Advertentie

‘2000 MULES’ bewijst VS-2020-verkiezingsfraude..!!


Hierboven zie je een lijstje met BEWEZEN STEMFRAUDE-FEITEN, opgesteld in november 2020. Tot nu toe zijn er van al deze bewijzen nog geen gezamenlijke concrete stappen uit voortgekomen, maar het broeit en gonst in de VS-maatschappelijke discussies. En nu zelfs ook publiekelijk op nationale TV-stations te zien. Daarbij wordt nu een mega-beving/opschudding aan toegevoegd. We reiken hem je vast aan..

x

X
X

‘2000 MULES’ bewijst VS-2020-verkiezingsfraude..!!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

De docu-film ‘2000 Mules’ is een zojuist -begin mei 2022- verschenen. Een uiterst gedegen en goed onderbouwde documentaire over de 2020-verkiezingsfraude in de VS. Laten we hopen dat dit het begin is van een massale aardverschuiving in de VS. Een huidige president, Joe Biden, die volstrekt op illegale wijze, via georganiseerde misdaad, op deze positie terecht is gekomen. Wat betekent dat Donald Trump de feitelijke legitieme president van de VS is, wat een aardverschuiving zou kunnen betekenen in het politieke landschap in de wereld.

Het grootste compliment tot nu toe, is ongetwijfeld dat deze documentaire van YouTube is verbannen. Waarheid geldt daar als een leugen, zoals je inmiddels weet. We hebben helaas nog geen NL-ondertitelde versie te pakken kunnen krijgen, maar zullen deze zsm plaatsen, indien beschikbaar. Maar als is je Engels maar een beetje van een niveau dat je een gesprek kunt volgen, KIJK NAAR DEZE DOCU..

Kijk hieronder naar het staatje met uitgebrachte stemmen, op de ochtend ná de verkiezingen, 4 november 2020 om 07:15 uur, in de staat Michigan. De plotselinge sprong van Biden-stemmers is onverklaarbaar, wanneer je spreekt over gelijkmatige verdeling tussen beide kandidaten, Trump en Biden. Daar waar Trump op stevige voorsprong stond, diende een plotselinge Biden-jump, deze achterstand goed te maken en zelfs Trump voorbij te streven, met 86% van de stemmen geteld. Eenzelfde beeld is in veel Amerikaanse staten, counties en steden te zien.

 

3 gedachten over “‘2000 MULES’ bewijst VS-2020-verkiezingsfraude..!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.