Advertentie

Wordt Bush gearresteerd in Canada..?


Een storm van protest is opgestoken nu blijkt dat 20 Oktober a.s. George W. Bush zal gaan spreken in Canada, tijdens een bijeenkomst in Surrey in British Columbia, die door burgemeester Diane Watts wordt voorgezeten. 

De cover van het boek uit 2009, geschreven door professor Michael Haas. Het was toen al duidelijk dat Bush op hete kolen liep.. (klik voor artikel over dit boek)

De organisatie ‘Lawyers Against the War’ (LAW) vinden dat Bush gemeden moet worden en teruggestuurd aan de grens, of dat ze hem dienen te arresteren, op basis van oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid, zodra hij probeert Canada binnen te komen.. Bush zou dan in Canada dienen te worden berecht en indien dat op problemen stuit, zou hij uitgeleverd dienen te worden aan die landen, die al toegezegd hebben, een proces tegen Bush te willen voeren, zodra ze hem te pakken kunnen krijgen..

In een brief aan de minister-president van Canada van 25 Augustus, zegt deze advocatengroep, dat er voldoende en overweldigende bewijzen zijn “dat George Bush jr. hulp en advies heeft gegeven, bij het martelen van niet-Amerikaanse gevangenen in door de VS gecontrolleerde gevangenissen buiten de VS..”

In hun brief die 7 pagina’s beslaat, wordt bewijsmateriaal aangehaald waarbij de marteling van verdachten de hoofdmoot vormt. Talloze internationale rapporten staan aan de basis van deze verdenking. Zelfs in zijn memoires van 2010 maakt Bush gewag van het feit dat hij autorisatie gegeven heeft voor ‘ondervragingstechnieken’ die bestonden uit marteling in de vorm van o.a. waterboarden.

Volgens de brief van de advocaten is het de wettelijke plicht van Canada om verdachten van oorlogsmisdaden geen veilige plek te geven, wanneer op redelijke gronden aannemelijk mag worden geacht, dat de beschuldigingen hieromtrent juist zijn. “Het is de plicht van de Canadezen maar ook van de hele mensheid. En het niet toelaten van Bush tot het land Canada dient in dit geval als eerste middel te worden ingezet”, aldus het advocatencollectief.

Gail Davidson, voorzitter van de Canadese advocatenorganisatie LAW, Lawyers Against War.

De brief van 25 Augustus jl. is getekend door Gail Davidson, de voorzitter van dit advocatencollectief en professor Francis A. Boyle van de University of Illinois, afdeling rechtspraak. Professor Boyle is ook de man die een klacht heeft ingediend bij het Internationale Hof van Justitie in Den Haag, niet alleen tegen George Bush, maar ook tegen Dick Cheney, Donald Rumsfeld, George Tenet, Condoleezza Rice en Alberto Gonzales.
Op grond van buitengewone medeplichtigheid aan o.a marteling en geforceerde verdwijning. En omdat Canada ondertekenaar is van het statuut van Rome, dat de basis vormt van het Internatonale Hof van Justitie, dient Canada dit verdrag na te leven, aldus LAW-voorzitter Gail Davidson.

En hoewel de VS dit statuut niet ondertekende, heeft het Internationale Hof wel degelijk de jurisdictie om regeringsleden van het kabinet van oud-president Bush mede te dagvaarden. Het bijzondere is dat de klacht die professor Boyle bij het Internationale Hof heeft ingediend, mede de aanleiding was, dat George Bush afgelopen Februari 2011 zijn trip cancelde naar Zwitserland, waar hij zou deelnemen aan de Bilderberg conferentie..!

9 gedachten over “Wordt Bush gearresteerd in Canada..?

  1. en volkomen terecht dat ook deze misdader,s op gepakt diennen te worden !
    daar behoren cheny/rize/rumpsveld bij hierbij is er maar 1 foto afgebeeld maar er zouden er meerdere moeten zijn .misschien dat de wereld er dan beter uit gaat zien zonder deze wijsneuzen want aan deze lui hebben wij het te danken dat er over de hele wereld mensen VERMOORD WORDEN .

  2. Als je Bush, Cheney, Rize en Rumsfeld oppakt blijven de echte daders nog steeds buiten schot. Deze vier zijn slechts marionetten en voeren uit datgene wat achter de schermen wordt bedacht. Maar het zou zeker een goed begin zijn als Bush al eens opgepakt zou worden.

  3. Wat denken jullie ervan om de Rothchild famelie eens aan te pakken.Dat zijn diegene die bepalen wie gekozen word als president gezamelijk met hun achterban.En daarbij ook nog eens alle grote staats banken onder hun hoede hebben waar triljarden in omgaan ten koste van ons.En te weten dat onze “Koningin”deel uitmaakt van deze groep.
    Ga eens naar de Web site van David Icki en je zult verstelt staan wat die man aan het licht brengt en te vertellen heeft.Rothchild,9/11,Bush…Bin ladin familie het land uit gevlogen met een prive Jet ondanks dat er een vlieg verbod afgekondigd was na de impact en instorten van de Twin Towers.Inside Job,explosives, Building nr.7 Secret.Nesara,Osama Bin Laden die 10 jaar geleden al gestorven is en om de elections van Obama the winnen hebben de Amies zogenaamd Osama Bin Ladin vermoord…..ha ha ha ha ha.Wat a Joke.Word wakker mensen.

  4. bohemian grove en ook wat hier al werd beschreven in topic etc . tja helaas gaat die konijnen hol zo diep dat de gewone man niet weet wat er precies gebeurt achter de schermen , zelf de vrijmetselaars. het is dan ook een geheime genootschap in een geheime genootschap en in een geheimen genootschap etc etc , Maar wat ik wel grappig vond is dat ik heel even vandaag iets zag over deze bush onderwerp in de msn news , maar toen sloot ik al af en logde weer in en toen was het er niet meer te vinden haha, ja ik heb er ook nog niks over gezien op tv raa raa raa , maar iedergeval zou wel eerlijk en echt menselijk zijn als ze jr bush aanpakken . Maar als hij ermee weg kom dan moet er wel bij iedereen een lampje branden waarin we leven en wat een vee we zijn voor ze

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.