Advertentie

Wat is er op de Maan? NASA’s verborgen agenda


Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Neil Armstrong geschiedenis schreef door als eerste mens voet op de maan te zetten. Maar kennen wij wel de volledige geschiedenis van de historische landing op de Maan van de Apollo 11 op 22  juli 1969? En alles wat daarna is voorgevallen?
NASA heeft altijd ontkend dat de Apollo-astronauten (of anderen) UFO’s of andere E.T-gerelateerde zaken hebben gezien tijdens hun missies. Het nieuws van vorige week – dat NASA de beelden van de eerste maanlanding ‘kwijt’ zou zijn – is echter het zoveelste mysterie in 40 jaar dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie omgeeft. Ze blijken ‘gewist’.
Gelukkig hoorden we donderdag dat de kopieën van de uitzending nog wel beschikbaar zijn en raad eens? Die zijn zelfs beter dan het al eerder bekende materiaal, want de beelden zijn ‘opgepoetst’. Ik krijg eerder het idee dat er dingen zijn ‘weggepoetst’.
~~~~~~~
1969: een giga doofpot is geboren
1969: een giga doofpot is geboren

Als je mij tot voor kort vroeg wat voor beeld ik had van de maan, zou ik iets gezegd hebben in de trant van: een grijze zandbak met kraters, waar geen moer te beleven valt.

Natuurlijk kon ik me wel voorstellen dat het eind jaren ’60 spectaculair was dat de eerste mens een voet op de maan had gezet, maar aan de andere kant had ik ook zoiets van: ‘Wat moet je daar doen?!’

Wist ik veel dat de maan wordt beschouwd als het meest vreemde object in het (ons) bekende universum. Zo heeft het geen vaste kern, zoals elk ander planetair object. Het is of hol of heeft van binnen een erg lage dichtheid.

En zo heeft de maan nog wel meer eigenaardigheden ( zo weten we niet waar de Maan precies vandaan komt) waardoor het begrijpelijk is dat de mens graag een bezoekje wilde brengen.

Het resultaat viel echter nogal tegen, tenminste dat vind ik als ik de publieke verhalen volg. De 2,5 uur die Neil Armstrong op de maan heeft rondgelopen, heeft niet meer opgeleverd dan wat foto’s, maanzand en stukjes rots voor nader onderzoek. Dus de legendarische uitspraak van Neil ‘Een klein stapje voor de mens, een geweldige sprong voor de mensheid’ nou ja, hij had mooi gesproken maar verder merkte ik ‘de geweldige sprong’ niet. Hoewel op de maan staan an sich natuurlijk al een hele prestatie is. Daar wil ik niet min over doen.

Armstrong: aliens hebben maanbasis

Ik begrijp nu dat het vooral een geweldige sprong had kunnen zijn maar dat er kennelijk andere krachten werkzaam zijn, die er duidelijk geen baat bij hebben als de mens meer weet over zijn werkelijke historie. Volgens Neil Armstrong hebben extra terrestrials een basis op de Maan. Hoewel meerdere astronauten hun zwijgplicht hebben doorbroken, zoals mede-astronaut Buzz Aldrin, maar ook Gordon Cooper en Edgar Mitchell, heeft Neil altijd de anonimiteit gezocht. Tot op de dag van vandaag leidt de 79-jarige Neil een kluizenaarsbestaan op zijn boerderij in Lebanon, in zijn thuisstaat Ohio. Twee jaar na zijn maanreis vertrok Armstrong bij NASA, zelden gaf jij interviews.

Neil begint zijn toespraak met zichzelf te vergelijken met een papegaai, dat hij alleen dingen zegt die hem verteld zijn te zeggen.

Hij zegt ook: ‘Er zijn nog grote plannen niet ontdekt… doorbraken, beschikbaar voor hen die de bedekkingen van de waarheid kunnen verwijderen…’

Neil Armstrong (79 jr) in zijn jonge jaren
Neil Armstrong (79 jr) in zijn jonge jaren.

Aan de ene kant is het zeer aannemelijk dat hij moeite had met zijn sterrenstatus als ‘eerste man op de maan’, maar het zou ook te maken kunnen hebben met andere redenen. Zo gaf hij tijdens zijn toespraak – in 1994 op het Witte Huis ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van zijn maanlanding – een tipje van de sluier.

Achter hem zitten president Bill Clinton en vice-president Al Gore, die hij tijdens zijn toespraak af en toe ongemakkelijk aankijkt. Hij lijkt erg zenuwachtig en emotioneel en hij begint zijn toespraak met zichzelf te vergelijken met een papegaai, dat hij alleen dingen zegt die hem verteld zijn te zeggen. Hij zegt ook: ‘Er zijn nog grote plannen niet ontdekt… doorbraken, beschikbaar voor hen die de bedekkingen van de waarheid kunnen verwijderen…’

‘Armstrong heeft inderdaad twee UFO’s gezien’

Ik las in dit artikel dat tijdens de liveuitzending van de maanlanding was te horen hoe astronauten melding maakten van vreemde lichten in een krater. De stem van ground control verzocht de astronauten om meer informatie, maar dat was het laatste wat te horen was over de ‘vreemde lichten’.

Dit staat in het boek ‘Boven Topgeheimen’ van de Britse ufo-onderzoeker Timothy Good. Interessant is dat Maurice Chatelain (voormalig hoofd van NASA Communicatie Systemen) in 1979 heeft bevestigd dat Armstrong inderdaad heeft gemeld dat hij twee UFO’s heeft gezien op de rand van een krater. “De ontmoeting was gemeenschappelijke kennis bij NASA’, onthult hij. Chatelain heeft ook bevestigd dat Apollo 11 radio-uitzendingen werden onderbroken om het nieuws voor het publiek te verbergen.

90% van de moonshots heeft valse horizons!

Over de maanlanding circuleren talloze complottheoriën. Eén van de grootste is dat de maanlanding een hoax zou zijn. Zo is een kleine maar luidruchtige groep mensen ervan overtuigd dat de maanlandingen zijn opgenomen in een filmstudio. Zelf denk ik niet dat dit het geval is, hoewel er genoeg websites zijn die je inderdaad doen twijfelen.

Maar kijk vooral naar de prachtige documentaire Moon Rising van filmmaker Jose Escamillo. Het is het tweede deel van de documentaire UFO’s The Greatest Story Ever Denied. We hebben wel talloze foto’s kunnen bekijken van Neil Armstrong en Buzz Aldrin op de maan, maar Camillo zegt in Moon Raising: “90% van de moonshots heeft een valse horizon.” Hij laat dat ook zien, want de foto’s van de maanlanding zijn gemaakt met een Hasselblad Data Camera. Alle foto’s laten heel duidelijk een soort +’en zien, die over het hele beeld verschijnen, behalve bij de horizons!

Orion Nebula vastgelegd door 'Hubble'
Orion Nebula vastgelegd door 'Hubble'

In de documentaire zijn talloze beweringen naar mijn mening ijzersterk. Zo heeft ruimtetelescoop Hubble – die sinds de lancering door NASA op 24 april 1990 als een soort kunstmaan rond de aarde draait – nog nooit beelden van de maan getoond.

Volgens NASA zou de maan te helder zijn… Geloof jij dat als je kijkt naar deze prachtige foto van ons universum?  De documentaire Moon Rising neemt je mee naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest, dus ook de ‘achterkant’ die wij niet zien vanaf de Aarde.

Opvallend zijn bepaalde bouwwerken (?) of ruimteschepen (?) of machines (?) die te ‘zien’ zijn. Escamilla heeft geprobeerd datgene wat de NASA heeft ‘weggepoetst’ opnieuw zichtbaar te maken. Hoewel het moeilijk te zien blijft, is er zeker meer waar te nemen. Ook zie je maan in haar echte kleur. Dus niet die grijze zandbak, die ons zo vaak wordt voorgeschoteld, maar een soort bruin/zilver-achtig met blauw.

Opvallend zijn bepaalde bouwwerken (?) of ruimteschepen (?) of machines (?) die te ‘zien’ zijn.

Escamilla heeft geprobeerd datgene wat de NASA heeft ‘weggepoetst’ opnieuw zichtbaar te maken.

NASA heeft weergaloze ontdekkingen gedaan

In de film is Mike Barra regelmatig aan het woord. Samen met Richard Hoagland schreef hij het boek Dark Mission, The Secret History of NASA. (Binnenkort op deze website de uitreksels die Paul Harmans van deze ‘must reed’ heeft gemaakt. Nu gebruik ik er wat fragmenten uit in relatie tot dit artikel – TK) Barra is ruim 25 jaar technisch adviseur voor ruimtevaartbedrijven. Hoagland is vroeger wetenschappelijk adviseur geweest voor de grote Amerikaanse nieuwszender CBS. Daarvoor kwam hij al bij NASA over de vloer tijdens de Apollo-vluchten, en later ook als adviseur voor NASA zelf.

In het boek toont het duo aan dat NASA niet is wat ze zeggen te zijn en dat het regeringsagentschap weergaloze ontdekkingen heeft gedaan op de Maan en Mars (laatste in dit artikel buiten beschouwing gelaten).

The Shard
The Shard

Zo is NASA een militaire organisatie en geen open, burgerlijke organisatie zoals de meesten denken. NASA heeft een eigen geheime agenda en wordt voor het grootste gedeelte geleid door mensen van de vrijmetselarij. De ruimtevaartorganisatie beschikt inmiddels over meer dan een miljoen foto’s van de maan. Waarom de meeste foto’s van de maan dan niet openbaar zijn, is de eerste grote vraag.

De foto’s die dat wel zijn, die zijn grotendeels bewerkt. En dat is inmiddels op wetenschappelijke wijze aangetoond (zie Dark Mission & Moon Rising) Wat ook vreemd is in mijn ogen, is dat NASA-medewerkers het originele maanlanding materiaal nog nooit hebben gezien. Laat staan dat de baanbrekende video’s in 1969 ooit ter beschikking zijn gesteld aan iedereen die daarin geïnteresseerd was. En dan nu dit verhaal… Zouden de media van zulk nieuws ook niet achter hun oren gaan krabben?

In Moon Rising vertelt Barra iets meer over de bouwwerken op de Maan, die te zien zijn op de eerste generaties maanfoto’s en anomalies worden genoemd. De foto’s heeft Hoagland uitgebreid onderzocht met hulp van wetenschappelijke foto-experts. Barra vertelt dat Hoagland zodoende o.a. ‘The Shard’ heeft ontdekt; een glazen bouwwerk van bijna 1 kilometer hoog. Evenzo beroemd is The Castle, ook ontdekt door Hoagland. Het geometrische object lijkt wel een overblijfsel van een soort muur of bouwwerk.

Ruimtedokter Werner von Braun:

“We worden geconfronteerd met krachten, die veel sterker zijn dan we tot dusver hebben aangenomen. En van wie de manier van opereren op dit moment voor ons onbekend is.”

Why NASA never returned to the moon?

NASA is sinds 1972 niet meer teruggeweest naar de Maan. In dit verband is het ook interessant om te kijken naar de documentaire Why NASA never returned to the moon? Ik heb bepaalde fragmenten gezien en zo zegt de voice-over dat het er volgens sommige astronauten ‘wemelt van de aliens’. Waardoor UFO-onderzoekers niks anders kunnen concluderen dat NASA is afgeraden ooit nog terug te keren naar het maanoppervlak.

Werner von Braun
Werner von Braun

Tijdens het kijken naar deze docu passeerde ook een citaat uit 1959 van Werner von Braun, de grote man achter de ontwikkeling van de Amerikaanse raketten en de held achter het Amerikaanse ruimtevaartprogramma. Hij zei: “We worden geconfronteerd met krachten, die veel sterker zijn dan we tot dusver hebben aangenomen. En van wie de manier van opereren op dit moment voor ons onbekend is.”

Zoals jullie weten maak ik ook gebruik van niet-verifiëerbare informatie in mijn artikelen over E.T’s en UFO’s. Hier kun je lezen waarom. Zo heb ik in het boek Onze levende bibliotheek Aarde, waarin Barbara Marciniak boodschappen heeft opgeschreven die ze heeft doorgekregen van sterrenvolk de Pleiadiërs, een fragment gevonden dat gaat over de Maan (pagina 186).

‘In deze tijd wordt de maan sterk gecontroleerd. (…) Buitenaardsen en anderen hebben vele bases op de maan, en als het erop aankomt hebben aardbewoners weinig invloed.

Het zijn de buitenaardsen die de touwtjes eigenlijk echt in handen hebben. Jullie technologie, ofschoon snel vorderend, kan zich in de verste verte niet meten met de biotechnologie van voelende ruimtevaarders.

Jullie zijn beginnelingen in het spel, en jullie missen een levensbelangrijke sleutel, want jullie zintuigen en de essenties van jullie fysieke wereld, structureren de werkelijkheid op een bepaalde (beperkende – TK) manier.’

Verborgen ruimteprogramma

Ik herhaal even het fragment: ‘Buitenaardsen en anderen hebben vele bases op de maan’. Misschien heeft NASA dus al een basis gebouwd. In Moon Rising vertelt Barra dat hij denkt dat NASA er een tweede verborgen ruimteprogramma op nahoudt, met technieken waarbij de Space Shuttle verbleekt. Niemand weet precies waarom NASA zo geheimzinnig doet, maar in feite maakt de ‘maandoofpot’ deel uit van een groter geheel dat behoort tot het grootste geheim uit de moderne geschiedenis.

Net schreef ik al dat onze eerste stap op de maan een geweldige sprong voor de mensheid had kunnen zijn. Echter, nu deze materie in de grootste doofpot allertijden zit, zouden we ons kunnen afvragen of de geheimhouding het niet de grootste bedreiging voor onze wereldveiligheid is.

“In deze tijd wordt de maan sterk gecontroleerd. (…)

Buitenaardsen en anderen hebben vele bases op de maan, en als het erop aankomt hebben aardbewoners weinig invloed.

Het zijn de buitenaardsen die de touwtjes eigenlijk echt in handen hebben.”

Volgens mij behoren de maanmissies ook tot de zogenaamde USAP’s; niet erkende speciale toegangsprojecten (Unacknowledged Special Access Projects) In het artikel Hoe je het grootste geheim uit de menselijke geschiedenis bewaart vertelt Steven Greer – van het Disclosure Project – meer over een USAP. Steven Greer:

“Het is een topgeheim, een onderverdeeld project wat speciale toegang vereist, zelfs voor hen met een top geheime clearance, EN, het is niet erkend. Dat betekent dat als iemand, om het even wie, inclusief uw superieuren, inclusief de commandant en de chef, of de president u erom vraagt, u antwoordt dat een dergelijk project niet bestaat, U liegt.

Mensen binnen de USAP’s zijn dodelijk serieus in het geheim houden van hun project en zullen nagenoeg alles doen het verhaal verborgen te houden en daarbij zowel andere beambten als het publiek opzettelijk verkeerde informatie verstrekken.”

Geheimhouding een bedreiging voor wereldveiligheid

Misschien heb je nu twee vragen: waarom is geheimhouding dan een bedreiging voor onze wereldveiligheid en waarom zou openheid over de maanmissies (en het UFO-fenomeen) een ‘geweldige sprong voor de mensheid’ kunnen zijn? Nou laat ik met het laatste beginnen (waar ik in dit artikel niet te diep op inga). Volgens Greer beschikt de geheime regering (waar NASA deel van uitmaakt) over ruimteschepen en buitenaardse technologieën, waarmee sinds de jaren ’30 experimenten worden gedaan. (Lees ook deze getuigenis van Clifford Stone voor meer begrip).

Opnieuw Steven Greer: “Denkt u zich eens in hoe dit project er 70  jaar later uitziet. Er zijn 70 jaar en ontelbare miljarden gespendeerd aan verschillende aspecten van dit project: het terugontwikkelen van buitenaardse technologie om uit te zoeken hoe het werkt.”

Steven Greer
Steven Greer

Volgens Greer bestaan er hierdoor op onze aardbol zeer geavanceerde technologieën, op basis van vrije energie, waardoor vervuilende, fossiele brandstoffen – zoals olie, kolen en gas -compleet overbodig zouden zijn. Nooit meer benzine tanken, geen hoge energierekeningen meer, geen milieuvervuiling en olie-oorlogen worden ook volstrekt overbodig.

In verkeerde handen, kunnen deze technologieën bijvoorbeeld gebruikt worden voor het (door)ontwikkelen van ultra geavanceerde nucleaire wapens. Laten we weer even terug gaan naar de maan, die op circa 148.750 kilometer van onze aardbol afligt.

De Bush-regering was zeer gebrand op een terugkeer naar de maan en wel zo snel mogelijk. Waarom was dat? Ik ben er nog niet helemaal achter, maar kan me zo voorstellen dat het te maken heeft met het ruimteschild… Want wat worden we geacht te geloven over een ruimteschild.

De machtselite wil de Aarde controleren vanuit de ruimte

De VS willen een ruimteschild omdat ze zich ernstige zorgen maken over de spreiding van o.a. nucleaire wapens door landen als Iran. Een ruimteschild kan bepaalde delen van de wereld beschermen. Project ‘Star Wars’ van president Ronald Reagan wordt hiermee nieuw leven ingeblazen.

We kunnen ons echter afvragen (ook al worden we door media en politiek enorm bang gemaakt met nucleaire dreigingen)of het ruimteschild wel bedoeld is om delen van de Aarde te beschermen of dat het schild gebruik wordt om oorlog te voeren met … E.T’s! Voordat je denkt dat ik gek ben geworden, laat ik dan snel naar de indrukwekkende getuigenis (uit het Disclosure Project) van Dr. Carol Rosin gaan. Zij was van 1974-1977 de woordvoerder van Werner von Braun in de laatste jaren van zijn leven.

We kunnen ons echter afvragen (ook al worden we door media en politiek enorm bang gemaakt met nucleaire dreigingen)of het ruimteschild wel bedoeld is om delen van de Aarde te beschermen of dat het schild gebruik wordt om oorlog te voeren met … E.T’s!

Wat ik net al schreef was Von Braun dè man achter het Amerikaanse ruimtevaartprogramma. Hij is één van de mannen die na de Tweede Wereldoorlog (Von Braun was nazi/SS’er) naar Amerika werden overgevlogen (Operatie Paperclip)zodat gebruik gemaakt kon worden van hun kennis en kunde.

Rosin doet in haar getuigenis een belangrijke onthulling:  “Von Braun was ongeneeslijk ziek en had kanker maar hij verzekerde me dat hij nog genoeg jaren zou leven om mij te vertellen over het spel dat wordt gespeeld. Het spel waarbij grote inspanning worden verricht om de ruimte te bewapenen, om de Aarde te controleren vanaf de ruimte en de ruimte zelf.”

Galactische oorlog gaande?

Volgens mij is er een soort galactische oorlog gaande
Volgens mij is er een soort galactische oorlog gaande

Wow dit is heftig man!! Nu snap ik nog meer waarom NASA zo geheimzinnig doet over de maanlandingen. Mijn speurtocht zorgt ervoor dat ik steeds meer verbanden ga zien en tot conclusies kom, die voor mijn gevoel dicht bij de waarheid komen.

Von Braun vertelde Rosin de strategie van de machtselite in de jaren die zouden gaan komen, en wonderwel heeft hij tot nu toe gelijk. Rosin: “Hij vertelde me dat eerst de Russen zouden worden beschouwd als de vijand (Koude Oorlog & communisme), daarna zouden de terroristen (Islam & 9/11) als de vijand worden beschouwd, vervolgens zouden asteroïden een gevaar vormen en de grappigste van allemaal was dat hij me zei dat aliens onze gezamenlijke vijand zouden worden. Regelmatig zei hij: “En vergeet niet Carol, de laatste troefkaart die ze in handen hebben is de ‘Alien-kaart’. We bouwen wapens in de ruimte tegen aliens en het is allemaal een leugen.””

Regelmatig zei hij: “En vergeet niet Carol, de laatste troefkaart die ze in handen hebben is de ‘Alien-kaart’. We bouwen wapens in de ruimte tegen aliens en het is allemaal een leugen.”

Volgens mij is er al een soort ‘galactische oorlog’ gaande… Het wordt erg bizar vind je niet? Maar stapsgewijs merk ik dat de waarheid nog vreemder is dan science fiction.

Laat ik je tot slot voor dit artikel meenemen naar een fragment uit de documentaire Save The Moon, te zien op YouTube. Daarin vertelt de gepensioneerde Colonel Ross Dedrickson, die jarenlang heeft gewerkt voor US Air Force in de commissie Atomic Energy, over buitenaardse interventie (‘keer op keer’) toen de nucleaire wapens de ruimte in werden gestuurd richting de maan. Hij bespreekt een voorval in 1964 waarbij een kernkop werd afgevuurd vanaf Vandenberg Air Force Base richting het maanoppervlak. “Een paar nucleaire wapens zijn de ruimte in gestuurd voor wetenschappelijk onderzoek maar vernietigd door extra terrestrials.”

In het boek Disclosure (waarin alle getuigenissen van het Disclosure Project zijn opgetekend) vertelt hij daar wat meer over. “Buitenaardsen zijn erg bezorgd omdat het onze ionensfeer nadelig beïnvloed. In feite waren de buitenaardse ruimteschepen niet in staat om te opereren vanwege de vervuiling in het magnetisch veld, waar zij voor (hun voortbeweging – TK) van afhankelijk zijn. (…)

Ik heb begrepen dat het in de jaren ’70 en ’80 – toen we probeerden nucleaire wapens op de maan te laten ontploffen voor wetenschappelijk onderzoek en andere dingen – onacceptabel was voor buitenaardsen. De E.T’s vernietigden de wapens toen ze richting de maan gingen. Ongeacht door welke regering ze worden gelanceerd, de E.T’s hebben keer op keer laten zien dit onacceptabel is.”

NASA treft voorbereidingen om maanoppervlak te bombarderen..

Niet dat we onder de indruk zijn… Zo verscheen op 18 juni een bericht in Telegraph.co.uk dat NASA voorbereidingen treft om vanaf Cape Canaveral de maan te bombarderen! In Save The Moon wordt zelfs een exacte datum genoemd: 9 oktober 2009. In die documentaire wordt verteld dat het gaat om een nucleaire bom van twee ton! Wetenschappers verwachten dat de impact zo krachtig zal zijn dat de brokstukken vanaf Aarde zichtbaar zullen zijn.

Dit is in strijd met het Internationaal Ruimteverdrag. Ik ben benieuwd wat we daarvan zullen merken op Aarde en of we iets gaan merken van buitenaardse interventie. Kennelijk wordt er een heftige machtstrijd gevoerd in de ruimte en op de maan. De vraag is nu: wanneer doet president Obama een boekje open over buitenaards leven? En hoe wordt dat gebracht: als goed nieuws of als slecht nieuws? Gezien de tekenen aan de wand had Von Braun gelijk: als slecht nieuws.

Niemand weet natuurlijk wat er exact gaat gebeuren. Zelf ben ik positief over onze toekomst en vind ik het een prettig idee dat we hulp krijgen van ‘buitenaf’.  Ik geloof niet dat buitenaardsen gevaarlijk zijn. Ik denk eerder dat deze wezens technisch en spiritueel veel verder ontwikkeld zijn dan wij. Zo denk ik ook dat ze een soort leidend principe hebben afgesproken dat lijkt op dat van Star Trek – het natuurlijke proces van minder ontwikkelde planeten niet verstoren, tenzij er specifiek om hulp gevraagd wordt, of tenzij het nodig is om een grote catastrofe te voorkomen.

Toen onze planeet nucleaire capaciteiten ontwikkelde in WOII, begonnen veel buitenaardse soorten veel meer aandacht te besteden aan wat er zich afspeelde op Aarde. Dit verklaart de grote toename in UFO-waarnemingen tijdens en na de WOII en… ook nu. Nog nooit waren er zo veel meldingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten (UFO’s) als de afgelopen zes maanden. Dat heeft volgens mij niet alleen te maken met de komst van mobieltjes.

Ik geloof niet dat E.T’s gevaarlijk zijn.

Ik denk eerder dat deze wezens technisch en spiritueel veel verder ontwikkeld zijn dan wij en een soort leidend principe hebben afgesproken; het natuurlijke proces van minder ontwikkelde planeten niet verstoren.

Waarheid aan het licht

Eigenlijk zie je dat de waarheid steeds meer aan het licht komt. Of beginnen we ons te herinneren wie we zijn? Volgens mij is er achter de schermen bij de machtselite grote paniek gaande en worden er allerlei kunstgrepen uitgehaald om de macht te behouden, angst te zaaien en de mensen dom te houden. Neem bijvoorbeeld de varkensgriep en de economische crisis. Het is heel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen worden wakker geschud… zodat we op zoek gaan naar de waarheid en ons bewust worden dat we een keuze hebben.
Dat we in feite onze macht veelal onbewust uit handen hebben gegeven. Is de wereld niet een afspiegeling van onszelf? En helpt deze tijd ons het beste uit onszelf naar boven te halen? Volgens mij gaan we gigantisch versteld staan (in positieve zin) over wie we zijn en waar we vandaan komen. Theorieën die nu voor onmogelijk worden gehouden, zullen wellicht bewaarheid worden.

Wie heeft de Maan gebouwd?

Wie heeft de maan gebouwd?Om in het thema van de maan te blijven, weet ik nog een paar ‘leuke’. Ik kwam in Frontier Magazine (aug/sept 2006) een artikel tegen met als titel: ‘Wie heeft de maan gebouwd?’ Zo heet het boek van de Britse schrijver Christopher Knight.

In dat boek stelt Knight enkele fascinerende kwesties aan de orde, zoals: ‘Kan de maan kunstmatig zijn?’ En: ‘Kan het zelfs hol zijn?’ En: ‘Is de maan echt ontstaan door gelukkig toeval of is er sprake van een blauwdruk en zo ja; wie was de architect?’

In het boek worden allerlei steekhoudende conclusies aangedragen waarom de Maan niet een natuurlijk hemellichaam is, maar zeer wel mogelijk ontworpen om leven op Aarde mogelijk te maken.

Op de titel van het boek wordt in het artikel – waarbij de schrijver wordt geïnterviewd – geen duidelijk antwoord gegeven. De schrijver zegt: ‘We hebben drie mogelijkheden: God, buitenaardsen of mensen.’ Wat denk jij?

Misschien behoor jij wel tot die kleine groep mensen die denkt dat de Maan een ruimteschip is. Steven Greer (die ikzelf zeer hoog heb zitten dankzij zijn jarenlange inspanningen voor o.a. het Disclosure Project) raadt op zijn website www.cseti.org het volgende boek aan: Our Mysterieus Spaceship Moon van Don Wilson.

Ook in dit boek wordt gesteld dat de maan hol is (wat veel storingen veroorzaakte bij de eerste maanruimtevaartuigen), maar stelt zelfs dat daarbinnen ruimtestations kunnen zijn. Het kan wel een mogelijke verklaring zijn voor het feit dat Neil Armstrong en mede-astronaut Buzz Aldrin vreemde lichten in een krater zagen…

Wordt vervolgd?

Ook interessant:

http://www.niburu.nl/index.php?articleID=21326 (lezing Mike Barra)
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=21321 (over buitenaardse interventie)

95 gedachten over “Wat is er op de Maan? NASA’s verborgen agenda

 1. Maar om nog even terug te komen op het laatste artikel, Wie heeft de maand gebouwd, Stel deze is gebouwd door 1 van de of alledrie van de genoemde “wezens” hoe zit het dan met alle andere manen zouden die dan ook gebouwd zijn. Ik denk dat het een natuurlijk fenomeen is en dat als er een basis is dat de aliens of wie dan ook de basis er gewoon IN hebben gebouwd. Verder: wat een prachtartikel =D

 2. Nou ja,

  Dit soort zaken blijft lastig.
  Feit is dat net zoals met het gewone nieuws je zelf moet denken en filteren.

  Alle informatie die je krijgt via de media, is het officieel, boeken of websites is gekleurd.

  Dat iets onwaarschijnlijk is hoeft niet een goddelijk feit van niet juist te zijn.

  Daarnaast vind ik het volgende wel interessant, neem even de tijd om dit filmpje eens rustig te bekijken.

  Neil Armstrong die dit ffekes duidelijk maaktt

  http://www.youtube.com/watch?v=2NQ3U-B95es

  truth has protective layers…
  Zijn woorden!

 3. Hier een link die ik op het forum van Niburu.nl opgepikt heb, en die aangeeft dat de apollo-astronauten vaak met rare fenomenen geconfronteerd werden:

  http://www.ufos-aliens.co.uk/cosmicphotos.html

  Kortom, volgens die bron hebben de meeste apollo-astronauten, waaronder vooral ook Armstrong en Aldrin (Apollo 11) weldegelijk ufo’s gezien, maar waarom mogen wij dat niet weten? Waarom krijgen die astronauten zwijgplicht hierover? Waarom trok Armstrong zich terug op zijn ranch, en sloeg Aldrin door? Alleen maar omdat Armstrong de publiciteit schuwde en omdat Aldrin jaloers zou geweest zijn i.v.m. die eerste stap die niet hij maar Armstrong mocht zetten? En waarom ging een andere astronaut nadien bij een religieuze secte? Omdat ze speciale ervaringen hadden waarover ze moeten zwijgen???

  En zo wordt een alien basis op de maan dan misschien toch mogelijk?

  http://www.wereldgeheimen.nl/wg/index.php?option=com_content&view=article&id=90:alien-maanbasis&catid=1:laatste-nieuws

  En bekijk ook dit, want hier heeft Buzz Aldrin het over een monoliet op een maan van Mars:

  http://disclose.tv/action/viewvideo/27102/Buzz_Aldrin__A_Monolith_exists_on_a_Mars_Moon/

  En dat is maar een klein tipje van de sluier, en hoe meer ik erover lees, hoe meer ook ik geloof dat er veel verzwegen wordt… Wij zijn volwassen, NASA, en jullie worden betaald met Amerikaans belastinggeld, geef a.u.b. dus wat meer openheid over deze zaken, die iedere burger aangaan en die vele burgers zou interesseren!

 4. Beste Tessa,

  Ik heb je artikel met veel belangstelling gelezen. Ik zet echter een kanttekening bij de Galactische oorlog en de strijd om het bezit van de aarde.
  Als deze aliens (lees geavanceerde beschavingen) indetrdaad vele malen verder ontwikkeld zijn in technologie en beheersing van de geest dan hadden zij ons al lang hebben kunnen veroveren.
  Ik hecht meer aan de opmerking dat deze beschavingen naast een hoogwaardige technologie ook op het geestelijk vlak veel verder geëvoueerd zijn. Zij kennen zich zelf en weten wie zij zijn en hebben de drang om anderen te heersen reeds lang overwonnen.
  Wordt het geen tijd om het oude Griekse adagium Gnothi seauton (Ken Uzelf) daadwerkelijk in praktijk te gaan brengen.
  Laten wij eens ophouden om primitief oermenselijk te denken een alles te willen bezitten.
  Maak gebruik van de naar ons uitgestoken hand en begin jezelf te leren kennen.
  Alfred

 5. Ik denk eerlijk gezegd dat we te veel door emmeren en alleen maar discussieeren over dit alles. Vanavond was op N.G het verhaal Roswell en daarna hadden we het verhaal virussen. Begon redelijk maar aan het eind worden we WEER gepuzzeld. Het is moeilijk maar ik denk dat het onze taak is om naar ‘back to basic’te gaan en vandaar onszelf weer te leren kennen. Moeilijk omdat we nou eenmaal te maken hebben met de mensen om ons heen. Hoe pak je het aan als je het allemaal zat bent maar je hebt de rest niet mee? je ne sais pas!

 6. Volgens mij is het plaatje een beetje zo: de heersende elite wil zijn plan om de wereld onder 1 wereldregering te krijgen verwezenlijken. We zien dit al gebeuren door de totstandkoming van de EU, waarbij nationale bevoegdheden zijn overgedragen aan een supranationaal gezag. Het is de bedoeling om ook in Amerika zo’n unie te krijgen. Google maar North American Union. Uiteindelijk zouden ook in Africa en Azië zulke unies moeten ontstaan en die worden daarna in elkaar geschoven. Maar dat kan niet zomaar. Er is altijd een “noodzaak” nodig om mensen daartoe bereid te krijgen. En hier komt het terrorisme-paradepaardje om de hoek kijken.

  Als mensen angstig zijn, kun je mensen makkelijker beïnvloeden. Daarom heb je altijd slecht nieuws op de tv en in kranten en meer van die griepbullshit. De aanslagen van 9/11 zijn door de elite beraamd en uitgevoerd en zijn gebruikt als middel om de teugels strakker aan te trekken. Vrijheden worden nu in rap tempo afgenomen in ruil voor “veiligheid”. Op zo’n manier krijg je een samenleving waarin protesteren onmogelijk wordt. Mensen zijn slaven geworden. Amerika is in feite nu een politiestaat. Interessante documentaires zijn: “Zeitgeist” (te zien op google video), “Loose Change” (youtube), en veel documentaires van Alex Jones. Als je denkt dat je in Nederland lekker veilig zit kan je maar beter wakker worden. Electronisch patiënten dossier, cashless society, paspoort met vingerafdrukken, centrale opslag identiteitsgegevens, opslag van alle communicatie van burgers: waarom denk je dat ze dit allemaal doen?

  Wat veel mensen niet weten is dat de Centrale Banken van de VS (de FED) en Groot-Brittanië geen overheidsinstellingen zijn, maar in het bezit van commerciële banken (lees maar op wikipedia). Dit is een heel belangrijk punt. In de VS wordt geld namelijk niet gedrukt en uitgegeven, maar UITGELEEND tegen een rentepercentage. Hierdoor kan de bevolking op termijn nooit meer de schuld terugbetalen. Er is sprake van geld uit het niets creëren. De situatie waarin de VS nu zitten is in wezen die van faillisement. Het plan van de elite voor werelddominantie behelst ook het laten ineenstorten van de economie van Amerika. Dit zou o.a. kunnen beginnen met de val van de dollar (lees het boek van Willem Middelkoop “als de dollar valt”). Daardoor zou “Martial Law” kunnen worden afgekondigt waardoor het parlement buiten spel staat en de elite helemaal vrij spel krijgt.

  We zitten momenteel in de overgang van de 3e dimensie naar de 4e en/of 5e dimensie waardoor meer mensen zullen ontwaken en de waarheid steeds meer naar boven komt. We zullen te weten komen wat onze plaats in het universum daadwerkelijk is. Natuurlijk zijn we niet alleen. Mensen willen graag “harde bewijzen” zien, maar indien de buitenaardsen de mogelijkheid hebben om in een andere dimensie te vertoefen dan valt er weinig te zien als zij dit niet willen.

  Een ander plan van de elite zou zijn om de wereldbevolking terug te brengen tot 500.000 mensen wereldwijd. De Galactische Federatie zal ingrijpen indien dat nodig is, maar kan dat niet zomaar doen, aangezien iedereen op aarde een vrije wil heeft. Vandaar de verhalen van het bewapenen van de ruimte. Als de buitenaardsen ons willen redden dan moet je als elite daar natuurlijk een stokje voor kunnen steken.

  Veel zaken voltrekken zich waar je gewoon bij staat. Je moet alleen veel onderzoek verrichten en kritische vragen stellen. En als je veel informatie tot je neemt kan je voor jezelf de dots connecten. Voor de mensen die zitten te wachten op bewijzen is het een aanrader om de berichtgeving omtrent de wetgeving van de laatste tijd te bestuderen zoals de Patriot Act en de Climate Change Act (?). Via wetgeving kom je achter de plannen van de elite, want het meest trieste van dit alles is dat de bevolking hier zelf voor heeft gekozen (via het stemmen/volksvertegenwoordiging).

  Het is nu zaak om mensen bewust te laten worden en kritisch te laten nadenken. Echter, door alle afleidingsmanouvres en trucs is het niet makkelijk om mensen te laten inzien dat we in een illusie leven. Popstars of X-factor anyone?

 7. Frank | juli 21, 2009, 13:29

  Kijk eens naar dit interview met Jim Marrs. Hij knoopt moeiteloos de geschied(vervalsing)enis aan elkaar. Puzzelstukjes bestaan echt en passen ook nog eens. Wat ook helpt is eerst eens goed alles uit te zoeken, te lezen (ook de ‘echte’ geschiedenisboeken) en dan eens kijken of e.e.a. nog wel klopt met je eigen beleving. Uit eigen, nuchtere, ervaring kan ik je melden dat WE ontzettend worden belazerd. Heb ook contacten op niveau die dit off-the-record bevestigen. Waar is de casus belli nu daadwerkelijk begonnen!?

  http://www.youtube.com/watch?v=g2v0cu8pQOc

  KIJK HEM WEL UIT HÉ!!

  Ook een aanrader is UFO Hypotheses – S4 Informers. Gaat over informanten die in het ultrageheime S4 hebben gewerkt (Area51 – Dreamland). Onderstaande link geeft filmpje met Richard Hoagland over een Ufo … maarre kijk alle delen maar om een beeld te krijgen van wat er zich allemaal afspeelt. Onzin? we spreken mekaar wel in de nabije toekomst 😉

  http://www.youtube.com/watch?v=4kaVPrBN0is

  O ja nog over die Galactische oorlog. Ja, schaf idd een nachtkijker aan, je weet nl. niet wat je in de lucht ziet!

  Gr, Marco

 8. Alfred Noorlander | juli 24, 2009, 23:12

  Wie zegt dat de rulers op aarde de ‘mensen’ zijn!? De duitsers (NAZI’s vind ik zo negatief klinken) hebben in 10-14 jaar (’30 – ’44) de wereld zo’n ontzettende technologische schop onder z’n kont gegeven, dat kan je je gewoonweg niet voorstellen! E.e.a. is ontsproten uit de Vrill Society. Lokaal en non-lokaal bewustzijn. Zoek maar op Edgar Cayce of dichter bij huis, meer wetenschappelijk, Pim van Lommel (Ned. cardioloog). Koppeling naar de Akasha Kronieken oftewel het ‘Book of Life’. Nee die Duitsers waren zo gek nog niet. Waarom Operatie Paperclip? Kijk eens naar de vooruitgang in voormalig USSR en USA na deze operatie. Edgar Cayce putte uit deze kronieken iets wat Nikola Tesla ook deed. Je kunt het ook heel wetenschappelijk lateraal denken noemen (out-of-the-box thinking), mij best, maar het komt ‘ergens’ vandaan! Nou ik ga nu even een OOB beleven tot in de Pleiaden 😉 Gr. Marco

 9. De dezelfde mensen die beweren dat de maanlandingen niet plaats hebben gevonden beweren ook dat NASA tijdens de maanladingen ET zijn tegengekomen…Een paradox.

 10. Jerry | juli 25, 2009, 11:53

  Ben ik met je eens Jerry, dat is meer dan paradoxaal…maaarrrr… we zijn wel degelijk naar de maan geweest 😉 alleen niet met die Apollo raketjes. Wist je dat ALLE bouwtekeningen ed. van de Apollo raketten zijn vernietigd!? Merkwaardig als je bedenkt dat dit een ‘prestatie’ van formaat is voor de mensheid. Het schijnt (no solid rock proof ;-)) dat de Duitsers al in 1942 op de maan zijn geweest met UFO’s. Ja ja tis wat …. Zoek maar eens op Operatie High Jump. ‘We’ zijn van Antartica verjaagd door ..ja door wie eigenlijk ….? Er zijn anomalieën ontdekt op Antartica die bestaande paradigma’s wegvagen. Afijn nog zat vlijtig onderzoek en disclosure nodig, voordat de sceptici en ongelovigen mee kunnen praten en denken over onze illusie, die ‘leven’ en werken op aarde heet.

 11. De aantrekkingskracht tussen aarde en maan zijn heb best te zien door het verschijnsel eb en vloed! Voor een dergelijke beweging van een X waterkolom zal het makkelijk uit te rekenen zijn wat de massa van de maan is (afstand tot aarde, soortelijke massa van steen en afmetingen zijn bekend) Nu kun je uitrekenen of de maan uberhaupt wel hol kan zijn. Toch weer een mooi verhaal moet ik zeggen!

 12. waarom zou dit stuk onzin zijn als nasa een hele hoop achterwegen houd ? als het inderdaad zo is dat er buitenaards leven in de ruimte is waarom word het dan voor ons allen verzwegen?? we moeten echt niets uitsluiten . mensen dit gaat wel over onze toekomst en levens vorm op de aarde / geschiedenis van de aarde ,kortom het gaat wel over de herkomst van de mensheid en het is heel belangerijk dat wij allemaal de waarheid horen te weten

 13. Ondanks dat ik OOK skeptisch op dit artikel ben, vind ik het zelf ook te bizar voor woorden dat we ongelovelijk ver in de ruimte kunnen kijken en veel in kaart kunnen brengen, maar ze kunnen geen hoge resolutie maanoppervlak laten zien.

  In dat geval had ik ze allang gezien want ik vind dat interessant, ik heb geloof ik scherpere foto’s van mars gezien dan van de maan.

  Apart blijft het.

 14. hahaha, Tessa, zelden las ik een groter onzin artikel dan wat jij uit je pen hebt weten te zuigen!

  Hilarisch dat je het citaat van Werner von Braun aanvoert al bewijs voor mannetjes op de maan!

 15. hi ik ben joan enrico krombos in nederland geboren en een van de laatst levende afstammelingen van het sterrenvolk ik heb namelijk een aantal moedervlkekken in de vorm van een halve maan en een aantal in de vorm van the belt of orion zou je daar ook wat research naar kunnen doen ? groeten johan krombos

 16. Ik denk dat NASA met deze 2ton bom de wereld in gevaar brengt. De zwaartekracht op de maan is er bijna niet. Plus ze weten niet eens wat er in de maan te vinden is. Misschien wel water, of misschien wel gas, dat ervoor zorgt dat de explosie groter wordt, en de maan uit koers brengt in een spiraal richting de aarde. Ik hoop echt dat ze weten wat ze doen daar bij NASA..

 17. pffff…waar gaat dit nou allemaal over..(zowel het verhaal als de reactie’s).

  als er echt dingen zijn die verzwegen worden en waarvan het nodig is om het te weten,dan komt dat vanzelf wel een keer naar buiten..en dan krijg je een duidelijk verhaal..hier borduren mensen alleen maar voort op wat anderen uit hun dikke duim zuigen.
  er zal vast wel een kern van waarheid in vele verhalen zitten maar die kern is niet meer te herkennen door al die onzin die er omheen staat..

 18. heb nog een interessante “link”
  nl. het boek van ene Lorber geheten: de aarde en de maan.

  deze man kreeg vanaf 1840 (!)
  channelings, zoals we dit nu zouden noemen en het indrukwekkende is ,
  dat heel veel dingen van onze 20e daarin voorspeld zijn!

  Over het karakter van de aarde en de maan heeft hij heel veel te vertellen;
  astromonische inzichten geven hem na jaren gelijk daarin.

  Hij vertelt , dat “onze” kant van de maan , in werkelijk heid heel heet is, er is geen leven mogelijk;
  aan de andere kant van de maan, is het 14 dagen lichtt en 14 dagen donker; dus ook heel heet en heel koud; hem is doorgegeven dat de wezens, die aan die andere kant wonen, onder de oppervlakte leven en in de “morgen” van de (14dagen durende) zaaien; dan ondermaans verdwijnen; in de ävond is het gewas reeds rijp.
  Ik vond dit boek heel interessant
  en de schrijver was een bescheiden musicus uit Oostenrijk.

 19. Als hier Extraterrestrials met hun ruimtevloten de Aarde aandoen en willen blijven aandoen, hopend om positieve redenen, zal de geheimdoenerij van Nasa, of de jarenlange ufo-coverups met de VS op kop en alle afgesproken akkoorden binnen en buiten de VN daar niets aan veranderen.
  Om te beginnen zijn de Extraterrestrials privé-eigenaars van hun ruimteschepen en de bazen van hun ruimtevaartprogramma’s. Daar zal geen enkele Aardse politicus iets aan veranderen mits onderlinge akkoorden.Ook geen president Obama enz
  Extraterrestrials en hun ruimtetuigen zijn een presentatie van ruimtevaartwetenschappelijke kennis en techniek, hier niet te evenaren, ook verder nuchter nadenken, naar alle andere takken van de wetenschappen in al haar onderverdelingen.
  Planeten koloniseren is een onuitputtelijke bron van rijkdom,
  vergaart dankzij de wetenschappelijke kennis.
  Waarom men hier deze ET-ufo-technolgie in het bezit wenst te krijgen,kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden vb afgeleide producten maken al dan niet voor spacedefensie.
  Niet verbazen waarom staats- en regeringsleiders Extraterrestrials tussen de landsgrenzen willen hebben.

 20. Hoe is het hier, inmiddels al meer “concrete” wijsheid verkregen m.b.t. jullie nutteloze zoektocht? Interessant is het toch om te zien hoe fantasierijk onze geest kan zijn, ik bedoel kijk maar eens naar de door jullie gelanceerde theorien en onderbouwingen hiervan. Complotdenkers zijn er in overvloed.

  Gr Harry K. Nak

 21. Het is bijna allemaal suggestief. Er zijn geen bronnen, hoewel ik wel geloof dat het goed mis is op deze planeet (egoisme,machtsmisbruik etc.) geloof ik niet dat er een galactische oorlog is of iets dergelijks. Als die Zogenaamde galactische federatie met geweldige technologie 😛 ons zo graag wil helpen hoeven ze alleen maar even alle wifi kanalen te onderscheppen of bijv sattelietje hacken met een quantum computer en ons even uitleggen wat er gaande is. Dit is zoals harry juist zegt, eerder een geloof aan het worden en ik kan aan de reacties lezen dat je meteen buiten de “gelovers” wordt geplaatst als je anders denkt dan het artikel suggereert. Ik heb nog best wel wat meer en onvriendelijker,persoonlijker en confronterender commentaar. maar ik houd het graag netjes. Wie reageert?

  1. wees welkom op mijn page ik begrijp je punt, maar dat is menselijk en ja waar zijn discussies anders voor, als je je mening niet mag geven op iets moet de gene die andermans mening wil horen op zijn/haar blog die blog niet zetten en lekker tegen zichzelf gaan praten
   ik zoek veel mensen heel veel mensen om meningen mee te delen aangezien in nedeland drastisch dingen gaan veranderen, ten nadele te goede we zullen dat nog zien.
   en denk je echt bladivitsch dat anderen zich niet inhouden met hun tekst je zou eens moeten weten.
   peace TSM

 22. en o ja. Laat je niet afleiden door deze informatie want als je wacht op hulp van boven af “zoals al 2000 jaar gebeurd” dan krijg je alleen maar gezeik en inderdaad misbruik door elite omdat mensen hun ogen niet open hebben voor wat er hier op aarde gebeurt.

  1. Heb dit ook eens een keer ergens gezien dat er een basis buitenaards zou zijn op den maan, nu moet ik zeggen dat ik Geloof in GOD en JEZUS, en het woord geloof niet wil vuil maken aan wetenschap, dus noem ik het van mening zijn.
   Ik ben 100 overtuigd dat er Alian levensvormen zijn,
   Dat wij mensen zo egocentrisch zijn om te berweren de enigste te zijn, GOd heeft zelf al gezgt er waren voor ons al anderen meer bewijs hoef ik niet.
   Dat wij in de gaten worden gehouden met onze rariteiten is ook een feit, de bijbel getuigd daarvan ik citeer GOD heeft de tijd verkort van het menselijk regeren opdat wij ons zelf niet volledig zouden verwoesten(kernbommen).
   Een ander feit is wie in GOd gelooft moet geloven in buitenaards aangezien GOD niet van hier is, wie gelooft in buitenaards vice versa.
   Mocht het concept anders zijn zoals wij kennen met het GODswezen zal die altijd van buiten de aarde komen en maakt dat ons juist de alians.
   Las een regel dat de toename kwam na woII nou nee niet echt, lees de verhalen eens goed die door de jaren heen zijn gekomen en dan bedoel ik vanaf het jaar dat de mens hun gedachten konden opschrijven daz ver, dan lees je dat zelfs toen al bezoeken niet iets nieuws was, welliswaar in hun eigen woorden, maar duidelijk genoeg.
   Een tip voor mensen die dingen als onzin bestempelen geniet zolang het nog kan. meer heb je niet en als je die visie niet veranderd zul je ook nniet meer krijgen.
   Moet wel eerlijk zeggen heb niet alles gelezen wat hier op de site staat reden heb dat ergens anders al zovaak gelezen.
   Tessa koop kwam ondertussen jou reactie tegen met reden voor mij. omdat jou uitspraak mooi is en ik al eerder had gelezen vandaar ik er even op moest reageren.
   Ik maak mijzelf er ook schuldig aan het wijzen naar anderen en dan zeggen kijk ook eens de andere kant op, ht leuke is dat doen we juist allemaal zelfs GOD, want die wil dat we juist zijn goede kant op kijken, is een ieder die een ander verwijt de verkeerde kant op te kijken verkeerd bezig ongeacht zijn of haar goede bedoeling, rijst de andere vraag kun je een ander wel sturen zonder zelf fout te zijn, ik denk zelf nog van niet omdat we nog niet onder GODs aanwezigheid staan, wat maakt dat vingerwijzen practisch onmogelijk is geworden omdat het bijna bij alles wel aantepas komt.
   Ik heb vaak de nijging lange verhalen te typen dus ga afkappen, kijk op me site hyves.nl zoek naar sandman dan staat daar klaas vaak see yall GOD blezz peace

 23. Interessante discussie. Bestaat ET wel of niet en indien wel, zijn wij dan bezocht? Allereerst is het statistisch onmogelijk dat wij alleen zijn. Ons melkwegstelsel met oneindig veel melkwegstelsels in de diverse universa. Ten tweede hadden we nog wat bouwwerken op aarde staan met allerhande verborgen boodschappen, astronomische eenheden en sterrenstanden. Het barst van de objecten, tekeningen en sculpturen die verraden dat we niet alleen zijn. Dan waren er ook nog van die graancirkels, je weet wel van het type ingewikkeld, dat als je daar een paar uur naar kijkt en gevraagd wordt ze na te tekenen dat dit vrijwel onmogelijk is. Deze stempels zijn niets anders dan energetische stempels afkomstig van ET met boodschappen. Dan hadden we ook nog de UFO meldingen waarvan de intensiteit steeds dichter wordt.

  Nu is het zo dat wij met onze met name Westerse visie altijd menen de wijsheid in pacht te hebben. We hebben tenslotte ipods, internet, computers, geemz, hyves, mp3-players, mobieltjes etc. etc. Dus hebben we de wijsheid in pacht nietwaar. En dat allemaal in onze 3 dimensionale werkelijkheid. Die is zelfs zo werkelijk dat je bijna vergat te geloven dat er nog ook nog andere zaken waren. Mogelijk dat bovengenoemde gadgets speeltjes zijn die als afleidingsmanouvre dienen voor hetgeen werkelijk gaande is. Het barst tenslotte van de geheimen. Eigenlijk weten we meer niet dan wel.

  Roswell en maanreizigers die iets gezien zouden hebben zijn een klein typje van de sluier. Echter we naderen 2012.

  Ik wilde nog even meegeven, voor diegenen die het nog niet geheel bevatten, dat wij een kantelbeweging met ons zonnestelsel aan het uitvoeren zijn. Ons stelsel staat namelijk haaks op de ecliptica van de melkweg. Daar zijn we een wagging aan het uitvoeren. Duur 26000 jaar. Doel:evolutionaire sprong. Reden: Goddelijke plan. Invulling: we moeten. De sprong vindt plaats als de kantelling zodanig is dat wij evenwijdig liggen met de ecliptica van de melkweg. De kantelling draait daarna door en de polarisatie binnen ons stelsel uit zich in omkering van polen van onze planeet. De Maya’s noemen dit de Hunab Kuh.

  De Maya’s, maar ook de Hopi’s, de Vedhi’s, de Egyptenaren en zelfs de Chinezen hebben dat uistekend gedocumenteerd. Wij, die de wijsheid in pacht hebben zouden dit toch wel moeten kunnen doorgronden.

  Teneinde een evolutionaire sprong te kunnen maken naar de 4de en zelfs de 5e dimensie kan niet zomaar. Daar is enige hulp bij nodig. Die wordt ons geschonken door ET; en dan ook nog de goede ET’s in vaste dienst bij de Galactische Federatie, die op zijn beurt ten dienste staat van God.

  Zij, zij kunnen dat allemaal veel beter dan wij met onze ipods. Zij zijn technisch een spiritueel veel en veel verder ontwikkeld en begaafd. Vanuit de dimensieleer weten we dat een hogere dimensie een lagere kan beïnvloeden, maar niet omgekeerd.
  Hoezo hulp? Nou ja, wij modderen wat aan met onze stammenoorlogen op deze planeet. Daarnaast hebben wij zeer geciviliseerde systemen die ten dienste staan van een aantal mensen op deze aarde. Economisch systeem is zo’n hoog beschaafd fenomeen. Miljoenen mensen die zich met allerhande (jaar)contracten als loonslaaf inspannen om te zorgen dat de top van het bedrijf (de aandeelhouders) nog wat extra miljoenen toegeschoven kunnen krijgen, terwijl ze op de Bahama’s aan het rusten zijn. Niets 20 urige werkweek, lichamelijke en spirituele ontplooiïng en ontspanning.Wat gedacht van de loterijen waar de miljoenenkanjer zomaar kan vallen. Een iemand met 40 miljoen. En wij maar tobben met schenkingen aan straatkrantverkopers bij de winkels en georganiseerde evenementen voor doelen zoals recentelijk Haïti. Decennia lang werd er niet naar dit armste land omgekeken.

  Ook krijgen wij dagelijks nieuws voorgeschoteld; van zeer hoog niveau. Daarbij krijg je alles te horen wat je niet wilt horen en omgekeerd. Bovendien is de belichting eenzijdig. Dit spel beheersen wij in het westen, i.h.b. in Nederland uitstekend. Zo maken wij een economische crisis vele malen erger door media. Lekker veel organisaties en groepen in de val meesleuren. Daarbij geloven we zelfs dat wij oorlog in Irak moesten voeren. Ze hadden immers nucleaire en (bio)chemische massavernietigingswapens. Uiteindelijk zijn er 3 hulsjes gevonden.

  Verder hadden we ook nog heel veel geruchten. Veel vanuit het Amerikaanse. Zo zouden de Twin towers opgeblazen zijn, zijn er getuigen van het Roswell incident, bestaat er een Area 51, zouden de apollo-astronauten “iets” op de maan gezien hebben. Evenals bij geloof zit er altijd wel een kern van waarheid in. Bovendien treden steeds meer getuigen naar buiten. Niemand weet waarom alles zo geheim is. Aan ET ligt het niet. Die wachten op het sein om ons te komen helpen. Iets in de trand van ascentie. Daarvoor moeten in het complexe universele geheel wat zaken geregeld worden. Hoeven wij nog niet eens ons hoofd over te breken.

  Uiteindelijke doel is ons te helpen, te verrijken en te belonen. Dan zal er een doorbraak komen naar een nieuwe tijd. Daarin zullen we fysiek nog steeds bestaan, maar verrijkt zijn met wat meer dimensionele en spirituele gaven. Zullen we minder werken en meer ontplooien. Krijgen we eindelijk onze welverdiende vrede op deze aarde, zal de kwaliteit van het leven voorop staan en het systeem van alles voor iedereen (en nog goedkoop ook) de boventoon voeren (i.p.v. eerder genoemde Bahama voorbeeld).

  Het zou zomaar kunnen dat een aantal mensen op deze aardbal zich daar niet geheel in kunnen vinden. Er is een groep machtigen die 95% van al het geld op deze aarde in handen heeft. Vinden ze niet zo leuk om dat uit handen te geven inclusief de bijbehorende macht. Het schijnt dat deze figuren Illuminatie genoemd worden. Wij als aardlingen krijgen deze situatie niet veranderd. ET wel; vandaar die hulp. Dan wordt de waarheid aan het ligt gebracht. Reken maar dat dat een schokgolf in de aardse geschiedenis teweeg zal brengen. Blijken de elementen uit de episodes van de film star wars toch enigszins waar. May the force be etc.

  Kunnen we na 2012 over tot de orde van de “nieuwe” dag. Niets om bang voor te zijn. Eerder iets om nieuwsgierig van te worden en naar uit te zien. Iedereen die het goede dient heeft niets te vrezen. Ieder goed verricht ding in je leven weegt 10 x zo zwaar als het niet goede, en dat is maar goed ook. Het is ten slotte lief bedoeld door onze Schepper.

  Niet onszelf gek laten maken door geheimen en media-bombardementen. De eigen (innerlijke) waarheid nastreven. Werken aan het bewustzijn, deden de Maya’s ook, om nog maar niet te spreken over het collectieve bewustzijn. Dat moet allemaal anders en beter. We willen helemaal geen films over 2012 waarin we met auto’s door in elkaar stortende flats rijden. Allemaal niet goed voor het collectieve bewustzijn, nietwaar. Niets stemmingmakerij over een aarde die in 2012 wordt omgeploegd. Angst is niet alleen ongezond, maar tevens een slechte raadgever en verlager van onze persoonlijke vibraties van het etherische lichaam. U weet wel de innerlijke tweelingbroer die altijd maar blijft doorgaan.

  Tuurlijk gaat zo’n overgang door de melkwegecliptica met wat grote planeten op één lijn nooit zonder wat ongemak gepaard, maar in tegenstelling tot Atlantis e.d. worden er nu geen miljoenen tot miljarden mensen een handje geholpen. Lekker genieten van een voorspoedige toekomst met wat extra gaven (telepathie, helderziendheid etc.)alles in geur en kleur, verrijkt met kennis (dezelfde die de Egyptenaren, Maya’s etc. al hadden gekregen). Wat gedacht van nieuwe technieken om energie op te wekken, en nog schoon en onuitputtelijk ook. Perfect toch.

  Ja, het leven zal veranderen. Niet op stel en sprong. Waarschijnlijk middels een curve. Geld zal minder belangrijk worden. Vrije tijd belangrijker. Weten dat we broers en zussen daarbuiten hebben. Als we het van geheimzinnigheid moeten hebben dan komen we geen stap verder. En wat het maanuitstapje betreft: zou een hoge beschaving als een der ET’s nu echt gekke bekken hebben getrokken naar Neil en consorten? Voor laatstgenoemden was het gewoon even wennen. Je wil daarna op aarde je verhaal kwijt. Misschien dat dit niet geheel strookt met degenen van de organisatie waarmee je gevlogen hebt. Misschien hadden die al contact met verkeerde ET’s. Maar dat laatste is niet meer.

  Volgens de Universele wet dat een goed ding 10 x zwaarder weegt dan een verkeerd ding kan de verkeerde ET eenvoudig weg niet winnen.

  Zoals de Hopi-Indianen al zeiden: mij hebben gezegd!

  P.S: kijk gemakshalve wat vaker naar de heldere avondhemel. Afgezien van het feit dat het interessant, leuk en biologerend is, kun je nog zwaaien naar ET. Je krijgt dan van die leuke effecten. Grote oranje bollen die van een op het andere moment wegschieten c.q. verdwijnen. Zie je misschien een wonderbaarlijk licht zoals in noorwegen http://www.funx.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=7995:mysterieus-rond-licht-schrikt-noorwegen&catid=92:various-news&Itemid=256
  of zie je een groot rood “vaartuig” traag voorbijkomen om van een op het ander moment te verdwijnen. Nogmaals leuk en je hebt op een verjaardag nog iets om te vertellen. Staat interessant!

  Het gaat u allen goed!

  1. Allereerst is het statistisch onmogelijk dat wij alleen zijn.

   O ja? Leg eens uit als je wil. Statistiek heeft namelijk te maken met waarschijnlijkheden, dus ik ben zeer benieuwd.

 24. [i]P.S: kijk gemakshalve wat vaker naar de heldere avondhemel. Afgezien van het feit dat het interessant, leuk en biologerend is, kun je nog zwaaien naar ET.[/i]

  Zwaaien naar ET? Ik heb mij echt kostelijk vermaakt bij het lezen van deze heldere uiteenzetting. Mijn complimenten!
  Je kunt je natuurlijk ook laten helpen, er zijn tegenwoordig diverse behandelmethoden voor mensen met cognitieve stoornissen, tenzij er natuurlijk sprake is van een aangeboren cognitieve beperking. In dat geval kan het schrijven van dit soort brilliante stukken enige opluchting geven.

  Ik stel voor: ga eens buiten spelen, snuif die frisse lucht op, begeef je onder de mensen, leg sociale contacten en probeer eens te genieten van het leven. Als we met z’n allen in die vicieuze conspiracy cirkel blijven hangen dan vrees ik dat 2012 idd nog een interessant jaar kan worden.

  1. Ha,ha, een onzinnige reactie van jou. Ja kan het niet eens zijn met de inhoud van dit stuk of het niet geloven. Ieder zijn goed recht. Het lijkt er alleen wel eens op alsof dit soort lui als jij het internet afspeurt om alleen maar onzinnige reacties te plaatsen op ingestuurde stukken. Internet vervuiling is het.

  2. Tja Karel, we hebben dhr. H.Nak niet meer teruggezien, na dit bezoek. Terug naar zijn fabriekje waarschijnlijk, verder met de productie van die wereldberoemde ‘nakworsten’.. 🙄

  3. Het begint hier toch steeds meer te lijken op Huize Kleutervreugd, ik vind het niet te geloven wat men zich hier laat wijsmaken!

   Dit “bewijs” voor het bestaan van aliens slaat echt alles (cursief van mij):

   NASA is sinds 1972 niet meer teruggeweest naar de Maan. In dit verband is het ook interessant om te kijken naar de documentaire Why NASA never returned to the moon? Ik heb bepaalde fragmenten gezien en zo zegt de voice-over dat het er volgens sommige astronauten ‘wemelt van de aliens’. Waardoor UFO-onderzoekers niks anders kunnen concluderen dat NASA is afgeraden ooit nog terug te keren naar het maanoppervlak.

   Inderdaad, dat moet wel de reden zijn dat NASA nooit teruggegaan is naar de maan: ER ZITTEN ALIENS!!!

   Rotfl!

 25. ik dacht laat ik het internet nog maar eens afspeuren om wat onzinnige reacties te plaatsen op dit ingestuurde stuk. Gelukkig Karel bestaan er naast figuren zoals jij ook mensen die vanuit een breder (meer onderbouwd) perspectief tot bepaalde conclusies komen. Maar blijf zeker niet weg, dat houd het leuk! 😉

  Ja Guido, er zijn ook mensen die moeten werken ;P

 26. Mensen die reageren met; dit is slap gelul en laat je nakijken.
  Alles wat zo simpel is maakt de mens o zo moeilijk. JULLIE DENK
  EN ECHT DAT WIJ MENSEN DE ENIGE LEVENDE WEZENS IN HET UNIVERSUM ZIJN TOCH??Er zijn zoveel planeten. simpel
  BLIJF ZO DENKEN IS JE GOED RECHT. WETENSCFHAPPER S ZIJN NIET EENS IN STAAT OM DE SIMPELSTE KWESTIES UITTEVOGELEN.
  Zomaar konden Einstein Nostradamus de Maya’s het 1 en ander voorspellen. ja was voor de grap zodat jij met je biertje in handjes kan klappen. Wees maar blij met je auto en je geld op je bankrekening en al die luchtkastelen die je aan het bouwen bent en als de tijd erop zit. sta je weer met je blote ballen in je hand.

 27. Het zijn en blijven berichten “om van te smullen” maar of er ook maar enige waarheid in te vinden is? Wellicht dat China bereid is om te bevestigen of te ontkennen of er op de maan nog iets anders te vinden is dat alles wat de mens er in de afgelopen 30 jaar heeft achter gelaten. Maar ja , dan krijgen we natuurlijk weer een welles-niettes spelletje. Gewoon wachten dus tot er een ruimteschip pontificaal landt en aliens zich openlijk en wereldwijd aan de wereld bekend maken. Ik ben erg benieuwd!

 28. Het is zeer interressant te lezen dat er zoveel geheimzinnige zaken zich voor doet op onze maan en de planet mars.
  Echter bij mij rijs de vraag wie moet ik geloven? Nasa of de verschillende mensen die misschien watpubliciteit wensen om dieper achter liggen egoistische doelte bereiken. Ik zal het zeer op prijs stelleniemand mij met wat harde bewijzen kan overtuigen dat E, echt bestaat,

 29. Er zijn zoveel instanties en particulieren die de maan in de gaten houden, die moeten dan toch verandering hebben gezien op de maan oppervlak ? En zal NASA al deze mensen opgezocht hebben om te zeggen dat ze hun mond moeten houden?

  1. Noem eens een paar van die ‘instanties’ dan Michel..?? Het gaat vaak om particulieren, die het werk doen en alleen maar bij goed weer en in vrije tijd observeren..!
   Waarom staat die Hubble niet gewoon eens op het maanoppervlak, objecten zo groot als een golfbal waarnemen..!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.