Advertentie

Raadsel opgelost!


Al jaren breken onderzoekers zich het hoofd hoe het mogelijk is dat vrouwen langer leven dan mannen. Zit het in de genen, of zijn mannen intenser bezig geweest met het verdienen van geld en leidt de maatschappelijke stress die daarmee gepaard gaat tot een korter leven? Hebben vrouwen gemiddeld een gezonder leven omdat ze meer buiten zijn dan mannen? Allemaal vragen die de onderzoekers meenamen in hun overwegingen.

Totdat. Totdat de onderstaande foto’s opdoken en de onderzoekers hun intense onderzoek konden stoppen. Het was duidelijk! Ik wil er als man hier verder niet te veel woorden aan vuil maken, maar na het zien van deze foto’s is het klontjeklaar waar het leeftijdsverschil vandaan komt. Wanneer we beter hadden gekeken, was het onderzoek in eerste instantie al helemaal niet nodig geweest..

Men1Men2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men3Men4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men5
Men6

10 gedachten over “Raadsel opgelost!

 1. Het heeft helemaal niets te maken met Mannen die hard werken,
  Het is de stofwisseling bij Vrouwen die maken dat hun lichaam iedere maand gereinigd wordt door de Menstruatie.
  Kijk een naar Vrouwen die de overgang zijn gepasseerd, dan krijgen ze dezelfde klachten als Mannen, dun Haar Reuma en ga zo maar door, Mannen moeten stofwisselen via de Uriene, en u weet wel de ontlasting, zo simpel is het dus al die onderzoekers moeten eens wakker worden dan sparen we met z,n allen een hoop geld .

  Groetjes Gerard

 2. Jongens zitten genetisch anders in elkaar als vrouwen. Ze hebben meer aanleg voor erfelijke ziekten, en zoeken zeker op jonge leeftijd de grenzen van het gevaar op.
  Hoe hoger de leeftijd van mannen, des te kleiner wordt het verschil in levensverwachting t.o.v. van vrouwen met dezelfde leeftijd.

  Bron : Verschil mag er zijn; Martine delfos

 3. Je bedoelt of het klunen is of té scherpen schaatsen zijn..?
  Maar ja, jij bent heel onwetenschappelijk gewoon op zoek naar het antwoord dat je wilt horen. Maar maak je niet dik, ze geven het heus wel toe, als je het ze maar lief vraagt.. (en zie je trouwens dat mannen ook ‘ze’ kunnen zijn, nota beide bene?)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.