Advertentie

AVAAZ, wie is oprichter Ricken Patel?


x

 AVAAZ, wie is oprichter Ricken Patel?

2012 WantToKnow.nl/.be

gebaseerd op DIT artikel

x

Na de ontmaskering van de populaire online-activistenbeweging ‘AVAAZ’, is het nu aan de alternatieve media in de wereld om de deksel volledig van deze beerput-camouflage-beweging te lichten. Laten wij daarbij ons steentje bijdragen als WantToKnow.nl/.be

Dat doen we door van DIT ARTIKEL, dat ons is toegespeeld door Mr. Dr. Bou, het gedeelte te lichten wat gaat over één van de oprichters van AVAAZ, Ricken Patel. Je hebt zijn naam ongetwijfeld vaak zien staan, als lid van het AVAAZ-team, dat zo dapper op de barricades ging staan en staat voor al het onrecht in de wereld..

De aankondiging door AVAAZ van de 2007 klimaatconferentie in Bali. Zie je de bangmakerij.. De manipulerende, angst-aanjagende manier van communiceren. De overeenkomsten met de officiële poster van de Titanic-film en de klimaatconferentie-aankondiging?

Maar duidelijk is dat AVAAZ een dubbele agenda heeft. George Soros, multi-miljardair en marionettenspeler achter het wereldtoneel, is de grote financier van AVAAZ, waar Soros natuurlijk zijn eigen ‘idealen’ meer wil verwezenlijken.. Wat dat zijn..? Wat dacht je van een wereldwijde Zionistische overheersing..? We maken je in dit kader graag nogmaals attent op het grote verschil tussen de strijders voor Zionisme en de daadwerkelijke mensen die hart hebben voor de staat Israël en deze staat niet zien als ‘Excuus-Truus’ voor wereldwijd imperialisme van Zionisten. (Kijk HIER en HIER op onze site voor meer informatie hierover)

Het doopceel gelicht van Ricken Patel
Patel is mede-oprichter en chef-de-bureau van AVAAZ. Hij is in het bezit van de Canadese- en Britse nationaliteit en heeft een rijke historie achter de rug. Hij studeerde aan de elite-universiteiten Balliol in Oxford en aan de ‘Kennedy-school’ aan de Harvard-universiteit en ronde daarna een korte politieke carrière af. In 2009 werd Ricken Patel gekozen door het Wereld Economisch Forum in Davos tot ‘Young Global Leader’.. Dat was al ná de oprichting van AVAAZ in 2007.

De AVAAZ-directeur behoort heel duidelijk tot de wereld-superklasse en heeft zijn hele werkzame leven reeds in dienst gewerkt van uitsluitend VS-Amerikaanse elite en hun projecten. Er blijft bij bestudering van zijn achtergrond niet veel over van zijn Sjors-van-de-rebellenclub-imago..!

In 2009 werd Patel door de vooraanstaande opinieleidende website ‘Huffington Post’ gekozen tot ‘Ultieme spelbreker van de politiek’ en als grensbepalende, fundamentele trendsetter in de politieke opinie.  Ricken Patel heeft één belangrijk doel: hij wil dat de wereldwijde ‘openlijke’ mening van burgers tot een beslissende sleutelfactor in de grote beslissingen in de wereld. Van klimaat tot mensenrechten, de mening van burgers dient voorop te staan.
Maar je raadt het al, wie maakt die mening, wie kleurt de vraagstelling van de keuze-mogelijkheid van wereldburgers..? Juist, dat valt inmiddels allemaal onder de reikwijdte van Ricken Patel’s’  ‘AVAAZ’..!

Patel heeft de volgende werkgevers al op zijn CV staan:

 • De ‘International Crises Group’ welke door George Soros e.a is opgericht; hier werkte Patel als ‘Conflictanalyst’,
 • The Rockefeller Foundation,
 • The Simons Foundation,
 • The Bill & Melinda Gates Stichting
 • Het ‘International Center for Transitional Justice’ Dit is een NGO, een zg. non-gouvernementele organisatie, onder de vleugels van de VS-overheid, dat kantoor houdt in New York. Deze werd in 2001 opgericht en wil gruweldaden en het schenden van mensenrechten voor het internationale hof brengen.

Voor deze organisaties heeft Patel gewerkt in Sierra Leone, Liberia, Afghanistan en in Soedan. En wat dáár dan weer zijn taken waren, dát is nou net weer even niet bekend, noch uit te vinden.. Dit is het PR-filmpje dat door AVAAZ op hun eigen website is gezet, en waar Ricken Patel zichzelf en zijn AVAAZ in de schijnwerpers zet..
X

“Mijn leden zijn mijn baas”..
“My members are my boss,” is de claim die Ricken Patel verspreid, “en ik geloof niet dat ze me ooit voor een verkeerde actie hebben gebeld..” Deze leden financieren ook het hele project ‘AVAAZ’, aldus Patel.  Sinds 2009 heeft AVAAZ, naar zeggen van Patel, geen geld aangenomen van stichtingen of bedrijven, noch heeft AVAAZ donaties aangenomen boven de US$ 5000,-. Hij wil met AVAAZ bouwen op de vrijgevigheid van de individuele leden, die inmiddels ruim US$ 20 miljoen bij elkaar hebben gedoneerd.

Multi-miljardair George Soros ziet wel wat in AVAAZ, een manier om de publieke wereldopinie naar je hand te zetten. Écht iets voor een marionettenspeler-achter-de-schermen..!

Veel van dit geld gaat naar specifieke campagnes. Ricken Patel hierover: “We hebben de afgelopen 2 jaar zo’n US$ 1,5 miljoen besteed aan het aanschaffen van camera’s voor burgerjournalisten in de Arabische wereld. Het gevolg dáárvan is, dat veel van de beelden die nu uit Syrië bijvoorbeeld komen, gefilmd en gefotografeerd is met apparatuur die wij ter beschikking hebben gesteld..”

Mooie praatjes meneer Patel.. Mogen we dat zeggen..? Want wat dacht u van de volgende fraude..?
Avaaz-‘burgerjournalist Danny was een favoriete gesprekspartner voor o.a. CNN, BBC, Al Jazeera (Katar) en Al-Arabiya (Saudie-Arabië).

Maar hééél pijnlijk voor Avaaz: Deze Danny [al Dayem]werd door de staatstelevisie van Syrië op 4 Maart en door CNN op 7 maart al ontmaskerd als leugenaar en bedrieger..! Tijdens een live-uitzending nota bene, gaf meneer Danny een ‘schietalarm’ af, en gaf zijn mede-strijders aanwijzingen om bepaalde akoestische zaken te regelen.. Hiernaar gevraagd door CNN, kon hij zich slechts in tegenstrijdigheden uitdrukken.

Conclusie:
We raden je aan zoveel mogelijk AVAAZ met een hele grote korrel zout te nemen, deze informatie met mensen om je heen te delen, en hen ‘last-but-not-least’ te waarschuwen voor de nieuwsfraude, de besodemieterij die er op dit moment, ook in Syrié weer plaats vindt. En AVAAZ die werkt hier keurig aan mee. Meneer de marionettenmiljardair, George Soros, kan tevreden zijn: zijn pupil Ricken Patel, is ‘goed bezig’.. Voor meneer Soros wel te verstaan..!

69 gedachten over “AVAAZ, wie is oprichter Ricken Patel?

 1. Beste Want to Know,

  Dank je wel voor deze informatie. Iemand plaatste de link op BOUblog en ik ben blij met deze samenwerking. Want een BOU kan nou eenmaal niet alles alleen doen!

  Zie hier de link: http://www.boublog.nl/02/06/2012/syrie-en-de-humanitaire-oorlogspropaganda-van-avaaz/#comment-15749

  In Syrië probeert men een Libië scenario te volgen, maar dank zij dat “vreselijke” Rusland lukt dat niet. Intussen zijn de Engelse elite-troepen van MI6 reeds op drie plaatsen gesignaleerd in Syrië! Alleen PressTV besteed nog oprechte aandacht aan de situatie. Zie daarvoor mijn laatste post van vandaag:

  http://www.boublog.nl/06/06/2012/nieuwspraak-free-syrian-army-wil-een-no-fly-zone/

  Omdat ik ernstig ongerust ben, heb ik daar vandaag een hele dag aan besteed. Neem gerust de tijd om te luisteren naar de goed geïnformeerde gasten van dit programma van PressTV, die de situatie van alle kanten belichten.

  Wij willen geen 3e Wereldoorlog, ook niet in het Midden Oosten. Wij willen vrede en een eerlijke verdeling van de welvaart!!!

  1. Joint forces Frau Bou ,zolang het internet nog in zijn huidige vrijheid bestaat zal dat het wapen zijn tegen de globale leugenmachine .
   De leugen gaat te diep , is te groot en regeert te lang om hem geheel te overzien . Stukje bij beetje weten we met gezamelijke inspanning een stukje van die matrix af te brokkelen .
   Door voortschrijdend inzicht moeten we af en toe met schaamrood op de kaken toegeven dat sommige zaken waar we ons voorheen nog voor inzetten op leugen , bedrog en manipulatie gebaseerd waren .
   Als iedereen zijn steentje bijdraagt en het ego aan de kant weet te gooien zal het totaalbeeld steeds duidelijker worden , voor zij die willen zien .

 2. De ‘loopbaan’, het cv en doopceel van Ricken PATEL kent een wonderbaarlijke gelijkenis met nog een ander ‘boywonder’, te weten Raj PATEL. Toeval?

  1. my god, Onze Show Bizz Paul, echt waar, net onnozel, redelijk neutraal, na een herhaling van de laatste VI Oranje uitzending (ik die Voetbal kijkt, ongelofelijk, ik ga het nog een keer echt snappen en waarderen die voor mij tot nu toe vreemde Voetbal Wereld) jouw bovenstaande Raj Patel filmpje opgestart net, mijn god nog an toe, na 1 minuut en 38 seconden even gestopt, om op adem te komen, wel 20 draken in z’n gezicht voorbij zien komen.. wow, vergeleken daarmee is onze Gordon een spontane super Engel, met al z’n rariteiten, de meest echte ridder ronde tafel Gast uiteindelijk die tot nu toe na de eerste 4 EK uitzendingen is voorbij gekomen, reneetje froger liep niet spontaan, en zelfs Dennis de judo reus was niet zo ‘in de flow’ als super Gordon.. hoe zogenaamde ‘low’ cultuur maar zo even het hoogste kan worden, vooral als we even niet opletten met z’n allen. Ik vond zelfs z’n liedje op het eind Goed, gewoon Goed, en zeker geen goedkoop makkelijk mee zing liedje.. Ooh voor ik het vergeet, zo’n beetje tegen het einde van die VI aflevering; half jaar research van 2 onderzoeksjournalisten van bureau Derksen plus uitgesteld boek wegens lopende rechtszaak over IETS wat tot nu toe Zogenaamd in Nederland niet voorkomt; omkoping van spelers…. De verschillende WErelden beginnen in elkaar over te vloeien; Johan Derksen doet nu precies hetzelfde als wij hieroooh op Wtk mensen!!!!! Een multi gelaagde scherpe schijnwerper op de schaduw werelden.

   De Zomer Van 4: Vi Oranje /3 (MP4) : Aflevering 3
   http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/278873/3

 3. Guido toch! Dit heeft toch niets meer met journalistiek te maken. Zwartmakerij en insinuaties, zonder enige overtuigend bewijs. En dan de naam van degene naar wie je onderzoek gedaan zou hebben ook nog eens een keer of 10 verkeerd schrijven. Ik zag 2 links voor meer informatie, maar ook daar werd niets van de beschuldigingen onderbouwd. Iedereen kan zich Avaaz burgerjournalist noemen. Daar hoeft Ricken Patel niet per sé controle over te heben. Dat hij een glanzend cv heeft en ook schatrijke donors heeft, betekend niet automatisch dat hij “fout” is. Wat heb je nu eigenlijk werkelijk als belastend bewijs tegen die man aangedragen? Ik heb helemaal niets kunnen vinden.

  Rest mij de conclusie dat dit een lasterlijk stukje anti-propaganda is, waarvoor elke serieuze verslaggever zich zou moeten schamen. Sorry, beste vriend. Ik zou net zo goed kunnen speculeren dat jij een loopjongen van de oude machthebbers bent. Iemand die het voor elkaar heeft gekregen om hun steeds voor de voeten te lopen, de ongeorganiseerde idealisten wereldwijd een gezamenlijke stem gegeven heeft en vele onrechtvaardigheden voorkomen heeft, zou toch zeker het voordeel van de twijfel moeten krijgen. Wat voor nut dient deze lastercampagne? Het frustreren en ondermijnen van de strijd tegen onrecht?
  Foutjes zijn menselijk, maar deze is toch wel ernstig. Gelukkig heb ik ook veel uitstekende en inspirerende artikelen van jouw hand gezien

  1. wie aan Guido komt komt aan mij..
   (500 days of Summer.. RTL 5)
   ik moet even af kijken nu.. tot laterzz

  2. Wilfried, ik begrijp dat dit een open sollicitatie is, om deze redactie te komen versterken..?
   Maar klik gewoon op de bron van het artikel, je mond zal openvallen.. Als je Duits tenminste van dien aard is, dat je de essentie begrijpt..!

   En verder, ik lees duidelijk in je verhaal dat je teleurgesteld bent in AVAAZ, in jouw steun hieraan. Nou dan kunnen we elkaar een hand geven.

   Ik roep over Ricken Patel (zo goed?) dat hij glanst van het ‘circumstantial evidence’. Ik roep niet dat hij niet deugt, maar als je zogenaamde burgerjournalisten laat liegen, bedriegen en de zaak moedwillig verdraaien, dan mis jij volgens mij hier de essentie van het artikel Wilfried..!

  3. Speciaal voor jou Wilfried: alle Rick’s verandert in ‘Ricken’… Hopelijk is het allemaal wat draaglijker geworden hierdoor..?
   En mag ik jou dan ook even op de vingers tikken, taalkundig hoor (de rest is wel duidelijk voor me).
   ‘om hun steeds voor de voeten te lopen’ moet natuurlijk ‘hen’ zijn.. Het is ‘hun’ huis waar ik ‘hen’ zag.. Let it be!

 4. Ik schreef in 2008 op zaplog dit over AVAAZ:

  —–
  @ inanna “AVAAZ is geen maffia, maar een organisatie van goed bedoelenden.”

  Je getuigt van een hoop naiviteit.
  Ik heb al eerder eens iets uitegelegd over de aanwezigheid van grote “goededoelen” organisaties in zogenaamde demonstraties. Zoals tegen de G8 top. Wat de GOEDEDOELENMAFFIA dan binnensleept bij zo’n G8 is controlled oppositie spel. Zie de AIDS-gelden voor Afrika e..d.
  Je kunt heel simpel dergelijke organisaties aanschrijven op werkelijke punten, dan geven ze niet thuis. Want dat is niet hun bedoeling om waarheid en elementaire zaken onder de aandacht te brengen.

  AVAAZ is pure propaganda, zie ook Tibet, Myanmar, etc, etc etc
  Oja, je kunt ook even kijken wie dat soort organisaties leiden, dat geeft ook al snel veel duidelijkheid.
  —–
  lees verder voor alle reacties…

  http://zaplog.nl/zaplog/article/georgia_staakt_het_vuren_trek_je_terug_nu

  Ik mocht van Bou (Inanna) destijds niet schelden op AVAAZ 🙂
  (mijn nick is daar MolCoat, maar daarvoor ZenCoat, later veranderd in MolCoat, omdat ik uitgemaakt werd voor mol)
  En helaas heb ik ook een ban op BouBlog, althans worden mijn reacties daar niet geplaatst…

  1. Voortschrijdend inzicht ? Ooit droeg ik zelf ook een Greenpeace Tshirt en dacht dat de aarde opwarmde door CO2 .

  2. ZenCoat , ik heb die link even bekeken , je was je tijd gewoon ver vooruit imo . Ik neem aan dat als ik een paar weken terug hier op deze site flink had uitgehaald naar Avaaz , zonder concreet bewijs , dat ik ook flink de wind van voren gekregen zou hebben .
   Steek het gewoon als compliment in je zak 😉

  3. @ DrogBlog, MolCoat, ZenCoat, MolCoat, all in one…

   Wat een nicknames allemaal, straks is Avaaz zelve nog een orginele nick die meer aan zijn strijkstok heeft hangen dan jij met al je Nicks… Maak je het nu zo bont overal of ben je gewoon een slordige infiltrant?! Ik zei het weken geleden al op WTK, het is allemaal een ‘False Flag’, om ons lekker de andere kant op te laten kijken. Guido drukt tenminste nogmaals eens de feiten goed op een rij en direct onder onze neus, het lag er al eeuwen met duimen dik aan stof boven op.

  4. Beste Ko alias Drogblog,

   Hoewel je te pas en te onpas blijft roepen dat je op BOUblog een ban hebt, heeft NIEMAND op BOUblog een ban. Mensen die ruzie zoeken verdwijnen in de spambox.

   Je had indertijd wel gelijk wat betreft AVAAZ, maar je kwam niet met argumenten. Ik ben er zelf ook ooit ingestonken, maar de manier waarop je mij daarop aanviel, was op zijn zachtst gezegd onaangenaam. Onbeschoft zou een beter woord zijn. Ik had je al eerder in de spambox gestopt vanwege je 9/11 No Plane theorie en de manier waarop je iedereen uitschold die daar niet in geloofde. Ik heb je daar later weer uitgehaald, maar het werd prompt weer ruzie…

   Zodra ik begreep dat AVAAZ een instinker was, heb ik daar eerlijk over geschreven. In mijn spambox vind ik dan jouw reacties die neerkomen op: Zie je wel! Ik heb gelijk!

   Je bent nu al jaren bezig om me overal te pas en te onpas op andere weblogs zwart te maken vanwege een niet bestaande IP-ban! 🙁

   Ko, stop daarmee! Het is een persoonlijke hetze en deze is niet constructief.

 5. Het is op vandaag overal goed oppassen vooral op internet.
  Zo zijn er ook een aantal klokkenluiderssites waar je kan posten.
  let wel op wat je post want voordat je het weet wordt je geblocked.
  Ik werd bijvoorbeeld al geblocked als ik iets schreef over het joodse zionisme.
  Dit lijkt bij mij ook al verdacht op NWO regeltjes.
  Je mag alles zeggen of schrijven als het maar niet in strijd is tegen de gedachten van de moderator.
  NWO trekjes?
  Op internet kun je veel mensen bereiken in een virtuele wereld.
  Hier kunnen ze peilen hoe de sheeple’s zich aan het roeren zijn.
  Zolang als we binnen de hekken de zitten kan de wolf zijn prooi uitzoeken en bedenken hoe hij deze zal vangen.
  Pas als we massaal de hekken breken kunnen ze ons niet meer houden.
  Alleen zo kunnen we hun verslaan.
  Wakker zijn we. Nu alleen nog de weerstand.
  Ook in Nederland wordt het langzaam tijd voor Revolutie.
  Hoe lang kijken we nog als brave slaafjes toe hoe alles systematisch kapot wordt gemaakt.
  Als praten niet meer helpt moet het anders.

  1. Eddie, je mag hier alles roepen, als je on-topic blijft en als je niet direct beledigend bent. Simpel. En over dat zionisme..

   Sinds David Icke’s uitleg over Zionisme, zijn bij mij de schellen van de ogen gevallen.
   Als je dan concentratiekamp-overlevenden ziet protesteren tegen de smadelijke onderdrukking, opsluiting en vernedering van het Palestijnse volk, weet je eigenlijk genoeg.
   Als je Ahmedinidjad ziet knuffelen met orthodoxe joden, dan weet je eigenlijk genoeg.
   Als je de YouTube ziet van de Israëlische kunstenaar die zegt dat ie helemaal geen oorlog wil met Iran, zegt dat eigenlijk al genoeg..! ISRAËL LOVES IRAN!

   AMEN!

 6. GRRRRRRRR!!!!!
  Ik voel mij zo vreselijk bij de neus genomen!
  Geef toe dat Avaaz het spel erg subtiel speelde. Petitie na petitie, altijd voor erg eerbare doelen, hebben zij de meeste mensen voor hun kar gespannen.
  Tot zij een kapitale fout maakten, of beter : een petitie te ver gingen, en het masker in één klap afviel.
  Wanneer de volgende petitie in mijn mailbox valt, gaat die onmiddelijk de prullenbak in, of retour zonder te tekenen en zeg ik mijn lidmaatschap op.

  1. Speelde je met je broertjes/zusjes/vriendjes vroeger ook niet ‘in-de-maling-nemertje’…? Kijken we naar de informatie van Hidden Hand, hier op de site, dan is het verhaal duidelijk.

   Ga je van absolute Eenheid uit, dan KAN HET ALLEEN MAAR een spel ZIJN! Wel een spel waarbij diepe teleurstelling en het gevoel dat je bent genaaid, ook onderdeel zijn..! De vraag blijft dus Anelle, of je in staat bent, te glimlachen en niet boos te worden. En als je dan boos wordt… Misschien op jezelf..?

   Want waarom geven wij telkens onze éigen kracht weg. Als we in de VS praten over ‘We-The-Sheeple’, zegt dat dan niet genoeg…? En nou ook nog even op de stoel van de ‘boeven’…? Ga dáár eens zitten en kijk in de spiegel. Who wants to play the bad guy..? En dan zijn we weer bovenaan deze reactie. Wie wil er een keer de slechterik spelen…

   Mijn vraag bij AVAAZ is nu of we weer ALLE-AVAAZ-acties bij de vuilnisbak moeten zetten..?! Was er dan helemaal niets goeds bij..? Of was dát juist allemaal camouflage voor dit soort Syrië-gefuck en who-knows-what-else-is-coming-our-way..? Een beetje goed doen, om de mensen het schaap te laten zien, waar de wolf in huist..? Kortom, hep niet elk nadeel su foordeel?
   Wie was er vroeger niet gek op het WNF, Greenpies en soortgenoten..? Sadder but wiser..?

  2. Anel, je hebt iedere keer vanuit je hart ondertekend.
   Naar mijn gevoel kan dat helemaal niet misbruikt worden. Dat lijkt misschien zo maar uiteindelijk staat het dwars op kwaadwillige bedoelingen. Als wij ons niet laten intimideren en vasthouden aan de liefde die we met een boodschap hebben meegegeven kan er niets worden misverstaan.
   Misschien blijf ik wel tekenen maar dan na rijp beraad wat ik aan liefde in kan brengen. Daar gaat het nu om tenslotte.
   Dus geen negatieve gedachten aan hetgeen waar we tegen stemmen maar positieve gedachten aan een betere afloop van de dingen. Het wordt wat meer uitzoeken en nadenken voor we doen. Maar geld dat op het ogenblik niet voor alles wat we nu en de komende tijd tegen zullen komen?

  3. @ Guido en Selene
   Klopt, ik was ontgoocheld en geschokt. Dat is nu over omdat ik ook wel besef dat er zaken ten goede gekeerd zijn, dankzij de petities van Avaaz. Wanneer ik denk aan het redden van het Amazonewoud, de actie tegen meisjesbesnijdenis enzomeer, dan lijkt het erop dat totnogtoe de voordelen het op de nadelen haalden. Tot nu, want Avaaz lijkt het geweer van schouder te hebben veranderd.
   Dus zal ik doen als jij, Selene en bij elke toekomstige petitie eerst grondig nadenken alvorens wat dan ook te ondertekenen. 😉

 7. Allemaal goed en wel… maar het blijft toch wel aan de petitietekenaar om wel of niet achter een bepaalde actie te staan en niet klakkeloos alles te ondertekenen..
  Sja, die Patel.. wat een corrupte motherfucker..
  maar ik denk niet dat daardoor opeens al die petities waardeloos zijn..
  Ik heb zelf veel petities van AVAAZ ondertekend omdat ik het eens was met het doel van de petitie.. maar ook verschillende niet omdat ik niet zeker was van de beoogde resultaten van de actie..

 8. Roggenfelder, Morgan,Titanic,FED, en wat heeft james Bond ermee te maken?

  Wel niks is wat het lijkt.
  En dan lijkt het wel off-topic maar het staat allemaal met elkaar inverband en laat je zien hoe je het best de dingen kan verbergen door ze gewoon openbaar te laten zien en er nog een keer aan te verdienen.

  Roggenfelder is Rockefeller, en spion en collega van Ian Flemming, Samen met JP Morgan.
  Ian Flemming schreef over jamesbond etc.

  http://www.reformation.org/british-spy-john-d-rockefeller.html

  http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/index.html

  Eigenaar Titanic,werf en rederij,

  http://www.reformation.org/british-spy-jp-morgan.html

  http://www.debka.com/article/22053/Turkey-ditches-Syrian-rebels-Will-Israel-attack-Hizballah-s-Scuds

  Of kijk eens bij OTPOR, dacht je dat Milosevic zomaar dood neerviel.

 9. Nou, dat is óók toevallig! De meeste petities zijn voor mij okee maar er zitten er ook tussen waarvoor ik de wenkbrouwen optrek en DUS OOK NIET TEKEN! Wat ben ik blij met mijn intuïtie en mijn instinct. Ik blijf het zeggen: gebruik je instinct, anders stink je erin…

 10. Als je dit stuk leest begrijp je de illusie van onze werkelijkheid.

  Een illusie zal het zijn, zo groot, zo omvangrijk dat het buiten hun perceptie zal vallen. Zij die het wel zien zullen als idioten bestempeld worden.

  Wij zullen aparte partijen vormen wat zal voorkomen dat ze de verbanden tussen ons zien. Wij zullen ons gedragen alsof wij niet verbonden zijn om de illusie in leven te houden. Ons doel zal druppel voor druppel behaald worden opdat er geen wantrouwen kan ontstaan. Dit zal tevens ervoor zorgen dat ze de veranderingen niet zien terwijl ze gebeuren.

  Wij zullen altijd boven het relatieve veld van hun ervaring staan omdat wij het geheim kennen van het absolute.

  Wij zullen altijd samenwerken en zullen verbonden blijven door ons bloed en geheimhouding. Hij die spreekt zal de dood vinden.

  Wij zullen hen levensspanne kort houden en hun hersencapaciteit zwak terwijl wij het doen voorkomen dat wij het tegenovergestelde nastreven. Wij zullen onze kennis, wetenschap en technieken zo subtiel inzetten dat ze nooit in de gaten krijgen wat er aan de hand is.

  Wij zullen zachte metalen gebruiken, verouderingsversnellers en toevoegingen in voedsel en drinken, ook in de lucht. Ze zullen overspoeld worden door gif, overal waar ze gaan of staan.

  De zachte metalen zullen hen het verstand doen verliezen. Wij beloven hen geneesmiddelen te vinden maar zullen hen nog meer gif toedienen via de geneesmiddelen. Het gif zal geabsorbeerd worden door hun mond, hun huid, ze zullen hun hersenen vernietigen en reproductieve systemen.

  Hun kinderen zullen dood geboren worden en wij zullen de informatie geheim houden. Het gif zal verstopt zitten in hun eten, drinken, de lucht, zelfs hun kleren.

  Wij zullen gewiekst moeten zijn in het toedienen van het gif want ze zien veel.
  Wij zullen ze aanleren dat het gif goed is met grappige plaatjes en leuke deuntjes.
  Zij die als vraagbaken dienen zullen in onze dienst zijn om ons gif aan de man te brengen. Ze zullen onze producten zien in films waardoor ze er gewend aan raken zonder ooit de echte effecten van onze producten te kennen.

  Bij de geboorte van hun kinderen zullen wij ze injecteren met gif, gevuld met metalen dat hun hersenen zal aantasten in de overtuiging dat het goed voor hen is. Wij zullen vroeg beginnen, als de hersenen nog jong zijn, wij zullen hun kinderen verleiden met wat ze het liefst hebben, suiker, snoepgoed.

  Als hun tanden aangetast raken door het suiker zullen wij ze nog meer metalen toedienen dat hun hersenen vernietigt en hun toekomst steelt. Als hun leervermogen aangetast raakt zullen wij medicijnen aanbieden die nog meer schade zullen berokkenen en andere ziektes doen ontstaan waarvoor wij nog meer medicijnen voorschrijven. Wij zullen ze voor onze ogen zwak en gewillig maken door onze macht. Ze zullen opgroeien met depressies, langzaam en steeds dikker worden zullen ze toevlucht tot ons zoeken en wij zullen ze nog meer medicijnen voorschrijven en verkopen.

  Wij zullen hen aandacht richten op geld en materiële goederen opdat zij nooit contact zullen krijgen met hun eigen ik, hun innerlijk. Wij zullen hen afleiden met ontucht, brood en spelen zodat zij nooit één zullen zijn met de eenheid van al dat is. Hun gedachten zullen de onze zijn en zij zullen precies doen wat wij zeggen. Als iemand weigert zullen wij technieken op hen loslaten die hen gedachten doen veranderen. Wij zullen angst als ons wapen gebruiken.

  Wij zullen hun overheden maken en opposities binnen deze overheden, wij zullen beide kanten manipuleren.
  Wij zullen steeds ons doel verborgen houden maar ons plan gewoon uitvoeren. Ze zullen de arbeid voor ons verrichten en wij zullen leven in overvloed van hun inspanningen. Onze families zullen nooit paren met hen want ons bloed moet zuiver blijven, dat is onze manier. Wij zullen ze elkaar doen vermoorden als ons dit uitkomt.

  Wij zullen hen apart houden van de eenheid door dogma’s en religie. Wij zullen alle aspecten van hun leven controleren en ze vertellen wat ze moeten doen en hoe. Wij zullen hen aardig en rustig leiden waardoor ze gaan denken dat ze zichzelf besturen en leiden. Wij zullen vijandigheid tussen hen door onze facties stimuleren. Wanneer een licht onder hen zal glanzen, zullen wij het door spot, of dood doven, welke ons het best past.

  Wij zullen ervoor zorgen dat ze elkaar naar het leven staan en hun eigen kinderen vermoorden. Wij zullen dit bewerkstelligen door het creëren van haat als onze partner en boosheid als onze vriend. De haat zal hen verblinden en nooit zullen ze in de gaten krijgen dat door hun conflicten wij als hun leiders zullen opstaan. Ze zullen bezig zijn met elkaar vermoorden. Ze zullen in bloed baden en hun buren vermoorden zolang als wij dit willen.

  Wij zullen grote voordelen behalen uit deze strijd want ze zullen ons niet zien want ze kunnen ons niet zien.
  Wij zullen door blijven gaan met het uitbuiten van hun oorlogen en hun doden.
  Wij zullen dit telkens weer herhalen tot wij ons doel bereikt hebben.

  Wij zullen door blijven gaan met het inboezemen van angst door beelden en geluiden.
  Wij zullen alle middelen gebruiken die wij tot onze beschikking hebben en zijzelf zullen deze middelen voor ons maken door hun arbeid.

  Wij zullen zorgen dat ze zichzelf en hun buren haten. Wij zullen steeds de absolute waarheid voor hen verborgen houden, dat wij allen één zijn. Dit mogen ze nooit te weten komen. Ze mogen nooit weten dat kleur een illusie is, ze moeten steeds denken dat ze niet allen gelijk zijn. Stap voo stap zullen wij ons doel bereiken.

  Wij zullen hun land overnemen, hun bronnen en hun welvaart om totale controle over ze uit te kunnen voeren.
  Wij zullen hen misleiden door het accepteren van wetten die het beetje vrijheid dat ze kennen helemaal zal doen verdwijnen.

  Wij zullen een geldsysteem implementeren waardoor ze voor altijd gevangen zullen zijn samen met hun kinderen in schulden en lasten. Als ze samen gaan werken zullen wij ze beschuldigen van misdaden en de wereld een ander verhaal vertellen want wij bezitten de media.

  Wij zullen de media gebruiken als controle over de informatievoorziening en hun sentiment op onze manier.
  Als ze zich tegen ons verzetten zullen wij ze vertrappen als insecten want ze zijn minder dan dat. Ze kunnen niks ondernemen want ze hebben geen wapens.

  Sommigen van hen zullen wij rekruteren om onze plannen uit te voeren, wij zullen hen het eeuwige leven beloven maar het eeuwige leven zullen zij nooit bezitten want ze zijn niet van onze soort. De gerekruteerden zullen wij ingewijden noemen, zij zullen geïndoctrineerd worden om valse rites en passages tot hogere sferen te geloven.

  Leden van deze groep zullen denken dat ze één zijn met ons, nooit de waarheid kennende. Ze mogen deze waarheid nooit leren want ze zouden zich tegen ons kunnen keren. Voor hen werk zullen wij hen belonen met Aardse zaken en mooie titels maar nooit zullen ze net zoals ons worden, onsterfelijk, nooit zullen zij het licht ontvangen en de sterren kunnen bereizen.

  Zij zullen nooit de hogere sferen bereiken want het vermoorden van hun eigen soort zal de passage naar de sfeer van het licht tegen houden. Dit zullen zij nooit weten. De waarheid zal recht in hun gezicht te zien zijn, zo dichtbij dat ze er niet op zullen kunnen focussen totdat het te laat is.

  O ja, zo groot zal de illusie van vrijheid zijn dat ze nooit in de gaten krijgen dat zij onze slaven zijn. Als wij klaar zijn zal de realiteit die wij voor hen geschapen hebben hen bezitten. Deze realiteit zal hun gevangenis zijn. Ze zullen in een zelf waan idee leven. Als ons doel bereikt is zal een nieuw tijdperk van dominantie beginnen.

  Hun gedachte zullen gebonden zijn door hun religie en geloof, de geloven die wij gemaakt hebben voor hen. Als zij ooit uitvinden dat zij onze gelijken zijn zullen wij uitsterven. Dit mogen ze nooit te weten komen.

  Als ze er ooit achter komen dat ze ons samen wel aankunnen en actie ondernemen zijn win verloren.
  Ze mogen nooit te weten komen wat wij gedaan hebben want als dit gebeurt zullen wij geen plek om te vluchten meer kunnen vinden want hat zal makkelijk zijn ons te herkennen als het doek is gevallen. Onze actie zal geopenbaard hebben wie wij zijn, ze zullen ons dan op kunnen jagen want niemand zal ons nog onderdak bieden.

  Dit is de geheime convenant waarnaar wij zullen leven voor de rest van onze huidige en toekomstige levens want deze realiteit zal vele generaties en levens overspannen.

  Dit convenant is bezegeld met bloed, ons bloed. Wij degenen die van de Hemel naar de Aarde kwamen.
  Dit convenant mag nooit, nooit bekend worden. Het mag nooit opgeschreven of uitgesproken worden want als dit gebeurt zal de bewustwording hierdoor de furie opwekken van de Schepper en zullen wij terug geworpen worden in de dieptes vanwaar wij vandaan komen voor alle tijden of de oneindigheid zelf.

 11. Goeie dag. Ik weet niet echt of het waar is wat u pretendeert , ja of nee. In elk geval heb ik zelf reeds voorstellen gedaan aan AVAAZ met positieve gevolgen aan het einde. Vele instituten worden deze tijden “ondersteund” door grote lobby’s en zo. Indien, in dit geval, voor de bevolking positieve resultaten worden geboekt vind ik dat toch wel zijn stevige belang hebben.

 12. Samenwerking werpt zijn vruchten af! Zo simpel is het. Onze steun en oproepen aan medemensen werken. Laat dát nou eens goed het hart binnenlopen..!! Je bént niet alleen en we maken wel dégelijk het verschil!

  tekst van jullie eigen site
  je moet op alles en iedereen kritisch zijn en zelf nadenken waar je steun aan geeft en waar niet
  je moet er ook voor waken niet alles negatief te gaan zien

  1. Wat wordt hier volgens jou negatief gezien? Huub? Word concreet..

 13. Geachte auteur van het AVAAZ-artikel,

  Moet ik nu op basis van deze magere informatie, mijn vertrouwen in AVAAZ opzeggen? Kom nou. De wijze waarop jij de lezer tracht te overtuigen, is te gek voor woorden.

  Gegroet,

  Guido Vereecke
  Burgerjournalist bij DeWereldMorgen

 14. helemaal eens met a onneweer, ik vertrouw het ook niet helemaal maar een aantal petities waren gewoon erg waardevol, zoals het ‘redden van het oerbos’. Gewoon blijven tekenen maar alleen voor zaken waarvan jij weet dat er wat mee moet gebeuren!

 15. Als ik de inhoud en toon van dit artikel moet geloven dan vind ik het knap dat AVAAZ in staat is om 15 miljoen individuele leden uit 140 landen te verenigen! AVAAZ leden kiezen immers uit vrije wil om mee te doen aan campagnes.

  Ik heb veel respect voor Ricken Patel. Hij spreekt bondig, helder en met veel visie:
  “There’s massive consensus on human rights, poverty, corruption, the environment and finding diplomatic ends for war. What’s lacking is political will to implement these things. The only way to achieve that will is if a global community pushes for it.”

  http://www.scribd.com/doc/48808533/The-Times-profile-of-Avaaz-and-Ricken-Patel-Feb-9-2011

  AVAAZ biedt een schitterend platform om onze individuele verlangens tot verbetering van de wereld gezamenlijk en wereldwijd te bundelen en kenbaar te maken. Ik sta er 100% achter!

 16. Ik word echt doodmoe van al die zwakbegaafden die het enige ware licht hebben gezien. Als je nou eens met een paar goeie argumenten komt maar het is alleen maar een beetje stemmingmakerij. Al die complottheorien hangen als los zand aan elkaar, we roepen een paar beelden op, noemen een paar namen, komen met wat vage suggesties en het mag bewijs lijken. Als je werkelijk de waarheid nastreeft dan weet je ook precies wanneer je aan het zwetsen bent en wanneer je probeert objectief iets uit te zoeken.. Je zou sowieso je toon moeten matigen en verdenkingen niet als halve feiten poneren, dat doen alleen mensen die weten dat hun ideeen geen werkelijke inhoud hebben en proberen medestanders te werven op basis van intimidatie. Ik zeg niet dat ik de waarheid ken, maar ik weet wel wanneer iemand de waarheid probeert te spreken, en dat is niet op zo’n manier. Ik zou wel eens een onderzoek willen zien tussen het Kruger-Dunning effect en complottheoretici.

  1. Een reactie geschreven met een prachtige vooringenomenheid; zichzelf verheffend vér boven alle ‘zwakbegaafden’. Lijkt me zó heerlijk als je zoveel zelfkennis hebt.. Maar alles bij elkaar wél een objectieve reactie.. (ahum.. :roll:) Maar ja, oordelend naar het e-mailadres achter ‘Simon’, zitten we hier bovenop een echte TROL! Een reactie dus niet op de inhoud, maar op de vorm. Een soort Kruger-Doppler effect, maar dan anders 😉

 17. Als ik dit lees lijkt het of wel of iedereen beschuldigt van leugens, ik dacht dat iedereen van Avaaz dacht dat het goed was dus niet. Wat moet ik geloven? Niburu, Avaaz, Nu.nl, alle “klokkenluiders”, dus ook deze site kunnen beïnvloed zijbn door weetikniet wat en wie. Ik denk dat niemand een bepaalde bron kan noemen over de waarheid in de wereld zonder mensen die zeggen dit is nep. Ik geef iedereen en mezelf deze raad: Kijk naar alles met je hart, niet met je verstand. Hopelijk vinden we dan de waarheid.
  De illusie die gecreerd wordtis groot, maar wie kent de werkelijke omvang? Vertrouw dus niet zometeen alles, ook deze site kan fout zijn. Probeer mij niet te overtuigen dat het niet zo is, ik kan niet het risico nemen aan te nemen dat iets waar is.

  P.S.:Ik klink waarschijnlijk wanhopig, maar ik ben te vaak in de stront getrapt.

  1. dag Kubilay, dank voor je oprechte reactie! Het is vaak, zoals bij heel veel dingen.. Het is niet helemaal zwart, noch wit. Ik geloof oprecht dat bij Avaaz mensen werken die volledig straight werken. Ik ben echter van mening, en daarom plaatsten we ook dit artikel, dat deze Ricken Patel, de oprichter van AVAAZ dus, niet (helemaal) zuiver op de graad is.
   Als hij reageert op blogs, dan is dat vaak even ‘snel, snel’. En als hem dan het vuur aan de schenen wordt gelegd, dan is ie weg.. Reageert ie niet meer.

   Het zou mooi zijn als iemand van de vaste WTK-lezers hier verder in kon duiken..! We houden ons aanbevolen dit verhaal verder uit te spitten!

  2. Kijk naar alles met je hart. Precies Kubilay, dat is wat we altijd moeten doen. Ik reageer lang niet op alles bij Avaaz. Maar wel op die dingen die me aan het hart liggen en die goed genoeg aanvoelen om mijn handtekening er onder te zetten. Kwestie van even laten bezinken en dan pas besluiten. Gewoon een leefregel die je jezelf aan kunt leren. Nog zelden heb ik spijt van een beslissing door deze gewoonte. Ook als het later anders blijkt dan ik dacht heb ik geen spijt omdat ik weet dat ik er goed over had nagedacht. Dat scheelt een hoop stress en onrust in je lijf. 🙂

  3. Een organistie als AVAAZ krijgt natuurlijk veel tegenwind van de media die door de overheden en multinationals gecontroleerd worden. dit lijkt mij een zeer mooie PR-aanval op één van de belangrijkste organisaties van deze tijd. veel blabla zonder enig bewijs te leveren. je kan een boom beoordelen naar de vruchten die hij afwerpt, en die van AVAAZ smaken zoet.

 18. onze zeer hoogbegaafde simon zou misschien eens kunnen kijken naar de resultaten van de organisatie en de werking ervan. AVAAZ is een zeer belangrijke organisatie voor onze wereldmaatschappij. de gewone mens is al lang geleden monddood gemaakt door het kapitalisme en het werd tijd dat hier verandering in kwam.

 19. Ik heb laatst nav hun verzoek om donaties de financiële gegevens op hun USA site bekeken en kwam tot de ontdekking dat Ricken Patel 180.000 dollar per jaar uit de AVAAZ pot krijgt uitgekeerd (cijfers over 2010). Heb toen de Nederlandse AVAAZ hierover vragen gesteld maar uiteraard geen enkele reactie ontvangen. Wij moeten dus aan AVAAZ doneren om meneer Patel een riante beloning te geven…. een schril contrast met al die vrijwilligers die vanuit idealisme veel van hun tijd aan AVAAZ spenderen.

 20. Jouw kans om op te komen voor de olifanten en de bijen, de Massaai en verkrachte vrouwen. Schitterend, laten we onze Amerikaanse vrienden helpen de wereld te verbeteren

  Maar geen woord over de martelingen door de VS en de hongerstakingvan de gevangenen in Guantanamo Bay.

  Zijn olifanten misschien belangrijker als mensen?

 21. Blijkbaar is AVAAZ ondertussen de luis in de pels geworden.
  Tijd om dit kindje monddood te maken.
  Persoonlijk vind ik AVAAZ een schitterend iniatief.
  De gewone wereldburger een stem geven.
  En akkoord er zal er al eens iemand tussenzitten die niet deugd maar wie kan hier één organisatie, vereniging of politieke partij opnoemen waar dit nog niet is voorgevallen.
  En zionistische overheersing ???? Heb op AVAAZ nog een petitie getekend voor de erkenning van de Palestijnse staat! Hoe rijmen jullie dit ?
  Ricken Platel respect !

  1. Het gaat er niet om dat wij het rijmen Jurgen..!! Het gaat erom dat jij van deze informatie chocolade maakt..! De feiten hierboven kloppen, jouw verhaal klopt waarschijnlijk, want velen, inclusief ikzelf, waren helemaal AVAAZ minded. (zoek maar eens op ‘AVAAZ’ op deze site!)

   Maar het bijeenschrapen van miljoenen e-mailadressen van ‘mensen die actief ergens tegen zijn’, betekent ook dat je de bokken van de geiten kunt scheiden, wanneer je dat zou willen. Eén goed geplaatst virus bijv. op AL deze e-mailadressen zou ws. betekenen dat je wellicht 80-90% van deze actieve club internetdood kunt maken..? Ik noem maar wat..
   En zie hieronder ook de reactie van Harm op # 27…!! Je kunt natuurlijk de aandacht afleiden van heftiger kwesties.. Een AVAAZ tegen de aankoop van munitie in de VS, door de Binnenlandse veiligheidsdienst van 1,7 miljard stuks dum-dumkogels zul je niet bij AVAAZ zien.

   Maar wellicht is het gewoon én/én i.p.v. óf/óf… Dus gewoon meedoen met ‘goed-voelende’ acties van AVAAZ en héél goed opletten wat deze club verder uitspookt in de toekomst..! Wij houden ons aanbevolen voor nieuws in deze richting..!!
   Die Rickken Platel is voor mijn gevoel in ieder geval een heel ‘dubbel’ mannetje..! Veel blogs in de wereld hebben het écht niet op deze ‘self-kicker’..

 22. Beste Guido J.

  Als ik uw reactie goed begrijp kunnen we beter in onze luie zetel blijven zitten en alles over ons een laten gaan.Terug naar de middeleeuwen en zeker geen gebruik maken van de huidige technologie (lees internet) Ik ben me er volkomen van bewust dat we met dit medium enige voorzichtigheid moeten inbouwen. Maar toch geen reden om steeds met paranoidische gevoelens rond te lopen.
  Ieder lid van AVAAZ kan een petitie opstarten, dus als iemand zich geroepen voekt om te reageren tegen de aankoop van munitie in de VS, dus SHOOT ! Blijkbaar is dat jullie ontgaan maar er is ook al een petitie geweest ( 01/12 )voor de sluiting van Guantanamo Bay.

  Vriendelijke groeten,
  Jurgen

  1. Je vermijdt het spreken of belichten van mijn kernpunt over Ricken Patel. Maakt niet uit, maar ik signaleer het maar even. Daar gaat namelijk het hele artikel over hierboven.

 23. Beste mensen,
  Ik ben niet zo thuis in de complottheorieën
  en het wereldje daar om heen.
  Ik teken af en toe een petitie van Avaaz wanneer
  ik oprecht geloof dat die petitie vanuit het hart is opgesteld.
  Ik vind mijzelf kritisch en denk zelfstandig na over waar ik steun aan geef.
  Ik ben niet bekend met deze site, maar kwam hier toevallig op
  terecht toen ik ‘avaaz’ intikte op google.
  Ik vind het interessant dat de oprechtheid van Ricken Patel in twijfel wordt getrokken.
  Ik vind het echter wel jammer dat het artikel nadruk heeft gekregen op de subjectieve beleving van de schrijver en deze opdringt aan de lezer.
  Graag had ik een objectief artikel gelezen met enkele feiten waarna ik zelf de ruimte krijg om er over na te denken wat ik er van vindt.
  Ik hoopte onder de reacties een soort discussie te lezen
  waarin verschillende mensen kritisch naar de situatie keken.
  Jammer om dan te lezen dat er van het onderwerp wordt afgeweken
  en mensen zelfs persoonlijk worden aangevallen.
  Graag zou ik meer ‘echte’ informatie willen krijgen van mensen die echt om deze situatie geven.

  Met vriendelijke groet,
  PJ

 24. Geachte dame, geachte heer,

  Ik teken niet alle oproepen die door Avaaz worden gedaan, ben mijns inziens ook kritisch genoeg. Uw artikel is niet overtuigend door de toonzetting die u bezigt, desondanks zal ik mij verdiepen in meer achtergronden. Avaaz pro Israël, of Zionistisch zou mij meteen opvallen, omdat mij de politieke koers van dit land momenteel geheel niet aanstaat!

  Vriendelijke groet,

  A.G.J. Thijssen

 25. Ik ben het volledig met dhr Albert Thijssen eens. Uw toonzetting vergeleken met die van Avaaz stemt tot nadenken en nadenken doe ik al heel lang. Zolang u niet met feiten over de brug komt, blijf ik Avaaz steunen in haar steun aan velen in de wereld.

 26. Die dubbele agenda was mij ook opgevallen: vooral de toon van berichten als het dingen betrof rond Israël.
  Een jaar of drie geleden heb ik mijn banknummer moeten blokkeren om mijn maandelijkse bijdrage te doen stoppen. Melden dat ik wilde stoppen, werkte niet.

 27. Zolang ik geen helderheid heb over de betrouwbaarheid van de genoemde mysterieuze bron Mr. Dr. Bou die jullie deze informatie heeft toegespeeld hou ik de zaak voor een zoveelste complottheorie. Het bovenstaande brengt mij misschien wel aan het twijfelen, echter niet alleen aan AVAAZ maar ook aan dit artikel.

 28. Wat een zzwartmakerij over niks. Ik lees voor de eerste keer iets over deze
  Avaaz organisatie en klinkt niet slecht, maar er is iemand die dat niet kan hebben. Triest.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.