Advertentie

AVAAZ 10.000.000 leden..! Jij nog niet?


WantToKnow-recommandatie!

x

De uiterst krachtige club die jouw steun verdient.. Doen!

AVAAZ 10.000.000 leden..! Jij nog niet?

Guido Jonkers – WantToKnow.nl/.be

 x

Mensen die willen bereiken dat internationale besluitvorming wordt bepaald door inzichten en waarden van alle mensen op de wereld, sluiten zich bij deze club aan. ‘Avaaz’ betekent ‘stem’ of ‘lied’ in veel talen.

Avaaz heeft inmiddels leden in alle landen op de wereld; ons team is verdeeld over 13 landen op de 4 werelddelen en werkt in 14 talen.

Een paar uur geleden bereikte AVAAZ de magische grens van maar liefst 10 miljoen leden!

WE zijn dus met 10 miljoen – uit elk land, van alle rangen en standen. Hoopvol en serieus over de wereld waar we allemaal van dromen. AVAAZ wint campagne na campagne, ook met jouw hulp als je lid bent!

En dat zijn niet alleen de kleine ‘achterhoede’-gevechten, maar AVAAZ heeft essentiële invloed op ook de grote besluitvormingsprocessen, waarvan werd gezegd werd dat WE ze niet konden winnen. En WE zijn nog maar net begonnen…!!

AVAAZ  werd in 2003 opgericht en nog niet eerder was er een beweging zoals deze – en het gaat in sneltreinvaart – de afgelopen 9 maanden kwamen er 4 miljoen leden bij! Als we bij elkaar blijven is alles mogelijk. En dat is nodig, want de wereld loopt over van angst en fatalisme. Maar de kracht en macht van gewone mensen neemt overal toe! Samen zorgen we voor de meeste invloedrijke kracht voor verandering die ooit bestaan heeft…!

De wereld loopt over van angst en fatalisme, maar de kracht en macht van gewone mensen neemt overal toe. Samen zorgen we voor de meeste invloedrijke kracht voor verandering die ooit bestaan heeft….

Hoop..!!

Met enorm veel dank aan ieder persoon in deze unieke gemeenschap en natuurlijk wordt deze mijlpaal nog groots gevierd, maar deze korte mededeling sturen wij, het AVAAZ-team, alvast rond om dit moment te vieren.

Kijk eens bij ons op de site; hier vind je een aantal recente artikelen door verschillende media over onze fantastische reis naar dáár waar we nu zijn. En wat we samen hebben bereikt: in the Guardian, the Economist en the Times. Excuses voor het feit dat deze artikelen alleen nog maar in het Engels te lezen zijn; de Nederlandse en Vlaamse media hebben onze campagnes vaak verslagen, maar Avaaz heeft hier nog niet -in tegenstelling tot elders in de wereld- als voorpagina’s van het nieuws gehaald.

met warme groeten,
Ricken, Alice, Luis, Ari, Saravanan, Wissam, Diego, Mia en de rest van het Avaaz-team.

* * *

KIJK HIER OP WANTTOKNOW NAAR O.A. DEZE VORIGE ARTIKELEN OVER HET SYMPATHIEKE ‘AVAAZ’!

Amazone houtkap HIER  –  Dolfijnenactie HIER  –  EU-GMO-petitie HIER  –  Tonijnvangstbeperking HIER

 

 

 

39 gedachten over “AVAAZ 10.000.000 leden..! Jij nog niet?

 1. Wat is dit voor een misselijk makende, misleidende en oorlogszuchtige beweging?

  Voor iedereen die de problematiek van het Israel-palestijns conflict
  (Lees-eeuwig, arabische-joods conflict) , is het duidelijk hoe hier dus 10.000.000 mensen geindoctrineerd en belogen worden, en weer onder de valse vlag van Vrede en veiligheid in de wereld.

  Erken Palestina – Een nieuwe weg naar vrede

  http://www.avaaz.org/nl/middle_east_peace_now/?fp

  Als het dit is wat deze naïeve, of misleidende dwazen proclameren en zelf lijken te geloven, is er werkelijk geen hoop meer voor de mensheid!

  1. Schelden en tieren, maar wat is de kern van je betoog..? Er waar worden die mensen dan door ‘geíndoctrineerd’.. Volgens mij ben jij ook goed bezig te ‘indoctrineren’, als je geen enkele inhoudelijk argument geeft..

  2. Linsky, als deze aktie je niet aanspreekt dan steun je hem toch gewoon niet.

   Ze hebben meer dan genoeg akties die iedereen aan zouden kunnen spreken, zoals deze:
   http://www.avaaz.org/nl/eu_people_vs_banks/?cl=1302449751&v=10546

   En deze tegen de ESM op petities.nl is ook de meoite waard, zie ook het artikel hier op WTK, daar valt het aantal ondertekeningen ook tegen vind ik:
   http://www.wanttoknow.nl/nieuws/esm-een-europese-fed-in-de-maak/

   http://www.youtube.com/watch?v=1GaH2MqXfxM

   http://petities.nl/petitie/het-esm-verdrag

   Dus je kunt ipv zo negatief reageren, en mensen te veroordelen en/of kleineren, andere items steunen die je wel aanspreken. Tenzij je voor een dictatuur bent en alles wilt overlaten aan de kleine top van het grote piramidespel…….

  3. Ik ben al een tijdje lid van Avaaz en krijg regelmatig verzoeken om petities te tekenen. Soms doe ik dat, heel vaak ook niet omdat ik er dan andere gedachten bij heb.
   Vrije keuze. Wel vindt ik het een kans om hier en daar mijn stem te kunnen laten horen, en met mij vele anderen.
   Erg kortzichtig van U om dan 100.000.000 mensen over 1 kam te scheren. Over het Joods/Palstijnse conflict heb ik ook een duidelijke mening, maar ga die beslist niet met U delen. Ik heb zomaar het vermoeden dat het tegen dovemans oren gericht zou zijn.

 2. Beste Guido, ik heb enorm bewondering voor je niet aflatende inzet en werklust.
  dat heb ik al eens eerder gemeld. De meeste artikelen zijn buitengewoon goed en informatief, met een behoorlijk gehalte aan ‘waarheid’ Voor zover we kunnen vaststellen wat waarheid is!

  Waar het hier om gaat is dat er op zeer aannemelijke wijze gepleit wordt voor de palestijse kwestie en gedaan wordt alsof het weer allemaal de schuld van de joden is!
  Getuige het filmpje op genoemde site-adres.

  Iedereen die zich de moeite heeft getroost de afgelopen jaren (ikzelf al 50 jaar lang) om zichzelf te informeren langs allerlei wegen om de werkelijke oorzaak en duur van het conflict te achterhalen, WEET dat het een enorme leugen is.!

  Door enkele goede vredelievende gedachten, artikelen, en acties te ondernemen, maar met juist daarin verborgen de meest kwaadaardige elementen (de ‘zielige’ palestijn)is een smerige methode om langs ondoorzichtige wegen weer de publieke opinie van de echt vredelievende massa te manipuleren.

  Zoals het daar op die sit-film wordt gepresenteerd is een pur LEUGEN!
  eN IEDEREEN DIE ZELF DE MOEITE HEEFT GENOMEN OM ECHT ONDERZOEK TE DOEN WEET DAT!

 3. Guido, waar het me om gaat is dat dit naar mijn gevoel weer een organisatie is die misschien wel met de beste bedoelingen is gestart, maar al heel snel is ‘gekaapt’door de tegenstanders.
  Er wordt net als altijd weer gemikt op de snelle, kritiekloze manier waarop de goedwillende massa reageert, en tegelijk met de wel goede zaken, an passant even de kwalijke dingen meekrijgt en mede propageert.

  1. Beetje chaotisch allemaal Linsky, het is prima zo. Ieder bepaalt zijn waarheid, over het Joods-Palestijnse vraagstuk kunnen we hier uren debatteren. We gaan echter de bakker niet de keel doorsnijden omdat zijn brood in jouw broodrooster is verbrand. Als je begrijpt wat ik bedoel.
   Niet reageren is ook een teken dat je het er niet mee eens bent.. Teken je niet, zoals hieronder ook wordt geadviseerd. Verder laat ik het hierbij.
   En nog een tip: er is geen goed en kwaad.. JIJ bepaalt het onderscheid en een ander heeft weer een ander onderscheid. Als je dat goed vindt. Of niet!

  1. Tja en zo las ik weer het verhaal van David Icke. En zo gaan we lekker verder..
   Welles Niets.. WELLES NIETES!!
   10.000.000 mensen die het allemaal fout zien Linsky? Of zich van stemming onthouden, democratie noemen we dat.

 4. Rockefeller Foundation en Monsanto… mmmm….
  “For example, the Rockefeller Foundation has funded over $100 million dollars of plant biotechnology research and trained over four hundred scientists from Asia, Africa and Latin America. While this may not sound like much by Monsanto standards, our grantees have made significant progress.”
  http://www.biotech-info.net/gordon_conway.html

 5. Oprichter van Avaaz werkte ook voor International Center for Transitional Justice, Inc.
  http://www.topfoundationgrants.com/grant_display.php?id=19812

  En de International Crisis Group: http://www.crisisgroup.org/en/about/board/jessica-tuchman-mathews.aspx

  Het klinkt allemaal zo mooi en onze harten springen op van blijdschap en als je dan 5 minuten verder zoekt dan blijkt het toch weer zo ongelofelijk te STINKEN.

  Helaas…jammer…

  Zucht

  1. Of je moet geen enkele twijfel hebben over en geen enkele moeite hebben met de Rockefellers en hun foundation….

  2. Weet je wat het is Eugenie..? Dat mag je gewoon zélf uitmaken. Als jij denkt dat het gevaarlijk is: ‘Begeef je er NIET in’. Ik denk dat je niet achter elke boom een beer moet zien, en dat je niet elke persoon die bij defensie werkt als harteloos moet zien..
   Dus wel fijn dat je dit deelt, als je het meent..! (Ik ruik die geur niet hoor trouwens.. *zucht*)
   De proof of the pudding is in the eating..

  3. Ik was er al een beetje bang voor. Als je eenmmaal gaat zien dat er overal haken en ogen aanzitten, en andere bedoelingen achter bedoelingen…..Je gegevens kunnen ook weer tegen je gebruikt worden als je eenmaal petities hebt getekend. Heel makkelijk voor bepaalde partijen om te zien wie waar een grotere opositie beginnen te vormen enz, enz enz. Whaaaah, ik weet het ook niet meer hoor. Het punt is dat je dan helemaal niks meer kan. Je weet gewoon niet meer in wie of wat je kunt vertrouwen. Maar in deze ga ik er vanuit dat het tij ook ten goede kan keren, je moet toch wat.
   .

  4. Mijn advies werk alleen voor een goed doel als jijzelf ook kan zien waar t geld heen gaat! Zo heb ik voor een goed doel gewerkt en was t een school in Vietnam waarvan t lijntje van mensen die betrokken waren kort was. Zo kregen we een bedank brief van de directrice van die school. Hou t eenvoudig en klein! Stuur t geld regelrecht naar projecten en geen massa projecten als Unicef enz…….

 6. AVAAZ is voor het grootste gedeelte opgezet door Rez Publica. Welke een foundation is van……..George Soros. Mensen leer onderzoeken. Het spel zit rotter in elkaar dan jullie allemaal bij elkaar kunnen vermoeden.Loop niet blindelings achter goede doelen aan. De aanstichters waarvoor goede doelen nodig zijn verdienen ook nog aan de goede doelen.

  1. Er zijn geen goede doelen, er zijn alleen maar AVAAZ-stemmen. En je kunt doneren, bijv. voor dat specifieke doel, waarop je stemt, en/of op andere doelen.
   Maar je kunt je geld ook aan het WNF geven, of op straat aan een bedelaar, die het meteen weer opzuipt. Of op onze rekening storten als een soort abonnementsgeld. Enz.
   Het gaat er voor ons om, dat je bij AVAAZ kunt STEMMEN..!! EN DIE STEMMEN MAKEN WEL DEGELIJK VERSCHIL, zoals keihard is gebleken. Voila.

  2. Vergeet niet dat je er ook hele leuke oude dingetjes voor kan kopen.
   Als je dood gaat heeft een ander er wel weer wat aan.
   Hoeven we niet zoveel nieuwe troep te produceren. Die oude dingen zijn vaak veel beter en goedkoper. Haha.

  3. Het beste bewijs, Daan, dat het wapen van de aanvaller ook tégen hem gebruikt kan worden!
   Het was totnogtoe steevast zo dat negatieve krachten iets goeds helemaal omkeerden, zodat het voor alle Aardse leven nadelig uitdraaide.
   Nu gebeurt met AVAAZ net het omgekeerde! Een instrument voor negatieve manipulatie werd omgevormd tot een informatief forum dat de hele wereldbevolking een stem geeft en ten goede mobiliseert.
   Helemaal in de geest van deze eindtijd.

 7. Veteranen – ondertussen aan de drank – veel te veel gezien – veel te veel mee gemaakt –
  proberen alles goed te maken – door mensen te helpen – door onrecht aan de kaak te stellen – door aan de bel te trekken – door mensen te motiveren en voor te lichten.
  Het is nooit te laat om te veranderen. Als je maar geen waardering verwacht.
  Of het moet van jezelf komen. Niet elke soldaat blijft geloven in oorlog en niet elke verrader blijft aan dezelfde kant staan.
  Gelukkig maar. Het zijn de mensen die de wereld proberen te veranderen.

 8. Beste allemaal,

  Dit kwam ik een paar jaar geleden op het net tegen.
  Kijk wat jezelf hier uit haalt…
  Veel Licht en Liefde
  Monika

  (Openhartige Vrijmetselaar vertelt over de Vrijmetselarij…)

  Beste lezer,
  Ik ben een vrijmetselaar (maçon) met een hoge rang. Uitgezonderd de cosmetische randactiviteiten van de vrijmetselarij, is het ons verboden over al datgene te praten, wat wij bespreken, besluiten en doen. (….) Derhalve ben ik gedwongen het onderstaande anoniem met u te delen.

  De vrijmetselarij is een wereldwijde organisatie. De belangrijkste componenten van onze organisatie zijn de Rotary en de Lions. Officieel houdt de vrijmetselarij zich in het kort bezig met individuele zelfontplooiing en liefdadigheidsacties. Veel mensen worden echter een vrijmetselaar omdat zij hopen carrière te maken door gebruik te kunnen maken van het krachtige maçonnieke netwerk.

  Echter de organisatie en de mensen achter de vrijmetselarij hebben ook een eigen (verborgen) doelstelling; zoveel mogelijk macht bezitten en uitoefenen. Daarom kan niet iedereen een vrijmetselaar worden. De maçonnieke wereld is alleen geïnteresseerd in talentvolle mensen die in hun vakgebied grote prestaties (kunnen) leveren. Hoe meer mensen met een maatschappelijk hoge positie lid zijn, des te groter de macht van de vrijmetselarij is.

  Over de gehele wereld is de vrijmetselarij goed vertegenwoordigd in de media, de ambtenarij, de politiek, de ministeries van justitie, de grote concerns, de financiële instellingen, de religieuze en spirituele bewegingen, de politie, het leger en de verschillende geheime diensten. Vooral de media zijn voor ons van cruciaal belang. Het bovenvermelde wil niet zeggen dat de meeste mensen in die organisaties vrijmetselaren zijn. Maar de sleutelposities zijn wel in handen van vrijmetselaren, waardoor wij die organisaties controleren. Zoveel mogelijk macht, met liefst zo min mogelijk mensen is daarbij ons devies.

  Veel mensen bij die organisaties, en zelfs bij de vrijmetselarij zijn zich niet eens bewust van het feit dat zij slechts onze instrumenten zijn, die onze doelen dienen. Ook in Nederland heeft de maçonnieke orde veel macht. Belangrijke besluiten worden door ons genomen. In de hierboven genoemde organisaties en instellingen worden onze beslissingen slechts bekrachtigd. Geen enkel, voor ons belangrijk besluit kan worden genomen en uitgevoerd zonder onze goedkeuring.

  Bij belangrijke beslissingen gaan wij als volgt te werk: Allereerst wordt er door ons een beslissing genomen. Vervolgens wordt er een probleem(/situatie) gecreëerd waarvoor wij de oplossing (lees: de reeds genomen beslissing) al hebben. De media en/of de “onafhankelijke” organisatie(s) attenderen de samenleving dan op het “grote” probleem en vragen de betrokken instanties om met oplossingen te komen. Dan wordt de beslissing die wij reeds genomen hadden, ook officieel door die “onafhankelijke” instanties genomen.

  De Nederlandse vrijmetselarij heeft een vooraanstaande rol in de wereld. (….) Zonder overdrijven, en met een gemengd gevoel van trots en schaamte, kan ik u zeggen dat wij de ware heersers zijn van de wereld. Maar de vrijmetselarij wil de totale macht. Een belangrijk obstakel daarbij is het feit dat er veel landen zijn.

  Dit betekent ook dat er veel landen gecontroleerd moeten worden. Daarom wil de vrijmetselarij dat de landen zich heel geleidelijk aan, zonder dat de burgers het beseffen, verenigen in federaties waarbij veel bevoegdheden worden overgedragen aan een liefst niet (rechtstreeks) door de burgers gekozen orgaan van de federatie. In de EU is dit de Europese Commissie. Het zal u niet verbazen dat veel commissieleden, zoals de heer B******* die voor zijn diensten door ons met deze functie beloond is, heel goed naar ons luisteren.

  Op de lange duur moeten de verschillende federaties samensmelten tot één unie die wij achter de coulissen zullen besturen. Bestuur de bestuurders. Om dit doel te bereiken hanteren wij verschillende middelen en tactieken. Een belangrijke tactiek is het op verschillende niveaus tegen elkaar opzetten en uitspelen van mensen en groeperingen. Verdeel en heers is onze strategie.

  Zo kan de vrijmetselarij, achter de schermen, het meeste invloed uitoefenen. Indien er geen tegenstellingen of tegen elkaar staande groeperingen zijn, worden er tegenstellingen en vijanden gecreëerd. Zo laten wij bijvoorbeeld veel linkse organisaties geloven dat de armoede in de wereld ontstaat doordat, niet wij, maar multinationals de wereld globaliseren. Indien manipulatie door de media niet voldoende bleek te zijn hebben we niet geschuwd daden tegen een groep te verrichten en dit vervolgens door een andere groepering te laten opeisen. Waar wij vooral beducht voor zijn, zijn sterke groeperingen of partijen. Indien een partij of groepering te sterk wordt, wordt die groepering verzwakt en worden de anderen ondersteund.

  De ontwikkelingslanden worden in onze strategie opzettelijk arm gehouden. Dit doen wij voornamelijk met de IMF en de door ons neergezette regeringsleiders. Indien een land of gebied toch te sterk dreigt te worden zorgen wij voor conflicten en onrusten. Vooral in de arme gebieden in de wereld zijn er vele regeringen en staten gekomen en gegaan. Maar veel is er niet veranderd, en zolang de vrijmetselarij dat niet wil zal er ook niks veranderen.

  Begin jaren 90 kozen wij een nieuwe vijand waarvan wij dachten dat het voor onze doeleinden het grootste obstakel zou zijn. Met alle mogelijke middelen bestrijden wij deze beweging. Wij laten zelfs een land als proefobject fungeren. Niet zelden gaan wij met onze tegenstanders mee om ze zodoende in een door ons gewenste richting te duwen. Zo richten wij m.b.v. de inlichtingendiensten zelf ook verwante groeperingen van deze beweging op en laten wij deze groepering allerlei handelingen verrichten. Ook heeft de vrijmetselarij ook in deze beweging leden. Wij vernietigen vaak onze tegenstanders van binnenuit. Wat er in de beginjaren 90 zich in de wereld heeft afgespeeld is en wat de toestand van de vijand is, zal u snel duidelijk worden als u alles vanuit een vogelperspectief bekijkt.
  Wij werken ook soms met individuen samen, totdat wij ze niet meer kunnen gebruiken. In het verleden hebben we bijvoorbeeld in Chili, Pinochet gebruikt. (……).

  Een grote hindernis is voor ons het Internet. Door de opkomst van Internet verloren de traditionele media, en daarmee de gevestigde orde, macht. (….) Internet ondersteunt democratie terwijl wij eigenlijk geen democratie willen hebben. (…..) Veel grote hacks en dos-aanvallen zijn met onze instemming gepleegd. Wij creëerden met onze media een gevoel dat Internet onveilig en gevaarlijk is, en dat Internet vooral gebruikt wordt door criminelen, zedendelinquenten en terroristen. Tevens hadden wij hiermee een argument om controle op en over Internet uit te oefenen. Ook zorgden wij ervoor dat er op lokaal en internationaal niveau, veel wetgeving kwam die de vrijheden van Internetters beperkte.

  Toen wij de macht uit handen wilden nemen van bestaande machthebbers hebben wij de mensen van de bestaande machtsblokken losgeweekt met het individualisme. Nu wij de macht hebben is het individualisme een gevaar voor ons. Mede om die reden worden de rechten van de (individuele) burgers beperkt en zaaien we angst onder de bevolking om zodoende ook groepssaamhorigheid en gehoorzaamheid te krijgen.

  U begrijpt dat we een belangrijke periode in de wereldgeschiedenis in gaan. Ik ben ervan overtuigd dat u nu de wereld door een andere bril zult bekijken en dat u de gebeurtenissen om u heen beter zal kunnen doorgronden. Als een vrijmetselaar die u kent, het bovenstaande niet kan onderschrijven, kunt u hem/haar op zijn/haar woord geloven. Zij weten niet beter. Door de organisatiestructuur van de vrijmetselarij zijn alleen de hoogste rangen van deze feiten op de hoogte.

  Het woord “wij” en “ons” heb ik taalkundig gebruikt om het een en ander aan u duidelijk te maken en niet omdat ik trots ben maçon te zijn. Ik vraag u allen om vergiffenis voor mijn bijdrage aan dit geheel. Voor een mooiere wereld.

  (was niet ondertekend)
  ===============================

  Van: http://www.sp.nl dd. 11-feb-2006

  1. @ Cozmic
   Ik weet het niet.
   Kwam het tegen bij ‘recherches’ een paar jaar geleden.

  2. Monika , ik heb deze tekst wel vaker voorbij zien komen op diverse sites . Koren op de molen voor simplistische samenzweringsdenkers en nog minder dan skindeep qua informatie . Dat de masons over de jaren zijn geïnfiltreerd door royalisten en elitair gezinden is helaas maar waar . Echter in het verleden gebouwde meesterwerken met de heilige goemetrie erin verweven , gebouwd op krachtplaatsen waardoor deze verborgen kennis weer in het bewustzijnsraster terechtkwam , dit is ook allemaal het werk van diezelfde masons .Bekijk deze schitterende video eens .
   http://www.youtube.com/watch?v=L777RhL_Fz4

  3. @ Cozmic

   Bedankt.
   Ik weet wel wat je bedoeld. De geometrie en de gulden snede in bijzonder zijn geweldige vormen en er zit veel wijsheid in.
   Echter zijn er mensen die deze mooiheid ‘gebruiken’.
   Ik geloof wel dat zich hier de dingen vermengen…
   Feit is dat ieder president van de VS een Freemason is. En dat ik echt denk dat ook andere staatsleiders in de club zijn….maakt niet uit welk land.
   En dat ze zich verbinden en ‘helpen’.
   De grootouders van mijn zoon zijn lions en ik werkte ooit voor een baas die Vrijmetselaar is. Mijn zoon zat 10 jaar op een vrije school waar o.a. het vorm-tekenen een kleine inkijk geeft in de mooiheid van de geometrie. Dat is zo een beetje alles wat ik zelf heb ervaren over deze dingen.
   Complottheorieën ja of nee…ik weet dat de waarheid ergens daartussen ligt.

   Nu ben ik onderweg naar Den Haag 😉

   Fijne dag beste Cozmic
   Groet vanuit mijn hart
   Monika

  4. Het enige wat ik kan zeggen.. het is je vergeven…..en wend je macht aan om toch ook beslissingen te nemen die gunstig zijn voor iedereen! Zo niet zal t Karma je pad doorkruisen in een volgend leven…..uit vrije wil wel te verstaan, maar die heb je nu ook al!

 9. Ik moet toch een keer deze vraag beantwoorden ; AVAAZ heeft 10.000.000 leden …! Jij nog niet ?
  Antwoord : nee ik heb nog geen 10.000.000 leden .
  Zo , weer een last van mijn schouders af .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.