Advertentie

Dutroux en de ‘dode getuigen’…


Fred Panorama Demmink

x

We hebben het onderstaande artikel, over de verdwijning van zo’n 30 (!!) getuigen rondom de Dutroux-zaak, hier op de site geplaatst, toen we vernamen dat journalist Fred de Brouwer, één van de belangrijkste journalistieke onderzoekers in de zaak Demmink, om het leven is gekomen, gisteren 16 maart in Thailand, bij een uiterst verdacht ‘ongeluk’. Fred de Brouwer (58) was in 2003 auteur van de eerste artikelen over in de ‘GayKrant’ en weekblad ‘Panorama’ over de pedofiele praktijken van -destijds niet bij naam genoemde- Joris Demmink, voormalig secretaris-generaal (SG) van Justitie.

We citeren van de site ‘Waar in Holland’ het volgende intro:

‘Volgens betrouwbare bronnen werd journalist Fred de Brouwer die een aandeel had in het onthullen van de Demmink-affaire, vlak voor zijn dood achtervolgd door een persoon in een witte auto die in eerste instantie de Brouwer van zijn scooter reed en hem vervolgens overreed waardoor Fred de Brouwer uiteindelijk is overleden. Ooggetuigen hebben dit aan de vriendin van de Brouwer, Araya, verklaard.

De Brouwer raakte door de aanrijding zwaar gewond en werd met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Omdat het ziekenhuis niet over voldoende apparatuur beschikte, wilde men de Brouwer naar een privé-kliniek in Pattaya vervoeren, maar omdat zijn familieleden en vrienden niet in staat waren om de borgsom van 200.000 Bath (€ 4500.-) te betalen, ging het transport niet door, waarna de Brouwer alsnog is overleden op de afdeling eerste hulp van een staatsziekenhuis. (het artikel gaat verder, klik op de bovenstaande link, voor verdere info!)

Het is natuurlijk bizar, dat preciés op het moment dat we spreken over de moordpartijen rondom de Dutroux-zaak, eenzelfde bericht rondom de Demmink-zaak in de publiciteit komt..!! Wij beperken ons nu even – noodzakelijkerwijs-  tot dit artikel over de ‘intenties’ van de krachten achter de schermen van het Dutroux-verhaal, dat DUS veel en veel groter is, dan iedereen maar als ‘nieuws’ krijgt opgediend..

* * *

 

dutroux bewakers

x

Dutroux en de ‘dode getuigen’…

x
2014 WantToKnow.nl/.be
x

Een documentaire uit 2001, die NIET uitgezonden werd en waarschijnlijk uitgezonden mocht worden.. Waarom niet? Dat lijkt niet zo heel moeilijk in te schatten, wanneer we kijken naar het verhaal van de mensen van JDTV. Dit is in ieder geval de inleidende beeldtekst, die we graag even ‘stilzetten’…

aankondiging Dutroux

Voor de rest spreekt de documentaire voor zich en is deze Duits ondertiteld. In combinatie met de aan de oppervlakte dreigen-te-komen informatie, over het netwerk áchter Joris Demmink.. De beerput lijkt zich steeds verder te openen. Wat ons betreft kan dat niet vroeg genoeg gebeuren. Hier de hele video met de documentaire; natuurlijk met veel dank aan onze collega’s, de mensen achter JDTV..!

25 gedachten over “Dutroux en de ‘dode getuigen’…

 1. Iedere zichzelf respecterende journalist zou zijn stinkende best moeten doen om er achter te komen wat justitie probeert te verhullen maar waarschijnlijk word de dood van Brouwer en zijn rol in de Demink affaire niet eens vermeld.
  Wat is dit toch een vreslijk onderwerp. Je moet wel het werktuig zijn of onder invloed staan van vreselijke krachten om dit soort dingen te kunnen doen.

  1. @guido: hoe komt het eigenlijk dat er op wtk erg terughoudend over dit onderwerp geschreven wordt? Er zijn wel artikellen over demmink en de doofpot er om heen maar het grotere plaatje, de satanistische/pedofile cirkels die zich in de ‘elite’ van onze samenleving verstoppen, hoor je maar zeer zelden iets van op wtk. Ik kan me haast niet indenken dat er onderwerpen zijn waar jullie niet over durven te schrijven. Is dit onderwerp misschien te schokkend voor sommigge bezoekkers?

  2. Inderdaad een sterk artikel wat ik destijds ook gelzen/bekeken heb met een knoop in mijn maag van afschuw. Volgens mij hebben we toch meer van dit soort artikellen nodig, hoe verschrikkelijk dit onderwerp ook is. Als je bv kijkt naar de ontdekkingen die David Icke gedaan heeft over dit onderwerp dan vallen onze ‘polder illuminati’ die zich schuldig maken aan deze verschrikkingen een beetje in het niet. Dit word natuurlijk nooit (zelfs niet na de zaak savile) in de msm gebracht waardoor wereld wijd de schapen vrolijk blijven zwaaien en joellen naar de queens, lord’s, senators en entertainers in het establishment. Ik heb vorig jaar met kromme tenen flarden van de kroning op gevangen. Ik werd misselijk van hoe ‘het volk’ massaal stond te zwaaien naar elite. Ze zouden eens moeten weten wie die meesters van hun meesters zijn…

  3. Zodra je beseft dat die verschrikking een mogelijkheid is, zelfs als je er nog niet eens een (hooggeplaatst) persoon aan koppelt, is dat voor een normaal mens voldoende om gillend gek van te worden.

  4. @t.v. Je kan je laten infomeren of voeden met het geboden ‘nieuws’. Ik heb zo een vermoeden dat het bij WTK om het informeren gaat. Het is wat je zelf ermee doet, resonantie 🙂 groet Odette

  5. @odette: bedankt voor de link, ik ben echter al bekend met die site. Zelf heb ik via deze site: http://www.bibliotecapleyades.net/esp_tema.htm (en een hoop links) redelijk wat gelezen over dit onderwerp en het blijft me verbazen (of eigenlijk niet) dat wat er uit eindelijk achter zit steeds de zelfde krachten zijn. Het is echt niet zo dat ik uit ben op sensatie maar als vader van een jong dochtertje heeft dit onderwerp mijn boven gemiddelde interesse…

  6. Ja die bibliotecapleyades is een veelomvattende site. Je hebt gelijk als je in de fase van jonge vader zit je alles over kindermisbruik wil weten, logisch. En dan heb je ook b.v. oudenvandagen en geestelijk of lichamelijk gehandicapten die gehoord moeten worden over misbruik bijvoorbeeld. Het plaatje raakt je het meest hoe je zelf in een bepaalde positie verkeert. WTK is naar ik meen een site die dit laat zien maar ook legio andere reuze interessante zaken die vele mensen een andere kijk op het leven geven die de aandacht zeker verdienen.

  7. @odette:wtk heeft enkele jaren geleden bij mij idd als een mooie gateway gediend naar de wereld van de alternatieve media. Hierin ben ik een hele hoop interesante onderwerpen tegen gekomen maar die krachten waar ik het eerder over had komen er steeds als een rode draad in terug…

 2. Met vreselijke oude koeien uit de sloot trekken schieten wij niets op, onze hele samenleving bevind zich op het morele hellende vlak, wat een aantal jaren geleden ondenkbaar was, is nu dagelijkse kost, het kan niet goor genoeg zijn voor sommige onder ons, duidelijk de nadagen van ons menselijke moraal, veel jonge mensen begrijpen gewoon niet dat dit allemaal getolloreerd wordt door de besturende klasse, wat zij niet weten is dat het juist deze besturende klasse/overheid is die in handen is gevallen van deze perverse mensen.
  Het openbaar beleiden van Homo zijn en Lesbisch zijn, heeft niet geleid wat ze hebben gezegt een mooiere samenleving, het is een grote smeerboel geworden zonder morale grenzen, en van het één komt het ander, de perverse weg vraagt om overtreffende trappen voor hun lust, en ik ben niet bereid om daar aan mee te werken.

  1. Gaan we eindelijk tobben dansen in een lokaal wild water riviertje? ! Klinkt te dol…

  2. Jemig Jenne…Als je wilt dat jonge mensen begrijpen wat er speelt is dit filmpje bij uitstek een eye opener. Wat wil je nou eigenlijk? Krijg een beetje een borderline gevoel bij jou. Als iemand iets vervelends aankaart moet je van jou door de wei gaan huppelen en kusjes uitdelen, en als je een wereld vol liefde prefereert kom je weer met allerlei zwartgallige verhalen op de proppen.

  3. Imke, zeg het maar wat wil je graag horen, de waarheid of mijn waarhei, en ja die zijn soms heel verschillend, en dat komt ook om dat ik een ander mens ben dan jij, en ouder en inderdaad soms zie ik het heel somber in, maar dat komt ook om dat ik geen tranquilysers gebruik waar door ik niet constant in de wolken vertoef, ben je tevreden met deze explication!

  4. Trefwoorden Bilderberggroep, Illuminatie in Nederland, Ronde huis Nunspeet, Bekijk de hele reeks van Illuminatie in Nederland op youtube, en je komt erachter in wat voor smerigheid we leven, althans een groot stuk van de sluier opgelicht, laat je niet meerdoor media aanliegen, Onze marionettenregering enz, satanisten en rituele kinderverkrachtingen en moorden. Ons koningshuis is nergens vies van, en vriendje JD, heeft vriendjes bij het koningshuis, daarom is hij ongrijpbaar, getuigen worden net als bij Dutroux uit de weg geruimd, daarvoor waren het er 30 die geliquideerd zijn in die zaak, hoeveel nog voor Demmink, want ze zijn bang dat het hele monarchenzootje betrapt wordt op pedofilie en satanisme, hoop dat het recht in hun gezicht opblaast, helaas zijn er te veel koningshuisgezinden in dit inmiddels kutland!!!

 3. Het zoveelste schandaal wat weer in de doofpot wordt geperst. Helaas doen al die Pauws en Wittemannen hier aan mee en de Mathijs Nieuwkerken, maar ach, je kunt niets anders van hen verwachten toch??
  Je moet het commentaar eens lezen van PRdeVries, hoe hij Krol weghoont. Ook iemand zonder enkele moraal en zich inlaat met de donkere lieden in het dit land, maffiosapraktijken, vriendjes blijven van deze kliek. Hoe deze mensen zichzelf nog in de spiegel durven te kijken. Waar zijn alle normen en waarden gebleven in dit land? Van de politiek hoef je ook niets meer te verwachten, ik hoop dat ze woensdag worden afgerekend op hun inhoudsloze en leugenachtige praatjes. En ja….de economie trekt ook weer aan volgens CPB, hoera, weer banen en ja, wie niet werkt zal niet meer eten toch?? Wanneer worden de mensen in dit land nu eens echt wakker, komop sheeppeople, ja sorry ik ben gewoon boos en verdrietig en verlies ook wel eens de moed in deze chaotische wereld!

  1. Albertien, je bent niet de enigste die verdrietig is over zijn landje ook al zit ik ver weg gaat het mij aan mijn hart, dat verpauperen van Nederland, ach en dan hoop je weer op de verkiezingen, en dan gaat het weer gewoon door.

  1. En dit gaat tot aan 2008.
   En dan gaat de ellende nog verder en door.
   Link volgt.
   “Nederland” is corrupt tot op het bot.
   Ik hou ook liever van Fabeltjeskrantverhalen.
   Wie sust wie in slaap?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.