Advertentie

Wordt MH17-zaak transparanter..?


Telkens weer die vraag: ‘Hoe is het mogelijk?!’.. Alle officiële regeringsstappen rondom de aanpak van de MH17-ramp zijn in onze ogen uitermate ‘sloom’ en ‘vertragend’.. Want hoe is het mogelijk, dat vlák voor de officiële herdenking, NA MAANDEN VAN ZOGENAAMDE STILTE, het ineens WEL mogelijk is de berging van de resten van passagiers, persoonlijk bezittingen en vliegtuigdelen kan plaatsvinden..?? En dat dit preciés rondom deze nationale herdenking plaats vindt, is natuurlijk ook geen toeval..

Noch is het toeval dat premier Mark Rutte een promotietoer gemaakt heeft, langs Maleisië en Australië, om daar nog meer MH17-goodwill te kweken.. En de vraag is natuurlijk wanneer je het überhaupt nodig hebt goodwill te kweken..! Vanzelfsprekend vooral in die situaties, waar het niet al te best gesteld is met je imago, met de manier waarop mensen, in dit geval de Nederlandse bevolking, aankijken tegen je werkwijze, je manier van optreden..

En geloof ons, Mark Rutte is té veel politicus om dit soort zaken zomaar toevallig te doen.. Het is allemaal gepland.. En ja mensen, dát is dan zoals politiek dagelijks schijnt bedreven te moeten worden.. Pak je pers-moment, zeg het ene voor de camera’s en doe het andere ‘achter de schermen’…

Rechts het koekoeksjong, uitgebroed door het kleine vogeltje links... Voor haar is het 'gewoon haar kind'.. Dat dit koekoeksjong de rest van haar ECHTE kinderen heeft vermoord, door ze uit het nest te duwen, is voor haar geen criterium..  Zien wij hier een symboliek in Mark Rutte (links) en de Oekraïne (rechts)...?
Rechts het koekoeksjong, uitgebroed door het kleine vogeltje links… Voor haar is het ‘gewoon haar kind’.. Dat dit koekoeksjong de rest van haar ECHTE kinderen heeft vermoord, door ze uit het nest te duwen, is voor haar geen criterium.. Zien wij hier een symboliek in Mark Rutte (links) en de Oekraïne (rechts)…? (klik voor artikel)

Maar dat de berging van stoffelijke resten én het opruimen van bagage e.d. daar ook toe hoort, tot die imago-verbetering, dat hadden we niet verwacht.. Maar langzamerhand zijn hiermee wel de contouren van de motieven van Rutte zichtbaar aan het worden..! Met name door die sloom-vertragende manier van aanpak van de Nederlandse regering, die tonen dat er een verborgen politiek spel wordt gespeeld, over de ruggen van slachtoffers en nabestaanden van deze verschrikkelijke ramp..

Hoe bont moet je het maken Mark Rutte, wil je een proces aan je kont krijgen van nabestaanden van de MH17-ramp, of een claim aan je broek van -in dit geval- RTL-nieuws om de VOLLEDIGE informatie te geven rondom deze ramp..!? Door wie heb je je op laten stoken tegen de separatisten, als zou het geboefte zijn en zouden ze niet meewerken..?

Nee Mark Rutte, de tijden zijn veranderd; mensen zijn zeker wel in staat hun eigen informatie bij elkaar te harken; zeker wanneer zij vermoeden dat ze in de maling genomen worden.. Het zijn allemaal harde woorden, maar in onze ogen passen ze bij de genoemde ‘sloom-vertragende’ tactiek van aanpak van de nasleep/het onderzoek van de MH17-ramp.

MH17 rtl eist inzage stukken teletekst

x

x

Wordt de MH17-zaak langzaam-maar-zeker transparanter..?

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Langzaam maar zeker wordt het mensen die hun ogen gebruiken om te ZIEN en hun oren om te HOREN duidelijk: wat onze premier Mark Rutte met de mond vertelt, is té vaak tegenstrijdig met wat zijn daden en daadkracht tonen. Dat geldt ook bij zijn rol als politiek leider van het MH17-onderzoek. Want hoe is het bijvoorbeeld mogelijk dat je Maleisië aan de ene kant in de pers publiekelijk ondersteunt in haar streven naar deelname in het onderzoeksteam en aan de andere kant Oekraïne er niet diplomatiek stevig van langs geeft, als dit land juist probeert Maleisië te bannen uit dit team..? (HIER)

En het is precies Maleisië dat een toonbeeld van de keiharde aanpak van deze ramp is, door te bergen en te onderzoeken wanneer iedereen zegt dat het niet kan en ‘mag’… Maar wat heeft Kiev in hemelsnaam te verbergen door het onderzoek zo te torpederen…?

Want hoe is het mogelijk dat je bijna 2,5 maand TOTAAL NIETS doet aan bergingswerkzaamheden, doordat het in het rampgebied TE GEVAARLIJK zou zijn. En natuurlijk is het gevaarlijk als de mortiergranaten om je hoofd vliegen… Maar, Mark Rutte, doordat het rampgebied in handen is van de separatisten, is het toch logisch wie er dan het rampgebied beschiet, terwijl wij Nederlanders trachten te bergen..? Zijn wij nou zo slim, of jij zo ondoordacht..? Je PARTNERS/VRIENDEN in Kiev zijn degenen die het rampgebied beschieten..!! Hoe simpel Mark Rutte, moet het zijn om met deze PARTNERS/VRIENDEN simpele afspraken te maken en hen de berging te laten respecteren…???

Zullen we een stuk quoten, waarin het e.e.a. HEEL DUIDELIJK wordt? Een stuk uit een NOS-nieuwsbericht..

NOS poetin zegt Kiev traineert onderzoek

 

Tja en dan het vergoelijkende commentaar van NOS-correspondent David Jan Godfroid, uit dit stuk; een commentaar dat redelijk getuigt van vooringenomenheid.. “Oekraïne/Kiev schiet wel, MAAR het gebied is in handen van de separatisten…”  Ja, David Jan, dat weten we, maar het gaat erom lieve schat, dat Oekraïne haar onderzoeksteam-partnerschap eer aan doet, en het onderzoek toelaat, DOOR JUIST NIET TE BESCHIETEN. Het gebied dat in handen is van de rebellen, gewoon even een paar dagen met rust laat…! En dan met name niet toevallig de beschietingen opvoert, als de Nederlanders gaan bergen..!

Mark Rutte en zijn maatjes in Kiev!
Waarom is Mark Rutte nog NIET ÉÉN KEER betrapt op het terechtwijzen van de Amerikaanse, eh Oekraïense regering in Kiev, in het kader van de beschietingen in dit gebied.. Hoe is het mogelijk vragen wij ons telkens af.. En met ons steeds méér mensen.. Mark Rutte zegt het ene en doet het andere, zoals mensen die op hem stemden, tijdens de verkiezingen inmiddels te weten zijn gekomen.. Want als Mark Rutte spreekt over bezuinigingen, dan zijn het geen bezuinigingen maar belastingverhogingen..! Lastenverzwaringen zijn geen bezuinigingen meneer Mark Rutte.. Wellicht dat dáár die zelfingenomen glimlach op zijn gezicht vandaan komt.. Ongeloof over zoveel goedgelovigheid bij zijn Medelanders…

En dan vandaag, de 11e van de 11e, zou het bergen van wrakstukken van het toestel, de Boeing 777 van Malaysia Airways beginnen.. Helaas, alles was klaar, maar Nederland wil diplomatiek-politiek geen overeenkomst afsluiten met de separatisten, waarin deze zichzelf als de ‘regering van oost-Oekraïne’ benoemen.. Tja, en zo zijn we weer bezig met Nederland op zijn smalst..

Maarrr… Wat wel gelukt is vandaag: er staan bordjes, verboden-te-betreden-bordjes op diverse plaatsen bij de wrakstukken.. Wat een opluchting.. bordjes met daarop: ‘Verboden Toegang, rampgebied’..! Zodat niet iedereen met zijn vuile voeten de rampplek betreed.. Dat is natuurlijk  een prachtig initiatief, om een gebied van 60 km², zo’n 4 maanden ná de ramp, met bordjes ‘Verboden Toegang’ te markeren..

Wij geven het bijna op, dat mag je best weten, want tegen zoveel luchtfietserij, diplomatieke humbug en ambtenarij kunnen we niet op.. En dat allemaal over de ruggen van de slachtoffers en nabestaanden van deze vliegramp, die al ruim 4 maanden wachten op duidelijkheid. Maar daarentegen worden de contouren van het werkelijke verhaal, de werkelijke waarheid echter steeds duidelijker..! Dat dan weer wel. Ondanks, of dankzij onze premier, Mark Rutte.

x

 

MH17 verboden toegang

71 gedachten over “Wordt MH17-zaak transparanter..?

 1. Zelfs de regel van Putin; Het idee dat de crashsite onder controle staat……. wordt niet goed begrepen. Daarmee zegt Putin dat de vertragingen in de onderzoeken ontstaan door de beschietingen van Kiev maar niet doordat de separatisten dat gebied bezetten. Dat is wat hij ongegrond vindt.

  Ik heb gisteren naar aanleiding van het zoveelste zwetsverhaal van de Telegraaf, deze keer zou Abbot van Australië Putin flink de les hebben gelezen, niets is minder waar. Een mail naar de redactie leverde het volgende antwoord op. De tekst is betaalde tekst van het ANP, deze worden geplaatst maar niet op waarheid gecontroleerd. Als je maar betaalt, kun je schrijven wat je wilt.

 2. Laatste nieuwe gegevens van vandaag over het neerhalen MH17, met een radarscreenshot van een burger luchthaven in Rostov, net oostelijk van de Russisch-Oekraiense grens. Deze gegevens komen van een Russische site, maar als je op je rechtermuisknop drukt kun je kiezen voor een Nederlandse vertaling. Zodra de Engelse vertaling van “cassad” er is zal ik hem hier posten.
  http://colonelcassad.livejournal.com/1897094.html

 3. Ik weet niet of deze Youtube hier al eerder is geplaatst. Vlak na de crash publiceerde de Russische afdeling van de BBC een filmpje waarin getuigen verklaarden een militair vliegtuig bij de MH17 te hebben gezien. Dit filmpje werd vrijwel direct weer door de BBC verwijderd, maar is door diverse mensen gedownload en wordt steeds weer op YT geplaatst. Dit artikel incl. deze YT geeft meer informatie.
  http://russia-insider.com/en/military_media_watch/2014/11/12/11-48-09am/mh17_witnesses_tell_bbc_they_saw_ukrainian_jet_bbc

 4. Dit is het zoveelste bewijs dat hier iets niet in de haak is of dat men iets wil verbergen.
  Maanden vanaf het neerstorten van MH 17 tot gisteren heeft een ieder daar op de rampplek kunnen doen wat hij of zij wilde.
  Als men nu aan zou voeren dat de rampplek niet verstoord mag worden in verband met bewijs materiaal,dan heeft dat volgens mij geen enkele zin meer omdat het allang verstoord is.
  Wat ik denk is dat men teveel mensen daar heeft gezien,die aantoonden dat de plek wel degelijk te betreden was,terwijl Nederland steeds zegt dat het te gevaarlijk zou zijn.
  Vervolgens zag ik op het nieuws dat Hennes van defensie zegt dat de Russen steeds agressiever zouden worden en dat dit haar begint te irriteren,wat er volgens mij op kan duiden dat ze Poetin weer op de een of andere manier een loer willen gaan draaien.
  Als ze echt begaan zouden zijn met de slachtoffers,dan hadden ze de plaats van de ramp al direct na de ramp moeten afzetten.

  1. Deze Russische 2 sterren commandant heeft een aantal vragen voor ons, het animale uitgewoonde zwarte pieten schreeuw publiek.
   Waar kwam die SU-25 straaljager zonder transponder identiteit plots vandaan?
   Wie was er zo druk bezig met het verplaatsen van raketjes en radar installaties?

   Su-25 fighter detected in close approach to MH17 before crash
   http://rt.com/news/174412-malaysia-plane-russia-ukraine/

   Dusz die duidelijke satelliet foto is wel echt Monika;
   http://www.globalresearch.ca/scandal-last-seconds-of-mh17-flight-were-snapshot-by-a-us-or-uk-spy-satellite/5414148

  2. hyper alert,

   ja blijkt van een us of uk sateliet te zijn en aan Rusland doorgespeeld. ( door wie? ) Rusland heeft deze getoond op de televisie. Eerder was het onduidelijk van wie of waar de foto vandaan kwam.

   Voorzichtig zijn met “bewijs “is goed.

   Er is veel desinfo ook nu nog.
   🙂

  1. Ik heb nog nergens bericht gevonden dat de russen dit materiaal hebben vrijgegeven aan de pers. En persoonlijk denk ik dat ze dit wanneer zij dit wel doen met veel aandacht zullen brengen bijvoorbeeld op RT of global research. Vermoedelijk zit onder dit bericht een klein addertje.

   Zo van vervalste beelden ofzo, iets om ze in diskrediet te brengen.
   Ik ga nog wel zoeken of ik iets vind! 🙂

 5. In onze tweede en eerste kamer zitten dik betaalde mensen,die geacht worden rechtvaardig en onbevooroordeeld hun beroep in het belang van de nederlandse bevolking uit te oefenen.
  Dit blijkt een grote misvatting te zijn,omdat Nederland zonder bewijs aangevoerd te hebben dat Oekraine geen schuld heeft aan het neerstorten van MH 17 Oekraine zelfs financieel steunt,en ook materieel stuurt.
  Hiermee wordt Oekraine eigenlijk als mogelijke dader uitgesloten.
  Elk normaal denkend mens weet dat wanneer er een vliegtuig wordt neergehaald boven gebied waar twee of meerdere partijen strijden,het niet anders kan dan dat een van de strijdende partijen de dader moet zijn.
  Daarom kan ik moeilijk begrijpen dat er geen een kamerlid is die de volgende vragen stelt aan Rutte:
  Hoe weet u zeker dat Oekraine niet schuldig is?
  Het onderzoek is nog in volle gang en toch geeft u steun aan een mogelijke dader,zonder op de uitslag van het onderzoek te wachten.
  Er wordt telkens naar Rusland gewezen en er worden sancties ingesteld tegen Rusland,omdat Rusland de boel zou proveceren met militaire steun en manouvres,is dit geen logisch gevolg van zogenaamde oefeningen welke door navo landen aan de grenzen van Rusland worden gehouden?
  Amerika heeft enige uren na de ramp al naar Rusland gewezen zonder onderzoek of bewijs,waarom zijn zij nu zo stil en waarom vraagt u niet om het bewijsmateriaal dat zij zeggen te hebben?
  Beseft u wat de gevolgen kunnen zijn wanneer dit escaleert,en is dan uiterste voorzichtigheid hier niet op zijn plaats?
  Waarom is er geen journalist van de msm die deze vragen voorlegt?

 6. According to Sergey Melnichenko, CEO of Aviation Safety consultancy, there were one or two warplanes in the air close to the Malaysian airliner. The data casts doubt on the version of the tragedy favored by Western nations, which claims the plane was shot down from the ground by rebel forces with a sophisticated surface-to-air missile.

  The data “came from an air traffic control center in Rostov,” Melnichenko told Moskovsky Komsomolets newspaper, declining to reveal which one and whether it was civilian or military. He assured that “we have full trust in the sources, which helped us make it available to the public.”

  “The data clearly shows that at the moment of the crash and after it there were planes moving north of the Boeing course. Most likely, they were military, because the spots are very close to each other. The conclusion is that there were either one or two aircraft there,” Melnichenko told the daily.

  http://rt.com/news/205339-mh17-air-plane-malaysian/

  1. Iemand reageert erop als volgt:
   “What will the Dutch government do when they find out it was the US that was involved in shooting down the plane, I WONDER? Will they be afraid? Or will they seek justice for their people?”

   Zeer goede vraag!

  2. Monika, ja goede vraag.
   hypothetisch gesproken zie ik ze dan gaan kontlikken bij de verkeerde.. maar dat is dan mijn gedachte.. 😉

   In het echt hoop ik dat ze eer en geweten hebben en inderdaad voor het Goede gaan staan en het recht zullen doen zegevieren, “mocht us ermee te maken hebben” leg ze dan maar sancties op en ga maar excuses aan bieden aan de slachtoffers en het Nederlandse volk en aan de Oost Oekraïners die nu genocide ondergaan die west Oekraïners die ook voor vrede staan en Putin wiens naam dan onnodig en opzettelijk door het slijk zou zijn gegaan.

   we wachten het af…

  3. Zeker een goede vraag,
   ik had een comment eerder geplaatst maar ik denk dat ik het nie goe heb gedaan.

   hypothetisch gesproken gaan ze Buttkissen bij US denk ik
   in het echt hoop ik dat ze eer en geweten hebben en doen wat moet om de zaken recht te zetten.

   ik lees nu verschillende berichten dat het toch gedebunked is
   wie het weet mag het zeggen. We wachten het niet af maar zoeken het uit.

  4. History has shown that as soon as the U.S. starts accusing others of a misdeed one can be certain THEY are either complicit in the dasterdly deed or comitted it.

   And because every Western Government knowns this they are stalling this investigation as long as possible. Rutte knows full well the U.S. is behind this downing, but he’s between a rock and a hard place and is unable to point at the U.S. But hopefully not for much longer.

  1. zelfs de lijken lijken niet op wat het lijkt, zo lijkt het, klaarblijkelijk, toch zijn het waarschijnlijk wel lijken, geprepareerd met formaldehyde, uit de griepspuit.

  1. Anna 11

   Deze stelt het tegendeel:
   (Link en comment copy paste)

   http://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2014/russland-legt-beweise-zum-abschuss-der-mh-017-vor/

   De beelden zijn op authenticiteit gescreend. Mensen die menen dat de vliegtuigen een beetje wazig zijn hebben gelijk. De satellieten zijn dan ook gemaakt op de grond te fotograferen waardoor alles wat dichter bij is ietsje in scherpte moet inboeten. Er is zelfs te zien dat de raket onderweg is en afgeschoten vanaf de straaljager

  2. Eh nou eh, veel gezien ondertussen, maar vind het niet overtuigend.
   De links die ik geplaatst heb, verwijzen naar Google maps fotoos van een eerdere datum. De ‘wolk’ dateerd kennelijk al uit 2012…

  3. in je eerst link stellen ze dat het om een mig in het artikel gaat
   maar dat is wel een Su in het haisenku artikel

   Richtigstellung: Um das hier veröffentlichte Bild ist eine erbitterte Diskussion entbrannt, ob es sich um eine Fälschung handelt, oder nicht. Neueste Recherchen haben ergeben, dass es sich bei diesem Bild nicht, wiederhole nicht um eine Satellitenaufnahme handelt. Vielmehr ist dieses Foto von einem Spionageflugzeug aufgenommen worden, das sich in einer Höhe von etwa 14 Kilometern aufgehalten hat. Das Kampfflugzeug ist keine MIG 29, sondern eine SU 27. Das ändert nichts Wesenliches an den folgenden Ausführungen, zeigt aber, dass in dieser Gegend noch viel mehr abläuft, als wir erfahren dürfen.

   Metabunk is een soort skepsis.

   De tweede link .. ik kan geen russisch jij? Ze stellen dat de link daar als eerste geplaatst is. Dat zou kunnen.

   Wat betreft de wolk die zouden ze ook van de sateliet foto hebben kunnen gecopypast.
   De laatste link: need i say more, anti putin, pro kiev.

  4. Best vreemd dat we nu de “bewijzen” die er zijn dat ze het niet gedaan hebben aan het be-discussieren zijn, terwijl er nog GEEN ENKEL bewijs is getoond dat ze( de russen ) het WEL gedaan hebben?

  5. Eh nou eh, please…
   Metabunk plaatst het nodige wat op andere niet debunk sites ook geplaatst wordt.
   Dat is geen reden om dit materiaal af te wijzen toch?
   Metabunk is dus bij voorbaat verdacht omdat het een soort Skepsis is alla Hollande?
   Prik daar even doorheen!
   Probeer dit materiaal zelf te beoordelen, dat lijkt me het belangrijkste.

  6. Eh nou eh,
   Loop even de gangen na, die zij ook gedaan hebben, dus inspecteer even dezelfde bronnen, en dan lijkt me, dat je tot dezelfde conclusies zou kunnen komen…

  7. Tja het summum van een falkse flag is dat-ie tot op het bot uitgespeeld wordt en jullie doen daar geweldig werk voor. Alle aandacht die deze false flag heeft opgesoepeert kan niet meer op meer belangrijker zaken worden gericht.Het is een keuze, mijn aandacht is alweer genoeg afgeleid van zaken die een doelbewuste verbetering voor deze wereld vormen tabe, voor nu.

  8. Marcel,
   volgens mij proberen we mét elkaar de waarheid te achterhalen…
   Ieder op zijn/haar manier.
   En ik denk, ondanks dat jij je energie kennelijk op andere zaken richt, al deze energie de moeite waard is.
   Het gaat mede om het openen van ogen en dus van hart…

  9. Putin behoort kennelijk tot dezelfde kliek?
   Anders was ie allang de pijp uit geweest toch?
   Had hem de voordeel van de twijfel gegund, hoe stom kun je zijn…
   De Brics is in dat opzicht een onderdeel van het totale spel.
   Ondergang van de petro dollar om te beginnen…
   Het illuminatiespel.

  10. Anna en Marcel, ik vind ook dat alle beetjes helpen bij de bewustwording van de grote massa. En volgens mij heeft het echt al wel reeds nut gehad. Dat de MH17 een false flag is,heeft zich in een razendsnel tempo op social media verspreid vanaf dag 1. Zelfde nu ook met eboLIE. Veel meer mensen zijn op de hoogte en/of beginnen zo langzamerhand in te zien dat veel niet klopt. En ieder draagt daar op zijn eigen manier een steentje aan bij.
   Alles wat niet in 1 lijn is met de corrupte gevestigde orde, draagt bij aan een betere toekomst. Zo zie ik het tenminste. Veel liefs!

  11. Alle machthebbers dienen dezelfde afgod.
   Een ieder ander zou deze functie op deze manier niet eens willen vervullen…
   Op dit niveau kun je alleen maar de macht aan het individu en zijn saamhorigheid met een stelletje andere individuen, bijvoorbeeld familie, teruggeven.
   Een andere plek is er niet.

  12. @ Eh nou eh, het verhaal van Haisenko is erg plausibel. Goed gevonden…ben er blij mee 😉

  13. Waar is het eerst vliegtuig gebleven van Malysian airways, waarom werden er met formaline behandelde kadavers gevonden, dat deze cockpit vol kogel gaten zit is duidelijk, waar blijven alle gevens van de begeleidende autoriteit van Kiev, waar is de verkeersleider gebleven met zijn uitspraken van het eerst uur, waarom mogen mensen het Donetz gebied niet over zich zelf beslissen, daar de Oekraine nu in handen is van zionistische oliogarchen, via een door de USA-CIA gevoerde Putch, net als Georgie, de Mossad-CIA delen de lakens uit, en west Europa huppelt hier wat ook in handen is van de Zionistisch banken maffia achter aan, Putin is de gebeten hond, om dat hij het bestelen van de Russische bevolking door de internationale Zionisten heeft gestopt, Putin kan misschien de NWO stoppen te samen met China-India-Iran-Brazilië, zuid Africa, waarschijnlijk zal het op een oorlog uitdraaien, BAD MOON IS RISING IN EUROPE, en dat is niet te DEBUNKEN, groet Jenne

  14. goeie analyse Jenne, het wordt tijd dat we aan de root gaan stoomstrijken, met wortel en tak ausrotten;

   http://www.veteranstoday.com/2014/11/16/its-time-to-strike-at-the-root/

   jah Monika tijdens het vluchtig zappen gisteravond zag ik eens Putin op de Duitse ARD televise voorbij komen Monika! ik dacht al wat doet ie daar ineens nu dan, moet niet gekker worden zeg, zoiets verwacht je niet.

   hyper transkriet tot minuutje 10;

   ‘de uitbreiding van de Nato sinds 2004 met een zooitje oostblok en baltische staten, zijn het Russische stützpunkten waarmee de wereld wordt volgestrooid? neeeh dat zijn Nato stützpunkten, sinds 1992 hebben wij juist onze gevaarlijkste vliegtuigen in de garage laten staan, maar wat zien we, jah hoor die Amerikanen blijven daar buiten maar aan de gang met hun stealthy nucleaire elite squadrons, gibt es die of gibt es die nicht, jah die gibt es, es gibt verschiedene varianten diplomatiek gezien, dusz uw sicherheitsinteressen zijn gewoonweg nicht beachtet geworden gewürden gewesen, mach ik das sagen, en in de wirtschaft gebürt das selbe as in de sicherheit, öeconömisch gezien gewesen gewaren offensichtlich jah doch, en de Ukraine is een mitglied van de vrijhandelszone in der tat, tatsachlich, en tussen Rusland en de Ukraine geldt zollfreiheit, was bedeutet das, alle Europese producten kunnen zo rechtstreeks via het vrije zollraum van de Ukraine naar Rusland, en zo zijn er nog veel meer dingen, eerst hebben volkswagen, bmw, peugeot, ford, miljarden geïnvesteerd om volgens Russiche technische normen auto’s in Rusland auto’s te bouwen en nu gaan ze steeds vaker de Ukraine auto’s verkopen die niet eens geschikt zijn volgens onze winterband normen, en dan niet even vragen van is dat goed, neeeh dan moeten we ons bek houden want het gaat ons niks an zeggen ze dan, hou je er buiten en bemoei je er niet mee, en dan denken wij van jah kom op zeg, we vinden het op zich okay die auto’s maar doe eens even rustig aan zeg, und dann gab es viele toten op het Maidan plein, en toen kwam de duitse außenminister die wilde tot een compromis komen tussen de regering en de demonstranten, er zou even een vertrag geschaft werden, en hatten sie nog effe met Obama gesprochen? jah tatsächlich inderdaad zeker weten heb ik dat, en er waren nog veel meer ausenministers toen, die waren naar de Ukraine gekommen, het proces zou sich aussließlich friedlich entwickeln sollen, ik heb aan de telefoon met de amerikanische president getelefoniert dat we er over gesprochen haben.’

  15. Monika, een brilliante geest, heb alle vertrouwen in deze staats man, hij komt met de Subjectieve Russische waarheid, het oorlogs zuchtige westen rukt op tot aan hun grenzen, en daar tegen mogen zij dan niets onder nemen, nou zo ik al geschreven heb “” bad moon is rising over Europa “”, maar gezien de Economische Financiele oorlogs situatie overal op de wereld, en de totaal niet aanwezige Europese leiding, alleen de WTO-Zionistische leiding in Europa die ons in een oorlog wil storten, ze hebben geen andere uit weg, uit die escalatie ontstaat dan een andere wereld, waar in voor deze zieke mensen geen plaats meer zal zijn, misschien heb ik het mis, ik hoop het van harte !

  16. Jenne, ja het is een mens die authentiek is. Ik heb ontzettend genoten van dit interview. Wat een intelligente en betrokken man.
   Complimenten ook voor de ARD dat ze hem ook ‘de kans’ gaven, maar blijkbaar was daarna een talkshow met ‘deskundigen’ en de duitse ministeres van der Leyen (dom mens)…en ze waren allemaal anti-Poetin.

   I <3 Poetin! 😉

  17. Marcel, je komt nu altijd hier langs om aan te geven dat je eigenlijk klaar bent met van alles en nog wat en om de anderen als soort sukkels neer te zetten…maar je vergeet dat er anderen zijn die beide kunnen nl een betere wereld scheppen EN een oogje ‘in het zeil houden’ 😉

  18. Wie niet lezen kan trekt wellicht een schoen aan die helemaal niet ter passing werd aangeboden.

  19. Het lijkt niet door te komen ,dus nogmaals .
   Wie niet goed leest zou zich een schoen kunnen passen die in het geheel niet ter passing aangeboden werdt. Ook dat is een keuze…..

  20. Misschien moet ik een en ander verduidelijken.
   Ik lees hier allemaal stellingnames en pogingen elkaar te overtuigen van het eigen gelijk. Pogingen zieltjes te winnen voor het eigen kamp, en allemaal met een mooie intentie : namelijk bewustwording.Maar ook vanuit een supoer ego, een wserktuig dat is verworden tot de overheersende factor van het denken.
   Dat alles gaat voorbij aan het feit dat het ons wederom in een dualistisch wereldbeeld drukt van hullie en ons. Dat en juist dat is de manier waarop we op zo veel fronten lijken te worden uitgespeeld, dat en alleen dat is waarom we nooit met een stem spreken maar als allemaal denkbeeldige afscheidingen van het geheel.
   Nogmaals het is een keuze : zij die willen zien hebben allang herkent wat hier wordt uitgespeeld en stoppen met meespelen, zij die niet kunnen/willen zien spelen nog even door.
   Dat bedoel ik niet als oordeel ( en al helemaal niet als het wegzetten van reageerders als sukkel) het is slechts een vaststelling van een ( voor mij) feit.

  21. Natuurijk hebben we allemaal een eigen ideé en proberen door met elkaar conversatie te voeren, een eigen waarheid, van uit je eigen persoonlijke standpunt te cristaliseren, dat er enkele groten onder ons in hun zelfoverschatting, een oude schoen met het elegante glazen pumpje verwarren, het zij zo, de momenten die ik hier verbreng onder gelijk gerichte geesten/vrienden ?, laat ik niet weg zetten door iets onechts, the so called higher spirits, voel me goed hier, en leer nog elke dag, groet Jenne Sr.

  22. Marcel, dan lees je ook niet goed 😉
   Ja, natuurlijk ‘weten’ we dat als het erop aankomt, het allemaal een grote illusie is, voor wie het dan ook helemaal zeker weet.
   Het is zeer belangrijk dat mensen zich uitwisselen!
   Wat je hier leest en wat je dan ervan denkt, is jouw perceptie…er is geen beter, alleen een andere manier van benaderen. Dat weet je toch al lang Marcel <3

  23. Duidelijke en goede uitspraken beste Hyper, ze stonden er bij in Australïe en keken er na, na het krenken van de enige echte Boss Putin, bleven ze met lege handen en volkomen in hun blote konten achter, duidelijk de PUPPITS of the real Zionist with ter paying helpers the Jews born automatisch lid van de club, en een vast inkomen, ticket to hell !

  24. Hyper, een vriend van me noemde ze de talking Ass’es, in navolging van ooit de schilderijen van Melle, een voetbal tribune vol lulle koppen, zoek op is zo van toepassing op al het gegeven commentaar door domme mensen op deze wereld, groet Jenne

  25. Het lijkt zeer lastig het ego te zien als niet minder dan een handig gereedschapje . Neen het lijkt erop dat we niet willen inzien dat het verworden is tot een meester die bepaald welke toon onze comments hebben.Vanuit welke gevoelstoestand wordt gereageert… het zij zo.
   Terug naar mijn eigen prioriteiten doeidoei.
   http://achterdesamenleving.nl/ego-het-strategische-zelf/

  26. MARCEL, blijf jij nou lekker je vak van schoenen passer en verkoper uitvoeren, dit tot volle tevredenheid van ieder één, je voeld je niet meer thuis onder de gewone lieden, waarom probeer jij ons/mij dan niet te verheffen met bijzondere ideéen en denkwijzen, ik sta er altijd voor open, New trix of the trade, Vr. Groet Jenne met hoofd en al !

  27. @jenne
   Jenne verheffen moet je jezelf, dat kan ik voor jou niet doen. Immers, je kunt een paard wel naar de waterbak leiden maar drinken moet ie zelf. En zolang als je , net als nu weer , de verantwoordelijkheid voor je eigen groei in handen van een ander legt, moet je niet gek staan te kijken als er van je geprofiteert wordt. Wanneer ga je nou eens voor jezelf denken ,inplaats van steeds weer te reageren vanuit strijd? Want je hebt zeker weten niet mijn linkje aangeklikt! Daar heb je dan een kans om je te verheffen voorbij laten gaan, en dan moet ik jouw guru worden ? Dat dacht ik toch van niet. Of moeten we het wat simplistischer voor je brengen?
   https://www.youtube.com/watch?v=gncNjm520Mo

  28. Ach beste MARCEL, ik heb mij tot jouw gewend om dat ik weet dat door dingen die je geschreven hebt nu in grote onmin met je zelf moet leven, ik heb in mijn lange leven al zo vaak vercyniste mensen meegemaakt, die dan hun eigen dreamtime bubbel creéeren, en van daar uit oorvijgen beginnen uit te delen aan ieder één die hun voor de voeten loopt, niet doen Marcel, ik kom niet als vijand maar als vergevings gezind mede mens, je weet wel die wezens die jij nodig hebt om te kunnen leven in een menselijke samenleving, ben niet geheel onvankelijk voor je ijsige wind, begrijp het ook in de tijds ruimte in het Blauwedruif tijds spectrem waren we misschien gelukkiger en meer op onze plaats, groet Jenne !

  29. beste Marcel, ik heb net vanuit mijn laaghartigste opgeklopte ego regionen een haat gedichtje geschreven, voelt het goed, neeeh, lucht het op, jah en neeh, omdat jij al zo ver meta über ins hinein bent zal het wel geen kwaad kunnen;

   by the way, wat ik mij afvraag, komen die zelf verklaarde heldhaftige afplassende verlichte hemelse koorknapen hier net zo pünktlich harmonisch kritisch Ego prikken als voor de zoveelste keer ‘per ongeluk’ die devote driekus dek dweil dorps holmaten compleet kachel de plaatselijke stamoudsten laaghartig onder het mom van een geintje richting de ‘per ongeluk’ geopende deksel van de dichtst bijzijnde beerput en aanstormende stalen neus van een jankende stadstram proberen te loodsen? dat vraag ik mij af meneer sonneberg, en het antwoord is stelselmatig; Neeeeeh, dan never nooit niet natuurlijk….. maar nu natuurlijk wel… want er zou zich maar eens oprecht wat spontaan nieuw leven kunnen gaan voordoen op de draadjes van de bijna stelselmatig door de rnf horror clown factie plat gebrande wtk info ontmoetingsplek, dat kan het schuine oog onder een berg jaren 70 haar en dito bescheten vierkant retro 5d dikke drit stijgerpijp montuur van uwen vrome mombakkes natuurlijk nauwelijks verdragen, ga er voor het gemak maar vanuit dat jij met je eindeloze zelfoverschatting meer schade hebt aangericht dan je bij leven ooit nog zult kunnen beseffen makker, met uw jam pot 5d spiri duopenotti in één pottie geraaskal, ik weet dat wel zo langzamerhand.

   en als ik toch bezig ben nog eentje voor herr berensiroop;

   extra fructose gmo siroop met een dot gas op je buiten boord motor exo terras loodrecht de gefrituurde ruimte in, extra extra terras terras, netjes achter elkaar in de gansen pas, hier een woordje en daar een kras, van je ras ras in de gansenpas, met je bouwvallige titanium illegale lawine pijlen de ruimte in, functioneel taalgebruik volgens een spastisch verdord matrijsje, het kruiswoord puzzelke moet voor een verhaalke doorgaan, vanwege de afgestorven grijze lingo lobkes, tis geen redenatie en zeker geen pamflet, extra extra extra, ik vond het vaak nog wel een opwekkend woord, dat extra op het verwarmde terras, de herhaling maakt het uitgekauwd, das zo zonde, ik eet nog liever fritten met hollandse mayo.

  30. @ jenne en hyper
   Ach is het weer eens zover? Gaan we weer een inhoudelijke dialoog uit de weg door de boodschapper van het niet gewenste nieuws af te schieten? Gewoon heel hard roepen dat die meneer zich ver boven jullie waant en dan is dat waar? Jullie nemen jezelf , in tegen stelling tot mij wel heel serieus, en gaan geen enkel door jullie ego de strot ingeramde oordeel uit de weg.
   Zal het maar even duidelijk stellen , jullie schelden tegen je spiegelbeeld en niet tegen mij ( helaas) en ik voel me niet beterder of verhevener dan wie of wat ook . Maar het is duidelijk , als je niet meeheult met de wolven en in een zelf aangenomen slachtofferrol wilt blijven hangen , is het verkeert. Jullie kunnen wat dat betreft doorgaan met huilen en zielig doen , ik doe niet mee. Je kunt nog zo’n mooie spraakwaterval neertypen het energetisch slachtofferschap druipt door al die letters heen als dunne stront door een babyluier. Het raakt mij niet meer ,jammer genoeg voor jullie. Het ga jullie goed , en blijf vooral de door jullie zelf gekozen onmacht voeden en in het slachtofferrolletje gevangen zitten ,als je dat zo behaagt .Alleen als je mij probeert tegen te houden in mijn ontwikkeling schop ik je kop van je romp( heel liefdevol ,dat dan weer wel)Voor de rest blijf lekker janken als je dat lekker vind.

 7. Hebben jullie wel eens in een rolling coaster kermis atractie, of gewoon een visserschip in woelige zee rolling like hell verbleven , now onze bericht geving lijkt daar op debunking over debunking, raad jullie je aan die ouwe filosoof Descartez vast te houden, de waarheid komt voort uit onze intuïtie !
  Zo lang alle berichten over Nazi brigades uitgerust met Swastika en SS tekens op hun helm worden veronachtzaamd, is voor mij de zaak duidelijk, er komt een nieuw retro fazistisch epox aan, elk excuse is goed om de beest uit te hangen verkrachten-moorden van burgers, arme donders die ten minste nog een klein stukje dignité in hun lijf hebben, nog niet die verrotte corupte westerse denk patronen volgend van na mij de zondvloed, denk na mensen, het lijkt ver weg, maar is in wezen heel dicht bij !

 8. ” In the West anything coming out of Russia is false, fake and a lie. Minutes after Malaysian MH17 crashed Russia was to blame. So, when Channel One comes out with a video it was slammed as a lie by a country who voted for a communist president not once but twice. A photo was sent anonymously by email November 12th to the Russian Union of Engineers claiming that MH-17 was shot down by a Ukrainian jet. It was only shown as possible evidence not as absolute truth. However, I do not even have to see it because I know who the liar is.”

  http://www.globalresearch.ca/the-mh-17-satellite-photos-who-can-be-trusted/5414657

 9. Was het niet zo dat dat vliegtuig gewoon in de verkeerde richting vloog? Of heb ik dat mis… Maar dan is het dat wat onder andere toch moet worden uitgezocht! Niet? Wie is daarvoor verantwoordelijk? en Waarom werd dit zo gedaan??? Als je dat weet te vinden… iets over zijsporen en zo. Altijd gevaarlijk die zijsporen waarop je je verliest. Ik kan me niet ontdoen van het gevoel dat deze mensen allemaal op werden geofferd voor het “hogere doel”, namelijk een nieuwe wereldoorlog beginnen… waarvan ik hoop dat ik het volkomen mis heb…

 10. Wordt het onderzoek transparanter? Ik weet het niet. Heb toch mijn bedenkingen.

  http://www.nu.nl/vliegramp-oekraine/3935870/onderzoeksraad-rondt-bergingsmissie-mh17-af.html
  Enkele zinnen daaruit:

  Volgens de onderzoeksraad zijn in zeven dagen “binnen de mogelijkheden op de locatie zoveel mogelijk wrakstukken geborgen die relevant zijn voor het onderzoek”.
  Op de rampplek, waar het toestel van Malaysia Airlines op 17 juli naar beneden kwam, zijn veelal kleinere wrakstukken achtergebleven. Deze stukken zouden niet bruikbaar zijn voor het onderzoek.

  Als ik dit lees snap ik niet hoe men dit soort onzin op kan schrijven in de media.
  Altijd worden vliegtuigrampen minutieus onderzocht. Elk kleinste detail is in dat onderzoek belangrijk en kan zelfs bepalend zijn voor de uitkomst ervan. Dat is ons altijd verteld en dat is volgens mij ook zo.
  Nu doet men net alsof die kleine stukken niets te vertellen hebben. Dit is zo ver naast de waarheid, daar moet je toch doorheen kunnen prikken.
  Men wil niet dat de onderste steen boven komt, dat is meer dan duidelijk.
  De bergingsmissie is inmiddels afgerond. Hoezo afgerond?
  Waarom gaat men niet door met bergen nu het kan omdat het relatief rustig is? Ik snap dat je eerst doelen hebt, maar nu die bereikt zijn kan men gewoon doorgaan met zoveel mogelijk wrakstukken te bergen, maar daar ziet men het nut niet van in (alsof dat nut er niet is) of men heeft er geen zin in. Ik snap niet en heb er geen enkel begrip voor dat men nu stopt met deze bergingsactie.
  Bovendien toont de afgelopen week aan dat het wel degelijk rustig genoeg is om bergingswerk te doen en ook dat dit in het verleden mogelijk was geweest met een beetje goede wil van vooral de Westerse partijen. Aan die wil heeft het volledig ontbroken, daar kan je toch niet langer naast kijken.
  Ook is onderzoek ter plaatse mogelijk, dat wat men aanvankelijk wilde doen, maar zogezegd niet kon. Zowel in het verleden, maar in ieder geval nu kan men met dat onderzoek gewoon doorgaan. Gebeurt dat? Ik weet het niet zeker, maar ik heb de indruk van niet en als het wel gebeurt lijkt het er eerder op dat dit minimaal is, anders zouden we er immers meer van horen. Op volle sterkte een fatsoenlijk onderzoek is nog altijd niet echt gebeurd.

 11. heb alle reacties gelezen en niets wijzer geworden helaas.
  linken die het niet doen en vervalste satelliet foto`s
  malaysia staat nl boven de vleugel en daarlangs staat geen tekst.
  een rusisch verhaal (filmpje)in het nederlands vertaald wat aan alle kanten rammelt (als dit tenminste de juiste vertaling is.
  nog steeds niets gehoord over de vertaling die iemand hier gemailt had
  naar die russen.
  kennen we niet gewoon rutte martelen net zolang dat hij de waarheid zegt.
  dat doet hij ook net zolang tot we hun verhaal geloven.
  (en dan blijkt later het betreffende stukje bewijs hebben we toen niet meegenomen)
  of iedereen oproepen aangifte tedoen maar dan wil ik hier voorstellen horen.weet er iemand hoe dit gerechtelijk in elkaar steekt
  normaal in een strafzaak werkt dit met punten qua bewijs voering.
  dit is eigenlijk tegek voor woorden dat iedereen de waarheid wil weten
  en zeker de nabestaande en hun doen maar wat ze willen er is geen speld tussen tekrijgen want het speelt allemaal onder 1 hoedje.
  geen prietpraat meer maar actie

 12. Ik geloof er geen flikker van. Amerika staat dat niet toe.
  Van Rutte, Merkel en Hollande hebben ze een dikke map bij the NSA na al de afluister praktijken en ze worden mijns inziens allemaal geshanteerd/blackmailed om hen de mond the snoeren. Ze zijn niet allemaal plotsklap knatergek geworden. Een mischien maar niet allemaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.