Advertentie

Handen af van de homeopathie.. Teken nu!


x

Handen af van de homeopathie.. Teken nu!

x

Al vanaf 1 juli mag van minister Schippers niet meer op verpakkingen en bijsluiters van homeopathische geneesmiddelen staan waarvoor ze gebruikt worden, omdat de werking niet wetenschappelijk bewezen is. Hierdoor verdwijnen homeopathische geneesmiddelen waarschijnlijk. Wij van WantToKnow vragen je om deze petitie te tekenen.. Klik simpelweg op deze illustratie-tekst.

x

193 gedachten over “Handen af van de homeopathie.. Teken nu!

  1. De goede werking van homeopathische middelen tot herstel van tal van ziektes / aandoeningen is meer dan voldoende aangetoond!!
   Bovendien komen de negatieve bijwerkingen zoals we die kennen van de farmaceutische / allopathische middelen en die jaarlijks, wereldwijd miljoenen levens kost, NIET voor. Dus homeopathie is gezondheid en mens vriendelijk. Homeopathie is een MUST !!

 1. Mevrouw Schippers moet eindelijk eens de moeite nemen om zich behoorlijk te informeren in plaats van als een dolle stier door de homeopathische porseleinkast te rennen.
  Wat heeft zij toch griezelig veel op met de farmaceutische industrie het lijkt wel haar eigen belang te zijn.
  Hoe haalt ze het in haar hoofd om ons, het Nederlandse volk, de weg naar onze eigen persoonlijke genezing keuzes via de homeopathie te willen blokkeren.
  Nu de weg via de farmacie veel en veel te duur wordt, kan ik alleen maar zeggen HANDEN AF EDITH SCHIPPERS.

  1. Als je je bewust bent van de kracht van homeopathie en je bovendien op de hoogte bent / goed geinformeerd bent over dit krachtig middel, dan ben je als mens verplicht voor deze actie te tekenen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.