Advertentie

Deed ‘doodgeschoten’ politieman ‘duit in het zakje’..?!


parijs fake smoke

x

x

Deed ‘doodgeschoten’ politieman ‘duit in het zakje’..?!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Het filmpje over de aanslag op de Franse ‘politieman’, door de vermeende terroristen, vlak na de aanslag op de redactie van het satirische weekblad, waarvan we de naam té vaak voorbij zagen komen van de week, is inmiddels door vele honderdduizenden mensen gezien en van commentaar voorzien.. Het gedrag van de beide mannen, zowel de terrorist als de ‘politieman’, is dusdanig vreemd, om niet te zeggen bizar, dat vele miljoenen mensen ter wereld, zéér ernstige twijfels hebben bij de echtheid van het filmpje, dat nog méér bizarre zaken laat zien..! Heb je het hele filmpje nog niet gezien, we plaatsen het hier nog even:

Maar nu, ruim 1,5 week ná de aanslag is het filmpje door velen geanalyseerd en er worden, zo is de simpele constatering, STEEDS MEER ANOMALIEËN gevonden in deze opname..! Zullen we de belangrijkste van de afgelopen dagen maar even laten zien.. Een filmanalyse waarbij duidelijk is, dat de politieman op de stoep, die zogenaamd met een Kalashikov-machinegeweer door het hoofd werd geschoten, bij wijze van koelbloedige executie, precies op het moment van het schot, ‘iets’ in zijn hand tot ontploffing brengt, dat het stofwolkje veroorzaakt..

Is het om een beton-inslag-rooksignaal te fingeren, een kogel die door zijn hoofd, het beton raakt. Vervolgens blijkt er uit deze analyse ook nog, dat de agent een zakje (fakebloed?) niet open zou hebben gekregen..! Maar zoals altijd: oordeel zélf..! De rook zou dus van een kleine ontsteker in zijn hand zijn gekomen, zoals het filmpje duidelijk laat zien, alleen blijkt het zakje bloed, niet te ontploffen..!

x

x

De ‘meewerkende politieman’..
Vele mensen staren als het ware naar de koelbloedige terrorist, die het aandurft om deze politieman in koelen bloede te fusilleren, het genadeschot geeft.. De ‘moordenaar’ die daarna, als een halve gare in een halve cirkel terugkeert naar de auto. Deze staat overigens precies MIDDEN bovenop een zwarte streep op het asfalt en exact naast een ‘loze gymschoen’ geparkeerd. Deze schoen is niet van beide mannen, want die dragen al schoenen.. Maar waarom staat deze schoenop straat..?

where to park the car

Maar wat weinigen zich afvragen, door de afleiding van de aanrennende schutter, is waarom de POLITIEMAN OP DE STOEP ZIJN DIENSTPISTOOL NIET IN DE HAND HEEFT..!!? Deze man is niet ernstig gewond om niet te kunnen bewegen, zo blijkt uit de beelden. Hij is gevallen en is, de terrorist aankijkend, op zijn rechterzij ‘gevallen’, en draait vervolgens om naar linkerzij. MET ZIJN RUG NAAR ZIJN ‘MOORDENAAR’..??

Om vervolgens weer over zijn rechterschouder te kijken wanneer de terrorist naar hem toe zal komen lopen..?!? Is dit een normale actie van een politieman, die zojuist is neergeschoten..? Wat is dit voor bizarre bewegingsvolgorde..!? Deze ‘politieman’ is kennelijk niet zodanig gewond dat hij ligt te creperen, maar is zich TERDEGE bewust van de positie waarin hij terecht is gekomen..! Alsof hij inderdaad een bepaald rollenspel uitspeelt.. Rollend naar de positie waarin hij het genadeschot zou moeten ontvangen.

Maar wanneer hij met z’n gezicht naar de schutter was toegekeerd, dan had hij NOOIT DE ROOK EN HET BLOEDZAKJE kunnen activeren.. Is dat de reden dat hij met zijn rug naar ‘de aanstormende terrorist’ is gaan liggen..!?!? Zitten we hier met z’n allen naar één grote fake-show te kijken..?!

* * *

67 gedachten over “Deed ‘doodgeschoten’ politieman ‘duit in het zakje’..?!

  1. Sun die zijn nog niet zo ver. En veel sheeple reageerders zijn er voor betaald, je weet toch..
   De echte sheeple, het is te groot om te bevatten , hun wereld stort in. Traumatiserend.

   Met 9/11 we zijn nu jaren verder er is bewijs dat het officiele overheids verhaal rammelt aan alle kanten, en wat zegt men
   Ik kan het niet geloven..
   ze kunnen het niet aan, nog niet. Maar de club die het wel weet is groot en groeiende, wacht ook op hen tot ze het aan kunnen,ze komen eraan.

  2. Beste jongens : bewijs het.
   Niet op internet, maar in de echte harde wereld daarbuiten.

 1. Als ik op iemand afloop met iets in mijn hand om te gooien of net doe of ik iets gooi dan zal die persoon altijd in eerste instantie zijn gezicht wegdraaien , dat deden we als kind ook tegen andere kinderen en als ze dan wegdraaide dan zeiden we ‘je bent bang he ‘,
  ik denk dat het met een pistool of geweer hetzelfde gaat je instinct zegt wegdraaien een hele natuurlijke actie dus.
  Je zou wel de koelbloedigste mens zijn als je op zo,n moment de dader recht aan blijft kijken .
  En was deze agent weel gewapend , weten we dat al want de Police Municipal draagt niet altijd een wapen [ ik weet niet hoe paraat de politie was voor dit incident ???
  Er zijn inderdaad een heleboel vragen over deze aanslag maar ik vind ook dat er wel heel snel dingen geroepen worden zoonder goped te verifieeren
  Zo zat ik van de week op een site en daar plaatste ze de foto van de bijeenkomst in Sydney en ze vonden het raar dat op die foto 2 meiden midden tussen het publiek zaten en de andere zouden gestaan hebben .
  Nu had ik de video van die bijeenkomst bekeken en wat bleek de hele voorste linie zat , ze zaten op een trap die in de straat zit , en dit heb ik ook verduidelijkt met beelden van de video en een beeld van Google streetview en inderdaad je ziet gewoon een trap waar deze mensen gebruik van hebben gemaakt om op te zitten , toen was er ook een zo bijdehand om het raar te vinden dat ze zomer kleding op die foto aan hadden ,, ja vind je het gek hier is het winter en dat betekend dat het in Sydney met gemiddel 26 graden zomer is .
  Wat ik hier mee dus zeg is dat de mensen gelijk roepen en conclusies trekken en iedereen er achteraan loopt maar nooit goed gekeken en geverifeerd hebben wat er nou werkelijk is gebeurt .
  Ook had ik het over die spiegels van de auto die waren op de eerste video chroom maar op een foto van de auto toen hij tegen de stoep op stond bij dat terras LEKEN ze zwart maar toen had ik nog verder gezocht en foto,s gevonden waarop de spiegels van de auto toen hij daar tegen die stoep stond gewoon chroom waren , maar ook dat werd genegeerd .

  En toen ik ze op die site daar op gewezen heb werd ik verbannen omdat ik het op een ongenuanceerde manier zou hebben gezegd en mijn bewijs werd in de wind geslagen .
  Nou daar doet die site zijn geloofwaardigheid niet veel goed aan .
  Ik denk dat er een beetje te veel naar Hollywood wordt gekeken en dat ze de aanslag daar me verifieeren .
  Maar al met al er zijn vragen en we moeten ook niet alles van de MSM geloven maar de Alternative Media heeft het ook niet altijd goed .
  Ze oordelen vaak op onduidelijke, bewegende ,van veraf opgenomen beelden
  Bij zaken waar je bewijs kan verzamelen zoals over Demink , 2de WW ,Watergate , Pearl Harbor enz kan je bewijs verzamelen .
  Is er al iemand naar die stoep in Parijs geweest om te kijken of er echt geen kogel inslag in de stoep zit ????
  Je ogen vertellen je niet altijd de waarheid .

  1. Dat ben ik zeker met je eens. Ik zei wel direct op intuïtie dat ik er weinig van geloof. Gezien de mogelijke gevolgen die eraan hangen was het mij al te toevallig. Ik heb ook zeker dingen gezien die heel duidelijk opvallen. Maar het is af en toe net alsof sommigen bij gebrek aan antwoorden op de vele vragen die het brengt alleen maar antwoorden gaan verzinnen en net als de mensen die zij zo luidkeels ‘sheeple’ noemen blind zijn voor feiten en alleen maar willen geloven wat zij willen zien.

   Zo werd ik geflambeerd omdat er in de eerste dagen van verschijnen van het filmpje beweerd werd dat de doodgeschoten man niet meer te zien was op het moment dat ze wegreden. Waarop ik dit feit wilde controleren en het filmpje tig keer heb teruggespoeld en pause/unpause wel 100 keer heb gebruikt. Ik constateerde dat hij er wel degelijk lag alleen dat de camerahoek was veranderd (je moest dus iets hoger kijken) en melde dit.

   Ik ben wel degelijk van mening dat het verhaal van geen kant klopt. Maar ik vind wel dat mensen objectief moeten blijven en geen verhalen moeten verzinnen of zogenoemd bewijs moeten forceren. Dan doen ze zelf waar ze zeggen zo’n hekel aan te hebben. Iets met pot verwijt de ketel enzo 😛

 2. Als dit werkelijk een setup is geweest van een elite, dan vraag ik me af waarom ze dit deden. Ik zou het nooit doen om de reden dat het buitengewoon riskant is. Als zo’n toneelstukje mislukt, of één van de betrokken personen spreekt zijn mond voorbij valt het hele plan in duigen als ren kaartenhuis. Ik zou het risico nooit nemen. waarom zou je het doen?
  Bloed neerleggen op de stoep, het risico dat een omstander als eerste bij de agent komt, en constateert dat er geen verwondingen zijn. En de mensen die in de Eijk wonen kennen die agent. Als het een onbekende agent was geweest had dat zeker vragen opgeroepen. Maar dat was het niet. Hij werkte daar al jaren.
  Blijkt uit dit filmpje. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11334337/Paris-shootings-tributes-to-Ahmed-Merabet-the-smiling-Muslim-policeman-who-was-gunned-down-in-cold-blood.html

  Als je nu nog twijfel hebt kun je contact opnemen met de mensen uit dit filmpje, en hun gegevens controleren op internet.

  1. Dat meen je toch niet Guido. Waarom haal je mijn reactie weg?
   Omdat ik je wijs op je eigen wens om on topic te reageren, omdat jij een filmpje plaatst van 9/11?
   Dan val je wel heel erg door de mand zeg.

  2. Maarten, ik heb de indruk dat jij door de mand valt…
   Dat doen ze omdat ze weten dat er mensen zoals jij bestaan en de massa die alles geloven en niets achtervragen. Als je bang bent, dat je wereldbeeld niet meer klopt, dan kan je het toch bijstellen.

  3. Monika, ik vraag het me juist wél af.
   Guido antwoordt een link naar een video over 9/11, en geeft geen antwoord op mijn vraag. En jij geeft ook geen antwoord. Er is geen antwoord volgens mij, omdat het denk ik gewoon gebeurd is zoals het eruit ziet. Je kunt denken dat een groot complot achter alles zit, maar als je het niet werkelijk kritisch onderzoekt, het echt goed uitpluist blijven het vage beschuldigingen. Waarom denk je dat ik niet bereid ben om mijn wereldbeeld aan te passen? Dat doe ik voortdurend, maar wel op basis van goede valide argumenten. En die ben ik hier nog niet tegengekomen.
   Heel veel halve waarheden bij elkaar maken nog niet één grote waarheid. Zo werkt het niet. En iemand die kritische vragen stelt wegzetten als ongelovige bangerik helpt niet. Je zult met argumenten en feiten moeten komen die betrekking hebben op het onderwerp.

  4. Inderdaad Maarten, de meeste complottheoristen hebben last van tunnelvisie en zware cognitieve dissonantie.
   De basisvragen zijn simpel : Cui Bono? En : is de potentiele winst het risico waard?
   Vanzelfsprekend niet, waardoor elke speculatie al op z’n gat valt.

   Als je dan nog eens kijkt naar het waanzinnig hoge aantal hypotheses dat nodig is om de ‘false flag’ complottheorie recht te houden en het is duidelijk waarom dergelijke theorie verworpen wordt door mensen die een minimum aan contact met de realteit hebben.

   Niemand belet mensen te denken dat het Alien Smurfen waren, maar het is vreemd als mensen beginnen denken dat ze door dat idee ‘verlicht zijn’.
   Blinde lemmingen is dichter bij de waarheid. 🙂

  5. Voor Erico
   De Disney-organisatie heeft op de basis van deze verhalen een natuurfilm (White Wilderness, 1958) gemaakt over het leven in het hoge noorden, waaronder de lemming. In de film is duidelijk te zien hoe lemmingen in grote aantallen over een klip vallen. Dit was echter in scène gezet, buiten beeld duwde men de beestjes over de rotswand heen [1].

   Dit heeft doorgewerkt in het spraakgebruik. Het scheldwoord “lemming” slaat op iemand die zonder nadenken met de groep meeloopt, wat de gevolgen ook mogen zijn. De Lemmings-computerspellen zijn ook gebaseerd op dit vermeende gedrag: men moet lemmingen redden die anders hun ondergang tegemoet lopen.
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Lemmingen

  6. Haha Cozmic, voor Erico zal dat wel een complottheorie wezen.
   Er zijn mensen die hebben het liefst alles onder controle, ook het denken van anderen 😉

 3. Als het allemaal waar is, wat ik graag aan wil nemen gezien de beelden, dan zijn wij, of eerder zij, wel heel diep gezakt! Eerst 9/11, nu dit, ten koste van onschuldige mensen (de cartonisten en enkele omstanders). Het toestel MH17 boven Oekraine, idem?
  Ik blijf het zeggen en denken, wij leven in een mad, mad world. Dit is dé hel, nergens anders, de hel is hier op aarde!
  Overigens, kabinet VVD/PvdA hebben bloed aan hun handen als het toestel idem tot deze categorie hoort.

 4. Het is natuurlijk wel zo dat de alternatieve media ook op geld draait , geld van sponsoren , en sponsoren sponseren alleen de site,s die veel bezoekers trekken en het is net als met de MSM de mensen lopen er blind achteraan of er nou bewust gelogen of verdraait wordt of niet .
  Maar aan de andere kant hebben wij die alternatieve media ook heel hard nodig alleen moeten we zelf ook een beetje moeite doen en niet blind alles geloven , het gaat om feiten en niet om aannames .
  Dat er hier mensen vanaf hebben geweten weet ik niet , maar het komt de machthebbers wel goed uit want dan kunnen ze weer de strop om onze nek iets strakker aanhalen weer meer controle , weer minder mogen .
  Kijk naar Duitsland hoe bang ze zijn , een demonstratie , een tegen dreiging uit de moslim hoek en de demonstratie wordt VERBODEN , angst angst en nog eens angst bij de macht hebbers , niet bij de gewone mensen daar want die willen wel demonstreren .
  Die willen juist demonstreren tegen degene die de bedreigingen doen .
  Waar zijn we helemaal mee bezig ???

  1. Is het zo moeilijk om te aanvaarden dat er mensen zijn die zo teleurgesteld en boos dat zij aanslagen gaan plegen of demonstreren? In het midden oosten barst het van de gefrustreerde jongemannen met een zeer twijfelachtig toekomstbeeld. Die zijn zeer gemakkelijk te verleiden om ten strijde te trekken. Ik heb ze gezien en gesproken. Datzelfde geldt voor de talloze mannen in de gettos van de grote steden in Europa.
   Een kwaadwillende elite hoeft daar niets aan toe te voegen.

  2. En wat is dat Excuse dan wel Maarten, om andere mensen af te gaan slachten om dat ze hun leven niet anders in kunnen vullen, het is opvoeding, educatie, non respect voor wat er leeft!

  3. Maarten en wat was dan wel het excuse voor de genocide op het Armeense volk door de Turken.
   Of het verbannen van de oude Griekse volkeren van de Turkse middelandse zeekust.
   Of de progrommes op Christenen meer als 300 jaar lang in de Balkan door de Tukse bezetters.
   Of het uitsnijden van organen uit levende Serben, door Albanese Moslims.
   Het is een ontzettende lange lijst van voor Irak en Israel, het is een vrijbrief om mensen af te slachten, uit minachting voor alles wat leeft en bloeid, zieke verziekte geesten op een handje vol na, maar die ook niets durfen zeggen.

  4. Jenne, het gaat niet om een excuus natuurlijk. Dat is er niet. Je dient elkaar als gelijke en met respect te behandelen, en niet te beschimpen, te beschieten of te onthoofden.
   Maar dat is niet waar het op deze website over gaat. Het gaat over het zoeken naar een verklaring voor wat ergebeurd is. En dat is natuurlijk nooit een excuus.

 5. Er zijn honderden mensen bij dit voorval betrokken… politiemensen en van hulpdiensten. Daarnaast de medewerkers van Charlie. Ook omstanders, zeer velen… ik vraag me af: zouden die allemaal in een complot zitten? Zouden die stiekem weg de waarheid weten? Hebben ze allen zwijggeld ontvangen? Oef… als er maar eentje van die honderden uit de school klapt…

  1. Misschien wilde er wel 1 uit de school klappen. Het is niet in het nieuws hier geweest, maar de politiecommissaris die op het onderzoek naar de CH ‘slachtpartij’ zat heeft op misterieuze wijze zelfmoord gepleegd de dag na het hele gedoe, dat stond daar in een lokaal krantje die ws toch niemand leest, maar wel op internet verscheen en door vershillende event sceptics aan het licht gebracht is. Wat wist die commissaris dat ie geheimzinnig de dag erna toevallig zelfmoord pleegde?

  2. Dat zullen we waarschijnlijk nooit weten Astrid.
   Maar de man was al depressief, dus het zou heel goed het laatste zetje kunnen zijn. Het zou niet de eerste zijn die bezwijkt onder de druk van het politiewerk. Onderzoek laat zien dat het aantal zelfmoorden bij politie in Frankrijk drie keer zo hoog is als het gemiddelde in Frankrijk. http://www.fsw.vu.nl/nl/Images/Politiesu%C3%AFcide%20inventarisatie_tcm30-253386.pdf
   Maar misschien wantrouw je deze informatie ook.

  3. Maarten en adje,
   als ik jullie zo lees lijkt het er om te gaan of er “echt geleverd bewijs” op tafel moet komen. En misschien hebben jullie ook wel helemaal gelijk , maar juist om dat woordje misschien lijkt het in de huidige wereld eerder verantwoord een goede dosis wantrouwen dicht bij de hand te houden. Ga maar eens een hypotheekje afsluiten ,allemaal goed voor jouw belastingaftrek ,komt allemaal JOU ten goede glimlacht de beambte terwijl jij je handtekening plaatst.En dan is er niemand die “even” uit de school klapt, nee hun salaris is tevens hun zwijggeld§§§.
   Of koop eens een ding, tv ,mixer ofzo, en vraag eens om de waarheid,vraag eens wat verdient U nu aan dat ding,waarschijnlijk zul je nooit te weten komen,in ieder geval niet via slechts de simpelheid van die vraag .What’s the shame?
   Dit artikel levert alleen enige argumentatie om niet al te onmiddellijk over te stappen op onnozel vertrouwen wegens gebrek aan bewijs

   Met innige deelneming Sjaak

 6. Onderstaande reacties lezend denk ik dat de afbraak van onze westerse cultuur begonnen is. Ik denk dat het gewoon ??? een aanslag is geweest zonder enige tussenkomst van wie (welke westerse inbreng) dan ook. Ben benieuwd wie hier aan twijfelen en uit welke hoek dit komt maar vindt onderstaande “complot theorieën” veel te ver gezocht.

  1. Er hoeven niet velen het naadje van de kous te weten:

   http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/nazi-neocon-ww3-nwo/from-petty-aussie-criminal-to-isis-jihadi.html

   Voorbeeld? De 07-07-2007 London-bombings. En een ‘oefeningetje’ is zo in elkaar gezet. Op EXACT dezelfde dag, op EXACT dezelfde metrostations, op EXACT hetzelfde TIJDSTIP (!!) als de originele aanslag plaatsvond..:
   http://www.wanttoknow.nl/politiek/hoe-mi5-britse-moslims-afperst/ (geloof jij dit?!?!)

   En deze ‘oefeningen’ zijn/worden feitelijk officieel op gegeven ook nog: http://www.youtube.com/watch?v=KJUVqcNDZlk
   (Dan heb je altijd een camouflagedeken bij de hand!) Moeten ‘anderen’ aantonen dat het ‘GEEN TOEVAL’ was..! Hoe je dat doet..??
   Hé, bij de Boston-bombings ook? http://www.youtube.com/watch?v=tu2iFlxsRxk
   Hé, bij de 9/11-aanslagen ooK? http://911proof.com/9.html

   Dus..? 1 + 1 = 911

   Zoals ook hier gebleken is, de afgelopen 4 decennia!! http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/operatie-gladio-tegen-eigen-volk/

  2. Kijk ook eens naar sandy hook. Er is iemand op youtube, Professor doom1, die dit werkelijk helemaal uitkleedt. Allerlei documenten pluit ie uit, heeft gesprekken gehad met iemand die aan drills meegedaan heeft die zegt dat het een drill geweest is en nog slecht in elkaar gezet, enz enz enz. Hij gaat echt op elk detail in waaraan je kan zien dat het een in elkaar gedraaide drill is die als echt verkocht wordt. Heel vaak worden aan dergelijke voorvallen vooraf ook kleine wetjes gemaakt die er vlak na ingediend worden in de hoop dat de drill zo overtuigend was dat ministers voor stemmen.

  1. Eh nou eh, bedankt voor de linkjes.
   Het lijkt er idd op dat de ‘dader’ in de supermarkt met vastgebonden handen en een wapen om zijn lijf gehangen, waardoor het lijkt alsof de wapen valt, werd geëxecuteerd.
   Blijkbaar niet echt nodig om hem te verhoren, immers wil men toch weten wat er precies gebeurd is en wat de reden voor de daad is? Wat mij opvalt is waarom gaat de glazen ingangsdeur niet kapot? Men doet de ingang open, daarna gaat een agent naar binnen, daarna gaat de deur weer dicht, kort daarna zie je de ‘dader’ die in de linker hoek valt en er wordt meteen op die man geschoten, maar het glas blijft heel???

  2. Als je het stukje film bekijkt waar vanaf rechts de agenten gefilmd worden zie je links achteraan 1-tje staan die kort uit beeld verdwijnt, maar dna zie je nog net helemaal links rook uit zijn geweer komen, die staat dus gewoon in de rug van zijn collega’s te schieten, iets wat in het echie dus echt niet gedaan wordt. Ook al dat die ene pipo heel dapper helemaal alleen met zijn schild naar binnen gaat, de deuren zijn lang genoeg open om meer erachteraan te krijgen, waarom loopt er niemand mee voor rugdekking enz.

  1. Ik zie idd dat ie het niet doet, geen idee waarom, maar het is een filmpje die Jenn Openyoureyes geupload heeft en het filmpje is origineel door neverlosetruth gepost en de naam zoals ide bij jenn openyoureyes staat is “types of americans the US gov’t declares extremists no doubt,you are the list”

   Misschien dat ie het zo wel doet, ff proberen

   https://www.youtube.com/watch?v=GGbTafBcXYM&feature

 7. Monika kijk even op 0:40 dan zie je toch zeker allemaal schietgaten in de schuifdeuren ,
  Als een klein projectiel met hoge snelheid door verstevigd [ extra dik of gelaagd ]] raam gaat dan krijg je een klein gat met versplintering er omheen en niet hele grote scherven zoals wanneer je een baksteen door een gewoon raam gooit .
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nNftNUqfRw4

  En wat die duik betreft van de dader , hij duikt recht een regen van kogels in [[ alleen in Hollywood films lopen ze recht met de borst vooruit een kogelregen in en overleven het ook nog ]] en ik denk dat de reactie gewoon een menselijke reactie is hij wil in de duik zichzelf beschermen [[wat niet mogelijk is tegen kogels maar instinct he ]], ga jezelf na als je bekogeld zou worden je hoofd en boven lichaam zijn de eerste dingen die je wilt beschermen .
  De enige uitweg voor hem was dwars door de kogelregen .
  En wat betreft de AK ,of hij wilde zichzelf opofferen vanwege een uitzichtloze oplossing en wilde niet de agenten ook nog vermoorden [ op het laatste moment zich zelf bedacht , tot inkeer gekomen maar besefte dat hij er nooit levend uit zou komen ]] , of hij had geen munitie meer

  1. Helaas kan ik je link niet openen.

   Wat nu instinct, martelaar, watje…?
   Ik maak ervan op, dat deze ‘dader’ gewoon door een (politie)agent zodanig de hoek werd in gegooid, geboeid en weerloos dat die makkelijk afgemaakt kon worden, zonder andere agenten in gevaar te brengen.
   Als een klein projectiel met een hoge snelheid door een ruit komt is het inderdaad zo dat er een klein gat ontstaat en niet de gehele ruit kapot zal gaan. In dit geval is het zo, er waren ongeveer 20 schietende mensen van de Franse speciale eenheid: Groupes d’Intervention de la Police Nationale (GIPN). Deze uitstekend opgeleide eenheid droeg die dag ook g36k bij zich, en die maakt echt wel grotere gaten dwz het glas springt kapot…of ze schoten niet met echte kogels. Waar we dan weer bij het begin komen, nl het is een oefening geweest, en de politiecommissaris wist wat er werkelijk ging gebeuren, nl onder de ‘gewone’ politieagenten een groep agenten met een andere opdracht, daarom leeft hij e niet meer.
   Maar je mag best geloven dat er boze islamisten rondlopen, die ons arme burgers willen vermoorden net zo boze ISIS mannen, die zo maar zeggen ‘we willen een eigen land’ en hiervoor iedereen op een gruwelijke manier vermoorden…kom op…hier schuilt systeem achter, dat is geen toeval…of denk je niet verder dan de krant groot is?

  2. comment in de link van Marcel,

   Franco–hundreds of bullets (blanks) were fired–through panes of glass–not to smart.-.I suggest you try a few rounds at your patio doors (tempered glass) and see what happens. notice the dead man’s body disappeared and the supposed wounded po’lice at the end–preps up. Another issue–who opened the door roll up?/ Notice the sliding doors-different positions –obvious cuts have taken place

   And the two bodies disappear from the scene–one laying in the store (just disappeared) and one gunned down ( got an Oscar) .
   ·

  3. Eh nou eh
   Ik heg slechts een werkende link geproduceerd om de falende link van Trebor 2110 te herstellen . Ik behoud me derhalve het recht voor me niet verantwoordelijk en zeker niet in te stemmen met de inhoud van de link. 🙂

  4. filmpje net gezien en jah als het echte kogels zouden zijn geweest dan zie je volgens mij wel wat anders gebeuren met dat winkel glas… het geheel komt op mij over als een oefening, met een hoop geteut en geklungel, wat Astrid al zei over die Pipo die op z’n twijfelachtige half zachte gemakje maar eens besluit in z’n eentje op z’n elf en dertigst die half geopende rolluik schuifdeur in te schoffelen. De paniek van die mensen die er uit komen ziet er wat mij betreft niet paniekerig genoeg uit… of is een kalasjnieh stroganov veul slapperder dan een ak?

   This is what it’s like to be shot at with an AK-47
   http://www.youtube.com/watch?v=3ZzoB6xBWOI

  5. Houden jullie er wel rekening mee dat dit geen patioglas is [[ tuin en keuken glas]]maar beveiligd glas is dat valt niet in duizenden stukjes zoals een auto zijraam of zoals huisramen in grote scherven .
   Dit glas is juist beschermd tegen geweld stel je voor dat een klant tegen de deur oploopt en het glas breekt of springt in duizenden stukjes dan krijg je gelijk een schadeclaim aan je broek

 8. dat is echt wel een heel verduidelijkend filmke!
  Uiteraard als gevolg daarvan mag men zich echt wel afvragen wat ‘de beschermers van dit land’ wel waard zijn als zij dergelijke anomalieën niet zien. Mijns inziens gebeuren teveel van zo een anomalieën om sprake te zijn van toevallige vergissing!
  Wat het dan wel moge zijn beslissen jullie maar voor jezelf!

  1. De schoen en het streepje zijn aanduidingen WAAR precies the auto moest stoppen. Deze schoen behoord NIET aan de dader. Deze dragen zwarte schoenen. Dit was een zeer professioneel en zorgvuldig geplanned false flag event om chaos te crieeren in Europa. A Gladio/CIA/Mossad operation. Nu blijkt ook van Franse “eyewitnesses” dat the auto van de “daders” niet de auto blijkt te zijn waarin de ID van een van de daders werd gevonden. De autos leken op elkaar maar het was niet dezelfde.
   Het ziet er meer en meer naar uit dat de Franse intelligence zowel alls andere EU intelligence van deze actie af wisten VOORDAT het gebeurde.
   De daders waren patsies om meer en meer haat tegen Muslims te crieeren.

  2. Gerry waarom denk jij dat ze een streep en een schoen op de weg leggen dat is toch raar stel je voor dat er iemand die schoen had weggehaald of dat die door een ander voertuig of mens [[per ongeluk dan want dat stond niet in het draaiboek ]] verplaatst is ojee de schoen ligt er niet meer geeft niet we hebben ook een streep op de straat gezet]].
   Dat klinkt toch niet aannemelijk dan zouden ze eerder alleen een streep zetten want die is niet te verplaatsen , lijkt mij eerder dat de daders eerst andere kleding ,schoenen aan hadden en deze uit de auto gevallen is tijdens het uitstappen en die streep,ik zie zo vaak strepen op de weg en dan bedoel ik niet de witte belijning
   Waar kwamen de daders vandaan, waar woonde ze , hoe lang waren ze al in die auto lag er nog een schoen in die auto .
   En waarom zouden ze een streep en een schoen op de weg zetten als markering zeker voor de camera positie ??
   En wat bedoel je met die 2 verschillende auto.s volgens mij is er maar een auto en dat is die van de schietpartij en de auto die tegen de stoeprand bij die boulangerie staat , dat is namelijk een en dezelfde auto .
   En je laatste zin kan ik wel inkomen het is wel vaker gebeurt LIH [ Let It Happen ]] kijk maar naar Pearl Harbour

 9. waarom neemt hij die schoen dan mee ????
  op het filmpjr is het niet goed tezien maar de bijrijder heeft abssoluut geen helemaal zwarte schoenen of schoen aan. dat er het een en ander niet klopt oke
  weet je wat het probleem is alles wat hier en op andere sites ontdekt word wat niet klopt daar kunnen ze in het niuws weer op in spelen en bewijzen telaten verdwijnen van youtube. zo wil ik het filmpje waar op die politie auto word geschoten terug kijken of daar die schoenen op tezien waren, helaas verwijderd.

  1. Trebor 2110
   en de s in https verwijderen uit de linkjes die je aanrijkt.

 10. Als ik goed naar de neergeschoten politieman kijk, lijkt het wel of hij een wit masker op heeft.
  Bij mij was het direct duidelijk dat het een valse vlag was. Wie ogen heeft om te zien, ziet het.
  2015 : 2de wereldoorlog 70 jaar geleden (weer die 7)

  1. Je reactie toont duidelijk aan dat je aan cognitieve dissonantie leidt. Dus alleen geloven wat in jouw eigen belevingswereld voorkomt, ofwel ontkenning van -een andere mogelijke- werkelijkheid.

 11. Jullie site werkt erg slecht met typen krijg mijn woorden er nietop en loopt vast. Hoe komt dit. Ook met andere complotwebsites is dit.

  Ik geloof dat het een aanslag is door inlichtingendiensten als wederom Cia de aanslagen pleegt net als mh17 en meerdere.
  Al vind ik ze wel steeds dommer worden want ze maken fouten. Tenzij dat hun bedoeling is.
  Ikzelf ben 2,5 jaar letterlijk im de gaten gehouden door aivd en waarom hebben ze mij nooit verteld al kan io gissen.
  200 pagina’s waren er. Ben een gewone burger tot op de dag van vandaag hebben we er last van denk niet dat er veel mensen hier last van een aivd hebben. Dossier was vol onwaarheden mocht niet alles weten waren dan ook 2 privacyfunctionarissen die sommige stukken oplazen. En de niet op feitengebaseerde stukken mochten eruit en vernietigt worden. Teminste daar waarvan ik het mocht weten.

  Begrijp nog steeds niet waaromn
  Alleen vanwege een contact die ze in de gaten houden. Belachelijk vind ik dat want het zal altijd een last blijven want het is nooit echt weg.

  Even over de schutters was er niet 1 van hun met donkere huidskleur, vanwege een paspoort. Ik zie duidelijk op de film 2 blanke mensen met hun wapen.
  Uit ervaring kan ik zeggen dat als je onder vuur word genomen je automatisch je handen om je hoofd houd tijdens schieten en op e grond logt. Ik zie duidelijk dat hetwapen niet vuurt op het hoofd vam de politieman als hij op het hoofd richt. De rook van afvuren kan bij het naar hem toelopend tegen het beton gekaatst zijn. Dan zul je de plaats delict moeten bekijken of er een stuk uit beton is geschoten.

  Ik geloof wel dat er mensen dood zijn gegaan bii false flag operaties en aanslagen. False flag betekent volgens mij aanslagen gepkeegt door een andere partij dan die word voorgelogen. CIA

  Ik geloof dat assange en snowden wn Rusland net zo goed betrokken zijn bij de leugens van Cia en mediahype.
  Waarom komen ze pas later met informatie wanneer er al ieys van naar voren komt in de media.

  I lees graag mee met jullie sites omdat ik weet dat Nederland niet is wat die ons voorspiegeld.
  Beetje aivd en rid op een gewone burger afsturen gewoon te zielog voor woorden. Nu afwachten want binnen 5 jaar moeten ze me wettelijk op hoogte stellen mwt hwt waarom.

 12. Ik heb niet alle commentaren gelezen, maar ben het met sommigen wel eens ; als deze mensen die deze aanslag moorden hebben gepleegd, door willen gaan voor Moslim helden cq martelaars, waarom verbergen zij dan hun gelaat, ik zou zeggen ze willen juist laten zien wie zij zijn, het vreemde is ook dat al die pseudo mooie liefdevolle religies, over veel meer martelaren beschikken dan over apostelen, tot zo ver !

  1. Klopt.
   Enerzijds de kloof tussen wel en niet moslim groter maken…
   Anderzijds de afleiding.. Van bijvoorbeeld de veiligheidsTop en, waar veel mensen geen weet van hebben, de TTIP, wat als dat door gaat echtrampzalig voor Europa zou zijn…

 13. De channeling van Rainbow Phoenix zei het meteen.

  Hoe kunnen we dit filpje, dat gelukkig gemaakt is!! op de tv krijgen.

  En. zouden al die mensen nog leven in de drukkerij.?
  Wat een manier om mensen tegen elkaar op te zetten , een laatste poging om een derde wereld oorlog te starten ?

  Groet Frans

 14. Met zoveel geweren hier in de V.S. en zoveel schieten is deze hypothesis volgens mij niet juist. Het stofje wolk is volgens mij veroorzaakt door een kogel die het cement raakt zeker een halve meter voorbij de man’s hoofd. Al de man’s hoofd geraakt zou zijn dan zou zijn hoofd vooruit geschoten hebben en als een pumpkin “ontploft” zijn.
  Ik zie niets in de man’s hand. Waar zou dat zakje bloed zijn geweest.?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.