Advertentie

China: ‘De VS verspreidde Corona in China’…!!


Een Chinese woordvoerder beschuldigt Amerikaanse militairen ervan, dat zij het coronavirus in Wuhan zouden hebben verspreid. Dit is een volgende stap in de woordenstrijd die escaleert, nadat de nationale veiligheidsadviseur van Trump, Peking eerder had beschuldigd van het gebruik van een dekmantel rondom de Corona-uitbraak. Het Amerikaanse leger zou dus in staat zijn geweest, het coronavirus naar de Chinese stad Wuhan te brengen. Deze stad is zoals je weet, het hardst getroffen door de uitbraak. De woordenstrijd met Washington lijkt plotseling in een hogere versnelling geraakt.

China heeft groot bezwaar tegen de commentaren van, en uitspraken door VS-ambtenaren, die China ervan beschuldigen dat het te langzaam op het virus zou hebben gereageerd en niet transparant genoeg zou zijn geweest. Afgelopen woensdag sprak de Amerikaanse National Security Adviser Robert O’Brien erover, dat de snelheid van de reactie van China op uitbraak van het coronavirus, de wereld waarschijnlijk twee maanden meer had gekost, voordat de VS zich kon gaan voorbereiden op de uitbraak.

In een sterk geformuleerde Tweet, geschreven in het Engels op zijn geverifieerd Twitter-account, zei de Chinese woordvoerder van het Ministerie van Buitenlandse Zaken Zhao Lijian dat het juist de Verenigde Staten zijn waar die transparantie ontbreekt. Zhao schreef op zijn Tweet:

‘Wanneer was er de eerste patiënt in de VS? Hoeveel mensen zijn er inmiddels geïnfecteerd? Wat zijn de namen van de ziekenhuizen waar de patiënten liggen? Het is misschien wel het Amerikaanse leger dat deze epidemie naar Wuhan heeft gebracht. Wees doorzichtig! Maak je gegevens openbaar! De VS zijn ons een verklaring schuldig!’

Maar Zhao, die een fervent en vaak strijdlustig Twitter-gebruiker is, bood geen enkel bewijs voor zijn suggestie, dat het Amerikaanse leger de schuld zou kunnen krijgen van de uitbraak in China. Dus het is nogal een beschuldiging..! Eerder die donderdag bekritiseerde Zhao’s collega-woordvoerder Geng Shuang, van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, ambtenaren van de V.S. van ‘immorele en onverantwoordelijke’ commentaren die de reactie van Peking op het coronavirus de schuld gaven van het verergeren van het wereldwijde effect van de pandemie.’

Gevraagd naar de commentaren van Robert O’Brien, vertelde Geng in een dagelijkse nieuwsbriefing in Peking, dat dergelijke opmerkingen door VS-ambtenaren de epidemische inspanningen van de VS niet zouden helpen. De inspanningen van China om de verspreiding te vertragen hadden de wereld tijd  gegeven, om zich tegen de epidemie voor te bereiden, zo voegde hij eraan toe.

Geng ging verder in zijn verklaring: “Wij wensen dat een paar ambtenaren in de VS zich op dit moment zouden concentreren op het reageren op het virus en het bevorderen van de samenwerking, en niet op het afschuiven van de schuld naar China.” Het coronavirus ontstond officieel afgelopen december in de centrale Chinese stad Wuhan en de omliggende provincie Hubei. Daar is tot nu toe ongeveer tweederde van de wereldwijde gevallen geregistreerd. Maar in de afgelopen weken is de overgrote meerderheid van de nieuwe Corona-gevallen buiten China genoteerd.

Chinese autoriteiten hebben in januari en februari strenge maatregelen genomen, waaronder een bijna volledige sluiting van Hubei, om uitbraken in andere Chinese steden op de schaal van Wuhan te voorkomen en de verspreiding in het buitenland te vertragen. De regering van president Donald Trump heeft gewezen op een besluit om het vliegverkeer vanuit China eind januari te beperken, om zich te verweren tegen de kritiek dat het te traag op de ziekte zou hebben gereageerd. Critici zeggen dat Trump de ziekte publiekelijk heeft vertraagd en dat de federale overheid te traag is geweest om de Corona-tests uit te voeren.

Waar waren die militairen dan..?
Afgelopen oktober speelde in Wuhan een sporttoernooi, het ‘World Military Games’, enkele weken voordat in Wuhan het Corona-virus uitbrak..! Is dit de perfecte cover geweest, voor de VS om China récht in het hart te treffen..?

Trump’s nationale veiligheidsadviseur O’Brien zei tijdens think-tank meeting, dat het uitbreken en verspreiden van de ziekte, jammer genoeg plaatsvond, zonder dat China de voortgang ervan deelde. ‘Zo werd deze uitbarsting in Wuhan bedekt’, aldus O’Brien. “Het kostte de wereldgemeenschap waarschijnlijk twee maanden om te reageren’ waarin ‘we wat er in China gebeurde en wat er nu over de hele wereld gebeurt’ drastisch hadden kunnen beperken”.

Inmiddels zijn meer dan 119.100 mensen wereldwijd geïnfecteerd door het nieuwe Coronavirus en zijn er 4.298 mensen aan deze aandoening gestorven, waarvan de overgrote meerderheid in China, volgens telling van persbureau Reuters. De Verenigde Staten heeft nog slechts 975 gevallen en zijn er 30 sterfgevallen. O’Brien ging verder: “Wij hebben er goed op gereageerd, maar… de manier waarop dit hele verhaal in China is begonnen, en de manier waarop het vanaf het begin is aangepakt, was niet goed”.

Hoe zit het met het Coronapatent..?
Bijzonder is dat er weinig tot helemaal niets te lezen is over het patent dat op dit coronavirus rust. Zoals je hierboven ziet, is het patentnummer van het virus #10130701. Het feit dat er een patent rust op het virus, betekent vanzelfsprekend dat het een UITVINDING is, die officieel is beschermd door een patent. Hoe zit dit nu..? En bij die patentregistratie, zie je ook de naam opduiken van de patenthouder, namelijk ‘The PIRBRIGHT INSTITUE’.  Over dit instituut plaatsten we al dit artikel HIER en HIER waaruit blijkt dat ene meneer Bill Gates één van de grote sponsors is..!

Op het corona-virus, dat dus zou zijn begonnen op een dierenmarkt in Wuhan, rust ook een Engels patent, namelijk EP3172319B1 De ‘uitvinding’ achter het patent is ontwikkeld door Erica Bickerton van het Pirbright Institute in Surrey, Engeland. Het Pirbright Institute is gespecialiseerd in studie naar infectieziekten bij landbouwhuisdieren.

Bizar natuurlijk ook, dat ‘men’ heeft kunnen concluderen, dat het virus op de dierenmarkt in de Wuhan regio uitgebroken zou zijn, terwijl onbekend is bij welke dieren dan het virus aanwezig zou zijn (geweest). Dan zou degene die deze dieren had, zelf toch op zijn minst ziek moeten zijn geworden. Toch allemaal dan niet zo ingewikkeld om de bron te achterhalen.

Tenzij het natuurlijk een uiterst geraffineerde false flag-aanslag is geweest. Dus als het patent van dit Engelse laboratorium is, hoe komt het dan bij die dieren op de markt terecht? En als het wellicht een gemuteerd virus is, dan nog blijft de grote vraag hoe het virus dan überhaupt in China terecht kwam..! En als ze weten/melden, dat het een gemuteerd virus zou zijn, hoe men dit dan weet? Dat kan natuurlijk alleen, als je het originele virus vergelijkt met het gepatenteerde..

Door bloedmonsters van besmette patiënten genetisch in kaart te brengen. Kortom, allemaal vragen en constateringen, waar de MSM zich natuurlijk niet mee bezig houden. Sterker nog, omdat wij deze materie WEL publiceren, zijn we door de NOS hier uitgemaakt voor nepnieuws-verspreiders..! HIER

Trump wil patent op Corona-vaccin…?
Inmiddels gaat de geruchtenmachine op volle toeren. Zo zou Trump azen op een Duitse firma die een Corona-vaccin ontwikkelt en zou hij daarvan de exclusieve rechten voor de VS willen claimen. President Donald Trump probeert hiertoe Duitse onderzoekers die aan een dergelijk vaccin werken, ‘weg te kopen’. Het is bericht dat in de krant ‘Welt am Sonntag’ verscheen. De krant zegt zicht te beroepen voor dit artikel, op basis van bronnen in regeringskringen. (HIER)

Volgens hetzelfde bericht zou de Duitse regering op haar beurt de onderzoekers extra geld bieden om hun werkzaamheden voort te zetten in en voor Duitsland. Het zou gaan om onderzoekers die werken voor CureVac, een in Tübingen (Baden-Württemberg) gevestigd biofarmaceutische bedrijf. Dat werkt samen met het Paul Ehrlich Institute for Vaccines and Biomedical Medicines voor de productie van een vaccin tegen het coronavirus. Het artikel in deze krant maakt melding van het gegeven, dat de Amerikaanse president dit bedrijf ‘een groot bedrag’ zou hebben geboden, voor de exclusieve rechten op de resultaten van het onderzoek.

Het Duitse ministerie van Volksgezondheid bevestigde aan persbureau Reuters dat dit bericht in Welt Am Sonntag correct is. Bij de Amerikaanse ambassade in Berlijn kreeg Reuters echter géén reactie. De Duitse overheidsfunctionarissen onderhandelen inmiddels ook met CureVac, aldus de Duitse zondagskrant: De Duitse regering is zeer geïnteresseerd in het feit, dat er ook in Duitsland en Europa vaccins en werkzame stoffen tegen het nieuwe coronavirus worden ontwikkeld’, zo bevestigt een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid tegenover Welt am Sonntag. ‘Daarover voert de Duitse regering intensieve gesprekken met het bedrijf.’

CureVac weigert volgens de krant elk commentaar op dit hele verhaal, maar het bedrijf had al wel meegedeeld, in een eerder stadium, dat het tegen juni of juli een experimenteel vaccin hoopt klaar te hebben. Trump zou de Duitse wetenschappers met hoge financiële beloftes willen lokken. Een groot bedrag om het vaccin exclusief naar de VS te krijgen. “Maar alleen voor de VS”, zou Trump benadrukken. Welt Am Sonntag heeft dat vernomen in Duitse regeringskringen.

3 gedachten over “China: ‘De VS verspreidde Corona in China’…!!

 1. Dat WTK werd aangevallen , zie ik eerder als een positief gegeven. Men wordt immers maar aangevallen als “boodschapper” als men gevaarlijk is, en men is gevaarlijk, als men de waarheid benadert.
  Wat “ping pong spel” betreft tussen USA en China over dit coronavirus, denk ik vooral aan Charles Lieber die ook al aan bod gekomen is bij WTK en momenteel volledig van het toneel lijkt verdwenen. Doet denken aan Epstein.
  Van belang blijft m.i. Bill Gates , ook reeds vermeld bij WTK :
  Op de webstek van aanirfan vond ik de volgende tekst :
  http://aanirfan.blogspot.com/2020/01/coronavirus.html
  “Some weeks before the outbreak of the coronavirus epidemic, an exercise was organized by the Davos World Economic Forum in cooperation with the Johns Hopkins Center for Health Security and the Bill & Melinda Gates Foundation.
  The exercise was held in New York City on 18 October 2019, for the specific purpose of mapping the response of transnational corporations and governments to a coronavirus epidemic.
  15 world leaders took part in this exercise, including the two Chinese and American officials in charge of fighting epidemics.
  Latoya Abbott, Risk Management Director, US-based Marriott International Hotel Chain.
  Sofia Borges, Vice President of the United Nations Foundation
  Brad Connett, President, US Medical Group at Henry Schein Inc. (world leading producer of medical equipment)
  Christopher Elias, Global Development Manager, Bill & Melinda Gates Foundation
  Tim Evans, former director, World Bank Health Department.
  George Gao, Director of the Chinese Center for Disease Control and Prevention
  Avril Haines, former CIA deputy director and former national security adviser to President Barack Obama.
  Jane Halton, former Australian Health Minister, Board member of ANZ (Bank of Australia and New Zealand).
  Matthew Harrington, director of Edelman, the world’s largest public relations firm.
  Martin Knuchel, Director and Head of Crisis and Emergency Management for Lufthansa Group Airlines.
  Eduardo Martinez, legal counsel to the world’s largest postal logistics company, UPS, and director of the UPS Foundation.
  Stephen Redd, Deputy Director, US Center for Disease Control and Prevention.
  Hasti Taghi, vice-president, NBCUniversal communications group.
  Adrian Thomas, vice president of pharmaceutical giant Johnson & Johnson
  Lavan Thiru, Governor of the Central Bank of Singapore
  http://www.voltairenet.org/article209126.html
  (=einde citaat). Zoals door de lezers van WTK intussen al meer dan gekend is, zijn er voorafgaande “drills” bij praktische alle “false flags….”. Ik ben er dan ook van overtuigd, dat het coronavirus een dekmantel is voor andere verborgen agenda’s. Alleen al de voormelde deelnemerslijst doet bij mij al de alarmbellen afgaan. Dit wil echter niet zeggen dat er geen probleem dan wel gevaar is met het coronavirus, dat inderdaad uit het labo komt, en niet uit de vismijn. Vroeger was het de “besmette WC bril”, maar gezien de omvang van deze false flag, zou dit te lullig geweest zijn, en is men dan maar uitgeweken naar de “vismijn”, hierbij dan iedereen voor (nuttige)idioten nemend. Doet denken aan de wielerploeg die indertijd in de Ronde van Frankrijk betrapt werd op dopinggebruik na het eten van “bedorven kip….”.

 2. In één van mijn eerste reacties was er melding van een 11.09 voor China n.a.v. de coronacrisis. Een 11.09 veronderstelt dan wel medewerking van het geviseerde land.
  In mijn vorige reactie is er al een kleine aanduiding met de aanwezigheid van Chinezen bij de “oefening” georganiseerd door het Davos Forum.
  Een naam uit de lijst die nu een belangrijke rol krijt, is deze van :
  “Avril Haines, former CIA deputy director and former national security adviser to President Barack Obama.” In de volgende bron wordt ze namelijk aanzien als een sleutelfiguur bij de biologische oorlog met dit coronavirus.
  https://www.veteranstoday.com/2020/03/21/coronavirus-bioweapon-hecatomb-italy-prophecy-on-pandemic-and-nwo-by-obama-biden-cias-queen/
  met titel :
  “CoronaVirus BioWeapon, Hecatomb Italy. Prophecy on Pandemic and NWO by Obama-Biden CIA’s Queen
  Even the lawyer Dem Avril Haines, former deputy director of Central Intelligence Agency, accomplice of Joe Biden in RussiaGate against Trump, he predicted catastrophe like Bill Gates with which he organized the suspicious forum on CoronaVirus in October 2019” (=einde titel).
  Ik verwijs naar de tekst in de link waar alle aspecten aan bod komen m.b.t. het coronavirus. Het gaat hier dan ook m.i. wel degelijk om een biologische oorlogsvoering. Een andere bron over het verband tussen China en de USA :
  https://www.henrymakow.com/2020/03/Is-the-Coronavirus-a-Chinese-Chabad.html
  met titel :
  Is the Coronavirus a Chinese-Chabad Co-Production?bCould the real story be secret US-China collusion? … After all, there is a ‘Chabad hotline’ between Beijing China Chabad, and the Washington DC Chabad attended by Trump’s son-in-law Jared Kushner. (=einde titel).
  Het toeval wil dat senator Graham visa vraagt voor rijke Chinezen(sic) :
  https://www.zerohedge.com/political/tucker-targets-lindsey-graham-who-wants-trump-boost-visas-rich-chinese-amid-corona-crisis
  Er is echter niet vermeld over welke Chinezen het juist gaat : Lubavitch ? Of Triaden ??
  Over de werkelijke achtergrond en vooral de motieven :
  http://aanirfan.blogspot.com/2020/03/coronavirus-covid-19-part-2.html
  met citaat : “ Times of Israel: –
  According to Alex Friedfeld, a researcher with the Anti-Defamation League’s (ADL) Center on Extremism, extremists began promulgating the notion in January that the coronavirus was created by a cabal of Jews, around the time the virus was first being detected.
  Friedfeld told The Times of Israel. “They are saying Jews manufactured it and are going to take advantage of the markets collapse through insider trading.”
  One guest on Turkish television said “Jews, Zionists have organized and engineered the novel coronavirus as a biological weapon just like bird flu” to “design the world, seize countries and neuter the world’s population.”
  Some white nationalists have also celebrated the disease outbreak as an opportunity for their cause… “(=einde citaat). De handel met voorkennis op de beurs, via short selling, doet ook denken aan 11.09.
  De voormelde link, bevat heel wat info over corona, is wel wat rommelig.
  De volgende link : http://aanirfan.blogspot.com/2020/01/coronavirus.html bevat ook een landkaart met de inplanting van de USA biolabs in het Midden en Verre Oosten. De vraag is imo dan ook : wat doen die biolabs daar ??
  Ik kan alleen maar besluiten uit de voormelde gegevens, dat het hier niet gaat om een ordinair “griepje”, maar om een gigantische false flag & psyops, met als drijvende krachten : The Usual Suspects” . Naast het medische aspect is het vooral de enorme schade in het economische domein die opvalt, en waar de doorsnee bevolking het slachtoffer van is. En dat alles moet ons dan leiden naar een WNO !!!

 3. COVID-19 Je hebt een geheime taal, green language, dan schrijf je iets, maar het klinkt ongeveer hetzelfde als wat je echt bedoelt. COVID klinkt als covert wat heimelijk betekent. 1=i(misschien intelligent) 9=g. Nou, de G is de letter van de vrijmetselaars en staat voor geometrie, de 5de wetenschap; ook 5G (pentagram, Pentagon). Geef mij maar de tuin van Eden oftewel de Goddelijke natuur. Hier een 20/20 liedje, we vallen niet van de cliff! https://www.youtube.com/watch?v=lxO9zPI_Uzw

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.