Advertentie

Zo gebeurt het: verkiezingsfraude ‘real time’..!!


Zo deden ze het, met ‘Database latentie’..

Zo gebeurt het: verkiezingsfraude ‘real time’..!!

2022 © Valentine | deze versie (vertaling) WantToKnow.nl/be

x

De term ‘Database latentie’ gebruiken we hier. Zo deden ze het! Een politieagent houdt een snelheidsovertreder aan; een voorbeeld eerst van géén database latentie’. De geraadpleegde politiecomputer meldt dat drie uur, geleden een soortgelijk voertuig en persoon een slijterij overviel — dus de politie is alert. Geen database latentie. Hoe het wél werkt..?
County verkiezingsmanagers veranderen de postcode van 31.000 kiezers op 3 september. Deze stembiljetten gaan met alle andere kiesbiljetten, die week de deur uit. En ja hoor, die 31.000 zijn onbestelbaar, die door ‘iemand’ worden verzamelt, deze NOG STEEDS geldige stembiljetten. En op verkiezingsdag 15 september, worden die adressen van de GELDIGE BILJETTEN stilletjes terug veranderd.

National Change of Address Database (NCOA) pikt die adreswijzigingen niet op. Ze zijn niet gebeurd omdat er geen geschiedenis is. De 31.000 burgers kregen hun post prima — behalve de stembiljetten. Stembusadressen werden gestuurd door de provinciale stembusgegevensbank — degene die werd gewijzigd en daarna weer gewijzigd.
Veel staten sturen stembiljetten naar iedereen; de ontvanger weet niet dat hij nooit een stembiljet per post heeft ontvangen. Ze kunnen persoonlijk stemmen. Oeps! “Je hebt al gestemd!” Ooit gehoord?

Welkom bij database latentie.
Onze slechte jongens weten dat ze kiezerslijsten kunnen veranderen, een actie ondernemen, en ze dan terug veranderen. Wie zou dat weten? Duizend kiezers zijn veranderd van inactief, hebben gestemd, zijn terug veranderd, en hoe zou je dat ooit weten? Met veel ingewikkeld voetenwerk, zou je het uiteindelijk uit hun kiezersbestand kunnen halen — maanden na de verkiezingen.

Wat ga je eraan doen? De verkiezing terugdraaien?
De nieuwe en huidige ‘strategie voor het verzamelen van stembiljetten’, opgelegd door de bijna universele mail-in stembiljetten, maakt plotseling behoorlijke ‘coole’ database spelletjes toe. Het uitbuiten van genoemde database latentie. Database latentie, zoals je waarschijnlijk hebt begrepen, is wanneer de huidige realiteit achterloopt op de onderliggende gegevens. We ervaren het allemaal in onze door elektronisch aangedreven maatschappij.

De ballotage-oplichters weten van deze latentie – het is de kern van hun spel! Voor Republikeinen is verkiezingstechniek een soort maatschappijleer, maar voor Democraten is het ‘business’; en daar zijn ze goed in! Ze weten dat de Republikeinen honderden ijverige verkiezingsspeurders hebben, die in kelders en eetkamertafels de kiezerslijsten controleren op ‘dode stemmers’ en nep-kiezers. Ze weten dat die mensen vertrouwen op NCOA en Melissa en andere zeer latente diensten als hun basis.

Als iemand is verhuisd, verschijnt dat in NCOA – twee maanden later; een echte kiezer is dus verhuisd. Deze mensen willen hun donatie-kaarten blijven ontvangen en vullen hun NCOA formulier in, om post door te sturen naar hun nieuwe adres. Onze fraudedetectives vinden deze persoon en misschien heeft deze iemand gestemd; streep deze fantoom door! Maar de slechteriken geven graag een paar stembiljetten op detailhandelsniveau op, om het apparaat voor het verzamelen van stembiljetten op groothandelsniveau te verbergen. Ze rekenen er zelfs op.

Dit is de fraudevergelijking die in het hele land plaatsvindt:

  • Tel de persoonlijke stemmen op de verkiezingsdag.
  • Tel de vroege, persoonlijke stemmen.
  • Schakel het systeem uit (Atlanta waterlek, Maricopa County alles).
  • Breng onbestelbare stembiljetten binnen, die je hebt verzameld toen je de namen, adressen of postcodes van kiezers veranderde en breng ze daarna weer terug.
  • Bepaal de stemmen die je nodig hebt om te winnen. Druk op de ‘WIN’ knop.
  • Wacht tot de Republikeinen maanden later een rechtszaak aanspannen.

Stembiljetten zijn het levensbloed dat Democraten nodig hebben om te winnen — en winnen doen ze. Tegen alle polls en exit-polls in..! Stembiljettenverzamelaars weten dat Republikeinen domme technologie gebruiken, zoals relationele databases, SQL, NCOA, Melissa, allemaal niet real time, zeer latente systemen. De slechteriken kijken graag toe hoe de Republikeinen tijd verspillen met het vinden van enen en tweeën, terwijl de echte actie bij duizenden plaatsvindt. Onzichtbaar voor de genoemde gedateerde batch-systemen met veel vertraging.

De RNC helpt met haar verouderde ‘big data’ systeem, dat zich evenmin bewust is van alles wat er binnen een maand gebeurt. Wil je je kandidaat stellen? Het is lelijker. Een latentiegevoelige database, zoals die van de RNC, vertelt je hoe je kiezer geneigd was te stemmen in de laatste 10 verkiezingscycli. Ze ‘leunt’ zelfingenomen Republikeins. Helaas vertelt het je niet dat ze jarenlang Republikeins heeft gestemd, maar dat ze deze week doneerde aan Greenpeace, woedend over de bouw van een Dollar Store aan de overkant van haar straat.

Reële tijd betekent dus iets: wat er hier, nu, vandaag gebeurt. Je Democratische tegenstander weet dit en zij is real time, jij niet, jij bent RNC. Jij, beste kandidaat, gebruikt de RNC latentie-database om op je tegenstander te stemmen, omdat je ‘latent’ bent. Dit wordt uitgelegd op www.Omega4America.com

Een korte wandeling naar de toekomst..!
Hoe de stembusgang wordt bestreden met technologie, gewoon een leuk klein kijkje. We weten dat een verkiezingscommissie er alles aan zal doen om de Democraat te laten winnen. De verkiezingscommissie van Wisconsin, Arizona’s Maricopa County, zeven staten in totaal in 2016, bijvoorbeeld. Wat is een gouverneurschap waard? Hoeveel kost een betwiste senaatszetel? Misschien US$ 50 miljoen..? En wat is een presidentiële campagne waard? Waarom zou iemand US$ 50 miljoen uitgeven aan een Senaatszetel en de andere partij de verkiezingsrollen laten bezitten?

We nemen die verkiezingslijst, met misschien 15 miljoen kiezers, Florida, bijvoorbeeld, of Texas — vergelijken elke kiezer met elke andere kiezer en adres, tot op celniveau, en zien eventuele verschillen, elke dag! Wat vinden we? In een real-life voorbeeld, deze maand, vonden we een county die 31.500 postcodes veranderde, maar de kiezer bleef op hetzelfde adres. Nieuwsgierig? Dat betekent dat de kiezer zijn adres niet veranderde en al zijn post bleef ontvangen, behalve één poststuk — een stembiljet van een kiezerscommissie…!!

Onze teams in Wisconsin en Florida ontdekken deze zwendel die gewoon per vrachtwagenlading wordt gemanipuleerd. En geloof nou écht niet dat dit niet echt is! En NCOA en Melissa? Zij zijn hier totaal blind voor, om de simpele reden, dat de adressen weer terug veranderd zijn, na de ‘ontvoering’ van het stembiljet..! Het Fractal team heeft de afgelopen 20 maanden, met begeleiding van Mike Lindell en aanmoediging van de sheriff David Clarke, en meer dan een dozijn verkiezingsintegriteitsteams, een analyse gedaan van de kiezersintegriteit van de oude batch (latente) in verhouding tot de moderne, huidige real-time batch.

We leerden de kernstrategie om fraude bij het verzamelen van stembiljetten te bestrijden in real-time analyse van kiezerslijsten en uitgebrachte stembiljetten. Het is ook real-time analyse van stembiljettenverzamelpunten, zoals grote appartementencomplexen en studentenhuizen waar stembiljetten worden verzameld, simpel omdat er geen appartement-adrenummer is. De vraag is nu of de Republikeinen het voortouw willen nemen met technologie of door willen gaan met het uitgeven van miljoenen aan ‘big data’ ‘data driven’ partijdigitalisering.

We staan op het punt om erachter te komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.