Advertentie

Wat is er op de Maan? NASA’s verborgen agenda


Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Neil Armstrong geschiedenis schreef door als eerste mens voet op de maan te zetten. Maar kennen wij wel de volledige geschiedenis van de historische landing op de Maan van de Apollo 11 op 22  juli 1969? En alles wat daarna is voorgevallen?
NASA heeft altijd ontkend dat de Apollo-astronauten (of anderen) UFO’s of andere E.T-gerelateerde zaken hebben gezien tijdens hun missies. Het nieuws van vorige week – dat NASA de beelden van de eerste maanlanding ‘kwijt’ zou zijn – is echter het zoveelste mysterie in 40 jaar dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie omgeeft. Ze blijken ‘gewist’.
Gelukkig hoorden we donderdag dat de kopieën van de uitzending nog wel beschikbaar zijn en raad eens? Die zijn zelfs beter dan het al eerder bekende materiaal, want de beelden zijn ‘opgepoetst’. Ik krijg eerder het idee dat er dingen zijn ‘weggepoetst’.
~~~~~~~
1969: een giga doofpot is geboren
1969: een giga doofpot is geboren

Als je mij tot voor kort vroeg wat voor beeld ik had van de maan, zou ik iets gezegd hebben in de trant van: een grijze zandbak met kraters, waar geen moer te beleven valt.

Natuurlijk kon ik me wel voorstellen dat het eind jaren ’60 spectaculair was dat de eerste mens een voet op de maan had gezet, maar aan de andere kant had ik ook zoiets van: ‘Wat moet je daar doen?!’

Wist ik veel dat de maan wordt beschouwd als het meest vreemde object in het (ons) bekende universum. Zo heeft het geen vaste kern, zoals elk ander planetair object. Het is of hol of heeft van binnen een erg lage dichtheid.

En zo heeft de maan nog wel meer eigenaardigheden ( zo weten we niet waar de Maan precies vandaan komt) waardoor het begrijpelijk is dat de mens graag een bezoekje wilde brengen.

Het resultaat viel echter nogal tegen, tenminste dat vind ik als ik de publieke verhalen volg. De 2,5 uur die Neil Armstrong op de maan heeft rondgelopen, heeft niet meer opgeleverd dan wat foto’s, maanzand en stukjes rots voor nader onderzoek. Dus de legendarische uitspraak van Neil ‘Een klein stapje voor de mens, een geweldige sprong voor de mensheid’ nou ja, hij had mooi gesproken maar verder merkte ik ‘de geweldige sprong’ niet. Hoewel op de maan staan an sich natuurlijk al een hele prestatie is. Daar wil ik niet min over doen.

Armstrong: aliens hebben maanbasis

Ik begrijp nu dat het vooral een geweldige sprong had kunnen zijn maar dat er kennelijk andere krachten werkzaam zijn, die er duidelijk geen baat bij hebben als de mens meer weet over zijn werkelijke historie. Volgens Neil Armstrong hebben extra terrestrials een basis op de Maan. Hoewel meerdere astronauten hun zwijgplicht hebben doorbroken, zoals mede-astronaut Buzz Aldrin, maar ook Gordon Cooper en Edgar Mitchell, heeft Neil altijd de anonimiteit gezocht. Tot op de dag van vandaag leidt de 79-jarige Neil een kluizenaarsbestaan op zijn boerderij in Lebanon, in zijn thuisstaat Ohio. Twee jaar na zijn maanreis vertrok Armstrong bij NASA, zelden gaf jij interviews.

Neil begint zijn toespraak met zichzelf te vergelijken met een papegaai, dat hij alleen dingen zegt die hem verteld zijn te zeggen.

Hij zegt ook: ‘Er zijn nog grote plannen niet ontdekt… doorbraken, beschikbaar voor hen die de bedekkingen van de waarheid kunnen verwijderen…’

Neil Armstrong (79 jr) in zijn jonge jaren
Neil Armstrong (79 jr) in zijn jonge jaren.

Aan de ene kant is het zeer aannemelijk dat hij moeite had met zijn sterrenstatus als ‘eerste man op de maan’, maar het zou ook te maken kunnen hebben met andere redenen. Zo gaf hij tijdens zijn toespraak – in 1994 op het Witte Huis ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van zijn maanlanding – een tipje van de sluier.

Achter hem zitten president Bill Clinton en vice-president Al Gore, die hij tijdens zijn toespraak af en toe ongemakkelijk aankijkt. Hij lijkt erg zenuwachtig en emotioneel en hij begint zijn toespraak met zichzelf te vergelijken met een papegaai, dat hij alleen dingen zegt die hem verteld zijn te zeggen. Hij zegt ook: ‘Er zijn nog grote plannen niet ontdekt… doorbraken, beschikbaar voor hen die de bedekkingen van de waarheid kunnen verwijderen…’

‘Armstrong heeft inderdaad twee UFO’s gezien’

Ik las in dit artikel dat tijdens de liveuitzending van de maanlanding was te horen hoe astronauten melding maakten van vreemde lichten in een krater. De stem van ground control verzocht de astronauten om meer informatie, maar dat was het laatste wat te horen was over de ‘vreemde lichten’.

Dit staat in het boek ‘Boven Topgeheimen’ van de Britse ufo-onderzoeker Timothy Good. Interessant is dat Maurice Chatelain (voormalig hoofd van NASA Communicatie Systemen) in 1979 heeft bevestigd dat Armstrong inderdaad heeft gemeld dat hij twee UFO’s heeft gezien op de rand van een krater. “De ontmoeting was gemeenschappelijke kennis bij NASA’, onthult hij. Chatelain heeft ook bevestigd dat Apollo 11 radio-uitzendingen werden onderbroken om het nieuws voor het publiek te verbergen.

90% van de moonshots heeft valse horizons!

Over de maanlanding circuleren talloze complottheoriën. Eén van de grootste is dat de maanlanding een hoax zou zijn. Zo is een kleine maar luidruchtige groep mensen ervan overtuigd dat de maanlandingen zijn opgenomen in een filmstudio. Zelf denk ik niet dat dit het geval is, hoewel er genoeg websites zijn die je inderdaad doen twijfelen.

Maar kijk vooral naar de prachtige documentaire Moon Rising van filmmaker Jose Escamillo. Het is het tweede deel van de documentaire UFO’s The Greatest Story Ever Denied. We hebben wel talloze foto’s kunnen bekijken van Neil Armstrong en Buzz Aldrin op de maan, maar Camillo zegt in Moon Raising: “90% van de moonshots heeft een valse horizon.” Hij laat dat ook zien, want de foto’s van de maanlanding zijn gemaakt met een Hasselblad Data Camera. Alle foto’s laten heel duidelijk een soort +’en zien, die over het hele beeld verschijnen, behalve bij de horizons!

Orion Nebula vastgelegd door 'Hubble'
Orion Nebula vastgelegd door 'Hubble'

In de documentaire zijn talloze beweringen naar mijn mening ijzersterk. Zo heeft ruimtetelescoop Hubble – die sinds de lancering door NASA op 24 april 1990 als een soort kunstmaan rond de aarde draait – nog nooit beelden van de maan getoond.

Volgens NASA zou de maan te helder zijn… Geloof jij dat als je kijkt naar deze prachtige foto van ons universum?  De documentaire Moon Rising neemt je mee naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest, dus ook de ‘achterkant’ die wij niet zien vanaf de Aarde.

Opvallend zijn bepaalde bouwwerken (?) of ruimteschepen (?) of machines (?) die te ‘zien’ zijn. Escamilla heeft geprobeerd datgene wat de NASA heeft ‘weggepoetst’ opnieuw zichtbaar te maken. Hoewel het moeilijk te zien blijft, is er zeker meer waar te nemen. Ook zie je maan in haar echte kleur. Dus niet die grijze zandbak, die ons zo vaak wordt voorgeschoteld, maar een soort bruin/zilver-achtig met blauw.

Opvallend zijn bepaalde bouwwerken (?) of ruimteschepen (?) of machines (?) die te ‘zien’ zijn.

Escamilla heeft geprobeerd datgene wat de NASA heeft ‘weggepoetst’ opnieuw zichtbaar te maken.

NASA heeft weergaloze ontdekkingen gedaan

In de film is Mike Barra regelmatig aan het woord. Samen met Richard Hoagland schreef hij het boek Dark Mission, The Secret History of NASA. (Binnenkort op deze website de uitreksels die Paul Harmans van deze ‘must reed’ heeft gemaakt. Nu gebruik ik er wat fragmenten uit in relatie tot dit artikel – TK) Barra is ruim 25 jaar technisch adviseur voor ruimtevaartbedrijven. Hoagland is vroeger wetenschappelijk adviseur geweest voor de grote Amerikaanse nieuwszender CBS. Daarvoor kwam hij al bij NASA over de vloer tijdens de Apollo-vluchten, en later ook als adviseur voor NASA zelf.

In het boek toont het duo aan dat NASA niet is wat ze zeggen te zijn en dat het regeringsagentschap weergaloze ontdekkingen heeft gedaan op de Maan en Mars (laatste in dit artikel buiten beschouwing gelaten).

The Shard
The Shard

Zo is NASA een militaire organisatie en geen open, burgerlijke organisatie zoals de meesten denken. NASA heeft een eigen geheime agenda en wordt voor het grootste gedeelte geleid door mensen van de vrijmetselarij. De ruimtevaartorganisatie beschikt inmiddels over meer dan een miljoen foto’s van de maan. Waarom de meeste foto’s van de maan dan niet openbaar zijn, is de eerste grote vraag.

De foto’s die dat wel zijn, die zijn grotendeels bewerkt. En dat is inmiddels op wetenschappelijke wijze aangetoond (zie Dark Mission & Moon Rising) Wat ook vreemd is in mijn ogen, is dat NASA-medewerkers het originele maanlanding materiaal nog nooit hebben gezien. Laat staan dat de baanbrekende video’s in 1969 ooit ter beschikking zijn gesteld aan iedereen die daarin geïnteresseerd was. En dan nu dit verhaal… Zouden de media van zulk nieuws ook niet achter hun oren gaan krabben?

In Moon Rising vertelt Barra iets meer over de bouwwerken op de Maan, die te zien zijn op de eerste generaties maanfoto’s en anomalies worden genoemd. De foto’s heeft Hoagland uitgebreid onderzocht met hulp van wetenschappelijke foto-experts. Barra vertelt dat Hoagland zodoende o.a. ‘The Shard’ heeft ontdekt; een glazen bouwwerk van bijna 1 kilometer hoog. Evenzo beroemd is The Castle, ook ontdekt door Hoagland. Het geometrische object lijkt wel een overblijfsel van een soort muur of bouwwerk.

Ruimtedokter Werner von Braun:

“We worden geconfronteerd met krachten, die veel sterker zijn dan we tot dusver hebben aangenomen. En van wie de manier van opereren op dit moment voor ons onbekend is.”

Why NASA never returned to the moon?

NASA is sinds 1972 niet meer teruggeweest naar de Maan. In dit verband is het ook interessant om te kijken naar de documentaire Why NASA never returned to the moon? Ik heb bepaalde fragmenten gezien en zo zegt de voice-over dat het er volgens sommige astronauten ‘wemelt van de aliens’. Waardoor UFO-onderzoekers niks anders kunnen concluderen dat NASA is afgeraden ooit nog terug te keren naar het maanoppervlak.

Werner von Braun
Werner von Braun

Tijdens het kijken naar deze docu passeerde ook een citaat uit 1959 van Werner von Braun, de grote man achter de ontwikkeling van de Amerikaanse raketten en de held achter het Amerikaanse ruimtevaartprogramma. Hij zei: “We worden geconfronteerd met krachten, die veel sterker zijn dan we tot dusver hebben aangenomen. En van wie de manier van opereren op dit moment voor ons onbekend is.”

Zoals jullie weten maak ik ook gebruik van niet-verifiëerbare informatie in mijn artikelen over E.T’s en UFO’s. Hier kun je lezen waarom. Zo heb ik in het boek Onze levende bibliotheek Aarde, waarin Barbara Marciniak boodschappen heeft opgeschreven die ze heeft doorgekregen van sterrenvolk de Pleiadiërs, een fragment gevonden dat gaat over de Maan (pagina 186).

‘In deze tijd wordt de maan sterk gecontroleerd. (…) Buitenaardsen en anderen hebben vele bases op de maan, en als het erop aankomt hebben aardbewoners weinig invloed.

Het zijn de buitenaardsen die de touwtjes eigenlijk echt in handen hebben. Jullie technologie, ofschoon snel vorderend, kan zich in de verste verte niet meten met de biotechnologie van voelende ruimtevaarders.

Jullie zijn beginnelingen in het spel, en jullie missen een levensbelangrijke sleutel, want jullie zintuigen en de essenties van jullie fysieke wereld, structureren de werkelijkheid op een bepaalde (beperkende – TK) manier.’

Verborgen ruimteprogramma

Ik herhaal even het fragment: ‘Buitenaardsen en anderen hebben vele bases op de maan’. Misschien heeft NASA dus al een basis gebouwd. In Moon Rising vertelt Barra dat hij denkt dat NASA er een tweede verborgen ruimteprogramma op nahoudt, met technieken waarbij de Space Shuttle verbleekt. Niemand weet precies waarom NASA zo geheimzinnig doet, maar in feite maakt de ‘maandoofpot’ deel uit van een groter geheel dat behoort tot het grootste geheim uit de moderne geschiedenis.

Net schreef ik al dat onze eerste stap op de maan een geweldige sprong voor de mensheid had kunnen zijn. Echter, nu deze materie in de grootste doofpot allertijden zit, zouden we ons kunnen afvragen of de geheimhouding het niet de grootste bedreiging voor onze wereldveiligheid is.

“In deze tijd wordt de maan sterk gecontroleerd. (…)

Buitenaardsen en anderen hebben vele bases op de maan, en als het erop aankomt hebben aardbewoners weinig invloed.

Het zijn de buitenaardsen die de touwtjes eigenlijk echt in handen hebben.”

Volgens mij behoren de maanmissies ook tot de zogenaamde USAP’s; niet erkende speciale toegangsprojecten (Unacknowledged Special Access Projects) In het artikel Hoe je het grootste geheim uit de menselijke geschiedenis bewaart vertelt Steven Greer – van het Disclosure Project – meer over een USAP. Steven Greer:

“Het is een topgeheim, een onderverdeeld project wat speciale toegang vereist, zelfs voor hen met een top geheime clearance, EN, het is niet erkend. Dat betekent dat als iemand, om het even wie, inclusief uw superieuren, inclusief de commandant en de chef, of de president u erom vraagt, u antwoordt dat een dergelijk project niet bestaat, U liegt.

Mensen binnen de USAP’s zijn dodelijk serieus in het geheim houden van hun project en zullen nagenoeg alles doen het verhaal verborgen te houden en daarbij zowel andere beambten als het publiek opzettelijk verkeerde informatie verstrekken.”

Geheimhouding een bedreiging voor wereldveiligheid

Misschien heb je nu twee vragen: waarom is geheimhouding dan een bedreiging voor onze wereldveiligheid en waarom zou openheid over de maanmissies (en het UFO-fenomeen) een ‘geweldige sprong voor de mensheid’ kunnen zijn? Nou laat ik met het laatste beginnen (waar ik in dit artikel niet te diep op inga). Volgens Greer beschikt de geheime regering (waar NASA deel van uitmaakt) over ruimteschepen en buitenaardse technologieën, waarmee sinds de jaren ’30 experimenten worden gedaan. (Lees ook deze getuigenis van Clifford Stone voor meer begrip).

Opnieuw Steven Greer: “Denkt u zich eens in hoe dit project er 70  jaar later uitziet. Er zijn 70 jaar en ontelbare miljarden gespendeerd aan verschillende aspecten van dit project: het terugontwikkelen van buitenaardse technologie om uit te zoeken hoe het werkt.”

Steven Greer
Steven Greer

Volgens Greer bestaan er hierdoor op onze aardbol zeer geavanceerde technologieën, op basis van vrije energie, waardoor vervuilende, fossiele brandstoffen – zoals olie, kolen en gas -compleet overbodig zouden zijn. Nooit meer benzine tanken, geen hoge energierekeningen meer, geen milieuvervuiling en olie-oorlogen worden ook volstrekt overbodig.

In verkeerde handen, kunnen deze technologieën bijvoorbeeld gebruikt worden voor het (door)ontwikkelen van ultra geavanceerde nucleaire wapens. Laten we weer even terug gaan naar de maan, die op circa 148.750 kilometer van onze aardbol afligt.

De Bush-regering was zeer gebrand op een terugkeer naar de maan en wel zo snel mogelijk. Waarom was dat? Ik ben er nog niet helemaal achter, maar kan me zo voorstellen dat het te maken heeft met het ruimteschild… Want wat worden we geacht te geloven over een ruimteschild.

De machtselite wil de Aarde controleren vanuit de ruimte

De VS willen een ruimteschild omdat ze zich ernstige zorgen maken over de spreiding van o.a. nucleaire wapens door landen als Iran. Een ruimteschild kan bepaalde delen van de wereld beschermen. Project ‘Star Wars’ van president Ronald Reagan wordt hiermee nieuw leven ingeblazen.

We kunnen ons echter afvragen (ook al worden we door media en politiek enorm bang gemaakt met nucleaire dreigingen)of het ruimteschild wel bedoeld is om delen van de Aarde te beschermen of dat het schild gebruik wordt om oorlog te voeren met … E.T’s! Voordat je denkt dat ik gek ben geworden, laat ik dan snel naar de indrukwekkende getuigenis (uit het Disclosure Project) van Dr. Carol Rosin gaan. Zij was van 1974-1977 de woordvoerder van Werner von Braun in de laatste jaren van zijn leven.

We kunnen ons echter afvragen (ook al worden we door media en politiek enorm bang gemaakt met nucleaire dreigingen)of het ruimteschild wel bedoeld is om delen van de Aarde te beschermen of dat het schild gebruik wordt om oorlog te voeren met … E.T’s!

Wat ik net al schreef was Von Braun dè man achter het Amerikaanse ruimtevaartprogramma. Hij is één van de mannen die na de Tweede Wereldoorlog (Von Braun was nazi/SS’er) naar Amerika werden overgevlogen (Operatie Paperclip)zodat gebruik gemaakt kon worden van hun kennis en kunde.

Rosin doet in haar getuigenis een belangrijke onthulling:  “Von Braun was ongeneeslijk ziek en had kanker maar hij verzekerde me dat hij nog genoeg jaren zou leven om mij te vertellen over het spel dat wordt gespeeld. Het spel waarbij grote inspanning worden verricht om de ruimte te bewapenen, om de Aarde te controleren vanaf de ruimte en de ruimte zelf.”

Galactische oorlog gaande?

Volgens mij is er een soort galactische oorlog gaande
Volgens mij is er een soort galactische oorlog gaande

Wow dit is heftig man!! Nu snap ik nog meer waarom NASA zo geheimzinnig doet over de maanlandingen. Mijn speurtocht zorgt ervoor dat ik steeds meer verbanden ga zien en tot conclusies kom, die voor mijn gevoel dicht bij de waarheid komen.

Von Braun vertelde Rosin de strategie van de machtselite in de jaren die zouden gaan komen, en wonderwel heeft hij tot nu toe gelijk. Rosin: “Hij vertelde me dat eerst de Russen zouden worden beschouwd als de vijand (Koude Oorlog & communisme), daarna zouden de terroristen (Islam & 9/11) als de vijand worden beschouwd, vervolgens zouden asteroïden een gevaar vormen en de grappigste van allemaal was dat hij me zei dat aliens onze gezamenlijke vijand zouden worden. Regelmatig zei hij: “En vergeet niet Carol, de laatste troefkaart die ze in handen hebben is de ‘Alien-kaart’. We bouwen wapens in de ruimte tegen aliens en het is allemaal een leugen.””

Regelmatig zei hij: “En vergeet niet Carol, de laatste troefkaart die ze in handen hebben is de ‘Alien-kaart’. We bouwen wapens in de ruimte tegen aliens en het is allemaal een leugen.”

Volgens mij is er al een soort ‘galactische oorlog’ gaande… Het wordt erg bizar vind je niet? Maar stapsgewijs merk ik dat de waarheid nog vreemder is dan science fiction.

Laat ik je tot slot voor dit artikel meenemen naar een fragment uit de documentaire Save The Moon, te zien op YouTube. Daarin vertelt de gepensioneerde Colonel Ross Dedrickson, die jarenlang heeft gewerkt voor US Air Force in de commissie Atomic Energy, over buitenaardse interventie (‘keer op keer’) toen de nucleaire wapens de ruimte in werden gestuurd richting de maan. Hij bespreekt een voorval in 1964 waarbij een kernkop werd afgevuurd vanaf Vandenberg Air Force Base richting het maanoppervlak. “Een paar nucleaire wapens zijn de ruimte in gestuurd voor wetenschappelijk onderzoek maar vernietigd door extra terrestrials.”

In het boek Disclosure (waarin alle getuigenissen van het Disclosure Project zijn opgetekend) vertelt hij daar wat meer over. “Buitenaardsen zijn erg bezorgd omdat het onze ionensfeer nadelig beïnvloed. In feite waren de buitenaardse ruimteschepen niet in staat om te opereren vanwege de vervuiling in het magnetisch veld, waar zij voor (hun voortbeweging – TK) van afhankelijk zijn. (…)

Ik heb begrepen dat het in de jaren ’70 en ’80 – toen we probeerden nucleaire wapens op de maan te laten ontploffen voor wetenschappelijk onderzoek en andere dingen – onacceptabel was voor buitenaardsen. De E.T’s vernietigden de wapens toen ze richting de maan gingen. Ongeacht door welke regering ze worden gelanceerd, de E.T’s hebben keer op keer laten zien dit onacceptabel is.”

NASA treft voorbereidingen om maanoppervlak te bombarderen..

Niet dat we onder de indruk zijn… Zo verscheen op 18 juni een bericht in Telegraph.co.uk dat NASA voorbereidingen treft om vanaf Cape Canaveral de maan te bombarderen! In Save The Moon wordt zelfs een exacte datum genoemd: 9 oktober 2009. In die documentaire wordt verteld dat het gaat om een nucleaire bom van twee ton! Wetenschappers verwachten dat de impact zo krachtig zal zijn dat de brokstukken vanaf Aarde zichtbaar zullen zijn.

Dit is in strijd met het Internationaal Ruimteverdrag. Ik ben benieuwd wat we daarvan zullen merken op Aarde en of we iets gaan merken van buitenaardse interventie. Kennelijk wordt er een heftige machtstrijd gevoerd in de ruimte en op de maan. De vraag is nu: wanneer doet president Obama een boekje open over buitenaards leven? En hoe wordt dat gebracht: als goed nieuws of als slecht nieuws? Gezien de tekenen aan de wand had Von Braun gelijk: als slecht nieuws.

Niemand weet natuurlijk wat er exact gaat gebeuren. Zelf ben ik positief over onze toekomst en vind ik het een prettig idee dat we hulp krijgen van ‘buitenaf’.  Ik geloof niet dat buitenaardsen gevaarlijk zijn. Ik denk eerder dat deze wezens technisch en spiritueel veel verder ontwikkeld zijn dan wij. Zo denk ik ook dat ze een soort leidend principe hebben afgesproken dat lijkt op dat van Star Trek – het natuurlijke proces van minder ontwikkelde planeten niet verstoren, tenzij er specifiek om hulp gevraagd wordt, of tenzij het nodig is om een grote catastrofe te voorkomen.

Toen onze planeet nucleaire capaciteiten ontwikkelde in WOII, begonnen veel buitenaardse soorten veel meer aandacht te besteden aan wat er zich afspeelde op Aarde. Dit verklaart de grote toename in UFO-waarnemingen tijdens en na de WOII en… ook nu. Nog nooit waren er zo veel meldingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten (UFO’s) als de afgelopen zes maanden. Dat heeft volgens mij niet alleen te maken met de komst van mobieltjes.

Ik geloof niet dat E.T’s gevaarlijk zijn.

Ik denk eerder dat deze wezens technisch en spiritueel veel verder ontwikkeld zijn dan wij en een soort leidend principe hebben afgesproken; het natuurlijke proces van minder ontwikkelde planeten niet verstoren.

Waarheid aan het licht

Eigenlijk zie je dat de waarheid steeds meer aan het licht komt. Of beginnen we ons te herinneren wie we zijn? Volgens mij is er achter de schermen bij de machtselite grote paniek gaande en worden er allerlei kunstgrepen uitgehaald om de macht te behouden, angst te zaaien en de mensen dom te houden. Neem bijvoorbeeld de varkensgriep en de economische crisis. Het is heel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen worden wakker geschud… zodat we op zoek gaan naar de waarheid en ons bewust worden dat we een keuze hebben.
Dat we in feite onze macht veelal onbewust uit handen hebben gegeven. Is de wereld niet een afspiegeling van onszelf? En helpt deze tijd ons het beste uit onszelf naar boven te halen? Volgens mij gaan we gigantisch versteld staan (in positieve zin) over wie we zijn en waar we vandaan komen. Theorieën die nu voor onmogelijk worden gehouden, zullen wellicht bewaarheid worden.

Wie heeft de Maan gebouwd?

Wie heeft de maan gebouwd?Om in het thema van de maan te blijven, weet ik nog een paar ‘leuke’. Ik kwam in Frontier Magazine (aug/sept 2006) een artikel tegen met als titel: ‘Wie heeft de maan gebouwd?’ Zo heet het boek van de Britse schrijver Christopher Knight.

In dat boek stelt Knight enkele fascinerende kwesties aan de orde, zoals: ‘Kan de maan kunstmatig zijn?’ En: ‘Kan het zelfs hol zijn?’ En: ‘Is de maan echt ontstaan door gelukkig toeval of is er sprake van een blauwdruk en zo ja; wie was de architect?’

In het boek worden allerlei steekhoudende conclusies aangedragen waarom de Maan niet een natuurlijk hemellichaam is, maar zeer wel mogelijk ontworpen om leven op Aarde mogelijk te maken.

Op de titel van het boek wordt in het artikel – waarbij de schrijver wordt geïnterviewd – geen duidelijk antwoord gegeven. De schrijver zegt: ‘We hebben drie mogelijkheden: God, buitenaardsen of mensen.’ Wat denk jij?

Misschien behoor jij wel tot die kleine groep mensen die denkt dat de Maan een ruimteschip is. Steven Greer (die ikzelf zeer hoog heb zitten dankzij zijn jarenlange inspanningen voor o.a. het Disclosure Project) raadt op zijn website www.cseti.org het volgende boek aan: Our Mysterieus Spaceship Moon van Don Wilson.

Ook in dit boek wordt gesteld dat de maan hol is (wat veel storingen veroorzaakte bij de eerste maanruimtevaartuigen), maar stelt zelfs dat daarbinnen ruimtestations kunnen zijn. Het kan wel een mogelijke verklaring zijn voor het feit dat Neil Armstrong en mede-astronaut Buzz Aldrin vreemde lichten in een krater zagen…

Wordt vervolgd?

Ook interessant:

http://www.niburu.nl/index.php?articleID=21326 (lezing Mike Barra)
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=21321 (over buitenaardse interventie)

95 gedachten over “Wat is er op de Maan? NASA’s verborgen agenda

 1. als ik dit artikel samen met het boek van velikovski (werelden in botsingen) de vele afwijkende zaken die door mensen als von Dänicken worden aangedragen en de navolgende link:
  http://www.niburu.nl/index.php?articleID=20193 doe kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat we al jaren worden belazerd door alle instituties die er zijn.
  maar op zich is dat ook weer niets nieuws.
  kijk ook naar de lezersbrief over die ufo en de reacties over het gedeelte over de maan.

 2. de levende bibliotheek heb ik al sedert 1996 in huis en gekoesterd ook diverse boeken van von däniken.
  in het begin begreep ik de levende bibliotheek niet maar al lezende begrijp je het wel.
  en al die andere dingen ook.
  en meer en meer begrijp ik de mensheid niet.
  dat de maan bijzonder is is al door heel veel mensen ondervonden. gevoelsmatig betekend hij zoveel meer dan een zandbak.
  omdat we misschien nog iets heel in de verte herinneren?
  de tijd zal het leren en die is goddank niet zolang meer als ik het goed heb begrepen.

  selene leest en leest.

 3. Hmmm het lijkt me dat weder om dit onzin is geen enkel maar ook geen enkel hard bewijs is hier voor te vinden.
  Ik zou het wel mooi vinden om es een keer op die maan te kijken maar ja wie wil dit niet

  Een Vriendelijke Groet
  Van Gait

 4. Alhoewel ik in eerste instantie dit verhaal geloof krijg ik toch mijn twijfels.
  Op zich is het heel overtuigend dat buitenaardsen hier contacten hebben.
  Maar nu komt er weer een maanbasis bij, en ook al de sabotage van de twee torens 9-11.
  Het word mij soms wel te veel en de twijfel slaat toe bij mij.

 5. Super Artikel Tessa !

  Ik lees hierboven dat het ‘berma’ nu al te veel wordt en dit is pas het begin… ik wil juist meer meer meer van dittum…

  Mooi geschreven artikel met hoge informatie dichtheid, actualiteitswaarde, historische componenten, veel dwarsverbindingen, observaties, contemplaties, analyses, touch & goes, sharp turns, emoties & spirit maar ook rationeel genoeg, nuances maar ook met genoeg lef geschreven om helder en duidelijk te kunnen blijven over jouw zeer plausibele uitgesproken visie na gedegen interpretatie van de weerbarstige topografie van dit wijdse reality informatie landschap dat zich nu in rap tempo ontvouwt en waarvan de contouren duidelijke hints geven over een grof korrelig maar geaccentueerd genoeg multi gelaagd hyper dimensionaal totaal plaatje over de Oorsprong en oorspronkelijkheid van de Mensheid en de daar uit voortvloeiende voorbestemdheid die uitgewist is als ware het nasty Nasa video banden

  Dizzz is zeker een veelbelovende way to go en het begin van een hele grote geestelijke ruimtereis die misschien Nu eindelijk wel een Quantum Leap voorwaarts mogelijk gaat maken voor de mensheid in deze barre bekrompen bedrukte verdrukkingstijden

  heden en verleden vloeien in elkaar over en voordat je het weet bevind je je in een eeuwig Nu waar het ruimte-tijd geoetel kan worden omgekeerd en ingeruild voor een tijd-ruimte werkelijkheid die niet stagneert op een paar duizend jaar meer of minder, voor of achteruit

  de mogelijk gevonden gouden tijdcapsule ergens in Rusland die ‘robth’ aanhaalt is ook een heel heavy pre zondvloed verhaal dat prima aansluit bij dit lijvige en toch meer dan sappige artikel waar niemand zich voor hoeft te schamen

 6. @berma ik kan me voorstellen hoor… houd gewoon een open vizier en blijf dicht bij je eigen gevoel. wel krijg ik de indruk: Truth is Stranger than Fiction…

 7. @gait wat is voor jouw hard bewijs? wanneer ben jij ‘om’? hoe ik het zie: op een gegeven moment komen zoveel losse eindjes bij elkaar, kloppen zoveel dingen van NASA niet, zijn er zoveel hele belangrijke publieke mensen (neem bv een Werner von Braun of Chatelai en natuurlijk Buzz aldrin en Neil) die dingen hebben gezegd, dat het voor mij steeds duidelijker word. ik vraag me af wat jij voor je gevoel nog mist?

 8. Op het forum van Niburu ( http://www.niburu.nl/ ) had ik een tijd geleden dit bericht gepost:

  http://www.niburu.nl/forum/viewtopic.php?f=16&t=19069

  En wat mij betreft was dat, na een eerste – en nog steeds snelle en oppervlakkige – kennismaking met dit onderwerp, een ruwe schets van wat ik in dit domein degelijk vond, alsook een backbone voor verder onderzoek…

  Ik was dus nog geen klein beetje blij dat jij, die er toch veel meer over weet, ook min of meer dezelfde structuur volgt… (Greer, Clifford Stone, … enz, enz…)

  En ja, het verhaal van Clifford Stone, waar je hier ook met een link naar verwijst (cfr. jullie artikel: http://www.niburu.nl/forum/viewtopic.php?f=16&t=19069#p191861 )is toch ook een fantastisch verhaal niet? (Hier zijn nog een paar linken naar video’s die ik in mijn vroeger bericht gebruikte: http://www.niburu.nl/forum/viewtopic.php?f=16&t=19069#p191861 )

  Het disclosure project van Steven Greer, en het verhaal van Clifford Stone zouden, inderdaad, werkelijkheid kunnen zijn die fantastischer is dan science-fiction. En stel dat het allemaal waar is, dan zou het toch een echte schande zijn dat deze waarheid niet naar buiten mag komen, is het niet?

  En daarom vind ik het goed dat u deze standpunten durft in te nemen… En het zal voor vele mensen eerst een shock zijn, maar geleidelijk, als men meer en meer leest en meer en meer getuigenissen uitpluist, wordt dit fantastische verhaal steeds geloofwaardiger!

  En dan ja, de maan… Dat de astronauten op hun reizen en op de maan ufo’s gezien hebben, daarvan ben ik zo goed als zeker. Spijtig toch dat er slechts enkelen zijn die er, zij het zeer moeizaam en in zeer kleine stapjes, mee naar buiten komen, is het niet? Neil Armstrong zou een grote stap kunnen zetten, doof officiëel naar buiten te komen met wat hij i.v.m. ufo’s op zijn maanreis en op de maan gezien heeft, dat zou pas de aanzet kunnen zijn voor ‘a big leap for mankind’… Het is, spijtig genoeg, maar met mondjesmaat dat de betrokkenen met écht interessante informatie durven naar buiten te komen… En dat geldt zowel voor Neil Armstrong, Buzz Aldrin en zovele anderen. Ook Edgar Mitchel spreekt wel over het bestaan van buitenaards leven, maar toch durft hij niet echt zeggen dat hij er in de ruimte en/of op de maan ook gezien heeft… Spijtig vind ik dat…

  Maar of de maan nu ook al een space-ship is, met structuren en allerhande, dat durf ik voorlopig niet te stellen, want zover ben ik nog niet. Maar misschien komt dat nog wel? 😉

  P.S. De krant De Standaard had zijn editie van gisteren (20/7/09) ook aan de maanlanding gewijd:

  http://www.standaard.be/extra/maanlanding/

  (Maar dat is, spijtig genoeg, alleen de officiële versie…)

 9. ‘k Heb ondertussen ook een bericht gepost op het forum van de krant De Standaard, waar ik naar hier verwijs:

  Lees daartoe in deze discussie:

  http://www.standaard.be/meningen/forum/Index.aspx?pageName=detail&forumId=993779

  Dit bericht:

  Voor wie een alternatief verhaal wil lezen: http://www.wanttoknow.nl/overige/bouwwerken-op-de-maan-e-ts-en-nasas-verborgen-agenda/ (niet dat ik alles in dat artikel geloof, want dat de maan misschien zelfs kunstmatig is, en/of dat er allerlei structuren op de donkere zijde staan, gaat zelfs voor mij wat te ver… 😉 Maar toch zou de voor de mensheid verzwegen en verboden werkelijkheid fantastischer kunnen zijn dan de spannendste science-fiction: http://www.wanttoknow.nl/overige/ufo-disclosure-indrukwekkende-getuigenis-sergant-c-stone/ En hoe ze dat allemaal geheim kunnen houden? Lees daartoe dit: http://www.wanttoknow.nl/overige/deel-2-hoe-je-het-grootste-geheim-uit-de-moderne-geschiedenis-bewaart/ En dit is, wat ik min of meer zelf geloof over ufo’s en de cover-up: http://www.niburu.nl/forum/viewtopic.php?f=16&t=19069#p191859

 10. @ Berma,
  Misschien is het een beetje veel informatie over de maan maar 9/11 is toch wel duidelijk denk ik zo. De torens waren ontworpen om een vliegtuigcrash te weerstaan en als je de beelden naast andere beelden ligt van een gebouw dat opgeblazen word door springstof zijn de overeenkomsten op zijn minst opvallend te noemen. En wat de maan betreft… tja misschien dat Salusa of een andere channelaar binnenkort een tipje van de sluier oplicht. Hou het in gedachte en dan komt het antwoord vanzelf.

 11. Wat een gelul allemaal, sorry dat ik het zeg, maar jullie zien ze echt vliegen. Ik heb geprobeerd het stuk en de commentaren serieus te lezen maar dat lukt me niet. Jullie laten jullie echt veel te veel meeslepen door die mooie verhalen vertellers. Let’s drink a cup of bullshit together.

 12. Tja Harry, dat zou je ook over elk geloof van de wereld kunnen zeggen. En als jij je er niet in kan vinden dan maar niet. Iedereen mag geloven wat zij willen toch.

 13. Ik ben Nederlander, een met een bijzonder nuchtere geest die overtuigd wil worden op basis van feitelijkheden en niet op basis van verhalen met een hoog bullshitgehalte.

  Dit soort berichtgeving / stemmingmakerij is duidelijk voer voor diegene die hier gevoelig voor zijn en daarom snel geneigd zijn in dit soort dingen te geloven. Maar voor degene die de moeite wil nemen, probeer de bronnen en verwijzingen eens te verifiëren, het zal heel verhelderend zijn.

  “Wake up and smell the coffee”

  1. beste Harry.

   Geef je 1 goede reden om je tekst weg te halen.(als jij dat wil natuurlijk.)

   De geest van vandaag is ingesteld op eerst zien en dan geloven.

   terwijl GOD altijd gezegt heeft Geloof eerst en dan zul je zien.

   regel 1 is erg egocentrisch. omdat dat een eis is
   regel 2 is bescheiden omdat dat een vraag is

   begrijp je wat ik bedoel te zeggen

   voorbeeld. Ik zeg tegen jou dat een bloem ademt. moet jij dan eerst een bloem tegen een raam aanzetten zodat er condens komt zodat je het bewijs ervoor hebt of geloof je dat meteen omdat die bloem leeft.
   of blijf je van mening dat de bloem niet kan ademen omdat die geen longen of kiewen heeft.
   graag je mening peace TSM

 14. Waar ik mee worstel is het complete plaatje. Ik geloof nooit dat alle actuele zaken op zich staan.
  2012 / pandemie met dreigende verplichte vaccinatie / bombarderen van het maanoppervlak / dreigende totale economische collaps / deeltjesversneller / geheime genootschappen met hun verborgen kennis zoals de vrijmetselarij.Wat is de gemeenschappelijke factor? wat verbindt alles met elkaar?

 15. @Harry Nak, ik ben ook een Nederlander, met een nuchtere geest… maar die naast ratio ook gebruik maakt van intuitie. Kennelijk zegt jouw onderbuikgevoel ook dat er zaken niet kloppen. anders had je niet de moeite genomen op deze website te kijken en dit artikel te lezen. mensen die alleen op zoek gaan naar feiten die hard worden gemaakt door media en politiek, kunnen nog lang zoeken. Hoewel de waarheid gelukkig langzaam maar zeker aan het licht komt. ik vind de feiten die in dit artikel worden aangedragen zeer plausibel, punt is alleen: ze passen niet of nauwelijks in ons huidige paradigma en dat Harry, kon nog wel eens jouw struikelblok zijn. Zet voor vandaag je bril eens af die je al je hele leven gebruikt en probeer eens vanuit een ruimer perspectief naar de werkelijkheid te kijken. en probeer je verstand eens voor even uit te schakelen en te luisteren naar je gevoel. dan zeg ik: wake up and smell de coffee! Bakkie doen dan maar? gr. Tessa

 16. Als er vreemde dingen op de maan zouden zijn, waarom pleiten de voormalige astronauten dan niet voor terugkeer naar de maan, maar zouden ze liever zien dat we een reis naar mars gaan plannen.
  Kan iemand mij daar een verklaring voor geven?

 17. Offtopic:
  Waarom creëert de mens zoveel vragen waarvan ze het antwoord bij anderen zoeken? Terwijl de belangrijkste antwoorden op de grootste levensvragen nog steeds bij onszelf te vinden zijn.
  Ontopic:
  Stel dat alles waar is wat er in dit verhaal staat, en iedereen geeft toe: JA HET KLOPT, en dan?
  Gaan we de overheden en semi-overheden er dan van beschuldigen dat ze de aliens verstoppen?

 18. @berma,
  Misschien, maar waar ik me inmiddels wel van bewust ben is dat maar een relatief klein groepje aan de touwtjes trekt aangaande het wereldgebeuren.Dus ga ik er van uit dat deze dingen wel iets met elkaar te maken hebben, alleen ik zie het niet direct.

 19. @miranda, haha aliens verstoppen, ik vind dat wel heel geestig klinken! Maar uhm je hebt wel een punt. Ik denk dat als je werkt aan jezelf en van binnenuit naar de wereld om je heen gaat kijken, je eigenlijk alle antwoorden wel tegenkomt. beschuldige heeft niet zoveel zin, als je met één vinger naar een ander wijst, wijs je er nog altijd met 3 naar jezelf. ik denk dat onze samenleving (met alles wat erbij hoort) vanzelf verandert als we voor onszelf andere keuzes gaan maken. dingen die niet meer passen, verdwijnen dan vanzelf. gr. tessa

 20. Waar rook is is vuur en iedereen zoekt naar de brandhaard ik geloof dat er veel dingen kloppen.
  Maar dat alle theorieën zonder meer waar zijn daar heb ik zo mijn twijfels over.

 21. @Tessa: Aha, verder mijn complimenten voor dit uitgebreide artikel. Ik heb trouwens het idee dat de gehele strekking van deze website ook een aardig interessante groei ontwikkeling meemaakt.

 22. @Tessa
  Ik ben ook een nuchtere Nederlander. Heb ook het gevoel dat er iets niet klopt. Sta open voor heel veel dingen, echter wordt er heel veel gespeculeerd. Jij geeft het volgende aan: ik vind de feiten die in dit artikel worden aangedragen zeer plausibel. Zoals jij aangeeft ‘plausibel’, dit is precies zoals ik er ook in sta. Echter moet men niet gelijk denken, dat dit ook echt waarheid is en dit dan ook geloven! Dat is echt te kort door de bocht!

 23. @arjan; nee je zal eens op grond van serieuze informatie ergens in gaan geloven zeg, dat moet je niet hebben, rtl boulevard dat zijn pas feiten die je via een tv trechter dagelijks rechtstreeks live in je snavel gepompt krijgt totdat je opgezwollen dement verklaarde guts lever rijp is voor een culinaire foie gras ervaring van de chef kok van het huis en z’n gasten maar jij bent ondertussen kassiewijle als een broedvogel die voortijdig afgeschreven is na gebruik terwijl jij altijd dacht dat jij het middelpunt van het sjon de mol entertainment universum was omdat je zo lekker veel gratis en voor niks elke dag te eten kreeg
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Ganzenlever

 24. @arjan, nee de waarheid heb ik ook niet in pacht hoor! Anders had deze website wel: WE KNOW geheten. Maar Harry noemt dit soort berichtgeving ‘stemmingmakerij’ terwijl ik eerder zou zeggen: een ontdekkingsreis, waarbij ik bereid ben om mijn oude bril af te zetten en met een frisse blik de wereld in te kijken. Ik denk namelijk dat het verruimen van ons bewustzijn de sleutel is naar die andere wereld, die we met elkaae zo graag willen. maar ik zal nooit zeggen dat ik de waarheid in pacht heb. mensen moeten mij niet geloven maar zichzelf. en leren hun eigen onderscheidingsvermogen te gebruiken. en ik kan je zeggen… dan komt het ook aan op intuitie en ik merk dat intutie bij veel mensen onder een dikke laag stof ligt. dat is geen oordeel, maar een constatering. gelukkig leven we in een tijd van wakker worden en komt er genoeg aan het licht om je wereldbeeld 180 graden om te turnen. Gr. tessa

 25. “The individual is handicapped by coming face to face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists.”
  ~ J. Edgar Hoover

  er staat ons wat te verwachten…

  deze dan van Jacques Cousteau:

  “The United Nation’s goal is to reduce population selectively by encouraging abortion, forced sterilization, and control human reproduction, and regards two-thirds of the human population as excess baggage, with 350,000 people to be eliminated per day.”
  ~ Jacques Cousteau Nov, 1991

 26. Gelukkig zijn er onder ons ook nog getuigen van een UFO, dat puzzlestukje is voor ons in ieder geval wel opgelost en weten we: Alles is inderdaad mogelijk!

 27. Harry denk eens goed na waarom zit jij op deze site dat is niet voor niets het heeft een reden dus a.u.b. bespot ons niet of blijf weg op deze site of doe mee ! Maar ga niet verder zoals je nu doet heeft geen nut !
  Een kleine notitie dag Harry met je cynisme

 28. Ik kijk geen RTL Boulevard. Ik kijk zelfs helemaal geen commerciëlen. Wel Discovery Science, Discovery World en History Channel. Vaak erg boeiend en informatief deze zenders. En als ik down ben en eens flink wil lachen om mijn gemoed op te fleuren, ga ik deze site lezen… en me verbazen over de onzin die hier gedebiteerd wordt en de aannames die hier als waarheid gesteld worden. Hoop BS hier.
  Ik ga nu weer naar mijn dak.

 29. Ik geloof helemaal in je verhaal Tessa, alleen geloof ik dat er Galactische oorlog gaande is tussen 2 groepen “Aliens/Et’s” Een soort dat controle wil over de aarde – en dat al jarenlang heeft gehad via de huidige “elite” – en een deel – niet persé dé Galactische Federatie, maar een verbond van meerdere rassen – wat voor het behoud van de aarde en onze vrije keuze vecht.

  De “goeden” zijn aan de winnende hand, vandaar dat er nu zoveel in elkaar stort en steeds meer mensen gaan nadenken en beseffen dat we wel heel rare zaken geaccepteerd hebben. (Economie, vaccinaties,etc.)

  Voor sommigen klinkt het wazig, ik kan het ook niet bewijzen – daar ben jij beter in – maar ik ben daar heilig van overtuigd.

  Dan een tip van Jip:
  Ik heb al wel vaker gelezen dat je met een Infrarood Nachtkijker/Vizier grote kans hebt Ufo’s te zien.
  Ik heb er geen, dus ook geen ervaring mee, maar mocht je zoiets kunnen regelen..nahh probeer het eens zou ik zeggen.

 30. @Karlsson,
  Enig idee wie deze uitzendingen ( Discovery Science, Discovery World en History Channel ) betaald, wie de trechter controleerd welke informatie er wordt uitgezonden?
  Maar ben blij dat je je gemoed kan opfleuren met de informatie welke op deze site staan.Welterusten maar weer.

 31. Ik ben er van overtuigd, dat Arjan gelijk heeft. Het is een kwestie van je bewustzijnsniveau.(of je het kunt of wilt geloven) Als je eens een ECHT GOED boek wilt lezen, kijk dan eerst even op de volgende site: http://www.sharenl.nl We worden bang gemaakt voor buitenaardsen, maar ze komen juist uit een verder gevorderde Atlantische beschaving. In het boek (getiteld Maitreya’s missie deel 1,2 en 3 krijg je ALLE antwoorden. Geloof het of niet, dat moet je zelf weten, maar als je bewustzijn op het juiste niveau is, dan word je door deze boek(en) een HEEL STUK WIJZER!!!! To all people: I love You all!!!!!!!!!!!!

 32. Elkaar naar de mond praten (voeden) en duidelijk van het padje af zijn, ik wens jullie veel succes met jullie zoektocht naar wijsheid. Maar nogmaals voordat je je helemaal laat meeslepen in dit soort zaken, raadpleeg de bronnen!

  Gr. Harry

 33. En mijn aanwezigheid op dit forum zegt niets over mijn motivatie. Vergeet niet dat e.e.a nu nadrukkelijker wordt uitgelicht door de media i.v.m ons eerste bezoek op de maan 40 jaar geleden.

 34. Eerst even maar minpuntje. Jammer dat je in het begin 20, 21 en 22 juli 1969 een beetje door elkaar haalt. Althans dat is mijn mening.
  De maanlanding was in de amerikaanse tijdzone op 21 juli laat in de avond. Bij ons ver in de nacht. Ik zat op en TV te kijken als jonge man van net 21. Gelukkig heeft Paul Haarmans van http://www.ufowijzer.nl het goed. Het was bij ons 22 juli. 21 juli voor de amerikanen. Maar nu positief. EEN GEWELDIG ARTIKEL. Ik weet veel en heb zeer bijzondere contacten. Vraag maar Paul Harmans van ufowijzer. Dus ik eindig met compliment en die vind ik belangrijker. KLASSE.
  JAn

 35. Bedankt Tessa voor het prachtige artikel. Je hebt heel wat info verzameld. Ik kan er een subjectieve ervaring aan toevoegen.
  Een van mijn zeldzame uittredingen was op de maan. Er is een ijle atmosfeer volgens de ijle windtonen die ik op het oppervlak hoorde, heel speciaal! In de maan is inderdaad geen nucleus wat betekent dat het een dood hemellichaam is of iets dat gefabriceerd is. Wat er wel is, is een massa héél grote lichtgevende kristallen. Die kunnen daar heel groot worden omwille van de atmosfeer. Heb eens gelezen dat ze kristallen meenemen naar het ISS omdat ze daar heel vlug groeien. Die lichtgevende kristallen zouden wel eens kunnen verklaren dat er licht uit de kraters komt. Wist op dat moment dat de maan in haar baan rond de aarde kan blijven dankzij die kristallen, door een wederzijdse aantrekkingskracht met de kristallen die hier op en in de aarde zijn. Dat zou de ontmijning kunnen verklaren die ze van plan zijn. Daar waren aliens in gevangenschap. Ze leken op afbeeldingen van de grijzen, maar etherisch. Het lichaam was bijna doorzichtig, alleen de ogen waren goed zichtbaar. Zij konden mij zien. Zij zagen er heel ongelukkig uit. Verder waren er op het oppervlak constructies en ik heb er ook mensen gezien, geen aliens, en het rare is dat ze Duits praatten!!! Daar ben ik serieus van geschrokken. Deze uittreding had ik voor de zogezegde maanlanding. Meer kan ik er niet over zeggen. Het is misschien een klein puzzelstukje in het grote geheel.

 36. Tessa ga zo door net als Paul Harmans van ufowijzer allen goed werk en ook iedereen die zich hier mee bezig houd.
  Helaas is de rest van de mensheid heel naief en DOM om te ontkennen dat er niks van waar is.
  Maar ja die zijn aan het overleven in geldelijke zin( die denken alleen aan geld)huis auto tuin gezin job veel geld, ook dat loopt op zijn eind GELD.
  Voor mij is leven meer waard dan het ( het smerige geld en macht) liefde kunnen ze niet meer of men weet niet de betekenis er van.
  liefde kracht licht voorieder

 37. Frans, ik ben onder de indruk van jouw vermogen tot beredeneren. Jouw aannamen zijn werkelijk nergens op gestoeld. En ja, je bevestigt hiermee wel het e.e.a.

 38. @ Lena,
  23 juli 2009, 01:06 uur

  Laat ik nou net gisteren een deel van een interview van Project Camelot met Joseph Farrell zitten kijken. Ik zeg met nadruk een deel -het is ook niet ondertiteld en vrij technisch/wiskundig dus kon niet alles in details volgen – maar moest daar direct aan denken toen ik jouw commentaar las.

  Dit het interview gaat over de Nazi’s (DUITS SPREKENDEN) en dat zij toen al bezig waren met een project om tijd en ruimte te controleren, ombuigen..kortom geef het een naam.
  Nou als dat niet “toevallig” is, dan weet ik het niet meer!!

  Voor de geïntereseerden:
  http://www.youtube.com/watch?v=1wJboIFKCFU

  greetsels

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.