Advertentie

4 najaarslezingen 2019; kom je ook..!?


x

4 Bewustzijnsverruimende najaarslezingen..!

2018 © WantToKnow.nl/be

x
In navolging van onze succesvolle voor – en najaarslezingen, hebben we ook dit najaar weer 4 interessante lezingen georganiseerd. En met veel genoegen en plezier kunnen we je deze nieuwe serie lezingen aanbieden. De afgelopen tijd zijn we druk in de weer geweest met het plannen/organiseren voor het komende najaar. En dat is naar ons idee prima gelukt! Een warme herfst met deze interessante mensen, die je een ‘verhaal te vertellen’ hebben. Het verhaal van de verborgen geschiedenis van de mensheid, de manipulaties en de ‘onzichtbare’ gevangenis waarin de mensheid uiterst beperkt in zijn potentiële essentie, wordt geknecht en ‘uitgemolken’..

ALLE LEZINGEN ZIJN NATUURLIJK

OOK ‘LOS’ TE BOEKEN..!!

Dus voel je uitgenodigd! We beginnen 10 november al met de eerste lezing van Peter Toonen, waarna we op 17 november professor Kees van der Pijl mogen verwelkomen. Dan is het één week later de beurt aan Janet Ossebaard, die ons een eigen geproduceerde documentaire gaat laten zien! De lezingenserie wordt 15 december afgesloten door Jaap Rameijer. Hij zal spreken over zijn intrigerende nieuwe boek over de ontwikkeling van ‘Annunaki tot Illuminati’..

En ja, we hebben weer de heerlijke, natuurlijke omgeving van Quinta Essentia in Zwaanshoek geboekt. Daar zullen alle lezingen plaats vinden. Waar de sprekers én de ambiance, weer borg staan voor 4 heerlijke najaars-zondagmiddagen. Vanzelfsprekend zijn de lezingen los te boeken.

Alle lezingen worden verzorgd door mensen, die ieder op haar/zijn eigen gebied, allen eenzelfde boodschap voor je hebben: ‘Open je ogen, want het is tijd om verder te kijken dan onze neuzen lang zijn’… In deze tijd waarin we onszelf mogen bekrachtigen in onze eigen kracht, mogen grenzen worden verkend en zal alleen daardoor al, ons bewustzijn worden verruimd..

* * *

Dit zijn die lezingen en de
4 mensen die ze verzorgen:
x

zondag 10 november

– Opgesloten in een piramide –

Peter Toonen

Deze lezing gaat over de ontwikkeling van de mens in de afgelopen 13.000 jaar. Gebaseerd op het succesvolle boek, neemt Peter Toonen je mee door 13.000 jaar geschiedenis, op een manier die wezenlijk anders is dan we gewend zijn uit onze ‘gestandaardiseerde’ geschiedenisboeken. Peter presenteert met dit werk ‘een alternatief geschiedenisverhaal’ waarbij hij dwarsverbanden en verbindingen in kaart brengt die een heel ander licht werpen op ‘onze geschiedenis’ en herkomst.

Peter laat zien dat de afgelopen 13.000 jaar geschiedenis van de mensheid niet primair een evolutieverhaal is over mensen die vanuit een overlevingsdrang steeds krachtigere en verfijndere technologieën en samenwerkingsverbanden ontwikkelden, maar dat het vooral een verhaal is dat zich ontvouwt in reactie op externe impulsen van een religieuze aard waarover in onze standaard geschiedenisboeken niet of nauwelijks wordt geschreven.

We zijn als mensen niet alleen schepsels maar ook scheppers op deze planeet. Zijn we in staat en bereid de verantwoordelijkheid voor onze scheppingen en aard werkelijk zelf te dragen, of blijven we steken in oude patronen waarin iets of iemand ‘buiten ons’ en ‘boven ons’ alles voor ons regelt?

* * *

x

zondag 17 november
14:00 – 17:30
Quinta Essentia – Zwaanshoek

‘Mijn kijk op MH17

en de politieke agenda eráchter’..

Prof. dr. Kees van der Pijl
x

Dr. Kees van der Pijl is emeritus hoogleraar en was professor ‘International Relations’ in het ‘Centre for Global Political Economy’ aan de University of Sussex. In deze ‘international relations’, speelt de ondergang van de MH17, ook voor mensen die er maar ‘even’ oppervlakkig naar kijken, een essentiële rol. Over die rol van de MH17 en de rol die Nederland speelt, onder leiding van ‘onderste steen’-Mark Rutte, in het hele Oekraïne-conflict, schreef Kees van der Pijl een indrukwekkend boek.

Professor dr. Kees van der Pijl

Met name over de ‘werkelijke feiten’ achter de MH17-ramp. Als professioneel deskundige laat Van der Pijl zich, na een diepgaande studie, uiterst kritisch uit over de officiële versie van deze traumatische gebeurtenis. En gezien de tegenwerkingen die hij te verduren kreeg, heeft hij zijn werk kennelijk goed gedaan, want er is stevige tegenwerking. En dat is, zo weten wij uit ervaring, altijd een teken, dat je op het juiste spoor zit..!

Kees van der Pijl vertelt deze middag niet alleen over het boek, maar zal in een persoonlijk verhaal, zijn visie geven op de daadwerkelijke gebeurtenissen rondom deze verschrikkelijke ramp, die aan 300 passagiers uit deze Maleise Boeing 777 het leven kostte. Bizar hoe deze catastrofe eigenlijk perféct past in de door het Westen geregistreerde ‘revolutie’ in Oekraïne, waarbij het mogelijke valse-vlag-karakter van deze misdaad, aan de oppervlakte ligt, voor hen die kijken en zién..

Daarnaast werden zowel de Universiteit van Manchester, als de Britse ambassade in Kiev bewerkt, om hun invloed aan te wenden, inzake de publicatie van het boek, aldus professor Van der Pijl. Er werd dus in korte tijd, een grootschalige campagne opgezet om de publicatie van het boek tegen te houden. Dus.. als dát geen goed boek is..!! Op 17 november kun je erbij zijn.. (lees meer over Kees van der Pijl en over dit boek HIER op de site)

* * *
x

zondag 24 november
14:00 – 17:30
Quinta Essentia – Zwaanshoek

– De val van de Cabal –

drs. Janet Ossebaard
x

Deze middag niet alléén een lezing, maar ook de vertoning van de zelf geproduceerde documentaire/presentatie van drs. Janet Ossebaard. Een documentaire die gaat over de spectaculaire ontwikkelingen die momenteel in de wereld gaande zijn. Ontwikkelingen waarover je eigenlijk niets hoort in het reguliere nieuws. Voor degenen die kijken én zien, vindt achter de schermen van de ‘gewone’ politiek momenteel een totaal fundamentele omwenteling plaats. Iets totaal nieuws, groots en transformerends is gaande.

Dat de wereld geregeerd wordt door zogenaamde ‘schaduwregeringen’ (Cabal of Illuminati) is bij veel mensen wel bekend, maar wie hierbinnen de hoofdrollen spelen is minder bekend.

Janet komt met informatie, onderbouwing en bewijzen over de laatste stand van zaken wat betreft de zogenaamde ‘Cabal’; de groep die feitelijk achter de schermen, de genoemde agenda doorvoert.. En Janet reikt handvatten aan, zodat mensen niet in de angst schieten als waarheid in de openbaarheid komt. Dan kom je -zoals dat heet- beslagen ten ijs, waarbij het vooral belangrijk is, dat je zelf kunt blijven staan op datzelfde ijs. De nadruk ligt -zoals altijd op ‘self-empowerment’ of in goed Nederlands: ‘zelfbekrachtiging’!

De boodschap die de film uitdraagt, is er één van hoop, zoals we berichten van Janet gewend zijn. Een verhaal dat niet alleen gaat over het einde van de Cabal, maar ook over het einde van een oud tijdperk, het einde van onderdrukking; het is allemaal groots, zo het eruit ziet, maar vertrouw ons: Janet is een dergelijke opzet/uitwerking toevertrouwd. Janet zelf noemt dit de meest hoopvolle lezing die zij ooit heeft gehouden!

* * *

x

zondag 15 december
14:00 – 17:30
Quinta Essentia – Zwaanshoek

– Van Annunaki tot Illuminati –

mr. drs. Jaap Rameijer
X

Jaap Rameijer is bij velen bekend als auteur. Ook hier op de site, schreef Jaap verschillende artikelen. Hij exploiteerde tijdens zijn werkzame leven het retraite-centrum ‘Les Labadous’ in het plaatsje Rennes les Chateau, aan de voet van de Pyreneeën. Inmiddels is hij gepensioneerd en woont weer in Nederland; in het mooie Friesland om preciés te zijn. Daar ook schreef hij zijn nieuwste boek ‘Van Annunaki tot Illuminatie, van slaaf tot slaaf’.. Wij besteedden HIER op de site aandacht aan het verschijnen van dit fenomenale boek.

Mr. Drs. Jaap Rameijer.

En ja, dan wordt het ook tijd voor Jaap om naar het schone Zwaanshoek af te reizen en eens te vertellen over dit boek. Wellicht was je bij een ándere lezing van Jaap over het lichtfenomeen ‘Orbs’, waarin hij met Ed Vos sámen, een indrukwekkend inzicht in dát fenomeen gaf. Maar nu dus over zijn nieuwe boek. Feitelijk volledig aansluitend bij de lezingen van Janet Ossebaard en Peter Toonen.

(klik voor artikel hier op de site)

Een lezing over de historie van de Aarde en dan met name over de ontwikkeling van het ‘verschijnsel Mens’.. Als een hedendaagse Erich von Dániken, die met zijn boeken miljoenen en miljoenen mensen deed ‘ontwaken’, zal Jaap Rameijer vertellen over zijn bevindingen. De ondertitel van het boek ‘van slaaf tot slaaf’ geeft al aan, dat de mensheid in dat opzicht gevangen zit. Opgesloten in een soort matrix, waarbij vooral energetisch (achter de ‘schermen’) de mens weinig tot niets te vertellen heeft over zijn bestaan op Aarde.

En toch is deze situatie de laatste decennia aan het veranderen; fundamenteel aan het veranderen! Ook daarom is het verspreiden van informatie op dit terrein een essentiële zaak. Kennis is macht en als mensen beseffen, hoe ze worden ‘gepiepeld’, is een verandering veel sneller door te voeren, dan wanneer je over een onbekende grootheid-achterd-de-schermen spreekt. Zoals ook Bram Vermeulen (HIER) ons liet zien in zijn prachtige voorstelling ‘In den Beginne‘. Kortom, een fascinerende middag, met vele ‘vergezichten’, die je horizon -zonder enige twijfel-  behoorlijk zullen ‘oprekken’… Welkom!

* * *
x

Waar worden deze lezingen gehouden?

Quinta Essentia
Spieringweg 913

2136 LK Zwaanshoek (NH)

(klik voor kaartje op logo hieronder)

x

 We vragen een organisatiebijdrage van € 20,- p.p.
En voor deze aanbieding kun je via onderstaande I-Deal-boeking
je keuze maken en de betaling doen
.

LET OP:
Maak je een combinatie van lezingen, bijvoorbeeld voor meerdere personen,
dan komt het totaalbedrag
onderaan vanzelf tevoorschijn, ná je keuze.
Geef ons in het commentaarhokje,

dan wél even door, welke lezingen je bij wilt wonen..!

Dank voor de moeite..!

 

Boek hieronder de laatste najaarslezing:

‘Van Annunaki tot Illuminatie’
met mr. drs. Jaap Rameijer

We verwelkomen je graag op 15 december!

Totaal: € -

 

Advertentie

ON NL Banner