Advertentie

Peter R. de Vries, ‘complotdenker’..?


x

x

* * *
X

Peter R. de Vries: Complotdenker ‘numero uno’!

2012 © Wim Dankbaar / Recht is Krom

x

Wie had dat gedacht? Peter R. de Vries, de onverschrokken misdaadbestrijder zonder aanzien des persoons, nu de beschermheer van de opperpedofiel van Nederland! Peter meent namelijk dat er sprake is van een lastercampagne tegen de onschuldige Demmink. Het is volgens Peter een gigantisch complot om de arme Joris in diskrediet te brengen. Laten we eens kijken wie er dan allemaal in Peter’s ‘samenzwering’ zitten:

– De tot levenslang veroordeelde Koerd Huseyin Baybasin.

– De Turkse Osman B, die gedetailleerd aangifte heeft gedaan van hoe hij als minderjarige door Demmink sexueel is misbruikt.

– De Turkse Mustafa Y, die gedetailleerd aangifte heeft gedaan van hoe hij als minderjarige door Demmink sexueel is misbruikt.

– De Turkse Yacine , die gedetailleerd aangifte heeft gedaan van hoe hij als minderjarige door Demmink sexueel is misbruikt.

– De Turkse politieman Korkmaz N. Menzir, die verklaart hoe hij als beveiligingsbeambte voor Demmink in Turkije, minderjarige jongens van straat haalde om door Demmink in zijn hotelkamer misbruikt te worden.

– De Turkse journalist Kazmali die enkele van bovenstaande getuigen heeft opgespoord en geïnterviewd.

– De Nederlandse Frank Leenders, die gedetailleerd aangifte heeft gedaan van hoe hij als minderjarige door Demmink seksueel is misbruikt.

– De Nederlandse ‘B’, die gedetailleerd aangifte heeft gedaan van hoe hij als minderjarige door Demmink seksueel is misbruikt.

– De inmiddels overleden advocaat Gerard Hamer.

– Lex Runderkamp en Robert Bas van de NOS.

– Het weekblad Panorama.

– De Gaykrant van Henk Krol.

– Het TV programma Netwerk.

– Het TV programma ‘EenVandaag’.

– Koen Voskuil en het Algemeen Dagblad.

– Diverse parlementariërs die Kamervragen hebben gesteld over Demmink (0.a. Krista van Velzen, Lucas Hartong, Aleid Wolfsen).

– De Turkse veiligheidsfunctionaris Hüseyin Celebi die in een rapport Demmink’s chantabele positie beschrijft nadat hij in 1995 in Turkije op kindermisbruik was betrapt, alsmede de data waarop Demmink in de jaren negentig Turkije bezocht.

– De Turkse gouverneur van Istanbul die een verslag van de inreisdata naar Turkije van Demmink maakte.

– De advocate Adèle van der Plas.

– De rechercheur Klaas Langendoen die uitgebreid onderzoek deed naar de handel en wandel van Demmink in Turkije en Nederland.

– De voltallige Amerikaanse Helsinki Commission, inclusief twee congresleden.

– Het Amerikaanse Rebecca Project for Human Rights.

– De Amerikaanse organisatie Shared Hope tegen kinderhandel en kindermisbruik.

– De op een zijspoor gezette officier van justitie Jan Koers, die de vermetele ijdelheid had om een onderzoek naar Demmink te starten.

Deze lijst is niet uitputtend, maar wel even genoeg zo. Werkelijk een monstrueus complot. Een wijd vertakt, goed georganiseerd netwerk in drie landen over twee continenten, uitsluitend bedoeld om Demmink onderuit te halen met valse beschuldigingen. Motief tot op heden onbekend.
Op zijn twitter-account introduceert Peter een nieuwe term: ‘De Complot-maffia’, maar blijkbaar beseft Peter nog niet dat hijzelf de capo di tutti capi is. Van de Demmink-maffia dan. Of eigenlijk is onderbaas of consigliere een betere term, want de hoogste man is natuurlijk Demmink zelf. Het is dat Peter geen advocaat is, dan had hij Harro Knijff direct mogen vervangen.

Bij deze doe ik een oproep aan iedereen die twijfelt aan de integriteit van ons ‘nationale geweten’, Peter R de Vries. Of juist niet twijfelt. Als onze grote misdaadverslaggever de volgende keer acte de presence mag geven in een radio of TV-programma over de schuldvraag van Demmink, stel hem dan één of meer van de onderstaande vragen. Of doe het gewoon via zijn twitter-account.

– Peter, je stelt dat er geen bewijzen tegen Demmink zijn. Vijf aangiftes van misbruikslachtoffers, plus ondersteunende verklaringen van overheidsfunctionarissen. Vind je dat niet genoeg..?

– Peter, als Demmink’s onschuld zo duidelijk is, waarom daagt hij de aangevers dan niet voor de rechter? Waarom wil hij het niet tot een rechtszaak laten komen, waarin hij zijn naam kan zuiveren en de door jou beweerde ‘lastercampagne’ kan bewijzen?

– Peter, gezien het feit dat jij voor veel mindere beschuldigingen meteen een zaak aanspant, wat zou jij doen als je Demmink zou zijn?

– Peter, waarom bezocht Demmink persoonlijk Huseyin Baybasin in de gevangenis te Alphen a/d Rijn in 2007?

– Peter, je stelt dat Demmink sinds 1986 niet in Turkije is geweest. Wat is je mening over het reisverslag van de gouverneur van Istanbul over Demmink’s reizen naar Turkije?

– Peter, hoe waarschijnlijk acht jij het dat Demmink in zijn functie van directeur-generaal Vreemdelingenzaken, niet in Turkije is geweest, het land waar de meeste van onze immigranten vandaan komen?

– Peter, hoe waarschijnlijk acht jij het dat Demmink in zijn functie van voorzitter van het zogenaamde ‘K4-comité’ (onder meer Europees immigratie- en asielbeleid) niet in Turkije is geweest, het land waar de meeste immigranten in Europa vandaan komen?

– Peter, je stelt dat het ’te zot voor woorden’ is dat Demmink de hand heeft gehad in het wegsluizen van de moordenaars van Marianne Vaatstra. Wat is je mening over de verklaring die Wim Dankbaar hierover onlangs publiceerde?

– Peter, waarom noem je Wim Dankbaar nooit als één van de leiders van jouw complot-mafia? Is hij van een ander soort dan Micha Kat of vind je dat Wim ook moet worden afgevoerd in een dwangbuis?

– Peter, is het juist dat Isabella haar verhaal persoonlijk aan jou heeft verteld, inclusief de bedreiging van Feik Mustafa: “Als jij niet stopt met praten, word jij ook vermoord!” ? Zo ja, wat is je mening hierover?

– Peter, klopt het dat Isabella jou een een foto heeft gegeven van Feik Mustafa, die je ondanks haar verzoek nooit hebt teruggegeven?

– Peter, je stelt, net als het OM, dat de vriend van Feik Mustafa, Ali Hassan, in Turkije is gearresteerd en middels DNA is uitgesloten als dader. Waarom wil je Isabella, Stephanie van Reemst en /of Jano Hassan niet vragen of dit de juiste Ali Hassan was, die zij kenden van het AZC als de vriend van Feik?

– Peter, ben je ook bekend met de verklaringen van het AZC personeel dat de gearresteerde man niet de juiste Ali Hassan was? Zo ja, wat is je mening over die verklaringen?

– Peter, weet jij waarom de andere vriend van Feik, Rida Hashimi, binnen 4 dagen na de moord gedetineerd zat in de Groningse jeugdgevangenis ‘Het Poortje’? En weet je ook waarom dit nooit bekend is gemaakt door Justitie? Denk je dat hoofdofficier Severein dit geweten moet hebben als bestuursvoorzitter van ‘Het Poortje’, op het moment dat hij iedereen nog voorhield dat asielzoekers niet verdacht werden?

– Peter, wat vind je ervan dat de aangifte van Stephanie tegen Feik Mustafa wegens verkrachting in dezelfde nacht als de moord op Marianne, is geseponeerd?

-Peter, kun jij, gezien je goede contacten met het OM Leeuwarden, verklaren waarom Feik werd overgeplaatst naar een ander AZC? En waarom dit geheim moest blijven?

– Peter, weet jij waarom Stephanie van Reemst haar smaadaangifte tegen Wim Dankbaar heeft ingetrokken? Hiermee hadden zij en het OM toch juist kunnen aantonen dat Wim een complete fantast is, die anderen nodeloze schade toebrengt? Wat is je mening over het intrekken van deze aangifte?

– Peter, weet jij waarom het OM Wim Dankbaar niet wil vervolgen voor de smaadaangifte van Jano Hassan? Dit is nu eens een man die ter verdediging de aanval kiest, in tegenstelling tot Demmink, maar het OM wil niet tot actie overgaan, terwijl die actie nu juist kan bewijzen dat Wim Dankbaar maar wat raak kletst en vals beschuldigd? Wat is je mening daarover, Peter? Dit zou tenslotte jouw stellingen die ik ontving ook moeten bewijzen:

PdV: “Voor het geval het je nog niet duidelijk is: Je theorie berust op drijfzand en je terroriseert mensen die volkomen onschuldig zijn. Je zit er echt helemaal naast. De waarheid zal echt nog aan het licht komen, geloof me, maar niet via jou. En dan zal ook blijken hoe gruwelijk jij er naast zat. Is er nou echt niemand in je leven die je voor dit soort uitglijers behoedt? Heeft je vrouw de moed opgegeven?

Laatst schreef je me dat je uit het feit dat ik je nog een – kort – antwoord mailde distilleerde dat ik nog ‘enig respect’ voor je voelde. Ook daar zat je er faliekant naast, Wim. Ik heb geen enkel respect voor je. Ik voel alleen maar weerzin en minachting voor de wijze waarop je als een malloot om je heen slaat en onschuldige mensen kapot maakt.”

Slotcommentaar van Wim: ‘De laatste twee zinnen van Peter zijn geheel wederzijds van mijn kant..’

* * *

Wil je het hele onderzoek van Wim Dankbaar rondom de dood van Marianne Vaatstra volgen, kijk dan deze YouTube:

x

77 gedachten over “Peter R. de Vries, ‘complotdenker’..?

 1. Ik heb meer dan 16 jaar voor justitie gewerkt, en als ik mijn gevoel en ervaring van al die jaren samenvat.
  Dan kan ik niet anders concluderen dat peter veel meer weet en dat hier duidelijk een vriendendienst is geleverd voor bewezen diensten.
  Anders had peter nooit een poot aan de grond gekregen via justitie.
  En niets maar dan ook niets word uitgezonden voordat accoord is bereikt met gezaghebbers en Medialand.
  Ik weet zeker dat binnen afzienbare tijd ook peter zijn rol in alle pedozaken naar buiten word gebracht.
  Peter mocht nooit beginnen aan het echte werk want daar zit nog de bekende deksel op, en die probeert hij nu wanhopig erop te houden!
  Zijn vriendendiensten aan jorris en zijn maatjes gaan hem duur kosten.

  1. @Raymond en Wim Dankbaar.

   Graag keiharde bewijzen voor al deze beweringen.Nergens een link naar officiele sites,die jullie beweringen ondersteunen/bewijzen.Zo lang dit niet is gebeurd,is alles pure laster!!!!

  2. @Guido.

   Waarom moet ik bewijs leveren?Jullie beschuldigen iemand van iets,wat nog nooit is bewezen.Het laatste onderzoek van Justitie heeft niets opgeleverd en Peter laat weten,dat hij ,als hij (Demmink) schuldig is,mmoet hangen.Maar er is geen enkel bewijs.Dus nu moeten JULLIE bewijzen,dat,wat jullie hier beweren,waar is.
   Als jij,guido,wordt beschuldigd,van iets,wat niet waar is ,wat doe jij dan?
   Ik vind dit allemaal grotesk.Het “onderzoek”van ene meneer Dankbaar naar de moord op Marianne Vaatstra.Peter heeft dit meermalen gedaan en als gevolg een grootschalig verwantschaps DNA onderzoek,wat inmiddels bijna is afgerond.
   Dit artikel is niet goed.Het is smaad,en daarop kunnen mensen een rechtspraak beginnen.

  3. ‘Het laatste onderzoek heeft niets opgeleverd’…. Tja, Kees, wat zegt dat? Wat mij wat zegt is de angst van rechercheurs en andere ambtenaren om vrijuit te spreken. Wat mij wat zegt is het rijtje FEITEN dat Wim Dankbaar keurig aanhaalt en waar je niet op reageert, anders dan met ontkenning..
   Dank niettemin voor je bijdrage Kees66 helemaal vanuit de VS.

  4. Kees, jij moet geen bewijs leveren.

   Wel moet justitie aantonen waarom de getuigen niet betrouwbaar ZOUDEN zijn.

   Ook zou het prdv sieren als hij de beweringen dat demmink wel in turkije zou zijn geweest op zijn minst zou PROBEREN te zonderzoeken.

   Btw, hoe zit het eigenlijk met die andere jongen, alberto stegeman? Die is toch helemaal into pedofielen aanpaken?

  5. @Kees.

   Ik hoef niets te bewijzen want alle bewijzen worden toch van tafel geveegd zie alle aangiftes tegen demmink.
   Ontkennen heeft geen zin en zo als ik al zij ik heb 16 jaar bij justitie gewerkt, en ik kan uit eigen ervaring zeggen, dat 80 procent van het justitiepersoneel corrupt is.
   ik heb vele malen als klokkenluider tegen directeuren opgetreden maar ik moest het veld ruimen omdat ik niet meeging met het systeem.
   En ik won dan wel een paar slagen, maar niet de gehele slag.
   Nee ik wil geen kwaad spreken over justitie maar ik kan alleen maar vertellen wat ik heb gezien en meegemaakt, en daar lusten de honden geen brood van.
   kees je bent een goedgelovig mens die waarschijnlijk nog gelooft dat de aarde rond is maar ook dat is niet erg het is immers jouw waarheid en die telt ook!
   Geloof mij kees er bestaan echt wel pedofielen en demmink is daar een van.
   En wel een hele grote…..

 2. Iedere uitzending van de Vries is kassa. Entertainment mag men graag zien. Maar alles ook nog eens geloven? Zelfs kinderen hebben het verschil tussen fictie en waarschijnlijkheid wel door. Ik kijk niet meer naar die strekenmaker. Ik lees liever echte fictie en hoogst waarschijnlijk oprechte verhalen.

 3. @Graag keiharde bewijzen voor al deze beweringen.Nergens een link naar officiele sites,die jullie beweringen ondersteunen/bewijzen.Zo lang dit niet is gebeurd,is alles pure laster!!!!

  Kees66,

  Ken je het principe van rechtskrachtomdraaiing?

  Dat principe gaat als volgt:
  – stap even uit het onderwerp
  – en kijk wat je NORMAAL vindt.
  Dan laat je je hart spreken. En daar ligt de werkelijke rechtskracht.

  Kijken wat je normaal vindt, gaat niet over het onderwerp, maar over de context waarbinnen het onderwerp enig moment is kunnen ontstaan.

  Kijken wat je NORMAAL vindt, vanuit je hart dus. Dus niet vanuit de behoefte om iets of iemand te beschermen, of vanuit de behoefte om jezelf te beschermen van het krijgen van kromme tenen als er iets gebeurt waar je niet op berekend was. Nee, echt, vanuit je donder kijken wat je oprecht NORMAAL vindt.

  En begin dan even met de manier waarop Joris Demmink aan zijn functie is gekomen. We leven met 6 tot 7 miljard mensen op aarde. Maar… echt… Joris Demmink was de enige die in aanmerking voor die functie kwam, niemand anders kon het tenslotte, alleen Joris Demmink. Dus, ook al liepen er aanklachten tegen hem… geen probleem, we rammen die benoeming er gewoon doorheen, en de maatschappij mag hier niet over mee praten. Mondje dicht. Is nog officieel uitgesproken ook: ‘Mondje dicht’. Vind je dat normaal?

  Vind je dat een normale context voor een SG van Justitie?

  Dit is er nog maar 1tje, van de hele context.
  Ga de hele context eerst eens voor jezelf na.
  Wat je normaal vindt. Echt, vanuit je donder.

  En kijk daarna dan nog eens of het normaal is dat 1 man bescherming moet krijgen van jou, en vele vele vele vele kinderen niet. Neem je het hier ook zo op voor al deze kinderen?

  Juist in zijn positie had Joris al 1000 keer kunnen laten zien hoe hij juist al dit misbruik volledig tegen gaat. Er komt nog geen mm geluid uit.

  Het zo klein maken als zou het gaan over het feit dat we nog VOOR de aanklacht, die nu uit de maatschappij komt, bewijzen moeten leveren, is het omdraaien van de feiten en het omdraaien van de rechtsgang.

  De maatschappij eist een onderzoek. De politiek zwijgt het dood. Dat betekent niet dat de maatschappij maar moet bewijzen dat Joris schuldig is. Dat is het verleggen van de aandacht, en verleggen van het werk; precies zoals de regering dat wil: die rekent helemaal op de mensen in de maatschappij die er niet van houden als er hommeles komt. De regering rekent er op dat mensen zoals jij, de rest het zwijgen op legt.

  De maatschappij eist een onderzoek. De politiek zwijgt het dood. De mainstream media zwijgen het dood… en jij komt met… ‘Ssssssttttt’…..

  Joris zal vast wel een vermoeden hebben, waarom mensen hem ten onrechte allerlei aanklachten aansmeren. Dat moet hij toch met 1 vinger weten te doorprikken dan. De onrust in de maatschappij, is niet iets waar hij of de regering iets mee wil. De maatschappij heeft ten slotte geen enkel recht, als ze ergens nattigheid begint te voelen. Er moet vooral niet op gereageerd worden op die maatschappij. Die maatschappij negeren dus. Ssssst… stil allemaal, want we willen rustig door kunnen gaan met ons werk.

  1. Ik zie het al… Gevangen in de dualiteit van welles/nietes… 🙄 Wat is er verkeerd aan om ZELF op onderzoek te gaan Astrid.. JIJ WILT toch bewijs en links enz. Kopieer een regel van wat Wim Dankbaar beweert hierboven, plak hem in Google en lees zelf..
   Het gaat hier om een verschrikkelijk fenomeen, waarvoor mensen niet zomaar dingen onder elkaar gaan zetten.. Het is niet eens het topje van de ijsberg dat je hier leest. Dat wil ik je wel verklappen.. Doe dus je stoelriemen maar vast, want de rotzooi ligt vlak onder de oppervlakte. (En dan hebben we het eerder over een steenpuist dan over een meeëter!)
   En natuurlijk heb jij recht op je eigen waarheid, althans, waarvan je denkt dat het je waarheid is. En bedenk, het is ook pas laster als er ‘laster’ op staat…!

  2. Marcel, dank je, dat is onvoorwaardelijke compassie, zo helpen we elkaar en komen, wie weet, steeds dichter bij de (?) waarheid 😉

  3. Je hebt nu eenmaal een goed Alibi of niet, dan ben je met de laatste ‘altijd’ de klos!!!

   Signed Paul R. de Vries 😉

  4. Ik lees dit nu voor het eerst en ben het met je eens Imke. Volgens mij wordt er inderdaad verkeerd geïnterpreteerd.

  5. Als Astrid gewoon had begonnen met @ kees66 , het gequote deel duidelijk als quote had aangegeven en bovendien de reactie onder de desbetreffende reactie had geplaatst…………dan zou de posibiliteit excisteren dat een dergelijke verwarring niet had plaatsgevonden .

  6. Dirk ? nou ja nevermind 😉 JAAAAAAAA Marcel , maar jij kan WEL goed lezen !!!

  7. Het bizarre aan Astrid vind ik telkens, dat ze een of andere bal opgooit, en vervolgens zich uit de voeten lijkt te maken..! Astrid, wellicht is het sportief en goed voor je eigen ontwikkeling (ahum) om gewoon de discussie aan te gaan, op de reacties op jouw opgooitjes..
   Imke, zijn het de mannen die het ‘vrouwelijke’ verhaal van Astrid over het hoofd zien..?

  8. Wat Dirk 😉 betreft is alles kristalhelder. Ik reageerde op de volgende suggestie van Guido onder 3.1 “Wat is er verkeerd aan om ZELF op onderzoek te gaan Astrid..”. Ik dacht toen “Stel Astrid is van plan om de suggestie van Guido te volgen en zelf op onderzoek uit te gaan, dan is het toch aardig om haar een beetje op weg te helpen?” En ben toen een beetje gaan googlen in dit voor mij niet erg bekend terrein. Dat komt ws omdat “complottheorieen”, waar hier veel mensen van lopen te smullen, mij echt 0,0 % interesseren. Aandacht daarvoor houdt mij imo alleen maar als Slaaf gevangen in de Matrix. Ik weet alles om me heen een grote ILLUSIE is en dat er krachten bezig zijn om de mensheid als Slaaf gevangen te houden in dat systeem. De beerput is nog lang niet helemaal open, dit is nog maar het begin. Ik wil me echter niet meer met die Oude Wereld bezighouden, die houdt me alleen maar af van mijn TAAK hier op AARDE. Zonder mijn opinie stort die Matrix ook wel in! Alles zal in deze Tijd worden uitgezuiverd!
   Ik ga de woorden van Guido hier niet interpreteren, zo aanmatigend wil ik niet zijn, maar ik voel wel aan wat hij bedoelt met de woorden “En dan hebben we het nog maar over een steenpuist etc….” Het linkje van mij was dan ook een beetje cynisch bedoeld, maar ik heb er geen enkele moeite mee als mensen daar iets anders in willen lezen.

  9. Nog even, om weer misinterpretatie te voorkomen,…. ik STA wel midden in de Wereld, maar ben niet meer VAN deze Wereld. Ik trek VOLKOMEN mijn eigen transparante plan en wil dat ook alleen maar doen met mensen die volkomen TRANSPARANT zijn. Waar ik 100% VERTROUWEN in heb dat ze in zichzelf hebben geintegreerd wat de NIEUWE AARDE betekent en hoe daar INHOUD aan kan worden gegeven… dat bedoelde ik ook eerder met de 144.000 (het 100 aapjes effect)

  10. En om in jezelf te hebben geintegreerd wat de Nieuw Aarde inhoudt is het mijns inziens wel belangrijk dat iedereen, zowel man als vrouw, zich weer laat leiden door het vrouwelijke principe,de Moeder aller Moeders, de Sofia, de Goddelijke Wijsheid!

  11. @ Dick

   Je alibi is NIET! sluitend genoeg, je bent een mede verdachte in de 143.999 zaak je zelf schoon te willen houden… Rede voor een sluitende bewijs voering is dat je er wel degelijk bij betrokken bent op deze plaats van delict. Enerverend gedrag van het ontkennen van de plek van het zijn speelt aanzet naar Juridsche pleidooien van eenzijdige ontkenning op alle gebieden. Durven toe te geven is altijd een optie voor straf vermindering en een schoon alibi. Het is altijd een daad als je een mis dienaar bent misdaad (crypto).

   Geef nou maar TOE! dat je ‘HET’ gedaan hebt….

  12. Ik wil graag nog iets over de MATRIX ZEGGEN…… ik heb me een jaar lang keihard ingezet om op een landgoed bij ons dorp een paar honderd prachtige, oude, gezonde beuken in een mooie beukenlaan te redden van de ondergang. De inzet voor het behoud van die beuken was voor mij cruciaal op mijn Pad en voor mijn verdere leven. Ik ben steeds tijdens dat proces heel erg transparant geweest naar de mensen die mij steunden, maar ook naar de mensen die de beslissingen moesten nemen ( daar waar de Macht zit). Ik heb toen mogen ervaren wat het betekent op te Strijden tegen een bestaand systeem….. ( de Matrix). De Vernietiging van die kerngezonde Beuken moest plaatsvinden (daar was niets maar dan ook niets tegen opgewassen) omdat de Matrix in feite een poging doet om kost wat het kost te voorkomen dat de Nieuwe Aarde gestalte kan krijgen. Vernietiging van de beuken ( die symbool staan voor alles dat leeft) is in feite een stukje Vernietiging van Gods Schepping en dus een poging om tegen te houden dat wat niet meer tegen te houden is, namelijk het nieuwe begin!

   Nu heb ik 100% in mijzelf geintegreerd dat mijn Weg er uit bestaat om alleen nog maar energie te steken in de totstandkoming van die Nieuwe Aarde. Ik voel me revolutionair, maar ga niet (meer) Strijden tegen een bestaand systeem, maar me 100 inzetten voor het nieuwe.. In mijn visie verdrijft het Licht vanzelf het Duister! Dat is een 100% wetmatigheid van de natuurlijke tijdcycli van hemel en aarde!

  13. @ Dick
   mooi gezegd en ik denk dat je helemaal gelijk hebt in je steven! aan negativiteit geen aandacht meer geven ,eens temeer aan positieve ontwikkelingen.

  14. Paul 3.18. over alibi’s gesproken…… waar heb jij 3.18 de hele middag verstopt???? Ben ik nu de enige die jouw reactie de gehele middag hier op wtk niet heb gezien? Zo ja, dan maakt dat mij neem ik aan nog meer VERDACHT! 😉

   Maar vooruit, ik neem bij deze de SCHULD van alle ellende van deze WERELD op mijn schouders 🙂 HOE VOELT DAT????

  15. Paul, nog even een “complottheorie” van mijn kant. Ik heb al enkele maanden geleden aan gekondigd dat ik geen deel meer wil uitmaken van de matrix. Ik heb op de dag dat ik mijn stembiljet voor de verkiezingen ontving deze verscheurd onder het motto van “Wie voor zichzelf KIEST, STEMT niet!!!!” . Vervolgens heb ik 3 maanden geen journaal of welk politiek programma ook bekeken….

   En wat is vanavond de kop in het NRC?
   “ONRUST OVER STIJGING VAN ZORGPREMIES VOOR INKOMENS ROND 60.000 EURO”

   Dit betekent voor mij, die nooit ZIEK is en nooi een PILLETJE slikt, zelfs geen aspirientje in huis heeft, een stijging van premies van HONDERDEN EURI per MAAND. Het is vast een COMPLOT tegen mij!!!!!

   En weet je wie ik ervan VERDENK, die samen met Rutte en Samson een COMPLOT tegen mij SMEDEN????

   JOHAN OLDENKAMP

   Hij heeft geen INKOMEN en ik heb begrepen dat de PREMIESTELLING helemaal inkomenafhankelijk wordt…… dus, wie PROFITEERT hie hte meeste van!!!! Juist, Johan Oldenkamp en veel mensne die zijn partij hebben ONDERSTEUND!

   Ach, beste SOPN-ers, ik GUN jullie dit van HARTE, maar VIND het niet FIJN dat jullei VOORMAN semen met die Rutte en Samson ene COMPLOT tegen mij heb gesmeed

   Nooit ZIEK, altijd hard werken en ’s morgens om 7 uur mijn bedje uit.. en hopene belasting betalen… en wat gebeurt er?

   KEIHARDE AFREKENING!

   Ik bel morgen maar even Brammetje Moskowicz met et verzoek om mij bij te staan om dit VRESELIJKE COMPLOT te ontmaskeren!

  16. Ohhhh shit, Brammetje is levenslang geschorst, ook dat nog, ook al weer een complot….. weet je wat, ik zal bij mijn vriendjes van de grootste familiezender van Nederland er voor PLEITEN dat Brammetje en Peter R samen een tv programma gaan presenteren onder de kop ” De Matrix geknipt en geschoren” , op zoek naar allerlei mogelijke “complotten, waarbij de ontmaskering van het zorgverzekeringspremie compolt wat mij betreft de hoogste prioriteit verdient!

  17. Hier komt een staaltje van synchroniciteit. Ik kreeg net een nieuwbrief van Follow Your Heart en het allereerste dat ik zag is de tekst…… JIJ BENT GOD! En ik Voel in mijn Hart…. dit is het enige waar ik ZEKER van BEN dat het geen COMPLOT is….. dit is de WAARHEID!

   http://reintgaastraprod.m3.mailplus.nl/genericservice/code/servlet/React?encId=Qm2A2zmSsenNXIB&actId=131290&command=openhtml

   Niet omdat de mensen van Follow Your Heart dit zeggen…. maar omdat ik WEET vanuit mijn HART dat het zo IS

   IK BEN, die ik BEN!

  18. Over het gevoel hebben God te zijn….. Het is vandaag de 13de en laatste dag van de Tzolkin gold die in het teken stond van Geel Zaad ( Groei) en die vandaag zijn voltooing vond in Gele Krijger (Innerlijke Leiding). Het ervaren van de Innerlijke Leiding (God) is ook mijn magische partner. Ik heb deze ook nog nooit zo sterk ervaren als vandaag.

   http://www.1320em.nl/webpaginas_dagenergien/kin_156.htm

   Hans Laurentius schreef hierover de volgende Waarheid als een Koe:

   We willen controle, d.w.z. macht uitoefenen
   op de werkelijkheid, maar zien niet
   dat de kramp van controle zélf de oorzaak is
   van het lijden waartegen wij ons willen wapenen.

  19. En vooruit……. op reactie 3.26 aangekomen hoop ik dat ik het cirkeltje rond mag maken en even aan mag halen wat Astrid schreef onder 3 en wat ik volledig onderschrijf:

   Ken je het principe van rechtskrachtomdraaiing?

   Dat principe gaat als volgt:
   – stap even uit het onderwerp
   – en kijk wat je NORMAAL vindt.
   Dan laat je je hart spreken. En daar ligt de werkelijke rechtskracht.

   Folow You Heart…… daar draait het imo inderdaad om. Wie interpreert nu wie verkeerd?. Durft er nog iemand te beweren dat Guido, Marcel, Paul, Cozmic en ik niet onderschrijven dat je je eigen Hart moet volgen?

   Laat in Gods Naam alleen ieder in zijn/haar eigen tempo zijn/haar Waarheid in het eigen Hart mogen vinden!

  20. @Dick.
   Volgens mij heb jij het even niet allemaal op een rijtje.
   Waar ik het wel mee eens ben ,is oldenkamp.Inderdaad geen inkomen en hij betaald ook geen huur,maar vraagt op zijn website wel een bijdrage van zijn aanhangers.,

  21. @ Dick

   Je Alibi klopt nu, je aansluiting die je hebt met een gele krijger valt geheel op zijn plaats, wij weten al meer dan dat zelf al kon verpakken. Naast melk ben ik ook wel een liefhebber van gele vla en kan genieten hoe hartstochtelijk jij je zelf bloot geeft. Van uit het hart zijn is meer een oplaadbaar middelpunt voor mij zelf dan het belangrijkste waar ik vanuit kan functioneren. Niet dat we dan gelijk ook Harteloos moeten zijn maar het gaat er meer om dat je dat van uit je hele wezen kan doen, lichaam, geest, ziel & EGO te samen met je gehele Aura. Anders bereik je nooit mensen met je uitstraling dan enkel het hart dat bonkend te keer gaat voor stress. Ieder mens functioneert vanuit een ander punt beste slang en zo heeft zijn ‘blauwdruk’ profiel de juiste ‘Tone’ naar de ander toe. Er is meer tussen hemel en aarde dan God alleen.

   Signed Yellow Warrior 😉

  22. Kees 3.27, waar komt deze reactie opeens weer vandaan. Gisteravond stond ie hier nog niet. Volgens mij is Guido aan het toveren of is dit ook de Hand Gods 😉

   http://www.youtube.com/watch?v=XLKJ6QXFLUA

   Kees, bedankt voor het compliment. Ofschoon jij en jouw nicht al heel lang in de USA wonen ken je misschien de uitdrukking nog “Daar gaan 13 van uit een dozijn!” Kees, ik ben blij dat mensen nooit van mij gezegd hebben “” Daar gaan 13 van uit een dozijn””, dus ik beschouw het maar als een groot compliment als je vindt dat ik ze niet op een rijtje heb.

   Gelukkig dat er nog zulke mensen bestaan als jij, Kees, die nog nooit iets van zichzelf hebben laten zien hier, maar slechts er genoegen in scheppen om kritiek te leveren op anderen. Zelf een veilig leventje leiden in ene middenstandsbuurt in de VS, van die echte amerikaanse ” fatsoensrakkers”, waarschijnlijk zelfs zondags op het voorste bankje in de kerk, overdag hondje uitlaten in de buurt en gluren bij de buren, biertje en donuts kopen bij de Wall Mart, ’s middags kijken naar Dr Phil en ’s avonds naar Jerry Sprenger even kritiek spuien op wtk, snel wipje maken met de vrouw (als je nog mag) en dan pitten. Ga lekker door met je leventje, Kees, je bent goed bezig.

  23. En Kees, hopenlijk heeft Johan Oldenkamp meer gevoel voor humor dan jij, want anders krijg ik straks ook nog een proces aan mijn broek!

   En daar zit ik niet op te wachten, want ik moet ook al op zoek naar een andere advocaat. Bram is namelijk geschorst.

   http://www.youtube.com/watch?v=oooP_Xjz_eQ

  24. Dick, zoals sommige anderen, gaan Kees’ reacties eerst door de molen.. Dat kan vertraging in de plaatsing tot gevolg hebben; ligt dus -in dit geval- niet aan Kees, en eigenlijk -in het algemeen- dus ook niet aan mij.. 🙄 Dus idd Dick, Kees is goed bezig.. hahaha..

  25. @Dick.

   Wat zit je nu te klagen,man.Je zegt,dat je 60.000 euri verdiend.Het zij je gegunt.Heb ik absoluut geen moeite mee.Dat is een bedrag,wat niemand op deze site verdient.Een mooie vac.uitkering,misscvhien een 13e maand,reiskostenvergoeding etc.Dus ja,ik vind het niet meer dan terecht,dat hogere inkomens wat meer betalen.En anders doe je toch net als die oldenkamp.Word een vrije mens en betaal niks meer.

  26. Imke heeft gelijk en Astrid ook. Ik denk dat Astrid veel te slim is om hierop te reageren…de mannen wilden meteen weer gaan happen en hebben dus niet goed gelezen.
   …ennuh Guido…doe niet zo hypocriet 😉

  27. @ monika
   Wat ben jij nou aan het doen? maak je er een spelletje generaliseren van de vrouwen versus de mannen ? Noumoe ( om maar eens met guust te spreken)

 4. het is 1 grote hele misselijke corrupte bende daar in Den Haag !!!!!!!
  hier is het bewijs………….!!! Van een minister zélf..

  Ik heb uit betrouwbare bron informatie gekregen enige tijd geleden dat Demmink je laat vermoorden als je te dichtbij zijn praktijken komt en hem veroordeeld kan krijgen, ik gaf er verder geen aandacht aan. Nu is er dit artikel wat ik net tegen kom, dat het bevestigd via een oud minister dat mijn bron gelijk had. Vele getuigen om Demmink heen en tegenstanders zijn dan ook vermoord of op mysterieuze wijze gestorven.

  https://www.demminkdoofpot.nl/downloads/files/productie-36-09-08-07-hilbrand-nawijn-interview.pdf

 5. @Dick
  Met het systeem van zorgpremies in NL ben ik niet bekend. Het Belgische systeem is wél op solidariteit geschoeid. Op elk bruto inkomen wordt een percentage RSZ (Rijks Sociale Zekerheid) ingehouden, is rechtstreeks aan het inkomen gekoppeld en onderverdeeld in bijdragen voor pensioen, ziekteverzekering, werkloosheid, vakantiegeld enz… De belasting wordt pas na deze inhouding berekend. Ik vind dit een rechtvaardig systeem. Solidariteit is liefde. Daarom wellicht dat er in België steeds meer stemmen opgaan om dit systeem te hervormen. Egoïsme vs solidariteit. Deze discussie woedt op dit ogenblik erg hevig, aangevoerd door de rechtse politieke partijen die in feite als spreekbuis voor de bedrijfswereld fungeren, want ook de bedrijven betalen RSZ op de loonmassa.
  Wat de matrix betreft, je besluit dat je er niet (meer) in wilt meegaan, maakt van jou al een soevereine mens. Je hoeft slechts te beslissen om eruit te stappen en je bént eruit.
  Het vrije denken van de mens is de grootste bedreiging voor de matrix.
  DUS, mensen : maak je denken vrij en zie je wereld magnifiek, groots en gehuld in het prachtigste licht- en kleurenspectrum.
  Laat dit de nieuwste epidemie worden waartegen geen vaccin mogelijk is.

  1. Vrouwen zijn niet zo van de lange adem?
   Vrouwen staan niet hun mannetje?
   Vrouwen laten zich sneller ondersneeuwen?
   gebrek aan testosteron ?
   Ach ik doe maar een paar gooien , zal er ongetwijfeld op afgerekend worden, hetgeen de vrouw in mij dan weer tegenstaat. Zoiets van ,die kerel in mij wil maar niet naar reden luisteren.
   Of kan het toch zijn dat je niet goed hebt geobserveerd? kan me nog wel een paar vrouwelijke discussieronden herinneren hoor. 🙂

  2. @Selene
   Wij vrouwen, weten wel beter. 🙂
   Bovendien zijn wij geen haantjes. 😉

 6. als misbruikte in mijn kindertijd kan ik zeggen dat het ergste wat je kan overkomen, dat het ontkent wordt door je omgeving, omdat mensen maar niet kunnen geloven dat juist die persoon dit zou hebben kunnen doen!Je ziet op dit moment wat er zich in Engeland afspeelt, de zaak Jimmy Saville,hij was zo bekend en geliefd voor zijn liefdadigheidswerk en giften dat hij niet kon worden aangepakt,want wie zou de slachtoffers geloven( alhoewel in Saville`s geval iedereen geloof ik wist van de hoed en de rand, nog erger dus)Pedo`s zijn net als Prostitutie zo oud als de mensheid, zinloos dus om dat te ontkennen, het is iets van alle rangen en standen, het is een zeer schadelijk gebeuren voor de betrokken kinderen,ik ben blij met alle openheid nu, want kinderen moeten worden beschermd tegen dit kwaad.

  1. de waarheid spreken kan heel gevaarlijk zijn, de middeleeuwen zijn niet voorbij, de lynch mob staat klaar met knuppels en teer fakkels en witte punt mutsen over hun Anonieme burgernet nsb koppen getrokken;

   http://rechtiskrom.wordpress.com/2012/11/25/ik-moet-deze-strijd-staken/#more-2735

   van je kinderen moet je het maar hebben, zukke kinderen hoef ik niet, gelukkig heb ik geen kinderen, blij toe, je laten gijzelen door je eigen kroost komt volgens mij veel te vaak voor tegenwoordig, de staat vindt op voorhand dat je kinderen van hun zijn, vandaar de op voorhand zeer scheve verhoudingen ;

   Reactie moeder Marianne Vaatstra. 20-11-2012
   http://www.youtube.com/watch?v=mXeedfGVtHs

  2. Het volk van Thor Wodan en Freya dat zijn toch eigenlijk maar ‘emotionele achterlijke boeren’ (quote), die moet je niet met de waarheid opzadelen, dan worden ze collectief Razend, die moet je naaien waar ze bij staan en tegen elkaar opzetten, werkt altijd, en verder alles onder het tapijt zoals ten tijden van de Romeinse bezetting, ras gebruiken als afschermdekmantel, werkt altijd, met een kurkentrekker twist, Jesuit Stilo;

   Wim Dankbaar onderzoekt de zaak vaatstra
   http://www.youtube.com/watch?v=a0hXpAhDKnw#!

   Een jaar of 4 geleden kwam er in de regionale Noordelijke kranten het bericht dat Friesland Onafhankelijk wilde worden van Corrupt Europa, Secession Afscheiding net als Texas nu in 2012, je grondwettelijke recht als Stam, sindsdien Niets meer over gehoord, ook met succes onder het tapijt? Je moet ze tegen elkaar opzetten, werkt altijd..

   Een tijdje terug kwam ik op straat een bijzondere ongeschoolde pure straat helderziende tegen, een verloren kermis zoon, een buitenbeentje, wat ik dacht of zag dat zag Hij direct, hij wist dat ik laag keek tegen het slappe weekdieren tuig onder de rivieren, ben allergisch voor ze vaak, hij vertelde mij zonder dat ik er iets over zei het volgende, een dorpje, Helle Mond (Helle Maan), en nog een ander dorpje, qua ras totaal anders dan de omgeving, die flikkerde Unaniem met het hele dorp de Duitse bezetting er uit 40-45… De bewoners zijn zo donker qua haar en ogen, en ze zijn anders, dus ik moest niet alles over 1 kam scheren, dat was duidelijk, en ook onder de Friezen zitten veel nsb’ers en nog steeds…

   http://en.wikipedia.org/wiki/Secession

  3. @ hyper
   Wat je zegt het is me allemaal een beetje te doorzichtig geworden . Doofpotten breken op den duur door de hoeveelheid inhoud die het daglicht niet mag zien . De waarheid is voor veel mensen te hard om te kunnen verdragen, en zo niet word het wel onder bedreiging de kop ingedrukt.
   Het hele verhaaltje van de mediageile peter r de vries riekt naar dikke stierendrek. Bij de weg, sinds wanneer mag een verslaggever de uitkomsten van een door het OM verzorgt onderzoek wereldkundig maken?
   Een rustige boer uit de omgeving die last heeft van vergeetachtigheid en dingen doet die hij later niet meer weet? Ik ben een echte jongen zei de houten piniokkio onder het groeien van een misdaadverslaggeverneus! Orwell wringt verkneukelend zijn handen , en denkt bij zichzelf, ik had het veel robuuster moeten aanpakken en geen angst hebben , de mensen hechten geloof aan veel, grotere onwaarschijnlijkheden dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik had mijn boek veel verder kunnen uitvergroten en het alsnog goed kunnen verkopen.
   Ja ja de leugen is de waarheid en de meeste van het friesche stamboekvee lopen er achteraan! Kuddedieren als ze zijn en niet in staat zelf na te denken , ze lopen de leugen herkauwend de ‘rust ‘weer tegemoet, tot ook hen een lot treft dat schrijnend krom is waar het recht had moeten zegevieren!
   We zijn nog ver van een bewustzijns vergrooting zoals gepropageerd door vele channelaars, en wat hebben we die toch hard nodig!!!

  4. Irak en Afghanistan, die ene zou een dader kunnen zijn?, blanker dan blank, en deze landen zijn onder controle van de War Oorlog Cabal van Satan UN Shadow Government Hidden Hand Hillary, ik heb het gevoel, nog voordat ik de volgende aflevering helemaal ga afkijken, dat de geesten ook corrupt zijn als de belangen te groot zijn, in de geesten wereld hebben ze zeker ook tapijt, ik ben benieuwd, ga zo kijken, of zoals die medewerksters van het Asiel Centrum zei, ‘ik ga m’n carrière niet vergooien, kom op zeg, mijn man is boven de 50, ik ga niet in een caravan wonen zonder uitkering zoals die andere klokkenluiders’, en dat heeft het dan over achterlijke emotionele simpele boeren, tenminste zo wordt er in Holland tegen aan gekeken vertelde ze eerlijk, het verschil tussen de beneden de rivieren bezettingscultuur van Hol Land en z’n Romeinen en Spanjaarden en Franken en het Vrije Coast to Coast Volk van Freya?! Maar goed ze was eerlijk en helder aan de telefoon, petje af voor deze Asiel Centrum Medewerkster, die vertelt over de voor mij zeer herkenbare onder het tapijt bedrijfscultuur in verNederland, we zijn een verschrikkelijk stelletje A Holes, de meesten van ons zijn corrupt tot op het bot, ik snap het wel, vechten tegen de bierkaai van 666 Heineken;

   Het Zesde Zintuig – Plaats delict Marianne Vaatstra Part 1
   http://www.youtube.com/watch?v=dw9bdJefCg0

  5. wat ik al zei, de directe ‘simpele’ lagere orde uitvoerende predator daders zijn energetisch goed te peilen en te plaatsen maar de zeer duistere hogere hiërarchische context daar omheen wordt kennelijk satanisch spiritueel geestelijk beschermd afgeschermd, dat wordt dusz ook succesvol voor helderzienden afgedekt, zo gaan die dingen kennelijk (rond minuutje 3:33), een goed verstaander heeft een half woord nodig, een hysterische minderbegaafde lagere emo gestuurde televaag powned shownieuws kwalbert fluoride alcohol neanderthaler lynch mob ook helaas… de koning blijft door de Don Paus spiri magische bescherming altijd ‘netjes’ uit beeld…

   Het Zesde Zintuig – Plaats delict Marianne Vaatstra Part 3
   http://www.youtube.com/watch?v=gD-7SmSlmuk

  6. @ Marcel 13.3 De magisch realist Hubert Lampo, geinspireerd door Carl Gustav Jung, was mijn nederlandstalige lievelingsschrijver waar ik bijna 40 jaar geleden op het atheneum mijn scriptie over schreef en….. George Orwell was mijn engelstalige lievelingsschrijverwaar ik een werkstuk over maakte. En voor geschiedenis was dat de Amerikaanse Burgeroorlog en The Declaration of Independence die binnenkort de prullenmand in zal gaan als de staten in Amerika stuk voor stuk weer voor onafhankelijkheid zullen kiezen, nu meer dan 50 miljoen Amerikanen onder de armoedegeras leven en de dollar binnenkort zal instorten.

   Zonder dat ik me er 40 jaar geleden echt bewust van was, kan het bijna niet anders dan dat ik toen al ergens innerlijk heb geweten wat ooit bewaarheid zou worden!

   Wat George Orwell beschreef is meer dan ooit actueel… Als ik nu denk aan de affaire Demmink en ook de rol van Peter R de Vries in dit geheel dan moet ik niet denken aan “1984”, maar aan Animal Farm.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Animal_Farm

   Eigenlijk is Animal Farm een belediging aan varkens, want die hebben volgens mij aardig wat meer spiritueel bewustzijn dan de elite met zijn helpers die de macht in deze wereld nu bepalen

   Weet je waar Peter R. de Vries me erg aan doet denken?

   Aan Squealer (Schreeuwer) , het varken dat door middel van propaganda alles wat Napoleon doet goedpraat!

  7. haah geweldig Dick en Mars, bedankt voor het ‘slaghoedje’, nu daardoor dusz tijd voor mij om in deze scherpe draadjes in de diepte staat van focus en dusz vernieuwd f5 vernauwd bewustzijn een stukkie te gaan kijken, kijken hoe het deze keer bij mij binnenkomt!! Ik kan een plaatje of stukkie film op tien verschillende manieren zien, afhankelijk van mijn geestelijke voorwas instelling;

   Animal Farm: George Orwell – Full Length Animated Movie (1954)
   http://www.youtube.com/watch?v=ClaNnaMgbF0

  8. Hyper 13.5 “de zeer duistere hogere hiërarchische context daar omheen wordt kennelijk satanisch spiritueel geestelijk beschermd afgeschermd” Degenen die daar in Nederland verantwoordelijk voor zijn noem ik in de context van Animal Farm “de Jachthonden”.

  9. @ dick
   Zoals ik al eerder zei toeval bestaat niet , en tijd evenmin . Zo werpen sommige dingen hun schaduw vele kanten uit, en zijn dus zowel in het ( voor ons) verleden ,heden als de toekomst al bekent. Zie het maar als die steen in de vijver de kringen drijven niet een kant uit maar alle kanten. ( en ik weet dat jij deze uitleg niet nodig hebt , maar meerdere mensen lezen dit )

  10. Gooi daarentegen een steen in een stromende rivier en hetzelfde effect zal zich anders manifesteren 😉

  11. Zodra de kringen de oever raken keren ze weer terug naar hun bron , slechts wanneer de steen in het exacte midden van de vijver is geworpen zullen alle kringen tegelijkertijd weer samenkomen en wederom uitspreiden als een echo van het verleden met het nulpunt als hoogtepunt , wedergeboorte uit de bron of oeverloos gezeik ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.