WantToKnow.nl

Malaysia MH370, hoever gaat de scam nog..??

Malaysia-Airlines-Boeing-777

Het is werkelijk te idioot voor woorden in onze ogen; hoever moet het nog gaan met het vermiste passagierstoestel van Malaysia Airways, de Boeing 777..? Hoeveel stof wordt er nog in onze ogen gestrooid, bewust of onbewust..
De zoekactie op zich lijkt al op een krankzinnige speurtocht, omdat er zogenaamd van ‘coödinatie’ sprake is, maar men weet gewoon niet wáár men moet zoeken.. En dat is niet zo vreemd, als je dit verhaal hebt gelezen..

Worden we vanochtend getracteerd op een macabere 1-aprilgrap, met de aankondiging dat er tóch weer iets ‘anders’ gezegd is door de gezagvoerder, bij het wegvliegen uit de Maleise luchtruim..?? Zie teletekst-bericht hier:

malaysia MH370 1 aprilIn plaats van ‘All right, good night’ zou de gezagvoerder óf de co-piloot gezegd hebben: ‘Good night, Malaysian three seven zero’… En dan  moet uit onderzoek vervolgens gaan blijken wié van beide piloten dat heeft gezegd… Snap je? De vraag is toch, wie van de Maleisische autoriteiten die eerste zin de wereld in heeft gebracht..? Of zijn wij nou niet helemaal goed bij ons hoofd..? De beide zinnen lijken ook niet eens op elkaar…

En voor de goede verstaander, die naar de taal kijkt die gebruikt wordt, blijkt nu het zinsdeel ‘All right’ ervan afgevallen. En preciés dat is natuurlijk vreemd, als dat inderdaad de laatste woorden waren. Want hoe kan een vliegtuig afscheid nemen met de ‘famous last words’ die duiden op ‘alles is in orde’, terwijl het vliegtuig daarna VOLLEDIG van het scherm verdwijnt..

Hoe kan het dat de Maleisische autoriteiten een persconferentie beleggen, die wereldwijd de massa begoochelde, en die feitelijk NIETS inhield.. Het vliegtuig is in zee gestort, dát was de officiële mededeling.. Maar waarop was deze melding gebaseerd..?!? Weet jij het..? Van de aanvullende informatie, die de Maleisische autoriteiten zouden geven, de volgende dag, is NIETS vernomen..! Op grond waarvan is het vliegtuig ‘dood’ verklaard…???

En hoe zit het met het uitzetten van die automatische transponders, zendapparatuur, die elke paar minuten een signaal doorgeven aan satellieten, zodat het vliegtuig EXACT overal ter wereld kan worden gesitueerd..? Apparatuur die zódanig opgeborgen zit in een modern vliegtuig, dat je die niet ‘zomaar’ even uitzet.. Het blijkt dat er dus duidelijk méér aan de hand is. Simpel!

Want deze zenders, deze apparatuur zet je alleen uit, ALS je iets van plan bent en wéét waar de dingen zitten.. Een kaping dus.. En inderdaad; dan is het niet ‘All right’.. Mensen met écht de specifieke technische kennis van de details om deze transponders uit te zetten, wáren dus aan boord.. Zo simpel IS het toch? Er is dus iets bizar aan de hand.. EEN GEPLANDE ‘RAMP’ OF GEPLANDE KAPING…

x

* * *

x

x

Malaysia MH370, hoever gaat de scam nog..??

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

De geavanceerde spionagesatellieten, die in ieder geval ELKE 15 minuten zien wat er zich afspeelt OVERAL ter wereld..

De geavanceerde spionagesatellieten, die in ieder geval ELKE 15 minuten zien wat er zich afspeelt OVERAL ter wereld..

Denk je nu écht dat wanneer de Amerikanen in staat zijn om de mobiele telefoons van 120 regeringsleiders af te lusiteren, ze niet in staat zijn om een vliegtuig simpelweg te volgen, waar ook ter wereld…?? Militaire satellieten van de VS houden ALLES in de gaten, over de hele wereld, en dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar..

We horen al tientallen jaren van opscheppende defensie-officials, dat deze satellieten in staat zijn om vanuit de ruimte, een golfbal op een grasveld te zien..! En dat niet alléén.. Nee, ze kunnen ook zien welk merk deze golfbal heeft.. Zijn er dan niet heel simpel, twee mogelijkheden..?

1. De claims van de autoriteiten rondom deze technische satelliet capaciteiten zijn volledige onzin. Of..
2. De claims rondom deze satellieten zijn waar. En natuurlijk is dit de meest voor de hand liggende conclusie..

Nou, dán is vervolgens de simpele vraag, waarom ze dit vliegtuig dan niet kunnen detecteren.. Als dat dus zo is.. Of ze houden hun mond, omdat ze weten waar het vliegtuig WEL is EN ze er een ander plan mee hebben.. Hoe kan een vliegtuig van deze afmetingen anders ontsnappen aan satelliet- en radarbeelden.. Het is dus simpel.. Men is het vliegtuig NOOIT uit het oog verloren en ‘men’ weet dus exact waar het is.. En dat hebben ze vanaf het begin geweten.  Kijk naar dit videootje.. Hieruit zou blijken dat de piloten het vliegtuig gekaapt zouden hebben..? Is dit om ELKE vlucht in de toekomst voortaan als ‘gevaarlijk’ af te schilderen..?

x

x

EN dan zijn er de officiële radarbeelden, die iedereen ter wereld kan zien, via het internet. Daar zie je elk passagiersvliegtuig ter wereld, wáár het zich bevindt en waar ándere vliegtuigen zich in haar omgeving bevinden.. We laten je graag de oorspronkelijke radarbeelden zien van vlucht MH370 waarop te zien is, dát het toestel op een bepaald moment versnelt en plotseling verdwijnt… Heb je deze beelden al op Tv gezien..? Nee toch? Zijn die niet van belang dan..?? Het zijn beelden die IEDEREEN, dus ook journalisten van NOS en andere actualiteitenrubrieken kunnen ophalen van YouTube..

Heb je deze beelden al op Tv gezien..? Nee toch? Zijn die niet van belang dan..?? Het zijn beelden die IEDEREEN, dus ook journalisten van NOS en andere actualiteitenrubrieken kunnen ophalen van YouTube..

Het bijzondere van deze beelden is, dat er ook ronde objecten op de radarbeelden verschijnen. En dit soort voorvallen zijn de laatste tientallen jaren diverse keren waargenomen. Het was Anton Teuben die ons hiervan op de hoogte bracht. Anton: “Van een aantal piloten weet ik dat zij contact hebben gehad met objecten en dat hun toestel in het energieveld werd opgenomen en van de radar verdween. Vaak kwam het toestel na enige tijd weer terug op de radarbeelden en vervolgde zijn weg. Piloten die dit hebben meegemaakt kwamen, zo leek het, in trance uit hun vliegtuig. Helaas was er toen geen tastbaar bewijs via radarbeelden die internet ons biedt. Veel van deze voorvallen zijn in de doofpot beland.

Maar hier is het keihard ánders.. Ik heb geen twijfel bij de getoonde radarbeelden. We hebben te maken met een ‘interventie’. Er zijn volop aanwijzingen dat er zich aan boord mensen bevinden die zich bezighouden met Stealth-technologie.. Wat een bijzondere toevalligheid is..!  Ik en velen met mij houden er rekening mee dat het toestel plotseling weer gaat opduiken en we uit de monden van de passagiers mogen horen wat zij hebben meegemaakt. We kunnen ons opmaken voor een zeer bijzondere ontknoping. Laat je niet in de luren leggen door de berichtgeving via de gebruikelijke kanalen en volg je eigen waarheid.”

Dit zijn die beelden en oordeel zelf!
x

x

IBM man Philip Wood

De man die het hele verhaal rondom vlucht MH370 op zijn kop zet, IBM-medewerker Phil Wood.

Het verhaal van de verdwenen IBM-werknemer..
Dan is er ineens het verhaal van gisteren, dat voluit over het internet wordt gedeeld en waar je al op veel websites over hebt kunnen lezen. Waar gaat het over? De stukjes van deze bizarre puzzel beginnen op hun plek te vallen.. En wat die puzzel voor beeld gaat laten zien, dát weet nog geen mens..

Het blijkt nu dat Philip Wood, een IBM-medewerker, die in Peking werkt, aan boord was van het vliegtuig van Malaysia Airlines. Zijn verloofde is inmiddels op Tv-kanalen in de hele wereld te zien. Wij in Nederland hebben hier kennelijk niet zoveel behoefte aan; kennelijk vinden de nieuwsmakers dat ze zich niet bezig moeten houden met ‘samenzweringstheorieën’… (HIER)

Wat in alle publiciteit naar voren is gekomen, is dat deze Phil Wood in staat is geweest een foto te sturen, weliswaar een volledig zwarte foto, zwaar onderbelicht, maar tóch..!. Want wat er wél aan de foto kan worden ontleend, is de PLAATS op Aarde waar hij is genomen. En natuurlijk kan iemand die op de bodem van de oceaan ligt, geen foto’s meer maken en versturen..!Philip zou zijn Iphone mee hebben gesmokkeld vanuit het vliegtuig in zijn bilspleet (jawel!), naar de plek waar hij gevangen gehouden wordt…

Dit is het bericht dat Phil Wood doorgestuurd heeft, maar het gaat niet zozeer om het bericht, hoe belangrijk natuurlijk ook, maar ook en vooral om de geografische positie waarvan de SMS is verzonden. Eerst het bericht: “Ik word gegijzeld door onbekend militair personeel, nádat mijn vlucht werd gekaapt (geblinddoekt). Ik werk voor IBM en ben erin geslaagd om mijn mobiele telefoon in mijn kont mee te smokkelen tijdens de kaping. Ik ben gescheiden van de andere passagiers en in een cel beland. Mijn naam is Philip Wood. Ik geloof dat ik ook nog verdoofd ben en kan niet helder nadenken’…

De digitale foto, die hij dus doorgestuurd zou hebben, blijkt geografische kenmerken in zich te dragen, die niet écht overeenkomen met de officiële berichten over de mogelijke verblijfplaats van het toestel van Malaysia Airways… De foto blijkt namelijk te komen van een plaats in de buurt (straal 3 km) van de strategische luchtmachtbasis Diego Garçia.

Kijk hieronder voor foto’s van deze basis, die gevestigd is op een zg. atol. Een natuurlijk gevormde ring, waarop vegetatie gaat groeien en zo langzamerhand een eiland gaat vormen, in de loop van tienduizenden jaren. Diego Carçia ligt strategisch in de Indische Oceaan en is een Britse militaire basis.

Diego Garcia luchtfoto

Jim Freestone is de man die het e.e.a. in de publiciteit heeft gebracht. Het verhaal gaat dat Philip Wood geblinddoekt zou zijn geweest, terwijl hij deze foto maakte, niet bewust van de plek waar hij op dat moment was. Wel wist hij dat ie in een soort cel zat, met een zak om zijn hoofd. Hij geeft door, kennelijk via de foto-sms, dat hij waarschijnlijk ook onder verdoving is geweest. Maar dat hij later tóch in staat bleek zijn smartphone te bedienen, via stemcommando’s, zoals de nieuwe generatie smartphones dat uitmuntend blijken te doen..

Satellietfoto van Diego Garcia

Satellietfoto van Diego Garcia

Het heeft natuurlijk geen zin de pikzwarte foto te laten zien, maar die circuleert op het internet. Nogmaals: belangrijker is dus de geografische coördinaten die de smartphone doorgaf, tegelijkertijd met de sms met foto. De basis op Diego Garçia wordt zowel door de Engelse Royal Air Force (RAF) gebruikt, als door de United States Air Force (USAF), dus de luchtmachten van beide landen. De basis wordt als uitvalsbasis gebruikt, voor B-52 bommenwerpers, zoals het geval was tijdens de illegale oorlogen in Irak en Afghanistan (klik op de foto’s voor vergroting)

diego garcia details

(klik voor vergroting – ‘ESC’ voor terug)

En hoewel Jim Freestone claimt dat contra-spionagediensten probeerden Philip Wood als ‘niet-bestaand’ af te schilderen, bleek zijn verloofde bereid Tv-interviews te doen en blijkt zijn LinkedIn account volledig in overeenstemming met de door de familie afgegeven foto van Phil op zijn motor…

Maar goed, ook bij de Sandy Hook-aanslag op de kinderschool, bleek later dat getuigen en FB-accounts waren opgezet, om de figuranten een bestaansrecht te geven, bijvoorbeeld als familie van de slachtoffers. (HIER) Desalniettemin is de zaak die Jim Freestone in de openbaarheid heeft gebracht, van een totaal ander kaliber dan de Sandy Hook-zaak.

diego garcia b52Over de motieven van deze blijkbare kaping, die dus door veel regeringen wordt bedekt (cover up), is wellicht het volgende artikel van belang. Er gebeurt natuurlijk nooit een misdaad, zónder motief. En wat velen al uitvonden in dit specifieke geval, tart elke beschrijving. Het blijkt, wanneer het verhaal waar is, dat de heer Rothschild in staat is om niet alleen een passagiersvliegtuig te kapen, maar ook nog eens een militaire luchtmachtbasis te gebruiken voor zijn fratzen..

Daarnaast simpelweg zijn (Chinese) mede-aandeelhouders te verdonkeremanen..

Het artikel is van de hand van de Mexicaan Alfredo Jalife-Rahme van de newssite ‘La Jornada’, en hieronder tref je de essentiële informatie eruit aan. Het artikel is getiteld:


‘Onder de microscoop:

Blackstone en Jacob Rothschild zijn de bevoordeelden

van de verdwijning van vlucht MH370′

In de aftermath van de Krim-spanningen, staan Rusland en China geostrategisch tegenover de VS en andere westerse landen. Het blijkt voor iedereen duidelijk dat hij/zij de Westerse criminele nieuwsverslaggeving dient te blijven beproeven. Zeker wanneer je deze nieuwsmedia afzet tegen het door Rusland gesteunde multi-mediakanaal ‘Russia Today’.

Zoals zo vaak gebeurd is bij mysterieuze ongelukken, blijkt ook de ongewone verdwijning van Malaysia Airlines Flight 370, volledig onbevredigend te worden verslagen en onderwerp te zijn van de meest wilde en verwarrende speculaties.

‘Russia Today’ doet inhoudelijk verslag van een bijzonder patent voor een half-geleider, of in het Engels, een semiconductor. Een patent dat blijkt goedgekeurd te zijn door het ‘US Patent Office’. En terwijl de westerse media wereldwijd gevuld lijken met verhalen over sancties die de VS en de EU willen opleggen aan het Rusland van Vladimir Putin, speelt er waarschijnlijk een heel ander kwestie…

Wat is er zo bijzonder aan dit patent? Het patent van deze half-geleider is toegekend aan 5 houders, die ieder 20% eigendom hebben gekregen in het patent. Deze partijen zijn ‘Freescale Semiconductor Company’, gevestigd in Austin, Texas, en de andere 4 zijn grote Chinese bedrijven, ingeschakeld door dit Texaanse bedrijf, allemaal werkzaam vanuit de Chinese stad Suzhou. Wat nu blijkt, is dat ÁLLE CHINESE AANDEELHOUDERS aan boord van dit vliegtuig waren, samen met 16 andere werknemers van ditzelfde bedrijf.

Volgens ‘Russia Today’ zou uit de aandeelhoudersovereenkomst blijken, dat wanneer één of meerdere van de aandeelhouders zouden sterven, de overgebleven aandeelhouders het recht zouden krijgen, de aandelen van de omgekomen aandeelhouders op te kopen, vooropgesteld dat er verder van geen onderling conflict sprake was. Wel, dit hele verhaal betekent keihard, dat de Texaanse 20% aandeelhouder, ineens 100% aandeelhouder zou worden, want de 4 andere Chinese aandeelhouders zouden immers bij een ‘kaping’ om het leven zijn gekomen..

En nu komt de essentie van het verhaal: deze Texaanse ‘Freescale Semiconductor Company’ is voor een groot deel eigendom van de controversiële ‘Blackstone Group’, een bedrijf dat is gestationeerd in New York en feitelijk een privé-investeringsbedrijf is, dat in het bezit is van de machtige Israïlisch-Engelse bankier Jacob Rothschild.

Het is bovendien uiterst interessant in dit verband, dat van de 239 passagiers, er 20 werkzaam zijn bij het Pentagon, bovenop het feit dat ook nog eens van 4 passagiers de exacte nationaliteit niet kan worden vastgesteld, omdat ze in het bezit zijn van ‘dubieuze paspoorten’.. Het is, bovenop het normale zoeken naar antwoorden, relevant, dat deze 20 Pentagon-medewerkers experts zijn in het vak van ‘electronic warfare’, electronische oorlogsvoering dus, zoals bijvoorbeeld het onzichtbaar zijn voor militaire radar-systemen. Bovendien is het curieus te noemen, dat van deze 20 werknemers van Freescale Semiconductor, 12 Maleisisch staatburger en 8 de Chinese nationaliteit hebben.

Freescale Semiconductor maakt promotie met haar producten en de toepassingen ervan voor communicatie op het slagveld, luchtvaart, raketsystemen, electronische oorlogsvoering en identificatie van vriend en vijand.. Dit controversiële Texaanse bedrijf, één van de eerste transformator/chipbedrijven in de wereld, is ooit ontstaan als een divisie van Motorola, waarna het in 2006 werd ingelijfd door Blackstone, de evenzo controversiële Carlyle Group en TPG Sovereign Capital.

De genoemde ‘Carlyle Group’ is uiterst omstreden, omdat het een soort dynastisch nepotisme, vertegenwoordigt, waaronder o.a. leden van de familie Bush, en oud regeringsleiders zoals oud-UK-minister-president John Major en Frank Carlucci (voormalig NSA-adviseur en voormalig baas van het Pentagon) . TPG Capital is een krachtige investeerder met haar thuisbasis in Fort Worth, Texas en wordt geleid door de Israelische-Amerikaan David Bonderman. De man die voor het lieve sommetje van US$ 7 miljoen de Rolling Stones voor zijn 60ste verjaardag liet spelen, in 2002.

Freescale Semiconductor is gespecialiseerd in electronische oorlogsvoering en de stealth-techniek die ‘cloaking technologie’ heet, waarbij de toepassing bestaat uit 3 elektronische tegen-maatregelen tegen radarinterceptie. De zogenaamde ‘electronic countermeasures (ECM ):

1) radar onderschepping;
2) verandering van de waargenomen objecten;
3) het veranderen van de eigenschappen van de lucht.

Volgens ‘The Daily Beast’, zou een Israëlische aanval op Iran verder gaan dan een luchtaanval, een waarschijnlijk bestaan uit een electronische oorlog tegen het VOLLEDIGE electronische systeem van Iran,  waaronder het internetverkeer, telefoonverkeer (mobiel en vast) en de noodfrequenties voor leger, brandweer en politie. Volgens ‘The Daily Beast’ zou Israël een wapen hebben ontwikkeld, dat in staat is om een onderhoudssignaal te imiteren, waardoor alle signaal-uitwisseling stopt.

Volgens YouTube ‘popster’ ‘DAHBOO7’ zou het toestel dat vermiste is, volgens zijn ID-nummers, gekocht zijn door een Israëlisch bedrijf en zijn gestald in een hangar in Tel Aviv sinds november 2013, volgens enkele vliegtuigspottende websites, zoals www.planespotter.net en www.planelogger.com

Kijk hier naar deze video van ‘DAHBOO7’:
x

x

Meer links via DAHBOO7 vind je HIER, HIER en HIER

mh370 krijttekeningIn het afgelopen decennium is Israël erin geslaagd een breed scala van high-tech wapens te pakken te krijgen, die in staat zijn om de Defensie van Iran, te verblinden, te verdoven en te laten ontsporen, in het geval Israël een ‘preventieve luchtaanval’ van plan zou zijn uit te voeren. Er is nieuwe Stealth-technologie, die niet alleen in staat is om vliegtuigen onzichtbaar te maken voor radar, maar OOK VOOR HET MENSELIJK OOG.. Deze techniek is gebaseerd op high-tech camouflage, met elektro-magnetische velden, zoals besproken op de website military.com.

Op dit moment zijn Beijing en Washington in de race om een ‘omhulsel-techniek’ toe te passen, waarbij het mogelijk is onzichtbare vliegtuigen te creëren. Het krachtige Britse militaire bedrijf BAE Systems dat is gelinkt aan de NSA, Department of Homeland Security en het wazige Wilson Center. is in het bezit van het ‘Adaptiv Program’, van weer een ander bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in deze zg. ‘cloaking technologieën voor motoren, boten en helicopters. Zitten de grimmige handen en financiële manipulaties van de genoemde ‘Blackstone Group’, de ‘Carlyle Group’ en ‘TPG Capital’ achter het verhaal van het vermiste vliegtuig…?

xx

x

Oh, wat zijn we in staat,
een stevig web te weven,
wanneer we ons eerst hebben bedreven
in de kunst van het misleiden. 
x

– Sir Walter Scott –

 

92 Reacties op Malaysia MH370, hoever gaat de scam nog..??

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • Jim Morrison

  “Rothschild family reportedly owns the Malaysian Central Bank which has significant investments in Malaysian government and Malaysian Airlines.”

  Als dat waar is dan zouden eerder de Chinezen achter de verdwijning van MH370 zitten, dan de CIA useful idiots voor de Rothschild familie. Die hebben er toch geen enkel belang bij om de ontwikkelaars van die chip te doden.

  33
 • Lisette Borkens

  Wil het hele bericht van jullie over vlucht MH 370 van Malaysian Airlines op mijn Facebook pagina plaatsen Maar dat lukt niet kunnen jullie dit bericht naar mij
  mailen graag bericht.

  32
 • roland

  laat je niks wijsmaken,grootkapitaal zit er achter.of een fout in spionage, of oorlog voering,geloof mij men weet best waar het toestel is,dat geheime gedoe,gaat je de strot uithangen,en wat doen ze met het verdriet van de achterblijvers?niks dus,er is wel meer gebeurt,wat men niet mag weten!!! roland

  31
  • cozmic

   Er wordt wel mooi €3700 per slachtoffer uitgekeerd door Malasyan Airways, das ook nie nix!

   31.1
  • Sun

   Echt waar Cozmic, 3700? Alweer overal een 3 en een 7.

   31.2
  • GuidoJ.

   Zo te lezen Coz, had je wel slachtoffer willen zijn EN nabestaande.. 😉

   31.3
  • cozmic

   Was uiteraard niet cynisch bedoeld 😉

   31.4
  • jenne

   Op veteran to day, toch weer een artikel over niet het juiste vliegtuig, geen 777 dus, aan het type motor te zien, ook vreemd dat het toestel niet een dieper krater heeft geslagen, komt van +:- 10 duizend meter naar beneden, a fin lees het zelf maar.

   31.5
 • Candor

  De Scam gaat net zo lang door zolang de wereld geleid wordt door Psychopats . 911 Ze komen met dat fanatasy verhaal weg . Sandy Hook , wolfgang halbig is speciaal naar Conneticut geweest en heeft zijn 16 vragen voorgelegd .Er werd gewoon gezwegen en geen fatsoenlijk antwoord gegeven op een gestelde vraag , omdat het ook een Hoax was dus en de waarheid moet verborgen blijven anders kan er toch een antwoord komen over zoals het gegaan is .Hij komt niet verder want waar hij terecht komt of zal komen is het corrupt . Deze MH370 Scam gaat dezelfde kant op en hier hebben we niets om de puzzelstukken aan elkaar te leggen enig om bewijs te krijgen . En al je teveel bewijs hebt dan eindig je als Michael Hastings . Zoek maar eens naar de vertaling van het woord Government in het Latijns , dan weetje meteen waarom deze spelletjes van hun gewoon doorgaan .http://sguforums.com/index.php?topic=41178.0

  30
 • janpiet

  U maakt een kapitale fout in uw artikel.
  Correctie: Diego Garcia is absoluut geen Brits militairy base, maar een uiterst geheime Amerikaanse militairy base. VS leasen dit atol van UK.

  29
  • GuidoJ.

   Nu kunnen we hier een prachtige boom opzetten over juridisch ‘eigendom’, maar het is nog steeds zo, dat als je onroerend goed van iemand ‘huurt/least’, je geen eigenaar wordt/bent. Maar de huurder is middels het overeengekomen lease/huurcontract natuurlijk volledig gerechtigd het gehuurde te gebruiken zoals afgesproken/overeengekomen.

   Dus u maakt een kapitale fout door te veronderstellen dat huren hetzelfde is als eigendom. Enne.. leasen is een mooie naam voor.. huren! Je kunt als huurder ook niet je huis/eiland verkopen..!
   Het eiland was een Britse basis, maar is door de VS ‘overgenomen’ middels een long-term-lease.
   Of in andere woorden: het was al een kantoorgebouw, voordat dit andere bedrijf erin kwam…

   29.1
 • Allaya

  De scam nadert voltooiing? Noem mij maar een complotter, maar van wie en van waar de haast om de inzittenden van MH370 nu al dood te verklaren?

  http://www.nu.nl/buitenland/3760126/vermisten-boeing-nog-niet-doodverklaren.html

  28
 • Sun

  Wat een circus terwijl men gewoon satelietdata kan opvragen.

  “Satellite data suggests that the last “ping” was recieved from the flight somwhere close to the Maldives and the US naval base on Diego Garcia.”

  http://adguk.com/articles/8/missing-malaysia-370-approached#.U0nb6_ldUSE

  27
 • Sun

  Als dit 7th ping ding waar is, hadden ze dat wel veel eerder kunnen vertellen. 🙂 oeps, ik bedoel dat wisten ze vanaf het begin al natuurlijk 😉

  “All evidence points to the plane landing. It uploaded the 7th ping, which is done after landing, taxi, and engine shutdown in accordance with SITA’s ACARS requirements. Also, of 4 Emergency Locator Transmitters not one of them has been heard from, which would also point to the plane landing. ”

  http://beforeitsnews.com/international/2014/04/international-investigators-mh370-landed-didnt-crash-into-ocean-2480836.html

  26
 • Sjoerd63

  Alvorens ik deze oeverloze discussie sluit wil ik nog even opmerken dat ik absoluut GEEN wetenschapper ben! Die zin was een misschien een beetje ongelukkig gekozen maar dat die was bekeken vanuit het standpunt van deze Mike Adams. Deze man heeft vele studies gedaan en vanuit die beeldspraak noemde ik hem een gerespecteerd wetenschapper.
  En natuurlijk weet ik dat wetenschap iets is dat zich voortdurend ontwikkeld. Wie weet zullen er bepaalde theorieën zijn waarvan blijkt dat deze zullen kloppen. Achter bepaalde theorieën kan ik ook wel staan. Maar ook al heeft iemand zulke goede theorieën waar van sommigen heel plausibel zijn vind ik het niet slim om dan de rest ook maar te klakkeloos geloven.
  Deze man heeft veel kennis maar naar mijn mening is hij een beetje doorgeslagen en profileert hij zich als een soort van Goeroe.
  Daar ben ik geen voorstander van en de meeste Goeroes vallen op een gegeven moment wel door de mand. Voor mij is het gewoon iemand die wel veel geleerd heeft vooral een goed zakenman is die met zijn vergaarde kapitaal nu probeert zichzelf een bepaalde status aan te meten.
  En alvorens ik iets voor waar aanneem moet er wel wat meer zijn dan hetgeen één enkele man beweert.

  25
  • Sun

   Sjoerd, je standpunt is helder met deze onderbouwing. Prima toch.
   Velen willen weten wat er met de mh370 is gebeurd.
   Ik denk dat deze nooit meer zal opduiken dus blijft het gissen.

   Echter de volgende feiten sluiten een hoop zaken uit waardoor men blijft speculeren over de vreemdste mogelijkheden:

   1. De black box kan niet vernietigd worden als het vliegtuig is opgeblazen.

   2. black box recorders blijven 30 dagen dagen lang data uitzenden ook als deze in de zee is terecht is gekomen.

   3. Brokstukken van een vliegtuig blijven drijven en zullen dus snel gevonden worden in geval de vlucht de normale route vervolgt tevens ook als deze iets afwijkt van de route door bijv weersomstandigheden.

   4. Als een vliegtuig wordt neergehaald door een raket, dan wordt dit op radar waargenomen.

   5. De locatie, hoogte en snelheid van het vliegtuig op het moment van zijn bekend. Hiermee is het vrij eenvoudig om uit te rekenen waar brokstukken zich zouden moeten bevinden.

   6. Bij een vliegtuigkaping zou het niet verdwijnen van de radar.

   Imo blijven dan de volgende opties over:
   -De vliegtuig is idd gekaapt en de kapers beschikken over technologie waarmee de vliegtuig van de radar verdween. En zij hebben dus de black-box gezapt… 🙂
   -Inmenging van buitenaardsen. idem black box… 🙂
   -Onverklaarbare natuurverschijnsel zoals de bermuda driehoek.
   -Het hele verhaal is een verzinsel bedoeld als afleiding voor de dreigende oorlog of andere zaken waar we niets van mogen weten 🙄

   25.1
  • Sun

   2x -de, +het 🙂

   25.2
 • jenne

  Een kennis van mij een oud commodore van de Engelse luchtvaart Maatschappijen, vertelde mij dat vliegtuigen na een lang vlieg leven, door op grote hoogte blootgesteld aan de hoge UV stralen structurele moeheid vertonen, er is veel gelijmd aan hun constructie, waardoor ze bij bepaalde manœuvres kunnen opbreken,
  dit wordt stil gehouden van wege paniek!
  Dit is de meest voor de hand liggende oorzaak, maar volgens hem en zijn colléga’s is er flink wat fantasie verwerkt in de bericht geving, waarom ?, vragen zij zich af.

  24
 • JaNee

  Wat zou het nut zijn om dit vliegtuig te kapen en voor iedereen te laten verdwijnen? Met zoveel passagiers aan boord.

  23
 • pietje

  Wat een bullshit allemaal als ik in mijn tuintje sta kunnen ze me zien en een enorme JUMBO kunnen ze niet zien ???????jaja wat een onzin ze, de elite) denken nog steeds dat we slapen maar ja het is jammer we zijn wakker geworden !!!) We weten dat er satelieten zijn die alles maar dan ook alles kunnen volgen ik denk persoonlijk dat dit de laatste spartelingen zijn van dat soort mensen ze proberen het nog maar het gaat niet lukken want we hebben ze door ! We hebben zo zooooooooo door ! Maar ja stuiptrekkingen duren voort ! De Jumbo staat gewoon op Diego Garcia eilandje vliegveld en de passegiers worden of…gebrainwashed of gedoodt ! Zo simpel is het ! Ze deinsden voor niets terug ! Het is erop of eronder voor hen!!!! Ze zijn zo gevaarlijk en wij moeten terugslaan ! Hard…..!!

  22
  • Sjoerd63

   Nou Pietje, wat heb jij ze door zeg…..
   Jou argument dat ze met satellieten ALLES kunnen volgen en ALLES kunnen zien slaat nergens op. Ja, er zijn satellieten waarmee heel erg kan worden ingezoomd en waarmee je zou in je tuintje zouden kunnen zien. Maar dan moeten ze wel op dat moment op jou inzoomen. Het is dus niet zo dat op elk moment elk stukje aarde in beeld zou zijn of zo.

   Dat hele Diego Garcia verhaal is een verzinsel van complot denkers.
   Er is geen enkel, en dan ook geen enkel bewijs voor, en jij zou wel even weten dat het zo zit. Je laat je mooi meeslepen in deze complot theorieën en gelooft blindelings hetgeen ze vertellen zonder zelf ook maar een heel klein beetje onderzoek te doen.
   Je bent dus net zo goedgelovig als ieder ander die in een andere theorie gelooft. FEIT is dat ook jij niet weet wat er gebeurt is en wat er aan de hand is en daarom geloof je maar allerlei speculaties en verzinsels.
   Dan is voor jou in ieder geval het mysterie opgelost.
   Misschien geeft dat je wel een goed gevoel hoor en vooral wijzen naar de boze “Ze”,”Zij” en “Hun”. Die hebben het gedaan.
   Maar wil je echt goede sier maken, kom dan eens met echte bewijzen voor je theorie. Praten we dan wel verder….

   22.1
  • Sun

   Beste Sjoerd, er zijn tal van knappe koppen die zich er mee bezig houden.
   O.a. Mike Adams. Lees het maar eens wat deze slimme man beschrijft. Soms is het gebrek aan bewijs + de naar buiten gebrachten feiten, voldoende bewijs.

   http://www.naturalnews.com/044430_Malaysia_Airlines_official_story_government_cover-up.html

   22.2
  • Sjoerd63

   Mooi verhaal SUN, ik zou dat verhaal geen bewijs willen noemen.
   Het is vooral een mening. Natuurlijk is het een mysterieuze zaak.
   Maar ook in dit verhaal worden weer conclusies getrokken omdat er slechts weinig bekend is van de juiste toedracht. Dit is slechts 1 van de vele theorieën die ter ronde doen. En echt betrouwbaar wil ik het stuk en de schrijver al helemaal niet noemen. Het wordt niet voor niks uitsluitend geplaatst op een complot theorie site.

   22.3
  • Sjoerd63

   En nog even over die “knappe kop” meneer Mike Adams.
   Deze man is de eigenaar van de website naturalnews.com.
   Hij houd zich bezig met allerlei alternatieve medicijnen en complot theorieën, hij ontkent het bestaan van AIDS en heeft nog heel veel andere rare theorieën. Moet je deze man nu serieus nemen?

   Ik zou zeggen doe eens een beetje onderzoek voordat je iemand alleen op zijn verhaaltjes gelooft.

   http://en.wikipedia.org/wiki/NaturalNews

   Persoonlijk geloof ik dus in wat meer betrouwbaarder “knappe koppen” i.p.v. één of andere maffe Amerikaan.

   22.4
  • monika

   Sjoerd, wie zijn dat dan, die “knappe koppen” naar jouw mening?

   22.5
  • Sjoerd63

   “Knappe koppen” roeptoeteren geen speculatieve onbewezen verhaaltjes.
   Die onderzoeken en zorgen voor bewijzen alvorens ze iets naar buiten brengen. Iedereen mag een mening hebben en iedereen mag een theorie bedenken maar breng dat dan ook naar buiten als een mening en niet als een feit als je er geen bewijzen voor hebt.

   22.6
  • monika

   Geef dan een voorbeeld van zo ‘iemand’, wie had je in gedachtes?

   22.7
  • Sjoerd63

   Beste Monica,

   Jij mag je theorie hebben hoor, ik wil hem niet van je afpakken.
   Maar tenzij je dus met meer komt dan een theorie kan ik daar weinig mee.
   Dan kan ik alles wel gaan geloven wat iedere gek op het Internet plaatst.
   Het blijft dus een theorie en meer niet.

   En weet hoe weet jij dat er meer mogelijk is met satellieten dan ik denk? Heb jij inside informatie hierover? Of is dat ook gewoon een theorie waarin je gelooft?

   22.8
  • imke

   Ja, wikipedia is idd een zeer betrouwbare bron…”For its frighteningly large influence” Zegt genoeg. Alle ballen op Mike.
   (En nee, ik weet ook niet hoe het zit, voorlopig vrijwel niemand maar gezien de ontwikkelingen op allerlei vlak heb ik goede hoop dat binnen kort de hele zooi ontrafeld wordt).

   22.9
  • Sjoerd63

   Dat vorige stukje had dus even onder een ander item gemoeten.
   Maar ik weet niet wat je nu van me wilt Monica.
   Het enige wat ik hier vertel is dat het tot nu toe alleen maar wazige onbewezen theorieën zijn die ik hier over dit onderwerp lees.

   Dat wil niet zeggen dat ik wel weet hoe het zit.
   Dat weet ik natuurlijk ook niet dus zeg ik daar niks over.
   En ik weet ook niemand die het wel weet, anders was dat wel bekend geworden. Het is een mens eigen om over dingen die we niet weten zelf een “antwoord” te bedenken en dat gebeurt hier volop.
   Op één of andere manier is dat bevredigender dan het gewoon niet weten.

   Je kunt natuurlijk ook gewoon zeggen dat jij ook niet weet hoe het zit.
   Dat is eerlijker dan eigen theorieen of die van anderen als waarheid te verspreiden. En nogmaals iedereen mag zijn mening en theorie hebben en ook uiten natuurlijk. Het zou alleen eerlijker zijn erbij te zeggen dat het dus maar een theorie is en niet DE WAARHEID zoals velen hier doen.
   Want de waarheid kennen we (nog?) niet van dit verhaal.

   22.10
  • monika

   Beste Sjoerd,

   Ken je mijn ‘theorie’ dan?
   Misschien is het de theorie van ‘hier klopt iets niet’?
   Als we het hier over eens kunnen zijn, hebben we al een basis 😉
   Want er is een hele boel (des)informatie en het gaat om jouw persoonlijke filter. Het zou ook zo maar kunnen dat het mij eigenlijk niet uit maakt wat met het vliegtuig is gebeurd of niet gebeurd.

   Over de satellieten (en in het algemeen), als je echt wilt weten, dan is je interesse groot genoeg om zelf onderzoek te doen.
   Het voordeel hiervan is, dat het niet wordt voorgekauwd. Het bevordert je vermogen om inzichten te verkrijgen, omdat het van jezelf komt…

   22.11
  • monika

   22.11 is reactie op 22.8

   22.12
  • cozmic

   Ik denk nog steeds dat de Galactische federatie dit vliegtuig naar de 5e dimensie heeft getrokken. Bewijs heb ik er niet voor, maar als Anton het zegt dan moet het haast wel zeker zo zijn.

   22.13
  • monika

   Coz, Anton heeft het bewijs 😉

   22.14
  • Paul 5.5

   Ik heb een knappe kop om te zien en dat bewuste vliegtuig staat lekker in mijn schuurtje volgens Anton. Anton heeft ook een knappe kop ondanks zijn leeftijd… Maar iCoz verslaat ons mer zijn nog knappere kop dan wij weer hebben want hij heefr een natte doos in zijn bezit van een aangespoelde blonte domme knappe doos.

   22.15
  • Sun

   haha Sjoerd, een ieder recht op zijn mening en eigen keuzes uiteraard.
   Complottheorie is een woord dat velen graag gebruiken om de bizarre werkelijkheid mee te ontkennen en daarmee krampachtig pogen hun wereldbeeld intact te houden.

   Mike Adams is een hele slimme en hoog opgeleide man die op zijn 30e ernstig ziek werd en erachter kwam hoe hij jarenlang voorgelogen was door de gevestigde orde wat betreft gezondheid en gezondheidszorg. Hij heeft zichzelf genezen door zich te verdiepen in holistische en andere theorieën over mens en gezondheid. Hij was directeur van een succesvolle IT-bedrijf dat hij heeft verkocht en er miljoenen aan verdiende. Nu besteed hij zijn leven aan veel projecten om mensen te helpen. Hij heeft er dan ook velen geholpen om hun gezondheid in eigen hand te nemen waaronder ook ik. Door hem heb ik ingezien hoe de natuur zo belangrijk is voor de mens. Eigenlijk kinderlijk simpel. De natuur biedt ons alles om gezond te zijn. Voor de meeste is dit helaas niet voldoende en door deze zucht naar meer is de mensheid ver onderweg met het vernietigen van de natuur en uiteindelijk zichzelf.
   Mike Adams heeft imo alle recht op de titel “health ranger”. Hij verricht hier heel erg waardevol werk. Even een paar van de kennisgebieden waarmee Mike hoog boven velen uitsteekt: health-advocate, muzikant, journalist, internet activist, beheerder en oprichter van diverse gezondheidsites, directeur van een chemische onderzoekslab. Zie zijn biografie voor een compleet plaatje.

   Er zijn allerlei manieren om jezelf te laten horen. Sommige kiezen voor kennisdelen anderen voor propaganda of neerhalen van alles en iedereen wat ze niet aanstaat en daarbij helemaal niet zelf met goede ideeën komen of de intentie hebben om een ander te helpen. Het gaat bij deze laatste groep voornamelijk hoe ze zich zelf verder kunnen helpen.
   Niet zo productief maar wel begrijpelijk als je denken nog zo ‘primitief’ is heb je geen andere keuze.
   Het is gewoon wild om je heen slaan en alles pogen neer te halen wat je wereldbeeld kan beschadigen. Een soort van verdedigingsmechanisme. Dat is er niet zomaar. Maar je pikt ze er altijd zo uit.

   Hier nog een stukje uit zijn indrukwekkende biografie:
   Adams is believed to have been born in 1967 in Lawrence, Kansas. He received a Bachelor of Science degree from a university in the Midwest. In college entrance exams and graduate school entrance exams, Adams scored in the 99.9th percentile across all U.S. students. He is known to have aced the English, Mathematics and Science sections of the SAT, earning numerous offers of scholarships from various universities, including the Massachusetts Institute of Technology (which he chose not to attend).
   http://www.healthranger.com/Health-Ranger-Biography.html

   22.16
  • Sun

   Sjoerd, kijk eens wat er geschreven wordt over de geliefde Mike Adams:
   😉 Verspilde moeite van mij uiteraard, want alles wat jou niet aanstaat is natuurlijk een verzinsel. 🙂

   “I met Mr. Mike Adams face to face at the Anaheim Health Expo. After reading the Natural Health newsletters for so long, I was fascinated to meet the face behind all that wealth of information. It was truly one of the best days of my life to meet a man of such passion and integrity. Mr. Mike Adams has helped millions (perhaps billions) of people worldwide with the valuable information about keeping healthy and not falling pray to the unethical “Big Firms.” Best of all, he does this without asking for money. Now that’s dedication. I wish that more people would have the level of intensity that Mr. Mike Adams has to get the knowledge in our hands and help us get healthy and stay healthy. I have recommended ALL my friends to sign up for this important newsletter.”

   – Dr. Jack Singh, founder and president, the Organic Food Bar company (www.OrganicFoodBar.com)

   “Worldwide liberty lovers have seized the moment and we are waking up millions and millions of people… but the millions of other activists across the planet are waking up even more people, and one of those activists out there having a huge effect with his weapon the truth is Mike Adams of Natural News.”

   – Alex Jones, InfoWars Nightly News, March, 2012

   22.17
  • sjoerd63

   Inmiddels is deze draad een beetje omgebogen naar deze Mike Adams.
   Ik beweer niet dat alles wat deze man zegt onwaar is.
   Maar iemand die het bestaan van AIDS keihard ontkent, iemand die zelf websites opzet om zijn theorieën gestalte te geven die helemaal niet of onvoldoende bewezen zijn, iemand die op deze websites voedingssupplementen een hele grote rol toebedeeld en deze op dezelfde website zelf verkoopt, iemand die veel complot theorieën omarmd en iemand die zonder gedegen onderzoek zelf complot theorieën bedenkt en op dezelfde (zijn eigen) sites propageert vind ik niet zo’n betrouwbare bron. Er zijn veel meer van deze selfmade experts die volledig alleen staan omdat hun theorieën niet door gedegen wetenschappelijk onderzoek worden ondersteund. Elk heeft natuurlijk zijn eigen aanhang en dat mag.
   Op dit moment zijn er dus voor de meeste van zijn theorieën geen wetenschappelijke onderzoeksresultaten bekend die deze theorieën kunnen beamen. Ook vind je zijn theorieën niet nergens terug alleen op zijn eigen sites.

   Maar om maar even terug te keren naar het topic.
   Waarom moet zo’n intelligent persoon met zoveel kennis zich wagen aan een theorie over de verdwijning van dit toestel, terwijl hij weet dat het puur speculatie is wat hij schrijft. Ik als gerespecteerd wetenschappers zou mijn vingers daar niet aan branden.
   Hij zal toch wel met bewijzen moeten komen wil hij dat zijn theorieën algemeen geaccepteerd worden.

   Ik leg in ieder geval niet mijn gezondheid in iemand zijn handen die alleen theorieën heeft en in complot theorieën gelooft, ze zelf bedenkt en het bestaan van een zo’n levensbedreigende ziekte als AIDS ontkent terwijl er miljoenen mensen aan sterven. En het is op zijn minst verdacht dat hij zijn eigen ‘medicijnen’ verkoopt.

   22.18
  • marcel w in 5d

   Ik wordt altijd een beetje week op mijn maag als ik weer eens iemand zie verkondigen dat alleen als iets wetenschappelijk is bewezen , het de moeite waard is . Helemaal als iemand zich dan een gerespecteerd wetenschapper noemt, bwaaahhk. Wetenschap als de nieuwe onfeilbare geloofsovertuiging. Want feitelijk is het niet meer dan dat! Als namelijk wetenschappelijke bewijzen de waarheid onfeilbaar aan het licht brachten, was de wetenschap af klaar . Ik bedoel hoefde het niet meer te groeien laat staan nieuwe manieren van onderzoek te ontdekken en beproeven. Wanneer zien “gerespecteerde wetenschappers “nou eens in dat ook zij onderhevig zijn aan voortschrijdend inzicht , en derhalve geen enkele claim kunnen leggen op de thans als wetenschappelijk geldende bewijslast, als was dit de doorslag gevende factor voor waarheidsvinding! Het is slechts vanuit het nu toegankelijke kennisnivo een zeer aannemelijke en boven vele twijfels verheven aanname van de waarschijnlijke waarheid!
   We hebben namelijk al vele malen, in het verleden, onze wetenschappelijke visie moeten bijstellen naar aanleiding van nieuwe inzichten en theorien. Een visie die in het verleden wetenschappelijk bewezen werdt geacht en heden ten dage als volstrekt fout word gezien, vanwege voortschrijdend inzicht.
   Een werkelijk gedegen wetenschapper is zich bewust van dit feit en zal zich wel tien keer bedenken voordat wetenschappelijk bewijs als waarheid wordt gepresenteerd.Een weinig terughoudendheid lijkt een veel gepaster houding voor “gerespecteerde wetenschappers”.

   22.19
  • Sun

   “Ik wil (bew)ijs!” Beste Sjoerd, hierbij nog een herhaling voor als je het gemist hebt:
   Er zijn allerlei manieren om jezelf te laten horen. Sommige kiezen voor kennisdelen anderen voor propaganda of neerhalen van alles en iedereen wat ze niet aanstaat en daarbij helemaal niet zelf met goede ideeën komen of de intentie hebben om een ander te helpen. Het gaat bij deze laatste groep voornamelijk hoe ze zich zelf verder kunnen helpen.
   Niet zo productief maar wel begrijpelijk als je denken nog zo ‘primitief’ is heb je geen andere keuze.
   Het is gewoon wild om je heen slaan en alles pogen neer te halen wat je wereldbeeld kan beschadigen. Een soort van verdedigingsmechanisme. Dat is er niet zomaar. Maar je pikt ze er altijd zo uit.

   Jij als wetenschapper Sjoerd, kan ik me nou helemaal niets bij voorstellen. Er is niets wetenschappelijks te bekennen in jouw reacties. Los daarvan gun ik je alle succes.
   Over “roeptoeteren” gesproken, je pikt en plukt stukken van sites die je kunt gebruiken en die in jouw wereldbeeld passen. Ik zou zeggen ga de uitdaging aan en stap uit je comfortzone, lees nou eens meer dan alleen maar kopteksten. Dan kom je erachter, hetgeen je “roeptoetert” (om je eigen wetenschappelijke bewoordingen aan te halen 😉 ) volledig de plank mis slaat.

   Jouw schreeuw om bewijs is voor mij vergelijkbaar met: ‘ik wil ijs’ geroepen door een bang, verdrietig en/ of boos kind.
   Dit draadje begon inderdaad over Malaysia 370. Vandaar ook het stuk van Mike Adams die jouw enige verlichting kan geven. Mogelijk snap je het artikel niet, dat kan.

   Eerlijk gezegd zie ik veel liever een draadje gevuld met de daadkracht van Mike Adams dan een draadje gevuld met geschreeuw om ijs.
   Aangezien Mike Adams nog in je hoofd zit, hierbij nog wat info over hem, wat je mogelijk kan inspireren om ‘op te groeien en het ijs zelf te gaan halen’ of wie weet wat voor andere mooie dingen je kunt bewerkstelligen.
   Hierbij een artikel van Mike Adams waarin hij beschrijft hoe de fed’s zich moeten gedragen om onnodig bloedvergieten te voorkomen.
   http://www.naturalnews.com/044728_federal_agents_rules_of_engagement_new_media.html

   Nog wat anders over Mike Adams om je te inspireren (volledig of topic, maar speciaal voor jou Sjoerd) : 🙂

   Mike Adams is widely recognized to be an extremely high-IQ person with a strong technical aptitude that has allowed his websites to achieve very high degrees of success on the internet. He is also widely known to be a highly influential writer and presenter.
   Mike Adams has personally authored over 2,000 articles, including investigative articles, satire and op-ed. His writings have been collectively read by over 100 million people over the past decade.
   His articles demonstrate a diverse range of knowledge on many subjects, including psychology, anthropology, cosmology, U.S. history, philosophy, economics, money and finance, nutrition, politics, civil rights, plant biology, intellectual property law, chemistry, physics, quantum phenomena, agriculture, linguistics, microbiology, neurolinguistics and more.
   Mike Adams has conducted over 1,000 interviews and is known for being able to delve into details on almost any conversational topic.
   By the age of 14, Adams was an accomplished computer programmer. Entirely self-taught on the computer, he developed his own algorithms for programs that drew mathematically-complex shapes on the screen. In high school, he wrote one of the first “cannon wars” video games for the Apple IIe computer, a game that was widely pirated across his school district.

   22.20
 • garriet60

  die transponders of wel de zwarte dozen zijn daar geplaatst via een schip waar ze denken dat ze liggen en dat vliegtuig staat gewoon aan de grond waar ze over spreken .maar dr is geen mens die daar heen durft te gaan omdat ze bang zijn om daar kapot geschoten te worden wel een grote mond vanaf een afstand maar geen daden durven te doen om hun medemens te redden .

  21
  • Sjoerd63

   En hoe komt garriet60 aan deze wijsheid?
   Zelf bedacht of gewoon nagepraat van een ander die het bedacht heeft?
   Je kunt wel wat roepen, maar waar zijn je bewijzen?
   En als het vliegtuig ooit wel gevonden wordt hebben ze daar natuurlijk een wrak van eenzelfde soort vliegtuig laten zinken.
   Zo lusten we er nog wel een paar.

   21.1
  • marcel w in 5d

   En sjoerd 63 , hoe weet jij dat garriet60 het bij het verkeerede eind heeft? Zelf bedacht of nagepraat van wie dan ook die dat weer heeft bedacht?

   21.2
  • Sjoerd63

   Heel simpel marcel,
   Omdat van die hele theorie GEEN ENKEL bewijs is.
   En als ergens geen bewijs voor is is het vooralsnog gewoon speculatie.

   21.3
  • Odette

   @Marcel, De hongerige, huilende roedel website-wolven is op internet strooptocht. Kwijlend en grommend met flikkerende bloeddoorlopen ogen sluipen ze nu hier rond voor een prooi. T’ís maar wat voor onderwerpen de webmaster lanceert 😉

   21.4
  • monika

   Je bent dus roepende in de woestijn, Sjoerd. Want idd waar baseer jij je op, gewoon in het tegen?
   Heb je ooit erover nagedacht dat de overheden helemaal geen bewijzen willen hebben, tenminste voor nu? Want hoe verklaar je je anders dat er zoveel verschillende officiële verhalen van de betrokken landen de ronde doen?
   En wat je satellieten verhaal betreft, er is technisch zo veel meer mogelijk dan je denkt te weten.

   21.5
  • Paul 5.5

   garriet60

   Je bent een zwarte doos of je bent het niet, de beste flightdoos is oranje… Oranje boven Oranje Boven lang leven de kondringin de polder…
   http://www.youtube.com/watch?v=wtp8tGKBJ2k
   Nu blijf ik thuis…

   21.6
  • monika

   Bestaan er ook blonde dozen? 😀

   21.7
  • cozmic

   Blonde dozen zijn indertijd wel geintroduceerd, maar weer uit de handel gehaald omdat ze steeds hun code vergaten. Verder nog vragen? Fa Hopeloze doos en co.

   21.8
  • cozmic

   Zit weer een partij bagger van mijn knollentuin onder mijn schoenen, ik word er gek van.

   21.9
  • cozmic

   Soms is de zwarte doos zo groot dat ze er een heel vliegtuig in kwijt raken, zou ook zo maar kunnen. Ik bedoel maar!

   21.10
  • Paul 5.5

   Tis allemaal pure speculatie en vissen om de waarheid naar boven te willen hengelen. Zeker alsbje rijdt in je brikkie op de weg in je eentje krijg een bergb gekleurde dozen in je nek.
   http://www.youtube.com/watch?v=aSSnGCRoGCY

   21.11
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.