Advertentie

UPDATE: Kies liefde en een wonderlijk verhaal over vaccineren


Beste lezers, vandaag werd ik attent gemaakt op deze flyer en dat onze website onderaan deze flyer staat. Niburu heeft op deze flyer gereageerd (zie HIER) en de boodschap die zij overbrengen, daar staan wij van WantToKnow.nl geheel achter. Laten we niet de angst versterken maar de liefde!

Waarom ik mijn artikel heb verwijderd

Nou daar zit ik dan. Het is maandagochtend en ik zal uitleggen waarom ik het Hoofdartikel van de Week ‘Kies Liefde en een wonderlijk verhaal over vaccinaties’ maar een paar uur op mijn website heb laten staan. Ik had het echter ook aan Niburu.nl doorgegeven en toen ik zaterdagochtend besloot het stuk van WantToKnow.nl te halen, was ik helemaal vergeten dit aan Niburu.nl door te geven. Ik geloof dat 1500 mensen het stuk hebben gelezen en ruim 2000 mensen zijn dit weekend met een kluitje in het riet gestuurd door mijn update te lezen op Niburu.nl waar niet zo een heldere  uitleg stond. Sorry daarvoor, maar dit weekend had ik er even afstand van genomen.

De afschrikwekkende agenda

Voor de mensen die helemaal niet weten waar het stuk over ging, een korte uitleg. Er gaan veel angstaanjagende verhalen rond op internet over de komende verplichte vaccinaties m.b.t. de ‘op handen zijnde’ pandemie (varkensgriep), bioterrorisme, massamoord, etc. Ik vind dat veel mensen zich alleen maar voeden met de afschrikwekkende agenda van de machtselite en te weinig kijken naar hun eigen kracht en wonderbaarlijke vermogens.

Mensen schieten in de angst
Mensen schieten in de angst

‘Ik vraag me echt af welk geloof je aanhangt…Ik kan niet aan de indruk ontkomen dat iemand zichzelf een flinke veer in de reet wil steken over de rug van een dochtertje.’

Dat soort reacties kreeg ik van mensen die mijn artikel hadden gelezen, waarin ik iets had geschreven over een soort wonder die ik in mijn beleving had het ervaren na het vaccineren van mijn dochter, twee jaar geleden. Toen ik minder wist van wat ik nu weet, maar er toch genoeg hulp voor handen was (ja, ook van ‘boven’) doordat ik vertrouwen had. Nee… ik was/ben niet opgewassen tegen dat soort reacties. Het voelde als het begin van een reeks. Het was het me niet waard.

Door mijn hoofd spookte de Bijbelse uitspraak: ‘Parels voor de zwijnen!’ Daarmee wil ik critici niet voor zwijnen uitmaken, maar het voelde voor mij dat ik me te kwetsbaar opstelde door zo een persoonlijke ervaring op die manier af te laten kraken.

Hoewel ik van mensen ook heel hartverwarmende reacties binnenkreeg (bedankt daarvoor!), besloot ik het toch te verwijderen om mezelf in bescherming te nemen. Omdat het zo een persoonlijk verhaal is.

Sorry dat ik het zeg: maar als een kip zonder kop struinen talloze mensen de websites af naar nog meer informatie waaruit blijkt dat we allemaal dood moeten, mensen schieten in de angst en proberen alles op alles te zetten om zoveel mogelijk mensen te waarschuwen voor de nachtmerrie die onze kant op komt.

De balans is zoek, weg, pleite.

Over liefde, geloof en vertrouwen wordt door deze mensen haast met geen woord gerept, waarschijnlijk omdat ze de liefde in zichzelf en voor zichzelf grotendeels uit het oog verloren zijn. Liefde is voor nerds, iets voor watjes en zeker niet het wondermiddel dat de wereld van onze ondergang gaat redden. Maar ook: ‘Als er liefde had bestaan, waar is dit dan gebleven in deze wereld?’Of: ‘Vertel de arme kindjes in Afrika – die doodgaan van de honger – dat liefde hen gaat redden. Kom op Tessa, wordt wakker, get a life. We gaan naar de klote, zie je dat dan niet?!! De wereld zit niet te wachten op jouw poezelige verhaaltjes over liefde, de kracht van intenties en geloven in je eigen potentie!!’

… stilte…

Als je het voor elkaar krijgt hoe mensen DENKEN, krijg je het ook voor elkaar hoe mensen HANDELEN. De tegenwerkende krachten weten dit en maken er optimaal gebruik van met hun verdeel-en-heers-politiek. Dacht je dat de machtselite bang is voor de mensen die paniekvoetbal spelen door aan alle alarmbellen te rinkelen en heel hard te schreeuwen dat we allemaal worden vermoord? Nee… ik denk het niet. Natuurlijk hebben ze liever dat we blijven slaapwandelen en als een stel makke schappen alles slikken wat ze met ons van plan zijn. Maar ik denk dat ze veel banger zijn voor de mensen die geloven in hun eigen kracht en zich hun potentie herinneren als mens. Wonderen gebeuren niet alleen in de bijbel. Ze gebeuren ieder moment van de dag, bij mensen van allerlei pluimage.

Maar ik denk dat ze veel banger zijn voor de mensen die geloven in hun eigen kracht en zich hun potentie herinneren als mens. Wonderen gebeuren niet alleen in de bijbel. Ze gebeuren ieder moment van de dag, bij mensen van allerlei pluimage.

Wat denk jij: Zien is geloven of Geloven is zien?

Schaar jij jezelf onder de eerste categorie dan krijg je het de komende tijd erg zwaar. Schaar jij jezelf onder de tweede categorie: welkom thuis, er zal een wereld voor je open gaan, waarbij je wonderen mag verwachten. Gefeliciteerd het is je gelukt om je los te maken van het oude paradigma (we zijn afgescheiden van onszelf, elkaar en de wereld. We leven in schaarste. De een is beter dan de ander en je bent een slachtoffer van de omstandigheden in jouw leven) en het nieuwe paradigma te verwelkomen. Dit paradigma gaat uit van eenheid, overvloed, vreugde, geloof, weten, vertrouwen. Je herinnert je dat niemand de macht over je heeft, tenzij je deze uit handen geeft. Je weet zoveel meer dan dat ik je hier hoef uit te leggen… we leven in een prachtige tijd waarbij we worden uitgenodigd het beste uit onszelf naar boven te halen.

Maar weinig mensen lijken zich bewust van de eeuwenoude, zo niet biljoenen jaar oude natuurwet: wat je aandacht geeft GROEIT, Wat je zaait zul je OOGSTEN, wat je uitzendt komt naar je TERUG. Als een boemerang: WENG!!! Zowel positief als negatief.

Er is niets om bang voor te zijn, behalve…

Angst is onwetendheid… T. Roosevelt – ooit president van Amerika – zei eens: ‘Er is niets om bang voor te zijn, behalve voor de angst zelf.’ Laat deze woorden maar eens goed tot je doordringen, er schuilt een diepe waarheid in. Want als je ‘weet’ is er niets om bang voor te zijn. Het is geen sprookje, het is echt waar. Dat probeerde ik uit te leggen door een persoonlijk voorbeeld te geven, maar veel mensen horen het wel maar ze luisteren niet. Ze voelen deze waarheid niet.

Natuurlijk, op WantToKnow.nl staat veel informatie over de vaccinaties (HPV en Varkensgriep). Omdat we laten zien ‘dat wat is’ (zowel positief als negatief) zodat mensen een bewuste keuze kunnen maken. Daarbij publiceren we op WantToKnow.nl ook heel veel inspirerende artikelen, verhalen die mensen in hun kracht zetten en verhalen die mensen triggeren op zoek te gaan naar wie ze werkelijk zijn en wat voor potentie ze hebben. Maar weet je… veel mensen schuiven dat terzijde, alsof het een sprookje is, dat niet op hen van toepassing is en gaan over ‘tot de orde van de dag’: op zoek naar informatie waaruit blijkt dat een machtselite het op ons gemunt heeft.

Mezelf in bescherming nemen

Kies Liefde
Kies Liefde

Lieve mensen, ik wens jullie heel veel succes bij jullie zoektocht naar ‘de waarheid’. Maar ik zal je een ding vertellen (en je hoeft mij niet te geloven, geloof alleen jezelf) als jij op zoek gaat naar de waarheid buiten jezelf, heb je een zware dobber. Jij bent hier op deze wereldbol om op zoek te gaan naar de waarheid IN jezelf.

Wat er ook gebeurt in de wereld, het gaat allemaal om JOU. Kijk naar jouw leven, jouw eigen leefwereld, het spiegelt jouw overtuigingen, intenties, gedachten, woorden en daden. Er is niemand BUITEN jou die dat voor je doet. De situatie in de wereld is een afspiegeling van het collectieve bewustzijn. Daarom de uitspraak: ‘Wees in deze wereld maar niet van deze wereld.’ Het is allemaal een illusie. Een verdomd goede illusie, dat wel…

Nee, ik ga mijn verhaal niet opnieuw plaatsen. Het is te persoonlijk, het gaat over mij als moeder, het gaat over mijn dochter. En soms moet je jezelf tegen jezelf in bescherming nemen. Kennelijk is mijn verhaal voor veel mensen nog een brug te ver. Maar ik zal wel de prachtige doorgeving van P’taah nogmaals plaatsen. (lees HIER meer over dit wezen).De tegenwerkende krachten voeren een strijd dat heet: ‘het gevecht om jouw ziel’. De liefde… het lijkt zoiets softs, maar de liefde is het enige dat jouw ziel zal bevrijden. In feite is jouw ziel al bevrijd, het is de kunst om jezelf dat te gaan herinneren en te ervaren. Op die manier creëren we onze eigen Hemel op Aarde. Kies LIEFDE, het kan zo simpel zijn….

KIES LIEFDE

Wisten jullie dat jullie jezelf allemaal hebben geboren laten worden in deze tijd, dit Nu, voor een hele grote missie. Die missie is om tot de waarheid te komen over jezelf, de grote waarheid over de mensheid. Je bent zaad van de sterren. Jullie wezens zijn afkomstig vanuit een beschaving ver van deze plek, onvoorstelbaar lang geleden. Jullie komen van een plek van alwetendheid, en voor immens lange tijd hebben jullie een spel gespeeld genaamd ‘Ik ben vergeten wie ik echt ben’.

Vertaling P’taah met dank aan Ellen du Burck

Dus wie ben je dan?

De waarheid is dat jullie machtige, multidimensionale spirituele wezens zijn die leven na leven het spirituele spel ‘het mensenleven’ hebben gespeeld. En er gaat een grote verandering plaatsvinden – het einde van een enorme cyclus van 52.000 aardse jaren en tevens het eind van een specifieke cyclus van 25.000 jaar die veel te maken heeft met het huidige bewustzijn en de aanvang van een nieuwe cyclus.

Wat is de nieuwe cyclus. Dat is het verhogen van de trillingsfrequentie die jullie moleculaire, emotionele en spirituele wezen omvat. Dit heeft niet alleen effect op de mensheid maar ook op de Aarde zelf. Zij en jullie co-existeren, bestaan dus naast, met, en door middel van elkaar, jullie zijn afhankelijk van elkaar en een deel van één groot bewustzijn. Feitelijk is niets afgescheiden. Jullie zijn niet van elkaar gescheiden. Jullie zijn van geen enkel iets gescheiden, zelfs niet van waarvan je denkt dat het gemaakt is door de mens, zoals bijvoorbeeld gebruiksvoorwerpen.

De waarheid over jezelf leren kennen

Dus jullie zijn inderdaad krachtige spirituele wezens, ook al voel je jezelf meestal niet zo. Jullie zijn in dit leven gekomen om een grote ontdekking te doen, vanuit al je cellen en vezels van je lichaam Jezelf te leren kennen, de grote waarheid. Dit zou je verlichting of bovenbewustzijn kunnen noemen. Het betekent in ieder geval dat jullie trillingsfrequentie sneller gaat. Het betekent ook dat je de waarheid over jezelf zal leren kennen.

Uiteraard zouden we het prettiger vinden om de woorden ‘verlichting’ of ‘bovenbewustzijn’ het raam uit te gooien. Verlichting is simpelweg het liefhebben van elk aspect van jezelf. Iedereen worstelt zwaar om meer ‘spiritueel’ te zijn, om zich meer op het pad van verlichting te begeven, en dat zou betekenen dat jullie eigenlijk toch niet heel zijn. Maar de waarheid is nu juist, jullie zijn al heel. Je bent al waarnaar je aan het streven bent om te zijn. Het zit er bij iedereen al in. Het is een deel van je wezen en de prachtige waarheid is dat jullie, op elk moment in het Nu, een perfecte, onsterfelijke uiting van de Bron zijn.

Hoe komt het dat ik die waarheid niet voel?

Maar als dit de waarheid is waarom voelt het dan niet zo? Waarom ben ik dan niet zo’n magnifieke manifestator? Waarom is er altijd dat steeds terugkerende patroon van sabotage, een gebroken hart of tekortkomingen in mijn leven. Hoe komt het dat ik die waarheid niet voel?

Dat komt omdat jullie zijn geprogrammeerd om te geloven dat jullie niet goed genoeg zijn, niet volmaakt genoeg. Jullie zijn geprogrammeerd om te leven met het idee gebrekkig te zijn. Jullie zijn geprogrammeerd om geen liefde te kennen, en al zeker niet om van jezelf te houden.

Jullie zijn geprogrammeerd om te geloven dat jullie niet goed genoeg zijn, niet volmaakt genoeg. Jullie zijn geprogrammeerd om te leven met het idee gebrekkig te zijn. Jullie zijn geprogrammeerd om geen liefde te kennen, en al zeker niet om van jezelf te houden.

Mijn dierbaren, ieder van jullie is op een of andere manier geboren op een ‘mindere’ plek. En een mindere plek is eigenlijk een ander woord voor angst. Wat je leert vanaf je baarmoedertijd tot aan je 9e jaar is dat er angst, afwijzing, en pijn bestaat.

Steeds dezelfde patronen

Wanneer je een jaar of zes bent zijn je overtuigingen en ideeën over wie je bent geconcretiseerd. Uiteraard is het zo als je intellectueel en psychisch groeit je overtuigingen meestal wat veranderen maar de bottom line is dat je nog steeds wordt aangestuurd door dat kleine meisje of jongetje die de waarheid niet heeft leren kennen. Dus daarom snap je misschien beter dat je in je leven steeds dezelfde patronen tegenkomt, zij het steeds in andere vormen.

We herinneren je graag aan de basiswaarheden van jouw realiteit. De belangrijkste is dat je absoluut je eigen realiteit creëert. Geen uitzonderingen. Toeval bestaat niet. Ongelukken bestaan niet. Op een bepaald niveau creëer je het allemaal zelf.

Zolang je dat niet beseft blijf je hangen in een slachtofferrol. Zolang je jezelf slachtoffer vindt van het lot, karma, omstandigheden of toevallige ‘chaos’, ben je machteloos. Op het moment dat je opstaat en zegt: ‘Ik ben zelf verantwoordelijk, ik heb dit absoluut zelf gecreëerd’ kom je op een hoger plan en dat zal je (eigen)macht geven.

We creëren dus onze eigen realiteit

1339342911_c5247a9426_m[1]We creëren dus onze eigen realiteit, onze eigen werkelijkheid. En steeds weer opnieuw raken we verstrikt in dezelfde situaties en saboteren we onszelf. En we maken keuzes gebaseerd op een onjuiste geloof dat we niet goed genoeg zouden zijn, dat we niets waard zijn en dat je we het niet hebben verdient.

Hoe je je werkelijkheid creëert komt door hoe je jezelf ziet en hoe je over de werkelijkheid denkt. Dat is een creatie van jouw waargenomen werkelijkheid. Je kunt als voorbeeld nemen dat je gedachten, ideeën en overtuigingen symbool staan voor het huis waarin je leeft en alles wat er om je heen gebeurt, vindt alleen plaats in dat huis.

Onze structuur, zowel je fysieke structuur als je non-fysieke structuur is gecreëerd uit energie en energie is bewustzijn. Dus je bent een lichaam van bewustzijn, gewaarwordend-bewustzijn. Deze energie waarmee je bent omgeven is elektromagnetisch. Je bent eigenlijk een gigantische aantrekkingskracht, een grootse magneet.

Soort trekt soort aan

Het universum ondersteunt je 100%, krachtig wezen dat je bent, dus waar je ook in gelooft, gebeurt ook. Dat is wat je waarneemt als werkelijkheid. Het is geen werkelijkheid in een breder perspectief, maar wat je waarneemt is jouw realiteit. Als je je waarneming verandert, verander je ook je realiteit. Zo werkt het.

De andere krachtig component in het creëren van jouw realiteit is je emotie – e-motion, energy in motion. Emotie koppelt zich aan ideeën, de gedachten en overtuigingen en het universum voorziet daarin. Soort trekt soort aan op elke manier, niet alleen de fysieke manifestaties in je leven, maar ook je emotionele ervaringen.

De meesten komen vanuit een plek waar gebrek is. Er is nooit genoeg, of het nu liefde is of geld, een nieuwe baan, meer plezier, een nieuw huis. Wanneer je dat niet hebt, los van je ideeën en overtuigingen over wie je bent en wat je verdient, ben je gefocusd op wat je niet hebt en dat is wat je dan creëert. Dat is de frequentie van je creatie. Soort trekt soort aan.

Zo krachtig zijn jullie

Laten we een teruggaan naar de emotionele quotiënt omdat dat de drijvende kracht is in je leven. De meeste overtuigingen over de werkelijkheid zijn zo’n groot deel van je dat je niet een realiseert dat het een overtuiging is. Je denkt dat het realiteit is. Jullie geloven allemaal dat morgen de zon op komt en dat gebeurt ook. Weten jullie ook dat jullie collectief het weerpatroon creëren, zo krachtig zijn jullie. Bewustzijn is absoluut gelinkt aan collectief bewustzijn. Het is een morfogenetische resonantie die soortgelijken aantrekt.

De meeste overtuigingen over de werkelijkheid zijn zo’n groot deel van je dat je niet een realiseert dat het een overtuiging is. Je denkt dat het realiteit is. Jullie geloven allemaal dat morgen de zon op komt en dat gebeurt ook.

Wanneer je wordt geboren, word je geboren in een familie die haar eigen bewustzijn heeft, haar eigen mythologie, haar eigen verhalen, op haar eigen manier. Het is een soort bewustzijnfeestje. En daarna komt het bewustzijn van de stad of het dorp, van de groepjes in de stad of het dorp, religie, sportverenigingen, werk. Elke groep heeft elk zijn kleine paraplu van bewustzijn met zijn eigen overtuigingen over de werkelijkheid. Dan is daarna nog een grotere groepering van bewustzijn en dat is het land waarin je woont, en dan volgt het bewustzijn van je ras, en daaroverheen uiteindelijk ‘menselijk bewustzijn’, het collectief bewustzijn. En alles is absoluut aan elkaar gelinkt.

aarde_platLang geleden dachten mensen in jullie wereld, met gelinkt bewustzijn, dat de wereld plat was. Niemand dacht daar veel over na. Het was gewoon zo. Toen kwam er iemand met het schandalige idee dat de wereld rond was. En toen meer en meer mensen daarvan overtuigd raakten, bereikte het collectief bewustzijn een kritieke massa en daarna ‘wist’ heel de wereld dat de aarde rond was. Als bewustzijn groeit en exceptioneel toeneemt, bereikt het een kritische massa en dan is iedereen aangegrepen zonder eigenlijk echt te weten dat het zo werkt.

Liefde, overvloed, gezondheid

In dit Nu creëer je elke toekomst die je maar wilt. Dus wanneer je naar je eigen wereldje kijkt en wat je daarin hebt gecreëerd, vraag je dan eens af ‘als ik nu eens niet zou geloven dat het zo was, hoe zou het dan zijn?‘ Als je dan toch aan het creëren bent, dan kun je net zo goed bewust creëren, en kun je net zo goed liefde, overvloed, gezondheid, kracht en heel veel vreugde creëren. Klinkt als een goed idee toch?

Jullie zijn het allemaal waard om bijzondere dingen mee te maken, eenvoudigweg omdat je bestaat. In elk Nu zijn jullie allemaal perfecte, eeuwigdurende expressie van goddelijkheid, Al Dat Is. Dat is de waarheid. En dat kan jouw waarheid zijn, als dat is wat je wenst.

Een ander woord voor goddelijkheid of God, Al Dat Is, is Liefde. We bedoelen hier niet de traditionele romantische betekenis van liefde mee. We bedoelen de immense kracht dat de hoeksteen is van het multiversum. Liefde geeft leven aan de atomische structuur van ons lichaam. Liefde is alles dat je waarneemt. Er is geen bestaan zonder liefde. Liefde is onze levensenergie, de energiemoleculen die je uitwisselt elke keer dat je in- en uitademt.

Een en al liefde

Liefde is je waarheid. Je bestaat uit een en al liefde. Alles dat geen liefde is, is een illusie, een verkeerd geïnterpreteerd concept voortgebracht door een onjuiste overtuiging dat je niet goed genoeg bent, en voortgebracht doordat jullie vergeten zijn dat jullie goden en godinnen zijn die een spel spelen, ‘ human life now’.

Liefde is je kracht. We bedoelen het niet lichtjes wanneer we zeggen dat verlichting het logische reultaat is van absolute liefde voelen voor elk aspect van jezelf. De eerste stap is dat je volledige verantwoordelijkheid neem voor je eigen creaties, jouw werkelijkheid. Vandaaruit heb je de kracht om te kiezen, ik kies voor liefde.

Jullie leven allemaal in angst. Angst is de polariteit van liefde, en angst is alles, elke emotionele reactie of response die niets met liefde te maken heeft. Het maakt niet uit welk label je eraan hangt. Je kunt het frustratie, stress, boosheid, jaloezie, bezitterigheid, machtswellust, hebzucht, misbuik noemen. Dit allemaal is geen liefde maar een uiting van angst.

Liefde is je kracht. We bedoelen het niet lichtjes wanneer we zeggen dat verlichting het logische reultaat is van absolute liefde voelen voor elk aspect van jezelf. De eerste stap is dat je volledige verantwoordelijkheid neem voor je eigen creaties, jouw werkelijkheid. Vandaaruit heb je de kracht om te kiezen, ik kies voor liefde.

En wat gebeurt er als je angstig bent? Je probeert het te overwinnen, het weg te drukken, het te overmeesteren, wegrennen, het achter je laten, onder het tapijt schuiven. Je hebt geleerd om het op die manier te doen, om sterk te zijn, om alles te overwinnen. Het is een deel van je programmering, ondanks dat het niet werkt. Kijk naar je wereld. Het is niet echt een speeltuin van liefde toch? Dus het is een kwestie van leren om voor liefde te kiezen. Daar gaat het allemaal over, het transformeren, kiezen voor liefde, en weten hoe je moet kiezen voor liefde.

Transformatie is heel eenvoudig

Je kunt niet transformeren wat je niet hebt. Die aspecten van jezelf die je niet acceptabel vindt en waar je een negatief oordeel over hebt, al die verborgen dingen, zijn juist die dingen die jouw leven maken. Wanneer je ze erkent, hoef je ze alleen maar te aanvaarden om transformatie te creëren. Transformatie is heel eenvoudig, maar je moet het gereedschap hebben, het recept. Hoe moet je datgene liefhebben waar je je voor verschuilt?

Leer je eigen detective te zijn. Het is niet zo moeilijk, elke keer als je ergens een oordeel over hebt kun je meteen op onderzoek uitgaan waarom je oordeelt.

orion-nebula-hubbleIedereen is het centrale punt van het universum. Alles om je heen is een spiegel die precies datgene reflecteert wie je bent en waar je bent in elk Nu moment.

Het werkt niet zo, als voorbeeld, ‘Ik heb een man zijn hond zien slaan en blijkbaar wordt me dan een spiegel voorgehouden, terwijl ik mijn hond nog nooit heb geslagen’. Zo werkt het niet. De reflectie gaat over je emotionele reactie. Elke reactie of response die geen liefde in zich heeft is een reactie gebaseerd op angst.

Angst van machteloosheid

Dus wanneer je woedend wordt wanneer je een vorm van misbruik ziet, wat is dan je angst? Als je diep graaft, is het de angst van machteloosheid. Je identificeert jezelf met het kleine, misbruikte wezen omdat iedereen zich kan vereenzelvigen met misbruik. Dus wanneer je iemand of iets ziet dat hulpeloos en machteloos is en wordt pijngedaan, kom je direct in actie.

Die woedende reactie is niet hoe een volwassene zou reageren. Het is de reactie van het gewonde kind, het kind dat zich als een soort van beton in je genesteld heeft toen je een jaar of zes was. Dit kleine kind dat zich in je genesteld heeft heet angst. Al die tijd ben je van dat kind weggerend, heb je het ongeldig verklaard, en geprobeerd het te overwinnen omdat je geleerd is om er zo mee om te gaan.

Maar besef, angst is alleen maar dat kleine, verlaten kind. Dat kind wil in jouw armen genomen worden, tegen je borst aangehouden worden en verteld worden hoeveel ze van haar/hem houden. Zoals we al eerder hebben gezegd, strek je armen uit en trek die kleine naar je toe en zeg: ‘Lieve schat, wees maar niet bang. Ik zal je nooit verlaten. Ik hou met heel mijn hart van je. We zullen altijd samen zijn, jij en ik, in dit veilige en wonderlijke universum en samen komen we thuis’.

Onvoorwaardelijke liefde

Wanneer je deze kleine in je armen houdt totdat je de warmte in je lichaam voelt, zal er iets magisch met je gebeuren. Je hebt een wonder van transformatie gecreëerd, omdat je gecentreerd bent, je energiecentrum is open en nu ben je klaar om de volgende geweldige creatieve keuze te maken.

Transformatie heeft niets met intellect te maken. Als je via je intellect zou kunnen transformeren dan zou je wereld er anders uitzien. Intellect kan dan niet. Het intellect is ontworpen om het hart te dienen, om te implementeren wat het hart leuk vindt. De weg naar transformatie is door aanvaarding, het omarmen en het absoluut liefhebben van dat kleine jongetje en meisje dat binnenin je zit, onvoorwaardelijke liefde.

Transformatie heeft niets met intellect te maken. Als je via je intellect zou kunnen transformeren dan zou je wereld er anders uitzien. Intellect kan dan niet. Het intellect is ontworpen om het hart te dienen, om te implementeren wat het hart leuk vindt.

Het is ook het leren om te gaan met een gebroken hart. Een gebroken hart veroorzaakt ziekten. Jullie lichamen zijn ontworpen om honderden jaren mee te gaan. In andere beschavingen gebeurt dat ook. Jullie lichamen slijten niet.

Wanneer je je emotionele kwesties onderkent, met een gebroken hart en de angst die je hebt, dan zal die energie emotie – energie in beweging niet in lijn met elkaar zijn. Het blijft opgesloten zitten in je cellen doordat je negatief oordeelt en daardoor kan het niet vloeien door je lichaam. Dan zegt het lichaam, stoppen, hier is iets aan de hand en je moet ermee leren omgaan. Als je dat niet doet, wordt het erger en erger totdat je lichaam het opgeeft en naar het volgende avontuur gaat.

Kijk binnenin jezelf

Sterven, dood, is maar een illusie. Je hebt al duizenden levens geleefd die jullie vorige of toekomstige levens noemen, allemaal gebeuren ze tegelijkertijd omdat er buiten dit tijd en ruimte continuüm geen tijd is. Jullie zijn grootse multi-dimensionalen en je leeft in elke dimensie totdat je in het engelrijk komt, om de schepping zelf te ervaren.

God zit niet op een wolk
God zit niet op een wolk

Wanneer je hulp van  gidsen en engelen wilt, kijk binnenin jezelf. Je hebt een connectie naar je eigen engel in je, naar je verlichte zelf. Je bent niet afgescheiden. Jij hebt de kracht. Jij weet het, jij hebt de wetenschap. Jullie zijn die krachtige, eeuwige, spirituele wezens. Jullie, jij. En de kracht van jullie, de waarheid over jullie, is liefde.

Waar dit allemaal eigenlijk over gaat is om in staat te zijn om meer liefde, vreugde, plezier, schoonheid, harmonie, vrede, stilte, te hebben in je dagelijkse leven. Dat, en het absoluut liefhebben van jezelf, dat is waar verlichting over gaat.

Het gaat er niet om, om een goed mens te zijn. Het gaat erom de waarheid van jezelf te zijn. Er is niemand om over je te oordelen. Jullie zijn goden en godinnen die dit spel spelen. Er is geen wolk waar een god op zit die een boekje heeft en zegt ‘oh oh, jammer, verkeerde keuze’.

Je hebt nog nooit de verkeerde keuze gemaakt en nog nooit een verkeerde beslissing genomen, nog nooit. Je hebt keuzes gemaakt vanuit de God/Godin energie van jou, en je hebt keuzes gemaakt vanuit het bange kind in je die nog niet weet dat je zo krachtig bent, zulke grootse spirituele entiteiten.

Jullie zijn het, mijn dierbaren. Al het weten zit in jullie. Je bent niet afgescheiden van dat wat je God of Godin noemt, van Alles Dat Is. Je bent niet afgescheiden van je lichtwezen, je zielenergie. De zielenergie is te vergelijken met een gouden ladder die het eeuwige leven heeft. Dat ben jij, en jij bent uniek. Je bent een geest, een trillende frequentie met geluid en kleur, uniek, herkenbaar in het multiversum, allemaal het mooiste juweel op de kroon van de goddelijkheid.

Wonderlijk toch?

Namaste!

2000©Jani King

67 gedachten over “UPDATE: Kies liefde en een wonderlijk verhaal over vaccineren

 1. Eigenlijk zonde om nog verder commentaar te geven. Hiermee is zo veel gezegd…

  Dus uiteraard toch ff zondigen en gewoon doorkwekken:
  De artikeltjes van Tessa en deze site zouden helemaal nergens zijn zonder de onnoemelijke hoeveelheid tijd en energie die heel veel mensen in het schrijven van de commentaren stoppen. Ik vraag me af wie zich dat realiseert en ik vind dat deze mensen ook best wel eens in het zonnetje gezet zouden mogen worden.

  Dus wat mij betreft: HEEL ERG BEDANKT JONGENS EN MEISJES zonder jullie inspanningen was deze site allang naar de knoppen!

 2. Tessa, jouw commentaar over wat er is gebeurt en waaarom je je bijdrage hebt verwijderd is me uit het hart gegrepen. Je slaat de spijker op zijn kop.
  Enorm veel respekt hiervoor!

 3. Wat denk jij: Zien is geloven of Geloven is zien?

  Er gaat pas een nieuwe wereld open als je het oude loslaat en et nieuwe toelaat.
  Ik heb persoonlijk het oude los kunnen laten en ik ken me zelf nauwlijks nog terug. ( in positieve zin )

  Na mijn mening wel beschamend hoe mensen op jouw vorige artikel hebben gereageerd. Jouw artikel over je dochter was een bevestiging voor mij zelf en mijn potentie in het leven.

  Hoewel mensen dat afkraakte en de waarheid (in het bericht zelf )niet serieus nam had me held Einstein hier nog wat over te zeggen ;

  Anyone who doesn’t take truth seriously in small matters cannot be trusted in large ones either.
  Albert Einstein

  Alsnog mijn respect naar jouw Tessa, en ga vooral zo door 😀

  In liefde en licht
  Lichtrebel

 4. tessa, bedankt voor deze alweer prachtige artikel, hoewel ik toch veel verdriet herken in je woorden.. helaas. mijn tip voor jou is, laat je niet leiden door negatieve reacties en mensen die je kapot proberen te maken, het maakt je alleen maar zwakker, bouw een muur om je heen, voor alleen zij die je kwaad kunnen doen. zelfs zij zijn vergeven, en ze komen hunzelf toch wel tegen.. alles op zn tijd. w2k.nl is naar mijn mening misschien wel de meest ontspannende site om informatie te vergaren, zonder meteen bang te worden en heen weer te springen. ik denk dat een hoop je doelbewust willen breken, maar velen zitten ook nog steeds in die draaikolk van onwetendheid, en weten niet eens waar ze mee bezig zijn. zo waren jij en ik ook en dat moeten we nou eenmaal accepteren. laat haat varen maak van je leven geen lijdensweg! wees sterk en blijf doorgaan met je gewaardeerde talenten!

 5. Kop op Tessa. Ik denk dat het een verstandig besluit is om zo’n persoonlijk verhaal(heb het niet gelezen) terug te trekken. Je huid lijkt er niet echt dikker op te worden na een half jaartje WTK? En dat lijkt me lastig genoeg in jou positie. Ik hoop niet voor je dat je hier al te gevoelig voor blijft.

  Ik zie je goede bedoeling en intentie echt wel in deze stukken. Maar misschien is het probleem dat het te belerend overkomt. Je vertaald naar karma, ‘wat je zaait zal je oogsten’, etc. Maar je brengt dit echter zo stellig alszijnde ‘Dit is de waarheid en niet anders en anders zul je het nog wel gaan merken’, doelende op alle negatieve shit die op iemand af gaat komen of iemand overkomt in zijn/haar leven en dat is dan je eigen schuld omdat je niet handeld en gelooft zoals het zou moeten naar jou idee – dat zeg je niet letterlijk zo maar het kan wel alszodanig overkomen.
  Ik vermoed dat dit een beetje het probleem kan zijn voor sommige lezers? Persoonlijk smaakt het mij teveel naar het ouderwetse ‘schuld en boete-verhaal’ wat de mens door diverse religies al duizenden jaren wordt ingeprent.
  Ik weet dat je het niet zo bedoeld en waarschijnlijk handvatten aan wilt geven voor een mooier en positiever leven waardoor zich mooie dingen kunnen openbaren aan de mens. Wat dan altijd weer gekoppeld wordt aan ons ‘goddelijke potentieel’, etc.etc. Deze boodschap blijft herhaald worden als een dreinende mantra. Net zoiets als een overtuigd christen die maar blijft dooremmeren tegen niet christenen over hoe waar en goed zijn geloof wel is. Dat je eigenlijk verloren bent als je niet in zijn waarheid gelooft(‘die gaan het nog erg moeilijk krijgen’…)

  En daar zul je keer op keer reacties op krijgen, positief en negatief. Je lijkt je daar over te verbazen omdat je het toch zo goed bedoeld?

  Maar goed, kop op en vrolijk verder.

 6. Let op, belangrijk bericht: op mijn website http://www.healingsoundmovement.com staat een nieuw artikel over de ‘varkensgriep pandemie’. Erg belangrijke informatie over de verzwegen kanten van vaccinaties, die ALLEN zeer ineffectief en levensgevaarlijk zijn (en de langetermijn effecten van ALLE vaccinaties zijn onbekend-omdat men ze niet onderzoekt uit angst voor al aangetoonde relaties met diverse ernstige hersenziekten en kanker en auto-immuunziekten!). Zie mijn website bij Artikelen (Dutch) aan de linkerkant. Mij mailen voor het artikel in Word om door te sturen of plaatsen kan ook: info@john-consemulder.com Wil je het leven eren, laat je dan niet vaccineren!

 7. Hans voor jou heb ik geen woorden wat ben jij verschrikkelijk wantrouwend om Tesssa zo uit te maken terwijl dat mens het allemaal goed bedoeld. Zit je soms in de regering ??? Het lijkt er wel op engerd ! Wij zijn bezig een betere wereld te maken met elkaar en jij komt daar tussen met egoistiche dingen wat een negatieve toestand blijf maar weg op deze site want daar heeft niemand zin in ! En boven alles voor jou heeft dit geen zin ga lekker op vakentie met maxima en Trix daar hoor je thuis sukkel !

 8. Sorry Edwin en alle anderen !

  Maar dat gel….. werd me een beetje teveel al die negativiteit kan er soms niet meer tegen en dan komt er soms (weinig ) maar één keer een uitbarsting was niet juist maar eerlijk gezegd wel recht uit m’n hart. Em Tessa steekt haar kop uit en dan krijgt ze drek op haar bord niet eerlijk je kan kritiek ook milder uiten ( zoals ik !!!!!)

  groetjes allemaal

  groetjes

 9. Moedige Tessa,

  Het is mij gegund om jouw persoonlijk verhaal over Liefde in samenhang met het vaccinatieprobleem te lezen.
  Het kwam meteen bij mij binnen als een zuiver verhaal direct uit jouw hart.
  Een duidelijk voorbeeld van hoe (Moeder)Liefde problemen oplost!

  De liefdevolle invloed van wat je hebt gecommuniceerd is niet in woorden uit te drukken. De parels uit jouw hart hebben behalve de zwijnen, ongetwijfeld ook veel mensen bereikt die deze parels wel waard zijn.

  We leven tot nu toe in een wereld van afgescheidenheid waar het tegenovergestelde van Liefde nog mogelijk is.
  Maar mensen als jij geven mij het volste vertrouwen dat wij bezig zijn over te gaan naar een wereld van eenheid waarin enkel Liefde aanwezig is.

  Vergiffenis voor degenen die je al dan niet moedwillig hebben gekwetst en daardoor anderen de gelegenheid hebben ontnomen om kennis te nemen van een liefdevol advies!

  Dank je voor je bijdrage!

  P.S.
  Wat een prachtige dochter heb je; ze lijkt veel op jou!

 10. Hallo Tessa

  In het eerste gedeelte volg ik jou.
  Maar in het tweede gedeelte niet.

  Omdat in mijn geloof wordt voorspeld hoe de mensen denken en verward zullen worden.En hun harten zullen verstenen.

  Juist ik geloof nog steeds in de bijbel en wordt vaak voor gek versleten.
  Maar dat is een teken voor mij.

  Respect is soms ver te zoeken in deze wereld.
  Geloven in je zelf wordt ook voorzegd.
  Maar de mensen die schreeuwen dat de bijbel een sprookjesboek is weten dus niets van de inhoud.
  Dit concludeer ik uit het vragen om 27,5 miljoen, dan moet je niet bij de god van de bijbel zijn maar bij de ander die zich God noemt.

  Er breekt gewoon een tijd van grote verwarring aan.
  En dat is een gegeven op zich.

  Tessa nog een kleine opmerking van mij kant.
  Je zegt naar zoeken van liefde in je zelf.
  Hoe kun dit zoeken als je niet kunt verklaren waarom jou altijd tegenslag treft ook al doe nog zo je best.
  Dan is het geloof in je zelf snel weg en worden de meesten verbitterd.
  Waarom ik?
  Dat is dan de grote vraag.

  Doordat velen geloven roepen het is gods wil lopen de reguliere kerken leeg.
  Maar is die uitspraak juist?
  Wordt dit in dat rare boek zo uitgelegd.

  Ik zal maar stoppen omdat hier een hele andere visie wordt gegeven.
  En ik laat iedereen in zijn waarde wat hij of zij ook geloofd.
  Het is alleen zo dat ik alles van verschillende kanten heb bekeken en toch terug gekomen ben bij het rare boek met zijn vele verhalen.

 11. ik kom bij wtk veel goede zielen tegen maar ook mensen met vermorzelende soldatenlaarzen.
  laten we hopen dat ze nog eens op blote voeten leren lopen
  tessa, blijf wie je bent, het is prima zo

  selene

 12. Wat klaagt gij toch de boze wereld aan,
  beschuldigt haar van dit en dat!
  Hebt gij dan nimmer vuur bij ’t vlas gedaan,
  waardor dit ras heeft vlam gevat?

  Heeft nooit de haat, of wrok, of nijd
  aan u geknaagd en u verleid
  dat blindelings uw arm zich bood
  en olie op de vuurhaard goot?

  Gij meent geen deel te hebben aan
  wat steeds de wereldbrand weer voedt?
  Vernietig allereerst de waan,
  de hartstocht die nog in u woedt!

  Laat de twist verzinken in uw wezen,
  en maak over de wereld u geen zorg;
  gij zijt, hoe meer van slakken vrij, hoe groter borg
  dat zij met u tot reinheid zal genezen.

  Christian Morgenstern (uit de bundel “Wij vonden een pad” uitgegeven in 1914)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.