Advertentie

Pfizer wist van dramatische geboortedalingen door mRNA-prik..!!*

Pfizer wist ervan:

Dramatische geboortedalingen door mRNA-prik..!!

2023 © WantToKnow.nl/be | kla.tv/26514

x

Pfizer en de FDA, de Amerikaanse Food and Drug Administration, dus in het Nederlands de levensmiddelen en geneesmiddelen instantie van de VS, wist dat het ‘vaccin’, beter gezegd: de mRNA-prik, de vruchtbaarheid van vrouwen en mannen zou ‘ruïneren’. Dit rapporteerde dr. Naomi Wolf, mederedacteur van het boek ‘Pfizer Documents Analysis Reports’. Hierin werden bevindingen uit 300.000 documenten, de zogenaamde ‘Pfizer Files’, gepubliceerd. Het gaat bij deze ‘Pfizer Files’ vooral om de correspondentie tussen de FDA en Pfizer.

Uit de documenten blijkt dat de vruchtbaarheid van mannen zou gaan lijden onder het covid19-mRNA-middel. Fabrikanten zoals Pfizer wisten dat de lipide nanodeeltjes in het actieve bestanddeel van mRNA, in het mannelijke bloed en dus in de testikels terecht zouden kunnen komen en zo de kwaliteit en kwantiteit van het sperma zouden benadelen. Volgens gepubliceerde gegevens is er negen maanden na het begin van de vaccinatieronde een tweecijferige geboortedaling in procenten in West-Europa en in andere landen..!

 • In Zwitserland was er de scherpste daling in geboorten in 150 jaar!
 • In Duitsland daalde het geboortecijfer in 2022 met 5,5% ten opzichte van het gemiddelde voor 2019 tot 2021!
 • In Engeland en Wales was er een daling van 12% in juni 2022, waarna de overheid stopte met het publiceren van deze gegevens!!
 • Taiwan meldde een alarmerende daling. De gegevens zijn echter onvolledig!
 • In Australië daalde het geboortecijfer met 21% tussen oktober en november 2021 – en met maar liefst 63% tussen november en december 2021.

Pfizer beschreef talloze miskramen tijdens de testserie met 40.000 deelnemers. Bij de introductie van het vaccin werd hier echter geen melding van gemaakt. Eerdere aanwijzingen van een negatieve invloed op de vruchtbaarheid werden afgedaan als complottheorieën. In de eerste twaalf weken na de start van de vaccinatie klaagden moeders die borstvoeding gaven bij de fabrikant van het vaccin over gedeeltelijke verlamming of het uitblijven van moedermelk.

Symptomen bij de baby’s waren braken, koorts en huidontstekingen. Door de massale feedback moest Pfizer 2400 extra personeel aannemen. De Duitse gynaecoloog dr. Rebekka Leist waarschuwde al in november 2021 voor miskramen. Op ‘Elsa AUF1’ deed ze verslag van de waarnemingen die ze in haar praktijk had gedaan. Sinds het begin van de mRNA=prikken, merkte ze dat haar gevaccineerde patiënten bijna niet zwanger werden. Bovendien waren er steeds meer complicaties bij de vrouwen die er wel in slaagden zwanger te worden.

De Pfizer-Files documenteren dus zwart op wit dat Pfizer en Co. wisten van de onvruchtbaarheid en miskramen als gevolg van de toediening van de mRNA-injectie en de daarmee gepaard gaande teruggang van het geboortecijfer. En de berekening van Bill Gates, Rockefellers, Klaus Schwab enz. om de mensheid te decimeren is dus duidelijk aan het uitkomen en zal blijven uitkomen, tenzij we hen als verenigd volk eindelijk stoppen, controleren en machteloos maken!

 

Bronnen/Links:
Hier vindt je twee verdere uitzendingen over dit thema:
– Vaccinatiedoden zwijgen niet – De Pfizer catastrofe – kla.tv/25846

– Geboortendaling door coronavaccinatie? kla.tv/23652

Wat creeërt de

2 gedachten over “Pfizer wist van dramatische geboortedalingen door mRNA-prik..!!

 1. Heel veel mensen die ik spreek zeggen dat zij zich na de coronavaccinaties niet meer zo goed voelen als voordien.Op de vraag of zij zich nog ooit laten vaccineren voor bv een virus hoor ik steeds vaker NEE.Velen hoeven helaas geen keuze meer te maken omdat ze eerst gezond waren en na die coronavaccinaties ineen zakten en niet zelden overleden zijn.(De overheid wil dit niet weten en wijzen een onderzoek hierover gewoon van de hand). Verder krijg ik sterk de indruk dat de overheden sponsoren van Big Farma zijn vooral wanneer ik hoor dat ze vrouwen willen vaccineren voor of tijdens de zwangerschap als zwanger worden al gelukt is natuurlijk.Vervolgens worden baby,s eer ze 3 MAANDEN OUD ZIJN LEK GEPRIKT ZO ERG DAT ZE ZELF SCHRIJVEN DAT VACCINES GECOMBINEERD WORDEN OM MINDER SPUITEN TE HOEVEN GEVEN kijkt u en controleert u zelf maar.
  https://wij.nl/baby/vaccineren/vaccinatieschema-baby-en-kind/
  Hoeveel kan zo,n klein lichaampje aan denk ik dan? Vroeger kreeg men alleen de Bof,Mazelen en Rodehond prik meen ik en verder geen onzin ,nu staan ze mij veel te snel klaar met die spuiten zelfs al zijn er geen virussen of andere gevaren hoe vind u dat? Wat dan als ze weer zeggen dat er een virus komt of is? IS corona bewezen zoals dat behoort te gebeuren of hebben corrupte artsen en corrupte wetenschappers of zelfs wetenschappers die beter op de hoogte zijn van diergeneeskunde u dat wijs gemaakt? Waarom werd/wordt er getest met middelen die daar niet geschikt of bedoeld voor zijn? Nog steeds is niet duidelijk waar dat corona virus ontstaan is of hoe.
  Ikzelf heb me niet laten vaccineren voor corona en dat gaat ook nooit gebeuren en zelfs wanneer ze weer een virus zeggen te hebben zal ik me niet laten vaccineren ook al zeggen ze dat het verplicht is.Gezonde mensen hadden geen hartklachten en na die coronavaccinaties vallen/vielen velen vanwege hartklachten om zelfs prof sporters,hoe zou dat afgelopen zijn voor mensen zoals ikzelf die al hartklachten hadden? Tijdens heel die corona periode heb ik NERGENS LAST VAN GEHAD EN IK DENK VAAK WANNEER IK ME WEL HAD LATEN VACCINEREN DAT IK ER NU MISSCHIEN NIET MEER GEWEEST ZOU ZIJN.Komt er toch een echt gevaarlijk virus jammer dan ik ga liever dood door een virus dan onnodig door ingespoten gif in mijn lichaam.Dat is mijn mening .

 2. Hoi arnold2 ,ja , mijn mening en ik denk vele met ons is de zelfde mening als die van jou, liever dood door een virus, dan vermoord te worden door een giftige injectie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.