Advertentie

Viroloog-nobelprijswinnaar: ‘Vaccin creëert nieuwe COVID’..!!


x
X

Nobelprijswinnaar en viroloog

Dr. Luc Montagnier:

‘Vaccin creëert nieuwe COVID’..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x
Hier op de site tref je 2 artikelen aan (HIER en HIER) waarin we de Franse viroloog professor dr. Luc Montagnier, nobelprijswinnaar 2008 (HIER), aan het woord laten. Hij heeft NA WETENSCHAPPELIJK GEFUNDEERD ONDERZOEK geconcludeerd, dat het COVID-19-virus door de mens is GEFABRICEERD.. Niks ‘Marion-Koopmanskletskoek’ over het vleermuizenverhaal, want die werken niet in laboratoria en zorgen niet voor genetisch gemanipuleerde combinaties van DNA.. Inmiddels heeft dr. Montagnier in een nieuw interview een eerste bewering gedaan dat de COVID-19 vaccins zelf varianten creëren.  Hij zei dat epidemiologen dit fenomeen, bekend als ‘Antibody-Dependent Enhancement’ (ADE), wel kennen maar ‘erover zwijgen’..!

Hoewel bekend is dat virussen muteren en zo varianten veroorzaken, beweert Luc Montagnier dat ‘het de vaccinatie is die de varianten creëert’. De Nobelprijswinnaar voor 2008 maakte de explosieve opmerkingen als onderdeel van een groter interview met journalist Pierre Barnérias van de Franse Hold-Up Media eerder deze maand. In een zeer relevant deel van het interview bevestigde Luc Montagnier de studie, die Indiase wetenschappers hadden uitgevoerd, om een verband te leggen tussen COVID-19 en HIV.

Deze Indiase wetenschappers ontdekten dat het coronavirus was gemanipuleerd met AIDS-achtige invoegingen. De conclusie van de studie was dat het onwaarschijnlijk was dat een virus dergelijke unieke inserties op natuurlijke wijze in korte tijd zou hebben verworven..! Nadat de resultaten van de studie waren gepubliceerd, kreeg het artikel zware kritiek van social media-experts, zozeer zelfs dat de auteurs gedwongen werden hun paper in te trekken. Maar de bevestiging van Nobelprijswinnaar Montagnier, maakte een einde aan al deze amateuristische kritiek.
Het was in deze context dat de Batwoman van China, Shi Zhengli, zei: “Ik adviseer degenen die geloven in de… academische analyse van Indiase geleerden, hun stinkende mond te houden”.. Kennelijk heeft deze dame een illusie hoog te houden..!

Vorig jaar waarschuwde een groep onderzoekers in een belangrijke studie in het medische tijdschrift The Lancet dat de COVID-19-vaccins die momenteel worden ontwikkeld, het risico op het krijgen van HIV zouden kunnen verhogen, wat mogelijk zou leiden tot een toename van het aantal infecties. Zoals GreatGameIndia heeft gemeld, heeft zelfs Australië een voor een miljard dollar gesloten overeenkomst inzake een coronavirusvaccin geschrapt nadat verschillende deelnemers aan de proef positief op HIV waren getest.

Wat is er aan de hand? India ziet toename van doden en gewonden na uitrol COVID-19 vaccin.
Vaccins creëren varianten! Professor Montagnier noemde het vaccinatieprogramma voor het coronavirus een ‘onaanvaardbare vergissing’..!! Zijn uitspraak laat aan duidelijkheid niets te wensen over:

“Massavaccinaties zijn zowel een wetenschappelijke als een medische fout.
Het is een onaanvaardbare vergissing.
De geschiedenisboeken zullen dat aantonen,
want het is de vaccinatie die de varianten creëert.”

De prominente viroloog legde uit dat er ‘anti-lichamen zijn, gecreëerd door het vaccin, die het virus dwingen een andere oplossing te vinden’ of te sterven. Dit is waar de varianten worden gecreëerd, die ‘een productie én het gevolg zijn van de vaccinatie.’  Professor Montagnier zei dat epidemiologen het verschijnsel kennen, maar er dus ‘het zwijgen toe doen’. Over een bekend fenomeen/verschijnsel dat bekend staat als ‘Antibody-Dependent Enhancement’ (ADE).  Hij legde uit dat deze trend zich voordoet, in ‘elk land waar de curve van vaccinatie wordt gevolgd door de curve van sterfgevallen’.

Wij ook in India waargenomen.
In India steeg het aantal COVID-19 gevallen met bijna 750% in minder dan een maand tijd! Daarbij is de vraag of deze stijging logisch was? Heeft de massale vaccinatiecampagne in de metropolen de tweede COVID-19 golf in India veroorzaakt?? Of is er iets anders aan de hand? De resultaten van een studie gepubliceerd in het International Journal of Clinical Practuce toonden aan, dat er voldoende literatuur beschikbaar is om vast te stellen dat COVID-19 vaccins het risico op ernstigere ziekten verhoogt en dat ontvangers op de hoogte moeten worden gebracht van alle risico’s alvorens zich te laten vaccineren.

“Men speelt hier leerling-tovenaar en dreigt de komende generaties over een periode van een eeuw te vergiftigen.
Men kent de precieze gevolgen van de de mRNA COVID-19-vaccins totaal niet”.

De wetenschappers concludeerden dat vaccins de COVID-19-ziekte kunnen verergeren via antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) en dat de risico’s geheim worden gehouden in protocollen voor klinische proeven en toestemmingsformulieren. Het punt van de Nobelprijswinnaar wordt onderstreept door informatie die is onthuld in een open brief van een lange lijst van artsen aan het Europees Geneesmiddelenbureau. In de brief staat onder meer dat “er talrijke mediaberichten uit de hele wereld zijn geweest over verzorgingstehuizen die werden getroffen door COVID-19 binnen enkele dagen na de vaccinatie van de bewoners”.

Prof. Luc Montagnier vervolgde met te zeggen dat hij zijn eigen experimenten uitvoert met degenen die besmet raken met het coronavirus nadat zij het vaccin hebben gekregen. “Ik zal u laten zien dat zij de varianten creëren die resistent zijn tegen het vaccin,” zei hij.

* * *

3 gedachten over “Viroloog-nobelprijswinnaar: ‘Vaccin creëert nieuwe COVID’..!!

  1. Wat Luc Montagnier betoogt, is in lijn met waar Geert van den Bossche, uit de vaccin-industrie(o.a. Gavi!) mee naar buiten is gekomen en zijn carrière mee op het spel heeft gezet: https://www.bitchute.com/video/Th6pLHZGyicP/
    Volgens mij kun je ook niet straffeloos een jaar lang het immuunsysteem van het grootste deel van de bevolking, het deel dat niet voor dit virus hoeft te vrezen, ondermijnen met afstandsregels, etc. zonder dat alleen dat al repercussies heeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.