Advertentie

Amerikaanse onderzoeksjournalist vermoord..


Michael Hastings

X

Onderzoeksjournalist vermoord in de VS, officieel: auto-ongeluk.

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Hoe desperaat de krachten-achter-de-schermen zijn, en tot welke misdaden ze in staat zijn, blijkt uit veel zichtbare daden. Niet alleen de 9/11-aanslagen zijn een voorbeeld van de uiterst intelligente en verwoestende manier waarop zij hun spel spelen. Ook het vermoorden van mensen die té dicht komen bij de onthulling van een stuk van de sluier, waarachter zij zich kunnen verschuilen, is een typisch voorbeeld van hun ‘karakter’.. Maar de desperaatheid neemt steeds grotere vormen aan.

Zo werd vorige week (18 juni) bij een aanslag in Los Angeles, de Amerikaanse onderzoeksjournalist Michael Mahon Hastings op 33-jarige leeftijd vermoord, want dat is toch wel de conclusie naar het bekijken van de feiten.. Officieel was het een auto-ongeluk, maar er zijn téveel vragen bij de manier waarop het ongeluk tot stand kwam. Een ooggetuige die de auto van Hastings voorbij zag rijden, volgens bijna op topsnelheid…, dacht dat de chauffeur van de auto zich van het leven wilde beroven.. Zie deze video hieronder.

Daarbij waren er een aantal krachtige explosies te horen na het ongeluk, die de auto in een vuurbal veranderden. Michael Hastings was niet erg geliefd binnen de Amerikaanse ‘overheid’. Hij was er de oorzaak van dat een schandaal rondom generaal Stanley McChrystal, de commandant van de NATO’s International Security Assistance Force in Afghanistan naar buiten kwam. Het artikel dat hij schreef, maakte duidelijk dat de legerleiding met grote minachting kijkt naar de burger-politieke leiders in Washington. Uiteindelijk leidde het artikel tot grote ophef, overal in de wereld én tot het aftreden van deze generaal.

Generaal David Petraeus, voordat hij van zijn voetstuk viel. Hier samen met zijn 'bibliograaf' Paula Broadwell, die -zo onthulde Michael Hastings- de maitresse was van Petraeus.
Generaal David Petraeus, voordat hij van zijn voetstuk viel. Hier samen met zijn ‘bibliograaf’ Paula Broadwell, die -zo onthulde Michael Hastings- de maitresse was van Petraeus.

Micheal Hasting was ook verantwoordelijk, via het schrijven van een opzienbarend artikel over generaal Petraeus, voor de val van deze benjamin van de Amerikaanse strijdkrachten. Dit artikel ‘The Sins of General David Petraeus’ had de ondertitel ‘Petraeus seduced Amerika’ oftewel, ‘Petraeus verleidde de VS’.. Opnieuw een top–generaal uit het Amerikaanse leger die van zijn voetstuk viel. (HIER vind je dit artikel)

Dat artikel begint met de volgende vuist-in-het-gezicht van de generaal:
“De fraude die Generaal David Petraeus uitvoerde met de VS begon lang geleden, vóórdat de generaal Paula Broadwell had verleid, een officier die lager van rang was en 20 jaar jonger, nádat hij haar had ontmoet op de campus van Harvard, tijdens een bezoek daar. Méér nog dan enig andee leidende militaire figuur, bestond Petraeus’ filosofie eruit om de waarheid te verbergen, om te misleiden en op het bouwen van valse beelden. ‘Waarneming is de sleutel’, zo schreef Petraeus in zijn afstudeerrapport in 1987 op de Princeton universiteit, ‘Wat beleidsmakers geloven dat heeft plaatsgevonden in een bepaald geval, is wat belangrijk is. Méér dan wat er zich wérkelijk heeft afgespeeld.”

Daarnaast schreef Michael Hastings in April 2012 een artikel voor Rolling Stone magazine, over het inzetten van drones in de oorlogen in Irak en Afghanistan, maar ook om deze high-tech moordmachientjes tegen burgers in te zetten, door de Amerikaanse ‘overheid’, teneinde de ‘binnenlandse veiligheid’ te waarborgen. Dat artikel van Michael Hastings was getiteld: ‘The Rise of the Killer Drones: How America Goes to War in Secret’.

In een e-mail die hij schreef, enkele uren voor zijn gewelddadige dood, en had gestuurd, meldde Hastings op het spoor was van ‘een grote zaak’ en dat zijn ‘goede vrienden en collega’s’ door de FBI werden ondervraagd en dat hij ‘een beetje onder de radar vandaan wilde gaan’. Hij vertelde ook in deze mail, dat hij zich zou moeten wapenen met juridische steun, voor het geval de FBI hem zou komen interviewen. De link met Edward Snowden, de NSA-klokkenluider lijkt ook niet ver weg, omdat Hastings boven zijn mail ook schrijft, bij ‘onderwerp’:  ‘FBI Investigation re: NSA.’.. Een blinde kopie (BCC) van deze mail stuurde Hastings naar zijn vriend sergeant Joseph Biggs, die hij had leren kennen in Afghanistan. Deze Biggs stuurde vervolgens de mail door naar het TV-station KTLA, die deze zaak openbaarde in een Tv-nieuwsprogramma.

Richard Clarke, oud Witte-Huis-veiligheidsadviseur
Richard Clarke, oud Witte-Huis-veiligheidsadviseur

Michael Hastings’ ongeluk vond plaats diezelfde nacht, midden in Los Angeles, rond 4:30 toen zijn Mercedes CL tegen een palmboom zou zijn geknald, in de buurt van Hancock Park. Er is alle reden om aan te nemen dat Michael Hastings is vermoord. Want wie gaat nu met volle snelheid, en dan praten we over snelheden van rond de 200 km..,  zoals de getuige verklaart, door een stad rijden..? Zeker als het gaat om een bochtige weg vol met kruisingen..
De motor van de Mercedes werd na het ongeluk meer dan 35 meter van het voertuig gevonden. De vraag lijkt dus meer dan gerechtvaardigd of er met zijn auto was gerommeld, waarbij bijvoorbeeld de ‘vol-gas-variant’ is gebruikt door FBI of andere diensten die hem graag van de kaart wilden zien verdwijnen. Wanneer een auto zodanig bewerkt is, dat hij op een te bepalen moment vol gas gaat rijden en niet meer kan worden gestopt, is het resultaat natuurlijk bijna voorspelbaar..

Dit is wat Richard Clarke over een dergelijke aanslag zegt. Richard Clarke was oud-veiligheidsadviseur van Bush jr en op oprecht tegenstander van het beleid van Bush, ná de 9/11-aanslagen. Opmerkelijk is wat hij zegt over het opblazen van auto’s van tegenstanders..

“Er is reden om aan te nemen dat inlichtingendiensten van de grote mogendheden, waaronder de VS, wéten hoe ze op afstand de controle over een rijdende auto kunnen overnemen. Uit het onderzoek van sommige universiteiten blijkt dat het relatief eenvoudig is om in het electronische systeem te komen van een auto en daar dingen te doen die de feitelijke controle van een auto buiten dat voertuig brengen.
Je kunt dan bijvoorbeeld gas geven, ook wanneer de bestuurder dat niet wil, maar ook remmen als je dat wilt van buiten de auto. Dat kun je bijvoorbeeld doen om een airbag te laten ontploffen. Je bent dan in staat om behoorlijk vernietigende zaken te doen, via het hacken van een auto, en dat is in het geheel niet moeilijk voor elkaar te krijgen. En als er een cyber-attack op de auto is geweest, en ik zeg niet dat dat werkelijk is gebeurd, dan denk ik dat wie er ook de schuldige van is, dat hij er relatief eenvoudig mee weg komt.”

Dit is het interview met de getuige, die Michael Hastings’ auto voorbij zag blazen..x

x
Er wordt op het internet ook gesproken over de mogelijkheid dat zelfs een drone Michael Hastings gevolgd zou hebben en dat vandaar uit een kleine raket de auto zou hebben opgeblazen. Maar vooralsnog zijn daar geen getuigen over naar voren gekomen. Bekend is dat Hastings op weg was naar het Israëlische consulaat in Los Angeles en dat hij nog maar 15 kilometer te gaan had tot dat veilige onderkomen. Ten aanzien van deze crash doen al zeer gefundeerde berichten de ronde, dat de auto niet op de oorspronkelijk plaats van het ongeluk is gefotografeerd, die ochtend. In de filmopnames van de brandende auto is niet te zien dat de auto daadwerkelijk tegen een boom staat en daarbij zou deze boom natuurlijk ook in lichterlaaie staan bij een dergelijke heftige brand.

Beschoten en vermoord door een ‘drone’..?
In een bijzonder rapport van de website ‘Whatdoesitmean.com’, wordt melding gemaakt van een ‘oefening’ met drones, voor de kust van Los Angeles. En dat zeer wel mogelijk, één van die drones de auto van Michael Hastings onder vuur genomen zou hebben..

Dit is de passage uit het artikel op ‘Whatdoesitmean.com’, dat we HIER voor je op pdf hebben gezet..
‘A grim report circulating in the Kremlin today prepared by the Main Intelligence Directorate (GRU) claims that award winning American journalist Michael Hastings was assassinated by a US military drone strike early this past Tuesday morning (PDT) while attempting to reach what he believed would be a safe haven at the Israeli Consulate in Los Angeles, California.

Interestingly, this report says, GRU “electronic assets” reporting on the assassination of Hastings were conducting “routine operations” in the Southern California region monitoring the US Navy’s testing of an unmanned aircraft system (UAS) known as the ShadowHawk® [see video HERE] manufactured by Vanguard Defense Industries

While performing what GRU analysts say in this report were “routine night flight observations” of a small fleet of ShadowHawks® at the US Marine Base Camp Pendleton in Southern California during the early morning hours of 18 June, a single ShadowHawk® broke formation and “sped” towards the Los Angeles whereupon it fired upon a vehicle nearing the intersection of Highland and Melrose avenues at around 04:15 PDT destroying it and, presumably, killing its sole occupant Michael Hastings.

Upon the ShadowHawk® destroying this vehicle, described by eyewitnesses as a Mercedes Benz, this report continues, GRU signal intelligence analysts (SIGINT) identified “at least” 4 cellular communications between this vehicle and the Israeli Consulate located at 11766 Wilshire Blvd, and which further GRU GPS and cellular data analysis revealed Hastings was headed towards at a “high rate of speed.”

As the ShadowHawk® attack upon Hastings’s vehicle occurred with his being only 14.3 kilometers (8.9 miles) from his presumed safety under Israeli protection at their Los Angeles consulate, this report says, even at that early hour many residents were awakened by the explosion providing “excellent” eyewitness testimony which “severely” conflicts with Americas mainstream propaganda organs. Where the US mainstream media is reporting Hastings’s vehicle was destroyed after it slammed into a tree, this report continues, these eyewitnesses say otherwise, and as has been further noted by the InfoWars News Service who write: (zie verder pdf)

* * *

Tot slot
Hoe het ook zij, Michael Hastings is dood en dat komt de ‘krachten-achter-de-schermen’ heel goed uit, maar aan de andere kant toont het de desperaatheid waarmee deze krachten proberen hun machtsstructuren te handhaven. Het vermoorden van tegenstanders, zoals dat bijvoorbeeld ook met mensen wordt gedaan die de heftige stemfraude in de VS aan het licht willen brengen (HIER, HIER en HIER), is een dagelijkse bezigheid van deze ‘krachten’.. Ook klokkenluiders in de 9/11-onderzoeken hebben hetzelfde lot ondergaan. Eerder nog dan dat deze mensen konden spreken en hun verhaal vertellen, vertellen deze moordpartijen het verhaal feitelijk veel duidelijker.. Voor eenieder die wil horen en zien!!

* * *

 

22 gedachten over “Amerikaanse onderzoeksjournalist vermoord..

 1. Ik denk dat de overige onderzoeksjournalisten gewaarschuwd zijn.
  Misschien is het voor deze mensen een idee om een auto te kopen zonder al die elektronica.

  1. ???? Graag man en paard noemen porridge..
   Laat ik zo zeggen: ‘Je kletst uit je nek’!

 2. Hastings is niet de eerste klokkenluider die vermoord is, De aan William Cooper die in 2001 (?) al, vrij openlijk zelfs, vermoord werd door de CIA, vanwege oa. zijn radio-uitzendingen met openbaringen over de NWO. Cooper kon dat doen nadat hij, met toestemming, onderzoeken had gedaan in het archief van de CIA.

  Nu is nu juni 2013 e n het is amper een maand geleden, dat drie wetenschappers, tw. Eugene Mallow, Juventine Valla Mojica en Dorothy Stang vermoord zijn nadat ze hun onderzoek naar de dood van talloze dieren en planten als gevolg van chemtrails bekend maakten. Deze onderzoeken waren in het laboratorium gedaan met onbetwisdtbare resultaten.

  1. Een klokkenluider is iemand die voor een bepaalde organisatie werkt en de zaken die niet door de beugel kunnen van deze organisatie openbaar maakt. Hastings was een journalist en waarschijnlijk in contact met een klokkenluider. Niemand weet wie dat was maar 1 ding is zeker. Deze persoon is ook dood of leeft niet lang meer. Waar het op neer komt is dat iedereen, van president (Kennedy), klokkenluider, hoerenmadam of journalist, uit de weg wordt geruimd om te voorkomen dat verborgen zaken niet geopenbaard zullen worden. En daarmee hebben we één van de “waaroms” voor het bestaansrecht van die hele verdomde afluister ellende.

  2. Oei, dan vrees ik ook voor het leven van Karen Hudes: Een dappere klokkenluider en ex medewerker van de World Bank die beweert dat deze bank aan money laundering doet. http://tiny.cc/iybjzw

  3. @joris Bedankt voor deze link. Dit is echt een enorm schandaal.

 3. Mijn tablet vond het kennelijk genoeg en ging z,n eigen gang.

  Ik ben ervan overtuigd, dat honderden, zo niet duizenden mensen vermoord zijn om wat zij wisten. Dingen die wij mogen vermoeden en zolang er geen bewijzen zijn, blijven wij complot-theoristen die graag en veel belachelijk gemaakt worden in de MSM.

  Ik hoop iemand te vinden die mij kan helpen mijn websites terug te vinden, want daar heb ik jaren geleden al over deze criminele zaken geschreven. Zaken die zich nu in sneltreinvaart tot bewijsbare realiteit ontplooien.

 4. Als we er nu van uit gaan, dat de USA overheid al jaren lang in de verkeerde criminele handen ligt, waar hebben wi het dan nog over.
  Nederland hobbeld er achter aan, en copieerd dit deken steeds meer, kijk naar de veteranen dag, een boerenlul, die nog nooit ook maar het kleinste gevecht is aan gegaan, onder de medailles, wat een potsierlijke vertoning.
  Je hoeft niet zo ver van huis te gaan, van Goch, en Fortuyn zijn ook vermoord, en jawel door en met medewerking van de overheid.
  De angst die in Nederland wordt gecreéerd door al die moorden en plofkraken te laten gebeuren, waar is dat goed voor.
  Trouwens er is geen touw meer aan vast te knopen, als je deVeteran to day leest, wat die allemaal weten over hun land, waarom komen de Amerikaanse burgers dan niet in opstand, waarom?

 5. Het lijkt precies op het ongeval van onze Danny Jowenko. (explosieven expert)Als je je neus in popie jopie zaken steekt. je weet wel die zwarte Audie cowbows met die zonnebrillen op dan kan je dit soort dingen verwachten. Zoek eens op internet naar: de reptilians zijn onder ons door Jim Beame 03-03-2013 dan weet je meteen wat schaduw is en dat je daar je neus niet moet insteken. Het licht breekt ze vanzelf af. Er zijn nog zo’n 6 a 7 jaren nodig voor de complete ontmanteling van de schaduw. Toch heeft Michael Hastings de moed gehad om iets groots aan de kaak te stellen maar heeft niet in de gaten waar hij mee te maken heeft, zo machtig, zo groot. Denk aan de WTC towers en building #7
  licht en donker zijn als ying en yang. wij moeten niet zo nieuwsgierig zijn want je bekoopt het met de dood. Geef ze de kans om hun fouten in te zien en zichzelf te corrigeren. Er gaan dagelijks minstens 1 miljoen mensen onder de grond om aan een van de 2000 geheime projecten te werken, waar ook nog eens 800 bedrijven bij betrokken zijn, dus denk niet dat je dat alleen aan kan.

 6. Ik vraag me ook af hier in nederland hoeveel mensen nu zich in deze materie kunnen inleven en een voorstelling hebben hoe dit allemaal werkt, ik vertel wel is wat hier en daar maar men denkt dat je gek bent en zegt waar heb je het over. Dat komt natuurlijk door reguliere media hier de omroepen nos rtl ze meiden deze onderwerpen als de pest. Je kunt mailen en bellen tot je een ons weegt ze doen er niet aan mee. Heb ook soms wel is het idee waar doe ik het voor, HOE DOM WILLEN MENSEN BLIJVEN pomp het op de scholen er maar in leren werken voor de banken wereld en regering van zo jong mogelijk leeftijd, dan de jeugd die in zijn of haar mobieltje hoe verpest zijn ze allemaal. Wat een wereld leven we in.
  En dan IVO OPSTELTEN wat een enge man is dat geworden de heb zucht en macht druipt er van af. EN RUTTE LOOPT ACHTER ALLES AAN TE RENNEN.
  WORDT TIJD DAT DIT KABINET WEG GAAT. Ben geen voorstander van DE PVV maar van mij mogen ze het gaan doen. En de spirituele waar zijn die nu kom op laat je horen.

 7. Vandaag was het weer goed te zien en te horen, met het vliegtuig, van President Morales, in Europa is alles in kannen en kruiken, voor de nieuwe wereld orde, het is te verschrikkelijk om mee te maken, geen vrijheid van handelen meer, het USA zionistiese Nazi regiem, is via al hun Joodse kanalen de baas ook in Europa, ik zuig dit niet uit mijn duim, het staat te lezen op o.a. the veteran to day, en andere sites, ik geloof niet dat we het nog kunnen veranderen, het is te ver heen en te goed georganiseerd !

  1. Jenne, er is hoop…… Ik heb die Evo Morales ontmoet toen ik een aantal jaren geleden op vakantie was in Bolivia. Het was in verkiezingstijd toen hij opging als eerste indiaanse president van Bolivia. Ik ontmoette hem op het vliegveldje van Sucre, toen hij uit het vliegtuigje stapte dat uit La Paz kwam en ik terug wilde vliegen met datzelfde toestel naar La Paz. En ik de gelegenheid kreeg om hem een hand te schudden. Deze man had een avond tevoren ongelovelijk veel indruk op me gemaakt toen ik bij ” toeval”” op mijn hotelkamer de tv inschakelde en ik een interview met hem beluisterde. De ongelovelijke rust en overtuiging die deze man uitstraalde maakte heel veel indruk op me, naast zijn enorme gedrevenheid. Ik voelde onmiddellijk aan deze man dat hij er voor zou zorgen dat er een politieke omslag zou komen in de Zuid Amerikaanse Andes landen.

   De indiaanse bevolking hd zich eeuwenlang laten wegdrukken door de corrupte leiding van hun mesito of blanke machtshebbers, die alle rijke schatten van hun landen (olie, goud, mineralen) hadden verkwanseld aan buitenlandse investeerders en daarmee hun eigen zakken hadden gevuld. Je ziet gewoonweg de laatste jaren dat de indianen, mede door mensen als Morales, enorm aan Zelfbewustzijn hebben gewonnen. Kijk ook naar het buurland Ecuador…. Ik ben daar zelf ook een paar keer op vakantie geweest enkele jaren geleden. Ik vergeet nooit weer dat ik een keer op het grote plein in Quito in een grote demonstratie belandde tegen hun toenmalige president en op het plein werd geintervieuwd door de ecuadoriaanse tv. Ik ben zelf onderweg door Ecuador meerdere malen beland in wegversperringen door de indianen, die opkwamen tegen de verkwanseling van hun landerijen aan buitenlandse oliemaatschappijen. Je ziet dat veranderende Zelfbewustzijn van de indiaanse leiders ook aan hun opstelling bij de asielaanvragen van Julian Assange en Edward Snowden. Het past allemaal in het proces van de durf om zich onafhankelijk op te stellen en zich niet meer, zoals wij in Europa, als bange kwezeltjes ons schikken naar de belangen van de VS. Ik heb daar grote bewondering voor….

   Die bewondering had ik niet voor een Chavez van Venezuela, omdat die nog teveel zijn eigen belangen boven de belangen van het grote geheel plaatste. Ik heb het gevoel bij Evo Moralez dat hij geheel Onbaatzuchtig zich inzet voor de belangen van zijn indiaanse medeburgers. Zijn eerste daad als president was om zijn salaris te halveren, waardoor ook automatisch de salarissen van heel veel ambtenaren moesten worden verlaagd (een soort wetterlijke balkenende norm). Alhoewel ik hem minder heb gevolgd heb ik hetzelfde gevoel bij Rafael Correa van Ecuador. Zij zijn grote inspiraties voor mij van inspirerende leiders, altijd in hun eigen kracht staand, die onbaatzuchtig kunnen handelen en altijd hun eigen belang ondergeschikt kunnen maken aan het volk dat ze Dienen! Ik weet zeker dat deze leiders als Morales en Correa enorm zijn geinspireerd door Nelson Mandela…. de laatste is wegbereider geweest voor een nieuwe generatie leiders, die wat mij betreft niet bij ” toeval”” nu opstaan in met name de Latijns Amerikaanse Andes landen!

  2. Jenne, je hebt gelijk, maar zeg beter niet dat je er niks aan kan doen.
   we zitten in een overgangsfase van circa 10000jaar schaduwpraktijken die over gaat in 10000 lichtpraktijken en we moeten nog even door de schermering hun, licht verdrijft schaduw dus kwestie van afwachten. download deze pdf maar eens, ff googlen op:de reptillans zijn onder ons door JIM BEAME op 03-03-2013. ze zijn desperate omdat iedereen wakker aan het worden is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.