Advertentie

Vraag en antwoord…


"Mrs. Jones, do you know me?"
"Mrs. Jones, do you know me?"

Tijdens een proces, in een klein provinciestadje in het Zuiden van de VS, werd een grootmoeder van 82 als getuige naar voren geroepen. Toen zij daar stond, vroeg de Officier van Justitie aan haar:

“Mrs. Jones, kent u mij, weet u wie ik ben…?” 

Hierop antwoordde de vrouw: ~

“Jazeker, meneer Williams, ik ken u hoor! Ik ken je namelijk al sinds dat je nog een klein ventje was! Eerlijk gezegd ben je voor mij een grote teleurstelling. Je liegt en je bedriegt iedereen.

Je besodemietert zelfs je vrouw en je manipuleert mensen om je zin maar te krijgen. En ondertussen praat je ook nog eens over ze achter hun ruggen.

En weet je, je denkt écht dat je zo’n geslaagde jongen bent, maar je hebt werkelijk de hersens niet eens, om je te beseffen dat je eigenlijk niet slimmer bent dan een paperclip”.

De officier van Jusitite was volledig uit het veld geslagen. Omdat hij werkelijk niet wist, wat hij anders had kunnen doen, wees hij met zijn wijsvinger naar de advocaat van de gedaagde partij en zei:
“En Mrs. Jones, kent u de advocaat van de gedagvaarde?”

Hierop antwoordde ze direct en volmondig:

 “Ja natuurlijk ken ik die ook. Deze Mr. Bradley ken ik ook al sinds dattie een mannetje was, dat niet over de tafel kon kijken. Hij is nog steeds aards-lui, pleegt vaker overspel dan dat ie naar de WC gaat en hij heeft een drankprobleem van jewelste.

Hij kan geen normale relatie met mensen aangaan en zijn advocatenpraktijk is een van de slechtste uit heel Mississippi! En dan heb ik het nog niet eens over hoe hij zijn vrouw met wel andere 3 vrouwen besodemietert! En één daarvan meneer Williams, is zelfs jouw vrouw! Ja natuurlijk ken ik die man!!”

Officier van Justitie Williams liep rood aan, het stoom kwam bijna uit zijn oren en advocaat Bradley kon wel door de vloer zakken! 

Vervolgens nam de rechter resoluut het woord en vroeg beide raadsmannen naar zijn tafel te komen. Toen zij voor hem stonden, boog hij zich licht voorover en sprak met gedempte stem, zodat niemand het verder kon horen:

“Mijne heren, als een van jullie 2 idioten aan haar durft te vragen of ze mij kent, dan laat ik jullie beiden rechtstreeks naar de elektrische stoel afvoeren!…”

9 gedachten over “Vraag en antwoord…

  1. gefeliciteerd Laurens, je hebt hem door.. Een mop is om te lachen, daar ga je niet van schelden.. Het is dus geen ‘mop’! Dit verhaal kan je een izicht brengen. Bijv. het inzicht dat het ‘gelul’ is… Kijk BEP die snapt het verhaal ook.. Leef je eigen leven, DUS!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.