Advertentie

Het masker van Obama?


Is Obama de uitzondering die de regel bevestigde..?

x

Het masker van Obama?

2009 © WantToKnow.nl/.be

x

Waar onderscheidt president Obama zich nou feitelijk van Bush jr.? Troepen erbij om je terug te trekken..??
Waar onderscheidt president Obama zich nou feitelijk van Bush jr.? Gifgas-vergeldingsaanvallen, zonder bewijs..? Bewijs van ‘weapons-of-mass-dectruction’.. Of waren/ZIJN het ‘weapons-of-mass-deception’..?

2013, september
Het onderstaande artikel schreven we, vlak ná de verkiezing van Barack Obama in 2008 en zijn inauguratie in 2009. Het is de Afrikaanse sjamaan Credo Mutwa, die Barack Obama durfde af te vallen, getuige onderstaande beschouwing. Iedereen in de wereld was vol lof over de democratie-der-democratieën, die erin was geslaagd, om zelfs een ‘zwarte’, de president van de VS te laten worden. (Dat brengt ons overigens bij de vraag of de volgende ’truuk’ wellicht is om een vrouw (Clinton) in deze stream te benoemen? ‘De eerste vrouwelijke president van de VS’…)

President van de VS… Tjonge jonge.. Als je hier op de site kijkt naar de artikelen over de vervalsing en fraude rondom de verkiezingsmachines en de manipulaties rondom de uitslagen, dan zul je niets anders kunnen concluderen dat de president van de VS niets anders is dan een marionet. (HIER, HIER en HIER o.a.) Een pop aan touwtjes. Doen wat de poppenspeler(s) van je willen dat je doet. En die poppenspeler(s), tja, die zitten achter de schermen..

In dit kader herplaatsen we dan ook dit artikel; een artikel van ruim 4 jaar oud. Het door Credo Mutwa ‘gevisioneerde’ is al uitgekomen. Maar wat voor spel gaat er gespeeld worden rondom deze ‘martelaar’ Obama..? In dit kader is het wellicht mooi het perspectief van Hannah van Buuren op dit artikel ook te lezen. Zij reageerde op iedereen die die Mutwa toch maar een suffie vond. Zij zette de tekst van Credo Mutwas in een breder kader. Maar maak er vooral je eigen visie van; meer dan dit kunnen wij je niet aanbieden. In dit kader. Nog maar eens terug naar 2009.

2009:
Diep, heel diep geraakt, door de woorden van de Afrikaanse sjamaan Credo Mutwa, moest ik deze woorden hieronder, de afgelopen week op mijn weegschaal van mijn waarheid leggen. De waarheid die voor mij in de woorden van deze sjamaan doorklinkt, wil ik met je delen.

Droefenis om wat kan en  misschien zal zijn, inzake het ware karakter van Obama, maar ook de vreugde om dieper te voelen dan mijn zintuigen me wegvoerden in de roes van Obama’s overwinning. Anders kan ik het niet omschrijven. Maar doorvoel en weeg het zélf!

* * *

Credo Mutwa, de sjamaan die in december 2008 deze reflectie over Barack Obama beschreef.
Credo Mutwa, de sjamaan die in december 2008 deze reflectie over Barack Obama beschreef.

“An actor walks upon the floodlit stage of life, wearing a mask of an angel beneath a demon’s gown.

Pretence smiles upon the crowded hall of life, holding out hope as bright as it is false.


Son of a woman in whose veins flows the blood, of ancient Ireland and dark Africa’s plains.

You are Obama, nick-named the standing king; You are Barack, oh, son born to deceive


The suffering hoards of Africa look up to you, see a black saviour where nought but a Judas strides.

An entrapper of nations, bringer of dismal war, behind the robes and the nylon wings of hope


Oh, may those who look upon you, see you as you are. May those who hope in you behold you as you be.

A prince deceitful to bring down Africa’s shrines, a siren who leads Africa’s ships onto rocks of obliteration.


Your rule my lord will not be one of peace, your reign my king will not be one of smiles

Even as we speak in caves both dark and dank, enraged fanatics plot your dark demise


They will put around your head a bloodwet martyr’s crown. Oh black Kennedy following the one before.

Barack Obama, blessed son, Oh standing king.”

x

~~~~~~~~~~~~~~~vertaling~~~~~~~~~~~~~~~

x

“Een acteur loopt het toneel op en verschijnt voor het voetlicht van het leven; hij draagt het masker van een engel en een mantel van een demon. Een valse lach in de drukke zaal van het leven. Hij biedt een pretentieuze hoop-van-verlichting; verlichting die net zo vals is, als het licht zelf.

Deze acteur is de zoon van van een vrouw, in wiens aderen het bloed vloeit van het historische Ierland en de donkere vlakten van Afrika. Jij bent Obama, en hebt de bijnaam van de Koning-die-Opstond. Oh mijn zoon, jij bent Barack, geboren om te misleiden.

'Barry' Hoessein Soetoro Obama, een man met een uiterst mysterieuze achtergrond. (klik voor artikel)
‘Barry’ Hoessein Soetoro Obama, een man met een uiterst mysterieuze achtergrond. (klik voor artikel)

De lijdende menigte in Afrika kijkt naar jou en ziet een zwarte Redder. Maar er is werkelijk niks anders te zien dan een Judas die het toneel opkomt. Hij die naties zal strikken, brengt vanachter zijn toga vandaan en met kunststof vleugels van hoop, alleen een mistroostige oorlog.

Mogen al degenen die naar je kijken, je zien zoals je werkelijk bent. Mogen al degenen die hoop op je vestigen, je ware gedaante zien. Een prins die de heilige beelden van Afrika verraderlijk neerhaalt, een sirene die Afrika’s schepen op de rotsen van eliminatie laat lopen.

Uw heerschappij, my lord, zal er niet een van vrede zijn, uw regeren zal niet vervuld zijn met lachen. Zelfs nu we hier spreken, zijn in donkere en bedompte grotten, vertoornde fanatiekelingen jouw donkere heengaan aan het plannen. Zij zullen je kronen met een bloeddoordrenkte kroon der martelaren. Oh jij, zwarte Kennedy, jij gaat waar de vorige al ging..

Barack Obama, gezegende zoon, oh geachte Koning.”

* * *

Klik voor de indringende analyse van Hannah van Buuren over deze voorspelling door Mutwa HIER.

x

Obama failure

194 gedachten over “Het masker van Obama?

 1. helaas het doet pijn-deze wolf in schaapskleren.
  het lijkt voor de zoveelste keer in onze geschiedenis op een herhaling. ik wil er kracht uit putten.

  aram

 2. het maakt niet uit wie of wat dergelijke berichten duiken altijd op ik heb persoonlijk geen goed gevoel bij deze sjamaan en vraag me af of het uberhaubt wel van de man zelf komt iedereen kan zoiets schrijven en om onrust te zaaien zou ik het zelf ook zo doen ook een beetje vreemd dat dit bericht opduikt nadat hij al verkozen is

  voor mijzelf sprekend heb ik een goed gevoel bij obama, en ik ben me er bewust van dat er van verschillende kanten aan zijn touwtjes getrokken word maar ik had niet anders verwacht, ik zie hem als een tussenweg zich bewegend tussen al die kliekjes van elite groepjes en natuurlijk moet je daarmee omgaan als je een verandering wilt, andere oplossing is die hele kliek naar huis sturen en dat zie ik niet gebeuren dus zie ik geen andere weg dan zo als nu gaat

  maar wat verwachten we eingelijk? dat alles in 1x perfect is? dat er geen onderweg meer mag zijn maar alleen een aankomst? en al die mensen die steeds over duivel in schaapskleren praten daar vraag ik me bij af: bestaat er wel iemand waarbij je dat niet zou hebben?

  is het niet een illusie te denken dat het uberhaubt te fiksen is als het niet van binnenuit gaat? (kijk maar eens naar je persoonlijke ontwikkeling)

  en een andere groep mensen hoor ik zeggen wat moeten we uberhaubt met een regering en dat gaat ook wel erg ver en leid ook niet tot rust en vrede er zijn simpelweg veel te veel mensen op deze bol

  ok mooiste zou zijn een regering die zich bediend met de kosmische wetten maar nogmaals zoiets in 1x is gedoemd te mislukken er is teveel rotzooi op te ruimen en dat is wat nu bezig is en dat is ook wat ik obama zie doen

  al die mensen die maar twijfel en angst en dergelijke blijven zaaien hebben niet door wat het effect is op het collectief bewustzijn en dat is wat onze realiteit schept en niets anders

  jij alleen kunt jouw realiteit scheppen maar samen scheppen wij het aanzicht van onze wereld

  nog iets wat ik nogal dubbel vind op niburu.nl bvb, wel steeds de gechannelde berichten plaatsen maar filteren op wat hun uitkomt en de rest van de boodschappen (van hetzelfde channel) maar links laten liggen en negeren (o.a. over obama) en op deze manier zaaien ze zelf die twijfel waar ze zo tegen zijn maar bedienen zich wel met de andere helft van de boodschap, een beetje vreemd en dat komt de betrouwbaarheid van een dergelijke site ook niet ten goede

  en nog iets over voorspellingen, er zijn zoveel voorspellingen en ten tijde van kijken liepen de tijdlijnen wel zo dat het een mogelijkheid was, maar dat wil niet zeggen dat het ook gebeurd, zou een mooie boel zijn dan hoeven we ook niks meer te doen ja want dan staat alles al vast

  hartegroetje peter

 3. dag Peter,
  wat heb je een prachtig commentaar gemaakt man! Recht uit je hart. Het blijkt maar eens te meer dat de weg uit de dualiteit, bijzonder zwaar is, wanneer we ons bedienen met de instrumenten die die dualiteit in stand houden/hielden.. Om niet te oordelen, dingen te laten ZIJN, zoals ze zijn, zónder daar ons eigen etiket op te plakken. Dualiteit heeft ons gebracht tot waar we zijn, dank aan dat proces. Een andere, hoger dimensioneel proces vraagt onze verbinding. Daar is dualiteit van een ‘lagere’ orde. Eenheid als afspiegeling van Bewust-Zijn, is daar heel erg aan de orde. In de overgang naar dit Eenheidsbesef, zullen nog flink wat tranen van geluk en verdriet, zweetdruppeltjes en heftige discussies worden geboren.
  En Eenheid creëer je niet door dualiteit te manifesteren. Dat is pure wiskunde! Dank nogmaals Peter! Dat Obama het Licht van Eenheid uit zijn hart mag manifesteren!

 4. idd het is ook een zware weg guido

  ik vind het een opvallend menselijk trekje steeds zoeken wij naar dat wat NIET goed is om daar vervolgens verwonderd naar te gaan staan kijken zo van goh ik heb het gevonden en al die energie die wij als mensheid daarin steken doet een aantal dingen met het collectief bewustzijn wat we zeker niet moeten onderschatten

  en idd het is dat etiket waar we vanaf mogen, alles invullen voordat het zover is en op die manier het nog laten manifesteren ook door al je energie daarin te steken

  besef me ook wel hoe dubbel het geheel is maar ik vertrouw op mijn hart gevoel en dat steunt obama

 5. Obama is niets anders dan en vooruitgeschoven handlanger van de wereldzionistische beweging die al vrijwel alle touwtjes in amerika in handen heeft.(oa.Áipac) Ook 9/11 was een nauwkeurig uitgevoerde militaire operatie die jarenlang is voorbereid door de Mossad, met als doel het westen op te zetten tegen de moslimwereld ten gunste van Israel. Bekijk de mensen die Obama in zijn regering heeft verkozen , stuk voor stuk Zionisten. Geen woord over het lijden van de palestijnen in Gaza ,en de kapitale vernielingen aan de infra-structuur van Gaza door israel, ook hoor ik niets over herstelbetalingen ,en of hulp aan de duizenden onschuldige burgerslachtoffers..Wel, dat de dertig Miljard dollar per jaar gift aan Israel gewoon doorgaat en de bevoorrading van hun ultra moderne leger,Dit gaat gewoon maar door en wordt zonodig nor (veel) erger. Weg met de zionistische staat Israel Leve de Moslims Christenen en Joden in het heilige palestijnse land.Maar het moet gedaan zijn met de Amerikaans-zionistische militaire macht die zich Israel noemd ,ook wel zich noemende Gods uitverkoren volk die zich permiteert te liegen te stelen te moorden en te martelen.Hun God is in ieder geval, niet de mijne. Paul.

 6. We leven in een tijd die exact beschreven staat in o.a. het laatste boek van de bijbel De openbaringen. dat wil zeggen dat het ook de tijd is dat alle leugens openbaar gaan worden,maar door alle duisternissen heen is er toch een bijzonder hoopvolle toekomst voor alle mensen van goede wil en een warm hart.Obama,s rol in het geheel zal zeker gauw duidelijk worden, echter als de langverwachtte verlichte redder in de wereldnood,heeft hij zich nog niet getoond, we zijn van het rode paard ,op het zwarte paard beland opb.6 vrs 4 en 5. paul

 7. paul als je je eens verdiept in het hoe en waarom van de bijbel (los van de bijbel) kom je tot een heel andere conclusie

  datzelfde boek is zo zwaar gemanipuleerd door dezelfde door jou beschreven kliek en tuurlijk staat dat erin want dat willen zij zo hebben dat is de toekomt die zij voor ogen hebben, zij zijn het die jou van je kracht willen ontdoen op deze manier

  en wat voor een betere manier is er dan iedereen doen geloven dat er een apocalyps aankomt dan dat te schrijven, op deze manier worden mensen in energie oogstfabriekjes omgebouwd want nou net die gedachte en alle angst en twijfel die daarbij komt kijken daar draait dit om

  het is voedsel zoals alle energie dat is, het is alleen aan jou waar je de jouwe neerlegd en hoe meer mensen gaan denken in termen van dit is het einde en dergelijke des te eerder dat ook echt zo is

  misschien een leuk boek om es te lezen: het pleiadisch plan

 8. Peter Ik kan van de Johannes (van Pathmos) nu niet zeggen dat hij behoord tot dezelfde kliek die door mij beschreven zou zijn. In tegendeel. Ook toen ,2000 jaar geleden beschreef Christus , die kliek, als zij die zeggen joden te zijn ,maar het niet zijn doch uit de synagoge van de satan.En diezelfde kliek die nu droomd van een nieuwe wereldorde een èèn wereldregering is er nu nog..Dat te zien wil nog niet zeggen er ook deel aan te nemen. paul

 9. punt is niet wie het in eerste instantie schreef paul maar wie het omvormde om hun eigen agenda te bedienen

  het hele boek is zeker met de beste intenties neergezet alleen is het ware verhaal zo vaak veranderd dat er niks meer van klopt en een halve leugen blijft gewoon een leugen

  jesus de verlosser bvb die voor onze zonden stierf dat is zo mooi verdraaid zodat wij weer buiten onszelf gaan zoeken en op redding gaan hopen en dergelijke terwijl de beste man hier was om bepaalde codes te activeren op deze planeet, codes die wij allemaal in ons hebben

 10. Ja, leuk eigentijds gebracht,bepaalde codes activeren ,heel gewoon nietwaar? Hijkwam gewoon wat extra dna strengen activeren en nog even vertellen elkander lief te hebben enz. Er is niets verdraaids aan de woorden het koninkrijk Gods is binnen U lieden, dit alles wijst op een weg naar binnen.Hij ging als eerste ons voor. Hij wees ons die weg , de weg naar ons hoger Ik Ik ben de weg, kunnen we alleen tegen onszelf zeggen paul

 11. Nooit bij stil gestaan dat “men” dit juist wil voorkomen. Dat daarom het Christus verhaal is veranderd om “het weten”te voorkomen?
  Misschien is dat wel een rol die Obama moet spelen?

 12. Hoe het ook zij, onmiskenbaar is het bepaalde partijen eraan gelegen, vanuit overheersend standpunt (=macht), zaken te verduisteren, die mensen in hun kracht brengt. (of natuurlijk had kunnen brengen..) Het verhaal van o.a. ‘The Secret’ is daarvan een goed voorbeeld. (hoewel de commerciële film bijna 100% uitgaat van materiële realisatie!) Want achter het verhaal van The Secret, gaan universele, weinig bekende, wetten schuil. Die wel degelijk immer werkzaam zijn, maar die wel tot ‘het verborgen goed’ behoorden.

  Andersom gezegd: kan het ook zó zijn, dat bepaalde (machts-)groepen vermogens voor ons verborgen hebben gehouden, omdat we er toch niet mee om hadden kunnen gaan.. Vanuit het oogpunt dat we eerst maar eens de basis-zaken voor elkaar moesten brengen. O.i.d.? Je geeft een kind van 18 jaar, die net zijn rijbewijs heeft gehaald, ook geen Masserati, die onder zijn kont wegrijdt..! Ik vind dit laatste gezichtspunt minder sterk, omdat machthebbers dan wel heel moreel en goedwillend bezig zouden zijn geweest.

 13. @paul ten eerste vat me niet verkeerd op het is niet mijn bedoeling jou of je mening aan te vallen ik geloof zelf dat er meerdere meningen naast elkaar in vrede kunnen bestaan en zo ook de onze

  @frank ik heb werkelijk geen idee 🙂

  ik ga ook echt niet zeggen dat er niets in staat wat je in ieder geval op weg kan helpen mijn punt is alleen dat er teveel via angst op je ingewerkt word en dat heeft nou net een andersom effect en dan kun je dat wel verdoezelen met wat licht her en der erdoorheen maar het blijft zo opgezet dat veel mensen in twijfel blijven en zelfs moeite krijgen om zonder schuldgevoel er zelfs maar over na te denken

  veelal word er ook geloofd omdat mensen bang zijn niet te geloven want stel je eens voor

  zodra wij hier op aarde leven in waarheid heeft religie zoals wij dat kennen ook totaal geen waarde meer want dan hoeven we niks te geloven omdat je weet

  maar genoeg over religie 🙂

  ergens op deze site staat een interview met obama over zijn geloof wat ik zelf wel erg interessant vond het gaf voor mij aan dat de man niet zo vastzit in één geloofsstructuur dus zo gezien heeft hij wel de potentie om daar bruggen te bouwen en dat is ook wel nodig

  ik ga toch voor je eerste beredenering guido

  en idd jammer dat de nadruk zo op het materiéle gelegd word met de secret maar dat maakt het niet minder waar

 14. Jerry & Esther Hicks

  Wet van aantrekking,
  De basis-leringen van Abraham

  weet je, de secret is het commercieele van wat jerry en esther begonnen zijn,
  we krijgen gemakkelijk het minder interessante voorgeschoteld,
  maar als je in je kracht blijft en de dingen goed durft aan te voelen, dan krijg je plots zicht op wat de juiste informatie is
  ik heb mij nooit goed gevoeld bij “the secret”
  maar bij jerry & esther des te beter,

  uitgeverij petiet

 15. Yes my dear, fully right!

  Wie het donker daarbuiten verafschuwt, verafschuwt een deel van zichzelf. Want ogen laten niet zien wat er ‘buiten’ gebeurt, maar hoe het van binnen voelt..
  the BUG-ly..

 16. Niet zo vlug terugslaan. Je bericht heeft namelijk binnenwaarde, en die verdient precieze vertaling. Hierbij:

  Op het eerste gezicht zie je hier een ware ontmaskering: Obama op wie zoveel wereldlingen hun hoop hebben gevestigd, yes we can!, zal een verrader blijken te zijn, een bedrieger, iemand die ons voor de gek gehouden heeft.
  De -slechte- Nederlandse vertaling gaat daar ook van uit, en maakt het nog een tikkeltje dreigender en denigrerender; vandaar dat ik de mijne hier weergeef, maar als u wilt, kunt u de Nederlandse vertaling die op internet staat onderaan deze maandduiding ook lezen.
  En ja, de mensen die het stuk op internet lazen, en er commentaar op gaven, lazen het allemaal als een ontmaskering: Obama is iemand die mooi doet, maar onheil brengt, en ons daarmee bewust misleidt. Zo zo!!…..
  Wij kunnen nog niet zo goed tweezijdig waarnemen. Ons éénzijdige waarnemen kan slechts leiden tot het tegendeel, kan slechts denken in reactie: als het niet zo goed blijkt als dat het zich presenteert, dan is het bar slecht. Die vuile bedrieger, die aanhanger van geheime genootschappen die ons in het verderf willen storten. Wij werden wakker! Wij doorzien jou wel! Bedrieger!

  Maar zo ligt het niet.
  Dit stuk is één en al uitnodiging tot èn-èn.
  En dan bedoel ik niet dat weeïg soort dat murmelt: ‘het slechte is altijd wel ergens goed voor’. Brr.

  Kijk en zie.
  Deze uitspraak is gedaan door een echte sjamaan (geen westers soort, een echte). U weet dat deze mannen zich vaak in vrouwenkleren hullen (zie de foto), juist om aan te geven dat hun weten zich bevindt in het gebied van polariteiten: nacht kan dag worden, vrouw kan man worden, de tegendelen zijn één.

  Kijk en zie.
  Hoe kan een Judas, een rattenvanger van naties, een brenger van trieste oorlog, getooid met nylon vleugels van hoop, tegelijk een prins zijn, een heer zijn, een zoon, een koning? Hoe kan een zoon ‘geboren om te bedriegen’, tevens hoop uitdragen? En hoe kan zo’n zoon gezegend wezen, en tegelijk maar moet hopen dat God hem vergeeft dat hij de Afrikaanse schepen in vervoering zingt opdat ze op de rotsen te pletter slaan? Alles ook nog met dat engelenmasker onder het kleed van een demon!
  Ons gewende menselijke brein dat zó hoopt op een verlossende wereldleider slaat meteen 180 graden om, bij zulke tegenstrijdigheden. Ha, we ontmaskeren hem! Bedrieger! Wij worden wakker, Judas! Je hoort de Republikeinen al juichen.

  Maar zo ligt het niet. Kijk en zie.
  Hoog is onze hoop gespannen. Alle spirituele bladen die ik las schrijven Obama een grote ziel toe. Gooi gouden licht om hem heen, schrijft Shield, om de engelen te helpen die hem beschermen. Hij is onze hoop!
  En dit in context van de donkere chaos die de wereld nu in haar greep houdt, mèt de fervente verwachting van een gouden eeuw na 2012! Èn in de context van de duizenden ontmaskeringen die vlak voor onze ogen plaats vinden.

  Een grote ziel -en het lijdt geen twijfel dat Obama dit is- wekt bewustzijn.
  Een grote ziel wekt tegenspraak. “Ik ben een teken van tegenspraak,”zei Jezus eens. En dan bedoel ik niet dat hij niet klaar krijgt wat hij het Amerikaanse volk, en daarmee de wereld, beloofd heeft: banen, een betere wereld, een transparante eerlijke regering. Ik bedoel veel meer.
  In deze donkere tijd, waarin wanhoop eigenlijk niets anders baart dan onverschilligheid, berusting, lam-geslagenheid wekt hij nieuwe hoop. Daarmee drijft hij het laatste restje positief denken dat ons nog rest òp. Wij durven weer te verwachten. Wij zien in hem degene die de nieuwe gouden tijd brengt, zelfs al weten wij diep van binnen dat hij niet alles waar kan maken wat hij belooft. Maar in tegenstelling tot zijn Republikeinse aasgieren vinden wij dit helemaal niet zo vreselijk, want hij zègt het toch maar, en hij dòet toch maar dingen als Guantanamo Bay open zetten, en hij maakt zijn bankiers toch maar uit voor vuilakken, en hij bevriest zijn eigen loon toch maar. Hij dóet het toch maar!
  Zie je wel! Het kan ook anders!
  En wij wenen bij de tv als hij zijn eed uitspreekt (ik ook! Ik ook!), want het is nota bene een zwarte die de grote verandering brengt. En omdat hij het zegt, en ook doet, denken wij allemaal, vol nieuwe moed, van binnen: yes, we can!

  Zou het ons helpen, op wereldniveau bedoel ik, als het wereldweer nù omsloeg?

  Veel en veel dieper zou een schok ons treffen waarbij wij al massaal, als uit één wereldmond, hosanna roepen, met geheven armen, onze handen uitgespreid om met de handpalmen het nieuwe morgenlicht op te vangen, en het te zegenen, en in extatisch gezang uit te barsten zodra het zich vertoont,
  o!
  maar op dat uur splijt de blauwige hemel in scheuren van zwart, geen zon meer te zien, en wij staren met ons allen de onpeilbare diepe donkerte in van het heelal dat ons met verpletterend zwijgen omringt.

  Voor deze evolutie-transit zullen wij nog veel verder moeten gaan met onze hoop op een nieuwe dageraad, onze spirituele sites en bladen moeten nog veel strakker gespannen staan van al het gouden goede wat ons omringen zal met ongekende weligheid, wij moeten zelfs nog veel en veel hoopgevender stralen in ons mensbeeld, ons beeld van onszelf (“o, geliefde meesters!”), engelen moeten nog veel schallender trompetteren in talloze glorieuze doorgevingen, en een man als Obama, een kleurling nota bene prachtig o práchtig!, moet ons nog veel intenser vervoeren, o nog maar een paar jaartjes, een paar maar, tijdens onze slaap dromen wij al met een glimlach op de gebarsten lippen,
  nog meer,
  nog hoger,
  nog gespannener van verwachting,-
  opdat ons bewustzijn breekt, breekt en als dood uit elkaar valt,
  opdat het werkelijk àndere zich erin kan dringen met totaal nieuw leven.
  Het nieuwe is geen voortzetting van het oude op wat nieuwe motor-onderdelen. Evenmin het totaal-tegenovergestelde. Het nieuwe is anders.

  Dus voor zoiets is een ziel nodig die juist valse hoop wekt, en de hele wereld daarmee om de tuin leidt. Die het bewustzijn van ons allen met valse hoop òpjaagt en in roes brengt. Een Judas en Verlosser die sterven moet inéén.
  Voor zoiets is een mondiale Teleursteller nodig. Niet doordat hij de doelen niet haalt, maar doordat hij onze hoop en ons enthousiasme hemelhoog doet oplaaien. De doelen niet halen is politieke versluiering. Maar onze hoop wekken, en voeden, en nog meer voeden met wereldwijde optredens vol charisma dat ons bezielt ja, en begeestert, om onze val van bewustzijn diep en dodelijk te maken, opdat wij uit elkaar vallen, dát vergt een grote, o zo grote ziel. Een verlosser zijn is mooi, maar de Judasrol op je nemen, dat is pas werkelijk oprechte wereldliefde.

  Wéét zo iemand dit van zichzelf?
  Met zo’n uitstraling, met zo’n reikwijdte van invloed op ons wereld-bewustzijn: minstens onderbewust wel. Tegelijk leeft zo iemand zijn leven, en zit zo iemand volop in het moment. Dit moment is aan de orde: hoop wekken tegen alle klippen op! Dit leeft hij, dit belevendigt hij. Zo iemand echter kent tegelijk onrust in zijn hart. Hoe gevoed door toejuichingen ook, in Amerika, in Irak, in Praag en in Jeruzalem, er zal altijd relativering in hem ritselen over wat hem overkomt, en twijfel zachtjes knagen aan wat hij wil bewerkstelligen.
  Pas op een bepaald ‘moment suprême’ -en ja, wat Kennedy overkwam, is niet ondenkbaar dat het ook zijn lot kan wezen- zal zo iemand zien wat hij gedaan heeft: mondiaal valse verwachtingen geschapen, naties verleid tot onverantwoord gedrag, een treurige oorlog gesteund die nergens toe leidt, een sirene geweest die het laatste respect voor wat Afrika en kleurling is vernietigd heeft. De grote Teleursteller. Breker van mondiaal bewustzijn. Ons alleen latend met brokstukken van valse hoop, bloot gesteld aan een donker en zwijgend heelal.
  En daarmee rijp voor een totaal andere visie. Maar die is voor anderen om in ons op te wekken, niet voor hem en zijn vurige echtgenote. O God, zal het door hem heen flitsen, wat heb ik gedaan. O God, waartoe heeft u me uitgelokt, o God waarom verlaat u mij nu. Dit is het moment vlak vóór hij inziet wat hij is, heeft moeten zijn.
  Mondiale verguizing is wat hem energetisch wacht, dan.
  In de stilte van het levenstoneel, als het stuk uit is, zal echter vanonder het demonisch kleed het engelachtige masker zichtbaar worden (schandalige omgekeerde vertaling op de Nederlandse website waar staat: “onder het engelachtig masker wordt een duivelse toga zichtbaar”).
  Ah, gelukkig, gelukkig voor het spiritueeltje in ons, o gelukkig, is Obama dan toch een engel? Een weliswaar ietwat moeilijk te begrijpen engel, maar toch engel, grote ziel, hoge engel, glanzend wezen, bijna god zelf, doordat hij via het breken van ons bewustzijn dan toch maar opening biedt voor vers nieuw leven?
  Nee.
  Ook dat engelachtige is een masker.
  Het is niet ‘na het een komt het ander, na het zuur komt het zoet.’
  Het is èn-èn.
  Opjager, doorbreker, iets totaal àndere mogelijk makend via werelddiepe Teleurstelling.
  Zichzelf inzien, zichzelf doorgronden in zijn functionaliteit, brengt even ontreddering, desolate verlatenheid.
  Dieper doorgronden brengt hem tot herkenning van zichzelf: een werkelijk grote ziel, niet op normen en waarden van de maatschappij, maar in functionele liefde voor de hele wereld. Een ziel die de verantwoordelijkheid opnam om dit te zijn, als mens.
  Barack Obama, gezegende mensenzoon, koning die stáát.

  Dit kunnen wij nu zien, als we wat moeite doen.
  Dit konden wij bij de val van Gorbatsjov nog niet zien.
  Dit kunnen wij nu gaan begrijpen.
  Maar dan moeten onze ogen niet gevestigd blijven op het gewende, en ook niet op het vaste.
  Dan zouden onze ogen gericht moeten zijn op bewegingen, en duiding van bewegingen.
  Dan zouden wij heel wat meer doen dan gouden licht om hem heen werpen als bescherming. Dan zouden wij hem zíen, en daardoor hem bestaansrecht geven voor wat hij op zich nam om te zijn. Als maar een paar mensen dit ten diepste zien……..

  Dán zien wij ook dat Bush al behoorlijk wat voorwerk heeft gedaan: de hele wereld met zijn -in onze ogen- verschrikkingen zo in het harnas heeft gejaagd, dat de wereld gemakkelijk vervalt in het tegendeel: blikkerende hoop! O, wat was Bush slècht. En wat is Obama, donkerhuidig, een hemelse voorproef van wat we zo graag en zo diep verlangen.

  Kijk en zie.
  Spring over jezelf heen.
  Zie het voorwerk van Bush als beweging. Zie de grote Teleursteller als beweging. Zie wat ons wacht -het spijt me- als noodzakelijke beweging.
  Begrijp de noodzaak van vernietiging, begrijp de noodzaak van vernieuwde vruchtbaarheid,- mens, begrijp!
  Wat begrepen wordt, doet zoveel minder pijn, en is zoveel helderder van manifestatie. Wees twee. Wees lente.

  Hannah van Buuren, http://www.stichtingpoort.nl

 17. Je begrijpt nu natuurlijk wel dat ik languit viel over je vertalingen: deze boodschap is te kostbaar. Je mag bij publicatie mijn stukken over jouw (verbeterde) vertaling eruit halen, als je wilt.
  Mijn duiding ging en gaat naar spiritueeltjes die verder kunnen kijken dan gouden bergen.
  Succes met je werk,
  Hannah

 18. REACTIE OP >Posted by peter | March 16, 2009, 17:07Posted by H v Buuren | April 14, 2009, 09:56> HOE MOEILIJK DIT OOK UIT TE VOEREN IS!!)
  INTERPETEER MIJN BERICHT ALS EEN ZOEKTOCHT NAAR DE WAARHEID…

 19. REACTIE OP Posted by peter | March 16, 2009, 17:07

  handelingen gevoed door angsten zijn gedoemd te mislukken…

  Scenario: persoon A doet een voorspelling dat er weer een nieuwe wereldoorlog zal komen en daarbij legt hij de nadruk op het ‘feit’ dat deze zo verwoestend zal zijn dat het de hele planeet zal uitroeien..

  Reactie 1: personen B t/m K (groep 1) worden bang, gaan vervolgens investeren om zich hiertegen te beschermen,.aanschaf wapens, vorming legers etc…

  Reactie 2: personen L t/m Z (groep 2) zien dat personen B t/m K zich gaan bewapenen, maar willen hier niet aan meedoen; zijn.. van mening dat geweld niks oplost

  Resultaat: meningsverschillen….men respecteert niet elkaars mening, de twee groepen voelen zich allebei niet zeker van hun overtuiging en zullen er alles aan doen om de overtuiging (ILLUSIE) in stand te houden; dit houdt in zoveel mogelijk mensen te verzamelen die net zo denken als zij. SAMEN STAAN WE STERK.

  Vervolgens is er maar 1 uitweg…elkaar afschieten,…en wie er overblijft is de winnaar. Als de een een atoombom heeft zal de ander er 2 maken…

  EN ZO KOMT ER DUS EEN WERELD OORLOG DIE ALLEEN WIJZELF HEBBEN GECREEERD……

  ELKAARS ANGSTEN VOEDEN….

  REACTIE OP Posted by H v Buuren | April 14, 2009, 09:56

  Acceptatie (onvoorwaardelijke liefde) is het antwoord…hoe moeilijk dit soms te bevatten en uit te voeren is..dit is het enige antwoord voor een harmonieuze samenleving…

  Als iemand je wilt neerschieten..laat dit dan gebeuren..want je leeft dan in een verkeerd wereldje… (LEES>> HOE MOEILIJK DIT OOK UIT TE VOEREN IS!!)
  INTERPETEER MIJN BERICHT ALS EEN ZOEKTOCHT NAAR DE WAARHEID…

 20. Geachte redactie,

  Hier, lijkt mij de juiste plek om de documentaire “The Obama Deception HQ Full length version” te plaatsen. Ik heb de link of info betreft deze documentaire op WTK site niet kunnen vinden dus vandaar deze tip en plaatsing. Misschien is deze film een hoofdartikel op WTK waard.

  mvg,

  Jan

 21. dag Jan, de vooraankondiging van Alex Jones beloofde weinig goeds. Wat een ongenuanceerde verdachtmakinggen, wat een blubber wordt er over die man afgevuurd. Geef hem in ieder geval het voordeel van de twijfel. We gaan dus hier niet deze film plaatsen. Als mensen hem willen zien, kijken ze op jouw lead.
  Dank in ieder geval voor het meedenken!

 22. Jan, werk je bij de geheime dienst? Ik snap nix van je droedels. Ik zal me nader verklaren: heb de leader gezien over Obama. Bah! was mijn eerste reactie, die film ga ik niet kijken/kopen. Zoiets?

 23. It seems to me that most of us
  only listen to what others are saying. Then we draw our own conclusion based on the hearsay.
  How many of us can look inside a man/womans heart and really hear.
  How many of us can see the whole picture, I think there are very few who are privy to that information. All things happen for a reason we are all work in progress. Presidents, senators, etc. none of us is perfect. When this work in progress is finished
  we will have no more need for all of this. So why worry, relax and the world might some day surprise aal of us.

 24. Obama is een grote leugenaar! Hij heeft tot nu toe al zijn campagnebeloftes gebroken en 180 graden omgedraaid naar zijn aanstelling als president van Amerika!

  Hij heeft heel het witte huis gevuld met wall street mensen en lobbyisten en niemand die je daar over hoort!

  They put a black face on the New World Order, but i’m not buying it!

  kijk de Obama Deception van Alex Jones!

 25. de laatste echte president die de VS had was John F. Kennedy, ze dachten dat hij wel corrupt zou worden net als zijn grootvader maar JFK vondt het licht! Hij zette het NASA programma op, sloot een verbond met de USSR en wilde de Vietnam oorlog stopzetten!

  Iedereen weet hoe het met hem afliep!

  Stiekem hoop ik dat Obama diep in zijn hart ook zo is als JFK maar ik ben bang dat het niet zo is, gezien het feit dat Henry Kissinger hem al aan zn eerste baantje hielp na university.

 26. 2008 tot diep in de nacht gekeken naar de presidents verkiezingen, veel met een oog open omdat ik nogal moe was van het werken, Barack Obama, had ook mijn helemaal voor hem ingepakt, maar mijn diep buik gevoel zei dat ik mij vergiste, ik wilde niet luisteren, ik was gecharmeerd van Barack!zo als velen met mij, hij kwam als een licht, iemand die na Bush eindelijk een ommekeer in de wereld zou betekenen, maar mijn diepe buik zei, foute boel! hij is niet wat hij je wil laten geloven! ik dacht, ach, buik hou nou eens je klep!!jij weet het altijd beter! ik wil het niet weten! niet geloven, ik wil ook de `change` Ook heb ik visioenen gezien dat hij word vermoord! toen al, hoewel ik dacht dat het te maken had met Kennedy, dat had ik als kind ook meegemaakt! Wat een deceptie en wat heeft mijn buik gelijk gehad! Barack lijkt de uitverkorenen te zijn die het laatste boek van de Bijbel en alle andere voorspellers en zieners moet laten gebeuren, hij is de trekpop mensen!

 27. En wie weet wat de wezenlijke bedoeling van de opmerking van deze shamaan was? Deceive who? Het volk… óf geheime wereldregering, die ook het volk met 9/11 belazerd hebben!
  Laten we ons wel realiseren dat er moed voor nodig is om zo’n taak als president op je te nemen! Want ook deze man dient “te dansen naar de pijpen” van de jongens achter de schermen…en zal slapeloze nachten hebben als ieder ander Mens. Het is 2013 en “de jongens achter de schermen” gaan binnenkort ook “met de billen bloot”, dus oordeel niet te vlug….

  1. Als het een oprecht mens is,is er zeker moed voor nodig om in deze tijd president te willen en kunnen zijn. Doch aangezien zijn masker steeds verder van zijn gezicht afglijd en wij beetje bij beetje kunnen zien waar hij werkelijk voor staat is het niets meer dan een duister figuur.Een broeder in het kwaad?
   Hij hoort denk ik bij deze tijd, voor het systeem is hij momenteel de juiste ziel op de juiste plaats. Hij of zijn opvolg(st)er zal de mensheid doen laten ontwaken door met heel veel ellende te strooien.
   Eigenlijk net zoals Hitler deed.

  1. Gelukkig zijn er nog mensen die zich durven uitspreken over de wandaden die hun eigen leiders begaan. Dit niet zomaar even in het wilde weg maar recht in zijn porum!! idd respect!!

 28. Dit kan een zeer plausibel verhaal zijn voor de situatie rondom het Midden-Oosten.
  Zelf vind ik het een zeer goed onderbouwd stuk.
  Een eyeopener met zeer grote gevolgen,

  Yinon Plan and the “Clash of Civilizations”
  http://saleil.blogspot.nl/2011/12/yinon-plan-and-clash-of-civilizations.html

  The Zionist Plan for the Middle East (1982)
  Kijk hier even goed naar de afbeelding op de Shekel!
  Dit stelt een groot Israel voor.
  http://www.project.nsearch.com/forum/topics/the-zionist-plan-for-the-middle-east-1982

  http://members.tripod.com/alabasters_archive/zionist_plan.html

  Dit is een korte docu over de argumentering van politici in het Brits Parlement.
  http://www.youtube.com/watch?v=qCqj0OvlJgo

  Ik weet eigenlijk niet wat ik met dit propaganda filmpje moet.
  Maar het hele gebeuren rondom Syrië, roept bij mij zeer verontrustende gevoelens op.
  Heb het gevoel dat we met zijn allen in een enorme valstrik lopen.
  Alweer is niets wat het lijkt.

  What Nuclear War Would Look Like – Obama and the plan for World War 3 – Best documentary film 2013 – See more at: http://xrepublic.tv/node/5255#sthash.RJpfdQGH.dpuf

  http://xrepublic.tv/node/5255

 29. Mischien is hij juist de eerste zwarte president verkozen om precies Afrika, in een slecht daglicht te stellen, dat men kan zeggen , nou hebben jullie je zwarte president, en blijkt dat hij geen haar beter is dan George W.Bush… volgens mij komt het daarop neer, ik kan zeggen dat ik nog nooit zo ontgoocheld ben door iemand!! ook ik ben erin getuind met open ogen , met die fameuze woorden van hem “yes we can”, maar ja vergissen is menselijk, mijn intuitie heeft gefaalt!!!, voor mij is hij de echte anti-christ, een onheilsprofeet met schone woorden!!

 30. – Internationaal Rode Kruis rapport verbrijzelt ‘6-miljoen theorie’ :

  http://www.bashaoorpakistan.com/featured/reports/international-red-cross-official-records-proves-holocaust-fraud/

  – Auschwitz FACTS : (German) Camps Had A Post Office, Hospital, Maternity Ward, Library, Cinema, Theater, Jail, School, Swimming Pool, Sauna, Brothel, Orchestra, Choir, Soccer Field, Weddings, Their Own Money, Passports, Photographed, Death Certificates, Punishment Reports, etc. :

  http://www.whale.to/b/auschwitz_q.html

  ■ Over de 3 toegangsdeuren van de ‘Leichen Zimmer’ .. ehhh … de ‘gaskamer’ in Auschwitz bedoel ik natuurlijk :

  http://www.historiography-project.com/misc/doors.html

  ■ Zyklon-B : enkele technische specificaties over het kleding- en matras-ontsmettingsmiddel :

  http://www.anderekijk.info/zyklon-b/

  ■ Nederlandstalig holokolder-artikel

  http://www.radioislam.org/nederlands/complete-feiten-over-de-holocaust/complete-feiten-over-de-holocaust.html

  – Toespraak David Irving ; kijk/luister alléén de 10 minuutjes NA 1u00:00 !!! :

  http://www.youtube.com/watch?v=jgGP_evkvOk

  – “The Jewish Declaration of war on Nazi Germany” / the economic boycott of 1933 :

  http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html

  1. Hey “knowtomuch”, als je teveel in dat hoofdje van jou gaat malen dan kun je ook de bolder in de kop krijgen….. daar heb ik vandaag wel weer een triest voorbeeld van gezien bij ons in Groningen. Gewoon een beetje meer leven vanuit je hart i.p.v. uit je hoofd en je zult zien….. alles is goed…. helemaal in het Hier en Nu!

  2. Hoi Sun , grappig die Britse humor, met hun vele betekenissen van woorden, dank je wel 🙂 Die Britten slaan vaak de spijker op z’n kop met hun humor! De electronische “”blackberry”” is mede verantwoordelijk voor de “kolder in de kop” bij veel mensen, terwijl de “”blackberry fruit”” ( de braam) een weldaad is voor de inwendige mens…. Wij voeren hem zelfs in ons bedrijf in het productenpallet, namelijk in 1 van onze vruchtenyoghurts 🙂

  3. En Sun, en zo lang je met het plaatsen van dat humoristische filmpje met onder meer die braam (blackberry) versierd als Neus op een Oranje (orange) mij maar niet associeert met de Rode Neuzen club……… dan vind ik alles ok 😉

  4. Monika, wat is er gebeurd gisteren in Groningen? Een merel die altijd bij me in de tuin zit heeft al sinds een paar dagen ruzie met een kater… en de kater komt ook vaak bij me op bezoek komt. Vraag maar aan Martijn…. hij was er zondag getuige van. En gisteren kreeg die kater ineens “” de kolder in de kop”” en joeg ie achter de merel aan de boom in .. Vreselijk!

  5. Tja de humor van de RNF kan door sommige mensen als nogal confronterend worden ervaren…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.