Advertentie

Richard Gage (AE911) op TU-Delft, kom je ook..?!


AE911

x

x

 

AE911 aankondiging

x

De slagzin waarmee de presentatie- en discussietoer van Richard Gage door Europa gaat, luidt:

x
‘De waarheid rondom 9/11: het wordt tijd om daarover te praten’..

x

Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. Zo simpel is de conclusie..!
Eind van de middag op 11 September 2001, rond 17:00 uur, stort WTC-gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. Zo simpel is de conclusie..!

In de door Richard Gage opgerichte club ‘AE911’ hebben inmiddels méér dan 2300 internationale en veelal bekende architecten en ingenieurs de officiële versie van de ineenstorting van de WTC-gebouwen én het Pentagon ter discussie gesteld. Hoe konden deze gebouwen in hun eigen fundament instorten. En niet één, maar ALLE 3 deze WTC-gebouwen..! Deze ‘AE911’ eist, namens het Amerikaanse volk, een WERKELIJK onafhankelijk onderzoek, naar de gebeurtenissen op en rondom 11 september 2oo1. In het bijzonder naar de instorting van gebouw WTC7, zoals je dat hiernaast kunt zien..

Alleen al dit gebouw #7 is een zogenaamde ‘smoking gun’.. Het was zelfs eigenaar van deze WTC-gebouwen, Larry Silverstein, die zich VERSPRAK en een paar dagen ná 11 september 2001 had gemeld, dat de brandweer hem had gebeld en toestemming had gevraagd om het gebouw neer te halen.. “WE DECIDED TO PULL IT”.. Ze besloten dus om het neer te halen.. En dat klopt, want het gebouw, een 47-verdiepingen tellende wolkenkrabber, storte binnen 7 seconden in… VOLLEDIG en met de snelheid van vrije val.. Wat betekent dat NIETS in de weg stond van de massa om in te storten, omdat dat ‘onderweg was opgeruimd’…

Maarrr…

Hoe kun je in één dag een gebouw ondermijnen, als gebouw WTC7..?!! Dat kan gewoon niet, want het gecoördineerd plaatsen van explosieven duurt minimaal 1 maand..! En toch werd er ’s middags, een paar uur ná de aanslag, en ruim éen uur vóór de ineenstorting, al geroepen door werkers in het gebouw.. “See that building? It’s gonna come down”.. Kortom, het gebouw was al VAN TE VOREN ondermijnd en DUS WISTEN de betrokkenen dat deze aanslag(en) ging(en) plaatsvinden..!! VER VAN TE VOREN…! En natuurlijk wist ook Larry Silverstein van de hoed en de rand en versprak zich toen op simpele, maar álleszeggende wijze.. Kijk naar zijn ‘blabla-optreden’ voor camera..

x

X

Richard Gage bij TU-Delft
Richard Gage komt dus ook naar Nederland en op 16 april a.s. geeft hij, in het kader van het Studium Generale-programma van de TU-Delft, aldaar een presentatie, die gevolgd wordt door een paneldiscussie met studenten en de zaal. Richard Gage’s toer door Europa omvat lezingen en debatten in Reykjavík (University), Berlijn, Kopenhagen, Londen (RIBA), Totnes, Plymouth (University), Bristol (University), Bloomsbury, Newbury, Frome, Brussel (Cultureel Centrum), Parijs, Grenoble, Lausanne, Rome, Wenen en Boedapest…!!

x

'Ommision' staat voor 'verzuim'. Een gefotoshopte cover van het 'officiële onderzoek naar 9/11'. Wat de onderzoekscommisie verzuimt te vertellen, is dát wat cognitieve dissonantie jouw ook al niet wil doen geloven..!
‘Ommision’ staat voor ‘verzuim’. Een gefotoshopte cover van het ‘officiële onderzoek naar 9/11’. Wat de onderzoekscommisie verzuimt te vertellen, is dátgene wat cognitieve dissonantie jouw wellicht ook al niet wil doen geloven..!

x

HET WORDT OOK TIJD..!

x

Het wordt tijd dat OOK de waarheid achter 9/11 bekend wordt. En dat alle mensen die het maar niet KUNNEN geloven, de moed kunnen opbrengen om ruimte te maken in hun ‘mind’ voor een dergelijke aanslag van BINNEN UIT.. ! Een aanslag die gepland was en PRECIES paste in het schema van het Republikeinse plan, opgesteld door een denk-tank, om de positie van de VS in het Midden Oosten geforceerd te versterken. Maar daar was, volgens het rapport, dan wel een ‘cataclytsische gebeurtenis ter grootte een nieuw Pearl Harbour voor nodig’…! Nou, die aanslag kwam er..!

Mogen we je 2 indringende reportages aanreiken..?
Kijk allereerst naar deze opname uit 2005, van het Tv-programma ‘TweeVandaag’.. Hierin zie je twee oud-ministers, toch niet de eerste de besten, zou je zeggen, namelijk Michael Meacher en Andreas von Bülow. Deze laatste
diende in het derde kabinet van Helmuth Schmitt (1980-1982) en de Brit Meacher in de regering van Tony Blair (1997-2003). En natuurlijk was de aanval van 11 september 2001 meer dan alleen een aanslag, want de regering Bush had zoals gezegd, groot belang bij de aanval. In deze reportage trekken beide oud-ministers, het officieel voorgeschotelde verhaal én het bizarre rapport van de 9/11-commissie op z’n zachts gezegd, ernstig in twijfel.

Onafhankelijk van elkaar onderzochten beide mannen de aanslagen op het World Trade Center en Pentagon, en de oorlog tegen het terrorisme die hieruit volgde. Zowel Meacher als Von Bülow komen op z’n zachtst gezegd met opmerkelijke conclusies. Volgens hen is de oorlog tegen het terrorisme heel iets anders dan de regering Bush ons wil doen geloven. En kwamen de aanslagen eigenlijk wel goed van pas. In de studio gaf Amerika-deskundige Willem Post zijn reacties op deze reportage uit 2005.

x
sitestat

x

andreas bulow 911 macht andreas bulow 911 macht2
x

x

’11 September: explosief bewijs – experts doen hun mond open’….
De tweede film die we je aanbieden is deze hierboven. AE911Truth is ook verheugd deze laatste editie van ‘9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out’ te vertonen. De film bevat messcherp bewijs van meer dan 40 experts op het gebied van bouwkunde, hoogbouw architectuur, natuurkunde, scheikunde, brandbestrijding, metaalkunde en explosieve sloop.

Tot slot, last but not least..
De foto hieronder is een screenshot van een filmopname van de inslag van het tweede vliegtuig in de tweede WTC-toren. Het vliegtuig, met een aluminium romp en neus, zou VOLLEDIG ONBESCHADIGD, zich een weg hebben geploegd door een ruim 75 meter breed gebouw. OM AAN DE ANDERE KANT ALS EEN KOEKOEK UIT EEN KOEKOEKSKLOK TEVOORSCHIJN TE KOMEN…?! Jij mag het allemaal beoordelen…! Mogelijk zien we elkaar op 16 april in Delft..
x

WTC plane through

x

x

AE911Truth European Tour 2015 Dates

27 gedachten over “Richard Gage (AE911) op TU-Delft, kom je ook..?!

 1. Als de waarheid van dit incident aan het licht komt ook de waarheid aan het licht dat alles zo,n beetje een leugen is van wat ons dagelijks verteld wordt.
  De ontkenning zoals daar ook in de link over gesproken wordt is het grootste probleem van de mensheid ook al is er voldoende bewijs dat het een inside job was.

  Psychologists Explain 911 Denial

  https://www.youtube.com/watch?v=pGbEJ3pXwWM

 2. Ik ben blij met dit artikel en dat Richard Gage komt. Ik zal er bij zijn want ik ben het na uitgebreide studie vanaf 2006 volkomen eens met Richard Gage. T.a.v. de uitstekende ‘vliegtuigromp’ het volgende: Door onder een schuine (van te voren geplande) hoek in de gebouwen te vliegen gingen de rompen net langs de kernkolommen, dus door het gedeelte van de gebouwen waar zich geen kolommen bevonden (de zgn. vrije ruimte). Zouden ze recht in de kern gevlogen zijn dan waren ze halverwege blijven steken. Volgens mij dus wel vliegtuigen die met de drone techniek zijn ingevlogen.

  1. Jopie nooit gedacht aan 3d sky high video laser hologram projection technology?; Johan over mythes zoals 911 en meer, Moon & Anna; euh ik had wel van Stanley Kubrick gehoord natuurlijk wel, en ‘Space Odyssey 2001′, de film zelfs in z’n geheel op youtube mogen bekijken, apen met een knuppel in de prehistorie en het plots verschijnen van the black cube Kaäba monoliet op de prairie, na een film tip van Moon geloof ik zelfs een heel tijdje terug al weer, en wel van maan video fakery studio’s op aarde maar, met de voorloper van moderne ‘green screen video projection technology’, researcher onderzoeker Richard Hoagland is onbedoeld via een omweg daar achter gekomen, die ging er nog van uit dat astronauten echt op de maan stonden te filmen, zag steeds vage schaduwen van ‘glass cities’ op oude 16 millimeter zwitserse Hasselblad film opnamen, primitive first generation video green & blue screen alice in wonderland 3M projection glass beads kralen walls on earth blijkt nu, ik had nog niet begrepen dat ‘Room 273’ een confession indicatie symbool kan zijn, 273 K duizend kilometer, de afstand tussen maan en aarde volgens Johan, wat heel goed kan kloppen, als Fact, nog niet zelf gechecked, de maanreis video opnamen gefaked in een studio op aarde, overigens geloof ik wel dat ze wel degelijk naar de maan gereisd zijn, met andere infused back engineered alien time gravity warp technologie, niet met een chemische Apollo raket alone on its own, dat de atoombom niet bestaat ben ik nog niet van overtuigd, daar nog niet genoeg ‘bewijs’ van gezien, maar wat niet is kan nog komen, 50 miljoen weg gemoffelde doden in 500 gulag horror kampen, met bloeddorstige onmetelijk wrede keizer caesar Nero ka-zakken kamp commandanten aan het hoofd, autsch, alle ‘rassen’ kleuren mensen zijn genetisch 1 ras, maar dat betekent nog niet dat we het enige soort op aarde hoeven te zijn, voor wie of wat zijn we als mensheid door de geschiedenis bewezen human resource slachtafval voor een ongekende multi nationale globale ttip sick trip worstenmakerij;

   search key term; ‘room 273 kubrick’

   Quote: “A third claims it’s really Kubrick’s veiled confession that he helped NASA fake the Apollo Moon landings.”

   ‘WHEN “The Shining” was released in 1980’ ;
   http://www.nytimes.com/2012/01/29/movies/room-237-documentary-with-theories-about-the-shining.html?_r=0

   Pateo TV – Episode 5 – 26 March 2015 – Dutch
   http://www.youtube.com/watch?v=T57XngVWu7

   How Stanley Kubrick Faked the Apollo Moon Landings
   http://realitysandwich.com/23226/kubrick_apollo/

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Ka%C3%A4ba

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Hasselblad

   http://en.wikipedia.org/wiki/Front_projection_effect

   Quote: “This is achieved by having a screen made of a retroreflective material such as Scotchlite, a product of the 3M company that is also used to make screens for movie theaters. Such material is made from millions of glass beads affixed to the surface of the cloth. These glass beads reflect light back only in the direction from which it came, far more efficiently than any common surface.”

  2. Beste HyperAlert,

   Ik blijf bij mijn oordeel. Volgens mij hebben de daders de vliegtuigen met grote precisie in de torens laten vliegen; expres op verschillende verdiepeningen anders zou het te veel opgevallen zijn. Verder denk ik samen met Richard Gage dat de Twintowers daarna, verdieping na verdieping, ritmisch (van boven naar beneden) tot ontploffing zijn gebracht middels vooraf aangebrachte (snij) ladingen. De Twintowers zijn dus ontploft en gebouw 7 is geïmplodeerd van onderuit. Tegen hen die niet kunnen geloven dat men ongezien maanden van te voren grote hoeveelheden springladingen kan aanbrengen kan ik vanuit mijn jarenlange ervaring als bouwkundige zeggen dat dat helemaal niet moeilijk is. Je kunt ze bv verpakken als bouwmaterialen met de smoes dat de elektrische installaties verouderd zijn en/of de liften gerenoveerd moeten worden enz. Zoiets kost maanden, je kunt er hele verdiepingen voor laten ontruimen en niemand zal daar raar van opkijken, zeker gezien de leeftijd van de gebouwen.

   Verder verwijs ik naar ae911Truth.org en waarheid911.nl

  1. Ik begrijp dat FB het inschrijvingsverhaal heeft geweigerd..????
   Ken je vijanden..!!

  2. Het loopt prima hoor op de Fb-page, Guido, de aanmeldingen stromen binnen!
   Het belooft een bijzondere en druk bezochte bijeenkomst te worden.
   Laten we met z’n allen proberen die zaal met 1.000 stoelen helemaal vol te krijgen!
   Joris Luyendijk had onlangs 1.800 toehoorders in dezelfde Aula, dan moet Richard Gage toch minimaal de helft kunnen halen, toch? Het zou een mooi signaal zijn.

  3. Is inschrijven verplicht of kan je gewoon komen? Zou graag op voorhand reserveren, maar heb geen facebook en wil dat ook niet.

 3. Zou ik er ver naast zitten als ik denk dat het masker van hen die alle zeggenschap over heel de wereld willen verkrijgen steeds verder van hun gezichten afglijd?
  Steeds meer wordt zichtbaar wie er achter fals flag operaties zitten en steeds meer komt er keihard bewijs naar voren waardoor deze lieden ontmaskerd zullen gaan worden.Daarom denk ik dan ook dat ze nu alles in een stroom versnelling zetten in de hoop dat ze de woede van het volk zo kunnen tegenhouden.
  Maar als het eenmaal zover komt dat het volk door heeft wie hen aan de rand van de afgrond heeft gebracht zal niets ze nog tegen kunnen houden om wraak te nemen tenzij deze lieden met wapens komen die iedereen uitschakelt.

  1. Hoe werd die chem spoor stralende remote control vermaledijde alu klinknagel maleier rotte appelen burgertransportbak naar de gallemiezen over de kling down in de killing fields geholpen nou zo, waar is benito baksteen met de snor als je hem nodig hebt, er zijn dagelijks zoveel te goede wetenschapsteams op reis in de hemelse jetsetstream stromen die we even niet kunnen gebruiken, encryptie nano chippies you name it, 30 millimeter boordkanon oppoetsen seek & destroy meedogenloze doffe depleted uranium plop plop plop serie en afmaken met een senile mobiel licht gewicht air to air kruis missile raketje onder de linker vleugel en zeggen dat de andere kant het heeft gedaan. In delft durven ze de studentjes niet voortijdig bloot te stellen aan zulke 50 kleureh grijs 911 waarnemingen, blijf in de betonnen box van de baby college zaal en wacht op je opdrachtgever en stel geen overbodige vragen, teken een computer aided doos design op afroep bouw er 1 en vraag je niet voortijdig annoying onaangenaam af voor wie waarvoor waarom waarheen. De war on crazy is losgebroken als gelukkig bijkomend effect voor de overige overheden, zorg op voorhand dat je hetzelfde bent als de kleur van de baggerstroom. En niet complotteren snotteren das voorbehouden aan beleidsmakers, werken in uitvoering.

   http://www.volkskrant.nl/media/benno-baksteen-sneller-in-nos-studio-dan-f16s-bij-airbus~a3308031/

   http://www.encyclo.nl/begrip/Maleier

   https://www.dosign.nl/Cms_Media/banner-dosign-opleiding.jpg

   Willem Middelkoop Tweede crisis komt eraan !
   http://www.youtube.com/watch?v=Ghw1a6F2XsA

   Porcupine Tree — Stars Die
   http://www.youtube.com/watch?v=-IlGUlKoEic

  2. ‘nitwitty nit picking vragen questions zoals ‘where’s the money gone?’, jah weet ik veel, hoe moet ik dat weten…’ ‘cartoonisten begrijpen het, cabaretiers begrijpen het, maar mensen die ervoor betaald worden begrijpen het zogenaamd niet, het meest verbazingwekkend is dat de journalisten het niet snappen, collectief zelfbedrog, jaren 30 duitsland’ ;

   Patronen van Bedrog | Willem Middelkoop Studium Generale Delft
   http://www.youtube.com/watch?v=yMiVg9rAEGs

  3. Zal ik je vertellen hoe dit gaat aflopen Anna?

   De gevestigde media NEGEERT het,

   De politiek NEGEERT het,

   De orthodoxe wetenschap NEGEERT het,

   (behalve een idioot met de naam Dap Hartmann die zichzelf volslagen belachelijk maakt, hoe kun je ooit nog deze man nog als oprechte wetenschapper zien???)

   Negeren, negeren en negeren, zo gaat dat met tientallen onderwerpen waar we al jaren aandacht om vragen, maar waar de gevestigde wereld de ogen voor sluit en net doet of ze niets zien en horen. Bovengenoemde groeperingen WETEN dat negeren de beste oplossing is, daarmee stel je de waarheid 100 jaar lang uit en kun je niet verantwoordelijk worden gesteld.

   De grootste groep mensen die vanavond naar Gage in Delft gaat WEET al hoe het zit, de paar die het niet weten zullen wellicht nog denken dat ze door zich te laten horen verandering in het negeren kunnen brengen. Helaas.

   Ik hoop voor iedereen dat het ooit anders zal gaan, maar…

  4. Maar ik zit inmiddels klaar om het live via Internet te volgen, ik hoop dat de idioot met de naam Dap Hartmann ook in de zaal zit en vragen zal gaan stellen en wie weet, wie weet, wie weet iets wijzer zal worden… Ik hoop dat ik ongelijk heb en morgen de kranten vol staan over de nieuwe inzichten en dat het journaal er positief aandacht aan gaat besteden.

  5. De kneep zit um in het “gevestigde”
   In hun vestingen ingegraven, veilig oud worden zonder onnodige risico’s.
   Tsja, en daar sta je dan met je bak tomaten….

  6. Gisteraaffff vanaf 20:00 uur very mean coastal summer time de gehele Richard Gage 911 uitzending via de live stream in mijn rovershol in veilige afwezigheid toch bijgewoond alsof ik er levendig lijfelijk bij aanwezig was, voor diegenen die het gemist hebben in de herkansing complete registratie nu beschikbaar, aan het eind af en toe een paniekerig tegen stemmetje vanuit het publiek van een flippende staatsbaby, aren’t we all here in de blue overtaxed dutch governmental theo lowlands, staatsbabies, de government is hier groter dan de grootste geprivatiseerde monster paraplu, niemand is er onafhankelijk van, met alle wrede cognitief gekmakende dissonantie denk gevolgen van dien, een wedstrijdje in schisma verscheurende gekte, je zou er collectief schizo van worden, “jah maar dat kan op voorhand toch niet dat er heel veel mensen maanden lang high tech explosieven hebben geÏnstalleerd?…” , het nuchtere antwoord van Richard Gage; “met oneindig veel afgeroomd afgejat belastinggeld is niets onmogelijk, we noemen dat black projects in America…. ” ; nog meer paniek bij een andere nog erger stotterende als zwaar bedwelmd gedrogeerd klinkende reutelende staatsbaby; “maar maar is er geen ander alternatief oorzakelijk scenario denkbaar mogelijk gebeurd die dag die tot het instorten van de towers hebben geleid?” neeh nope, zegt Richard GAge kort maar krachtig, en met deze uitspraak van mij daar heeft u het mee te doen zei de rijdende rechter.. nog een andere cool chinees meisje in het publiek staat haar mannetje tijdens de q & a en zei in het veruit best duidelijk wel verstaanbare Engels, schaam u brallende langdradige op het oor gedrogeerde aangebrande over het trojaans paard getilde bitterbal hollandertjes met onverstaanbare nasale laltaal dat in de verste verte niet op enige taal kan lijken, chinees meisje kan wel verstaanbaar Engels spreken, de omgekeerde wereld, zij maakt zich (terecht) druk over de veranderende geopolitieke verhoudingen van de grote naties als deze inside job kennis verder gemeengoed gaat worden…. Politiek en juridische constructies daar heb ik geen verstand van zegt Richard Gage, dat moeten jullie maar doen, tijd om samen een biertje te drinken in de stad, een radio dj wilde hem uitnodigen voor een live interview op z’n radio station….

   http://sg.tudelft.nl/event/911-its-time-to-talk-about-it/

   DJ Paul Elstak & Mental Theo ft. Gin Dutch – Raving Beats
   http://www.youtube.com/watch?v=z4CNQh-14xQ

  7. Voorspelbaar niet?

   Hoe we ooit de mensheid wakker kunnen krijgen weet ik echt niet. Ik heb meer dan 10 jaar mijn godverbeten best gedaan, maar ik WEET inmiddels dat het allemaal weggegooide tijd en moeite is geweest. De mensheid zit gewoon te wachten om bedonderd en bestolen te worden. Misschien moet ik daar maar aan voldoen, kan ik na al die jaren eindelijk mijn zakken vullen en gezien worden als en held in plaats van een halve garen idioot!

  8. Paul, ik had eerlijk gezegd iets meer verwacht, niet veel meer, maar wel iets meer…
   Maar je hebt gelijk gekregen, dat is zeker.
   Maar blijf vooral doorgaan met waar je voor gaat, en blijf vooral doorgaan met wie je bent, een oprecht zoeker naar de waarheid.
   Ik deel je onthutsing, en weet wel zeker, dat velen die met je delen.
   Het valt niet af te dwingen Paul, en de mensen die mét je zijn, die waren en zijn dat.
   Hou je daar dan maar aan vast.

  9. En Paul, vind dat voor mezelf een troostrijke gedachte.
   Alle waarheidszoekers krijgen van mij een pluim om te beginnen.
   Maar de oprechte zoekers krijgen mijn hart.
   Daar ben jij er een van <3

  10. Mijnheer Harmans, éénmaal een idioot, altijd een idioot, ik heb het dan over mijzelf, éénmaal een humainist, altijd een humainist.
   Er is niets verkeerds aan om een goed mens met mededogen te zijn, dat het vaak tot grote teleurstellingen leid, is waar, maar er bestaat ook een tussen weg, maar die is moeilijk te vinden, en ook moeilijk te bewandelen.
   Ik wens U sterkte en een behouden vaart, Jenne

 4. Zou Nederland nu een beetje wakker worden? Ik vraag het me af…..
  Of zullen de meeste nieuws-zenders weer hun kop in het zand steken……
  Ik ben er bij in ieder geval.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.