Advertentie

Klonen en andere illusies..!


*
*
*
Klonen en andere illusies..

2024 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Donald J. Trump, de 45e president van de Verenigde Staten, verliet zijn ambt op 20 januari 2021, na de inauguratie van Joseph R. Biden. Trump is echter aanzienlijke invloed blijven uitoefenen op de geheime operaties van de regering om de illusies die ons gevangen hielden, zichtbaar te maken. Als  opperbevelhebber  van de VS-schaduwregering is hij de poppenspeler geworden, die de touwtjes achter de schermen manipuleert. Zijn vice-president is niemand minder dan John F. Kennedy Jr. die regelmatig in kleine berichten, over wat er werkelijk achter de schermen plaatsvindt, de illusies versplintert die ons worden voorgehouden.

Al meer dan 26.000 jaar trekken de reptilianen en Greys aan de fysieke snaren in je lichaam, die verbonden zijn met nanotechnologie. Degenen waarvan je dacht dat ze de mensheid dienen, zijn hier in werkelijkheid om je onder controle te houden. De Deep State en de MSM werken nauw samen om het verhaal wereldwijd vorm te geven. Ze zijn zelf de scriptschrijvers, en al het nieuws wat ze uitbrengen is volledig verzonnen.

Het is een algoritme dat gebruik maakt van Artificiële Intelligentie (A.I) afkomstig van de geavanceerde D.A.R.P.A. Deze programmering werd met behulp van nanotechnologie in je lichaam ingebed en maakte een draadloze interface mogelijk, omdat het lichaam fungeert als de geaarde leiding. Deze nieuwsprogramma’s zijn in staat om passief te communiceren waarmee de controle wordt behouden.

Dit script schrijft zichzelf en achter die illusie zitten de reptilianen en de Greys die je via spiegels geestverruimende gedachten sturen. Ze gebruikten CERN-portalen en chemtrails om je met nanotechnologie te implanteren en te controleren en dat was de reden waarom hydroxychloroquine verboden is omdat dit die nanodeeltjes kan verwijderen.

Het desinformatieprogramma dat de machthebbers gebruiken, houdt iedereen in een programmaloop, die bestaat uit een nano-technologisch programma-lus in je hoofd. Eenzelfde lus gebruiken ze voor de verkiezingen; Bitcoin/crypto en geld; nepreligies; nepgeslachten; Covid-19-plandemie; het verzinsel van racisme etc. Deze computersimulatie is opgezet om menselijke energie om te kunnen zetten in een stroomvoorziening voor reptilianen en Greys. Hoe dieper je daarin duikt, hoe onrealistischer het allemaal wordt. Maar besef als je zaken niet kunt geloven, het niet wil zeggen, dat ze niet waar zijn..!

Wat zich momenteel wereldwijd op de MSM- en sociale-mediasites ontvouwt, is een totale declas van informatie waarbij het leger onder leiding van Trump de volledige controle heeft. Via uitvoeringsbevel/executive order #13818 (HIER) wordt dit hele spel blootgelegd, en het spoort alle CGI en maskers op die worden gebruikt.

De zwarte hoeden

De term NPC (Non Playable Character) is een perfecte weergave van de alledaagse personages die je wereld bevolken. Je kunt hun negatieve vibraties herkennen aan hun profiel en energie die afkomstig is uit een andere dimensie. Ze zijn lang geleden in deze wereld geïnfiltreerd en ze opereren allemaal op hetzelfde holografische systeem; wat betekent dat het zomaar kan zijn, dat de mensen om je heen misschien niet eens menselijk zijn. Er zijn ook een aantal NPC’s die zijn ontworpen om je te volgen en aan te vallen. Zij worden bestuurd door Vrills. Dit is buitenaards ras dat al honderdduizenden jaren oorlog voert met onze moederrassen,

Hun diepe ondergrondse militaire bases waren verbonden met geavanceerde tunnels en ondergrondse steden waar ze kloonfaciliteiten huisvestten, waar mensen in gevangenschap werden gefokt om hun pijnappelklier waaruit adrenochroom werd geoogst. De tunnel die begin januari onder de bekendste synagoog in New York werd ontdekt, leidde naar een adrenochroom-laboratorium.

Dit maakte ook gelijk duidelijk wie deel uitmaken van de ‘zwarte hoeden’. Deze zionisten zijn in het echt de Satanische Khazaren die niets met het echte Jodendom te maken hebben. Het is een complexe onderwereld met faciliteiten die speciaal zijn ontworpen voor deze kwade doeleinden en worden in verband gebracht met de jaarlijks gemiddeld 8 miljoen vermiste kinderen.

Eén van de ingangen naar deze onderwereld was Epstein Island. Daar werden met behulp van hun project MK-ultra, opnames gemaakt van uitgevoerde martelingen, verkrachtingen en moorden waarmee ze deelnemers, die vaak hoge posities bekleedden, chanteerden. De aangetroffen ondergrondse kloonfaciliteiten werden ingezet voor hun galactische slavenschepen en buitenaardse wereldhandel.

Trump aan het roer..
Wanneer het Trump-team iemand arresteert en/of executeert, en ze willen voorkomen dat het publiek weet dat ze vermist zijn, dan creëren zij ‘White Hat’-klonen. Dit zijn goede klonen, die ingezet worden om de massa wakker te schudden zodat die gaat beseffen welke gruwelijke misdaden deze personen hebben begaan. Vervolgens heb je ‘Black Hat’-klonen die zijn gemaakt door degenen, die voor Trump zijn presidentschap, de wereld regeerden. Denk hierbij aan Illuminati/vrijmetselaars/13 bloedlijnen/DeepState etc.

Zij produceerden wel 10 klonen per persoon die ingezet werden om hun NWO-agenda onder de massa te verspreiden. Deze klonen werden ook gebruikt om invloedrijke mensen/leiders te kunnen chanteren en uit te buiten zodat hun agenda uitgerold kon worden. Elke kloon heeft een begeleider nodig, iemand die ze te allen tijde in de gaten houdt om eventuele gedragsproblemen/storingen te herkennen, omdat klonen maar een vrij korte levensduur hebben en daarna snel aftakelen. Ook ALLE klonen zullen straks worden geëxecuteerd.

Er komen steeds meer aanwijzingen dat niet alleen de hoofdrolspelers van de DeepState maar ook vele van hun marionetten (politici, wereldleiders, beroemdheden, sterren, sportartiesten) reeds zijn geëxecuteerd wegens misdaden tegen kinderen en de mensheid. Deze zijn vervangen door ofwel klonen gecreëerd door de witte hoeden; dubbelgangers; of acteurs met maskers die hun rol spelen in de film die zich nu aan het afspelen is. Die film is bedoeld om de slapers wakker te schudden en hen de verschillen tussen hun leiders of beroemdheden te laten ontdekken. Want als je goed oplet zie je dat Joe Biden, Justin Trudeau en Tom Hanks er allemaal anders uitzien dan voorheen.

Nazi-Duitsland begon in 1945 al met het creëren van klonen en na de oorlog kregen Amerikanen, Britten en Russen allemaal een stukje van die technologie. Er zijn 2 kloonprocessen:

Replicatie – het gekloonde wezen is opgegroeid vanaf baby.

Duplicatie – het gekloonde wezen is een dubbelganger van een actueel mens/jou

‘Clonaid’ is een in Canada gevestigde organisatie voor het klonen van mensen en staat geregistreerd op de Bahama’s. Het werd opgericht in 1997 en heeft filosofische banden met de UFO-religie ‘Raëlisme’, die klonen ziet als de eerste stap naar onsterfelijkheid. Op 27 december 2002 beweerde Brigitte Boisselier, CEO van Clonaid, dat er een babykloon was geboren met de naam Eve. De berichtgeving in de media over deze bewering leidde tot heftige kritiek en een ethisch debat dat meer dan een jaar heeft geduurd.

Dit zijn de vier soorten ‘klonen’ die door de Illuminati worden gebruikt zijn:

1. daadwerkelijke klonen – Dit is een persoon die is gekweekt uit een reageerbuis (“in vitro” genoemd) of een geïmplanteerde baarmoeder, die dezelfde genetische samenstelling heeft als de persoon zelf. De genetische codering heeft zich gereproduceerd waardoor er nu twee personen bestaan die samen een eeneiige tweeling vormen.

2. Synthetische mensen – Dit zijn ‘personen’ die er net zo echt uitzien, als een echte persoon, maar menselijke wezens simuleren. Bepaalde weefsels afkomstig van rundvee vormen hierbij het uitgangspunt. (Dit is een van de redenen achter de verminking van vee.) Dit proces is een voortzetting van een proces dat eind jaren vijftig werd ontdekt. Dat was een experiment uit 1959 dat in 1968 werd gerapporteerd in een boek genaamd ‘The Biological Time Bomb’ van Gordon Rettray Taylor.

3. organische robotoïden – Dit is een ‘kunstmatige levensvorm’ die ontstaat door middel van processen die totaal anders zijn dan klonen of synthetische mensen. Er wordt organische robotoïdetechnologie gemaakt om zo nauwkeurig mogelijke kopieën te maken van belangrijke mensen, zoals presidenten en een deel van hun personeel.

4. dubbelgangers – Er is een doorlopend programma gaande om dubbelgangers te vinden voor prominente mensen, evenals een programma om geheime eeneiige tweelingen te creëren (die bij de geboorte gescheiden worden en elkaar nooit zien. Door het gebruik van dubbelgangers (of één van de synthetische of organische robotoïden) is de elite in staat weg te sluipen om zijn satanische rituelen uit te voeren.

De nazi’s die tijdens de processen van Neurenberg werden opgehangen, waren allemaal klonen. De originele versies wisten op deze manier te vluchten naar Argentinië en de VS. En waarom lijken de Chinese militairen zo op elkaar? Verruim je denken..!

De ogen zijn het venster van de ziel.
Door middel van het presidentiële uitvoeringsbesluit (executive order) #13818 (zie hierboven), werden alle klonen van de DeepState gedwongen zich over te geven en kunnen ze niet anders dan zichzelf blootgeven. Het zijn stuk voor stuk hersenloze klonen geprogrammeerd met A.I. die op sociale media interacteren met bots die zijn ontworpen om je in een lage trilling te houden. En doordat ze zijn geprogrammeerd kunnen ze niet zelfstandig leren en zullen ze nooit verder stijgen dan hun eigen programmering. Zo zijn ze gemakkelijker onder controle te houden.

De reptilianen en Greys hebben ook hun eigen ras gecreëerd door middel van klonen met als doel de hele wereld te infiltreren. Ze gebruikten het klonen van mensen als hun belangrijkste infiltratiemiddel zodat ze je volledig kunnen beheersen en controleren met behulp van energieoverdracht/ geestbewustzijnstechnologie. Hun doel was om bepaalde populaties van de elite te kunnen controleren en de mensheid te klonen met als einddoel: de vernietiging van de echte menselijke bevolking.

Door vaccins te gebruiken waren ze in staat mensen te controleren via de draadloze 5G-netwerkinfrastructuur. In de film ‘The Matrix’ dat in werkelijkheid een documentaire was, werd dit script volledig getoond. Een bekende scène uit de film is het stukje waar Morpheus aan Neo uitlegt wat de Matrix is:

“De matrix is een systeem Neo; dat systeem is je vijand. Maar als je er in zit en om je heen kijkt, wat zie je..? Zakenlieden, leraren, advocaten, timmerlieden. Dit zijn de geesten van de mensen die we proberen te redden. Maar tot het moment dat dit plaatsvindt, zijn deze mensen er niet klaar voor om losgekoppeld te worden. En velen van hen zijn zo hopeloos afhankelijk van het systeem, dat ze zelfs zullen vechten om het te beschermen.”

Deze hele wereld is gemaakt om jou tot slaaf te maken op het gebied van gezondheid, onderwijs, religie, werk en geld. Ze gebruikten valse vlaggen in elk scenario dat de A.I. ten goede kwam. Zij creëerden de problemen, boden de oplossing aan en creëerden vervolgens de desinformatie om te voorkomen dat jij zou ontdekken dat zij één en de dezelfde waren. Dit was een agenda om jouw rechten te schenden.

(klik voor artikel op deze site; IN YOUR FACE!)

Politiebureaus, brandweerkorpsen, ziekenhuizen, onderwijscentra, militairen en regeringen etc. zullen in de Nieuwe Wereld niet langer nodig zijn, deze maken allemaal deel uit van de criminele agenda. Ze gebruikten sociale mediasystemen als gecontroleerde oppositie met volgers en ‘likes’. Het werd zo gemanipuleerd dat ze hun eigen valuta (volgers) creëerden, waardoor de illusie ontstond van een enorme aanhang op een account en jij denkt dat ze legitiem zijn. Deze mind truc werd gedaan met behulp van nanotechnologie en patenten op het zenuwstelsel.

Door om je heen te kijken in je omgeving ontdek je het controleniveau dat zij hadden opgebouwd en die volledig door de belastingbetaler wordt gefinancierd. Het systeem beheerst de energieprijzen; zij plaatsten parkeermeters bij natuurreservaten om je te belasten voor het gebruik van een natuurlijke bron; ze maken gebruik van borden die je vertellen waar je wel en niet kunt parkeren; hoe laat jij je auto mag verlaten; en of je er op een bepaalde dag wel of niet mag staan etc. etc.

Met als gevolg dat de belastingbetaler steeds meer belast wordt door een groeiende hoeveelheid afval. Het is een programma om je op elk niveau te controleren en je elk grammetje vrijheid te ontnemen. En is het je ook opgevallen dat het sinds de lockdown lijkt het of ze overal tegelijkertijd aan de wegen, tunnels en bruggen werken aan zogenaamd onderhoud.

Voor het geval je nog mocht twijfelen..

De reden hiervoor is simpel: het zijn actieve militaire oefeningen die de ondergrondse tunnels, martelkamers en stadsinfrastructuur eronder ontmantelen, inclusief de hoeveelheden elektriciteitsdraden en transformatoren die door hele steden zijn geplaatst en die ze gebruikten om Einstein Roses-Bridges-poorten, net als CERN, te creëren die dienen als interdimensionale portalen voor de onzichtbare vijand. Het is allemaal verborgen in het volle zicht. Het is tijd dat we gaan beseffen dat de pedofielen het echte virus zijn en het leger het vaccin.

Ook de hele medische industrie is nep en een spel binnen de matrix.
Overlijden door ouderdom is pas ontstaan door de introductie van de farmaceutische industrie die in de afgelopen 700 jaar verschillende plandemieën heeft ontwikkeld om de mensen bang te maken voor de dood. Deze werd vervolgens door hun eigen scheppingskracht veroorzaakt. De pest, ook wel de zwarte dood genoemd, was de eerste ‘plandemie’ en werd verspreid door besmet water en was een hele bewuste aanval om het Tartaarse rijk van binnenuit aan te vallen.

Deze plandemie trof Europa van 1347 tot 1353, waarbij bijna 43 miljoen mensen zijn omgekomen. Voor die tijd waren mensen kerngezond en werd het lichaam als voertuig en portaal gebruikt om mee te reizen. En wanneer ze in hun leven voldoende ervaring hadden opgedaan, verruilden ze hun lichaam voor een ander voertuig in een andere dimensie of dichtheid. Dit overkwam je niet maar was altijd een bewuste keuze. Wij zijn niet ons lichaam. Dit lichaam fungeert als een voertuig waarmee we onze ziel een vorm kunnen geven en zichtbaar maken.

Ook de Spaanse Griep in 1918 was een georkestreerde plandemie die net als Covid-19 met behulp van vaccins is verspreid. Deze wereldwijde epidemie eiste naar schatting 17 tot mogelijk 100 miljoen levens.

De grootste leugen over het menselijk lichaam en de ziel is wat erin zit. Het verzinnen van die werkelijkheid begon met het creëren van de illusies van darmen, longen, haarvaten en aderen. Deze fungeren in het echt fungeren als kanalen. Het menselijk lichaam is een omhulsel van energie in beweging dat interageert met zijn omgeving. Het bevat allerlei portalen waarmee we in staat zijn naar andere planeten en dimensies te reizen. Deze portalen zijn gelinkt aan de verschillende organen. De relatie tussen planeten en organen:

ALLE ziekten zijn verzonnen. De DeepState probeert je lichtlichaam te verkalken door middel van genetisch gemodificeerde voeding en medicatie. Hiermee veroudert je lichaam en hopen ze je te kunnen veranderen in een robot die volledig onder hun controle staat. De onethische behandeling van patiënten in ziekenhuizen en veteranen over de hele wereld wordt toegeschreven aan de nazi-wereldorde.

Het zit vol met onnodige behandelingen, procedures en medicijnen die aan patiënten worden verstrekt met als doel er zoveel mogelijk aan te kunnen verdienen. Het is pure symptoombestrijding waarbij niet wordt gekeken naar de oorzaak . Geen enkele arts controleert je bijvoorbeeld op actieve stresshormonen. Actieve stresshormonen schakelen je afweersysteem automatisch uit en is een signaal dat je doosje met onverwerkte emoties te vol is.

Dat raakt vol wanneer je niet in het NU aanwezig bent en dus niet aanwezig in je lichaam. Hierdoor zal het de emoties die het heeft opgevangen, niet op de juiste manier kunnen verwerken. De eerstvolgende keer dat zo’n zelfde soort emotie langskomt heeft tot gevolg, dat het lichaam niet weet hoe het daarmee om moet gaan en zal automatisch in de overlevingstand springen. Deze zet je stresshormonen aan waardoor je bevattelijk wordt voor alles dat op je pad komt en de aftakeling van je lichaam in gang wordt gezet.

Wat ook belangrijk is dat mensen gaan beseffen dat kanker geen ziekte is maar een overlevingsmechanisme en dat mensen niet sterven aan de gevolgen van kanker maar aan de gevolgen van chemo en bestraling. Kanker ontstaat wanneer de lever verzadigd raakt door teveel afvalstoffen uit foute voeding en/of onverwerkte emoties. Hierdoor zal deze niet langer in staat zijn het bloed op de juiste manier te zuiveren. Dit kan een verstopping veroorzaken, waardoor bepaalde cellen verstikt raken.

Om te kunnen overleven zet het lichaam kankercellen in om dodelijke, carcinogene stoffen en verzurend metabolisch afval uit de lymfbaan, het bloed, het hart, de hersenen en andere belangrijke organen- te verwijderen. Dus doodt je de kankercellen dan vernietig je de zelfhelende capaciteit van het lichaam zelf. Maar weinig mensen beseffen het gevaar van de halfjaarlijkse tandartscontrole, vaak gecombineerd met een bezoek aan de tand hygiënist. 

Wist je dat ons gebit een enorm zelfhelend vermogen heeft? Bruine vlekjes en kleine gaatjes kunnen met de juiste voeding gewoon genezen. Op het moment dat de tandarts gaat boren wordt dit zelfhelend vermogen dusdanig aangetast, dat herstel onmogelijk wordt.

  • Fluor bevordert cariës en verkalkt de pijnappelklier om te voorkomen dat we gaan ontdekken wie we werkelijk zijn. 
  • Door de behandelingen van de tand hygiënist wordt ons gebit te schoon waardoor je darmflora verstoord raakt, je lichaam schimmelvorming ontwikkelt, en je risico loopt dat het tandvlees zich gaan terugtrekken. 
  • Flossen kan er de oorzaak van zijn dat vuil en bacteriën onder het tandvlees verzeild raken, waardoor ontstekingen ontstaan en je tandvlees terugtrekt. 
  • Wortelkanaalbehandelingen creëren een dood stukje vlees in het kaakbot, wat een brandhaard voor bacteriën wordt en vaak kanker tot gevolg heeft in het orgaan wat met die specifieke tand of kies in verbinding staat. 

‘Slecht’ cholesterol (LDL) voorkomt dat verstopte slagader wanden gaan bloeden en levensbedreigende bloedstolsels gaan vormen. Het wordt in feite gebruikt bij alle in- en uitwendige wonden en is dus in tegenstelling wat artsen beweren een levensreddend cholesterol.

Het medische bedrog wordt ondersteund met behulp van technologieën om je echografiebeelden te laten zien die slechts vervangende banden zijn voor de nep-interne organen. Deze verzinnen de valse gegevens om de wereld onder medische tirannie te plaatsen. Met de sluiting en verwijdering van de oude garde zullen deze medische voorzieningen niet langer nodig zijn. De faciliteiten met geavanceerde holografische medische bedden en Nikola Tesla-technologie zullen voor iedereen gratis toegankelijk zijn.

Met deze technologie, die al sinds de vijftiger jaren aanwezig is op aarde maar voor de mensheid verborgen bleef, kunnen we terugkeren naar een perfecte gezondheid en kan ook de schade ongedaan worden gemaakt als gevolg van vaccins en nanotechnologie, die van top tot teen diep in het lichaam is geworteld. Want als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, dien je te denken in niveaus van energie, frequentie en vibratie.

Vibratiegeneeskunde werkt op een diep cellulair niveau, waar moleculaire eigenschappen door trillingen worden veranderd. Ook dien je te beseffen dat lineaire tijd een illusie is. Dit is belangrijk middel van de DeepState, die hiermee met name de westerse wereld in zijn greep heeft. Afrika, Azië en Zuid Amerika gaan heel anders met tijd om. Daar gebeuren dingen pas wanneer de tijd er rijp voor is. En door te begrijpen dat tijd niet bestaat, worden alle barrières die zij beheersten weggenomen.

Dus stop met jezelf nog langer aan een aangegeven datum te verbinden, omdat deze zijn ingevoerd om teleurstelling te veroorzaken die mensen in een lagere trilling brengen. Trump zal een digitale valuta creëren, die verbinding zal maken met de BRICS-landen en de wereld. Het zal niet via een centraal banksysteem gebeuren, maar via open-marktbankieren want achter de schermen hebben Trump, MBS, Musk, de USSF + Modi, Xi en Poetin gezamenlijk een krachtig plan uitgewerkt. Dit zal de wereld naar een Gouden tijdperk leiden en het einde van alle oorlogen inluiden. We zijn er bijna……

Harriet Algra

januari 2024

thenewstrain.org

Bronvermelding:

breaking-joe-biden-confirms-trump-is-the-current-sitting-president-live-on-national-tv-3807150.html

/fresh-update-these-messages-from-the-real-19th-vice-president-john-f-kennedy-jr-for-the-restored-republic-are-absolutely-wild

arrest-wars-white-hats-military-all-clones-will-be-executed-clones-doubles-trannies-whos-your-daddy/

horrific-child-adrenochrome-market-found-in-nyc-jewish-tunnels-media-blacko.html

chabad-human-sacrifice-exposed-as-europe-revolts-and-texas-declares-civil-war/

anonymous-why-is-nobody-talking-about-this/

Relationship-between-Planets-and-Organs-of-Human-body-and-Astro-assignment

human-internal-organs-connected-to.html

Vrill_Confederation

undercover-command-the-u-s-militarys-secret-continuity-of-government-devolution-plan-since-january-20-2021-donald-trumps-role-as-commander-in-chief/

Kanker is geen ziekte maar een overlevingsmechanisme’ door Andreas Morritz

de-pest-een-dodelijke-ziekte.html

Heal Your Gut to Heal Your Gum Disease – Mercury fillings, Root Canals and Leaky Gut – Marina Carew
heal-your-gut-to-heal-your-gum-disease-mercury-fillings-root-canals-and-lea.html

 

Het nieuwe boek van Harriet Algra is leverbaar!
Klik op de illustratie van de cover hieronder,
voor een link naar het introductie-artikel!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.