Advertentie

Goldman Sachs en ’t vernietigde Griekenland!


Get Microsoft SilverlightBekijk de video in andere formaten.

x

Het verhaal is duidelijk en wij hebben het hier op de site al eerder genoemd. Het is de naam van de ‘witte-boorden-boevenbank’ Goldman Sachs, die té veel opduikt in het kader van frauduleuze financiële handelingen op mega-schaal. Afgelopen maandag 13 februari zond de VPRO een goed-onderbouwde documentaire uit, deel 1 in een serie. Een documentaire die feitelijk voor élke WantToKnow-bezoeker ‘verplichte kost’ zou moeten zijn..

Het is heel moeilijk om op het internet liefhebbende plaatjes te vinden over ‘zakenbank’ Goldman Sachs. De kredietratingbureau’s geven Goldman Sachs een AAA-status.. Dat is het bordje met het groene mannetje op de foto..!

Inzichten in de diep-stinkende spellonken van het zaken doen, the-Goldman-Sachs-way. Telkens als deze Goldman Sachs club hier voorbij komt, laten we het niet na te wijzen op de rol die Goldman Sachs speelde in de hele BP-olieramp in de Golf van Mexico.. Voor Goldman was dat dus de ‘Gold van Mexico’.. Lees het hele verhaal, HIER op de site.

Nu dus een boekje open over Goldman Sachs, door de mensen van VPRO-Tv. Volledig in lijn met de aanklacht van het één na grootste pensioenfonds ter wereld, het ABP tegen JPMorgan.. (HIER),

Overigens werd Goldman Sachs  afgelopen December ook al door de KRO doorgelicht. Kijk HIER naar dit verhaal. 

Mocht je toch nog twijfels hebben over deze witte-boorden-criminelen-die-het-eigenlijk-niet-zijn-omdat-ze-niet-veroordeeld-zijn-nog, dan kijk je even naar dit nieuwsfilmpje met dezelfde strekking als het hierboven getoonde. Een fraude-onderzoek naar de handel en wandel van Goldman Sachs.. Logisch toch?
x

En nu dan het verhaal van deze financiële tarantula in Europa, in Griekenland om preciés te zijn..

X

* * *

x

Goldman Sachs en ’t vernietigde Griekenland!

 x

Wordt het een dieprode maandag volgende week? Omstreeks de 13e februari verwacht het Griekse Ministerie uitsluitsel over een staatsschuld-deal. Maar ondertussen lijkt het bankroet van Griekenland onafwendbaar. Al tien jaar blijkt de Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs de Griekse overheid te hebben voorzien van riskante financiële constructies die de schuld van het land lager lieten uitvallen dan ze in werkelijkheid was.

Daarmee hielp Goldman Sachs niet alleen Griekenland om boven zijn stand te leven en zich steeds dieper in de schuld te steken. Het leverde Goldman Sachs honderden miljoenen op en was het begin van de structurele ondermijning van de euro.

De schulden van Griekenland zijn enorm en inmiddels staat Griekenland dan ook onder curatele van een trojka bestaande uit de Europese Unie, het IMF en de Europese Centrale Bank. De bezuinigingen treffen een bevolking die nauwelijks begrijpt hoe het zo ver heeft kunnen komen. Wat gebeurde er precies in juni en december 2001? Goldman Sachs hielp het Griekse ministerie van financiën aan trucs om de schuld meer in de richting van 60% van het b.b.p. te brengen (het criterium voor deelname aan de euro).

Zowel de bank als de Griekse overheid vonden het kennelijk de normaalste zaak van de wereld. ‘Iedereen deed het’, zo heette het. Ook de Europese controleur, Eurostat, was op de hoogte van de deals en zag er geen kwaad in. Maar het verergerde de zaak voor Athene en zorgde voor de eerste barst in de idealen van de eurozone. Regisseur Alexander Oey ging voor Tegenlicht in New York, Londen en Athene op zoek naar antwoorden op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren en filmde in het Griekenland van nu de verwoestende gevolgen.

In de aflevering van maandag 13 februari krijg je de visies van deze mensen te zien en horen:

William D. Cohan, schrijver van ‘Money and Power. How Goldman Sachs came to rule the world’. Cohan is een voormalig bankier die zich inmiddels tot onderzoeksjournalist en publicist heeft ontwikkeld. Zijn boek beschrijft de geschiedenis van Goldman Sachs van binnenuit.

Nomi Prins, voormalig partner en managing director bij Goldman Sachs. Verliet Goldman Sachs in 2002 omdat ze het niet eens was met de koers die de zakenbank insloeg na de beursgang in 1999.Sindsdien actief bij de progressieve denktank Demos.

– Nick Dunbar is als financieel journalist werkzaam bij Bloomberg. Schreef in 2003 het eerste geruchtmakende artikel over de schuldswap van 2001. Auteur van het boek ‘The Devil’s Derivatives’

– Yannis Varoufakis, Grieks econoom. Protesteerde in 2005 bij Eurostat tegen de deal.

– Christoforos Sardelis, voormalig hoofd van het agentschap van de Griekse staatschuld. Houdt bij hoog en bij laag vol dat de deals geen nadelige invloed hadden op de schuldontwikkeling.

– Petros Christodoulou, de opvolger van Sardelis als hoofd van de Greek debt management agency. Begon als trader bij Goldman Sachs en was verbonden aan de Griekse Centrale Bank.

Regie: Alexander Oey
Research: William de Bruijn
Productie: Helen Goossens
Eindredactie: Henneke Hagen en Jos de Putter

44 gedachten over “Goldman Sachs en ’t vernietigde Griekenland!

 1. en nu wil diezelfde bank een groot aandeel van de zakentransacties hier in europa van de europese banken over nemen?
  hoe bedoelt u eens een dief blijft een dief.

 2. Het probleem zit natuurlijk veel dieper dan dit en de discussie komt zelfs niet in de buurt de werkelijke oorzaak.

  Het is geen mysterie om het storings patroon in de economie te projecteren veroorzaakt door rente. Als rente de schuld vermenigvuldigt in verhouding tot de circulatie en steeds meer van iedere Euro gewijd wordt aan deze schulden, dan kan daardoor steeds minder van iedere Euro in circulatie aangewend worden voor de economie. Alles om je heen is het resultaat van de voor de hand liggende gevolgen. Regulering kan slechts dit terminale process vertragen.

  Wiskundig Geperfectioneerde Economie is een valuta die niet onderworpen is aan rente, bestaande uit een schuldfinanciering van alle toegestane ondernemingen, betaald door elke debiteur zoals ze verbruiken van de bijbehorende productie.

  Er is geen inflatie of deflatie, omdat de valuta in omloop is altijd gelijk aan de huidige waarde van de bestaande productie over dat deel van de economie dat wordt ondersteund door die circulatie van valuta.

  Noch de waarde van de valuta of activa worden veranderd door aanpassingen in de verhoudingen van circulatie ten opzichte van verschuldigde goederen of diensten. De waarde van de valuta is altijd consistent in kwantiteit – zowel aan de inkomens kant als aan de uitgave kant- met de resterende waarde van de verschuldigde activa die bestaan, en waarvoor de valuta in circulatie was gebracht en dat hierdoor een onveranderlijke waarde van de valuta vertegenwoordigt.

  Het resterende geld in omloop is altijd voldoende om de schuld af te betalen. Verdere productie wordt dus niet belemmerd door een gebrekkige geld circulatie doordat zoals nu het geval is er meer moet worden terugbetaald dan er in circulatie is gebracht (door de factor rente) om de productie te financieren. In Winskundig Geperfectioneerde Economie worden schulden niet vermenigvuldigd ten opzichte van de circulatie van de resterende waarde van de schuld/activa.

  Om schuld te kunnen betalen in het huidige monetaire systeem (schuld = hoofdsom + rente) die dus groter is dan de resterende circulatie veroorzaakt een onomkeerbare cyclus van voortdurend lenen tegen rente en daardoor onomkeerbare vermenigvuldiging van schulden. Om een vitale circulatie van geld in omloop te kunnen handhaven moet men dus minstens opnieuw zoveel lenen als men heeft betaald uit de oorspronkelijke omloop. Dit terminale process veroorzaakt onoplosbare schulden problematiek.

  In Wiskundig Geperfectioneerde Economie worden noch productie noch consumptie belemmerd door het opleggen van extrinsieke kosten (rente). In elke transactie wordt de productie verhandeld voor gelijke productie. Van belang is dat we een valuta circulatie bechikbaar stellen voor de productie die geen belemmeringen, beperkingen, of andere onrechtvaardigheden oplegd. Productie en ondernemen worden volledig ondersteund door een liquide en efficiente valuta.

  Wiskundig Geperfectioneerde Economie is niet meer dan een enkelvoudige recept, voor het oplossen van onrechtvaardig interventie.

  1. Jake item 2
   snap jezelf wel wat je schrijft of papegaait je iemand na.
   Probeer het simpel te houden want complexiteit is altijd machtverschil quasi intellectueel en vooral misleidend.
   Het begrip geld als ruilmiddel is een acceptatie. Vroeger werd dit opgedikt met loze kreten als ‘God zijt met ons’ inde rand van de gulden te drukken om ons maar doen geloven dat geld zijn waarde heeft.
   Geld had vroeger waarde omdat het gemaakt is van schaars edel metaal goud en/of zilver. In loop der tijd werd daar ook meegesjoemeld men de munten werden steeds dunner of werd voorzien van een gat. Het vertrouwen in geld wordt voortdurend ondermijnd. Dan krijg je dat in de jaren 80 dat een dekking voor geld zoals goudstaven in zijn geheel is losgelaten. Geld wordt uit niets gemaakt. Afhankelijk van economische groei wordt er geld bijgedrukt. Ook dat is een regel die alleen theorie is. Kijk bijvoorbeeld naar Amerika hun overheid schuldenplafond wordt voortdurend opgehoogd. Wij in Europa kijken alleen naar Griekenland maar de US is totaal failliet. Het grappige de dollar is ruilmiddel voor de internationale handel. Het zal niet lang duren of alle landen die afhankelijk zijn worden meegesleurd in die faillissement van US. Dan is geheel over en uit. Geld was oorspronkelijk ruilmiddel. Maar is inmiddels produktie- cq speculatiemiddel geworden. Produkten vanuit de vertikale structuur geproduceerd van grondstof tot eindprodukt(voor de consument) gaan het altijd verliezen en eindgebruiker er altijd voor bloeden. Wat nu blijkt dat de macht in het geld zit. Dan bedoel ik niet de mensen die het bezitten. Maar bedoel ik mee de banken die het geld beheren, het geld uit het niets mogen creeeren. Dat zijn allang niet meer de staatsbanken want dat zijn privébanken dus in handen van bedrijven en niet van de overheid. Dat we worden uitgeknepen is een feit, zelfs het lakeienvolk uit Den Haag laat zich voor eu karretje spannen vaak niet voor het volk maar voor eigen belang want hunleven gaat ook gewoon verder na de politiek. Want wat velen niet beseffen dat wij een economische maatschappij hebben en dat welvaart altijd boven welzijn staat. Het heeft dus niets meer van doen met mensen. Wij zijn allen alleen bestemd als produktiemiddel inde vorm van arbeid tegen minimale beloning. Ook grappig onze westerse beschaving is daar ooit begonnen, gaat ie daar ook als eerst ten onder?
   Het is een groot Monoplyspel geworden. In het spel is de bank( bijna) altijd winnaar. Alles in leven is gebaseerd op vraag en aanbod. En niet te vergeten schaarste en dan bedoel ik niet natuurlijke maar u raait het al kunstmatige schaarste. Bedrijven hebben altijd geld nodig om te kunnen overleven. Een economische principe is laat het geld rollen en onze economie komt er boven op. Maar neen banken gaan de boel lopen traineren door de geld kraan expres niet open te houden. Het lullige in onze gekozen economie zijn de zogenaamde systeembanken. Die zouden op papier allemaal failliet zijn. Want de kredietcrisis is in de us bank wereld ontstaan en omdat alles met alles te maken heeft hebben wij klootjesvolk daar ook last van in Europa. De landen die direct met elkaar te maken hebben voelen ook die pijn. Daarom is het ook oneerlijk dat het gewone volk er daarvoor moet opdraaien. Tja wij maken ook deel uit van dat systeem. Ja heel deprimerend maar gelukkig zijn er genoeg wakkeren onder ons die bezig zijn om te werken voor een betere wereld voor ons allemaal en dat we beseffen dat de sky is the limit voor de economie en dat voortdurend winst maken niet reeel is. Bij winnaars heb je altijd veel verliezers. En als je op een ‘eerlijke’ manier gewonnen kan worden wordt er vals gespeeld.En wat betreft kreten als inflatie, rente devaluatie, marktwerking zijn allemaal verzonnen om ons dom te houden en dat daarom het verdeel en heers systeem zijn eigen gang gaan niet meer niet minder. En wie dat soort papegaai termen tracht te begrijpen moet begrijpen dat het een illusie goocheltruc is om u om de tuin leiden en om goed te praten dat zakkenvullerij legitiem is. Machtspelletje is ook taal te gebruiken die gewone volk niet begrijpt. Eens en voor altijd, kun je het niet eenvoudig vertellen dan is er altijd stront aan de knikker. Vanuit onze matrix hebben we toch altijd de neiging om authoriteit of expert op een voetstuk te plaatsen en hun waarheid als zoete koek te slikken. Ook BNers worden in die poppenkast gebruikt en/of misbruikt. Daarom kijk ik zo min mogelijk tv want zelf amusement indoctrineert. En wat knap irritant is die adv.bloks die langer duren dan het programma zelf. Vooral blijven kijken als je het leuk vindt evengoeie vrienden. En wat het geld betreft geld wordt helemaal fictief als onze matrix instand wordt gehouden. Papier en munt geld gaat eruit u wordt gechipt en zo komt u dan aan u voedsel en als op de chip een gps wordt gezet dan weet u hoe laat het is. Ga vooral niet janken en depri daarover worden of in pak en as zitten of onverschillig zijn. In het NU heeft u de kracht om de bakens te verzetten want u bent hun gelijken. Het hoeven niet altijd acties zijn op wereldniveau. Alle kleine beetjes helpen in uw nabije omgeving en dat weten inmiddels de wakkeren onder ons dat alleen Liefde ons kan brengen naar een mooie wereld voor ons allemaal. Het gedoe met Goldman en Sachs is niet goed te praten maar heeft net als alle huidige crisissen een duidelijke bedoeling namelijk bewustwording want nogmaals het is nooit genoeg : met ze allen een mooie wereld te creeren voor ons allemaal.
   Zelf wakker zijn is mooi maar vergeet de slapenden niet om die ook wakker te schudden. Dat is juist het mooiste wat je kunt doen. Ik weet van mezelf dat het moeilijk is maar geef de moed niet op met gelijk gestemden is gemakkelijk communiceren, maar juist de slapenden hebben dat vonkje nodig. Trial and error gewoon blijven doen.

  2. @Lezer

   Ik begrijp heel goed wat ik schrijf, maar belangrijker is of jij het ook begrijpt. Naar aanleiding van je reactie zie ik dat je in de goede richting denkt. Nee, geld kan nooit een product zijn. Het is een crisis van het beheer van geld, en het resultaat van het toestaan door overheden en dus door ons dat meedogenloze particuliere bankiers de controle hebben over “ONS” geld. Jawel, want geld is een soeverein recht dat voortvloeit uit het recht van een individu tot het aangaan van onderlinge contracten. Door toe te staan dat private banken tussenbeide komen als de wettige verschaffer van deze contracten in een transactie tussen partijen hebben we het meest wezenlijke verloren, nl; de economische macht die vrije en democratische mensen hebben. Mensen zijn verward over geld. Over wat het nu is, waar het vandaan komt, maar nog belangrijker, wat het zou moeten zijn, en waar het vandaan moet komen.

   Geld kan bijna elke vorm aannemen, van goud tot runderen, van graan tot zout, en van water tot land. Dit zijn allemaal vormen van rijkdom. Geld is geintroduceerd als contract of eigenlijk een overdrachtsbewijs voor b.v. handel in graan, metalen, edelstenen of andere zaken van waarde en dient al heel lang als een veiliger, handiger middel van overdracht van betaling tussen twee handelende partijen. Hierdoor is de reputatie en integriteit van de uitgevende instelling de belangrijkste factor in de aanvaarding en vertrouwen van ons geld.

   Het punt is dat “geld”, of ruilmiddel niet de plaats inneemt van de items die worden uitgewisseld. Als posten van waarde worden uitgewisseld, heet dat “ruilhandel”. Geld wordt gebruikt in plaats van ruilhandel. Geld is niet de dingen zelf.

   Voor het bewaren van de integriteit van geld moet het vrij zij van externe corruptie en manipulatie zoals met name ¨rente¨dat doet in combinatie met de uitgifte door private instellingen met als enige doelstelling winstbejag.

   We dienen daarom ons soevereine recht terug op te eisen tot het uitgeven en beheren van ONS geld en dat beheer uit te voeren aan de hand van rekenkundig geperfectioneerde modellen. Dat is wat Mathematically Perfected Economy (MPE) doet, MPE herstelt niet alleen ons soevereine recht om onze eigen universele betaalbeloftes onderling uit te wisselen, maar biedt ook het money management dat noodzakelijk is om de integriteit van die betaalbeloftes te bewaken en te waarborgen.

   Heb jij een andere oplossing tegen inflatie/deflatie, en kunstmatige manipulatie van ons geld en eigendommen? Ik verneem het graag. Gr,Jac

  1. Het is inderdaad een beetje veul , ik heb er doorheen gescrold , op zoek naar… en uiteindelijk opgegeven , not impressed . Frappant vond ik dat het optreden van Madonna in de Superbowl pauze als een laatste poging van de dunne angststront poepende illuminatie werd weggezet .
   Kijk en oordeel zelf .

   http://www.youtube.com/watch?v=ROkhklj0ZGs

  2. jah het is te veel, en dat zeg ik niet snel, veel scrollen is het enige, dat gedeelte over die ouwe goud ruil staatsbonds uit de jaren 30, die foto serie, met die met opzet verkeerd gespelde inscripties, dat heb wel wat overtuigingskracht, wat mij ook niet bevalt is dat DAvid zegt dat ie nog maar een maand of wat op de hoogte is dat de Fed niet okay isz, wel eerlijk als het echt waar isz dat ie dat nog niet wist, het bevreemd mij wel, iemand die zegt z’n hele leven al te studeren op complotten, hij heeft het zelf over meer dan 15 jaar..

   Eye doe maar niet meer zo interessant meer over jouw week in week uit gelees van de David Wilcock financiële serie en er dan weer stilletjes beetje hautain tussen uit piepen zonder commentaar, het lijkt wel school van vroeger zeg, als je het niet snapt is het pas interessant zeker, time is over now, ik heb de examen stopwatch al heel coulant 2 weken overtijd laten lopen, driekwart is ouwe meuk en had bekend bij hem moeten zijn en de rest is wel opmerkelijk maar erg niet to the point en er klopt iets niet maar wat..

   ik geloof wel dat het een honderd tig jarig gevecht is om het Grote Goud… weetjewel, dat spul dat wij 8 jaar terug of zo ineens effe moesten inleveren aan een onbekende partij ergens in het buitenland ver over de zee, het is verdwenen, moest van foute Nout.. het zal nooit meer terug komen wat ik je brom… ‘we zijn een beetje dom’ zou Max terecht gezegd hebben..

   en dat Fukushima geen ongeluk is geloof ik ook.. Aan z’n energie uitstraling voel je David z’n zwakste plekken wel, wordt gegarandeerd goor misbruik van gemaakt zonder dat hij er zelf de vinger op kan leggen (waarschijnlijk letterlijk), jah ik heb een neus voor dat soort dingen, vergeet niet dat David eerlijk naar buiten kwam dat ie X gemolesteerd is op jonge leeftijd, er zit een gat in z’n niet geheel hetero Peter Pan aura, het Michael Jack*ff syndroom, klassieke bed plas ELlende benk bang, hoogbegaafd of zwaar artistiek getalenteerd verandert daar geen fluit aan helaas pindakaas..

 3. @Jake…helder verhaal, maar dat betekent dus dat er eigenlijk maar 1 oplossing is…..iedereen gaat Islamitisch bankieren? Geen rente en je betaald terug wat je leent en je spaart wat je spaart. Klaar…simpel en duidelijk…toch?
  Van mij mag het!

  1. Simba , ik zou jouw enthousiasme graag delen , echter het is niet consistent met het eindspel . De mogelijkheid op het creërenvan een eerlijke bewuste wereld is er al lang , het werkelijke bewustZIJN is echter nog niet bij de meerderheid aanwezig .
   Degenen die werkelijk aan de touwtjes trekken hebben waarschijnlijk nog nooit van Wilcock en Fullford gehoord .
   Ik ga niet te ver uitwijden over de nieuwe tijd , maar wat ik weet is dat het een persoonlijk proces is , gekoppeld aan gelijkgestemde zielen , niet een doekje voor het bloeden .
   Het komt mij over dat Wilcock en Fullford in hun superego zitten en daarmee bespeeld worden . Het is slechts mijn gevoel en mening , schiet me daarvoor niet af , ik deel het alleen maar .

  2. @Cozmic, het gaat natuurlijk hoofdzakelijk om de rechtzaak die is gefiled in New York in november 2011 over het verdwenen goud van de Chinezen en DW zijn artikel geeft in diepte alle betrokkenen bloot dus het kán niet anders dan dat het grote publiek er binnenkort kennis van gaat nemen.

   Alle feiten, documenten en kennis zijn verwerkt in zijn mega artikel, waar deze de laatste van is en absoluut gevaarlijk voor de Cabal…

  3. Overigens is er het aantal deelnemende landen tot het komen van een nieuw financieel systeem sinds augustus 2011 (Monaco accoord) gestegen van 57 landen naar nú 138 welke gezamelijk ten strijde trekken tegen o.a. de G5 en middelpunt van het Cabal bolwerk.

  4. Als laatste, de vaak genoemde “Endgame” is puur de heerschappij over de wereldeconomie en is hiermee ingeluidt. Daar ben ik vast van overtuigd. Wilcock en Fulford hebben gewoon keihard gelijk gekregen, de bewijzen liggen nú in het Public Domain en in de NY rechtzaak zal alles naar voren komen. Wat de meesten nog niet weten is dat er onlangs in Toronto net zo’n zaak gefiled is.
   Ik snap nu ook beter waarom in het hele Griekenland/Euro verhaal de spreekwoordelijke “Kicked the can down the road” maar blijft spelen. Het wás juist de bedoeling om de $ en de € te laten klappen om alles over te kunnen nemen d.m.v. gecreerde chaos en Goldman Sachs is , zoals we hier allang weten 1 van de hoofdrolspelers en Griekenland was hun Trojaanse paard.

  5. @Cozmic 5.1. Zo is het het! Het is een eigen persoonlijk pad…Hulp is er genoeg, maar ja als dat zich bevindt buiten de eigen domein van veiligheid, gebeurt dr niks…

 4. @Paul Ja, er is maar 1 oplossing. In 30 jaar ben ik nog nooit iemand tegengekomen die een andere oplossing heeft tegen inflatie, deflatie, en manipulatie van ons geld en eigendommen. Het is overigens geen islamitisch bankieren. Verre van. Knap overigens dat je meteen die conclusie trekt!! Er is hoop…

 5. Letter from Mike Montagne to:
  MATT BEYNON – RICK SANTORUM 2012 CAMPAIGN HEADQUARTERS

  Dear Mr. Beynon,

  Campaign headquarters referred me to yourself at this email address this afternoon for propositions of this nature.

  I am the original author of a multifaceted thesis that an obfuscation of currency by the purported banking systems which have been imposed upon the present world is inherently terminal; and that there is one and one only integral solution for resultant categoric faults. Since 1975, we have referred to this solution as “mathematically perfected economy™.”

  However optimistic the Santorum Campaign may somehow be in its expected preservation of a terminal monetary system which has already precipitated in one global depression, my work comprises a long-unrefuted mathematic proof that the failure before us is instead terminal; and that the present failure can only be resolved by a potentially immediate adoption of mathematically perfected economy™. I have provided every President since and including Gerald Ford with a proof of inevitable failure; with a proof of singular solution; and with a prescription for a singular process for justly transforming the present system into mathematically perfected economy™, not only immediately, but even virtually without cost.

  No President, and no candidate — nor any of their officers or agents — have ever disproven a single element of these propositions. In fact, the only political personnel who have ever openly ventured even to challenge these demonstrable propositions worked for the 2008 Paul Campaign. The first of these immediately asserted, “Everyone knows there is no such thing as a mathematically perfected economy™.” I immediately responded with a pet response, asking, given the definitions of circulatory inflation and deflation, if he could prove there was no solution to volumetric improprieties then? He was unable to offer a further word.

  Perhaps Mr. Santorum or his campaign regulars might anticipate in a similar way, the many reasons such vital theses are not better known to the general public. Nonetheless, practically all monetary reform initiatives today are faithful to principles introduced by, and still unique to my work.

  A candidate offering true leadership of course, is hardly likely to simply repudiate the very proposition of monetary solution — unless of course, worthy leadership instead means to offer up any speciously appealing idea which can never nonetheless achieve desired objectives, unless it is an actual solution.

  You may or may not be interested to know then, that I likewise provided this material by invitation of the 1979 Reagan Campaign, together with mathematic proofs that Reagan’s proposed ten-percent per year reductions in federal tax rates would neither balance the federal budget nor offset (much less resolve the cause of) price inflation which exceeded ten-percent at the time. Reagan of course, only asserted these objects would be accomplished by the proposed means.

  The credibility of the material I provided, thus precipitated in a rift within the ensuing Reagan Administration — with people at the top inexplicably resisting prophetic and conclusive arguments for a solution fulfilling the well known visions of many of the founding fathers.

  Reagan of course, steadfastly plodded in his original, superficial, and politically motivated direction.

  In 1982, after thinking for some while that I would never hear from Reagan’s people again, suddenly I received a telephone call. As all of the projections I had provided were already proving profoundly true, I was asked (to my dismay) if, considering the process my work identifies as a cause of inevitable failure under terminal sums of insoluble debt, I thought that it might even be possible to calculate the maximum possible lifespan of the present obfuscation of our currency. After all, the deduced possibility is an entirely consistent, probative power of my mathematic analysis of the present obfuscation of our currency.

  I immediately explained how to do this; and in turn, I was asked if I would produce computer models to perform the very functions I prescribed.

  You may still download those models from my web pages — complete with source code and documentation — and in turn, you may run the same fundamental projections we ran in 1983 and 1984, to produce the same ultimatum.

  Basically, this idea of inevitable failure holds that the present obfuscation of our currency imposes an artificial, implicit obligation to maintain a vital circulation by perpetually borrowing principal and interest back into the general possession of industry and commerce (because “banking” cannot [and cannot rightly] absorb so much of our production); with principal borrowed back into our general possession re-constituting any prior sum of debt; and with interest borrowed back into our general possession therefore perpetually increasing a sum of falsified indebtedness by so much as periodic interest on an ever greater sum of falsified debt, until both a remaining ability to service debt, and credit-worthiness to borrow further (as remains indispensable to maintaining a vital circulation) are inevitably exceeded.

  Obviously, I presume you can understand then that we can readily model this process.

  Thus the models I produced for the 1983-4 Reagan Administration even projected how much interest rates would have to be reduced to achieve the full of respective projections for likely scenarios of malfeasance. And therefore — against all the purported principles of present advocates of the contemporary obfuscation of our currency — ensuing events were indeed perfectly faithful to the projected pattern of interest reductions.

  But it is no mere coincidence then that the models I provided (and which you can exercise as well), accurately projected that the present global monetary failure would transpire at approximately 2010 AD.

  In my adamant opinion, no campaign which would fail to make itself direly interested in such vital material is fit to lead this country anywhere but the opposite direction of its original, higher purposes. I therefore do not expect a reply to this credible offer of mathematically perfected economy™ as a campaign platform. But please do understand that the process has become a formality; and that the reason I expect no reply is entirely inconsistent with a further fact that the foremost monetary theorists of our time are perpetually morphing their pretended work into very form of mine.

  When Jerry Brown last ran against Bill Clinton, the Brown campaign had me at their national campaign headquarters within two hours of an initial telephone call. One brief discussion — and they asked me to come down immediately.

  When I got the S.F. campaign headquarters, I barely introduced myself to a receptionist, and half a dozen people scurrying by stopped dead in their tracks, overhearing the first few words of my explanation to the first person I spoke to. Within 30 seconds, the S.F. campaign manager was listening intently; and a few minutes later, there was probably nearly 30 Brown Campaign personnel hanging on practically every word. I was immediately invited to speak two hours later, before some 300 local campaign managers who had flown in from all over the country.

  This interest wasn’t because this proposition isn’t credible, or that the people will never understand it.

  Later that evening than I expected, I was sitting in the back of the auditorium with many people who were inquiring earnestly about mathematically perfected economy™, when — forgetting she had asked me to speak — Maggie Kaplan moved to close an incredibly boring national meeting. About twenty of us sitting in the back together, jumped from our seats to remind Ms. Kaplan that she had asked me to introduce mathematically perfected economy™ as a prospective monetary platform for the Brown Campaign.

  Apologetically, she introduced me as I sped to the podium.

  As I reached the microphone, she whispered to keep it under three minutes, or I’d lose them. The whole audience had been slumped in their seats for hours.

  I thought three minutes was hardly fair. But I’d give it a shot; and recalling what impressions my original call and arrival had made, I decided again to begin by deciphering a quote of Thomas Jefferson, as it translated to the aforesaid cause of terminal monetary failure. Immediately, over three hundred campaign managers were sitting erect, and listening attentively.

  An hour later, seeing practically half the audience was very anxious to ask questions, I apologized continuing so long to their obvious interest — confessing that I had been asked to keep an impossible topic under three minutes.

  Acknowledging that I saw that many people obviously wanted to hear more, and not knowing how late they were going to keep the building opened, I suggested we take a 5-minute break at an already very late hour, to allow people to get up and stretch — and for particularly exhausted people from the east coast to make their way to their motel rooms.

  To my amazement, not a single person left; I answered dozens and dozens of anxious questions in vivid detail; and we didn’t close the meeting until well after midnight. Most of the audience stayed to exchange cards. I ran out almost immediately. A close friend of Mr. Brown’s, Santa Rosa State Professor Montana Podva, offered to buy a fundraising dinner to personally introduce me to Mr. Brown, if I would provide a special presentation of my material for Brown to consider.

  I got the coldest, limpest handshake of my life; and never heard from Mr. Brown again. He was speechless that I would offer him a thesis of inevitable monetary failure with a proof of singular solution.

  I know what I think about that, Mr. Beynon; and I assume you realize what we should all think in regard to a fact no President or candidate since and including Gerald Ford has acted on such vital, credible propositions — while staffs have often received the same material with great enthusiasm.

  At the request of his campaign staff, President Barack Obama likewise received my offer to invalidate any and every other prospective monetary proposition. If you know your material well, of course you know that Mr. Obama is a dismal monetary failure. In fact, in the typical pattern of candidates from both sides of the aisle, Mr. Obama hasn’t even introduced either a unique or potentially potent monetary idea. To the best of my knowledge, that assessment holds for his entire career — and thus as well, for his prospects of effective leadership. Yet knowing my work, Mr. Obama’s “Economic Policy Team” returned my (requested) proposition without even opening it.

  What say you then, Mr. Beynon? Do you suppose that was because Mr. Obama’s “economic” staff could prove an alternate solution for circulatory inflation and deflation; or do you suppose that was because they are unable to disprove my proposition that the only solution maintains a circulation which is always equal to the remaining value of represented property?

  The math is too elementary and concrete that any credible person would think of disputing it. Ditto for a fact only one process can justly accomplish this perpetual equivalence.

  Yes, many politicians might indeed even generally hope that the reasons Obama’s people returned such a proposition without even opening it were worthy and even justifiable.

  But the fact remains, that there is one and one only solution just to circulatory inflation and deflation — which of course are defined respectively as increases or decreases in circulation per represented property. If the leadership of politicians is so worthy then, why aren’t you advocating a solution which, without aberration, perpetually maintains a circulation which always equals the remaining value of represented property?

  What are you going to accomplish likewise, if indeed, as all time has told, the present obfuscation of our currency is in fact terminal?

  If a proof exists; and if the notion is credible that an obfuscation of our currency can only precipitate in further insoluble indebtedness — beyond a sum of insoluble indebtedness which is already terminal — then of course, if Mr. Santorum should ascend to the presidency thinking otherwise (and likewise ignoring the only veritable solution of the matters at hand), then of course the ensuing administration will only suffer the escalations of artificial indebtedness my work long ago projected.

  But only if Mr. Santorum and those he has surrounded himself with are better people, can we all prevail finally over what is no more than an unwarranted and unassented system of exploitation.

  Many people have tried to steal my work. So many in fact, that it would be somewhat difficult to trace my work to its roots, if it weren’t that every eleventh hour pretender has blown the Emperor’s Robe from their plagiarism by introducing blatant inconsistencies to its singular analyses and commensurable deductions.

  Mr. Gingrich, just the other day, proposed that he was ready to discuss allowing young people to save their Social Security.

  Do you know where that idea comes from?

  And do you know what else we have to do, to make that proposition work?

  Nothing less than mathematically perfected economy™.

  If this is a stone you will leave un-turned then, then you can be no different than the many failures who have preceded you. Whatever figurehead they place before the big lie, matters little then.

  But people who truly stand for the principles of this country will distinguish themselves from that lot — and that would be by making an earnest telephone call to yours truly, to stand the present selection on its head.
  Warm regards,

  mike montagne (USA, PACIFIC TIME [GMT -8]) — original 1968 author/architect of mathematically perfected economy™; founder, PEOPLE For Mathematically Perfected Economy™; principal author of the 2012 world mandate for mathematically perfected economy and absolute consensual representation™; and internationally broadcast TNS Radio Host, “mike montagne on mathematically perfected economy and absolute consensual representation™”
  PUBLIC SKYPE ID :
  mike montagne on TNS Radio pfmpe2012

  CONFIDENTIAL SKYPE ID :
  (for serious ongoing correspondence) m_montagne

  PLEASE NOTE THAT ALL SKYPE AND TELEPHONE DISCUSSIONS ARE AUTOMATICALLY RECORDED.
  BOISE TELEPHONE (PFMPE™) : 1 (208) 286 1826
  ELECTRONIC MAIL : mike.montagne@perfecteconomy.com

  DOWNLOAD, DISTRIBUTE MY FREE TNS RADIO ARCHIVES : perfectedeconomy.org/ftp/tnsradio/mp3/

  DOWNLOAD MY FREE TNS RADIO ARCHIVES AS TORRENTS : isohunt.com/torrents/?iht=-1&ihq=mike-montagne

  LISTEN LIVE, SATURDAYS AT 1 PM PACIFIC TIME : tnsradio.ning.com/

  © ORIGINAL MATERIAL COPYRIGHT AND/OR TRADEMARKED by mike montagne. ALL RIGHTS, AND THEREFORE CLAIMS OF ORIGIN OR AUTHORITY ARE RESERVED.

  1. Die zgn crisis telt alleen voor het volk , zodat ze kunnen inleveren , hun huizen niet meer kunnen betalen en uiteindelijk als door een boa constrictor uitgeknepen zich moeten overleveren aan een nieuw bestel ;thesis-antithesis . Het geld is er altijd , altijd geweest , waar de wil is om te werken wordt gewerkt en geproduceerd .
   Voorbeeld ; ik doe een klus voor een klant , 1000 euro + 19 % btw = 1190 euro . die btw moet ik afdragen , blijft weer 1000 euro over . belasting wil 41 % = 410 euro . Van de 1190 euro blijft 590 euro over !!! voor degene die het werk doet .( minder dan de helft ) En degene die het werk uitbesteed moet dat betalen van wat diegene overheeft na het betalen van zijn eigen belasting . Dan nog bpm , accijns , wegenbelasting , kansspelbelasting , hondenbelasting , verkeersboetes , vermogensbelasting en onroerendgoedbelasting . Waar blijft al dat geld ? Leraren worden ontslagen , op de zorg wordt bezuinigd etc etc , en tegelijkertijd worden er een paar mijnenvegers gekocht .
   Wake up . Die hele crisis bestaat niet , alleen maar om iedereen in het keurslijf te houden . Chip your daughter , bring her to the slaughter .
   Een appelboom maalt niet om een crisis , een rivier blijft evenveel klei aanbrengen om bakstenen mee te maken , regeringen en banken creeëren een ‘crisis’ om het volk een richting op te dwingen . Angst , angst , allemaal angst .
   Even kotsen ?
   http://www.youtube.com/watch?v=t8WxtCl9Jw4

  2. We have a mathematically proven terminal monetary system. The issue — and the only distinguishing process even — was and is “interest.”

 6. Nogmaals Jake,
  laat je niet verleiden door wiskunde. Je kunt me alles vragen over wiskunde tm vwo niveau. Alle vakken op natuur en wiskunde na vond ik op middelbare school gewoon bullshit. En naar school gaan vanaf kleuterschool had ik enorme hekel aan leerkrachten ;geen leuke herinnering is mij bijgebleven. Mij iets opleggen heeft geen enkele effect of nut, ik alleen door zelf onderzoek en vooral door het echt te doen in de praktijk iets leren.
  Ook wiskunde is voortgekomen uit onze matrixdenken ik zegt niet dat het helemaal onzin is. Maar dat ook diezelfde wiskundigen genoemd quants (de modene variant van econometristen) met hun wiskundige modellen in computers van the City (het financiele bolwerk in Londen) mede ellende hebben veroorzaakt dat de krediet crisis een ieder van ons raakt. Het wiskundig model gebonden aan randvoorwaarden kunnen nooit op 100% juiste uitslag bepalen. Wat je niet voor 100% weet moet je gewoon niet doen vooral als de belangen groot zijn. Zelf de NASA kan met onze wiskunde de zoneclipsen (verduisteringen) niet exact bepalen. En waarom konden de ‘primitieve’ Maya’s dat wel? Wiskunde is puur controlemiddel maar heeft niets van doen met wetenschap. En als de wetenschap het zelf niet meer weet, komt die frauduleuze statistiek (ook wiskunde) om de hoek kijken. Kijk maar naar de universiteiten. Het maakt niet uit welke discipline u kiest altijd is wiskunde/statistiek een voorwaarde om te mogen studeren. Die idiote term ‘meten is weten’ is daarvan afgeleid. Mensen beseffen vaak niet dat meten is weten eigenlijk betekent ik weet het en daaraan pas ik mijn metingen op aan. En wat blijkt eureka het klopt. Want als je van meten naar weten kan komen dan kun je ook (dat noemen is in de wiskunde ook reciproke) van weten naar meten komen. Vooral roepen :meten is weten. Maar nu weet u dat het ook anders kan. We kunnen ook niet alles weten. Maar juist omdat wij het zelf niet begrijpen geloven wij een authoriteit of expert eerder omdat menen dat hij of zij het wel weet. Maar als die persoon met zijn ‘kennis’ u zand in uw ogen strooit zegt u nog steeds hij is toch authoriteit. De meesten geloven niet meer in een religie. Maar gaat onze wetenschap ook net als de kerk een instituut als u mijn waarheid niet gelooft dan bent u tegen mij. Ook daar heb je verdeel en heers. Ga altijd zelf op onderzoek uit want in ons zelf weten we alles al. Jake dit is geen aanval op jou. Maar het was aanleiding om mijn waarheid te onderbouwen.

  1. Hoofdsom + rente = SCHULD

   De schuld kan niet worden terugbetaald uit alleen de hoofdsom. Nauwelijks hogere wiskunde te noemen.

   Meer hoef je niet te weten om de exploitatie en het terminale effect te begrijpen.

   Wil je iets veranderen zul je met het huidige monetaire systeem van exploitatie moeten beginnen.

   Gelukkig komen we binnenkort in de tijd van Aquarius 🙂

   peas

  2. met zwarte ogen.. 😉

   vroegâh vond ik ze helemaal top, het volgende nummer is zouteloos CyBorg dunne ontlasting met vage piepjes in mijn oortjes;

  3. @ Hyper…je hebt helemaal gelijk….wat een k.. muziek, complete micky-mouse muziek…..wie heeft dit nou nodig?….en toch het zijn er wel 103 mil. 918 duizend 290 ‘hits’…ongelooflijk…Wat zegt dit over onze medemensen…of moet ik me afvragen wat dit over mij zegt…tja….ik ben verdrietig…een beetje de weg kwijt…terwijl ik zo op de goede weg zat…http://www.youtube.com/watch?v=GOnsB_YEu9I

  4. @ cozmic
   als altijd weer helemaal allert en bij de les .Deze slag is u zal ik maar zeggen

 7. ik heb geen kantklare oplossing. Maar een oplossing moet je juist niet in huidige systeem zoeken. Want de totale matrix is inherent aan alle ellende die wij nu ervaren en waar wij bewust zijn geworden dat het zo niet langer kan. Cut and paste in het bestaande syteem heeft geen zin. Het systeem werkt of het werkt niet. Onze matrixdenken moeten we als eerst veranderen meer of liefst richting ‘het geheel is meer dan de som der delen’ denken. Ons denken moet gericht zijn op welzijn dus aandacht voor mens plant dier mineraal en Moeder Aarde waarop wij wonen.
  Dus alles in symbiose. Van het vijanddenken inherent aan evolutietheorie van Darwin en hoe huidige wetenschappers die theorie misbruiken voor eigen belang weg ermee. Het is een gevecht tegen zelf gecreerde vijanden. Wij gaan dat nooit winnen. Want uiteindelijk vechten we eigenlijk tot ons zelf en dat gaan we altijd verliezen.

  Het heeft geen zin om inflatie devaluatie door anderen principes te vervangen. Want het is gekoppeld aan onze matrix. En van onze matrix gevestigde orde willen we af. Want juist oude manier van denken van’ dat ik denk ik besta’ moeten we overboord gooien. Want is dat niet te eenzijdig. Ik voel ik besta, ik neem waar ik besta tellen ook mee. Dit mechanisch, reductionistich, deterministisch, naturalistisch en analystisch denken voldoet niet en biedt alleen halve waarheden. Beheersen en controleren is niet voldoende. Beheren en geven zijn net zo belangrijk. Alles heeft met alles te maken.
  Ik zou beginnen met kleinschalige projecten voor voeding alleen leveren en produceren en consumeren binnen lands grenzen. Alle conglomeraten opdelen en terugbrengen binnen landsgrenzen. Het begrippen schaarste en winst loslaten. Er is toch genoeg te verdelen op Moeder Aarde. Het dure Eu weer decentraliseren. Weg met overheid bemoeienissen de mensen zelf echt laten kiezen en de gekozen persoon moet altijd direct verantwoording afleggen wanneer niet geschikt meteen van functie ontheven en liefst door zelfregulering een maatschappij inrichting. Iedereen met een gegarandeerd basis inkomen en een gratis eigen woning met gratis energie en voeding. Als je iets voor de gemeenschap wil betekenen kun je dat vrijwillig doen. Iets leren volgens het leerling gezel en meester principe en altijd in de praktijk. De mensen leven wonen in groepen van zo’n bijv. 1000 personen een zogenaamde podlet genoemd op kleinschalig moet zo’n zelfvoorzienend zijn. Het moet zijn eigen broek ophouden en leden van de groep draagt hierbij zijn steuntje bij voor welzijn van de gehele groep. Podlets kunnen met andere podlets contact houden voor handel etc. Ruilmiddel gewoon acceptatie en uitgifte van plaatselijk geld? Dit model is verre van compleet. Want wat belangrijk is iedereen moet naar zijn zin hebben. Fictie of werkelijkheid?

  1. Oh mijn god, pot lets met een tee toch niet?

   Willem III van Oranje heeft onze eigen soevereine geld schepping verkwanseld aan een misdaad piraten partij.
   Deze private piraten schaduw partij heeft nu onbeperkte macht via de “centrale” banken.

   Dit terwijl de heksen jacht nu is geopend op platform Argus achter en onder het mom van een anonieme naamloze artikel overname produceer machine verzorg groep genaamd ‘Redactie’, waarschijnlijk bestaande uit een kliekje tot op het bot frustie en immer vals spelende bilaterale roodharige port a pottie potlet ‘feministen’ (zie platje Vage VoorPagina onder aan, de porta pottie potlet border collie assistent.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Portable_toilet

   Quote:

   ” Het Huis van Oranje legde de fundering voor de Bank of England en haar recht voor de overheid geld te creëren als ‘legal tender’
   In de achttiende eeuw heeft Engeland – geheel in VOC-stijl – het monopolie op de wereldzeeën overgenomen en ook het financiële centrum heeft zich naar Londen verplaatst. Tegenwoordig is de ‘City of London’ het financiële hart van de wereld. Ook hier staat Nederland aan de basis.

   De ‘proto-globalistische’ Willem III (1650-1702) is opgevoed door de Engelse Mary Stuart, de Nederlandse Amalia van Solms en de Keurvorst van Pruisen. Deze kinderloze stadhouder van Nederland en koning van Engeland is de laatste Nederlands-Duits-Engelse vertegenwoordiger van het Huis van Oranje voordat het uitsterft. Willem III verschaft de private Bank of England in 1694 de ’Royal Charter’- een instrument tot het creëren en legitimeren van ‘incorporated bodies’22- die de fundering legt voor de Engelse overname van de centrale rol van Nederland en de Amsterdamse Wisselbank in de wereldhandel vanaf de achttiende eeuw.

   Deze bank is gemodelleerd naar het voorbeeld van de Wisselbank gecombineerd met de VOC. In ruil voor het recht van de bankeigenaren om voor de regering ‘the issue of notes’, de gelduitgave te verzorgen tegen rente en andere bankprivileges, verstrekt de bank de koning een lening van £ 1.2 miljoen. Door dit recht van geldcreatie welbewust te verkwanselen aan een private partij, legt Willem III van Oranje de basis waarop de onbeperkte macht van de huidige bankiers is gevestigd. ”

   http://www.anarchiel.com/display/nederland_wieg_van_corporatie_en_wereldbank

 8. mensen het was maar een suggestie niet dat het zo moet zijn. Grappig woordspelingen HyperAlert H.A. HA aha, ha ha. Ook uw gekozen naam zegt wie werkelijk bent. Let op zelfs wikepedia zijn gelijk aan schaduwen in Plato’s grotten. Ik lees ook de site unitynet. Daar werd uitgelegd vanuit onze contacten met ET’s hoe hun maatschappij eruit zien. Misschien een grote grap. Maar mij leek het zeer plausible en haalbaar. Als ET verder zijn dan wij kunnen wij ook iets van hun leren is mijn ingangspunt. Ga zelf op onderzoek uit en vindt uw waarheid.

  Hyper op elke podlet of was het potled of podled past een dekselje.

 9. Jake nu niet meteen zweten. Gebruik NU gewoon eens je intuitie of gevoel. Laat die formule voor wat het is. Want niets en alles is een formule te vangen. Dat wij botsen (onze bewustzijnsniveaus) is net als 2 vuurstenen tegen elkaar wrijven en als je genoeg wrijft eerst een vonkje en dan Licht. Dat is wat ik wil je doen verlichten. Ik begrijp je dondersgoed maar wat ik echt wil is dat je meer naar zelf gaat en niet in je omgeving (buiten jezelf) blijft hangen.

  Creativiteit is systeemloos. En dat is waar we allen naar toe moeten is mijn mening.

  Nemasté

 10. Marcel zeer (Hyper)Alert. U blogt toch niet onder twee namen?
  In de wereld van boekhouding worden boekhouders door hun Ameisenbumsengedrag ook bonentellers genoemd. Zo dus heeft Jake vermoed ik een economische opleiding als basis. En dit artikel is voor hem appeltje, eitje. Peace Love and Joy en als er verder geen eten is smaken rauwe bonen zoet zeggen ze.

  1. @ lezer
   hoezeer ik me ook inzet om tot eenheid te komen met een ieder , ben ik toch ogenschijnlijk afgescheiden. En spreek ik dus slechts onder een naam,(hoewel als alles illusie is ,en dus ook deze naam) sta ik met eigen giechel en naam te boek op dit forum.

  2. @Lezer. Nee, geen economische opleiding. Alleen door te denken buiten het doosje kunnen we nieuwe weggetjes vinden die voor ons open gaan als we het deurtje kunnen vinden. God bestaat niet en iedereen is god

   peas

 11. Stel je ging naar een verre planeet en vond daar buitenaards leven die een economie hadden waar de vruchten van hun arbeid werden gedeeld door de gemeenschap en geld niet bestond. Je vertelt hen dat ruilen omslachtig en niet erg effectief is, en dat ze papiertjes nodig hebben om die handel te bevorderen. ¨Goed idee¨ zouden ze zeggen. Dan leg je uit dat een aantal mannetjes van de gemeenschap het recht krijgen om die papiertjes te produceren zonder beperkingen. Deze lieden mogen vervolgens deze papiertjes uitlenen tegen rente aan de lagere klasse.

  ¨Om hun leven eenvoudiger te maken?¨

  Nee, om ze in slavernij te houden.

  ¨Wat is slavernij?¨

  Slavernij is werken zonder dat daar de juiste beloning tegenover staat.

  De kleine groene mannetjes zijn in verwarring…….

  ¨Je hebt dus een klasse nodig die werkt zonder de juiste beloning, en een klasse die een beloning krijgt zonder te werken?¨

  ¨Heb je nog andere slimme ideeen die je ons wilt vertellen?¨

  er volgt een lange pauze…..

  Excuseer mij, ik moet terug naar aarde, ik moet een monetaire hervormings campagne gaan opzetten.

  ¨Veel geluk aardbewoner!¨

  Jammer genoeg zijn de ¨homo televisionnis¨ niet zo slim als de Kleine Groene Mannetjes.

  Mathematically Perfected Economy is het equivalent van ruilhandel.

 12. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Siencetific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Permanent zullen via wetenschappelijke vooruitgang nieuwe producten op de vrije markt belanden en oude producten de vrije markt verlaten.
  Nieuwe technologieën zullen in de bedrijven werkloosheid veroorzaken en nieuwe werkgelegenheden scheppen.
  In tijden van recessie, evenwichtige groeistimulatie en evenwichtige bezuinigen is afhankelijk van hoogconjunctuur of laagconjunctuur. Bij hoogconjunctuur is er minder werkloosheid, meer belastingsinkomsten om meer staatschulden af te afbetalen, in laagconjunctuur het omgekeerde. Efficiënte overheidsinvesteringen laten zich kennen doorvoeren wat noodzakelijk is en moet, niet in het overbodige of luxe.
  Iedere lidstaat moest en moet zich schikken naar de 3% Maastrichtnorm, zonder uitzondering, voor de toetreding….
  De Griekse problemen, te hoge uitgaven, falend belastingssysteem, teveel overheidsleningen…
  Het Griekenland-Goldman-deal omvat vervalsing van de Griekse staatkundige boekhouding met medeweten van de EU-instanties, die hun fiat gaven. Daardoor is corruptie van deze
  gehele situatie inclusief personen bekend en gekend. Het ministerie van Justitie zal deze zaak afhandelen met de nodige strafmaten ……..
  Propere witte politieke konijnen, zullen deze Griekse zaak rechttrekken, de onschuldige bevolking het niet laten uitzweten….

  Een volgend akelig politiek dossier ufo-coverups ligt voor afhandeling nog te wachten op de politieke tafels. De Euro Centrale bank wordt nog grondig hervormd. Alle eventuele toekomstige financiële transacties voortvloeiende uit samenwerking met Extraterrestrials kan zonder beursnoteringen, aandeelhouderschap enz rechtstreeks onder toezicht van de ministers van financiën en de Euro Centrale bank…… bvb De Euro Centrale Bank geeft aan iedere Eurozonelidstaat de gepaste financiële middelen om te kunnen samenwerken met
  eventuele Extraterrestrials ruimtevaartprogramma’s, niet door extra belastingen op de rug van bedrijven en consumenten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.