen voorspraak nodig hebt, had ook meteen je reactie er wel bij kunnen zetten.
   Helaas er is dus duidelijk ook hier een enorm generatie verschil, ik herken in je aardige verhaal niets.
   Misschien door Amsterdam anders beleeft, buiten Amsterdam woonde de boeren, een grote stad is altijd wat intellectueler, en de impulsen zijn anders.
   Maar wij oude hippies kunnen het in wezen goed met ieder één vinden,
   onze menselijke kennis en feeling is groot anders kon je niet leven in die tijd, maar als je met een groep Amsterdammers/Nederlanders in verenigde staten op een groot muziek feest vertoefde bleven we toch altijd bij elkaar.
   En na een lang leven beginnen de personen/individuen zich te duplicateren, van dit soort heb ik wel eens eerder gezien of gehoord, en dat is vervelend want je hebt dan een soort voorkennis, niet te verwarren met intuitie, maar mensen blijven boeien, en ik houd van mensen zelfs die gene die me stiekem soms toch een beetje pijn doen, sans rançune, ieder één een fijne dag gewenst.
   want echt veel hele bijzondere mensen zijn er niet zo veel van op deze wereld, zo als Peet Segers bijvoorbeeld,

  11. Jenne, we verschillen een jaar of 30 en bovendien ben ik tussen de ‘boeren’ opgegroeid. Gebruikte je te vaak een woord van meer dan 3 lettergrepen dan werd je als intellectueel beschouwd. Geen wonder dus dat je geen herkenning vindt want de tijden veranderen echt rap, en naar het lijkt, steeds rapper.
   Voordeel van buiten de stad opgroeien is dat je de kans hebt om een betere connectie met de natuur te houden, waar ik geen spijt van heb.
   Zo, nu weer lekker buiten spelen.

  12. COZMIC, heb tot mijn 9 de in een mooi dorpje gewoond, en toen in Amsterdam, wat echt heel fijn was om te wonen, ja 30 ig jaar is een heel eind, ik denk dat mijn zoon ongeveer jouw leeftijd heeft, ook bij hem is de migraine een stuk minder, heeft toch nog een dame weten te bezwangeren, het komt in Augustus, hij is reuse blij, nou en wij ook natuurlijk, nieuw leven is altijd iets om je op te Verheugen, voorlopig is het reizen voor hem afgelopen, ja ik ga niet buiten spelen, want het regent pijpe stelen.

  13. haha Cozmic, 13.7, ja die boze reacties uit het verleden. fijn dat je die energie van je af hebt geschud, al een hele poos nu. Ik schrok er wel eens van.
   @Nestor, welkom bij WTK. 🙂 we zijn allen oud en jong

  14. Okaay beste jenne ik ben dan wel geen boer, maar je mag me wel verwijzen naar steken onder de gordel, ergens wel op zijn plaats, ik ben van oorsprong een ‘mug’ (Haarlem) en die niet anders dan inzoemen en prikken waar hij maar kan. Verder ben ik onderuit gezakt naar iets meer op stand (Heemstede) waar ik me jeugd verstiert heb. De laatste jaren vertoef ik aan de rand van de Grootste speeltuin van Europa waar ‘het kind’ in mij herleeft en niet uit gespeeld raakt. In bange hoop dat we misschien ooit nog eens wat meer gaan afzakken van de duurste gemeente van Nederland naar iets warms zoals bij jou om de hoek. oo[ je hebt wel een goede indicatie voor me…

  15. Sun en Jenne, bedankt voor de opmerkingen. Ik hoef eigenlijk niet meer te reageren. Het loopt hier goed zou ik zeggen. Ik reageer enkel om te duiden dat in nog niet onder de zoden zit. Het is eensklaps zeer druk geworden op mijn feestboekpagina.

 9. We zijn zo langzamerhad goed van het pad afgeraakt, de media draagt zij steentje lekker bij aan figuren zoals o.a. dit maffiavriendje PRdeV, een raar mannetje, nogal trots op zichzelf, voetbalmakelaar.
  Weet bijna wel zeker dat hij meer weet van deze smerige zaken, zoals ook de moord op Marianne Vaatstra, een eenvoudige boer zit nu, waarschijnlijk, onschuldig achter de tralies, mind coltrol??
  Peter weet veel meer dan wij vermoeden, zijn hechte vriendschappen met bekende figuren uit de maffiawereld moeten mensen toch beter weten lijkt me. Helaas slapen veel mensen in dit land en alles de media vertelt gaat er nog in als zoete koek.
  Veel aandacht aan besteden op deze site, wordt tijd dat lieden zoals pedo Demmink en nog meer hogere heren, die ook behoren bij dit netwerk, eens achter de tralies worden gegooid. De onderste steen moet maar eens boven komen in dit nog steeds slapende land!

 10. De Vries en zijn te grote ego laat zich al jaren voor diverse karretjes spannen als het hem goed uit komt.Hopelijk wordt nu eindelijk het deksel van deze beerput gehaald, dan kunnen ze verder met de volgende, er is nog zat om geruimd te worden.

 11. Peter Rrrrrr de Vries is allesbehalve objectief. Zijn effectiviteit is voorts twijfelachtig. Wat heeft hij bv nu bereikt in de zaak Joran vd Sloot?
  Zijn vooringenomenheid is net zo groot als zijn ego. We hoeven alleen maar naar de zaak Louwes (Deventer moordzaak) te kijken en de houding van de Vries. Overigens werd in die zaak ook een link gelegd naar Demmink.
  Maar hopen dat ook nu weer hoogmoed voor den val komt.

 12. Peter R de Vries heeft zich aangesloten bij de Doofpotmaffia, die alles in de doofpot willen stoppen en deze pedo-ellende willen laten voortwoekeren. Dit gegeven verklaart zijn bizarre optreden in dit soort gedrochten van televisieprogramma’s.

 13. Joran van der Sloot is onschuldig.
  De bekentenis in de auto was helemaal geen bekentenis, eenieder die met aandacht die video bekijkt kan dat zien.

  Maar inmiddels is de leugen dat Joran van der Sloot bekent zou hebben ondertiteld in Engels voor Amerikaans publiek. En Amerikanen die geen Nederlands spreken, die zien niet dat Joran van der Sloot helemaal nooit bekend heeft.

  En als dan de vader van Joran van der Sloot komt te overlijden, wordt Joran in een gevangenis in Peru geplaatst met nieuwe leugens. Geen enkel bewijs, alleen om het tuig in Nederland die de lustmoordenaar Peter Air steunt te helpen.

  Laten we ons troosten met de beheersing van de Nederlandse taal, waarmee we kunnen zien dat Joran nooit bekend heeft. En dat de boeventronie Peter Air liegt, ook al wordt de leugen maar herhaalt en herhaalt door het Hilversumse SM snuff circus.

  1. Jammer dat er ook zulke reacties bij staan hier op deze site. Dat maakt dat eenieder hier ongeloofwaardig wordt. Joran is helemaal niet zo onschuldig als je hier omschrijft. Hij zit niet voor niets vast in Peru, daar zijn echt wel bewijzen voor. Dat zijn dus helemaal geen leugens. Ja, leugens van Joran die de boel aan elkaar liegt.

 14. LS…

  Moet je dat stelletje holpiraten bij elkaar zien zitten. En daar zit dan een heel groot deel van de Nederlanders met gezond verstand naar te kijken. Mag ik even een legbad want ik moet even braken !

  1. LOL !!!! weldenkend Nederland dat naar RTL 4 kijkt….. spijt me je illusie te moeten breken, maar het percentage weldenkende mensen in deze wereld ligt onder de 1 procent. De meeste mensen zijn tegenwoordig zo geïndoctrineerd dat hun default taal DOUBLE SPEAK geworden is.

   WRONG = RIGHT
   WAR = PEACE
   LOVE = HATE

   1984 😉 helaas bedoel ik dit niet met sarcasme… bijna de volledige MSM wordt sinds haar oprichting gecontroleerd door de elite. TV inclusief het journaal zie ik als entertainment… zoiets als het circus… het is grappig… wie het serieus neemt komt niet in aanmerking voor iemand met gezond verstand.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.