Advertentie

Duitsland: geheime Corona-dossiers van de ‘Corona-expertraad’


De geheime dossiers van de Corona-expertraad

(Documentaire, Duitsland 2024, Engelse versie)

2024 © Aya Velázquez
X

Tijdens de Corona-jaren 2020-2022 is voor het eerst in de geschiedenis het nationale beleid van bijna alle landen ‘geharmoniseerd’ en mondiaal in een lockstep gebracht; een systematische uitvoering van een (vaak verborgen) ‘beleid’ om een strategisch doel te bereiken. Hoewel het algemene patroon verbazingwekkend vergelijkbaar was, gingen sommige landen bijzonder ver in het implementeren van strikte coronamaatregelen: Duitsland is hiervan een triest voorbeeld.

Terwijl andere landen al ‘Vrijheidsdag’ vierden, interpreteerden politici in Duitsland de Omicron-variant verkeerd als bijzonder gevaarlijk en werkten ze politiek toe naar algemene verplichte vaccinaties voor de bevolking – wat uiteindelijk in april 2022 mislukte in de Bondsdag, het Duitse parlement.Gedurende de winter van 2021/2022 werden niet-gevaccineerde mensen in Duitsland uitgesloten van het sociale leven buiten de supermarkt, het gemeentehuis en de dokter, en werden ze dagelijks gepest door de media.

(klik voor artikel over de Engelse situatie van mis-leiding!!)

Politici, politieke adviseurs en publieke figuren in Duitsland die deelnamen aan de sociale uitsluiting van niet-gevaccineerden weigeren nog steeds te bespreken of in het reine te komen met wat er is gebeurd. Dit Duitse ‘Die Welle’-experiment werd politiek begeleid door een zogenaamde ‘Corona Expert Council’, die bestond uit politiek zorgvuldig uitgekozen personeel, dat politici de steun bood die ze nodig hadden om het inperken van de grondrechten als wetenschappelijk noodzakelijk te presenteren.

Ik produceerde een documentaire over de Duitse Corona-expertraad en het Corona-maatregelenregime, die drie weken geleden in het Duits werd uitgebracht. Ik heb de film in het Engels gesynchroniseerd omdat ik vind dat Duitsland als afschrikwekkend voorbeeld moet dienen. Terwijl Zweden bijvoorbeeld de weg van gevoel voor verhoudingen en rede bewandelde, koos Duitsland de weg van escalatie – de weg van hardhandig optreden tegen de fundamentele rechten van burgers, de weg naar een onomkeerbare verdeeldheid van de samenleving.

De film concentreert zich op de protocollen van de Duitse Corona-expertraad, die via FOIA werden verkregen door de arts Christian Haffner, en slechts in gedeeltelijk geredigeerde vorm door de Duitse Bondskanselarij werden uitgedeeld. De juridische strijd om transparantie over deze documenten is nog steeds gaande.

In deel 1 ga ik in op de twijfelachtige rol van de Duitse ‘corona-experts’: de focus ligt op de vraag hoe de talrijke beperkingen op de grondrechten, antidemocratische ontsporingen zoals 2G (alleen gevaccineerd of genezen) of 3G (gevaccineerd) alleen genezen of getest), strikte contactbeperkingen voor niet-gevaccineerde mensen, verplichte vaccinatie in instellingen, verplichte maskers en tests voor kinderen op school, verbod op demonstraties en beroepen zouden in de winter van 2021/22 in Duitsland tot stand kunnen komen – evenals de trieste langetermijnresultaten: enorme vaccinatieschade, bovengemiddeld ziekteverzuim en statistisch significante extra sterfte.

Deel 2 – Epiloog – Hoe zijn we daar überhaupt terechtgekomen?” – is een uitzoomen van de zaak van de Expert Council naar het grotere geheel: een chronologische reis door de jaren 2016-2023, met de nadruk op Duitsland, ingebed in het internationale verloop van de gebeurtenissen.

* * *

Mijn oprechte dank gaat uit naar de arts Christian Haffner, die met succes de protocollen van de Corona Expert Council heeft aangeklaagd, en Mario Martin, die mij leerde films te maken – zijn vroegtijdige dood vorig jaar heeft mij diep geraakt, daarom is deze film in de eerste plaats opgedragen aan Mario .

Ik wil graag mijn geweldige Engelse spreker Paul Tsakarisianos, mijn stemredacteur Linski, Andreas Sparberg, Marc Friedrich, Christian Klopf, Stefanie, P3likan, Stefan, Jens, Daddy Boom, IP, CE, Bastian Barucker, Matthias von Koblinski, Tom- Oliver Regenauer, de hardwerkende onderzoekers van CORONA RAF en het Social Engineering Archive, Bobby Rajesh Malhotra, Simon Goddek, Jim Haslam, Snicklink, Philippe Debionne, Earlyhaver, MeowMuhCow, Kevin McKernan, DRASTIC en US Right To Know.

Mijn oprechte dank gaat ook uit naar iedereen die mijn werk de afgelopen jaren en maanden financieel heeft gesteund en zo deze film überhaupt mogelijk heeft gemaakt! Er staan ​​nog meer documentaires op de planning – bedankt voor het mogelijk maken van onafhankelijke journalistiek! IBAN: Aya Velázquez, DE91 4306 0967 1115 8962 01 PayPal: aya.velazquez@protonmail.com Bitcoin: 3Gzt8CxJXE92ymV17EEoi8EERVYSUPdGfU

* * *

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.