Advertentie

Deel 1: ET’s en hun boodschap aan ons mensen


Aarde was niet bedoeld als gevangenis en dat wij slaven zouden worden in ons eigen huis. Hoe vinden we onze weg hieruit? Allereerst via onszelf. Maar wat dacht je ervan als we hierbij worden geassisteerd door … buitenaardsen.  Steeds meer mensen ‘zien ze vliegen’ maar slechts enkelen snappen waarom. Niet alleen nucleaire dreigingen wekken hun interesse, ook wie wij zijn als universele wezens. Met wie zij zich meer verbonden voelen, dan andersom. Simpelweg omdat wij zijn vergeten wie we zijn.

Dat is dan ook één van de belangrijkste redenen dat ze hier zijn. Ze willen ons teruggeven aan onszelf, zodat we door kunnen met onze evolutie, die met man en macht wordt tegengewerkt door een relatief kleine club mensen.  Of moet ik zeggen: buitenaardsen? Want het lijkt erop alsof we allemaal buitenaards DNA hebben en onze oorsprong teruggaat tot diep in het heelal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Korte inleiding

Hun boodschap is unaniem: ‘Jullie zijn universele wezens met een ongekend potentieel.

Het wordt tijd dat jullie wakker worden en verantwoordelijkheid gaan nemen.’

In dit driedelige artikel laat ik Aardse ambassadeurs aan het woord: de Amerikanen Alex Collier en Barbara Marciniak en onze eigen Janosh. Mensen die in dit kleine wereldje hun sporen hebben verdiend en wereldwijd gerespecteerd worden. Respectievelijk staan ze in contact met afgezanten van de constellatie van Andromeda, het zevengesternte de Pleiaden en planeet Arcturian.

Hoewel ze als ras verschillend zijn, is hun boodschap unaniem: ‘Jullie zijn universele wezens met een ongekend potentieel. Het wordt tijd dat jullie wakker worden en verantwoordelijkheid gaan nemen.’

Alex Collier
Alex Collier

In dit eerste deel aan het woord: Alex Collier. De Amerikaan had in 1964, op 8-jarige leeftijd, zijn eerste ET-ervaring met mensen van de constellatie van Andromeda. Een heel oud ras, dat 4700 jaar verder spiritueel is ontwikkeld dan wij en technologisch 50.000 jaar vooruitloopt.

Sinds 1990 heeft hij regelmatig contact met Vissaeus en Moranae en begon hij in het openbaar te spreken over wat zij hem vertelden. Wil je alles weten over het hoe van zijn contact, lees dan hier zijn online boek The Andromedan Compendium. In dit artikel, alleen de boodschap.

Deze tekst is o.a. een compilatie van zijn toespraak op de Exopolitics Earth Transformation conferentie, die in mei 2008 plaatsvond op Hawaii. Collier maakte hier een comeback na zes jaar. Hij zegt: ‘Heel weinig mensen waren toen klaar om erover te horen. Misschien zijn de mensen nu meer klaar dan ooit.”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2012: Ik weet niet wat er gaat gebeuren

“Er wordt veel gepraat over 2012. De Aarde is aan het transformeren en dus ook wij als mens. Ik weet niet wat er gaat gebeuren of hoe het gaat gebeuren. Ik weet niet of ik dat per se wil weten. Het is nogal een avontuur. Ze (de Andromedanen) hebben mij verteld dat vanaf 1993 een ‘colour sound frequency’ vanuit alle zwarte gaten begon uit te stralen door het hele universum. Het gebeurde op alle niveaus, door alle dimensies. Dit creëerde een heel nieuw holografisch model.  Achter dit proces zitten bewuste wezens.”

“De A’s  (Andromendanen) weten niet wie ze zijn, maar hun hoger ontwikkelde mentoren met wie ze in contact staan, zeggen dat zij het vermogen hebben om vanuit de 12e dimensie door alle lagen heen te kijken naar de andere dimensies. Er is gezegd dat dit nieuwe model letterlijk alle dimensies op een hoger niveau tilt.

Waar we hier (op Aarde) doorheen gaan met dimensionale shifts, hogere frequenties, uitdijend bewustzijn, (verandering van ons DNA – TK) etc, geldt ook voor andere buitenaardse rassen. Zij gaan door exact hetzelfde dan wij, alleen dan vanuit hun niveau. Verschil met ons is dat zij dit weten. Zij houden bijvoorbeeld geen technologieën – of andere informatie – achter voor hun mensen. Ze bewegen allemaal samen, als een ras, als een familie en ze hebben hetzelfde doel: evolutie.”

Ze komen hier om ons te helpen

Zo hebben Andromedanen een licht blauwe huid
Zo hebben Andromedanen een lichtblauwe huid

“Ze komen hier om ons bij onze evolutie te helpen. Om wie we zijn. Iedereen op Aarde is van een andere plaats. Onze zielen zijn niet op Aarde gecreërd en we zijn niet hier geboren. Al het menselijk leven komt van origine uit de Lyra Constellatie. Lyra viel uiteen door oorlog, waarna de verschillende rassen emigreerden uit zelf behoud. (Klik hier voor meer informatie – TK).

Hierdoor ontstonden ook fysieke veranderingen, afhankelijk van de omgeving waar de rassen moesten overleven. Zo hebben de Andromedanen een lichtblauwe huid. De veranderingen zijn afhankelijk van de sterren waaraan ze worden blootgesteld.  We komen allemaal van een andere tijd en plaats om hier verder te evolueren. Ieder van ons heeft een specifieke link met een sterrengroep. In ons dragen we de combinatie van DNA van 22 verschillende rassen. (Klik hier voor meer informatie – TK).”

De vraag is: wie wil je zijn?

“De vraag is allang niet meer: zijn we alleen in het heelal’ maar: ‘Wie wil je zijn?’ In welke richting wil je scheppen en wat wil je scheppen? We zijn geen slachtoffers maar zelf de scheppers van onze realiteit. Gaandeweg onze evolutie hebben we onze macht uit handen gegeven.

De A’s zeggen: ‘Dit is hoe wij voorzien hoe jullie allemaal zullen worden: volkomen zeker van jezelf en vrij. Daarbij onvoorwaardelijk verantwoordelijk voor jezelf en je daden, zonder dat je wordt onderdrukt en gemanipuleerd door een of andere autoriteit.’

De A’s zeggen: ‘Dit is hoe wij voorzien hoe jullie allemaal zullen worden: volkomen zeker van jezelf en vrij.

Daarbij onvoorwaardelijk verantwoordelijk voor jezelf en je daden, zonder dat je wordt onderdrukt en gemanipuleerd door een of andere autoriteit.’

Doen we het samen of doen we het als individuen? Door de verhoogde frequenties (we verschuiven volgens Collier van de derde door de vierde naar de vijfde dimensie – TK) kun je vrijwel direct creëeren wat je denkt. Veel mensen zijn dat vergeten maar we zijn niet alleen vlees en bloed. Je bent eerst jouw ziel, het lichamelijke is het laatste deel van jou en de ziel is veel wijzer dan het lichaam ooit zal zijn. We krijgen alle hulp van de wereld, maar ze gaan het niet voor ons doen. De A’s hebben eindeloos herhaald: ‘Jullie zijn al wie jullie moeten zijn. Het is allemaal een kwestie van herinneren.’ Het is belangrijk om de tijd te nemen om je eigen frequentie te horen en je met jezelf te verbinden.”

Geen plaats voor verborgen agenda’s

“Er is een goddelijk doel, hier op aarde en in andere werelden. De Schepper is zo ongelooflijk creatief. Er is geen grens aan de creativiteit van de Schepper. Of aan ons. Het is aan ieder van ons om dat te willen weten en te onderzoeken. Je kunt het niet langer negeren, want al die systemen (politiek, economisch, religie etc. – TK) die wij hebben gebouwd, zijn gebaseerd op ego. Ze zijn niet echt; ze zullen neerstorten. Ze zullen het niet overleven.

In de tijd die aanbreekt kun je geen verborgen agenda’s meer hebben, want mensen zullen dwars door je heen kijken. Letterlijk: we worden helderziend, we gaan energievelden zien en andere levensvormen. Ik heb al 40 jaar een relatie met de mensen van Andromeda. Ik heb me gewoon opgeworpen als vrijwilliger om de boodschap over te brengen.”

Ze respecteren zichzelf niet, wat is hun waarde?

Collier: 'Ik hou van ze, ze zijn mijn broeders'
Collier: 'Ik hou van ze, ze zijn mijn broeders'

“Ik hou van ze, ze zijn mijn broeders en ze houden van ons omdat we genetisch met hen in verbinding staan. Ze zijn heel bezorgd om ons, al heel lang. In de jaren ’80 hebben de A’s mij verteld dat er een galactische vergadering was op Andromeda. Het schijnt een centraal punt te zijn voor veel sterrenstelsels in onze galaxy.

Thema was planeet Aarde en hoe de sterrenmensen ons konden helpen met onze evolutie, want er zijn krachten aan het werk die er alles aan doen om onze evolutie te onderdrukken. Ze (de E.T’s) wilden ons de gelegenheid geven om op zijn minst onze eigen keuzes te maken, zonder gemanipuleerd te worden.”

“Een kleinere groep maakte hun punt, ze zeiden: ‘Ze respecteren zichzelf niet, ze respecteren elkaar niet en ze respecteren hun thuis niet. Wat is hun waarde?’ Ik begrijp hun manier van denken… We vliegen van hot naar her; we pakken de kinderen, brengen ze naar school, we gaan naar ons werk, betalen onze rekeningen, vullen onze auto’s met benzine, kijken televisie.

We zijn zo druk met onze levens, dat we zelden stilstaan om te kijken wat we hebben gecreëerd. Soms moet er iets gebeuren, zoals 9/11, een cycloon of een aardbeving, om ons wakker te schudden. Iets heftigs waardoor we uit onze alledaagse realiteit geslingerd worden, even afstand nemen en zeggen: ‘Wow, waar zijn we mee bezig?!'”

We hebben deze hele lijdensweg gepland om te groeien

“Niets van dat alles gaat straks nog werken. De oude paradigma’s (gebaseerd op afgescheidenheid i.p.v. eenheid – TK) storten in elkaar. Ze zijn klaar. Als je naar de wereld kijkt, begin je dat ook steeds meer te zien. Het verkruimeld allemaal. Human Rights, Bill of Rights, Individual Rights, ze garanderen allemaal hoe we als mensen moeten leven en behandeld moeten worden, maar dat bestaat allang niet meer op onze planeet. Maar we hebben dat wel met elkaar – als mensheid – gemaakt. Dat is hoopgevend. We hebben het idee van vrijheid gecreëerd, we hebben het idee van vrije energie gecreëerd, we hebben het idee van ruimtereizen gecreëerd. Ja, veel komt van buitenaf.”

“Maar de realiteit is: de reden dat dit van buitenaf komt is omdat wij het hier naartoe getrokken hebben. WIJ, als een collectief bewustzijn. We hebben zelfs E.T’s hiernaartoe getrokken en ze zijn hier al een hele lange tijd. Dat hebben wij gedaan, want we zijn zo krachtig en prachtig.

Barbara Marciniak
Barbara Marciniak

Iedereen heeft zijn of haar eigen weg. Ik hoop dat iedereen deze zal vinden, op zijn tijd. De E.T’s komen hier om ons te helpen. Om wie we zijn. Ik gok dat we de ernstige situatie in de wereld allemaal gepland hebben. We hebben deze hele lijdensweg gepland om te groeien, om te evolueren. Om een statement te maken aan de rest van het universum.”

Einde

Volgende week deel 2: Barbara Marciniak. Zij woont in North Carolina en is intussen internationaal vermaard voor haar werk. Ze heeft vier boeken op haar naam staan. Het boek dat ik zal behandelen heet: ‘Brengers van de Dageraad’. Samengesteld uit materiaal dat ze tijdens meer dan 400 uren channeling ontving van bewoners van de Pleiaden.

57 gedachten over “Deel 1: ET’s en hun boodschap aan ons mensen

 1. Nou ik ben erg dankbaar voor alle kommer en kwel die ik zelf gecreëerd zou hebben of op z’n minst zelf uitgekozen.
  En als er nog meer komt ben ik natuurlijk nog veel dankbaarder.
  Beeetje twisted, beeeetje mindcontrollerig, beeeeetje masochistisch.
  Zoiets heet truth bending.
  Is Obama soms ook in dienst van die gasten???? Doet ie anders uitstekend hoor.
  En eh, opwekkend verhaal ook voor voor de mensen in de vluchtelingen kampen die langzaam doodgehongerd worden, of anders wel doodgemarteld. Ik zou het ze niet durven vertellen.

 2. ‘Alex Collier’ heette voor zijn naamswijziging Ralph Amagran. Werkte voor de belastingdienst. Hier een link naar een artikel van iemand die zegt hem persoonlijk te kennen(Engelstalig) en dat hij enorm plagiaat heeft gepleegd op schrijfsels van Billy Meier? Of het is gewoon geschreven door iemand die hem wil afbranden. Maar die naamsverandering lijkt wel te kloppen.

  http://www.theyfly.com/articles/Alex%20Collier.html

 3. Ik geloof zeker dat we krachtiger zijn dan wat we denken. Had ik dit verhaal 2,5 jaar geleden gelezen had ik het grote onzin gevonden. Ondertussen weet ik beter en heb ik zelf ervaren wat voor invloed positief denken én handelen op mijn eigen leven én dat van anderen heeft. Er is echt veel veranderd in korte tijd!

  @Droppie
  Kortom: Je kunt alleen maar bij jezelf beginnen en vandaar uit verander jij de wereld. Het is als een rimpeling in het water…net zolang tot jouw rimpeling iemand “wakker maakt” die door zijn/haar handelen direct invloed kan uitoefenen op de ellende die jij aanhaalt.

  Je helpt deze mensen echt niet door negatief en boos te gaan zitten wezen over al dit onrecht. Constateer dat je ervan baalt en leer ervan. Maak jouw wereld zoals jij hem graag ziet en beleeft en zó draag jij je broodnodige puzzelstuk bij. Als iedereen dat doet dán wordt het ook compleet! Dát is wat we moeten (wilden leren) en om dat in te zien hebben wij inderdaad deze ellende zelf gecreëerd.

  Zou het jouw taak zijn – in dit leven – om daar veldwerk te doen of bv in een Afrikaanse regering te zitten om invloed uit te oefenen, dan was je daar ook wel geboren en had je ook de roep gehad de bijbehorende opleidingen te doen. Jouw taak in dit leven is echter om dáár waar je nú bent een positieve omgeving te creëren. Dar zit jouw kracht. Ook jij bent onmisbaar Droppie….je geeft je kracht uit handen door je boos te maken over al het onrecht wat er is…daar creëer je alleen méér ellende mee.

  Als je jezelf dáár bewust van bent, dan is het geen negeren..dan is het bewust aan een betere wereld werken. Dit alles in de leefomstandigheden waarin je nu verkeert. Dát is jouw bijdrage en nét zo belagrijk én invloedrijk als van bv een president.

  Zie je dat in, dan heb je je kracht en grootsheid terug. Zie je of geloof je dat niet, dan geef je juíst je kracht en grootsheid weg.

  Dát is wat alle ellende in de wereld ons wil laten leren ( en wij onszelf omdat we het zelf gecreëerd hebben)

  Ik hoop dat je overweegt dingen eens op deze manier te bekijken. Ik was (ben soms nog)een rasechte zuurpruim die nu een beetje beter weet en dit zelf ervaren heeft.

  Durf het gewoon..durf naar jezelf te kijken en te veranderen wat nodig is, dáár waar je bent en zoals je bent….. Met vallen en opstaan.

  Liefs

 4. @Tessa
  Besef, lieve Tessa, dat je met deze nieuwe ingeslagen weg veel commentaar zult krijgen op je artikelen. Maar ga er mee door en laat je niet ontmoedigen.

  Voor lezers in het algemeen:

  Of je nu wel of niet in buitenaardsen gelooft, voel gewoon de boodschap die gebracht wordt. Laat je blik niet vertroebelen door de vorm waarin de boodschap gebracht wordt. Of het nou een ET,een belastingontduiker, een Bhoeddha, een Avatar of een channeling is, is niet relevant!

  Laat je toch niet zo makkelijk afleiden, kijk naar de boodschap en beslis of het wat met je doet.

  euh?(geen idee waarom ik nou de behoefte heb zoveel commentaar te tikken, het voelt alsof ik dat gewoon MOET doen)

 5. @Sam
  Prima dat je alles voor jezelf nog eens op een rijtje zet. En fijn dat iedereen mee kan lezen en er nog eens extra over kan nadenken. Maar ikke ben ikke en hoe jij de zaken die van ‘buitenaf’ op je afkomen interpreteert dat is jouw bril, jouw persoonlijke referentiekader jouw eigen leerpad.
  Aangezien we allemaal met elkaar in verbinding staan, is dat een prachtig gebaar in de eeuwige dans waar jij deel van bent.

 6. @mosselman
  Gaaf onderzoekje.
  Blijkt maar weer dat er achter de schermen heel wat afgeknokt wordt onder de E.T. ‘kenners’. En ook dat er heel wat afgemanipuleerd wordt.
  Blijkt voor mij ook maar weer dat het verschrikkelijk belankrijk is om naar je eigen hart te luisteren.

 7. Tja Droppie, je weet niet of het commentaar waar de link naar leidt(site van Billy Meier zelf trouwens) puur om het bashen is of wat dan ook.
  Vaak lijken al de gechannelde boodschappen inhoudelijk erg op elkaar. Waardoor ik het idee krijg dat er al vanaf de jaren ’50(want zolang bestaan deze geluiden al) flink copy-paste is gedaan.
  Maar je kunt het ook interpreteren als hetzelfde soort boodschappen uit diverse bronnen – dus een universele intergalactische waarheid…
  Mijn gevoel zegt copy-paste. Bekijk het zelf graag door een kritische bril.
  Maar er zullen genoeg mensen zijn die dit artikel lezen en ‘voelen’ dat dit allemaal waar is en geen duimzuigerij/overschrijverij van de channelaars onderling. Nu hou ik er over op. Lig te weinig op de lijn van deze insteek en wil er niet meer teveel over zeveren.

 8. Deze site is nu officieel omgedoopt tot niburu 2.

  Ik hoop niet dat de feiten hier net zo selectief worden uitgezocht en verdraaid als op niburu waar men alleen de stukken uit een origineel artikel knipt die in het straatje van de redactie passen.
  Ook hoop ik niet dat er zoveel tegenstrijdige artikelen worden geplaatst zoals op niburu zodat men juist niet meer gelooft in dit soort nieuws.

  Ik vraag me al een tijdje af wat men nu eigenlijk wil bereiken op niburu met al die artikelen die elkaar op alle fronten tegenspreken, met voorspellingen over buitenaards contact die keer op keer niet uitkomen.

  Artikelen die de mens het gevoel geven dat men niets hoeft te doen tegen de onderdrukking van de ashkenazi elite omdat de buitenaardsen ons wel zullen redden, waarmee men eigenlijk weer vraagt om ons lot weer over te dragen aan derden, zoals we al eeuwen hebben gedaan voor de zg. elite.

  Verandering zal van ons zelf moeten komen, en we moeten niet in de val trappen die de macht van de mens weer in andermans handen plaatst, want zo blijft de mensheid een kudde schapen.

 9. niburu heeft soms hele goede artikelen en soms ook niet , wat verwacht je van ze … zelf onderzoek doen en blijven filteren .. niburu valt vaak in herhaling … dubbel posten van items … dat is wel minder .. maar ze hebben ook regelmatig erg mooie items.. daar ben ik wel blij mee…

 10. Ik zeg ook niet dat er geen mooie artikelen op niburu staan, ik zeg alleen dat ik van mening ben dat men het doel wat men voor ogen heeft op niburu, namelijk mensen erop attenderen dat er buitenaardsen zijn kompleet ongeloofwaardig maken door de grote hoeveelheid artikelen en beweringen die elkaar volledig tegenspreken.
  En dat men op deze manier juist bereikt dat weinig mensen nog geloven in die zaken.

  En dat was nou juist niet de doelstelling bij het oprichten van die site.

 11. Niburu, WantToKnow en de mensen achter de schermen met hun stem in het publiek, doen op dit moment veel veel meer dan menig ander van ons. Het is wel heeel eenvoudig en kortzichtig om daar dan commentaar op te gaan leveren en is overduidelijk een strijd in Gijzelf. En die is ook nodig, en daarbij wordt u geholpen, maar daarna mag u ook uw woorden omzetten in daden, alstublieft.

 12. Persoonlijk vind ik het heeel eenvoudig en kortzichtig om commentaar te leveren op iemand die zijn persoonlijke mening geeft over iets wat publiekelijk en openbaar is zonder dat je enig idee hebt wat of wie deze persoon is, helaas ben ik bang dat dat meer zegt over jou dan over mij.
  (no hard feelings)

  Mijn kritische kanttekening over de kant waar deze door mij toch hoog gewaardeerde site in mijn ogen heengaat is bedoelt om ervoor te waken dat er hier niet ook kwakkeloos iets wordt geplaatst zonder dat er enig onderzoek naar gedaan is.

  Ik heb de kracht van deze site altijd gevonden dat er degelijk onderzocht werd, en ik kan alleen maar hopen dat dat zo blijft…

 13. @power2dpeople..
  ben het toch wel eens met je … dit gevoel heb ik ook vaak bij niburu .. maarja, kijk toch elke dag ff wat er op staat .. maar de laatste items zijn weer beetje inhoudsloos en overgenomen uit kranten , zelfs iets over michael jackson … beetje jammer vind ik ..

 14. Met al dit soort artikelen over ET’s vind ik het toch nog steeds vreemd dat het altijd maar een selectief folkje is dat ET’s ziet. De rest is er dus “niet klaar voor” wat ik persoonlijk een zeer zwak excuus vind. Hoe kan je zelf nou weten of je er wel of niet klaar voor bent, dat is het zelfde wanneer je zegt dat je niet gehypnotiseerd kan worden omdat je er niet in geloof. Een erg makkelijke manier dus om ieder contact niet te hoeven bewijzen. Ik ben erg openminded en geloof zeer zeker niet dat wij de enige zijn in dit universum, dat zou namelijk naief zijn in mijn ogen. Toch geloof ik dat “first-contact” alleen zal plaats vinden wanneer WIJ ALLEN er klaar voor zijn en niet alleen diegene die “erin geloven”. En waarom gaat er iedereen toch vanuit dat wij de “underdogs” zijn? Wellicht zijn wij wel de meest ontwikkelde in dit universum en zitten er 100’en misschien wel 1000’en werelden op ons te wachten?

 15. @guido … heb het gezien ja , maar ik vergelijk wanttoknow niet met niburu , en uiteindelijk moeten mensen zelf weten wat ze posten als nieuwsitem ..maar persoonlijk, als ik hier over MJ lees denk ik, kunnen ze niet met iets komen wat nog niet massaal in de mainstream media wordt vermeld en iedereen al weet, zonde van je webspace …alsnog rust in vrede MJ … en bedankt voor je muziek en boodschap …

 16. @dressie: wat in channelingen doorklinkt, is de bewondering die andere ‘soorten’ voor ons hebben. Wij zijn een ras dat heel diep met hun ziel in de 3D-stof is afgedaald. Dát maakt -volgens deze channelingen- de bewondering zo groot voor ons. Dat velen van ons in deze incarnatie, in slaap blijven, en/of maar ‘langzaam’ wakker worden, is één van de consequenties van deze incarnatie. “Wat kwam ik hier nou toch ook weer doen?”…
  Dat wij weleens ‘de meest ontwikkelde’ zouden kunnen zijn, is volgens mij geen issue.. Het is toch geen wedstrijd..? Dat alle Aardse zielen een hoge lichtfrequentie in zich dragen, is mij wel duidelijk. Het is echter aan deze ziel zelf om zich ‘op te richten’…!

 17. Ufo materie en help krijgen door ET’s. Dit is heel glad ijs om je op te begeven. Alsook de zogenaamd doorgegeven boodschappen.
  Om stil bij te staan en je ogen te openen.
  Ik kan daar zelf weinig woorden aan vuil maken, maar ik kan ten zeerste aanbevelen de link naar de site van http://www.verhoevenmarc.be en ga naar het artikel “Ufo’s en het occulte” plus de video’s “Ufo’s de verborgen waarheid” (een link naar youtube 2 delen). I.p.v. als een schaap achter al die UFO verhalen aan te lopen. Dan zal je merken dat heel het ufo gebeuren en veel van de doorgegeven boodschappen (zie Niburu.nl) gewoon zand in de ogen is, om de mensen mak te maken als lammetjes en zoals reeds gezegd hier in de opmerkingen weer alles uit handen te geven zoals we al eeuwen doen……..

 18. Einstein:

  “A human being is a part of a whole, called by us _universe_, a part limited in time and space. He experiences himself, his thoughts and feelings as something separated from the rest… a kind of optical delusion of his consciousness. This delusion is a kind of prison for us, restricting us to our personal desires and to affection for a few persons nearest to us. Our task must be to free ourselves from this prison by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature in its beauty.”

 19. Onderstaand plukje tekst van Niburu.
  Ik dacht dat we met de vrije energie al zover waren dat we de zon niet nodig hadden voor energie.

  Ook de bewering dat de schotels een energie vorm hebben die ons hele energie probleem kan oplossensnap ik dan niet helemaal meer.
  Tot nu toe heb ik op de sites zelden artikelen gezien die in tegenspraak met elkaar waren.

  Berichten van Matthew 24 juni ’09

  De schuifbalk iets verder dan halverwege zetten als je het stukje zelf wil opzoeken het is een flinke lap tekst.
  Wij leven op een planeet in dit melkwegstelsel die net zo dicht bij de zon van mijn zonnestelsel is als Aarde bij jullie Zon. We gebruiken de energie van onze zon veel efficiënter dan jullie de energie van Zon gebruiken. In plaats van al die verschillende vormen van power generering, wordt die van ons uit onze zon afgeleid. Die van jullie kan dat ook en als jullie verder gaan in bewustzijn hiervan, zal dat ook gebeuren. Ook is er geen vervuiling van welke bron ook op de planeet, niet op het land noch in de zeeën, vanwege onze technologie die liever dergelijke verontreiniging voorkomt dan het moet op ruimen.

 20. Dus nu wel.
  Waarbij ik wil zeggen: Let op met het Ufo gebeuren en doorgegeven boodschappen. De doorgegeven boodschappen op de Niburu site spreken over de hiërarchie, over broeders etc. Termen die men ook terugvind bij Alice Bailey. Waarvan men weet dat haar man een hoge graad bij de Freemason’s had, en zij ook hier inspiratie vond. En alles ook mooi ingepakt, zoals een wereld waar we allen 1 zijn, zonder conflicten en vrede (wat iedereen aanspreekt, omdat iedereen dit wel wil.

 21. @Nancy: we hebben het hier op WantToKnow al vaker gezegd: als je een post plaatst met sleutelwoorden, die het websysteem als ‘verdacht’ typeert, kom je in de wacht te staan.
  Ook als je een post maakt met veel URL’s, links dus. Dan gebeurt hetzelfde. Geen paniek dus, en zeker geen samenzwering tussen Nibur en ons bijv.! Take it easy.

 22. @Nancy: heb een paar posts weggehaald. Als iets niet werkt, werkt het ook niet als je hetzelfde herhaalt telkens..! Geeft niks. Het komt door ons, na de aanval op onze site, heeft onze webmaster dit zo geregeld. De site is nu relatief veilig en werkt sneller weer.

 23. Kan ik dan nu mijn comment terug opsturen? Zoals ik kan zien is deze niet geplaatst. Begrijp niet welke sleutelwoorden de comment geblokkeerd hebben en ook niet welke URL.

 24. @berma
  Heb dat stukje ook gelezen en het lijkt mij een ongelofelijk saaaaai volk. Allemaal het zelfde eruit zien, huizen ook hetzelfde, alles zo veel mogelijk het zelfde, geen geheime gedachten blg…

  En…
  1. als we E.T.s niet nodig hebben om ons te redden hoeven ze zich niet persé bekend te maken (zou ik persoonlijk jammer vinden).
  2. als we ze nodig hebben om ons te redden kunnen ze dat beter verborgen doen omdat er anders nogal wat ongewenste neven effecten ontstaan vrees ik.

  Conclusie:
  E.T.’s, 9/11, het werkelijke uiterlijk van de maan, oorlogs industrie, big farma, Obama fenomeen, allemaal meetpunten om te zien hoe suf de grote massa is.
  Hoeveel meer fluor, aluminium, vaccinaties, main stream media leugens etc. etc. er nog bij moeten.

 25. @nancydp: geloof je dat het slim is, om hier op deze site, de sleutelwoorden e.d. voor blokkade te vermelden? Sterker nog: alleen onze webmaster weet dit. Snap dat het vervelend kan zijn, wanneer dit je is gebeurd. Maar als het goed is heb je WEL een melding ervan gehad!! Goed opletten dus zelf ook!!
  En misschien had ik van je 8 geblokkeerde comments het idee dat ze allemaal hetzelfde waren. En er dus 1 of 2 teveel weggehaald. Excuus.
  @Robby: alle posts worden geplaatst! Mits spam of heavy language. (dit laatste is overigens nog nooit voorgekomen!)

 26. @nancydp
  Het is nogal wat deze site http://www.verhoevenmarc.be
  Eigenlijk veel te veel voor een normaal mens en daarom alleen al wordt ik wantrouwend.
  Het zijn zoveel onderwerpen en ook heel veel interessante stukjes maar lijken me door een bron bij elkaar gezocht.
  Deze figuur lijkt me veel te fanatiek en daarom nee, ik vertrouw deze site niet.

 27. @berma. Fanatiek is inderdaad nooit goed. Toch zijn er goede artikels in terug te vinden. En wat dat Ufo gebeuren betreft, toch een andere invalshoek ook. Interessant om een onderwerp langs verschillende kanten te benaderen….

 28. Aandoenlijke reacties hier op wanttoknow afentoe. Wat een gekwetste ego’s zoals sommigen reageren. Lastig blijkbaar voor diegenen om hun tegenslagen en onvermogen bij zichzelf te zoeken en met wat ruggegraat te accepteren dat geen één levensweg volgens dezelfde doelstellingen en condities is opgebouwd. Alles wat je meemaakt en hoe je je erbij voelt is de som, en gebrek, van je ervaringen in vele, vele levens. Doe je voordeel met nieuwe informatie i.p.v. te piepen omdat het te overweldigend is wanneer je iets onbekends leest of hoort en het daardoor voor je gemak maar bagatelliseert tot iets onwaarschijnlijks of bedreigends. Het idee van afgescheidenheid en verschil is een externe illusie. Zij die verder zijn hebben daar geen behoefte meer aan en dus is de diversiteit in verschijningen per individu in andere beschavingen niet meer zo dienstbaar als in deze lagere dimensie van dualiteit en competitie. Er is zo veel verschil te vinden elders in het universum voor ruimte reizende beschavingen dat een thuisplaneet niet per se zo divers hoeft te zijn als deze dierentuin-gevangenis waar we vooral in rondjes lopen. Alles bestaat uit fases van bewustzijn. Dat is het enige “verschil” wat je kunt noteren. Dat is geen veroordeling maar een universele wetmatigheid, de wet van vrije wil. Het zijn je eigen keuzes en resultaten daarvan die bepalen hoeveel je kunt plaatsen en in hoeverre je je kunt verplaatsen, letterlijk en figuurlijk. In essentie zijn we allen evenveel bewustzijn het is slechts de weg terug naar die staat van volledig bewustzijn die in verschillend tempo wordt bewandelt. Die vrijheid is een gunst en niet een beperking. Ieder zijn eigen invalshoek. There’s only one of us..Liefs.

 29. Wat mij betreft als ik dit zo allemaal lees en de reacties erop.
  Laat alles een mogelijkheid zijn en kijk gewoon wat er gebeurt.
  Leef in het nu en als daar een buitenaards wezen zich manifesteerd dan is elke discussie overbodig. Ik vind het zo wie zo geen onderwerp om over te discusieren. Heeft totaal geen zin en is jammer van de tijd.
  Iets bestaat of bestaat niet wat wij daar ook over denken of zeggen. Ons menselijk denken kan niet verder denken dan onze neus lang is.

 30. Voor de meeste westerlingen is het naar binnen gaan in jezelf onlosmakelijk verbonden met buitenaardsen… maar als ik dan kijk naar onze oosterlijke broeders, zij die toch de meesters zijn van het in jezelf keren kan ik niet anders dan concluderen dat hun nooit een woord reppen over contact met buitenaardsen. Dat wil natuurlijk niks zeggen, maar ik heb dat altijd wel opmerkelijk gevonden.

  En als ik dan lees over alle oude volkeren op aarde hoe zij allen praten over gerommel met menselijk dna door buitenaardsen dan vraag ik mij af of wij allen niet om de tuin worden geleid. Dit is geen angst van mijn kant, dit zijn feiten die terug te vinden zijn in alle oude geschriften en tradities.

  En als ik dan het werk van Drunvalo Melchizidek erop na sla lees ik dat de mens de stap gaat maken naar de 5e dimensie, hij zegt er ook zachtjes bij dat de inheemse bevolking van Amerika kiest om hier te blijven…
  Dan is dat in mijn optiek toch ook erg opmerkelijk…

  Ik volg mijn hart, en blijf hier, de tyrannie van de elite is niet blijvend, dat kaartenhuis rammelt al aan alle kanten en is gedoemd te vallen.

  Mijn hart zegt mij dat er op dit moment een enorme drang naar rust en vrede huist in ieder mens, hoe verder de mensheid lijkt te vallen, hoe groter het verlangen wordt om te veranderen en het kan niet lang meer duren voor dit in daden omgezet zal worden.
  Hier is de plek van nirvana, hier is perfect, moeder aarde met al haar pracht en praal, wat kan een mens nog meer wensen…

 31. Wat een kleinzielig, bekrompen, angstig gel*l allemaal zeg.
  Ik ben dol op verschillen! Wat een rijkdom, wat een plezier. Heerlijk. Allemaal uitingen van de oneindige creativiteit van de “bron” zal ik het hier maar noemen.

  Blank, zwart, geel, rood, groot, klein, dik, mager, turks, marokaans, india’s, indiaans, chinees, oud, jong, sterk, zwak, eigenwijs, stout, lief, buitenaards, binnenaards. Zo fascinerend. Geniet er van mensen.

  E.T’s die besloten hebben allemaal het zelfde te worden om jalousie tegen te gaan…
  Wat ontzettend onvolwassen, a-creatief en schijterig.
  Naar andere planeten gaan om terug te vinden waar zij de bang voor waren, weg hebben geselecteerd.

  Doe mij maar heel veel lol. Heel veel verschillen in de wetenschap dat het allemaal van dat ene afkomstig is.

 32. Blah blah blah De GF Blah Blah Blah Willen julie dat we ons kenbaar maken?? Blah blah blah.Doen we lekker niet Blah Blah blah. We maken ons kenbaar!!! Blah blah blah. Julie zijn er nog niet klaar voor Blah BLah Blah Wat een ongeloofelijke Blah Blah. Land maar in mijn tuin ik ben er klaar mee, en als je komt er klaar voor. Wat een flauwe kul dat de GF channeling nodig heeft om dingen aan de mens te vertellen. Zo hoog ontwikkeld en dan geen projectie op de aarde zichtbaar voor alle mensen. Dan is er geen UITVLUCHT meer nodig voor alle personen die zeggen we zijn gechaneld door de GF maar sorry ze houden zich niet aan de afspraak. Hebben julie dan zelf niet in de gaten dat je voor L…L Staat met al deze prietpraat. Het lijken wel kinderen die graag vertelen over hun onzichtbare vriend die niemand anders ziet, maakt hun INTERESANT voor anderen want die willen dit ook zo graag. Vaak zijn dit personen die anders geen INTERSANT verhaal te vertellen hebben. En zelf leven in een wereld die aleen toegankelijk is voor hun zelf. Maar wel van achter het gordijn de intresse trachten te wekken door constant hun eigen geheimzinigheid te etaleren. Nee ik heb het helemaal gehad met dit gewauwel eerst die blossem en het daar op volgend ontwijkend gedrag. Wat niet uitkomt is altijd de schuld van de mens,WE ZIJN ER NIET KLAAR VOOR als drogreden. Volgens mij gewoon pech met de ufo en niet toe willen geven dat ze het abonament van de ANWB niet op tijd hadden betaald zodat er geen hulp geboden kon worden.

 33. Bijzonder!

  Gisteren ging ik slapen of dat was de bedoeling. Toen gebeurde iets bijzonders. Helder en duidelijk kwam de Andromedian wezen mij te verwelkomen en zichzelf te introduceren.

  Vanochtend werd ik wakker en keek voor het nieuws op internet en kwam dit artikel tegen.

  De samenkomst van het contact en het vinden van dit artikel is de enige reden waarom ik dat met jullie deel.
  Een soort bevestiging, dat het contact is echt bezig.

  De Adromedian wezen was een vrouw en die heeft hele mooie dingen verteld over het contact en over ons. Zij accepteren ons in het geheel, van wie we zijn.

  Het was ook duidelijk geworden in het gesprek want dat is wat er plaats vindt in het contact, er is een dialoog. Zij vertelde dat het wel echt aan ons is hoe wij in deze wereld leven en hoe wij het doen.
  Zij zijn er al enige tijd aanwezig, soms worden we bewust van en soms gebeurd het werk onzichtbaar en onbewust voor ons.

  Ik heb wel gemerkt dat de balans op aarde wordt heel degelijk in staand gehouden door lichtwezens. Dat is ook de reden waarom de zogeheten darkos never nooit kunnen winnen.
  Zowel het duister als het licht hebben allen gekozen hier en nu aanwezig te zijn en hun zelf gekozen taak te vervullen. Maar als de dark te erg worden wordt het gebalanceerd door licht.

  Dat is soms moeilijk om te leven met al die verhalen over de GF en First contact, want het is er wel en het is er nog niet in de algemene geaccepteerde zin, als ik zo mag noemen.

  Maar als je het contact met de buitenaardse wil dan kan je dat gewoon hebben.

  Het is ook belangrijk te bedenken, dat First contact is een proces.

  Wij zijn zo lang gekleineerd, dat er een houding ontstaat wij moeten worden gered.

  En dat is ook zo, tot op zekere hoogte, maar als je bedenkt wie je echt bent en contact maakt met je eigen goddelijkheid. Het prachtige wezen dat je zelf bent, dan weet je dat de buitenaardse je vanuit dat benaderen, niet vanuit help, wij zitten vast, hopeloos en klein, niets en niemand te zijn. Zij erkennen ons als medescheppers en vanuit respect voor wie wij zijn is er contact.

  Het was echt een heel verhelderend met de Andromedian te communiceren.

  Dat schept ook duidelijk over de aard van het contact. Wij denken vaak echt vanuit onszelf, help, wij moeten worden gered en wij zitten met hele moeilijke zakken, maar…

  Je zou ook kunnen kijken hoe dat is voor hen. Dan ben je dat lichtwezen van Andromeda of Plejaden of een andere plek en dan zie je al die dingen, al die gruwelijke zakken die zich afspelen op aarde en kan en wil helpen.
  Sommigen hebben gelijk in het aards leven gestapt en vanuit dat is men aan het werk om te helpen.
  Als buitenaardse beschaving in de buitenaardse vorm kan je niet zomaar ergens binnen vallen, hier zij wij dan. Het is een proces. Een proces van kennismaking en introductie.

  Het is een heel mooi proces en het is echt gaande.

  Ik dank alle dappere wezens op aarde die erover schrijven en bekendheid geven aan het fenomeen!

  Ea

 34. Ik ben voor veel in maar gecahnnelde berichten gaan mij ook te ver.

  In mijn ogen is dit een groepje mensen die misbruik maken van het UFO fenomeen om er zelf beter van te worden. Waarom zij wel contact en iemand anders niet?

  en alle berichten zeggen zoveel maal verder technologisch en spiritueel dan ons maar waarom dan maar zo’n beperkt groepje mensen?

  Zij maken het Ufo fenomeen belachelijk en zorgen dat het nog verder in een alternatieve hoek gedrukt wordt.

 35. @ ea :Quotte.Je zou ook kunnen kijken hoe dat is voor hen. Dan ben je dat lichtwezen van Andromeda of Plejaden of een andere plek en dan zie je al die dingen, al die gruwelijke zakken die zich afspelen op aarde en kan en wil helpen.unquotte:
  Ja ja leuk ea maar dat heeft ook weinig tot nix geholpen tijdens de 2e w oorlog. Je kunt me niet wijsmaken dat een wezen met zoveel kracht en liefde voor de mens op een afstandje gaat kijken dat we aan het MASSAMOORDEN zijn.
  En de drogreden dat we ZELF waker moeten worden. Dit alleen al heeft mij geleerd dat er zoiets als LIEFDE VOLLE WEZENS VOOR DE MENS NIET BESTAAN
  dus geen God of GF of wat voor verzinsels ook maar.
  Zou het wel zo zijn dan hebben ze heel wat uit te leggen en een God of lichtwezen dat dit alles toestaat zonder ook maar in te grijpen is eerder een SADIST dan een liefde volle ???????? van de mens.
  En dit lichtwezen of ?????? mag van mij weg blijven.
  Of is het zo dat onze [ziel] er voor gekozen heeft om in deze stofelijke 3 d wereld te zijn om te leren naar een hoger niveu te evolueren??? In dat geval hoef je niet op hulp te rekenen Je creeërd je eigen wereld en de gebeurtenissen daarin, dus ingrijpen van GOD OF LICHTWEZENS ZOU DAN UIT DEN BOZE ZIJN.
  Ik heb zo’n beetje het gevoel dat velen er niet bij stil staan dat ze zich opstellen als afwachtende omdat ze zelf geen?????.
  Mijn advies is Pluk en geniet de dag zorg goed voor jezelf wees behulpzaam aan een ieder in nood,leef in vrede en houd van het leven want dat duurd maar even.
  Het leven is een ervaring in dit stadium van beperkte duur neem wat het te bieden heeft en wacht niet af. VREDE

 36. Ik vind de gechanelde berichten onbetrouwbaar, aan de andere kant zijn er zo veel berichten over graancirkels en ufo’s dat dit wel voor waar aan te nemen is.
  Een complot is ook goed denkbaar, het lijkt er sterk op dat ons veel informatie wordt onthouden wat betreft de geschiedenis wetenschap en contacten met buitenaardse.
  Het is een grotere puinhoop in de wereld dan ik voor mogelijk had gehouden.
  Voorlopig vind ik dit nog een betrouwbare site, vooral ook om dat hij nog jong is.
  Juist omdat Tessa in het journaliste vak heeft gezeten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.